סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מהומות בארה"ב
הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:59 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אם השאלה על מקרי הרצח היא רצינית, אז מה בדיוק הטענה ההפוכה? שבגלל ההפגנות שהיו לפני חודש יש יותר מקרי רצח? בגלל שלא היה שום שינוי בשום עיר בתקצוב המשטרה יש מקרי רצח כי הם נעלבו?

אם התשובה מעניינת אותך (ואני בטוח שהיא לא), אז הפשע בכל ארה"ב ירד משמעותית בתקופת הקורונה. מקרי הרצח והירי עלו. אני לא גאון הדור (הכל יחסי), אבל אם היחס למשטרה הוא מה שגרם לזה, היית מצפה לראות עליה גבוהה יותר בפשעים אחרים גם. אולי, נניח, התיאוריה שלך, שהמפגינים של בלאק לייף מטרס אחראים לגל הרציחות הוא לא לגמרי מדעי?

אשמח אם תנסח טענה כלשהי כדי שאפשר יהיה להגיב לה, או לפחות לצחקק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:10 am 
Senior

HR40 אומר להקים ועדה שתבחן את הנושא. באמת צעד חריג ושמאלני ומסוכן.

זה הטקסט שמופיע במסמך - Democrats commit to the important first step of supporting H.R. 40, which would establish a
commission to examine how the legacy of 246 years of slavery and another century of Jim Crow
segregation continues to impact the economic prospects of Black Americans today, and to
recommend remedies.

מפחידדדדדדדדדדד.

וברצינות, פשוט שים לינק לכתבה בנשונל רוויו או משהו שבה קראת את כל הדברים המאוד מפחידים שביידן רוצה לעשות. שהוא בעצם לא ביידן, הוא AOC במסכה, שהיא סורוס במסכה, שהיא אהוד ברק וקטינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:13 am 
Hall of Famer

אני מבין קטן מאד בפוליטיקה האמריקאית, וגם לי ברור שאם רומני ובוש הבן תומכים בביידין, זה הרבה פחות מאהבת ביידן כמו מתיעוב לטראמפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם אתה רוצה להתווכח עם בובות קש שאתה מכניס, תגיד ישר.
המפגינים עושים מה שהם עושים. מי שאמור לשמור על הסדר בערים הם ראשי הערים, ואם לא הם, המושלים שלהם.

ניו יורק, למשל, לא החליטה ממש לאחרונה על קיצוץ מיליארד דולר מהמשטרה? סיאטל לא איפשרה למפגינים להשתלט על אזור במרכז העיר למשך כמעט חודש, למרות שבוצעו שם פשעים מפשעים שונים מאונס ועד השחתות רכוש, והחזיקה את המשטרה מחוץ לאזור עד שזה הגיע למעשי רצח (ולריסוס גרפיטי, אלוהים ישמור, על הבית של ראש העיריה עצמה, שלא הייתה מספיק ally לטעמם)?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:15 am 
Senior

מן הסתם, כי הם רפובליקנים. הם פשוט רואים שהמפלגה הרפובליקנית הפכה לסניף אמריקאי של להב"ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:20 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
אם אתה רוצה להתווכח עם בובות קש שאתה מכניס, תגיד ישר.
המפגינים עושים מה שהם עושים. מי שאמור לשמור על הסדר בערים הם ראשי הערים, ואם לא הם, המושלים שלהם.

ניו יורק, למשל, לא החליטה ממש לאחרונה על קיצוץ מיליארד דולר מהמשטרה? סיאטל לא איפשרה למפגינים להשתלט על אזור במרכז העיר למשך כמעט חודש, למרות שבוצעו שם פשעים מפשעים שונים מאונס ועד השחתות רכוש, והחזיקה את המשטרה מחוץ לאזור עד שזה הגיע למעשי רצח (ולריסוס גרפיטי, אלוהים ישמור, על הבית של ראש העיריה עצמה, שלא הייתה מספיק ally לטעמם)?

לא הבנתי, אז יש רציחות עכשיו בניו יורק בגלל שיהיה קיצוץ (כלומר, לא אישרו חלק מהתוספות) בתקציב 2021?
הייתה עלייה במקרי הרצח בארה"ב בגלל הנעשה בסיאטל?

זו הטענה? אני עדיין מנסה להבין אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:20 am 
Hall of Famer

לגבי HR40, זה מה שמופיע בחוק עצמו לגבי מטרתו והוועדה שתוקם מכוחו: Study and Develop Reparation Proposals for African-Americans
אז במסמך לא מוזכר השם המפורש, אבל זו מטרת החוק שהוא מדבר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:26 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
לגבי HR40, זה מה שמופיע בחוק עצמו לגבי מטרתו והוועדה שתוקם מכוחו: Study and Develop Reparation Proposals for African-Americans
אז במסמך לא מוזכר השם המפורש, אבל זו מטרת החוק שהוא מדבר עליו.

במה לעזאזל ההודעה הזו שונה ממה שכתבתי? אני לא מבין מה אתה רוצה :(

זה נורא קשה להתווכח כי אתה מסרב לכתוב מה הדעה שלך. אתה באמת חושב שHR40 זה משהו 0מאלני מטורלל? להקים ועדה שתבחן את הרעיון של רפריישנז? זה הפחד של הימין היום? אני לא יודע כבר מה אתה מנסה להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:28 am 
Senior

לסיכום - הטרלול השמאלני של ביידן הוא :

- עמדות אקולוגיות מימין למרין לה פן
- תמיכה בהקמת ועדה שתבדוק את האפשרות של לדון בסיכוי שיהיה הצעה כלשהי בנושא התייחסות לעבדות וסרגרציה
- אין מדיקר4אול
- אין רפורמה משטרתית
- אין ביטול של ICE או בכלל תכנית הגירה כלשהי למעט ביטול דברים מגוחכים של טראמפ

מה עוד פספסתי במסמך הקומוניסטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 8:51 am 
Hall of Famer

בוא נתחיל מזה שנסכים ש-AOC מדברת שטויות כשהיא מקשרת את העלייה בפשע (כלומר, כפי שהנתונים אומרים – רצח ופשעי ירי) לאנשים עניים מיואשים שגונבים לחם מחנויות. על זה אנחנו יכולים להסכים?

ובהנחה שהסכמנו על זה, אפשר להניח בסבירות גבוהה שכחברת קונגרס חכמה, חדה, חרוצה ויסודית – בלי ציניות – הנתונים האלה היו ידועים לה כשאמרה את מה שאמרה? כלומר היא ידעה היטב שהיא מחרטטת?

ובוא נראה אם אפשר להסכים על עוד משהו – האם אתה מסכים שמצב שבו יש קפיצה בפשעים חמורים כמו רצח ופשעי ירי מחייב התערבות משטרתית בכוח, כולל כוח קטלני אם מתחייב, כדי להפסיק את המצב הזה?

בהנחה שהסכמנו על אלה, בוא נמשיך מכאן.
הטענה שלי היא ששימוש בכוח משטרתי, ודאי קטלני, במצב שנוצר היום, לפחות במקומות מסויימים – הוא, נאמר בעדינות, בעייתי מאד. שוטר שיהרוג היום אזרח, ודאי אזרח שחור, ותהיינה הנסיבות אשר תהיינה – יימצא בשיטסטורם רציני, גם בקהילה וברשתות החברתיות וגם אצל הפוליטיקאים המקומיים שבסופו של דבר הם המפקדים העליונים שלו. גם ההתנהלות, וגם קיצוצי התקציב ואיסורי השימוש באמצעים, מראים מהי רוח המפקד בחלק מהמקומות לפחות. ריישארד ברוקס כמשל, סיאטל כעוד משל.
לא נעים להגיד אבל הרבה יותר נוח לכולם שהמצב הזה יימשך, גם אם רוב הנפגעים הם שחורים, מאשר המשטרה תתערב – השוטרים, בין אם הם רוצים להתערב (בשביל זה הם קיימים, לא?) ובין אם לא רוצים - לא משלמים מחיר כי זה לא הם, BLM לא מפגינים על זה, לבנים שרואים עצמם allies לא יוצאים למחות, העיר לא נהרסת, והפוליטיקאים משלמים אולי בקצת הון פוליטי – אבל הרבה פחות מאשר אם שוטרים היו מעורבים.

ךגבי המסמך של ביידן וסנדרס, בוא נראה:
הפסקת כל הפליטות מכל סקטור ייצור החשמל עד 2035, החלפת כל אוטובוסי בתי הספר וכל הרכבים הפדרלים, המדינתיים, והמקומיים (כלומר, של רשויות מקומיות) לרכבים ללא פליטות בתוך 5 שנים, הפחתת היתרים הדרגתית לבניינים חדשים בעלי טביעת פחמן כלשהי ועד לאפס ב-2030, הפסקה מוחלטת של פליטות עד 2050, הפסקה מיידית של כל סובסידיה ממשלתית לכל פעילות הקשורה לדלקי מאובנים, to name but a few. אני חושב שאתה צריך להיות שמח שמישהי כמו מארין לה פן מחזיקה בדעות סביבתיות יותר מאלה, לא ידעתי שהיא כזו אבל אני שמח ללמוד.

לא, לא "ועדה שתבדוק את האפשרות של לדון בסיכוי שיהיה הצעה כלשהי בנושא התייחסות (ערטילאית כלשהי) לעבדות וסרגרציה" או איזה ניסוח מגחיך אחר שתבחר. ההתייחסות כבר נקבעה, כי המנדט של הועדה הוא לקבוע מתווה ל-reparations, ולשון החוק מקבלת כבר את הצורך בהן כעובדה. לא סיכוי כלשהו – עובדה מוגמרת. נשאר רק לקבוע את המתווה. שאלת מה ההבדל בין זה למה שכתבת, מקווה שהדגמתי.

אין מדיקר פור אול (שאגב, אני תומך בו עקרונית וחושב שיש בו גם הגיון כלכלי – מעבר להקלה לאזרחים, בתלות בהיקף ובתוכן שלו, הוא חוסך כסף ציבורי) אבל כמובן חוזר ה-Affordable care act עם כמה טוויסטים שמנגישים אותו לכלל הציבור (עם מספר תוכניות שכל אחד יוכל לבחור אחת) והופכים אותו לחינמי לבעלי הכנסות נמוכות ו/או זכאי Medicaid במדינות שבהן המושלים הגבילו את היקפו. כך שזה מאד קרוב לתכנית בריאות ממלכתית. גם גיל הרישום ל-medicaid יוקדם.

אין רפורמה משטרתית? יש פרק שלם על רפורמה בכל מערכת האכיפה, מהמשטרה ועד לבתי הכלא. לא כתובה המילה defund, אבל כן משתמשים במונח המכובס לעייפה לאחרונה, reimagine policing שכולם משתמשים בו היום – מהרפורמיסטים ועד האבולישניסטים. (גם ל-defund, אגב, יש כל מיני פירושים. אבל זה beside the point)

המסמך מתחייב גם לתת מסלול אזרחות מהיר ל-11 מיליוני מהגרים undocumented, משהו שאני לא זוכר שביידן עשה או דיבר עליו ב-8 שנים כסגן נשיא. למעשה למיטב זכרוני אובמה והוא היו דווקא די קשוחים בנושא הגירה לא חוקית. הם לא מבטלים את ICE אבל יש פרק שלם של הנחיות לגבי צורת העבודה של ICE ורשויות אחרות, לא רק הפיכה של מה שטראמפ קבע, פלוס מורטוריום על גירושים בזמן שבוחנים באופן כללי את המדיניות של ICE ומשנים אותה. יש עוד כללים לזירוז והסרת קריטריונים ונהלים לאזרחות (אני לא בפוזיציה לשפוט אם הם נכונים או לא) שלא קשורים לדברים שטראמפ עשה או לא עשה. יש גם סעיף שלם על טיפול בבעיות המהגרים הפוטנציאלים עוד במדינות המקור, שזה יכול להיות כל מיני דברים.

אבל למה לשאול אותי? הנה אחד שמכיר את המסמך יותר טוב ממני.

"אם האג'נדה שבמסמך תיושם ביידן יהיה הנשיא הכי פרוגרסיבי מאז FDR". זה נשמע לי קצת שמאלה ממארין לה פן, אבל אולי לא הבנתי אותו נכון. או אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:32 pm 
Senior

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:41 pm 
Senior

החלק הראשון לא מעניין. AOC באה לקחת אותך. באסה. לפחות הייתה לך ריצה יפה.

החלק השני הוא מטומטם. לרצוח יותר שחורים לא ימנע רצח. עליה ברצח לא בגלל שלא רוצחים מספיק שחורים. אם כבר זו הוכחה לזה שתקציבי המשטרה המגוחכים של ארה"ב, שאין להם שום מקבילה בעולם כולו, הם בדיחה. צריך לקצץ אותם ב-98%. צריך לבטל את התיקון השני לחוקה. הבדיחה המטומטמת הזו שצריך עוד שוטרים עם עוד ציוד צבאי ועוד נשק לכולם היא באמת מעייפת כבר.

החלק על HR 40 זה כבר ממש שקרים הזויים שאתה מקבל מטאקר קרלסון. אני מוכן להתערב איתך, מיליון שקל שלי מול מאה אלף שלך, שלא יהיה תשלום של מאות מיליארדי דולרים לשחורים בארה"ב בזמן תקופת כהונתו של ביידן. מוסכם? זה חוק שהרדיקלים בתומכיו ינסו לשכנע שהוא לא לגמרי סימבולי וזה אולי התחלה של דיון משמעותי.

זה מצחיק בעידן הרחוק של פברואר 2020 דיברו על איך טראמפ יהרוג את סנדרס כי אמריקאים מפחדים מסוציאליזם ושאר השטויות. ואנשים חכמים ממני אמרו שזה לא משנה מי הרפובליקנים יבחרו, ימתגו אותו כסוציאליסט. זה נחמד תמיד לראות את ההוכחות בקרב קהל פוקסניוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:48 pm 
Hall of Famer

נראה לפי תנאי ההתערבות שאתה יותר עשיר ממני.
הטיעון השני הוא, כרגיל בטכניקת הויכוח שלך, לא קשור בשום דבר למה שאמרתי. אבל אין בעייה, זה הכל בגלל אנשים רעבים שגונבים לחם.

לגבי HR40, זה המנדט של הוועדה שסנדרס וביידן הסכימו שתופעל על פי החוק ככתבו וכלשונו. ציטטתי אותו למעלה היישר מאתר הקונגרס, לא זכור לי שטאקר קרלסון עובד בקונגרס ולא זכור לי שאמרתי שהעבודה תסתיים ויצאו מאות מיליארדי דולרים כבר בקדנציה של ביידן. הנקודה היא שביידן הסכים לזה ש-reparations הם מחוייבי המציאות ונשאר לקבוע את המתווה והסכומים. אבל שוב, זו הטכניקה שלך, כבר התרגלתי.

בכל אופן אני אמסור לברני שלדעתך אין לו מושג, והוא בכלל sellout לאג'נדה ימנית מטורפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:53 pm 
Senior

אני לא מבין מה הוידאו אמור להגיד? ברור שהמסמך הזה הוא חיובי יותר מהאלטרנטיבה, שזה לתת כסף לעשירים, רובים לעניים ולפרסם מוצרים של חברות שתמכו בך. הוא עדיין היה נחשב למרכז-ימינה בכל מדינה מתוקנת והוא עדיין לא מסמך פרוגרסיבי בשום צורה ולכן גם לאף אחד בעולם חוץ ממך לא באמת אכפת ממנו. כאילו זה אפילו לא הגיע לדף המסרים הימני מרוב שזה חסר עניין. זה פשוט להגיד שנשיא דמוקרטי יהיה דמוקרטי. אין שם דבר אחד שהוא מהפכה, שזה מה שברני סנדרס ניסה למכור, כפרה עליו.

עדיין העובדה המוגמרת היא שהמפלגה הרפובליקנית טסה למחוזות הימין הקיצוני בעוד המפלגה הדמוקרטית כמעט ולא זזה. לא מבין איך אפשר להתווכח על זה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:58 pm 
Senior

מה אתה רוצה לגבי HR40, אני באמת לא מבין. כאילו זה פשוט משהו עובדתי שאתה טועה בו (אם אני מבין מה אתה בכלל מנסה להגיד, שזה אתגר).

זה חוק שהמנדט היחיד שלו זה להקים ועדה, שאין לה שום סמכויות.

כל דבר אחר שתכתוב מעבר לזה הוא נטו שקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:02 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
בכל אופן אני אמסור לברני שלדעתך אין לו מושג, והוא בכלל sellout לאג'נדה ימנית מטורפת.

לול, מה זה אומר? אתה טוען שג'ו ביידן הוא פרוגרסיב משוגע שמנסה לקחת את אמריקה למחוזות השמאל המטורלל שטרם נראו בעולם כולו.

ואני כזה, הוא שמאל ממסדי סטנדרטי במימון וולסטריט כמו כל המפלגה הדמוקרטית מאז ומתמיד. זה עדיף על טראמפ בוודאי. זה עדיף על בוש או רומני או קייסיק. הלוואי והוא היה כל מה שאתה אומר שהוא, תאמין לי. פשוט קצת ראינו את ההפחדה הזו מול כל מועמד דמוקרטי ב-40 השנה האחרונות. איכשהו ארה"ב עדיין לא פינלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:09 pm 
Senior

#מתנצל מראש
תרשו לי לציין בתור צופה מן הצד שטכניקות הויכוח של שניכם מזעזעות.
כל כך הרבה מלים במקום פשוט להוציא סרגל ולמדוד פעם אחת ולתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:09 pm 
Hall of Famer

אתה צריך גוגל טרנסלייט על הוידאו? תכנת זיהוי פנים וקול על מי מדבר בו? (איזה אחד שאיכפת לו מהמסמך הזה חוץ ממני)? רק תגיד מה אתה צריך.
הבנתי כבר שאתה שואף למשהו הרבה יותר קיצוני ושמבחינתך מה כל מה שמימינך הוא, ובכן, ימין. הגיוני. לפחות נתנחם בעובדה שמארין לה פן יותר שמאל מהמסך הזה.

האם המפלגה הרפובליקנית הולכת ימינה? כן, בהחלט. בעיקר הולכת על פי גחמות של איש אחד שאיבד את זה ושעוד מעט ירד מהבמה. האם המפלגה הדמוקרטית כמעט לא זזה? ודאי שאפשר להתווכח על זה. לא רק המסמך הזה, גם התוצאות של הפריימריז לקונגרס הארצי ולקונגרסים של המדינות מראות שהכוח של המחנה הפרוגרסיבי גדל, אם כבר משהו שקשה להבין איך אפשר להתווכח איתו - זה זה. לא מבין למה אתה מתכחש לזה אלא אם אתה אוהב מאד להיות עצוב.
ככל שהשנים יעברו, והקהל הצעיר שלהם ייכנס יותר ויותר לגיל הצבעה, הם גם יגדלו יותר. זה רק טבעי. ועוד לא דיברנו על סגנית הנשיא המיועדת של ביידן, מי שלא תהייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:13 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לול, מה זה אומר? אתה טוען שג'ו ביידן הוא פרוגרסיב משוגע שמנסה לקחת את אמריקה למחוזות השמאל המטורלל שטרם נראו בעולם כולו.

ואני כזה, הוא שמאל ממסדי סטנדרטי במימון וולסטריט כמו כל המפלגה הדמוקרטית מאז ומתמיד. זה עדיף על טראמפ בוודאי. זה עדיף על בוש או רומני או קייסיק. הלוואי והוא היה כל מה שאתה אומר שהוא, תאמין לי. פשוט קצת ראינו את ההפחדה הזו מול כל מועמד דמוקרטי ב-40 השנה האחרונות. איכשהו ארה"ב עדיין לא פינלנד.

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:15 pm 
Senior

כי המחנה הפרוגרסיבי לצערי לא מצליח עדיין לנצח את הממסד. אם אתה אומר שהתמיכה ברעיונות פרוגרסיבים בארה"ב עלתה, ברור שאני אסכים. לרוב התכניות האלו יש רוב בארה"ב, לא רק תמיכה. היחוס שלהם בתוך המפלגה הדמוקרטית, התקציבים שהם מצליחים להשיג, המועמדים שהם מצליחים להכניס, זה עדיין טיפה בים.

לא סתם כל הפחד האמריקאי מתנקז ל-AOC. היא הראשונה והיחידה שמנסה להלחם בממסד מבפנים ולא מבחוץ כמו סנדרס. זה עדיין לא אומר שהיא מצליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:17 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
מה אתה רוצה לגבי HR40, אני באמת לא מבין. כאילו זה פשוט משהו עובדתי שאתה טועה בו (אם אני מבין מה אתה בכלל מנסה להגיד, שזה אתגר).

זה חוק שהמנדט היחיד שלו זה להקים ועדה, שאין לה שום סמכויות.

כל דבר אחר שתכתוב מעבר לזה הוא נטו שקר.

לא כותב כלום. טקסט המנדט שלה שמגדיר את נושא עיסוקה נמצא במעלה הת'רד, היישר מאתר הקונגרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:19 pm 
Senior

כן, אני שמתי אותו.
הוא אומר בדיוק מה שכתבתי - המנדט הוא להקים ועדה שתלמד את הנושא ואולי תתן המלצות.
אתה רוצה שאתרגם לך?

אתה באמת חושב שזה מנדט לתת כסף לכל השחורים בארה"ב ואתה היחיד ששם לב לזה? כמה יהיר/טיפש אתה יכול להיות? איזה בזבוז זמן זה. פשוט תגיד טעיתי ונעבור הלאה, אני באמת לא אחזיק את זה נגדך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:27 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
כי המחנה הפרוגרסיבי לצערי לא מצליח עדיין לנצח את הממסד. אם אתה אומר שהתמיכה ברעיונות פרוגרסיבים בארה"ב עלתה, ברור שאני אסכים. לרוב התכניות האלו יש רוב בארה"ב, לא רק תמיכה. היחוס שלהם בתוך המפלגה הדמוקרטית, התקציבים שהם מצליחים להשיג, המועמדים שהם מצליחים להכניס, זה עדיין טיפה בים.

לא סתם כל הפחד האמריקאי מתנקז ל-AOC. היא הראשונה והיחידה שמנסה להלחם בממסד מבפנים ולא מבחוץ כמו סנדרס. זה עדיין לא אומר שהיא מצליחה.

לא רק התמיכה הרעיונות פרוגרסיבים, גם הכוח הפוליטי של המחנה. נכון, כרגע הם עדיין מיעוט במפלגה, אבל לא לעוד הרבה זמן הערכתי, או לכל הפחות הם יהיו כבר בשנים הקרובות מיעוט הרבה יותר חזק, למעשה כבר בחודשים הקרובים המחנה הפרוגרסיבי יתחזק באופן ברור. הפריימריז שבהם ניצחו מועמדים פרוגרסיבים הם ברובם מחוזות שבהם הנצחון הדמוקרטי על הרפובליקאים מובטח, כך שהכוח של המחנה הפרוגרסיבי יגדל משמעותית בקונגרס כבר בבחירות הקרובות, ואני מעריך שתראה אותם תופסים עמדות כוח משמעותיות כשביידן ייבחר, החל מסגנית הנשיא, מי שלא תהייה.
ואני עדיין חושב שהמסמך המשותף כופף את ביידן יותר לכוונם מאשר ההיפך, ואחרי הבחירות עם כוח מתוגבר הם גם ישגיחו שהמסמך מיושם. כמובן שלא אמרתי בשום מקום שביידן עצמו הוא פרוגרסיבי, אבל it's what you do וככה אתה אוהב לדון.
אולי "כופף" זה לא ביטוי טוב כי אני חושב שביידן עצמו כן פתוח יותר למחנה הפרוגרסיבי, בין אם זה אמיתי ובין אם זה רק כי הוא מרגיש את הרוח ואת סימן הזמנים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 22, 2020 4:28 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:28 pm 
Senior

תומר כתב:
#מתנצל מראש
תרשו לי לציין בתור צופה מן הצד שטכניקות הויכוח של שניכם מזעזעות.
כל כך הרבה מלים במקום פשוט להוציא סרגל ולמדוד פעם אחת ולתמיד.

כי אין ויכוח. זה סתם תרגיל בהוצאת עצבים. זה לא שיש פה טענות שנאמרות באמת ואפשר לסתור אותן או להתווכח. זו גם הסיבה שראי לא כותב 'דעה' אף פעם. על דעות אפשר להתווכח. הדיון הוא סתם עובדות לא נכונות שאז אני צריך לסתור.

אם הוא אשכרה יכתוב דעות בנושאים מסוימים אפשר יהיה להתדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:31 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
כן, אני שמתי אותו.
הוא אומר בדיוק מה שכתבתי - המנדט הוא להקים ועדה שתלמד את הנושא ואולי תתן המלצות.
אתה רוצה שאתרגם לך?

אתה באמת חושב שזה מנדט לתת כסף לכל השחורים בארה"ב ואתה היחיד ששם לב לזה? כמה יהיר/טיפש אתה יכול להיות? איזה בזבוז זמן זה. פשוט תגיד טעיתי ונעבור הלאה, אני באמת לא אחזיק את זה נגדך.

תלמד ותפתח הצעות ל-reparations. לא "אולי" ולא המלצות על משהו ערטילאי או מה שקראת "איזה סוג של התייחסות". לא אמרתי שנראה כבר בקדנציה הקרובה תשלום בפועל, שוב, it's what you do. אבל הכוון ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bluey, עופר האדום ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: