סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

מי לוקח?
מכבי ב-2 68%  68%  [ 19 ]
מכבי ב-3 18%  18%  [ 5 ]
הפועל ב-3 14%  14%  [ 4 ]
הפועל ב-2 0%  0%  [ 0 ]
סך הכל הצבעות : 28
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 1:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Shiver כתב:
Hacohen כתב:
כתבתי משהו על התקרית הזו? אני אפילו לא זוכר שהתקיימה.

אבל מה שאני כן זוכר, זה שחקן חלש פיזית, מלא פוזות, משחק כמו ילד בשכונה עם מניירות של ילד בשכונה, ועם המון אלמנטים לשפר. איך שהוא נראה בשני המשחקים האחרונים זו חתיכת קפיצה מטאורית.

לא התכוונתי ספציפית אלייך, אבל אתה יכול לחפש אחורה ולראות איך ירדו עליו אחרי התקרית.
אם הוא היה במעמד של דונצ'יץ הישראלי כמו שהוא לכאורה היום, אני בטוח שהתגובות היו אחרות.

מעמד צריך להרוויח. בשני המשחקים האלה, נגד יריבה מהיורוליג, הוא נראה מעולה אז מתחילים להתייחס אליו אחרת. נראה לי סביר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 1:54 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
Hacohen כתב:

אבל מה שאני כן זוכר, זה שחקן חלש פיזית, מלא פוזות, משחק כמו ילד בשכונה עם מניירות של ילד בשכונה, ועם המון אלמנטים לשפר. איך שהוא נראה בשני המשחקים האחרונים זו חתיכת קפיצה מטאורית.

לא התכוונתי ספציפית אלייך, אבל אתה יכול לחפש אחורה ולראות איך ירדו עליו אחרי התקרית.
אם הוא היה במעמד של דונצ'יץ הישראלי כמו שהוא לכאורה היום, אני בטוח שהתגובות היו אחרות.

אני ירדתי עליו אחרי התקרית. לא דיברתי מילה על יכולת הכדורסל שלו, בטח שלא כתבתי שהוא חי בסרט. מה שכתבתי אז, ואני עדיין עומד על כך גם היום, זה ששחקן צעיר בהופעה הראשונה שלו בנבחרת, שהגיע לנבחרת כשחקן קצה רוטציה, לא יכול לסרב להיכנס למשחק. וגם היום, כשהוא במעמד אחר ממה שהוא היה לפני כשנה, אם קטש יחליט שהוא צריך לשחק רק בגארבג' טיים של המשחק, אני אצפה ממנו לעלות לשחק בשקט ובטח לא לסרב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:07 pm 
Sophomore

מקניל לפני שתי עונות קיבל הרחקה משני משחקים (שני דרבים כמובן, כולל משחק נוק-אאוט) על אותו דבר בדיוק - התנפלות על השופט - בלי שהיה לו עונש על תנאי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:28 pm 
Sophomore

arie כתב:
הוכחה שהחוק הרוסי הרג אותם, כל ישראלי שעולה עכשיו מבין שהסתלבט נגמר ובאמת משקיע את המקסימום.

הכי לא "הוכחה" שאפשר. "מעניין" שזה קורה כשרוב הקבוצות עם 3 זרים וגם לא יכולות להחליף אותם כל שתי שניות כמו גרביים. כשזה המצב, מן הסתם באמת לא צריך חוק רוסי... מדר למשל לא שיחק יותר מ-28 דקות אפילו פעם אחת לפני הפסקת הליגה. מאז החידוש: 7 פעמים ב-11 משחקים (ועוד משחקים של 28 ו-27 דקות). אבדיה הפך לאחד השחקנים המרכזיים במכבי עם כל החיסורים והפציעות. פתאום צעירים כמו הובר מקבלים דקות וגם תפקיד משמעותי בקבוצה. צוף בן משה מקבל הרבה דקות יציבות ומחזיר במספרי קריירה בקבוצה תחרותית. כנ"ל מייקל בריסקר, ליאור קררה ועמית עבו. שחקנים צעירים כמו מירון רוינה, נועם אביבי, קופרברג, רז אדם ודורי סהר עם הזדמנות ראשונה לדקות משמעותיות. ויש עוד. אז כן, כל אלה פשוט החליטו להפסיק להסתלבט ולתת את המקסימום בדיוק כשיש 3 זרים ברוב הקבוצות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:29 pm 
Hall of Famer

הפועל ת"א צריכה לאיים עוד לפני פסק הדין בעתירה לערכאות על כל פסיקה לא סבירה שתינתן כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:33 pm 
Junior

אבימאל כתב:
הפועל ת"א צריכה לאיים עוד לפני פסק הדין בעתירה לערכאות על כל פסיקה לא סבירה שתינתן כאן.

לא, היא לא. היא צריכה להתרכז במשחק עצמו ולא לתת לשום דבר להסית אותה מאפשרות לסנסציה אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:34 pm 
Hall of Famer

כל הסימנים (עיתוי הדיון, ההסטוריה) מראים שהולך להיות פה הכיסתוח של החיים.
מספיק להוציא איום לאוויר, כדי שבית הדין ידע שהוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:00 pm 
Hall of Famer

הליינים של הווינר:
16+ להפועל במשחק הראשון (רוב גדול של המהמרים לקח מכבי)
9+ להפועל במשחק השני (ההימורים התחלקו בערך 50-50)
8+ להפועל במשחק השלישי
איך נגיד - I like the chances...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:14 pm 
Hall of Famer

ההימור לא משתנה על פי טרנד ההימורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:18 pm 
מנהל פורום

Shiver כתב:
Hacohen כתב:
שאפו לים מדר, הבחור בקפיצת מדרגה מדהימה והפך תוך כלום זמן מנער מתלהב מעצמו למנהיג ולוואחד שחקן. עדיין לא חושב שהוא חומר NBA, אבל אם חשבתי עד כה שהתקרה שלו זה שחקן אירופאי סביר, אני מעדכן את זה לכוכב יורוליג. מרשים.

רק חלפו כמה חודשים וכנראה פחות מ-10 משחקים רשמיים מאז התקרית שים מדר סירב להיכנס במשחק הנבחרת של קטש (25 בפברואר), ופתאום מדר הפך מחי בסרט כלפי עצמו שצריך להגיד תודה עבור כמה שניות שפשוף במדי הדו-קולור, לכוכב יורוליג בפוטנציה. מדהים.

Shiver כתב:
Hacohen כתב:

קודם כל אבדיה זה דונצ'יץ' הישראלי :D
ים מדר זה סטף קרי עם הגנה, לא? ככה מישהו קרא לו, אם אני זוכר נכון.
בכל מקרה לא יודע אם רוב ה"מתנפלים" עדיין היו באים אליו בטענות במצב שהוא משחק ברמה כזו, אבל אני כמו עמוס לא רואה קשר. עם כל הכבוד, עדיין שחקן צעיר שצריך לדעת איך להתנהג ולא להיות אגו מניאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:18 pm 
Hall of Famer

קצת נברתי בסוגיית הרחקת השחקנים האוטומטית (אף ללא אפשרות ערעור) מהרצליה בגביע המדינה השנה.
אז יש שני ניואנסים מעניינים כפי הנראה (לפחות על פי הכתובים דאז):

1. בגביע אין חוקים מוגדרים - קבוצות ליגת העל משחקות לפי חוקי המנהלת, ואין להן הרחקה אוטומטית, בעוד בליגה השנייה כן יש עונשי הרחקה אוטומטיים. "הגיוני מאוד" במפעל שחלקו הלא קטן הוא משחקים בין קבוצות משתי הליגות...
2. "תקנון המשמעת של איגוד הכדורסל קובע כי במצב של הרחקה מסוג זה (שחקן שמורחק על ידי שופט מבלי שהיה מדובר בעבירה טכנית/בלתי ספורטיבית שנייה) מורחק באופן אוטומטי למשחק נוסף, גם אם חלה טעות בהחלטת השופט - אפילו בית הדין לא יהיה רשאי לבטל או לשנות את תקופת ההרחקה האוטומטית, גם אם יוחלט לזכות את הנאשם"...
שזה מוזר בפני עצמו בכל כך הרבה רמות, למשל זה אומר ששחקן שמוחה בפני שופט לאחר המשחק זוכה לעונש קל יותר לעומת שחקן שמוחה תוך כדי המשחק (שזה בניגוד גמור להיגיון, באם רוצים להפריד בין חומרת המקרים).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:19 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:

רק בנקודה לפה או לשם
הציבור הרי נוהר על מכבי לרוב - ליגה או יורוליג

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
shmueliki כתב:
הליינים של הווינר:
16+ להפועל במשחק הראשון (רוב גדול של המהמרים לקח מכבי)
9+ להפועל במשחק השני (ההימורים התחלקו בערך 50-50)
8+ להפועל במשחק השלישי
איך נגיד - I like the chances...

זה אשכרה נראה כמו כסף על הרצפה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:42 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אבימאל כתב:

רק בנקודה לפה או לשם
הציבור הרי נוהר על מכבי לרוב - ליגה או יורוליג

זה לא נכון קטגורית
אולי נכון למשחק הספציפי הזה כי ממילא מלא מהמרים בכלל לא יודעים שהיו משחקים לפני והם הולכים על מכבי בטוח (כי מיקי ברקוביץ הוא שחקן גדול והשילוב שלו עם פארקר הוא מצוין )

הווינר משנה את היחסים שלו כדי להתאים את ההימורים למצב כזה שההימורים יהיו יחסית מאוזנים וכך מהמר אחד משלם לשני ולווינר אין סיכוי להפסיד

אם עכשיו 100% מהמהמרים יהמרו מכבי , אז היחס יעלה והפועל יקבלו +15 אפילו
אם כולם יהמרו הפועל אז היחס ישתנה ל1 למכבי

אבל כל הקטע של מומחי הווינר הוא לתת ליין כזה שההימורים מראש יתאזנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 3:58 pm 
Hall of Famer

לא לא
בשידורים ובעיתונים מציגים לעיתים את התפלגות ההימורים.
יש תופעה רגילה של נהירה על הקבוצות הגדולות והפייבוריטיות (ברצלונה וריאל מדריד בכדורגל זה הקיצון כנראה), הייתי מנחש (כי לא בדקתי זאת) שזו לא תופעה ייחודית לישראל, אבל קהל הספורט הישראלי כן נוטה לפייבוריטיות יותר מהמקובל לפי התחושה שלי.
כמדומני במשחק הראשון בסדרה בשידור הטלוויזיה צוין שסביב 70% מהמהמרים (שזה לא אומר בהכרח 70% מסכום ההימורים, אבל נניח זאת רגע בצד) הלכו על מכבי.
כמעט אף פעם במשחקי כדורסל הליין ישתנה בשיעור גדול יותר מאשר נקודה או שתיים.

אני מסכים איתך שבאופן כללי "מומחי הווינר" לא בהכרח עושים גדולות ונצורות, אלא בגדול מעתיקים את היחסים מהעולם (במשחקים שלא נערכים בארץ), חותכים פרמייה נוספת, ועוקבים אחרי התפלגות ההימורים. כדי למנוע סכנות עבורם. אני בטוח שבשנים האחרונות משחקי מכבי בכדורסל הם רווח עצום מבחינתם - כי הקבוצה בגדול מציגה יכולת הרבה מתחת לצפוי ממנה בכל משחק, והמהמרים עדיין איתה (כי עדיין כשמכבי מאחרת איזו ז'לגיריס בהיכל - הציפייה של האדם הממוצע היא עדיין לניצחון ביתי לא צמוד במיוחד).
הבה נחשוב ביחד איזה טיעון הגיוני יש לכך שהפועל ת"א תקבל פלוס 16 במשחק הראשון בסדרה? ועדיין הציבור כאמור נהר על מכבי...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:12 pm 
Hall of Famer

אולי זה מסביר 157 מיליון שקל בשנה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:14 pm 
Hall of Famer

אגב, מעניין לבחון בהכנסות הווינר, גם מההכנסות נוגעות להימורים שמכבי מעורבת בהם.
במילים אחרות - האם עזיבה של מכבי את הליגה (או הדחה מוקדמת), פירושה הפסדים גדולים גם במישור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:24 pm 
Junior

התשובה היא לא: המהמרים מהמרים על כל דבר שזז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 4:28 pm 
Hall of Famer

אולי אתה צודק לגבי מהמרים כפייתיים או כבדים.
אבל ב"מעגל הרך" של אנשים שמידי פעם משחקים בווינר ,אני משער שאם יש משחק של מכבי, יש להם יותר אינטואיציה להמר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 5:25 pm 
Hall of Famer

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 5:28 pm 
Junior

Hacohen כתב:
שאפו לים מדר, הבחור בקפיצת מדרגה מדהימה והפך תוך כלום זמן מנער מתלהב מעצמו למנהיג ולוואחד שחקן. עדיין לא חושב שהוא חומר NBA, אבל אם חשבתי עד כה שהתקרה שלו זה שחקן אירופאי סביר, אני מעדכן את זה לכוכב יורוליג. מרשים.

בשל ניסיון העבר (״אל תספידו את ביבי...״), האופן הרפה שבו הודית בטעות שלך גם הפעם, גרם לי להזכר באותו ויכוח על התקרה של מדר ואיך נאמר בעדינות: אתה שוב קצת סלחני עם עצמך. 1,000 שחקנים שהיית בוחר לפניו בדראפט, לא אתלט ושומר יותר גרוע מבלאט - אלה דברים שאני חושש שאני זוכר אותך קובע נחרצות בסגנון המוכר והאהוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 5:29 pm 
Junior

לא המרתי מעולם, אבל בתור אוהד הפועל, אם הייתי מהמר, זה היה רק נגד הפועל, כדי שאם היא תפסיד, לפחות יצא לי משהו טוב. אז אולי יש אוהדים שעושים משהו דומה רק עם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 6:20 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהקטע הוא בלי קשר לאהדה לחפש את המקרים האלה שנראה לך שמי שקבע את הפור בווינר פיקשש בענק, או לא לקח בחשבון מצבים או נסיבות ספציפיות.
למשל המקרה הזה נראה מקרה קלאסי כזה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 22, 2020 6:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 6:21 pm 
Hall of Famer

שוקל ברצינות לשים ווינר מחר על הפועל.
כשנודח מחר בערב, לפחות שנעשה מזה כסף.
התערבתי גם על המשחק עם חבר אוהד הפועל. אני טוען שהפועל מנצחים מחר, הוא טוען מכבי. המנצח מזמין את השני לארוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 6:56 pm 
Hall of Famer

אני שמתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT, Y.T ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: