עמוס לב כתב:
אני מניח שאתה היית בוחר במקום גבוה את מרטי אנדרסקוויצ'יוס, פאבל פודקולזין וכמובן את איבן חראייב. ייי וסקיטה היו בכיף בחירה מספר 1 אצלך עם הגישה הזאת. משפטים כאלו היו נפוצים באן.בי.איי בתחילת שנות המילניום. אחרי שהמציאות נתנה כאפה, אף אחד לא חושב כבר ככה.
גרמת לי לחפש את השמות הנ"ל בגוגל ואז מצאתי (כי אין באמת יותר מתוצאות ספורות בעברית) את הציטוט הבא שלך (שרלוונטי מאוד גם כעת כמדומני...):
"אתה צריך לזכור שאנחנו מדברים על 2001, תחילת כל אתרי הדראפט וכל הייפ הדראפט ברשת. בדיוק בשנים הללו היית יכול למצוא את כל הכתבות המשתפכות על כל המועמדים הצעירים לדראפט. לך תחפש את השם איוון חראייב ותגלה תיאורים על רכז מדהים בגובה 2.13 שהולך לשנות את הכדורסל. אני זוכר את צ'אד פורד מספר בהתרגשות על הקרוס אוברים של מרטינס אנדרסקבצ'יוס הענק הליטאי במחנה האירופאים של ריבוק. הייתה התלהבות אובר ממה שהמועמדים עשו ואם צ'נדלר קלע באימונים לא רע מול אוויר מחצי מרחק, אז הוא כבר הפך בפרופיל לקלע אוטומטי, בדיוק כמו שסקיטה היה פרוייקט מדהים מאירופה, למרות שהוא כמעט לא שיחק דקה בבנטון וההתלהבות הגיעה מאימון שנעשה בעת הפיינל פור שבו מול כיסאות סקיטה שרף רשתות".
מן הסתם יש חלקים במשחק שתלויים יותר ביריב, וכאלה שמראים על סט יכולות גם אם תעשה אותם לבד בספורטק. הרי בכוונה העליתי בעצמי את אנקדוטת "אימוני הכסאות" - אני ער לדבר, אבל כמו שאומרים "יש דברים שאי אפשר ללמד" - ועושה רושם שלבול יש רבים מאותם דברים.
uriel17 כתב:
למה ללכת רחוק, בא נדבר על שחקן שאתה מכיר טוב. שים את אוסטין דיי, בסיטואציה דומה (משחק שאפילו לא נרשם כמשחק אימון) ותראה איזה יופי שחקן תראה
יודע מה בתור אוהד בני השרון ז"ל
זוכר שהיה לכם גארד מאורך שם פרטי רנדל (לא זוכר שם משפחה) משהו 210סמ', רך, אבל צלף ויודע להוריד כדור לרצפה
זה בערך אותו ז'אנר
בגיגול מהיר מצאתי (כי לא היה לי מושג) - רנדל ג'קסון. הוא שיחק ממש קצת לפני שבאמת התחלתי להתעניין ולעקוב אחרי כדורסל ישראלי מעבר ליורוליג בימי חמישי וכו', אז לא יכול להביע דעתי עליו כלל.
המספרים נטו לא נראים רע אגב...
https://basket.co.il/player.asp?PlayerI ... reer-statsאדרבה, אולי "בכדורסל של היום" הוא שחקן שהיה נחשב הרבה יותר? למעלה משלשה למשחק ב-42%, 75% סבירים מהקו - מה רע. כל זה לצד (ולא על חשבון) נתוני ריבאונד וחסימות סבירים של "סנטר "ממוצע.
אני מסכים לחלוטין עם דבריו של סאבוניס פה (שתיאר זאת הרבה יותר ממני, גם כי שולט יותר בנתונים).