סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 9:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
אבל אם כל הקבוצות יעשו את מה שאתה אומר ניו אורלינס עדיין יסיימו עם 35 נצחונות כי זאיון+אינגרם+בול >>> אר ג'יי בארט + מיטשל רובינסון :(((((((((((

למה אתה לא מבין את זה? :((((((((((((((((((((((((((((((((((((

לפחות מיטשל רובינסון היה משחק ומתפתח :roll:

עדיין לא ענית לי.

על מה?

אתה ה-gm של הפליקנס, לא עלינו.
3-4 השחקנים המובילים שלך הם בני 20-22.
למה שתיקח את רדיק בן ה-36 לקבוצה שלך לשנה הקרובה?
אתה יודע שהוא לא חלק מהקבוצה שלך בעתיד.
אתה יודע שלא תגיע לפלייאוף השנה (זו הייתה השאלה שלי, האם בדיעבד, בידיעה שלא תגיעו לפלייאוף, הייתם מוותרים על ההחתמות האלו).
אתה יודע שהרגע בחרת בדראפט שחקן צעיר ומוכשר בעמדה הזו שעשוי להיות חלק מה-core העתידי שלך ורדיק בוודאות ייקח ממנו דקות ויעכב את ההתפתחות שלו.
מה זה נותן לך?
למה היית עושה את המהלך הזה שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 9:44 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
סאבוניס כתב:
גם לדעתי יש משהו במה שאטט וקקון אומרים. נעזוב רגע את ניו-אורלינס. נניח פיניקס. ונניח שהיו יכולים להחתים איזה סמול בן 32, לא כוכב אבל שחקן תורם על המשבצת של ברידג'ס (או קאם ג'ונסון). אולי איזה מרקוס מוריס כזה. לפחות נכון לתחילת העונה הוא נראה כשחקן טוב יותר מברידג'ס וג'ונסון. אבל המחשבה של לתת לברידג'ס וג'ונסון הרבה דקות ושפשוף בתקווה שיצא לפחות מאחד מהם שחקן חמישייה/רוטציה טוב הייתה נכונה וכנראה גם השתלמה לסאנס. ואותו דבר אפשר להגיד גם על אטלאנטה עם רדיש, הרטר והאנטר.

הממ, רוביו?

רוביו רכז אמיתי שגם לא יושב לברדג'ס וג'ונסון על המשבצת וגם יכול לעזור להתפתחות שלהם, כי הוא לא איזה קיירי. הלוואי (מבחינתם) שהניקס היו מביאים אותו ליד בארט, נוקס ורובינסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 9:47 pm 
Senior

סאבוניס כתב:
Yuval כתב:
סאבוניס כתב:
גם לדעתי יש משהו במה שאטט וקקון אומרים. נעזוב רגע את ניו-אורלינס. נניח פיניקס. ונניח שהיו יכולים להחתים איזה סמול בן 32, לא כוכב אבל שחקן תורם על המשבצת של ברידג'ס (או קאם ג'ונסון). אולי איזה מרקוס מוריס כזה. לפחות נכון לתחילת העונה הוא נראה כשחקן טוב יותר מברידג'ס וג'ונסון. אבל המחשבה של לתת לברידג'ס וג'ונסון הרבה דקות ושפשוף בתקווה שיצא לפחות מאחד מהם שחקן חמישייה/רוטציה טוב הייתה נכונה וכנראה גם השתלמה לסאנס. ואותו דבר אפשר להגיד גם על אטלאנטה עם רדיש, הרטר והאנטר.

הממ, רוביו?

רוביו רכז אמיתי שגם לא יושב לברדג'ס וג'ונסון על המשבצת וגם יכול לעזור להתפתחות שלהם, כי הוא לא איזה קיירי. הלוואי (מבחינתם) שהניקס היו מביאים אותו ליד בארט, נוקס ורובינסון.

מה קשור ברידג'ס וג'ונסון? הם היו יכולים לבחור רכז בדראפט במקום להחתים את רוביו.

או שהעקרון נכון ואז רוביו הוא החתמה מזעזעת או שהעקרון לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 9:48 pm 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
אבל אם כל הקבוצות יעשו את מה שאתה אומר ניו אורלינס עדיין יסיימו עם 35 נצחונות כי זאיון+אינגרם+בול >>> אר ג'יי בארט + מיטשל רובינסון :(((((((((((

עדיין לא ענית לי.

על מה?

אתה יודע שלא תגיע לפלייאוף השנה (זו הייתה השאלה שלי, האם בדיעבד, בידיעה שלא תגיעו לפלייאוף, הייתם מוותרים על ההחתמות האלו).
אתה יודע שהרגע בחרת בדראפט שחקן צעיר ומוכשר בעמדה הזו שעשוי להיות חלק מה-core העתידי שלך ורדיק בוודאות ייקח ממנו דקות ויעכב את ההתפתחות שלו.
מה זה נותן לך?

עניתי לך. השאלה 'בדיעבד' חסרת משמעות. השאלה היא האם הייתי עושה שוב את המהלך הזה בלי לדעת אם אני אגיע לפלייאוף או לא. אחרת מה הדיון מעניין? בדיעבד הייתי מנסה לנצח את כל המשחקים ובוחר את השחקן הכי טוב בדראפט שנשאר בבחירה שלי (כי אני יודע מי זה יהיה) וזוכה באליפות כל שנה.

אני מנסה לתת לך כלים לחשוב יותר טוב אנליטית. אתה מנסה לנתח דברים גם בדיעבד וגם בלי להסתכל על התמונה הכללית של העסק שבו אתה עובד. השאלה שלך פה היא דוגמא נפלאה לאיך כל הליך החשיבה שלך מוטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 9:52 pm 
Sophomore

Att כתב:

אני לא מסכים עם זה.

אני חושב שהתנהלות יותר חכמה תקצר את משך הזמן שבנייה מחדש לוקחת
ותוביל לכך שקבוצות תחתית יגיעו בעתיד רחוק יותר במקום להיעצר באמצע הליגה עם ״כוכב״ אחד בלבד
ובמקביל, תאפשר לקבוצות החזקות להתחזק עוד יותר (כפי שהן אכן עושות בפועל).

שארלוט של השנה הייתה יותר מעניינת בעיניי מזו של השנה שעברה.
לעומת זאת, ניו יורק השנה הייתה לא מעניינת בעליל.

אני מניח שאתה מתכוון שהם יותר מענינים קונספטואלית, אם נקלעתי למשחק של הבובקטס יותר מעניין לי לראות את קמבה מאשר את הקבוצה של השנה.
בגדול אתה יוצר ליגה א' וליגה ב' את כל הבוגרים הלגיטמיים אתה שולח לא' כמו שחקני סאן אנטוניו הבוגרים של השנה, ובכל זאת לא יהיה לכולם מקום אז העפת מהליגה שחקנים נבא לגיטמים.
אכן חזקת עוד יותר את קבוצות הצמרת והחלשת עוד יותר את התחתית, זה לא היה בעייתי אולי אם ליגה א' היתה משחקת רק נגד עצמה אבל כאמור ליגה ארוכה עם מלא משחקים לא תחרותיים שאנשים צריכים לצפות בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Senior

Yuval כתב:
סאבוניס כתב:
Yuval כתב:
סאבוניס כתב:

הממ, רוביו?

ואגב אני מזכיר שאנחנו מדברים על שחקני ספסל (רדיק, מלי) ושחקן של 24 דקות שהוא רק בן 28 (פייבורז).
ההשוואה אצל פיניקס תהיה אארון ביינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

Yuval כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:

עדיין לא ענית לי.

על מה?

מה זה נותן לך?

אני מנסה לתת לך כלים לחשוב יותר טוב אנליטית.

כרגיל, נקודת ההנחה שלך היא יהירה מאוד ונותנת המון חשק להמשיך להדיין איתך.
אני שאלתי מה היית בוחר אילו היית יודע שלא תגיע לפלייאוף.

* מבחינתי זה היה ברור שהם לא יגיעו לפלייאוף (לפחות 80%)

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' אוגוסט 07, 2020 9:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 9:54 pm 
Senior

ציטוט:

אתה כתבת פה שאתה היחיד שצדק וכולם זרקו עליך עגבניות ואני יהיר? תפסיק כבר להתנשא. אתה לא היחיד שקרא משהו על נבא אי פעם. אני מנסה לתת לך כלים לראות מה שאתה מפספס. אם אתה יהיר מדי בשביל ללמוד מאנשים אחרים זה בעיה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 9:55 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
ציטוט:

אתה כתבת פה שאתה היחיד שצדק וכולם זרקו עליך עגבניות ואני יהיר? תפסיק כבר להתנשא. אתה לא היחיד שקרא משהו על נבא אי פעם.

כן, אתה מתיימר ללמד אותי על חשיבה אנליטית (ותוך כדי מתחמק מהשאלה).
אני בסך הכל אומר שאני כותב כאן כמה שנים, זוכה להרבה בוז ולאט-לאט ה-gmים בליגה מיישרים קו עם העמדות האלו.

יש הרבה פחות sales של בחירות סיבוב ראשון
יש יותר כבוד לערך של בחירות סיבוב שני
שחקנים בינוניים כבר לא זוכים לחוזים ארוכים מובטחים
קבוצות תחתית וחלק מקבוצות הביניים לא הולכות על המוריסים של העולם
חלק מקבוצות התחתית בונות בצורה הדרגתית ולא מאיצות (ואלו שכן, נופלות כרגיל בשלב מסוים מטה)
קבוצות פחות ופחות מוציאות את הקאפ ספייס שלהן על שחקנים בינוניים, חלקן משתמשות בקאפ כדי להשיג בחירות דראפט או פשוט לא משתמשות בו באותה שנה

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' אוגוסט 07, 2020 10:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 9:58 pm 
Senior

ציטוט:
* מבחינתי זה היה ברור שהם לא יגיעו לפלייאוף (לפחות 80%)

הסיכוי של ניו אורלינס להגיע לפלייאוף לפני תחילת העונה היה משמעותית גבוה מ-20% בוגאס. אם כך יכולת להיות מיליארדר היום במקום לכתוב בפורום.
538, אני מקווה שאתה מכיר את האתר, שם את הסיכויים של ניו אורלינס להגיע לפלייאוף לפני הפציעה של זאיון ב-52%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 9:59 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
סאבוניס כתב:
Yuval כתב:
סאבוניס כתב:

1. ברידג'ס כבר היה בקבוצה שהייתה זקוקה לרכז באופן נואש.
2. איזה רכז בדיוק היית לוקח בבחירה ה-11 בדראפט הזה? הסאנס אגב בחרו גם רכז צעיר אבל כנראה די מוגבל בסוף הסיבוב הראשון.
3. אם אני מבין נכון את "העיקרון" (או לפחות איך שאני חושב עליו), זה לא לעולם לא להחתים שחקנים מבוגרים יותר. אלא לא להחתים אותם על העמדה של השחקן הצעיר שאתה מקווה לפתח (רדיק על העמדה של נא"ו, למרות שלא בדיוק; גיבסון על העמדה של רובינסון; מוריס על העמדה של בארט או ברידג'ס או רדיש/האנטר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:00 pm 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:
ציטוט:

אתה כתבת פה שאתה היחיד שצדק וכולם זרקו עליך עגבניות ואני יהיר? תפסיק כבר להתנשא. אתה לא היחיד שקרא משהו על נבא אי פעם.

כן, אתה מתיימר ללמד אותי על חשיבה אנליטית (ותוך כדי מתחמק מהשאלה).
אני בסך הכל אומר שאני כותב כאן כמה שנים, זוכה להרבה בוז ולאט-לאט ה-gmים בליגה מיישרים קו עם העמדות האלו.

אתה טוען שאתה חזית מראש בפורום את כל מה שיקרה, הג'י אמים בליגה מיישרים קו עם העמדות שלך, כולם בפורום זרקו עליך עגבניות ואני היהיר?
;;-)))

אה כן, ואתה יודע יותר טוב מוגאס (ו-538) את הסיכויים של קבוצה להגיע לפלייאוף ואני היהיר
;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:01 pm 
Junior

אני רק אפריע ואגיד שמה שיובל מגדיר ככשל לוגי ב"תורה" של Att הוא בכלל לא כשל בעיני.
Att מציע להנהלות ברחבי הליגה לנהוג באופן מסוים. כמובן שאם כולן ינהגו באופן הזה זה לא יצליח, אבל הוא מציע אסטרטגיה בהינתן המצב הנוכחי, קרי, שמרביתן המוחלט של הקבוצות לא נוקטות באסטרטגיה הזו. אם פתאום קבוצות יתחילו לנהוג כך אז אולי יצטרכו לחשב מסלול מחדש, אבל עד אז זה תיאורטי בלבד.
יובל יוצא מנקודת הנחה שאסטרטגיה טובה היא כזו שאם כל הקבוצות נוקטות בה היא עדיין עובדת, רק לא ברור לי למה זה מגדיר אסטרטגיה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:02 pm 
Hall of Famer

יש דגש הרבה יותר חזק על השגת סופרסטאר (וכוכבים) שנחוץ על מנת לזכות באליפות
חלק מקבוצות התחתית בונות בצורה הדרגתית ולא מאיצות (ואלו שכן, נופלות כרגיל בשלב מסוים מטה)
קבוצות פחות ופחות מוציאות את הקאפ ספייס שלהן על שחקנים בינוניים, חלקן משתמשות בקאפ כדי להשיג בחירות דראפט או פשוט לא משתמשות בו באותה שנה

העמדות האלו לא היו שכיחות בעבר.
לא אני המצאתי אותן. אני פשוט ייצגתי אותן כאן וזכיתי ללא מעט ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:04 pm 
Senior

הוקיץ' כתב:
אני רק אפריע ואגיד שמה שיובל מגדיר ככשל לוגי ב"תורה" של Att הוא בכלל לא כשל בעיני.
Att מציע להנהלות ברחבי הליגה לנהוג באופן מסוים. כמובן שאם כולן ינהגו באופן הזה זה לא יצליח, אבל הוא מציע אסטרטגיה בהינתן המצב הנוכחי, קרי, שמרביתן המוחלט של הקבוצות לא נוקטות באסטרטגיה הזו. אם פתאום קבוצות יתחילו לנהוג כך אז אולי יצטרכו לחשב מסלול מחדש, אבל עד אז זה תיאורטי בלבד.
יובל יוצא מנקודת הנחה שאסטרטגיה טובה היא כזו שאם כל הקבוצות נוקטות בה היא עדיין עובדת, רק לא ברור לי למה זה מגדיר אסטרטגיה טובה.

זה לא תיאורטי, זה מה שקורה בליגה ולכן כל שנה צריך לשנות את החוקים של הלוטרי. זה לכרות את העץ שאתה יושב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
קחו לדוגמה את מיניסוטה.
מאז שרוסאס הגיע (עזבו לרגע אם עשה את המהלכים הנכונים או לא, זו שאלה טובה)
הסגל של הקבוצה שהכיל כל מיני גיבסונים ודריק רוזים למיניהם השתנה לבלי היכר והוא סופר צעיר.
חוץ מג׳יימס ג׳ונסון - שגם הוא זמני ונמצא שם רק בגלל החוזה שלו (שהחליף חוזה גרוע אחר) - אאל״ט כל הסגל בני 24 ומטה.
באופן לא מפתיע, זה הגיל של הכוכב המרכזי של הקבוצה.

ובאופן לא מפתיע, מינסוטה נראית כמו ה"מנהיג" שלה. כישרונית, בלי הגנה ולא יודעת לנצח. כדאי שיהיו לך גם כמה וטרנים בקבוצה, גם אם הם לא בגיל של הכוכבים הצעירים. לדעתי הולידיי, רדיק ופייבורס הם יופי של וטרנים ושחקני משנה לצד ציון ואינגרם (ושאר הצעירים בקבוצה), שילמדו אותם קצת מקצוענות ומקסימום יוחלפו בעתיד בשחקני משנה אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:07 pm 
Senior

סאבוניס כתב:
Yuval כתב:
סאבוניס כתב:
Yuval כתב:
סאבוניס כתב:

2. איזה רכז בדיוק היית לוקח בבחירה ה-11 בדראפט הזה? הסאנס אגב בחרו גם רכז צעיר אבל כנראה די מוגבל בסוף הסיבוב הראשון.
3. אם אני מבין נכון את "העיקרון" (או לפחות איך שאני חושב עליו), זה לא לעולם לא להחתים שחקנים מבוגרים יותר. אלא לא להחתים אותם על העמדה של השחקן הצעיר שאתה מקווה לפתח (רדיק על העמדה של נא"ו, למרות שלא בדיוק; גיבסון על העמדה של רובינסון; מוריס על העמדה של בארט או ברידג'ס או רדיש/האנטר).

העיקרון שהוא הסביר פה זה לא להחתים שחקנים שלא יהיו חלק מהתכנית שלך לטווח ארוך. כל שחקן בא על עמדה של שחקן אחר. קאם ג'ונסון היה ריץ' מאוד מאסיבי בבחירה שלו וזה הגיע על העמדה של ברידג'ס.

הנבא זה לא ג'י-ליג. אי אפשר לשחק רק עם ילדים בני 20 עד שבטעות אולי תתגלגל לאיזה סגל שיפסיד לקוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:09 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Att כתב:
קחו לדוגמה את מיניסוטה.
מאז שרוסאס הגיע (עזבו לרגע אם עשה את המהלכים הנכונים או לא, זו שאלה טובה)
הסגל של הקבוצה שהכיל כל מיני גיבסונים ודריק רוזים למיניהם השתנה לבלי היכר והוא סופר צעיר.
חוץ מג׳יימס ג׳ונסון - שגם הוא זמני ונמצא שם רק בגלל החוזה שלו (שהחליף חוזה גרוע אחר) - אאל״ט כל הסגל בני 24 ומטה.
באופן לא מפתיע, זה הגיל של הכוכב המרכזי של הקבוצה.

ובאופן לא מפתיע, מינסוטה נראית כמו ה"מנהיג" שלה. כישרונית, בלי הגנה ולא יודעת לנצח. כדאי שיהיו לך גם כמה וטרנים בקבוצה, גם אם הם לא בגיל של הכוכבים הצעירים. לדעתי הולידיי, רדיק ופייבורס הם יופי של וטרנים ושחקני משנה לצד ציון ואינגרם (ושאר הצעירים בקבוצה), שילמדו אותם קצת מקצוענות ומקסימום יוחלפו בעתיד בשחקני משנה אחרים.

אני לא בטוח שלבנות על שחקנים נטולי הגנה זה הדבר הנכון לעשות
אבל לבנות על פי הטיימליין של השחקן הטוב ביותר שלך - זה בהחלט הדבר הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:11 pm 
Senior

אז אתה אומר שלהחתים את איגי בגולדן היה טעות?
טורונטו צריכה לשחרר את לאורי?
בוסטון צריכה להעיף את קמבה?

להמשיך? כי אפשר לעבור על כל הקבוצות ככה.

ואגב פה מדובר בכוכבים. אתה הגעת לרמות כאלו של התורה הזו שאארון ביינס הוא אסון שהפיל את פיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:12 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
יש דגש הרבה יותר חזק על השגת סופרסטאר (וכוכבים) שנחוץ על מנת לזכות באליפות

העמדות האלו לא היו שכיחות בעבר.
לא אני המצאתי אותן. אני פשוט ייצגתי אותן כאן וזכיתי ללא מעט ביקורת.

ואוסיף גם:
על מנת להסיק את עתיד הקבוצה והאפסייד שלה, ההסתכלות צריכה להיות על ה-core ופחות על חוזק הסגל ככללו - וכך גם צריך להיות המיקוד ב-fo
כשאתה מעריך את חוזקה של קבוצה, כדאי לבחון את ה-core באופן יחסי לכישרון בליגה (טופ25 וכו׳). קל מאוד ליפול עם הרכבים ש״נשמעים טוב״ או כוכבים שאינם כוכבים.
רצוי שהקבוצה תיבנה על פי הטיימליין של הכוכב המרכזי שלה.
רצוי שהקבוצה תיבנה על פי מצבה בגלגל של הליגה (בנייה מחדש, עלייה אורגנית, קונטנדרית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:12 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
סאבוניס כתב:
Yuval כתב:
סאבוניס כתב:

העיקרון שהוא הסביר פה זה לא להחתים שחקנים שלא יהיו חלק מהתכנית שלך לטווח ארוך. כל שחקן בא על עמדה של שחקן אחר. קאם ג'ונסון היה ריץ' מאוד מאסיבי בבחירה שלו וזה הגיע על העמדה של ברידג'ס.

הנבא זה לא ג'י-ליג. אי אפשר לשחק רק עם ילדים בני 20 עד שבטעות אולי תתגלגל לאיזה סגל שיפסיד לקוואי.

אז אני אישית לא מסכים עם העמדה של לא להחתים בכלל שחקנים ותיקים שיכולים לתרום, אלא רק אם הם יושבים על המשבצת של צעירים שרוצים לפתח. ולקחת שני צעירים על עמדות דומות זה גם בסדר בעיני. מקסימום מוצאים דרך שישחקו ביחד אם שניהם פגיעה, או שולחים אחד מהם בטרייד תמורת נכסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:13 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:

אם אתה חושב שרדיק ופייבורס בפליקנס זה אותו הדבר אז באמת שאין על מה לדבר.
שנינו יודעים שאלו השוואות מגוחכות, גם מבחינת השלב שבו הקבוצה נמצאת וגם מבחינת איכות השחקנים עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:18 pm 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:

שנינו יודעים שאלו השוואות מגוחכות, גם מבחינת השלב שבו הקבוצה נמצאת וגם מבחינת איכות השחקנים עצמם.

מה? רדיק ופייבורס זה הרבה פחות גרוע מזה. לאורי וקמבה חונקים את התקרת שכר, יש להם יוסג' מטורף, הם משחקים 35 דקות למשחק ומעל 80% שהקבוצות שלהם לא יקחו אליפות.
רדיק ופייבורס משחקים 20 דקות למשחק בלי יוסג' כמעט ולא חתומים על חוזים ארוכים.

ברור שקמבה ולאורי הרבה יותר גרועים בתורה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:21 pm 
Junior

Yuval כתב:
הוקיץ' כתב:

זה לא תיאורטי, זה מה שקורה בליגה ולכן כל שנה צריך לשנות את החוקים של הלוטרי. זה לכרות את העץ שאתה יושב עליו.

לא באמת. מה שמציע Att עשה באופן בוטה רק GM אחד בליגה והוא פוטר אבל גם בנה את הבסיס לאחת הקבוצות המוכשרות בליגה.
ואני לא מבין למה זה לכרות את הענף שאתה יושב עליו. אתה בונה את האסטרטגיה הכי טובה בהתאם לחוקים וכשמשנים את החוקים אתה מחשב מסלול מחדש. לא רואה הרבה היגיון בלפסול אסטרטגיה כי יש סיכון שהליגה לא תרצה את זה ואז ישנו את החוקים. קצת מרחיק לכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:22 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:

מה? רדיק ופייבורס זה הרבה פחות גרוע מזה. לאורי וקמבה חונקים את התקרת שכר, יש להם יוסג' מטורף, הם משחקים 35 דקות למשחק ומעל 80% שהקבוצות שלהם לא יקחו אליפות.
רדיק ופייבורס משחקים 20 דקות למשחק בלי יוסג' כמעט ולא חתומים על חוזים ארוכים.

ברור שקמבה ולאורי הרבה יותר גרועים בתורה שלך.

לא נשמע שאתה מכיר את התורה שלי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה