סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:23 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
Yuval כתב:
הוקיץ' כתב:
אני רק אפריע ואגיד שמה שיובל מגדיר ככשל לוגי ב"תורה" של Att הוא בכלל לא כשל בעיני.
Att מציע להנהלות ברחבי הליגה לנהוג באופן מסוים. כמובן שאם כולן ינהגו באופן הזה זה לא יצליח, אבל הוא מציע אסטרטגיה בהינתן המצב הנוכחי, קרי, שמרביתן המוחלט של הקבוצות לא נוקטות באסטרטגיה הזו. אם פתאום קבוצות יתחילו לנהוג כך אז אולי יצטרכו לחשב מסלול מחדש, אבל עד אז זה תיאורטי בלבד.
יובל יוצא מנקודת הנחה שאסטרטגיה טובה היא כזו שאם כל הקבוצות נוקטות בה היא עדיין עובדת, רק לא ברור לי למה זה מגדיר אסטרטגיה טובה.

זה לא תיאורטי, זה מה שקורה בליגה ולכן כל שנה צריך לשנות את החוקים של הלוטרי. זה לכרות את העץ שאתה יושב עליו.

לא באמת. מה שמציע Att עשה באופן בוטה רק GM אחד בליגה והוא פוטר אבל גם בנה את הבסיס לאחת הקבוצות המוכשרות בליגה.
ואני לא מבין למה זה לכרות את הענף שאתה יושב עליו. אתה בונה את האסטרטגיה הכי טובה בהתאם לחוקים וכשמשנים את החוקים אתה מחשב מסלול מחדש. לא רואה הרבה היגיון בלפסול אסטרטגיה כי יש סיכון שהליגה לא תרצה את זה ואז ישנו את החוקים. קצת מרחיק לכת.

אוקי, הסברתי למה. הליגה הסבירה למה. כל שינוי החוקים הסבירו למה. מקום עבודתו של הינקי הסביר למה. אם אתה עדיין חושב אחרת, סבבוש. זה ליטרלי אותו דיון כל שנה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:26 pm 
Senior

Yuval כתב:
הוקיץ' כתב:
Yuval כתב:
הוקיץ' כתב:
אני רק אפריע ואגיד שמה שיובל מגדיר ככשל לוגי ב"תורה" של Att הוא בכלל לא כשל בעיני.
Att מציע להנהלות ברחבי הליגה לנהוג באופן מסוים. כמובן שאם כולן ינהגו באופן הזה זה לא יצליח, אבל הוא מציע אסטרטגיה בהינתן המצב הנוכחי, קרי, שמרביתן המוחלט של הקבוצות לא נוקטות באסטרטגיה הזו. אם פתאום קבוצות יתחילו לנהוג כך אז אולי יצטרכו לחשב מסלול מחדש, אבל עד אז זה תיאורטי בלבד.
יובל יוצא מנקודת הנחה שאסטרטגיה טובה היא כזו שאם כל הקבוצות נוקטות בה היא עדיין עובדת, רק לא ברור לי למה זה מגדיר אסטרטגיה טובה.

זה לא תיאורטי, זה מה שקורה בליגה ולכן כל שנה צריך לשנות את החוקים של הלוטרי. זה לכרות את העץ שאתה יושב עליו.

לא באמת. מה שמציע Att עשה באופן בוטה רק GM אחד בליגה והוא פוטר אבל גם בנה את הבסיס לאחת הקבוצות המוכשרות בליגה.
ואני לא מבין למה זה לכרות את הענף שאתה יושב עליו. אתה בונה את האסטרטגיה הכי טובה בהתאם לחוקים וכשמשנים את החוקים אתה מחשב מסלול מחדש. לא רואה הרבה היגיון בלפסול אסטרטגיה כי יש סיכון שהליגה לא תרצה את זה ואז ישנו את החוקים. קצת מרחיק לכת.

אוקי, הסברתי למה. הליגה הסבירה למה. כל שינוי החוקים הסבירו למה. מקום עבודתו של הינקי הסביר למה. אם אתה עדיין חושב אחרת, סבבוש. זה ליטרלי אותו דיון כל שנה מחדש.

אני נדהם מזה שאפשר אשכרה לטעון שהינקי לא כרת את הענף עליו הוא ישב.
ההתנהלות שלו + התוצאה של ההתנהלות שלו הן לא ההגדרה המילולית לביטוי הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:28 pm 
Senior

stavs כתב:
Yuval כתב:
הוקיץ' כתב:
Yuval כתב:
הוקיץ' כתב:

אני נדהם מזה שאפשר אשכרה לטעון שהינקי לא כרת את הענף עליו הוא ישב.
ההתנהלות שלו + התוצאה של ההתנהלות שלו הן לא ההגדרה המילולית לביטוי הזה?

הטענה הנוכחית זה שצריך לעשות חצי הינקי. האמריקאים מפגרים, הם לא ישימו לב. נבוא להם בהפוכה.

#GMIsrael

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:30 pm 
Senior

ובאופן כללי אני אשמח אם מישהו יציג לי פה קונטנדרית אחת בליגה הנוכחית שנבנתה רק על ידי החתמת שחקנים שמתאימים לטיימליין של הכוכב שהיא בחרה בו בדראפט.
נורא קל לדבר בדיעבד על קבוצות שלא הצליחו, אני אשמח לשמוע פעם אחת בדיעבד איך התאוריה הזו כן מצליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 10:32 pm 
Senior

אני גם אציין במסגרת הכשל הלוגי שאם להחתים את פייבורס ורדיק (שחקנים של 20 דקות למשחק ו-14 ו-9 אחוז יוסג' בהתאמה. חשוב לציין אולי כדאי להסתכל על סטט' מדי פעם) מביא את ניו אורלינס מקבוצה של 20 נצחונות לקבוצה של 40 נצחונות ועדיין יש לה פחות מ-20% להגיע לפלייאוף (כל אלו נתונים של אטט), אז המסקנה היא להחתים עוד שחקן בלבל הזה שישחק 20 דקות ואז יגיעו לפלייאוף.

זה כל כך מוזר לנהל שיחה אנליטית בלי לתת הסבר מתמטי אחד לטענות (הלא הגיונית) שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 11:28 pm 
Sophomore

מה שמסבירים יובל ונורטון זה שכשאתה הgm של הפליקאנס יש לך רשימה של מטרות ולא רק מטרה אחת.
מטרה אחת היא לזכות באליפות.
מטרה שנייה היא למכור חולצות ולחזק את המותג
מטרה שלישית היא לבנות core חזק לטווח ארוך
ומטרה רביעית היא לחזק את המותג של כלל הליגה
כשמטרה אחת שלך באה על חשבון אחרת אתה בבעייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 11:34 pm 
Sophomore

אהבתי מאוד את הקיץ של הפליקנס
כשאתה מקבל כישרון כמו זאיון אתה צריך בעיניי לעשות כל מה שאתה יכול מDAY ONE כדי להפוך ממועדון בינוני מינוס למועדון מנצח, מקבוצה שלא מעניינת אף אחד לאחת שמוכרת כרטיסים ונותנת לאוהדים שלה תמורה לאגרה, קבוצה שגם אם לא בהכרח נכנסת לפלייאוף (והיא לגמרי יכלה) היא נלחמת כדי לעשות את זה , או בקיצור, אתה גורם לזאיון להרגיש שהוא במועדון שהכיוון שלו זה למעלה, אחרת הוא עלול לברוח, וזה הסנריו הכי גרוע לא משנה איך מסתכלים על זה.

ובעיניי לבנות קבוצה תחרותית סביב זאיון ישתלם הרבה יותר מנניח לבחור בבחירה 7 במקום 12, במיוחד בדראפט חלש.
עכשיו בגישה הזו דיי ברור שהתחתמות (לא לחוזה אורך) של שחקנים כמו פייבורס או רדיק שהוא מכונת פלייאוף הן מצוינות, ולגבי הולידיי מסכים שהיה אפשר אולי לעשות טרייד, אבל אין לנו מספיק מידע להחליט איזה הצעות היו אם בכלל ואם הן היו שוות , אבל חשוב לזכור שהוא כולה בן 30, ובעיניי כן בבסט קייס סנריו של הפליקנס כן יכול לשמש כצלע חשובה בקבוצה שרצה לאליפות.

יש לפלינקס גם כל מיני אופיצות על בחירות דראפט (3 סיבוב ראשון אאלט) עתידיות של הלייקרס שלא ברור מה יהיה איתן, והמון המון כישרון מסביב לזאיון, אז אני לגמרי מאמין שיש להם סיכוי להגיע גבוהה, כמובן בהינתן שזאיון הופך לכוח רציני בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 07, 2020 11:46 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
אהבתי מאוד את הקיץ של הפליקנס
כשאתה מקבל כישרון כמו זאיון אתה צריך בעיניי לעשות כל מה שאתה יכול מDAY ONE כדי להפוך ממועדון בינוני מינוס למועדון מנצח, מקבוצה שלא מעניינת אף אחד לאחת שמוכרת כרטיסים ונותנת לאוהדים שלה תמורה לאגרה, קבוצה שגם אם לא בהכרח נכנסת לפלייאוף (והיא לגמרי יכלה) היא נלחמת כדי לעשות את זה , או בקיצור, אתה גורם לזאיון להרגיש שהוא במועדון שהכיוון שלו זה למעלה, אחרת הוא עלול לברוח, וזה הסנריו הכי גרוע לא משנה איך מסתכלים על זה.

בוא נתעלם מזה שיש לפליקנס בערך 7 שנים עד שזאיון יכול בכלל להתחיל לחשוב על לברוח...
לא שמעתי על אף כוכב שעזב מרצון אחרי החוזה הראשון שלו.
מה שאתה אומר כאן זה בדיוק הבסיס להחלטות הנוראיות שהביאו לבריחה של AD מהקבוצה.

ההנהלה הנוכחית של הפליקנס טובה יותר מההנהלה הקודמת שהייתה חלשה להחריד
אבל הרכישות האלו היו מיותרות בעיניי.

למרבה המזל, זה כבר לא טרנדי בליגה להחתים את רדיק ופייבורס לחוזה של 4 שנים, כך שהנזק הוא אכן מינימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 12:03 am 
Senior

אז אתה מסכים שבמקרה הגרוע הנזק מינימלי ובמקרה הטוב יש לך קבוצה שרצה בפלייאוף כבר בשנה הראשונה שלהם ביחד וזאיון/אינגרם/בול מקבלים אחלה ריצה? זה לא הרי שפייבורס בגיל 28 לא יכול להיות חלק מהקבוצה הזו. אני לא מכיר קבוצה שלקחה אליפות עם כל השחקנים בסגל באותו גיל.

מעולה. שמח ששכנענו אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 12:13 am 
Sophomore

אני חושב שהרווח של להגיע\להלחם על פלייאוף גבוהה יותר מזה של בחירת דראפט גבוהה יותר בכמה מקומות בדראפט חלש.
לגבי הפליקנס של אז, חוץ מזה שהבסיס של היום בעיניי הרבה יותר טוב ועם הרבה יותר פוטנציאל, בסוף במשך כל שנותיו של דיוויס בקבוצה הפליקנס לא באמת הצליחו להביא לקבוצה אף שחקן שבאמת שדרג אותה, הם עלו מ 27 נצחונות שנה הראשונה של AD ל 34 ואז 45, אבל אז פציעות של גורדון וטייריק (שהיו שם כמעט מההתחלה) הורידו אותם שוב למטה, ואז עוד 3 עונות כאלה שהסייתמו בסאגה של בוגי.
עכשיו אם במשך ה7 שנים הבאות הפליקנס לא יצליחו להביא אף שחקן שיוכל לתרום (לא חייב להיות סופרסטאר, אבל משהו) אז לא משנה הם היו עושים בקיץ הזה לא היה משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 1:01 am 
Junior

Yuval כתב:
הוקיץ' כתב:
Yuval כתב:
הוקיץ' כתב:

לא יודע מתי הסברת, לי בטוח לא ענית ותיבלת גם בתגובה די אגרסיבית. לא בטוח למה.
בכל אופן, הינקי זה סיפור די יוצא דופן. הוא גם עשה דברים בצורה מאוד בוטה וקיצונית (ולא מאוד חכמה פוליטית) וגם הליגה הגיבה בצורה חסרת תקדים. זה לא שהליגה נוהגת לפטר ג'י. אמים והוא יכל לצפות את זה בא.
בסוף הדברים ש-Att מדבר עליהם אלה דברים שקבוצות רבות בליגה עושות ברמה כזו או אחרת. השאלה היא כמובן מינון ואיך אתה מנהל את הדברים כלפי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 2:10 am 
Senior

עניתי והסברתי מספר פעמים ולא היה שום דבר אגרסיבי בתגובה שלי ולא רואה צורך במשטור הטון. זה באמת נושא שחוזר עליו אינסוף פעמים ולא משנה שעונה אחר עונה אין אף דוגמא להצלחת השיטה, אטט יותר משוכנע בצדקתו.

גם הינקי לא הגיע לרמות הקיצון שאטט מציע פה - להחתים שחקן ספסל בן 28 על חוזה מינימום זה טעות כי הוא לא בגיל של הכוכב שלך.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ש' אוגוסט 08, 2020 2:42 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 2:24 am 
Senior

במה דאלאס שונה עקרונית מניו אורלינס?
יש להם סופרסטאר בפוטנציה בן עשרים, יש להם כוכב שני צעיר (אינגרם בן 23, פורזינגיס בן 25). שאר הרוטציה של דאלאס כללה את פאוול (29), קליבר (28), סת' קארי (30), בראה (36), בובאן (32), טימי הארדווי ג'וניור (28), טריי בורק (28), דלון רייט (28).

למעשה השחקן היחיד ששיחק דקות העונה וצעיר זה ג'יילן ברונסון.

למה אין ת'רד על הטעויות של דאלאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 3:21 am 
Sophomore

הינקי היה הכי קיצוני ואין מצב שהיה מחתים שחקן בן 28 בלי ערך עתידי.
דאלאס עם פרוזינגס ולוקה הם כבר קבוצת פליאוף, זה הבדל משמעותי ממצב ניו אורלינס עם רק ציון כפונטציאל כוכבות בשנה ראשונה, ועכשיו יש גם את אינגרם שהפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 3:29 am 
Senior

דאלאס שנה שעברה היו 33-49. פורזינגיס לא שיחק שנה וחצי והוא היה סיכון פציעות לא פחות גדול (אם לא גדול יותר) ומעולם לא ניצח.
ג׳רו אינגרם בול פייבורס ורדיק זה לא הרכב חלש יותר על הנייר מפורזינגיס סת קארי דוייט פאוול טים הארדווי גוניור ודלון רייט.

דאלאס כרגע מדורגים שביעי במערב וזה כשפורזינגיס בבסט קייס סנריו מבחינת פציעות וגולדן סטייט שהיו קבוצת פלייאוף בטוחה בתחילת העונה התפרקה. האם כל הסגל שלהם הוא טעות גסה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 3:35 am 
Senior

אגב שווה לציין גם שיש גם רצפת שכר בנבא. בלי ה-56 מיליון דולר של רדיק, פייבורס וג׳רו ניו אורלינס לא היו קרובים לשם. אני מניח שההצעה זה לשלם סתם לאנשים מהרחוב העיקר שלא ישחקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 3:39 am 
Sophomore

אני חושב שהתקרה של דאלאס השנה הרבה יותר גבוהה משל הפליקנס בתחילת השנה, והרצפה של הפלקינס גם כן יותר למטה מאשר של דאלאס. דונציץ כבר הראה שהוא בדרך להיות סופרסטאר ודאי, פרוזינגס יכל להפצע אבל הראה כוכבות, לעומת הולידי שהוא סבבה אבל גם עם דיוויס הוא לא הגיע רחוק מדי, וציון שצפוי להיות כוכב אבל זה עדיין לא ודאי, וגם שנה ראשונה הם יכולים לרוץ ממש למטה גם עם ציון כן יהיה סופרסטאר כמו שדוראנט ווסטברוק עדיין היו למטה.

יחד עם זאת מעניין אותי לדעת באמת מה att היה עושה עם הסגל של דאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 3:43 am 
Senior

אני לא מבין איך זה מתקשר לשיטת האטט. ברור שסת קארי, דוייט פאוול ומקסי קליבר הם לא חלק מה״קור״ המפורסם. ברור שג׳ייג׳יי בראה לא. ברור שאין להם סיכוי לקחת אליפות. אין להם אף שחקן בסגל להוציא את פורזינגיס ולוקה שבכלל רלוונטי למשהו עוד 3 עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 4:12 am 
Sophomore

זה מתקשר לכך שברגע שיש לך את פרוזינגס ודונציץ' (במידה של הסיכוי הלא רע שלא יהיו פצועים) אז אתה תחרותי סביב ה50% לפחות וכבר לא יכול להיות בבנייה.
ובשלב התחרותיות זה כבר לא משנה הגיל אתה מנסה פשוט לשפר את הקבוצה כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 4:15 am 
Senior

מה זה תחרותי? מקום 7 במערב? חשבתי שזה האסון הכי גדול, להגיע לפלייאוף ולעוף סיבוב ראשון עם סגל שלא קשור בגיל לכוכבים שלך.

אי אפשר להחליף כל הזמן את השיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 4:17 am 
Sophomore

תחורתי זה אומר שאין מצב ליפול לבחירות דראפט גבוהה. אז אלא אם כן מחליטים לשנות את מבנה הקבוצה בגלל בינוניות ומחליפים את הכוכבים (שזה כרגע לא רלוונטי האופציה הזאת לדאלאס) צריך לנסות לנצח כמה שיותר כי גם ככה אין ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 4:20 am 
Senior

אז הטרייד על פורזינגיס היה טעות?

כאילו אין מצב שאתם לא רואים את האבסורד פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 4:28 am 
Senior

ורק כדי שנדבר על מספרים אמיתיים ולא נמציא, הנה סיכויי שתי הקבוצות להגיע לפלייאוף - https://www.basketball-reference.com/le ... _odds.html

דאלאס דורגו 9 במערב עם תחזית של 40 נצחונות, ניו אורלינס עשירית במערב. להגיד שהיה ברור שדאלאס קבוצת פלייאוף זה בהגדרה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 4:34 am 
Sophomore

איפה האבסורד? זה היתה שאלה בנוגע לטרייד פרוזינגס (שלא חושב שטעות אבל בהחלט אפשר לטעון כנגדו) לאיזה כיוון הולכים, כי הצמד נראה נחמד אבל מאוד לא סביר לאיים על האליפות רק איתם וזה יכול לתקוע אותך בבינוניות מעצבנת. אבל ברגע שכבר התבצע הטרייד אז ברור שהכיוון הוא כבר למעלה.
ולא קונטנדרית אבל אפשר לקוות לפריצות של בחירות נמוכות (כמו סיאקם בטורנטו), לקפיצה גדולה מהמצופה של פרוזינגס/דונציץ', למזל ומציאות בטריידים או שוק חופשי (כמו קוואי בטורנטו), אז יש אופציות להשתפרות ולהיות לפחות קבוצה טובה מאוד גם בפליאוף למשך שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 4:41 am 
Sophomore

Yuval כתב:
ורק כדי שנדבר על מספרים אמיתיים ולא נמציא, הנה סיכויי שתי הקבוצות להגיע לפלייאוף - https://www.basketball-reference.com/le ... _odds.html

דאלאס דורגו 9 במערב עם תחזית של 40 נצחונות, ניו אורלינס עשירית במערב. להגיד שהיה ברור שדאלאס קבוצת פלייאוף זה בהגדרה טעות.

אוקי אז טעיתי לגבי זה, עדיין בעיני הרצפה שלהם עם שניהם וסגל חלש אקראי (שזה מה שהיה להם סך הכל בתחילת שנה קשה לשים אותם עם סגלים גרועים בהרבה גם אם אתה בגישת הינקי ומחליט על טנקינג), הוא גבוה והם נגיד דירגו אותם מקום 17 בכללי במספר נצחונות ואני חושב שהיה קשה להגיע לתחתית. אפשר גם לטעון שניו אורלינס לא היתה רצפה נמוכה, אני לא מסכים אבל בהחלט ניתן להתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, יואי, סאבוניס ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה