סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 4:46 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
שקבוצה במקום השמיני צריכה לנסות לנצח וקבוצה במקום התשיעי צריכה לנסות להפסיד.
וכן, יש אפשרות להשתפר ולהיות בפלייאוף למשך שנים. זה צריכה להיות המטרה של כל הקבוצות. ריבילד אגרסיבי שכולל אי החתמה של כל שחקן שעלול לנצח זה משהו שצריך לקרות באקסטרים של האקסטרים. זה האבסורד.

ניו אורלינס עשו כל מה שמצופה מקבוצה לעשות. הם נתנו לשחקנים הצעירים שלהם לשחק כל העונה. לא החתימו אף שחקן לטווח ארוך. לא ויתרו על שום נכס. היה להם חוסר מזל בכל הזדמנות (הפציעה של זאיון, הפגרה הכפויה שהכריחה אותם שוב להגביל את הדקות שלו) ועדיין אטט בא אליהם בטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 08, 2020 11:34 am 
Junior

כמה הערות על הדיון :

1) שאלה כללית ולא קשורה ישירות לATT - האם אתה בעד זה שהבן\בת שלך בעתיד יצאו מהצבא על סעיף נפשי בגיל 18 וילכו ללמוד? האם תמליץ על זה לכל חבריך? זה בלי ספק משפר דרסטית את הסיכוי שלהם להצליח בקריירה העתידית שלהם וזה חוקי לגמרי... האם באופן כללי כל מה שחוקי הוא סבבה?

2) איזה אלופות אתם מכירים שהתנהגו בשיטה הזאת? כמעט כל אלופה שאני זוכר ב20 שנה האחרונות נבנו על טריידים (בוסטון,
טורונטו, קליבלנד, דטרויט, לייקרס) , החתמות שוק חופשי (מיאמי, קליבלנד) והידבקות לצמרת והמתנה להזדמנות (דאלאס והספרס). היחידה שבנתה את הליבה שלה מהדראפט זה גולדן סטייט אבל הם האיצו בניה בצורה מאוד גסה (ומוצלחת) ככה שגם הם לא בדיוק קרובים למודל המוצא.

3) ATT , בנוגע לשאלה שלך על הפליקנס תחת ההנחה שנם לא יהיו בפלייאופס - אם אני אומר לך שהבחירה הבאה של ניו אורלינס היא באסט והבחירה שאחרי היא שחקן רוטציה טוב (לא כוכב) האם אתה עדיין מתנגד להחתמה של רדיק ופייבורס?

4) צריכים לזכור שקשה להעריך שווי וערך של שחקן בקבוצה מפסידה (אם כי לא בלתי אפשרי כמובן). כולנו זוכרים את המעמד של קווין לאב בליגה לפני הטרייד לקליבלנד ואת המעמד שלו אחריו (כשעבר לקבוצה מנצחת)... גם קאזינס הוא דוגמא טובה לשחקן שנחשב בחלק מהזמן לטוב בעמדה שלו אבל בגלל שהוא כל הזמן היה בקבוצות רעות (או בינוניות) היה קשה לדעת שהסיבה המרכזית לחוסר ההצלחה של הקבוצות היא שהוא לא "כוכב אמיתי" שיכול להוביל קבוצות. אני בכלל לא בטוח שבוקר או טריי יאנג לא יתבררו ככאלו גם (אולי אני טועה כמובן) למרות שהם נחשבים לכוכבים בקבוצות גרועות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 09, 2020 3:26 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
הסיכוי של ניו אורלינס להגיע לפלייאוף לפני תחילת העונה היה משמעותית גבוה מ-20% בוגאס. אם כך יכולת להיות מיליארדר היום במקום לכתוב בפורום.
538, אני מקווה שאתה מכיר את האתר, שם את הסיכויים של ניו אורלינס להגיע לפלייאוף לפני הפציעה של זאיון ב-52%.

לא רק זה
קודם כל עדיין באופן תיאורטי יש להם סיכוי קטן להיכנס (באם ינצחו 3 משחקים וממפיס יפסידו 3 - לא שהייתי מהמר על זה) לדו-קרב בין מקום 8 ל-9.
אבל הפער הקטן שלהם ממקום 8 רק מראה שעם פחות פציעות (כל שחקן שם הפסיד 7 משחקים לפחות, זאיון 46, פייבורס 19) - הם די בוודאות בפלייאוף, ואני לא יודע האם לא נאבקים על מיקום גם בדבוקה במקומות 2-7.

אפרופו ההשוואה עם דאלאס, אהמר שניו אורלינס של העונה הבאה תהיה לא פחות טובה מדאלאס של העונה, ואם הולכים נניח איזה 3 עונות קדימה - מבחינת סגל ונכסים נטו הייתי מהמר על ניו אורלינס דווקא (חרף קרלייל וקיובן).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 09, 2020 11:04 am 
מנהל פורום

מה לגבי הגבלת הדקות של זאיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 09, 2020 11:50 am 
מנהל פורום

שמואליקי
דווקא דאלס בחרת לסמן כקבוצה עם פוטנציאל פחות טוב משל הפליקאנס?
ציון שחקן נהדר אבל ככל שאני רואה יותר משחק ככה אני מבין שלא ניתן לבנות סביבו קבוצה מנצחת, כמו חדגבה, שחקן נהדר עם מובים יעילים בהתקפה אבל העובדה שהוא לא מוסר אסיסטים ולא מנהל את ההתקפה, עושה אותו נכס חשוב אבל לא נקדות מוצא, לוקה לעומת זאת ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 09, 2020 1:58 pm 
Hall of Famer

אבל זאיון לא לבד שם. אינגרם מסיים חוזה, ניו אורלינס חמישית מהסוף מהליגה מבחינת התחייבויות כספיות לשנה הבאה (דאלאס באמצע לשם השוואה) - כך שעקרונית אני לא רואה מדוע לא יישאר שם.
אז זה (בתקווה) לכל הפחות שניהם בשלוש השנים הקרובות + הולידיי כצלע שלישית בשנתיים הקרובות (שאם יועבר בטרייד תמורת הצעות טובות - אדרבה ואדרבה).
בעוד שנתיים יש להם רק אופציית שחקן של הולידיי על 27 מיליון, והשאר אופציות קבוצה בלבד על שחקנים צעירים (כולל זאיון) - מרחב תמרון גדול מאוד. דאלאס לשם השוואה מחויבת לפרוזינגיס עד 2024. למעשה בהינתן חוזה מקסימום לדונצ'יץ' החל מקיץ 2022, יש להם כבר לא מעט התחייבויות גם בעונת 22/23.
בנוסף יש לניו אורלינס מיליון בחירות דראפט נכנסות בשנים הקרובות, השנה בפרט הם יבחרו (לערך, במקרה הרע שלא יתממשו 6% האחוזים המכניסים אותם לטופ 4) 13, 40 (בחירת סיבוב שני מוושינגטון), 43, 60 (בחירת סיבוב שני ממילווקי) - אפשר לדון בסיכויים ומה אפשר לעשות מזה, אבל בתוחלת אתה אמור להוציא מזה משהו (ובפרט יותר ממרבית משאר "קבוצות הביניים" הנוכחיות בליגה). בשנה הבאה מקבלים עוד שתי בחירות סיבוב שני, בשנה שאחרי זה בחירת סיבוב ראשון מהלייקרס, ועוד בחירת סיבוב שני וכו'. מכל זה אפשר להפיק שחקנים צעירים ומועילים (בחלקם) על חוזה נמוך, או לסחור בכך (or both).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 09, 2020 2:25 pm 
Sophomore

לא הייתי שם את הכסף שלי על זאיון. שחקן מוכשר ומיוחד, אבל הברכיים מועדות לפורענות. חסר להם הרבה, כדי להיות אפילו במצב של דאלאס היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 09, 2020 2:33 pm 
Hall of Famer

הם בפער 10.5 משחקים כעת מדאלאס
כל ההבדל זה שפרוזינגיס שיחק 56 משחקים (ניתן אולי להגיד - מעל ה"צפי" שלו) וזאיון 23
נהפוך את זה - וגם המאזנים של שתי הקבוצות אולי מתחלפים

לא עקבתי מפורשות אחרי כל פציעה ופציעה, אבל עיון מראה שכל שחקן בניו אורלינס החסיר השנה לפחות 7 משחקים, בעוד בדאלאס לשם השוואה 4 שחקני רוטציה של 20-30 דקות במשחק כ"א - החמיצו 4 משחקים ומטה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 09, 2020 5:23 pm 
Junior

shmueliki כתב:
הם בפער 10.5 משחקים כעת מדאלאס
כל ההבדל זה שפרוזינגיס שיחק 56 משחקים (ניתן אולי להגיד - מעל ה"צפי" שלו) וזאיון 23
נהפוך את זה - וגם המאזנים של שתי הקבוצות אולי מתחלפים

בלי פורזינגס הם עם 10 נצחונות מתוך 15 משחקים (לא כזה מדגם גדול) וברור בין היתר שעדיף לדאלאס להיות עם פורזינגס מאשר בלי אבל ההבדל בין הקבוצות הוא לא הבריאות של פורזינגס מול הפציעות של זאיון אלא זה שלוקה הוא שחקן על וכמו שהוא נראה העונה הוא 2 רמות מעל כל מה שיש בפליקנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2020 1:36 pm 
מנהל פורום

אז הפליקנס מודחים היום.
ג'נטרי בדרך החוצה. בין הסיבות - ליקוי בניהול הקבוצה, מיעוט הדקות של זאיון במיוחד בדקות ההכרעה.

פוטנציאליים להחליף: טיירון לו, ג'ייסון קיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2020 9:41 pm 
Hall of Famer

גנטרי אחד החלשים בליגה.
עוד עוזר של קר שמפוטר. משחק ההתקפה שלהם מביש ונראה כאילו אין שם שום עבודת אימון. גם ההגנה חלשה. הכל נראה אצלם שזה פשוט תוצאה של כשרון ויש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 11, 2020 8:04 am 
Hall of Famer

- גנטרי פוטר באיחור של מספר שנים.
- המצב של הפליקנס מבחינת נכסים ועתיד פוטנציאלי הוא מצוין. לא אמרתי וגם לא רמזתי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 11, 2020 8:59 am 
Sophomore

גנטרי אכן עשה שם עבודה גרועה מאוד, לא ברור לי איך החזיק 5 שנים. מצד שני, אם אכן המועמדים שלהם הם לו וקיד, לא הייתי מצפה לשיפור משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 11, 2020 9:25 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
גנטרי אחד החלשים בליגה.
עוד עוזר של קר שמפוטר.

להכניס את ג'נטרי לרובריקה של עוזר של קר זה פשוט עיוות המציאות. כשאלווין ג'נטרי התחיל לעמוד על הקווים אני חושב שסטיב קר עוד הסתובב בסמטאות ביירות אי שם בשנת 81, כשג'נטרי קיבל צ'אנס כעוזר מאמן במכללת ביילור. אם מחפשים באמת את האיש שהשפיע על ג'נטרי אז אפשר אולי להניח שהאיש שהוא היה עוזר שלו במשך 5 שנים במכללת קולורדו, אחד בשם טום אפקה, אבל נראה לי שההשפעה הגדולה ביותר הייתה של לארי בראון, שהוא עזר לו לזכות בתואר אליפות המכללות עם קנזס. שם היה איזה מפגשון עם סטיב קר, כשאריזונה של קר, כשחקן כמובן, הגיעה גם היא לפיינל פור, אבל הפסידה בחצי הגמר למוקי בליילוק ואוקלהומה סונרס שלו. בעונת 89 ג'נטרי עשה את הקפיצה שלו לאן.בי.איי, תחת הכנפיים של בראון שוב, כעוזר מאמן הספרס, לצד אחד גרג פופוביץ'. הוא היה שם עונה ואז החל סבב שנמשך כעשור כעוזר מאמן בליגה. בשנת 99-00 הוא התאחד לראשונה עם סטיב קר, כשמונה לעוזר מאמן של הספארס, שקר כמובן היה בסגל. הקשר המעמיק הזה נמשך כמה שבועות שבסיומן ג'נטרי התפטר וקיבל לראשונה משרת מאמן ראשי בליגה, בקליפרס. משם הוא חזר לנדוד, נע בין משרת מאמן ראשי (פיניקס סאנס) ועוזר (4 שנים תחת מייק ד'אנטוני בפיניקס). התפקיד האחרון שלו כעוזר היה באמת תחת סטיב קר. זה נמשך שנה אחת שלמה. אח"כ הוא קיבל את המשרה בפליקנס.
אז אפשר לתייג את ג'נטרי לצד וולטון למשל כעוד עוזר של קר שמפוטר, באותה מידה שאפשר להזכיר את מכבי חיפה כאחת מנק' הקריירה החשובות ביותר של אולג קוזנצוב (מי שהתעניין בכדורגל ישראלי בשנות התשעים לא יכול לשכוח אותו).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 11, 2020 10:11 am 
מנהל פורום

ido כתב:
גנטרי אכן עשה שם עבודה גרועה מאוד, לא ברור לי איך החזיק 5 שנים. מצד שני, אם אכן המועמדים שלהם הם לו וקיד, לא הייתי מצפה לשיפור משמעותי.

בדיוק
בעודי מנסה לחשוב על איזה מאמן פנוי הייתי ממליץ לפליקאנס, אני מגלה שאני תקוע, לא עולה לי שם של מאמן חוץ מכאלה שנמצאים עמוק בגיל הפרישה (קארל, אדלמן) מצד שני לך תדע איפה מתחבא הניק נרס הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 11, 2020 10:27 am 
Sophomore

לא יודע איזה מאמן פנוי ''מוכח'' יש שמתאים להם, אבל זו לא סיבה להביא מאמנים שהוכח שהם לא מוצלחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 11, 2020 2:50 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
לא יודע איזה מאמן פנוי ''מוכח'' יש שמתאים להם, אבל זו לא סיבה להביא מאמנים שהוכח שהם לא מוצלחים

בדיוק.

ניק נרס וברד סטיבנס הם שתי דוגמאות של מאמנים שהנהלות מעולות הביאו מ״שום מקום״ אל קדמת הבמה והפכו לשניים מעשרת המאמנים הטובים בעולם (כנראה גם בחמישיה הפותחת; רבים מחשיבים את נרס למאמן הטוב בעולם כיום).

כך או כך, חבל להביא מישהו שהוא כישלון בטוח.
זה תפקיד סופר משמעותי והנהלות צריכות לעבוד קשה כדי למצוא מאמנים מוצלחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 11, 2020 3:40 pm 
Senior

אני רק אזכיר שטיירון לו זכה באליפות עם הקאבס.
האם זה הופך אותו למאמן טוב? לא בהכרח.
האם אני חושב שכדאי לניו אורלינס ללכת עליו? לא.
אבל 'כשלון בטוח' זה מושג בעייתי לגביו בהינתן העובדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 11, 2020 5:51 pm 
Hall of Famer

אין לי דעה נחרצת לגבי טיירון לו, לכאן או לכאן.
קבוצות עם לברון הן לא פשוטות לניהול ואימון.
אבל האפסייד הוא לא גבוה בעיניי ולכן לא הייתי הולך עליו.

מארק ג׳קסון, לעומת זאת, זה כישלון בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2020 12:45 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
satriani כתב:
גנטרי אחד החלשים בליגה.
עוד עוזר של קר שמפוטר.

להכניס את ג'נטרי לרובריקה של עוזר של קר זה פשוט עיוות המציאות. כשאלווין ג'נטרי התחיל לעמוד על הקווים אני חושב שסטיב קר עוד הסתובב בסמטאות ביירות אי שם בשנת 81, כשג'נטרי קיבל צ'אנס כעוזר מאמן במכללת ביילור. אם מחפשים באמת את האיש שהשפיע על ג'נטרי אז אפשר אולי להניח שהאיש שהוא היה עוזר שלו במשך 5 שנים במכללת קולורדו, אחד בשם טום אפקה, אבל נראה לי שההשפעה הגדולה ביותר הייתה של לארי בראון, שהוא עזר לו לזכות בתואר אליפות המכללות עם קנזס. שם היה איזה מפגשון עם סטיב קר, כשאריזונה של קר, כשחקן כמובן, הגיעה גם היא לפיינל פור, אבל הפסידה בחצי הגמר למוקי בליילוק ואוקלהומה סונרס שלו. בעונת 89 ג'נטרי עשה את הקפיצה שלו לאן.בי.איי, תחת הכנפיים של בראון שוב, כעוזר מאמן הספרס, לצד אחד גרג פופוביץ'. הוא היה שם עונה ואז החל סבב שנמשך כעשור כעוזר מאמן בליגה. בשנת 99-00 הוא התאחד לראשונה עם סטיב קר, כשמונה לעוזר מאמן של הספארס, שקר כמובן היה בסגל. הקשר המעמיק הזה נמשך כמה שבועות שבסיומן ג'נטרי התפטר וקיבל לראשונה משרת מאמן ראשי בליגה, בקליפרס. משם הוא חזר לנדוד, נע בין משרת מאמן ראשי (פיניקס סאנס) ועוזר (4 שנים תחת מייק ד'אנטוני בפיניקס). התפקיד האחרון שלו כעוזר היה באמת תחת סטיב קר. זה נמשך שנה אחת שלמה. אח"כ הוא קיבל את המשרה בפליקנס.
אז אפשר לתייג את ג'נטרי לצד וולטון למשל כעוד עוזר של קר שמפוטר, באותה מידה שאפשר להזכיר את מכבי חיפה כאחת מנק' הקריירה החשובות ביותר של אולג קוזנצוב (מי שהתעניין בכדורגל ישראלי בשנות התשעים לא יכול לשכוח אותו).

לא מכניס לרובריקות. אלו עובדות. גם וולטון חלש להחריד. יש נטייה לקחת אנשים ממקומות מצליחים. ככה זה מהספרס. ככה זה גם הלוחמים חשבו שלקחו את שנלק מהלוחמים. בפועל הוא ויתר על לוקה. אם כי לפחות קיבל את טריים. הקינגס קיבלו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2020 1:28 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
עמוס לב כתב:
satriani כתב:
גנטרי אחד החלשים בליגה.
עוד עוזר של קר שמפוטר.

לא מכניס לרובריקות. אלו עובדות. גם וולטון חלש להחריד. יש נטייה לקחת אנשים ממקומות מצליחים. ככה זה מהספרס. ככה זה גם הלוחמים חשבו שלקחו את שנלק מהלוחמים. בפועל הוא ויתר על לוקה. אם כי לפחות קיבל את טריים. הקינגס קיבלו כלום.

זה נכון שיש נטייה לקחת אנשים ממקומות מצליחים אבל אתה ציירת את זה כאילו קר אשם בכך שהוא נכשל ושזה מוריד ממנו במשהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2020 7:43 am 
Senior

אפרופו וולטון, נחמד שמשחק אחרון לפני סיום העונה הכושלת, כשדארון פוקס בחוץ והיריבה משחקת בלי כל החמישיה שלה, וולטון מריץ את הריסון ברנס, בייליצה, קורי ג'וסף ובוגדנוביץ 37 דקות.

איזה קבוצה אומללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2020 10:23 am 
Junior

יש מספיק מאמנים בלי יחסי ציבור שלדעתי מגיע להם צ'אנס.
אבל לא מאמין שיתנו להם צ'אנס בקבוצה עם שאיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2020 11:28 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
עמוס לב כתב:
satriani כתב:
גנטרי אחד החלשים בליגה.
עוד עוזר של קר שמפוטר.

אתה באמת חושב שהפליקנס לקחו את ג'נטרי כי הוא היה עוזר שנה אחת של קר, או כי הוא אימן לפני כן כמעט עשור בליגה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, סאבוניס ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה