חוצפן חיובי כתב:
Yuval כתב:
חוצפן חיובי כתב:
Yuval כתב:
חוצפן חיובי כתב:
ווייטסייד שחקן יותר טוב מנורקיץ', ובהרבה.
Change my mind.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 54,00.htmlוואלה, חוכמה גדולה לקפוץ אחרי המשחק הכי טוב של נורקיץ' והכי גרוע של ווייטסייד. מניח שזה המשחק היחיד של פורטלנד שראית.
עד עכשיו בכל המשחקים האחרים ווייטסייד היה יותר טוב.
סביר שהייתי פיזית ביותר משחקים של פורטלנד השנה ממשחקים שצפית בהם.
לטעון שהוא יותר טוב מנורקיץ זה לא באמת שווה דיון. אם נניח היית צריך תשובה שלא כוללת את העובדה שוייטסייד הוא שחקן הגנה מזעזע ושחקן התקפה מוגבל שתוקע את המשחק, אפשר נניח לדבר על זה שפורטלנד עם וייטסייד בחמישיה עם מאזן של 28-37 ועם נורקיץ במאזן של 6-2. או שבעונה שעברה עם נורקיץ בחמישיה הם סיימו שלישי מערב במאזן 53-29 והשנה הם היו מקום עשירי במערב חלש בהרבה.
בקיצור, נורקיץ שחקן כדורסל יותר טוב בכל פרמטר אפשרי כי הוא יותר טוב מוייטסייד בכל פרמטר אפשרי.
סביר להניח שלא. אני אוהד של פורטלנד ורואה את רוב המשחקים שלהם. לא נראה לי שהיית פיזית ברוב המשחקים שלהם העונה.
ואני מקווה שיש לך מה למכור מעבר לדמגוגיה מטומטמת. כשווייטסייד היה בחמישייה המחליף שלו היה סקאל לאביסייר או קיילב סוואניגן, ובעמדה 4 שיחק אנתוני טוליבר. ברור שעדיף את נורקיץ' בחמישייה ואת וייטסייד מהספסל מאשר את וייטסייד בחמישייה ולאביסייר מהספסל, אבל זה לא אומר שנורקיץ' יותר טוב מוייטסייד ואני מקווה בשבילך שאתה מסוגל להבין את הטיעון הזה.
א) אתה לא יודע מה זה דמגוגיה.
ב) החמישיה של פורטלנד ב-2018/9 הייתה לילארד, מקולום, אל פארוק אמינו, הארקלס ונורקיץ.
החמישיה של פורטלנד ב2019/20 הייתה לילארד, מקולום, הוד/אריזה/בייזמור, כרמלו, וייטסידי.
הטענה שלך היא שוייטסייד שחקן יותר טוב מנורקיץ ולכן הקבוצה הראשונה סיימה שלישי במערב עם 53-29 והקבוצה השניה סיימה עם 28 נצחונות ו-37 הפסדים? זה בזכות החשיבות הגדולה של מו הארקלס ואל פארוק אמינו? כמה נצחונות הם שווים?
וייטסייד ריבאונדר כל כך טוב שפורטלנד היו מקום 3 בליגה בריב' ב-2018/9 למשחק כשהוא לא היה בקבוצה ומקום שלישי בריב' של היריבה.
והשנה, כשהריב המצטיין בחמישיה? הם מקום 12 בליגה בריב' למשחק ובמקום ה-27 ומכובד מאוד בריב' של היריבה.
אה, טוב, שניהם שחקני הגנה ממוצעים. בוא נבדוק את ההבדל. פורטלנד שנה שעברה מקום 16 בדיפנסיב רייטינג בליגה. לא משהו.
בוא נראה כיצד וייטסייד חיזק את ההגנה, הוא הרי מוביל את הליגה בחסימות, זה נתון מאוד חשוב שמראה על הבנה מתקדמת של סטטיסטיקה. פורטלנד במקום ה-28 בליגה. לעזאזל!
וייטסייד הוא שחקן כדורסל לא טוב. זו הסיבה שקבוצות לא מעוניינת בו למרות המספרים היבשים והנתונים הפיזיים. הוא שחקן התקפה טיפש, הוא שחקן הגנה טיפש. לקחת ריב' ולחסום זה לא הישגים רלוונטים בכדורסל מודרני. או שאתה מאלו שעדיין לא יודעים שברוק לופז מועיל לריב' הרבה יותר מהמספרים שהוא לוקח. זה לא אומר שנורקיץ הוא סופרסטאר ומן הסתם יש חלודה ועייפות אחרי שנה בחוץ, אבל אין אף מאמן כדורסל בנבא שיעדיף את וייטסייד בחמישיה עליו. אז כשאתה טוען משהו שהוא אובב הרבה מחוץ לקונצנזוס של כדורסל מודרני, כדי שתבוא בפחות פומפוזיות.