satriani כתב:
ציטוט:
א) אתה לא יודע מה זה דמגוגיה.
ב) החמישיה של פורטלנד ב-2018/9 הייתה לילארד, מקולום, אל פארוק אמינו, הארקלס ונורקיץ.
החמישיה של פורטלנד ב2019/20 הייתה לילארד, מקולום, הוד/אריזה/בייזמור, כרמלו, וייטסידי.
הטענה שלך היא שוייטסייד שחקן יותר טוב מנורקיץ ולכן הקבוצה הראשונה סיימה שלישי במערב עם 53-29 והקבוצה השניה סיימה עם 28 נצחונות ו-37 הפסדים? זה בזכות החשיבות הגדולה של מו הארקלס ואל פארוק אמינו? כמה נצחונות הם שווים?
וייטסייד ריבאונדר כל כך טוב שפורטלנד היו מקום 3 בליגה בריב' ב-2018/9 למשחק כשהוא לא היה בקבוצה ומקום שלישי בריב' של היריבה.
והשנה, כשהריב המצטיין בחמישיה? הם מקום 12 בליגה בריב' למשחק ובמקום ה-27 ומכובד מאוד בריב' של היריבה.
אה, טוב, שניהם שחקני הגנה ממוצעים. בוא נבדוק את ההבדל. פורטלנד שנה שעברה מקום 16 בדיפנסיב רייטינג בליגה. לא משהו.
בוא נראה כיצד וייטסייד חיזק את ההגנה, הוא הרי מוביל את הליגה בחסימות, זה נתון מאוד חשוב שמראה על הבנה מתקדמת של סטטיסטיקה. פורטלנד במקום ה-28 בליגה. לעזאזל!
וייטסייד הוא שחקן כדורסל לא טוב. זו הסיבה שקבוצות לא מעוניינת בו למרות המספרים היבשים והנתונים הפיזיים. הוא שחקן התקפה טיפש, הוא שחקן הגנה טיפש. לקחת ריב' ולחסום זה לא הישגים רלוונטים בכדורסל מודרני. או שאתה מאלו שעדיין לא יודעים שברוק לופז מועיל לריב' הרבה יותר מהמספרים שהוא לוקח. זה לא אומר שנורקיץ הוא סופרסטאר ומן הסתם יש חלודה ועייפות אחרי שנה בחוץ, אבל אין אף מאמן כדורסל בנבא שיעדיף את וייטסייד בחמישיה עליו. אז כשאתה טוען משהו שהוא אובב הרבה מחוץ לקונצנזוס של כדורסל מודרני, כדי שתבוא בפחות פומפוזיות.
וייטסייד נתן 2 גגות סופר חשובות בדקות האחרונות ולדעתי אם הוא לא שם ובמקומו נורקיץ, זה נגמר בנצחון של LA.
חמש חסימות שכנראה שוות 10 נק׳ ואולי עוד כמה שהוא נתן הרתעה ומנע סל (ראית בסיום את לברון עושה דרייב מולו ומעדיף למסור ואיבד כדור. לדעתך הוא מנסה למסור מול נורקיץ?)
אני חושב שזו אחת האמירות הכי מפגרות שקראתי. חטיפות זה גם לא חשוב?
סתם חטיפות? לא, זה לא חשוב. אם אתה מהמר על חטיפה כל פעם שהשחקן שאתה שומר עליו חודר לסל, אתה תחטוף 3 פעמים במשחק והשחקן יעבור אותך ויקלע לייאפ 15 פעם במשחק.
אם אתה קופץ לחסום כל כדור אתה תשיג 3 חסימות במשחק (במידה ואתה אתלט אדיר), אבל אתה תעשה המון עבירות, אתה תפקיר את הריב הגנה ובסטט' הפשוטה לא יראו את כמות הפעמים שקפצת כמו מפגר וקיבלת סל קל.
אנדרה דראמונד מקום 3 העונה בחטיפות למשחק. ג'יימס הארדן חמישי. מישהו חשוב שהם בטופ של שחקני ההגנה בליגה?
שנה שעברה הארדן היה מקום שני.
זה לא אומר שחסימה זה לא דבר טוב או חטיפה זה לא דבר טוב. למרות שכל ההודעות שלי מסבירות את זה, אני מבין שהניסוח שלי פה לא היה מוצלח כי גם נורטון הבין את זה ככה.
מה שאני אומר זה שהעובדה ששחקן חוטף או חוסם לא אומרת שההגנה שלו טובה.