סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 1:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
היום בלילה ב-3:30, שווה להזכיר שההגרלה תתבצע על 4 הבחיות הראשונות ולא רק על 3 כפי שהיה בעבר.

גולד סטייט, קליבלנד ומינסוטה מובילות את הסיכויים לזכייה, שלושתן עם 14% לבחירה ראשונה ו-52.1% לבחירת טופ-4 כשלאור הטיפוס של דני אבדיה במוקים, כנראה שכל קבוצה מחוץ לטופ 2-3 יכולה להיות יעד אפשרי עבורו.

מבחינת טריידים, בוסטון תקבל את הבחירה של ממפיס אם הגריזליס לא יזכו באחת מ-4 הבחירות הראשונות (הבחירה מוגנת טופ-6 השנה, אם ממפיס תתקפוץ לבחירת טופ-4 בהגרלה אז בשנה הבאה הבחירה תהיה לא מוגנת), כל שאר הבחירות נשארות במקומן אם לא יהיו טריידים של הרגע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 2:05 pm 
Hall of Famer

ננצל את הנושא לספר שזה הולך להיות דראפט היסטורי מבחינת מכללת דיוק. לראשונה מאז 2013 לא הולך להיות שחקן של דיוק בטופ 3. כן, 6 עונות ברציפות דיוק שלחה שחקן לטופ 3 של הדראפט. למעשה זאת הולכת להיות הפעם השניה בלבד בעשר השנים האחרונות שלא יהיה שחקן לוטרי שיצא מדיוק. הפעם היחידה שזה קרה הייתה ב-2013. כרגע יש 2 מועמדים מדיוק שצפויים להיבחר באמצע/סוף הסיבוב הראשון של הדראפט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 2:56 pm 
Senior

זה באמת מדהים
לא רק זה אלא רבים משחקני דיוק שנבחרו במקומות נמוכים יותר, כמו ג'סטיס ווינסלו ורודני הוד הפכו לשחקני חמישייה סולידיים+

לטבלה המלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 2:12 am 
Sophomore

מגיע לספרס לזכות באחד מארבעת המקומות הראשונים אחרי 21 שנים רצופות בפלייאוף, ואפילו מאבק השנה עד המחזור האחרון עם סגל שחקנים מאוד חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 3:54 am 
Hall of Famer

עוד בחירה ראשונה למינסוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 3:56 am 
Hall of Famer

מדהים כמה שלא מגיע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 8:55 am 
Hall of Famer

הבולס מקום 4. דיבורים על אבדיה. מקווה שלא...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 9:11 am 
Freshman

נורטון כתב:
מדהים כמה שלא מגיע להם.

מגיע להם. דראפט גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 9:19 am 
Hall of Famer

ים מדר ניגש בסוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 9:38 am 
מנהל פורום

הרשימה המלאה
https://www.nba.com/draft/2020/draft-order

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 9:56 am 
Hall of Famer

לאור הסדר ברשימה - אני מאוד מקווה בשביל אבדיה שיגיע לאטלנטה
אחרת - אולי נצטרך לחכות עוד כמה וכמה שנים להופעה של ישראלי בפלייאוף...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 10:32 am 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:

מי היית רוצה לראות בשיקגו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 10:45 am 
Hall of Famer

בחירה קריטית לוולבס ששלחו את הבחירה שלהם בשנה הבאה לג"ס. לא דראפט קל לפגוע בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 11:59 am 
Hall of Famer

ido כתב:
התותח המפוברק כתב:

מי היית רוצה לראות בשיקגו?

לצערי בשנים האחרונות די התרחקתי מעולם המכללות ככה שפחות מכיר את השחקנים של השנה.
נכון להיום אין בשיקגו סופרסטאר, בקושי אולסטאר. לכן לדעתי צריכים לבחור לפי BPA - השחקן הכי טוב על הלוח.
לא יהיה איכפת לי לראות את הסנטר ג'יימס וייסמן שיוסיף קצת סייז.

לדעתי ההתחבטות העיקרית של קרנישובאס היא על לאורי מרקאנן וזאק לאבין.
לאבין פרח בשיקגו אבל כולם יודעים שהוא לא משחק הגנה. יכול להיות שיש כאן הזדמנות למכור בגבוה שחקן שלא באמת מוסיף הרבה לטור הנצחונות אבל ילהיב את הקהל עם דאנקים וג'אמפ שוט יפה.
מרקאנן אחרי שתי העונות הראשונות נראה כמו פוטנציאל לנוביצקי/פורזינגיס חדש. העונה האחרונה הייתה נחיתה כואבת לקרקע וזה נראה יותר כמו ברניאני או איליאסובה לעשירים. אני חושב שעדיין יש מספיק שמאמינים שיש אפסייד לא מנוצל. אם הבולס פחות מאמינים בו, בהחלט פוטנציאל לטרייד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 12:12 pm 
Senior

לא ראיתי ממש כדורסל מכללות העונה, אבל אם אנתוני אדוארדס מספק מספרים כאלו ונראה ככזה קונצנזוס לבחירה ראשונה, זה כנראה דראפט נורא ואיום.
מעניין מה מינסוטה יעשו, אדוארדס לצד ראסל נשמע לי כמו קו אחורי שאף פעם לא ימצה את הפוטנציאל שלו, קצת כמו וויגינס את טאונס.
מצד שני, בדראפט כזה חלש אני לא יודע מה הם כבר יוכלו לקבל על הבחירה הראשונה והשאלה היא גם מה הם מחפשים - שחקנים מוכנים שיוכלו לעזור להם להתחיל לטפס למעלה, טרייד דאון בשביל כמה סיבוב ראשון, או בחירות עתידיות בכלל.
אם זו האפשרות השלישית אז יעשו בשכל גם אם יפטרו מטאונס וראסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 12:28 pm 
Sophomore

אם יש הזדמנות למכור את לאווין, בהחלט כדאי לעשות את זה. גם את פורטר אם ניתן (בכל מקרה החוזה שלו ייגמר בקיץ 2021).
לגבי הדראפט, השאלה היא האם יש מישהו שיכול להתפתח לכוכב אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 12:51 pm 
Sophomore

stavs כתב:
לא ראיתי ממש כדורסל מכללות העונה, אבל אם אנתוני אדוארדס מספק מספרים כאלו ונראה ככזה קונצנזוס לבחירה ראשונה, זה כנראה דראפט נורא ואיום.
מעניין מה מינסוטה יעשו, אדוארדס לצד ראסל נשמע לי כמו קו אחורי שאף פעם לא ימצה את הפוטנציאל שלו, קצת כמו וויגינס את טאונס.
מצד שני, בדראפט כזה חלש אני לא יודע מה הם כבר יוכלו לקבל על הבחירה הראשונה והשאלה היא גם מה הם מחפשים - שחקנים מוכנים שיוכלו לעזור להם להתחיל לטפס למעלה, טרייד דאון בשביל כמה סיבוב ראשון, או בחירות עתידיות בכלל.

מסכים איתך, אבל אין למיניסוטה אופציות טובות. כולם יודעים שזה דראפט גרוע. אני הייתי בוחן את אוקונגהו (או איך שלא קוראים לו). אבל לא חושב שיש ג'יאם בליגה שיהיה לו את אומץ לבחור בו בבחירת דראפט ראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 2:30 pm 
Junior

כל ה"בעיה" במספרים של אדוארדס זה שהוא מגרד את ה-30 אחוז מלמטה לשלוש ומאבד הרבה.
כשמעריכים פוטנציאל של שחקן אלה לא דברים שצריך להתרגש מהם, בעיני. איבודים זה אולי הדבר שהכי משתפר עם הניסיון וגם ככה הוא לא בא על טיקט של מנהל משחק גדול. לגבי הזריקה מבחוץ, האחוזים לא טובים זה נכון, אבל הוא קולע למעלה מ-2 שלשות למשחק, הג'אמפ שלו נראה טוב והוא קולע זריקות ברמת קושי גבוהה. זה היה הרבה יותר מדאיג אם הוא היה קולע ב-40 אחוז, אבל קולע שלשה למשחק והטכניקה שלו הייתה בעייתית.
מצד שני, יש לו שילוב מטורף של סייז ואקפלוסיביות. יוצא דופן אפילו ברמת ה-NBA.
אותי יותר מעניין איך האופי שלו, איך המוטיבציה שלו, איך ה-feel שלו למשחק. לא ראיתי אותו מספיק כדי להגיד, אבל הדברים האלה יקבעו אם נקבל פה את דניס סמית' ג'וניור או גרסה משודרגת של דונובן מיטשל.

חוץ ממנו יש גם את וייסמן, בול ואולי אפילו קיליאן הייז שיכולים להתברר כאולסטארים. אבל כן, בגדול דראפט לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 2:36 pm 
מנהל פורום

אדוארדס נראה כמו מניה דיי בטוחה להיות שחקן אולסטאר מתישהו, אבל יש מצב שהתקרה של לאמלו בול יותר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 2:59 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
כל ה"בעיה" במספרים של אדוארדס זה שהוא מגרד את ה-30 אחוז מלמטה לשלוש ומאבד הרבה.
כשמעריכים פוטנציאל של שחקן אלה לא דברים שצריך להתרגש מהם, בעיני. איבודים זה אולי הדבר שהכי משתפר עם הניסיון וגם ככה הוא לא בא על טיקט של מנהל משחק גדול. לגבי הזריקה מבחוץ, האחוזים לא טובים זה נכון, אבל הוא קולע למעלה מ-2 שלשות למשחק, הג'אמפ שלו נראה טוב והוא קולע זריקות ברמת קושי גבוהה. זה היה הרבה יותר מדאיג אם הוא היה קולע ב-40 אחוז, אבל קולע שלשה למשחק והטכניקה שלו הייתה בעייתית.
מצד שני, יש לו שילוב מטורף של סייז ואקפלוסיביות. יוצא דופן אפילו ברמת ה-NBA.
אותי יותר מעניין איך האופי שלו, איך המוטיבציה שלו, איך ה-feel שלו למשחק. לא ראיתי אותו מספיק כדי להגיד, אבל הדברים האלה יקבעו אם נקבל פה את דניס סמית' ג'וניור או גרסה משודרגת של דונובן מיטשל.

חוץ ממנו יש גם את וייסמן, בול ואולי אפילו קיליאן הייז שיכולים להתברר כאולסטארים. אבל כן, בגדול דראפט לא משהו.

הלוואי שהקליעה לשלוש והאיבודים היו הבעיות היחידות שלו. יש גם קבלת החלטות לא טובה. זה אכן יכול להשתפר, אבל אין ערובה ויחס של 1:1 בין אסיסטים ואיבודים הוא ממש לא טוב. ויש גם פאסיביות התקפית (היעלמות) בחלק לא קטן מהמשחקים, ולמרות הפרופיל הפיזי המרשים, שבמכללות היה יכול להתרגם לשליטה בצבע, הוא העדיף ברוב המקרים לקחת זריקות קשות עם שמירה מבחוץ על חדירות לסל. כך שזו לא רק הקליעה משלוש שהייתה חלשה, זה האחוזים באופן כללי.

ואז מגיעים להגנה. שהייתה ממש נוראית, שוב למרות הכלים המרשימים. שילוב של חוסר מוטיבציה מאוד בולט ובעיות בהבנת משחק. נכון, גם זה תחום שנוטה להשתפר אצל שחקנים צעירים, אבל עדיין מדאיג. ואם שאלת על הגישה למשחק והפיל שלו, משניהם ממש לא התרשמתי...

בקיצור, פרוספקט מלא בחורים בכלל לא זניחים, וזה מעבר למספרים הלא מרשימים. הפוטנציאל שם, אבל הוא בהחלט יכול להיות גם נפילה לא קטנה (וויגינס או אפילו קווין פורטר של קליבלנד).

מסכים עם הסיפא שלך -- דראפט ממש לא משהו. בדראפט רגיל (אפילו זה של שנה שעברה) אדוארדס היה בחמישייה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 5:27 pm 
Junior

אלה בדיוק הדברים שכתבתי שאני לא יודע להגיד לגביהם כי לא ראיתי אותו מספיק, אני הגבתי למי שכתב על המספרים שלו.
מאמין לך בכל אופן וזה די מדכא אם זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 12:55 am 
Hall of Famer

מה דעתכם על אובי טופין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 1:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

itay2 כתב:
stavs כתב:

מסכים איתך, אבל אין למיניסוטה אופציות טובות. כולם יודעים שזה דראפט גרוע. אני הייתי בוחן את אוקונגהו (או איך שלא קוראים לו). אבל לא חושב שיש ג'יאם בליגה שיהיה לו את אומץ לבחור בו בבחירת דראפט ראשונה.

גם אני במקום הוולבס הייתי עושה טרייד דאון (בשביל בחירת סיבוב בשנה הבאה למשל) ובוחר את אוקונגוו. 4 פיזי ומגן נהדר. הם לא צריכים יותר מדי עזרה בסקורינג לצד קא"ט וראסל שיקחו את רוב הזריקות, אלא בעיקר מישהו שישמור ויגבה על טאונס. לא רואה את ראסל ואדוארדס על ההגנה החלשה והמנטליות הסקוררית משתלבים יחד והפרוספקט השני הגבוה בעמדה 4 (טופין) גם לא שומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 2:18 am 
Junior

הם צריכים מישהו יותר מוצלח מקאט וראסל, שניהם אוברריטד ולא ראויים להיות אולסטארים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 2:20 am 
Junior

לאבין לא יילקח על ידי קבוצה חכמה, אלא רק כשחקן בסכום נמוך לעלות מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], uriel17, סאבוניס ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: