סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 11:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
בוסטון שיחקו רק בהגנה במשך סדרה שלמה. זה הספיק להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:54 am 
Hall of Famer

אפשר כבר לסכם את "ריצת הבנייה" של פילי
אז נכון שיכלו לקחת החלטות אחרות (טייטום במקום פולץ, להישאר עם באטלר וכו'), אבל מבחינתי הסיפור הוא עוד ראייה עד כמה קשה להגיע ממש מלמטה עד לטופ.
כמה שנים כבר כל העסק? עובדתית אפילו גמר מזרח לא היה פה (למרות שכן ניתן לטעון שאם הכדור מקפץ טיפה אחרת על הטבעת - מי יודע איפה הם נעצרים וכו')

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:57 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
מעריך שברט יפוטר סוף סוף

ברט בראון הוא סימפטום.
הבעיה היא ה-GM, אלטון ברנד, שמסתמן (באופן לא מפתיע) כאחד החלשים בליגה.
בעצם, כשחושבים על זה, גם הוא סימפטום.
הבעיה האמיתית היא הנהלת הקבוצה, שהצליחו לדחוק את הינקי החוצה, למנות את קולנאג׳לו באופן מביך (על ידי אביו) ואחרי הפרשה ההזויה בטוויטר, למנות את אלטון ברנד חסר הניסיון, בין אם כ-gm אחראי או כמעין בובה שימושית.

מגיע לפילי כארגון מה שקורה להם כרגע.
לפני מספר שנים, כשהקולאנג׳לוס הגיעו לעיר, נוסף ציור של נחש ללוגו של הקבוצה.
זה תיאור מדויק למדי של מה שמתרחש שם.
אישית אני מקווה שאמביד ידרוש טרייד בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:59 am 
Junior

יכלו לקחת החלטות אחרות? לקחו החלטות מזעזעות.
ואגב, הם כבר היו בטופ בעונה שעברה. נראה לי קצת מוזר לטעון שהם לא היו קונטנדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:01 am 
Hall of Famer

החלטה מזעזעת אחת אגב, היתה לפני שנתיים כשנתנו לרדיק ללכת (אני מניח, לא זוכר בדיוק מה היה שם באותו קיץ). אני יודע שרדיק הוא שחקן שאטט חשב שאסור היה להחתים. אבל הוא בדיוק סוג השחקנים שהיה ממש חסר להם השנה (קורקמז דומה בתפקוד, אבל עשר דרגות מתחת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:11 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אפשר כבר לסכם את "ריצת הבנייה" של פילי
אז נכון שיכלו לקחת החלטות אחרות (טייטום במקום פולץ, להישאר עם באטלר וכו'), אבל מבחינתי הסיפור הוא עוד ראייה עד כמה קשה להגיע ממש מלמטה עד לטופ.

בעיניי הסיפור הוא מובהק.
היו להם 3 שנים של GM שהיה טופ3 בליגה
ואחר כך שתי תקופות (אחת עדיין נמשכת) עם GM שהוא טופ3 מלמטה.
לצערי, זה נראה בהתאם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:14 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
החלטה מזעזעת אחת אגב, היתה לפני שנתיים כשנתנו לרדיק ללכת (אני מניח, לא זוכר בדיוק מה היה שם באותו קיץ). אני יודע שרדיק הוא שחקן שאטט חשב שאסור היה להחתים. אבל הוא בדיוק סוג השחקנים שהיה ממש חסר להם השנה (קורקמז דומה בתפקוד, אבל עשר דרגות מתחת).

אני חושב שנתנו לרדיק ללכת לפני שנה, לא לפני שנתיים, ביחד עם ג׳ימי באטלר...
אני מסכים איתך שזו הייתה טעות לתת לו ללכת בשלב הזה.
אני לא מסכים שזו הייתה ההחלטה הנכונה לרכוש אותו מלכתחילה,
אבל כמובן שזו לא החלטה שעומדת בפני עצמה אלא אסטרטגיה של פעולה שעמדה מאחורי פעולות רבות של ה-FO, חלק מהן הובילו אותם למצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:18 am 
Hall of Famer

ברנד הוא gm גרוע, זה נכון, (וברט בראון הוא מאמן מזעזע) אבל הבעיה היא לא עם המיקס של שחקנים מבוגרים או צעירים או באמצע החלון או סוף החלון או מה לא. הבעיה היא שמדובר בקבוצה כבדה שהכוכבים שלה (כל הארבעה) הם שחקנים מאד כבדים לעמדה ושהיא נטולת קליעה
אם במקום הורפורד היו מביאים את רדיק, ובמקום האריס משאירים את באטלר - דברים בהחלט היו נראים אחרת למרות שברמת הותק בקריירה הורפורד=רדיק והאריס=באטלר פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:28 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ברנד הוא gm גרוע, זה נכון, (וברט בראון הוא מאמן מזעזע) אבל הבעיה היא לא עם המיקס של שחקנים מבוגרים או צעירים או באמצע החלון או סוף החלון או מה לא. הבעיה היא שמדובר בקבוצה כבדה שהכוכבים שלה (כל הארבעה) הם שחקנים מאד כבדים לעמדה ושהיא נטולת קליעה
אם במקום הורפורד היו מביאים את רדיק, ובמקום האריס משאירים את באטלר - דברים בהחלט היו נראים אחרת למרות שברמת הותק בקריירה הורפורד=רדיק והאריס=באטלר פחות או יותר.

אני מרגיש שאני מדבר על משהו אחד ואתה מדבר על משהו אחר לגמרי.
אתה לא יכול לומר ״ברנד הוא gm גרוע אבל הבעיה היא לא... אלא שמדובר בקבוצה כבדה...״
איפה ה-אבל כאן?
ברנד הוא זה שלא שם לב לשינויים המינוריים שעברו על הליגה בעשר השנים האחרונות ובנה את הקבוצה הכבדה ונטולת הקליעה הזו (שיש בה כנראה שניים מהחוזים הגרועים בליגה).

לגבי שחקנים מבוגרים וצעירים, זה כבר מזמן ״מחוץ לחלון״.
ברגע שפילי החליטו שהולכים על מוד של win now, בכל מחיר והוסיפו את התחושה שמישהו רודף אחריהם עם שעון עצר וגרזן,
זה כבר לא שינה אם הם הביאו שחקן מבוגר או צעיר.

בסופו של דבר, איכות ה-gm, לאורך זמן, קובעת את איכות הסגל.
לצערי בכל פעם שכתבתי משהו עליהם, חשבו שאני משמיץ אותם בגלל שהם לא הינקי.
אבל אני ידעתי בדיוק מה הם מקבלים כשהם לקחו את קולאנג׳לו כיוון שעקבתי מקרוב אחרי 7 שנותיו (הנוראיות והמביכות) בטורונטו
ותיארתי לעצמי מה יש להם ביד כשבחרו בפריקינג אלטון ברנד מבין כל האפשרויות שהיו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:32 am 
Hall of Famer

ברור, הוא עשה טעויות בזה שהוא הביא קבוצה כבדה .אבל לא כמו שאתה נוהג לומר בזה שהוא לקח שחקנים שלא באותו אופק זמנים, או וואטאבר.
ברנד גרוע מאד, והינקי - הינקי גם הוא היה ממש גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:37 am 
Hall of Famer

אני מנסה להסתכל על התמונה הכללית יותר (גם כדי "להשליך" על מקרים דומים בקבוצות אחרות וכו') ופחות לרדת לרזולוציות של עמדות וסגנון משחק.
זו קבוצה שלא הגיעה 6 שנים ברציפות לפלייאוף (שזה המון בליגה בה למעלה ממחצית הקבוצות מגיעות לשם), ולא הייתה בגמר אזורי 20 שנה (מאז עונת אייברסון הידועה). למעשה אם נסכם 20 שנה - האם הם לא מועמדים לא רעים לאחד מהפרנצ'ייזים הפחות הישגיים בליגה?
בסוף מבין 4 בחירות גבוהות מאוד רצופות הם השיגו את אמביד, סימונס, פולץ, ואוקאפור - ממש לא משהו, ובפרט מאף בחירה נמוכה יותר לא הצליחו לגדל איזה שחקן משמעותי שיתפתח אצלם לאורך השנים (והיו להם 2 בחירות 10).
אז מאוד קל להגיד שמספיק שפה ושם היו בוחרים אחרת, או פונים לכיוון אחר בשוק החופשי וכו', אבל כשרואים שהם עוד מקרה טוב מאוד לעומת כל מיני קבוצות מקבילות בתחתית בליגה (פיניקס, מינסוטה וכו') - אז זה מה שאני לוקח מפה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:39 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ברור, הוא עשה טעויות בזה שהוא הביא קבוצה כבדה .אבל לא כמו שאתה נוהג לומר בזה שהוא לקח שחקנים שלא באותו אופק זמנים, או וואטאבר.
ברנד גרוע מאד, והינקי - הינקי גם הוא היה ממש גרוע.

לקחת שחקנים לא באותו אופק של זמן הוא אפילו לא נימוק מספר 100 ברשימת הדברים הגרועים שברנד עשה :roll:
ולמעשה, הוא אפילו לא זה שהלך לכיוון הזה אלא קולאנג׳לו.

מתי בדיוק הזכרתי את זה? האם יש לך איזשהו רצון לנהל דיון רציני?

אני לא מתכוון להיגרר שוב לדיון על הינקי.
אם לא השכלת להבין עד כה מה הוא עשה בפילי
ואילו כלים קיבלו הבאים אחריו, אתה כנראה לעולם לא תבין (או תסכים להודות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 5:42 am 
Junior

האריס הוא סוג של פול ג'ורג'. שניהם מקבלים הרבה יותר מדי כסף ביחס לשווי הנוכחי שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 5:45 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
האריס הוא סוג של פול ג'ורג'. שניהם מקבלים הרבה יותר מדי כסף ביחס לשווי הנוכחי שלהם

כן. והשני גם עלה באיזה חמש בחירות דראפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 9:02 am 
מנהל פורום

את הבעיות של פילי אפשר להניח לפתחם של ברד, בראונד וקולאנג'לו, אבל אי אפשר בכלל לנקות את הינקי ממה שקורה כאן, הוא הניח את היסודות לקבוצה שסובבת סביב רעיון אמורפי ולא סביב כדורסל, וזה מה שפילי בדיוק, תמיד קבוצה שרודפת אחרי עוד תזה או תמה במקום להיות קבוצת כדורסל. כששמו סביב אמביד וסימונס מובילי כדור וקלעים, לרגע אחד קטן, היתה שם קבוצה שאיכשהו עפו מול הסלטיקס הניסיים של טייטום ובראון הרוקי ושחקן השניה, כשהחליטו שוב להתחכם שם הם התחילו להתבחבש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:24 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
את הבעיות של פילי אפשר להניח לפתחם של ברד, בראונד וקולאנג'לו, אבל אי אפשר בכלל לנקות את הינקי ממה שקורה כאן, הוא הניח את היסודות לקבוצה שסובבת סביב רעיון אמורפי ולא סביב כדורסל, וזה מה שפילי בדיוק, תמיד קבוצה שרודפת אחרי עוד תזה או תמה במקום להיות קבוצת כדורסל. כששמו סביב אמביד וסימונס מובילי כדור וקלעים, לרגע אחד קטן, היתה שם קבוצה שאיכשהו עפו מול הסלטיקס הניסיים של טייטום ובראון הרוקי ושחקן השניה, כשהחליטו שוב להתחכם שם הם התחילו להתבחבש שם.

זה אפילו לא קצת הגיוני, מה שכתבת כאן.

* הם הפסידו את הסדרה ההיא בגלל ברט בראון או יותר נכון, בזכות העליונות הברורה של סטיבנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:44 pm 
מנהל פורום

איך אני אמור לענות לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:51 pm 
מנהל פורום

מה שציפה ניסה להגיד, att
שפילי הצליחה בסופו של דבר לבנות קבוצה לא רעה בכלל, אבל במקום לקחת את הקבוצה הזו צעד אחד קדימה לחזק את נקודות התורפה ולהמשיך עם החלק שעובד היא פשוט פירקה במטרה להרכיב מחדש
שזה בדיוק ההפך ממה שדאלס, טורנטו ובוסטון עושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:19 pm 
Hall of Famer

סורי, לא מבין על מה אתם מדברים.
הנימוק של ציפה מתאים לעולם מדעי הרוח ולא לעולם הניהול
וההסבר שלך לא קשור להינקי וכנראה שגם לא למה שפילי עשתה בפועל (את מה הם פירקו?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:22 pm 
Junior

זו גם לא חוכמה גדולה להכנס בפילי כשהשחקן השני בחשיבותו (ובפער לא קטן) לא משחק.
אם תוציאו מבוסטון את קמבה, מהלייקרס את דיוויס (או לברון?) , ממילווקי את מידלטון, את באם ממיאמי, את ווטסברוק מיוסטון (מה שקורה בפועל) ובאופן כללי את השחקן השני בחשיבותו בכל קבוצה הם לא ירדו דרסטית ביכולת?

אין ויכוח שהקבוצה של פילי לא נבנתה טוב ( קבוצה כבדה בלי קלעים) אבל גם צריך לזכור שבלי סימונס זו קבוצה בלי רכז סביר ( עם כל הכבוד לשייק מילטון או לראול נטו). זו סדרה שפרט למשחק 2 כל המשחקים בה נגמרו בהפרש חד ספרתי.

אז לגמרי ההנהלה אשמה שאין גארדים סבירים חוץ מסימונס וריצ'רדסון, וההנהלה לגמרי אשמה שאין קלעים בקבוצה הזאת אבל אם סימונס לא נפצע (וקשה יחסית "לבטח" נגד פציעה של אולסטאר) זו סדרה אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:27 pm 
Hall of Famer

א. סדרה שפילי עדיין מפסידה בה, לדעתי.
ב. קבוצה שמתיימרת להיות קונטנדרית (היא לא אבל היומרה שם) בלי רכז מחליף לגיטימי היא קבוצה שראויה לביקורת.
ג. אם תוציא מבוסטון את קמבה, מי אתה חושב שינצח? בוסטון או הגרסה הזו של פילי? אין לי ספק שבוסטון.
ד. אני לא חושב שצריך להיכנס בפילי בגלל הסדרה הנוכחית אלא בגלל העונה הנוכחית, הסגל הנוכחי ובגלל ההתנהלות של ההנהלה שלה בשלוש השנים האחרונות (אאל״ט, לא סגור על הזמנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:48 pm 
Junior

א. יכול מאוד להיות שאתה צודק, אני רק אומר שלשפוט לפי התוצאה של הסדרה הזאת את הבניה של העונה זה בעייתי. מעבר לזה אין לי הרבה ויכוח איתך לגבי הצורה שבה נבנתה הקבוצה.

ב. אכן

ג. אני ממש לא בטוח. אגב אני בכלל הימרתי על פילי בסדרה הזאת אבל זה שאני טיפש זה נושא אחר :) בכל מקרה קמבה עם 24.25 למשחק בסדרה הזאת שכאמור כל המשחקים חוץ ממשחק מספר 2 נגמרו בהפרש חד ספרתי. לא יודע איך זה היה נראה בלעדיו מול פילי הנוכחית אבל כנראה היה צמוד בהרבה.

ד. אני חושב שעונה שעברה הם העמידו אחלה סגל (כמובן שגם לו היו מגבלות) שהפסידו על סל מאווווד קשה במשחק 7 של שחקן על שבסופו של הפלייאופס לקח אליפות. לא יודע מה הם היו עושים בגמר האיזורי ושל הליגה אבל עונה שעברה הם בהחלט היו קבוצה שיכלה לקחת את המזרח. העונה באמת בנו סגל פח (יחסית) , הימרו יותר מדי על היכולת של ריצ'רדסון ומשום מה חשבו שהרכב של אמביד עם הורפורד בן ה34 יכול לעבוד ב2020.

* בפן אישי - שמח שסופסוף הפסקת להתעלם בהפגנתיות מההודעות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:49 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
סורי, לא מבין על מה אתם מדברים.
הנימוק של ציפה מתאים לעולם מדעי הרוח ולא לעולם הניהול
וההסבר שלך לא קשור להינקי וכנראה שגם לא למה שפילי עשתה בפועל (את מה הם פירקו?)

בלי להכנס לדיון בינך לבין ציפה
אגיד כהערת שוליים בלבד, שמדעי הרוח נמצאים כבר עמוד מאוד בתורות ניהול מתקדמות, וזה רק הולך ומתגבר.
על האשלייה שאנחנו מקבלים החלטות "הגיוניות" כבר קיבלו פרסי נובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:54 pm 
מנהל פורום

מה הקשר למדעי הרוח?
אני באמת לא מבין איך אני מצופה להמשיך בדיון כשהתגובה כלפי מה שכתבתי היא ביטול מוחלט וחוסר יחס לדברים שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 2:38 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
מה שציפה ניסה להגיד, att
שפילי הצליחה בסופו של דבר לבנות קבוצה לא רעה בכלל, אבל במקום לקחת את הקבוצה הזו צעד אחד קדימה לחזק את נקודות התורפה ולהמשיך עם החלק שעובד היא פשוט פירקה במטרה להרכיב מחדש
שזה בדיוק ההפך ממה שדאלס, טורנטו ובוסטון עושים

המשפט האחרון הוא משפט מפתח
בפרט הדוגמא העדכנית של טורונטו - הרי אפשר להגיד שלאחר האליפות, הם איבדו של קוואי ודני גרין, סיאקם בן 26 וחתום עד 2024 - אז בהחלט אפשר להגיד שצריך לבנות הכל סביבו, להתאים את ה"טיים-ליין" וכו'. המשמעות המיידית של זה מן הסתם הייתה להיפטר כמה שיותר מהר מגאסול, לאורי ואיבקה ולקבל מה שאפשר עליהם, וזה היה צעד הגיוני שלא מתקבל בביקורת. רק מה, אילו זה היה נעשה לא היינו מקבלים את ריצת הפלייאוף הנוכחית (שאין לדעת איפה תיעצר, לדעתי יגיעו לגמר ה-NBA), וגם בשנה הבאה יהיה להם את הבסיס של לאורי-פאוול-אנונובי-סיאקם ואני מניח שימצאו דרך להשאיר את ואן-וליט ואחד מבין גאסול/איבקה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], עודד ל ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: