סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 3:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
המהלך הניהולי של הינקי היה טנקינג שנגד את רוח הליגה. אז הם היו רק פעם אחת מקום אחרון, ובשאר הזמן כמעט מקום אחרון, כשהם היו אמורים להמשיך להיות מקום אחרון קצת, ובינתיים הם היו אחרונים (או כמעט אחרונים) במס׳ הקהל שהגיע.
אגב, ברור שאפשר להיות יורת גרועים מאשר פילי באותם שנים, עם ניהול מזעזע במיוחד (כן, שרלוט, אני חושב עלייך בדרך כלל), אבל לפחות זה לא מכוון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:16 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
"רוח הליגה" זה מסוג הביטויים שכל אחד עושה ממנו מה שהוא רוצה. אני לא יודע מה זה ואני לא חושב שיש שני אנשים עם אותה תשובה. טאנקינג בלי להודות שאתה עושה טאנקינג (סטייל הלייקרס באותן שנים) זה כן ברוח הליגה? מה עם טאנקינג על סוף העונה כמו שהוזכר, זה כן ברוח ? כי לדעתי זה הרבה פחות ספורטיבי מהטאנקינג של הסיקרס (כי זה נותן יתרון לקבוצות ששיחקו מולך אחרונות). מה עם להחתים את דוראנט לקבוצת חלומות, זה כן ברוח? מה עם לברון וויד ובוש מחליטים לבד לבנות קבוצה כשהם ביחד באולימפיאדה, זה ברוח או לא? קוואי מכתיב לקליפרס טרייד על שחקן עם חוזה בקבוצה אחרת, זה ברוח? דאלאס מחתימה את קית ואן הורן שפרש כבר (אבל לא רשמית) על חוזה סיין אנד טרייד שהוא לא משחק ממנו יום אחד, כדי להצליח להביא את ג'ייסון קיד, זה ברוח או לא?

מקדמת דינה ועד היום קבוצות ושחקנים עושים כל מה שהם יכולים כדי להשיג את האדג' הכי קטן. זה או במסגרת החוקים או שלא, ושלא אז חוטפים על זה. "רוח הליגה" זה בערך כמו "רוח אוסלו" או "רוח הקודש".

ובקשר לשאלה של מה היה קורה אם כולם היו עושים הינקי, ובכן, אז זה היה מפסיק להיות אדג' ואנשים היו מפסיקים לעשות הינקי. נורא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:23 am 
Junior

ברגע שנכנסים לניתוח האסטרטגי, ברור שהינקי הפסיד. הליגה, שזה שם קוד לשאר הבעלים, כפו על הבעלים של פילי להעיף אותו, כי הוא עלה להם בהכנסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:27 am 
Hall of Famer

גואטה, באמריקה ״רוח ה x״ משמעותה כסף. ויש מעט מאד ארגונים שמיקסמו את היכולת הזאת של win win. כמו ליגת הנ.ב.א בגלל הדבר הזה בדיוק.
אבל כמו שאמר פיקנרול, הליגה ראתה במה שהינקי עשה איום אסטרטגי אמיתי (שנבע מזה שהוא לא הבין את ״רוח הליגה״) - והעיפה אותו לכל הרוחות, וטוב שכך.

כל הדוגמאות שהבאת אגב, גואטה, היו דוגמאות נקודתיות (וגם שם, לא תמיד הליגה הסכימה . ע״ע כריס פול והלייקרס). אפשר להתעלם לפעמים מדברים נקודתיים. אי אפשר להתעלם משיטתיות שבאה כנגד כל מה שהליגה מנסה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:35 am 
Senior

רגע, אתה מביא את סטרן מבטל טריידים על פול (פעמיים) תוך ניגוד אינטרסים זועק לשמיים כדוגמה חיובית לאיך "רוח הליגה" צריכה לפעול?

ודרך אגב, גם שהוא ביטל אותו הוא לא ביטל אותו כקומישנר, אלא כבעלים הזמני של ההורנטס. "BASKETBALL REASONS"...

וזה נכון שבסיכומו של דבר הינקי נכשל, אבל לטעמי רק כי הוא ניהל את זה בצורה מפגרת מבחינת PR. וגם לבעלים של פילי היו בטוח 20 אופציות יותר טובות ממה שהם עשו בתגובה ללחץ של הליגה שם, עם הינקי או בלעדיו. המאפייה הנפוטיסטית של הקולאנג'לים לא היתה הפתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:36 am 
Hall of Famer

אני לא מדבר על כריס פול ספציפית אלא כדוגמה. לא זוכר אפילו מה חשבתי על זה בזמן אמת.
ואני לא יודע מה זה אומר pr. בסופו של דבר, המהלכים של הינקי, עם pr או בלי pr היו מהלכי טנקינג ניהוליים מובהקים ושיטתיים. דבר שאני לא זוכר באף קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:41 am 
Senior

אתה לא זוכר אותם כי אף קבוצה אחרת לא החצינה אותם ככה, וזו ב-ד-י-ו-ק בעיית הPR של הינקי. הוא חשב שלהיות ישיר וכן בקשר למה שהקבוצה שלו עושה זה הדבר הנכון לעשות, וזה כמובן מטומטם. הוא לא היה צריך לדבר על שום פרוססים, אלא לעבוד בשקט או לדבר בולשיט GMי רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:44 am 
Hall of Famer

איזו עוד קבוצה, באופן שיטתי עשתה טנקינג ניהולי במשך 3-4 שנים רצופות? (ולא רק בסוף העונה, כשהיה ברור שהם לא יגיעו לכלום, והם החליטו להשבית את כל השחקנים הרציניים, כמו שכל קבוצה עושה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:58 am 
Senior

דנבר בין 96 ל-99 נניח. שיקגו פוסט ג'ורדן (98-01). לא חסרות דוגמאות. מיאמי אולי בעונה אחת (נדמה לי 2007) עשתה את הטאנקינג הכי מזעזע שראיתי, יותר גרוע מכל מה שפילי עשתה ב-3 שנים עם השחקני גיליג שהם הביאו שם.

וכבר אמרתי לך מה אני חושב על ההשבתות סוף עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 5:13 am 
Senior

Amos Gueta כתב:
"רוח הליגה" זה מסוג הביטויים שכל אחד עושה ממנו מה שהוא רוצה. אני לא יודע מה זה ואני לא חושב שיש שני אנשים עם אותה תשובה. טאנקינג בלי להודות שאתה עושה טאנקינג (סטייל הלייקרס באותן שנים) זה כן ברוח הליגה? מה עם טאנקינג על סוף העונה כמו שהוזכר, זה כן ברוח ? כי לדעתי זה הרבה פחות ספורטיבי מהטאנקינג של הסיקרס (כי זה נותן יתרון לקבוצות ששיחקו מולך אחרונות). מה עם להחתים את דוראנט לקבוצת חלומות, זה כן ברוח? מה עם לברון וויד ובוש מחליטים לבד לבנות קבוצה כשהם ביחד באולימפיאדה, זה ברוח או לא? קוואי מכתיב לקליפרס טרייד על שחקן עם חוזה בקבוצה אחרת, זה ברוח? דאלאס מחתימה את קית ואן הורן שפרש כבר (אבל לא רשמית) על חוזה סיין אנד טרייד שהוא לא משחק ממנו יום אחד, כדי להצליח להביא את ג'ייסון קיד, זה ברוח או לא?

מקדמת דינה ועד היום קבוצות ושחקנים עושים כל מה שהם יכולים כדי להשיג את האדג' הכי קטן. זה או במסגרת החוקים או שלא, ושלא אז חוטפים על זה. "רוח הליגה" זה בערך כמו "רוח אוסלו" או "רוח הקודש".

ובקשר לשאלה של מה היה קורה אם כולם היו עושים הינקי, ובכן, אז זה היה מפסיק להיות אדג' ואנשים היו מפסיקים לעשות הינקי. נורא פשוט.

חצי, כן, כן, כן, כן, כן, כן. בהתאמה.

ולגבי המשפט האחרון, זה לא טיעון לטובת הינקי. לא צריך דוקטורט בתורת המשחקים בשביל להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 5:54 am 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
דנבר בין 96 ל-99 נניח. שיקגו פוסט ג'ורדן (98-01). לא חסרות דוגמאות. מיאמי אולי בעונה אחת (נדמה לי 2007) עשתה את הטאנקינג הכי מזעזע שראיתי, יותר גרוע מכל מה שפילי עשתה ב-3 שנים עם השחקני גיליג שהם הביאו שם.

וכבר אמרתי לך מה אני חושב על ההשבתות סוף עונה.

פרה היסטוריה, בוא נראה אם יש גיבוי לטענה.
דנבר 96 - אמנם לא החתימה את מוטומבו הפרי אייג׳נט כי הוא רצה חוזה לעשור. ואכן עשתה טרייד על מרק ג׳קסון (אז, רכז סביר פלוס בליגה, רחוק מלהיות כוכב, ודי מבוגר) בשביל כמעט כלום (אדי ג׳ונסון על אדי דלק ששוחרר שבוע לאחר מכן) ושתי בחירות בסיבוב השני. קשה להסיק מהעונה הזאת הרבה
דנבר 97 - העבירה את הכוכב הגדול מקדייס עבור המון בחירות דראפט, וגם את דייל אליס אמנם בן 36 אבל עדיין שחקן של 15 נקודות למשחק בשביל עוד בחירות דראפט. הקבוצה סיימה את הליגה עם 11 נצחונות שלמים. זאת אכן היתה עונת הינקי לתפארת.
דנבר 98 - בדיוק ההיפך מהינקי על ההתחלה. הביאו את בילאפס בשביל בחירות דראפט. והחזירו את מקדייס. אמנם סיימו עונה מחורבנת נוספת (14 נצחונות) אבל שוב, קשה להגיד שהיתה פה עונת הינקי. אם כבר ההבאה של מקדייס שאולי הם לא האמינו בו רק שנה קודם, מוכיחה את ההיפך
דנבר 99 - היה איזה טרייד של שלושה שחקנים בינוניים על שלושה שחקנים בינוניים. אחרי זה שחררו את קלי מקארתי מיודענו. היה עוד טרייד שבו העבירו את צ׳ונסי בילאפס (שאגב, עד 2003 היה רחוק מלהיות כוכב, כולה הבטחה) ורון מרסר עבור טאריק עבדול וואחד (עוד הבטחה, כזאת שלא ממושה) וכריס גאטלינג (שנדמה לי שהיה אולסטאר שנתיים לפני זה) אולי טרייד מחורבן בדיעבד, אולי לא, אבל בטוח לא טרייד טנקיסטי.

בקיצור, היתה להם עונה אחת מופרכת לחלוטין (97) אבל שאר העונות לא קשורות בכלל להינקי.

הלאה.
שיקגו 98-01
98 - כן, היה פה יופי של טנקינג. זרקו את רודמן (אמנם זקן), העבירו את פיפן תמורת פאקינג רוי רוג׳רס (הג׳ינג׳י??), העבירו את סטיב קר ולוק לונגלי . אז כן, זרקו את כולם, אבל קשה לי להגיד שהם לקחו יותר מדי בחירות דראפט עבור כל זה (שתי בחירות דראפט ראשונות). נניח שזו היתה סוג של עונת הינקי, למרות שיחסית הם לא צברו כל כך הרבה נכסים.
99 - הדבר המשמעותי היה טרייד של טוני קוקוץ׳ עבור ג׳ון סטארקס ובחירת סיבוב ראשון... נניח שזה היה סוג של מהלך הינקיי גם כן.
2000 - שום דבר משמעותי לא קרה
2001 - בפב׳ 2002 היה שם טרייד גדול שבו העבירו את ארטסט, מרסר ומילר תמורת בעיקר טרוויס בסט וג׳יילן רוז. אנעארף.. טרייד שכזה שבו יש מנצחים ומפסידים, בטח לא טנקינג.

בקיצור, במקרה הכי קיצוני, היו להם שתי עונות טנקינג ניהוליות וזהו. למעשה, יותר סביר שזו רק היתה העונה הראשונה.

מיאמי עונת 2007 זה כאמור עונה אחת.

בקיצור, נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 10:51 am 
Senior

מעבר לזה - שיקאגו ודנבר עומדות ב3 השנים הכי גרועות שלהן על אחוז נצחונות של 22%, פילי של הינקי - 18.3%.
זה שהם סיימו רק פעם אחת במקום האחרון בליגה לא הופך אותם לקבוצה שלא הייתה גרועה בקטע היסטורי.
למעשה, אני די בטוח שבדקתי וזה הסטרצ' הכי גרוע של 3 שנים בהיסטוריה של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 2:30 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
אתה לא זוכר אותם כי אף קבוצה אחרת לא החצינה אותם ככה, וזו ב-ד-י-ו-ק בעיית הPR של הינקי. הוא חשב שלהיות ישיר וכן בקשר למה שהקבוצה שלו עושה זה הדבר הנכון לעשות, וזה כמובן מטומטם. הוא לא היה צריך לדבר על שום פרוססים, אלא לעבוד בשקט או לדבר בולשיט GMי רגיל.

אין ספק שלהינקי הייתה בעיית PR אבל אני לא בטוח שזה נבע מהתבטאויות ישירות וכנות שלו.
רוב הזמן הוא לא אמר שום דבר לתקשורת אלא עבד במשרדים של פילי.
(אני לא בטוח בזה אבל) אני לא חושב שהוא המציא את המיתוג של ה׳פרוסס׳ או השתמש בו.

הוא היה יכול לקחת שחקן ותיק או שניים שכבר לא פוגעים בכלום ולתת להם לשחק פה ושם קצת דקות.
זה היה אולי אולי עולה לו במקסום אידיאלי של הסיכויים ובמקרה היותר טוב, לא עולה לו בכלל.
סוג של וינס קארטר כזה היה עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 2:48 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
וזה נכון שבסיכומו של דבר הינקי נכשל, אבל לטעמי רק כי הוא ניהל את זה בצורה מפגרת מבחינת PR. וגם לבעלים של פילי היו בטוח 20 אופציות יותר טובות ממה שהם עשו בתגובה ללחץ של הליגה שם, עם הינקי או בלעדיו. המאפייה הנפוטיסטית של הקולאנג'לים לא היתה הפתרון.

הינקי נכשל בלשרוד בתפקיד.
מכל בחינה אחרת ובייחוד המיצוב של פילי לקראת העתיד, הוא הצליח בצורה יפה מאוד.
אפשר להתווכח על הדרך אבל התוצאה נראית, לי לפחות, מובהקת ביותר.

הבעלים של פילי (שנראה קצת כמו נבל, חסר כריזמה אמנם, מסרט) עשה (ביחד עם קבוצת הניהול שלו) כל כך הרבה טעויות שכבר קשה לספור.
אני מתאר לעצמי שפילי הייתה במקום מצוין אילו היה מגיע GM ראוי במקום הינקי.
יש קונצנזוס מקיר לקיר (בכל מקום שהוא לא פורום סלניוז) שקולאנג׳לו וברנד עשו עבודה נוראית עם הקבוצה והנכסים שהיו להם בתחילת עבודת כהונתם.

ונדמה לי שיש קונצנזוס שהבחירות בהם היו שגויות מהיסוד.
אני ממש לא היחיד שחשב כך בזמן אמת.
אוהדי טורונטו למודי האכזבות שהכירו את האיש מקרוב הביעו אמפתיה ושלחו תנחומים לאוהדי הסיקסרס כשקולאנג׳לו מונה
וגם אוהדים אחרים הריחו את ריח הנפוטיזם המסואב שהיה בתהליך הבחירה שלו
כנראה הדרך היחידה שבה האיש היה מצליח להתמנות לניהול הכדורסל של קבוצה נוספת בנ.ב.א.
וזה הסתיים באופן מביש, ממש כמו שזה התחיל.

ואז אחרי מסע שכלל ״ניסיונות סרק״ מכוונים להשיג את מוריי, ה-gm של הספרס אאל״ט ועוד כמה gmים בכירים, במשהו שהזכיר את אחד מהקייצים של מכבי תל אביב בכדורסל, אלטון ברנד מונה, כנראה כבובה חסרת ניסיון שהבעלים יכולים להפעיל.

זה נראה בהתאם.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוגוסט 26, 2020 2:57 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 2:49 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:

מסכים עם כל מלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:25 pm 
Hall of Famer

רק אציין אטט שמעתה ועד סוף כל הדורות תמיד יהיה הת'רד הזה שגם בו לא ענית )ובעצם זלזלת כי אין לך תשובה) על שאלת המקרו. שיירשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:43 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
רק אציין אטט שמעתה ועד סוף כל הדורות תמיד יהיה הת'רד הזה שגם בו לא ענית )ובעצם זלזלת כי אין לך תשובה) על שאלת המקרו. שיירשם

אני מבחינתי עניתי (על שאלה תיאורטית ולא מעניינת בעליל) ואגב, גם עמוס גואטה ענה.
אתה אולי לא קיבלת את התשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 4:51 pm 
Hall of Famer

מנפלאות הדיסוננס הקוגנטיבי
אנא, צטט את תשובתך למעלה . אבל לא את החלק בו אמרת שזה 'לא מעניין'. איפה ענית לי על כך שזה היה דופק את כל הליגה. צטט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 5:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בתכלס ומבלי להתייחס לשלל הטעויות שהFO של פילי עשו, יש פה גם הרבה עניין של מזל וכמו שהתמזל מזלם שאמביד נשאר על הלוח בבחירה מס' 5 ושזכו לבחור את סימונס ראשון (הרבה בזכות העובדה שאמביד היה פצוע כמעט שתי עונות), כך יכלו לוותר על הטרייד של פולץ ולבחור במקומו את טייטום והקבוצה היתה נראית אחרת לגמרי איתו. אפשר כמובן לטעון שהטרייד היה טעות נוספת (והוא בהחלט היה) אבל אף אחד לא שיער לעצמו לפני הדראפט שפולץ יהיה כזו אכזבה וטייטום כזה שיחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 5:06 pm 
Hall of Famer

אמביד לא היה שלישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 5:06 pm 
Hall of Famer

יאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 5:24 pm 
Hall of Famer

idpwf1 כתב:
Att כתב:
נורטון כתב:
Att כתב:
נורטון כתב:
כי כל פעם אתה כותב את אותן שטויות על אותו דבר, ואף פעם לא עונה לשאלות. מה לעשות

אף פעם לא עונה לשאלות זו שטות גמורה, שלא לומר שקר.
עניתי במשך מספר שנים לכל שאלה שנשאלתי.
בשבועות האחרונים קצת התעייפתי מלהסביר את העמדה שלי,
בייחוד כשיש אפס נכונות אמיתית להקשיב.

סליחה, אבל לעולם לעולם לא ענית על השאלה העסקית או מה שאני קורא לו שאלת המקרו.
איך הליגה יכולה להתנהל אם כולם יהיו הינקי - והאם זה לא יהרוס את התשתית של הליגה.
מעולם לא ענית על שאלה שקשורה לפיננסים של הליגה או אפילו של הקבוצה עצמה (נניח פילי של אז).

זאת שאלה שנשאלת על ידי ועל ידי אחרים כל פעם, ומעולם לא זכור לי שאפילו התיימרת לענות עליה.

...

לא ברור למה אני אמור לענות לשאלת המאקרו הזו, אני לא חושב שזה תפקידו של ה-gm שמשחק במסגרת החוקים שניתנו לו

...

ופה הבעייה. אתה קובע שאופק הסתכלות של GM צריך להיות כ 3 ~ 5 שנים, הזמן שבו ניתן באסטרטגיה זו לבנות קונטנדרית. כלומר טנקינג כמה משחקים לסוף עונה בכדי לשפר סיכויי דראפט זו התנהלות תקינה, ולהחזיק סגל ג'יליג 3 עונות כדי לצבור נכסים זה אסטרטגי, אבל לא להכניס את כלל הליגה לסחרור של מוצר נחות ואובדן הכנסות בטווח של עשור זה לא בתחום האחריות שלו (ושהבעלים, שמעוניין בשימור ערך מותג ה NBA כמרכיב חשוב בערך הקבוצה שלו, יתן לזה יד)

אני כן מסכים שבוואקום זו יכולה להיות אסטרטגיה בעלת סיכוי הצלחה עדיף על חלק מהשיטות האחרות בטווח הזה. אבל הקביעה הנחרצת שדווקא זהו טווח הראייה הנכון חורה לי מאד.

רק עכשיו ראיתי את התגובה הזו.
בנייה של קונטנדרית מהמצב כמעט נטול הנכסים שבו פילי הייתה כשהינקי הגיע תוך 3-4 שנים היא הישג סופר משמעותי.
אחד הדברים שמבדילים בין ניהול עסק ״רגיל״ לבין ניהול בנ.ב.א. הוא שלא ניתן להאיץ באפקטיביות לקראת מטרה.
כדי להגיע למטרה אתה צריך זמן ולרוב הערכת הזמן של ההנהלות לוקה בחסר ואופטימית יתר על המידה.
פשוט אין לאף אחד סבלנות לחכות עוד קצת כדי להגיע לתוצאות
וזו תחילתו של הבור שאליו חלק גדול מהקבוצות נופל תוך כדי בנייה מחדש.

עוד דבר שחשוב להבין - בהמשך למה שגואטה כתב - זה שמדובר במשחק של 30 קבוצות שמכוונות לפחות או יותר אותה מטרה.
אתה צריך אדג׳ כדי להתקדם.
האדג׳ שהינקי בחר הוא להיות תמיד זה עם ההסתכלות הכי רחוקה.
זה מתאים לאופי שלו ולצורת ההסתכלות שלו על החיים וזה חלק ממה שהביא להצלחה שלו לאסוף נכסים רבים ולמצב את הקבוצה להצלחה עתידית בצורה מוצלחת
(וכנראה גם למפלתו ולחוסר היכולת שלו לשמור על העבודה שלו, כדי להיות זה שמממש את הנכסים האלו ובונה קונטדרית).

אני חושב שפילי עוררה (ועדיין מעוררת) המון עניין בשנים האחרונות.
קבוצות כמו שארלוט או פיניקס (עד השנה האחרונה) או הקינגס או מיניסוטה או אפילו הניקס האומללים היו משעממות עד מאוד ועשו לתפיסתי נזק גדול פי כמה לליגה.
אישית אני חושב שעדיף לליגה סבבים של 3-4 שנים של בנייה מחדש על פני בניות כושלות אחת אחרי השנייה שיכולות להימשך 10 שנים ויותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 5:25 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
מנפלאות הדיסוננס הקוגנטיבי
אנא, צטט את תשובתך למעלה . אבל לא את החלק בו אמרת שזה 'לא מעניין'. איפה ענית לי על כך שזה היה דופק את כל הליגה. צטט

הלכתי אחורה וקראתי את התגובה שלי.
מציע שתעשה את זה גם כן.

* זה שכתבת ״אנא״ לא הופך את הבקשה שלך שאצטט את החלקים הרלוונטיים מבחינתך בתגובה שלי לפחות תוקפנית :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 5:29 pm 
Hall of Famer

כאמור. אין תשובות אז אומרים שיש וסומכים על הזכרון הקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 5:55 pm 
Freshman

Att כתב:
רק עכשיו ראיתי את התגובה הזו.
בנייה של קונטנדרית מהמצב כמעט נטול הנכסים שבו פילי הייתה כשהינקי הגיע תוך 3-4 שנים היא הישג סופר משמעותי.
אחד הדברים שמבדילים בין ניהול עסק ״רגיל״ לבין ניהול בנ.ב.א. הוא שלא ניתן להאיץ באפקטיביות לקראת מטרה.
כדי להגיע למטרה אתה צריך זמן ולרוב הערכת הזמן של ההנהלות לוקה בחסר ואופטימית יתר על המידה.
פשוט אין לאף אחד סבלנות לחכות עוד קצת כדי להגיע לתוצאות
וזו תחילתו של הבור שאליו חלק גדול מהקבוצות נופל תוך כדי בנייה מחדש.

עוד דבר שחשוב להבין - בהמשך למה שגואטה כתב - זה שמדובר במשחק של 30 קבוצות שמכוונות לפחות או יותר אותה מטרה.
אתה צריך אדג׳ כדי להתקדם.
האדג׳ שהינקי בחר הוא להיות תמיד זה עם ההסתכלות הכי רחוקה.
זה מתאים לאופי שלו ולצורת ההסתכלות שלו על החיים וזה חלק ממה שהביא להצלחה שלו לאסוף נכסים רבים ולמצב את הקבוצה להצלחה עתידית בצורה מוצלחת
(וכנראה גם למפלתו ולחוסר היכולת שלו לשמור על העבודה שלו, כדי להיות זה שמממש את הנכסים האלו ובונה קונטדרית).

אני חושב שפילי עוררה (ועדיין מעוררת) המון עניין בשנים האחרונות.
קבוצות כמו שארלוט או פיניקס (עד השנה האחרונה) או הקינגס או מיניסוטה או אפילו הניקס האומללים היו משעממות עד מאוד ועשו לתפיסתי נזק גדול פי כמה לליגה.
אישית אני חושב שעדיף לליגה סבבים של 3-4 שנים של בנייה מחדש על פני בניות כושלות אחת אחרי השנייה שיכולות להימשך 10 שנים ויותר.

עדיף לליגה מעל 20 קבוצות לא תחרותיות בכל עונה נתונה (כלומר קבוצות שהנהלתן, גם אם לא המאמן / הסגל על המגרש, מנסה להפסיד משחקים)??? אתה ברצינות טוען שתוחלת הכנסות הליגה במצב הזה גדולה מתוחלת ההכנסות של הליגה במצב הנוכחי שבו יש יותר סיכוי להפתעות / אפסטים של קבוצות דרג ביניים??? אם זה הטיעון, קשה לי לקבל אותו.

מדד ג'יני הוא כלי מקובל למדדידת חוסר שוויון. בדיקה מעניינת יכולה להיות מציאת המתאם בין מדד ג'יני של מאזני הקבוצות לבין נתוני קהל באולמות / צופים בשידורים באותה עונה. אולי עם היסט של כמה שנים - אנסה לבנות מודל כזה. יש לי שאריות של קוד לכריית נתונים מ basketball reference איפשהו במגרה, אבל סטטסיסטיקאי אני לא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], יואי ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: