סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 11:44 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אז מי שלא מקשיב לשוטר, דמו מותר? ככה זה עובד?
אין אמצעים פחות דרסטיים שניתן להשתמש בהם? נניח טייזר? האופציה היחידה היא לירות 7 (!!) כדורים לגב?

גם אדם שממש תוקף אותך עם סכין (ולא "הולך לפתוח את הדלת של הרכב ששם יש לו סכין") ניתן במקרים רבים (גם אם לא תמיד) להתגבר עליו ללא שימוש בירי קטלני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 11:48 am 
Sophomore

אני מבין את המיינדסט של השחקנים, אבל הכוח שלהם מוגבל וממילא הספורט הבידורי, כמו הקולנוע וערוצי הטלוייזיה הממוסדים, נמצא היום בתחרות קשה כבר היום מול אפיקי בידור אחרים, במיוחד משחקי מחשב.

זה לא שצופה הכורסא בבית יישב בגלל זה בסלון בחדר חשוך. הוא יעבור לפלייסטיישן או לאקסבוקס. הוא יעבור לסטים. הוא יעבור לאוקולוס קווסט. ולא בטוח שהוא ישוב כשהליגה תשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 12:01 pm 
Hall of Famer

Deep Knowledge כתב:
הוא לא הקשיב לשוטרים , הלך לאוטו למרות הקריאות שלהם, הלך פתח את דלת הנהג, ששם הוא הודה בעצמו הייתה סכין. מה עוד אתם רוצים? נגיד שוטר מת אחד זה מספיק ? 2? לפני שמתחילים להשתמש בנשק?
אתה לא יכול להתעלם מההוראות של המשטרה כאילו אתה מלך העולם.

גם אם נניח שאתה צודק וגם אם נניח שהוא הלך להביא נשק, ואתה בהחלט לא יכול להתעלם מההוראות של המשטרה כאילו אתה מלך העולם, עדיין המשטרה יכולה לעצור אותך גם בלי לירות 7 כדורים בגב. נניח טייזר, נניח אזיקים, נניח ספריי פלפל, נניח אלה, אפילו נגזים ונגיד ירי של כדור אחד. ירי של 7 כדורים בגב? רצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 12:21 pm 
Freshman

rony כתב:
Deep Knowledge כתב:
הוא לא הקשיב לשוטרים , הלך לאוטו למרות הקריאות שלהם, הלך פתח את דלת הנהג, ששם הוא הודה בעצמו הייתה סכין. מה עוד אתם רוצים? נגיד שוטר מת אחד זה מספיק ? 2? לפני שמתחילים להשתמש בנשק?

גם אם נניח שאתה צודק וגם אם נניח שהוא הלך להביא נשק, ואתה בהחלט לא יכול להתעלם מההוראות של המשטרה כאילו אתה מלך העולם, עדיין המשטרה יכולה לעצור אותך גם בלי לירות 7 כדורים בגב. נניח טייזר, נניח אזיקים, נניח ספריי פלפל, נניח אלה, אפילו נגזים ונגיד ירי של כדור אחד. ירי של 7 כדורים בגב? רצח.

תשמע אתה לא יודע מה הולך שם, זה לא כמו בארץ שמצפצפים על השוטרים פה ועושים מה שרוצים. היות וכל אחד יכול להחזיק ולהשיג נשק בקלות יתרה האם אתה באמת יכול להיות שאנן? בדיעבד היה שם סכין, אף אחד מהשוטרים לא ידע למה פתאום הוא החליט ללכת ישר לרכב. לדעתי הבעיה הרצינית שם זה הנשק לכל אזרח. זה משאיר את המשטרה על קוצים. מפחדים על החיים שלהם. לא יודעים למה לצפות. באותה קלות יכל להסתובב עליהם עם נשק אוטומטי ולחורר את כולם. הפעם היה שם סכין פעם הבאה יהיה משהו אחר.

ע"פ הדיווח של המשטרה הם ניסו קודם לנטל אותו עם טייזר ללא הצלחה (לא יודע מה זה אומר ללא הצלחה, פספסו? לא הספיק? אנערף).

הנקודה היא, כשאתה בתפקיד מסוכן כמו שוטר בארה"ב, אתה חייב להיות מוכן לתרחיש הרע ביותר. אני לא מצדיק את היריות בגב, אבל אני מבין גם את הלחץ של השוטרים בכל פעם שהם צריכים להתעמת עם אזרחים.

אם אתה מוריד את הנשקים מהידיים של האזרחים אני חושב שהשוטרים יהיו יותר עדינים בטיפול במקרים כאלה ואחרים.

שוב, אני לא מצדיק את היריות, אבל אני בהחלט יכול להבין גם את הצד של המשטרה בעניין.

ומה דעתך על צד הליגה בעניין? זאת לא צביעות להתעלם מהמקרה של לוקה דונצ'יץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 12:22 pm 
Senior

אקזיביט C

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 12:39 pm 
Hall of Famer

יש גזענות גדולה בארה'ב אבל זה לא מצדיק הפסקת הליגה .זה פוגע רק במותג ולא יעזור באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 1:12 pm 
Hall of Famer

Deep Knowledge כתב:
תשמע אתה לא יודע מה הולך שם, זה לא כמו בארץ שמצפצפים על השוטרים פה ועושים מה שרוצים. היות וכל אחד יכול להחזיק ולהשיג נשק בקלות יתרה האם אתה באמת יכול להיות שאנן? בדיעבד היה שם סכין, אף אחד מהשוטרים לא ידע למה פתאום הוא החליט ללכת ישר לרכב. לדעתי הבעיה הרצינית שם זה הנשק לכל אזרח. זה משאיר את המשטרה על קוצים. מפחדים על החיים שלהם. לא יודעים למה לצפות. באותה קלות יכל להסתובב עליהם עם נשק אוטומטי ולחורר את כולם. הפעם היה שם סכין פעם הבאה יהיה משהו אחר.

ע"פ הדיווח של המשטרה הם ניסו קודם לנטל אותו עם טייזר ללא הצלחה (לא יודע מה זה אומר ללא הצלחה, פספסו? לא הספיק? אנערף).

הנקודה היא, כשאתה בתפקיד מסוכן כמו שוטר בארה"ב, אתה חייב להיות מוכן לתרחיש הרע ביותר. אני לא מצדיק את היריות בגב, אבל אני מבין גם את הלחץ של השוטרים בכל פעם שהם צריכים להתעמת עם אזרחים.

אם אתה מוריד את הנשקים מהידיים של האזרחים אני חושב שהשוטרים יהיו יותר עדינים בטיפול במקרים כאלה ואחרים.

שוב, אני לא מצדיק את היריות, אבל אני בהחלט יכול להבין גם את הצד של המשטרה בעניין.

ומה דעתך על צד הליגה בעניין? זאת לא צביעות להתעלם מהמקרה של לוקה דונצ'יץ?

מה הקשר בין כל הדברים שכתבת למה שאני כתבתי? הנקודה היא פשוטה, שוטר שיורה 7 כדורים בגב לאדם שאפילו לא מחזיק נשק באותו רגע זה רצח. כל הדברים שכתבת זה אחלה בשלב הטיעונים לעונש, אבל כל הניסיון לרכך וללכת סביב העובדה ששוטר ירה 7 כדורים בגב של אזרח פשוט לא מובנים לי וקצת הזוי שאני צריך להדגיש את זה שוב-שוטר לא צריך לירות 7 כדורים בגב של אדם שלא מסכן אותו (או אף אחד אחר) באותו רגע וצריך להגיע לירי (מינימלי) רק כשבאמת כלו כל הקיצין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 1:57 pm 
Senior

https://sports.walla.co.il/item/3383046
אם זה נכון ולברון זועם על מילווקי שעשו את המהלך הזה מבלי לתאם עם שאר השחקנים ובגלל זה הוא דוחף לחרמת שאר הפלייאוף זה מאוד מאכזב.
אני מעריך את האקטיביזם של לברון, שלא מפחד לדבר על נושאים כאלו והיה די מחלוצי הדור הנוכחי של הספורטאים שמבינים את ההשפעה שלהם ואומרים את דעתם, אני גם חושב שהוא יכול להיות פוליטיקאי מעולה, אבל אני חושב שהוא ביריון ונוטה להיסחף קצת אחרי האגו של עצמו (ואולי שני הדברים ממש לא סותרים את כישורי הפוליטיקאי שלו).
האמת שגם משהו בזה לא מאוד מפתיע אותי אם עם כל כמה שללברון אכפת מהנושא הזה, קצת כואב לו לא לקבל על המאבק הנוכחי קרדיט.

מעבר לזה, אם השחקנים זועמים על סילבר זה כבר קצת מוזר, אני לא מבין מה הם רוצים ממנו בהקשר הזה, אחרי כל מה דהליגה מנסה לעשות בשבועות האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 2:00 pm 
Senior

איפה זה רשום בכתבה?

אלו שני דברים שונים. לברון וארגון השחקנים לא אהבו את זה שמילווקי החליטו לבד בלי להתייעץ איתם. זה חלק מהרעיון של שביתה, זה אמור להיות מאורגן. ברור שיש תמיכה מלאה במהלך, רק לא בחוסר התיאום.

איפה אתה רואה הקשר בין זה לבין זה שהלייקרס והקליפרס הצביעו בעד ביטול הפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 2:09 pm 
Senior

יש פה זינוק שאני עשיתי.
מה שכתוב זה: לברון (וקוואי) לא אהב את חוסר התיאום, לברון רוצה לבטל את כל הפלייאוף, לברון יצא מהפגישה בזעם.
אין לי ספק שמה שכתבתי מאוד ספקולטיבי (ועל כן רשמתי 'אם' די הרבה פעמים בהודעה), אבל אני מציע פה פרשנות שמחברת בין הדברים, וקצת מבוססת על התנהלות עבר של לברון.
לא אמרתי שזה בודאות מה שקרה או שזו הסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 2:15 pm 
Senior

לא חושב שיש איזשהי סיבה לקשר בין הדברים.
הכעס על מילווקי מובן כי זה ארגון עובדים. זה נכון לכל ארגון עובדים. אני גם חושב שהם עשו עבודה טובה מאוד בלהפגין סולידריות מוחלטת כלפי חוץ.

הפרשנות לא מובנת לי, כי החלק הראשון לא קשור ללברון אלא לארגון השחקנים באופן כללי וגם אם כן הוא כועס עליהם שהם לא תיאמו עם יתר הקבוצות ולכן הוא רוצה לבטל את הפלייאוף כי אגו ביריון ולכן אתה מאוכזב? גם לזינוק צריך להיות היגיון.

אין שום דבר שלברון עושה שאנשים לא מעבירים עליו ביקורת. אם הוא יהיה בעד להמשיך את העונה אז הוא צבוע שרק מתעניין במספרי הקריירה שלו. אם הוא בעד להפסיק את העונה אז הוא צבוע שרק מעוניין בקרדיט ומונע מאגו. אם הוא נותן לשאר השחקנים להחליט אז הוא צבוע שלא משתמש בכח שלו. אם הוא הוא מפעיל לחץ אז הוא צבוע שמשתמש בכח שלו.

לא שחלילה אתה אומר את זה, אבל בחייאת, זה כל פעם אותם דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 2:23 pm 
Senior

https://twitter.com/TheNBACentral/statu ... 46657?s=20
הדיווחים הם שלברון הוא זה שהיה מתוסכל מהבאקס.
ואולי לא התנסחתי נכון, אז אני אגיד שאני לא אופתע אם מתחת לפני השטח יש קשר כזה בין הדברים, אם כן על אף היותי לא מאוד מפתיע, אני קצת מאוכזב מלברון.

בכל אופן, אני לא בטוח ששהבאקס בכלל רצו להשבית את כל הליגה, אחר סתם לא רצו הופיע בעצמם למשחק, ולכן אני לא חושב שזה מקרה קלאסי של ארגון עובדים ששובת ולכן יש צורך בתיאום וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 2:35 pm 
Senior

זה אפילו לא מה שמדווח בטוויט ששמת, מעבר לעובדה שבאותו שרשור כתוב שהוא לא דוחף לביטול העונה.
אין לי מושג עדיין מה הקשר שאתה מדמיין שיכול להיות בין הדברים.

וזה לא קשור לאם מילווקי רצו להשבית את הליגה או לא. הם השביתו משחק פלייאוף בלי להתייעץ/לספר לשאר הליגה. אפשר להבין למה השחקנים האחרים בארגון פחות אהבו את זה.

בסופו של דבר אתה קצת מאוכזב מלברון בגלל סיטואציה שהמצאת על פי דיווחים שלא אומרים את מה שאתה חושב שהם כשלעצמם עדויות שמיעה מפגישה שאין לנו מושג מה היה בה ולא הוחלט בה שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 4:03 pm 
Sophomore

מעניין שדווקא הלייקרס והקליפרס רוצים להפסיק, הם עם הכי הרבה סיכוי לאליפות חוץ מהבקס, חשבתי שדווקא הם יותר יהיו בעד להמשיך מהקבוצות האחרות.

אני חושב שברגע שזה התחיל זה כבר לא רק בשליטת השחקנים, הבקס למשל אולי רק רצו להחרים משחק אחד, שאר הקבוצות כבר לא נותר להם אלא להצטרף, ועכשיו אחרי שכבר התחיל המחאה גם אם הם ירצו אישית להמשיך את העונה לא בטוח שכבר ציבורית זה יתאפשר, הם כבר קשורים למחאה באופן חזק והם לא יוכלו שזה יוצג כהתקפלות או כאיזשהי מכה למאבק בלי שום שינוי, ובגלל שהם שובתים בשביל משהו אחר שגדול יותר מהם זה לא כמו שביתה רגילה שיהיה אפשר ללכת לקראתם, מצב מורכב וקשה לי לראות איך הם ממשיכים את העונה מכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 4:25 pm 
Sophomore

כמו בכל מחאה או שביתה אין לה כמעט שום תועלת ללא הצבת מטרות ברות השגה.
דווקא הספורטאים כמעין ראש חץ, יכולים ליצור רשימת דרישות שעמידה בהן או לכל הפחות ערבויות לעמידה בהן תסיים את השביתה תחזיר את השחקנים לפעילות ואולי אפילו תסיים את המחאה (עד כמה שאפשר להתחייב לכך). כך יווצר לחץ רציני על מקבלי בהחלטות לשנות ולפעול באופן מעשי וממוקד.
בלי דרישות ברורות ומעשיות גם המחאה הזו תדעך בדרך זו אחרת, כמו גל המחאה הראשון וכמו מחאות דומות בארץ (מחאת האתיופים כדוגמא) ובעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 4:32 pm 
Sophomore

למי הם יכולים להציב דרישות? הם יכולים רק לבעלים והארגון של הנבא, ולהם אין שום השפעה בהקשר הזה. למקבלי החלטות של בתי משפט משטרה ממשל וכו' לא יהיה כזה אכפת שלא תהיה עונת נבא.
כל מה שהם יכולים זה רק להגביר תשומת לב למחאה ולחזק אותה וזה מה שהם עושים, אבל לא יוכלו לקבל משהו ספציפי בשביל לחזור לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 4:58 pm 
Hall of Famer

אני רוצה לומר משהו.
אחרי מחשבה, נדמה לי שברור שזכותם לשבות בתור בעלי השפעה שיכולים לנסות ולהשפיע לשנות.
אבל - יש כאן בעיה נוספת שאף אחד לא מדבר עליה. והיא שוב הצבת ה״סטאר השחור״ כמודל לחיקוי עבור מיליוני צעירים שמנסים להגשים את החלום (ע״ע hoop dreams) במקום, ובכן, ללמוד. כמו שעושות אוכלוסיות אחרות ומצליחות בהרבה גם כשהם באים מרקעים לא הרבה יותר עשירים (נניח, אסיאתים אמריקאים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 5:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה זה קשור לשביתה אבל?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 5:26 pm 
Hall of Famer

וזה בכלל מגניב
https://www.youtube.com/watch?v=FWEl9hZGBQU

ההתבטלות הזאת של לאב ורדיק. מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 5:41 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
Deep Knowledge כתב:

:hi_hi_hi:
https://www.youtube.com/watch?v=Uig4YPzNct8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 7:29 pm 
Sophomore

אני אתעלם שניה מנושא השביתה עצמה ואם היא מוצדקת או לא, ואגיד שרק סיכוי לאליפות של הקליפרס יכול לגרום לקורונה + שביתת שחקנים בפאקינג אותה שנה.

נ.ב, לפי קדפמ השחקנים החליטו לחדש את הפלייאוף/עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 7:32 pm 
Junior

satriani כתב:
rony כתב:
Deep Knowledge כתב:

גיים סט אנד מאצ׳ סטריאני. אנשים עלולים לצאת במהירות עם נשק שלוף מתוך אוטו. מכאן, כמובן, נובעת מסקנה הכרחית אחת: כל מי שנמצא בתוך הרכב שלו, יצא מתוך הרכב שלו, או עושה את דרכו לעבר הרכב שלו, הוא בן מוות שצרור יריות בגב הוא הדרך המוצדקת היחידה להתמודד איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 7:54 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
satriani כתב:
rony כתב:
Deep Knowledge כתב:

גיים סט אנד מאצ׳ סטריאני. אנשים עלולים לצאת במהירות עם נשק שלוף מתוך אוטו. מכאן, כמובן, נובעת מסקנה הכרחית אחת: כל מי שנמצא בתוך הרכב שלו, יצא מתוך הרכב שלו, או עושה את דרכו לעבר הרכב שלו, הוא בן מוות שצרור יריות בגב הוא הדרך המוצדקת היחידה להתמודד איתו.

בן אדם מתנגד למעצר בצורה אלימה והולך לרכב. מעניין מה הלך להביא :du_ma_et:
רוצה לראות אותך מנסה לנטרל עם ספריי שאתה יודע שסיכוי טוב שמולך יהיה קנה.
שתבין כמה שוטרים נהרגים במצבים כאלו, אתה תבין מדוע הם לא לוקחים צ׳אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 8:09 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
וזה בכלל מגניב

הם פשוט מודעים קצת חברתית.
לא שזה טוב אמירות כאלה אבל ההקשרים חברתיים חשובים, החברה הלבנה הפלתה ועדיין מפלה כל הזמן את השחורים ולא ההפך, אז יש הרבה יותר משמעות שלילית ללבן שקורא למישהו בגנאי שחור מאשר ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 8:19 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
נורטון כתב:
וזה בכלל מגניב

הם פשוט מודעים קצת חברתית.
לא שזה טוב אמירות כאלה אבל ההקשרים חברתיים חשובים, החברה הלבנה הפלתה ועדיין מפלה כל הזמן את השחורים ולא ההפך, אז יש הרבה יותר משמעות שלילית ללבן שקורא למישהו בגנאי שחור מאשר ההפך.

רבים טוענים ששחורים לא יכולים גזענים וזו כמובן שטות מוחלטת.
והחברה הנוכחית מפלה לטובה שחורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], Hacohen, uriel17 ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה