סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 8:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
נביא בעירו כתב:
satriani כתב:
rony כתב:
Deep Knowledge כתב:
הוא לא הקשיב לשוטרים , הלך לאוטו למרות הקריאות שלהם, הלך פתח את דלת הנהג, ששם הוא הודה בעצמו הייתה סכין. מה עוד אתם רוצים? נגיד שוטר מת אחד זה מספיק ? 2? לפני שמתחילים להשתמש בנשק?
אתה לא יכול להתעלם מההוראות של המשטרה כאילו אתה מלך העולם.

גם אם נניח שאתה צודק וגם אם נניח שהוא הלך להביא נשק, ואתה בהחלט לא יכול להתעלם מההוראות של המשטרה כאילו אתה מלך העולם, עדיין המשטרה יכולה לעצור אותך גם בלי לירות 7 כדורים בגב. נניח טייזר, נניח אזיקים, נניח ספריי פלפל, נניח אלה, אפילו נגזים ונגיד ירי של כדור אחד. ירי של 7 כדורים בגב? רצח.

:hi_hi_hi:
https://www.youtube.com/watch?v=Uig4YPzNct8

גיים סט אנד מאצ׳ סטריאני. אנשים עלולים לצאת במהירות עם נשק שלוף מתוך אוטו. מכאן, כמובן, נובעת מסקנה הכרחית אחת: כל מי שנמצא בתוך הרכב שלו, יצא מתוך הרכב שלו, או עושה את דרכו לעבר הרכב שלו, הוא בן מוות שצרור יריות בגב הוא הדרך המוצדקת היחידה להתמודד איתו.

בן אדם מתנגד למעצר בצורה אלימה והולך לרכב. מעניין מה הלך להביא :du_ma_et:
רוצה לראות אותך מנסה לנטרל עם ספריי שאתה יודע שסיכוי טוב שמולך יהיה קנה.
שתבין כמה שוטרים נהרגים במצבים כאלו, אתה תבין מדוע הם לא לוקחים צ׳אנס.

1. מה כללה אותה ״צורה אלימה״ שבה הוא התנגד למעצר? הוא פגע במישהו? יש שוטר שנפצע מאותה אלימות? יש איזשהו דיווח שמתאר אלימות משמעותית מצידו?
2. ביקום המשונה שבראת, שבהן האופציות של השוטר הן או ״לנטרל עם ספריי״(?) או לתקוע לבנאדם לא חמוש (שאולי יהיה חמוש עוד מעט. בכל זאת, הבנאדם נכנס לרכב) שבעה כדורים בגב, יכול בהחלט יכול להיות שאתה צודק והשוטר אכן נהג כשורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 8:29 pm 
Hall of Famer

ביקום שלי אני לא מתנגד למעצר. ובטח לא הולך לרכב.
7 כדורים זה משנה יותר מאחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 8:40 pm 
Hall of Famer

החברה הנוכחית בערים הגדולות והחשובות. במידה מסוימת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 8:42 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
החברה הנוכחית בערים הגדולות והחשובות. במידה מסוימת

יש לך דוגמא לאפליה נגדם ב2020?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 9:10 pm 
Junior

https://mobile.twitter.com/andyblarsen/ ... 3886095362

https://mobile.twitter.com/andyblarsen/ ... 6874505218

https://mobile.twitter.com/_alisha_ann/ ... 69/photo/1

https://www.nytimes.com/2020/08/25/real ... ation.html

https://fivethirtyeight.com/features/wh ... ing-sites/

https://fivethirtyeight.com/features/so ... ed-racism/

https://www.joincampaignzero.org/problem

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 9:17 pm 
Freshman

אני מניח שאף אחד מכם לא עובד או עבד במשטרה שם. אתה לא יודעים עם איזה אתגרים הם מתמודדים.
הבחור הפר פקודה של השוטרים והתקדם לעבר האוטו שלו. אתה שוטר, מה עובר לך בראש? מה הוא צריך פתאום מהאוטו כשהוא מוקף שוטרים שקוראים לו לעצור? אם הבנאדם היה עונה לקריאות השוטרים ף, עוצר רגע לא רץ לעשות משהו פזיז הוא לא היה נורה.
אתה חושב נראה לי שכל אחד שם עבר איזה הכשרה מטורפת ויכול לנטרל אזרח חמוש/לא חמוש במכה פשוטה? למה הם בכלל צריכים לשים את החיים שלהם על הפרק? האם היית מגיב שונה אם הבנאדם היה נורה ומפיל אקדח שהרגע הוציא מהאוטו? האם השוטרים יכולים לדעת מה הוא הולך להוציא מהרכב? יש להם עיניי רנטגן? להיות חכם בדיעבד זה הכי קל. הכי קל לשפוט לאחר מעשה.

נערך לאחרונה על ידי Deep Knowledge בתאריך ו' אוגוסט 28, 2020 2:19 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 9:19 pm 
Hall of Famer

Deep Knowledge כתב:
גם אם נניח שאתה צודק וגם אם נניח שהוא הלך להביא נשק, ואתה בהחלט לא יכול להתעלם מההוראות של המשטרה כאילו אתה מלך העולם, עדיין המשטרה יכולה לעצור אותך גם בלי לירות 7 כדורים בגב. נניח טייזר, נניח אזיקים, נניח ספריי פלפל, נניח אלה, אפילו נגזים ונגיד ירי של כדור אחד. ירי של 7 כדורים בגב? רצח.

:hi_hi_hi:
https://www.youtube.com/watch?v=Uig4YPzNct8[/quote]

גיים סט אנד מאצ׳ סטריאני. אנשים עלולים לצאת במהירות עם נשק שלוף מתוך אוטו. מכאן, כמובן, נובעת מסקנה הכרחית אחת: כל מי שנמצא בתוך הרכב שלו, יצא מתוך הרכב שלו, או עושה את דרכו לעבר הרכב שלו, הוא בן מוות שצרור יריות בגב הוא הדרך המוצדקת היחידה להתמודד איתו.[/quote]
בן אדם מתנגד למעצר בצורה אלימה והולך לרכב. מעניין מה הלך להביא :du_ma_et:
רוצה לראות אותך מנסה לנטרל עם ספריי שאתה יודע שסיכוי טוב שמולך יהיה קנה.
שתבין כמה שוטרים נהרגים במצבים כאלו, אתה תבין מדוע הם לא לוקחים צ׳אנס.[/quote]
1. מה כללה אותה ״צורה אלימה״ שבה הוא התנגד למעצר? הוא פגע במישהו? יש שוטר שנפצע מאותה אלימות? יש איזשהו דיווח שמתאר אלימות משמעותית מצידו?
2. ביקום המשונה שבראת, שבהן האופציות של השוטר הן או ״לנטרל עם ספריי״(?) או לתקוע לבנאדם לא חמוש (שאולי יהיה חמוש עוד מעט. בכל זאת, הבנאדם נכנס לרכב) שבעה כדורים בגב, יכול בהחלט יכול להיות שאתה צודק והשוטר אכן נהג כשורה.[/quote]
אני מניח שאף אחד מכם לא עובד או עבד במשטרה שם. אתה לא יודעים עם איזה אתגרים הם מתמודדים.
הבחור הפר פקודה של השוטרים והתקדם לעבר האוטו שלו. אתה שוטר, מה עובר לך בראש? מה הוא צריך פתאום מהאוטו כשהוא מוקף שוטרים שקוראים לו לעצור? אם הבנאדם היה עונה לקריאות השוטרים ף, עוצר רגע לא רץ לעשות משהו פזיז הוא לא היה נורה.
אתה חושב נראה לי שכל אחד שם עבר איזה הכשרה מטורפת ויכול לנטרל אזרח חמוש/לא חמוש במכה פשוטה? למה הם בכלל צריכים לשים את החיים שלהם על הפרק? האם היית מגיב שונה אם הבנאדם היה נורה ומפיל אקדח שהרגע הוציא מהאוטו? האם השוטרים יכולים לדעת מה הוא הולך להוציא מהרכב? יש להם עיניי רנטגן? להיות חכם בדיעבד זה הכי קל. הכי קל לשפוט לאחר מעשה.[/quote]

-------
זה קל. שוטרים עם נשק שלוף אומרים לך לעצור ואתה ממשיך ללכת לרכב שלך, אתה הולך לקבל כדור. לבן או שחור או אדום. לא משנה הצבע שלך.
כמובן שיש אנשים שרוצים להפוך את זה למקרה על בסיס גזעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 9:23 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:

שום דבר פה לא מוכיח שיש אפליה ממסדית.
אני יכול לתת לך דוגמאות לאפליה מתקנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 9:43 pm 
Hall of Famer

קראתי את כל הת'רד והאמת שזה די הרשים אותי שלמרות שהתגובה שלי באה תוך כדי האירוע עצמו, אני די נשארתי בדעתי.

1. לא מבין מה רוצים השחקנים להשיג. אם שבוע הבא יורים בג'ים סמית מדרום קרוליינה. אז עוד פעם עושים הפסקה ליומיים? אם תוך כדי משחק גמר יורים במישהו. עוצרים את המשחק ומבטלים את הכל?
2. הליגה נתנה לשחקנים, בצורה חסרת תקדים ביחס לכל ענף ספורט שאני מכיר, במה בלתי רגילה בשביל כל היבטי הצדק החברתי. אני חושב גם שהליגה מקדמת את זה בברכה. יותר מזה, הליגה גם נתנה לשחקנים, בסמוי, במה משמעותית להתבטאויות פוליטיות, על אף שאת זה אני חושב שהליגה פחות מעוניינת לקדם, כי כאמור, "גם רפובליקאים קונים נעליים".
3. כמו שציינו פה, כשהשחקנים לא משחקים, יש אלפי אנשים נוספים שמאבדים את העבודה שלהם ולא יכולים לפרנס את המשפחה שלהם, והם לא מרוויחים מיליוני דולרים לשנה. יש פה ביזנס, והמצב שכמה שחקנים מאגדים קבוצה לשבות ויוצרים שרשרת שכל הקבוצות שובתות והליגה (לרבות השחקנים עצמם + שחקנים שכבר סיימו את העונה וכבר לא משחקים!) מפסידים כסף בהווה ובעתיד, זה נראה לי לא דבר סביר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 9:56 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
קראתי את כל הת'רד והאמת שזה די הרשים אותי שלמרות שהתגובה שלי באה תוך כדי האירוע עצמו, אני די נשארתי בדעתי.

1. לא מבין מה רוצים השחקנים להשיג. אם שבוע הבא יורים בג'ים סמית מדרום קרוליינה. אז עוד פעם עושים הפסקה ליומיים? אם תוך כדי משחק גמר יורים במישהו. עוצרים את המשחק ומבטלים את הכל?
2. הליגה נתנה לשחקנים, בצורה חסרת תקדים ביחס לכל ענף ספורט שאני מכיר, במה בלתי רגילה בשביל כל היבטי הצדק החברתי. אני חושב גם שהליגה מקדמת את זה בברכה. יותר מזה, הליגה גם נתנה לשחקנים, בסמוי, במה משמעותית להתבטאויות פוליטיות, על אף שאת זה אני חושב שהליגה פחות מעוניינת לקדם, כי כאמור, "גם רפובליקאים קונים נעליים".
3. כמו שציינו פה, כשהשחקנים לא משחקים, יש אלפי אנשים נוספים שמאבדים את העבודה שלהם ולא יכולים לפרנס את המשפחה שלהם, והם לא מרוויחים מיליוני דולרים לשנה. יש פה ביזנס, והמצב שכמה שחקנים מאגדים קבוצה לשבות ויוצרים שרשרת שכל הקבוצות שובתות והליגה (לרבות השחקנים עצמם + שחקנים שכבר סיימו את העונה וכבר לא משחקים!) מפסידים כסף בהווה ובעתיד, זה נראה לי לא דבר סביר.

רוצים להשיג רעש ואיזשהו דחיפה לשינוי משמעותי, והנה עכשיו כל הקהל בעולם שרגיל לראות נבא שומע על המחאה הזאת.
דיברת על האתיופים שחוסמים כבישים ושזה כבר היה מוגזם, מזה אני מבין שהתפיסה שלך שמחאות הם סבבה כל עוד הם לא מפריעות לשום דבר.
אבל מחאה לא מפריעה לשום דבר למה שהיא תשפיע? בהיסטוריה אני מנחש שכל מחאה שאי פעם עשתה שינוי משמעותי לא נעשה בשקט בשקט בלי להפריע לאף אחד, חייבים איזשהם השלכות ורצון להקריב משהו בשביל איזשהו שינוי. שלא יהיו משחקי נבא או שכבישים יהיו חסומים זה ברף המאוד תחתון של הפרעה מחאתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 10:08 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:

הכל תלוי במי ירה.
ברור שזה מטומטם ולכן כתבתי זאת בהתחלה ונראה שגם הם הבינו זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 10:12 pm 
Senior

התותח המפוברק כתב:

זה המשפט הכי טהור שקראתי אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 3:33 am 
Junior

אתה לא ביקשת הוכחה לאפליה ממסדית.
אתה שאלת האם יש לך דוגמא לאפליה נגד שחורים ב2020.
אני אתאר את הדוגמאות שנתתי, ובוא נדבר עליהם. יש עוד כמה דברים שאני יכול להוסיף בדגש על אפליה ממסדית אם זה חשוב לך, כי לדעתי כל אפליה מפריעה להם, למרות שעכשיו מה שהכי מפריע להם זה שלא יהרגו אותם:

הלינק הראשון הוא לינק לדיווח אנקדוטלי - האם כשעוצרים אותך עם האוטו על ידי שוטרים, שואלים אותך האם האוטו בבעלותך. אנקדוטלית כל השחורים אומרים ששואלים אותם, ולבנים אומרים שלא. האם אפליה בהתנהגות של שוטרים נחשבת לאפליה ממסדית בעיניך?
הלינק השני שנתתי הוא לינק לשני שחקני כדורסל במילווקי, שני שחקנים שאין להם היסטוריה של התנהגות בעייתית, וגם אין להם רקע פלילי, שמספרים על אפליה שחוו. אחד במגע מול שוטרים והשני סתם בחנות תכשיטים. זה משתלב גם עם הסיפור של ת'אבו ספולושה ששוטרים שברו לו את הרגל ללא סיבה, וכמובן גם עם הסיפור של מסאי יוז'ירי ששוטר דחף אותו ושיקר על כך ביום שבו טורונטו זכו באליפות. באירוע של יוז'ירי גם עכשיו כאשר יש סרטון המראה שהשוטר הוא זה שתקף ראשון, תחנת המשטרה שמעסיקה אותו עומדת מאחוריו.
הלינק השלישי ששלחתי הוא סיפור אנקדוטלי של מנהלת שיווק בקבוצת הכדורגל של סולט לייק שהמנהל שלה התנהל מולה בגזענות. הוא האחיין של הבעלים של הקבוצה, אז היא לא חשבה שיש טעם להתלונן.
הלינק הרביעי ששלחתי הוא לינק לכתבה על זוג מעורב שערך הבית שלהם עלה כאשר שמאי לא ראה תמונות של בן הזוג השחור. מעבר לסיפור האנקדוטלי נעשה מחקר שהראה שזו תופעה שחוזרת על עצמה בהשוואה בין בתים דומים באותה שכונה בין בעלים שחורים לבעלים לבנים. זו אפליה חברתית יותר מאפליה ממסדית, אם צריך להגדיר איזו סוג אפליה זו.
הלינק החמישי הוא לינק שמתאר את הנגישות של אזרחים לבדיקות קורונה בכל הערים הגדולות, כך שיש ערים שבהם לאזרח שחור יש פחות אפשרות להיבדק. זה מחקר סטטיסטי שמגובה בעדויות אנקדוטליות. עקרונית המיקום של שירותים רפואיים חינמיים נפוצים יותר בשכונות של לבנים מאשר בשכונות של שחורים, אבל אנחנו מדברים על אפליה שהיא גם חברתית וגם ממסדית, כי שירותי הבריאות מחליטים במקומות מסויימים על הנגישות לבדיקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 3:50 am 
Junior

הלינק השישי שנתתי הוא תיאור של אפליה בשידורי כדורגל, שלא אף אחד יחשוב שגזענות קיימת רק בארצות הברית. גזענות היא תופעה אנושית שקיימת בכל העולם בכל מקום בו יש מישהו שנראהשונה, גם בישראל. יש גם דוגמאות לגזענות בקרב קבוצות מיעוט. הנקודה היא כמובן לא שגזענות היא רעה, כי גם חמדנות היא רעה. הנקודה היא האם אתה אישית, והחברה ככלל והממסד כמייצג הכח בחברה מכירים שגזענות היא תופעה אנושית קיימת ומנסה להילחם בהיקרויות הלא חוקיות שלה והאלימות שלה, בדומה לחמדנות.
הלינק השביעי שנתתי הוא לקמפיין אפס, שמנסה להגיע לשינוי במדיניות של כלל גופי השיטור בכלל הערים והמחוזות בארצות הברית, לדברים שיורידו את הסיכוי בהרג אזרחים במפגש עם שוטרים. לאחר כמה שני של מחקרים, הם זיהו 8 נקודות מדיניות שבערים בהן הן נהוגות הסיכוי להרג על ידי שוטרים יורד. לא מדובר פה בניתוח ערכי, במובן מוסרי, של מה נכון או לא נכון, כי יש רעיונות שהגיונית חשבו שיורידו את הסיכוי אבל ראו מחקרית שזה לא קשור. לדעתי יש פה דוגמא לאפליה ממסדית. מדיניות השיטור היא פעולה שלטונית, וניתוח המדיניות של מאות גופי השיטור בארצות הברית מלמדת על אפליה ממסדית ושיטתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 5:33 am 
Junior

אני רוצה לתת עוד שלוש דוגמאות לאפליה ממסדית:
https://www.app.com/in-depth/news/local ... 524961002/
כתבה ממש טובה על הפער בין הרואין וקוקאין. קוקאין הוא סם שתרבותית וסטטיסטית נצרך על ידי שחורים. הרואין על ידי לבנים. הרואין הוא סם יותר מסוכן, כי יותר אנשים מתים ממנו ביחס לשימוש. יחד עם זאת, מבחינת החוקים הפדרליים, אם נתפסת עם 5 גרם קוקאין יש עונש מינימלי של 5 שנים, שמקבל רק מי שנתפס עם 90 גרם של הרואין. עד 2010 היחס היה 1 ל100, אבל אז הורידו אותו ל1 ל18. זה חוקים ומדיניות ענישה פדרליים, ולשופט אין אפשרות לחרוג מהמינימום. שים לב שזה גם על אחזקה ולא על מכירה או ייצור. דוגמאות נוספות לאפליה בכתבה הן שלבנים מופנים לטיפול בסטטיסטיקות יותר גבוהות מאשר לענישה. הכתבה מדברת גם על אפליה תרבותית כיוון שהשיח בטיפול באופיודים מבוסס על טיפול במחלה, ופחות מלחמה במשתמשים.

הנושא השני הוא נגישות להצבעה בארצות הברית. הנה לינק לנושא בויקיפדיה, https://en.m.wikipedia.org/wiki/Voter_s ... ted_States
ויכולתי לשים לינק ל538 שמדבר על קשר בין גזענות לבין נגישות להצבעה בבחירות השנה, או על הכרעות של בית המשפט העליון על כך שבעלי תפקידים שינו את חלוקת המחוזות מתוך מניע גזעני.
אבל אני ממליץ דווקא לקרוא על אחראית הבחירות במחוז ג'ונס במיסיסיפי שקראה בפייסבוק לכל החברים והמכרים שלה להירשם כי השחורים נרשמים בכמויות:
https://www.hattiesburgamerican.com/sto ... 280055001/
היא התנצלה על כך שהדברים האלה הופצו בפלטפורמה ציבורית, כי היא חשבה שהיא שולחת בפרטי. היא לא התנצלה על הדברים עצמם. זה מתכתב כמובן עם "הערבים נוהרים"

הנושא השלישי הוא מערכת המשפט שבה בארצות הברית האפליה נגד שחורים עדיין קיימת. מבחינה אנקדוטלית, יש את הסיפור של flowers vs mississippi
https://www.scotusblog.com/2019/06/opin ... pi-inmate/
שבו תובע לבן פוסל את המושבעים השחורים, כאשר הטעות שלו היא שהוא ממש כותב שסיבת הפסילה היא שהם שחורים.
אבל כמובן שזו תופעה נפוצה מאוד:
https://www.themarshallproject.org/2020 ... -selection

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 5:45 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
די מדהים, בסך הכל. פעם ראשונה בהיסטוריה שהשחקנים הגדולים ביותר, בכל ענף שהוא, משתמשים בכח האדיר שיש להם ופשוט מחליטים שלא עולים לשחק.

ב1964 לפני תחילת משחק האולסטאר התאגדו כל השחקנים ואיימו לשבות אם הליגה לא תכיר באיגוד השחקנים
https://en.m.wikipedia.org/wiki/1964_NBA_All-Star_Game
בסוף עלו לשחק, אבל רק אחרי שקיבלו את מה שרצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 6:06 am 
Senior

בארה"ב יש מגפה אמיתית של שימוש באופיאודים. מגפה משמעותית בהרבה מקוקאין, הרואין וכו'. היא פוגעת ביותר אנשים וממכרת יותר אנשים. אם "המלחמה בסמים" האמריקאית לא הייתה קשורה לגזע ומצב סוציו אקונומי, היית רואה עשרות מיליוני מעצרים בפרברי אמריקה. המשטרה הייתה פושטת על בתים של כל סוכן ביטוח ועוברת על ארון התרופות.

השקר של המלחמה בסמים הוא אחת הבעיות הגדולות באי הצדק בחברה האמריקאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 11:58 pm 
Freshman

אם אני לא טועה ע"פ דיווחים מחר חוזרים המשחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 29, 2020 12:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
satriani כתב:
7 כדורים זה משנה יותר מאחד?

תן לחשוב שנייה... אמממ... כן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 29, 2020 8:21 pm 
Hall of Famer

קליף רובינסון אחד השחקנים הכי אהובים עליי נפטר היום בגיל 53.בכלל יש קללה על פורטלנד של שנות ה90
4 שחקנים שנפטרו בטרם עת
פטרוביץ'
קווין דאקוורט
ג'רום קרסי
קליף רובינסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 29, 2020 11:01 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
קליף רובינסון אחד השחקנים הכי אהובים עליי נפטר היום בגיל 53.בכלל יש קללה על פורטלנד של שנות ה90
4 שחקנים שנפטרו בטרם עת
פטרוביץ'
קווין דאקוורט
ג'רום קרסי
קליף רובינסון

מדהים איך אנשים שהיו עם כושר גופני מדהים מתים בגילאים צעירים יחסית מבעיות רפואיות.
רק מהשנים האחרונות עולים לי
קליפורד, קרסי, אנתוני מייסון, דריל דווקינס, שון רוקס, ארמן גליאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 30, 2020 9:26 am 
מנהל פורום

זה אמנם לא קשור למקרה של קייסי כנראה כי היה לו סרטן, אבל מי שמכיר אנשים גבוהים (1.95+), גם אתלטיים, יודע שהם סובלים מהרבה בעיות רפואיות.
בין השאר בעיות דם והנגזרות שלה. מסתבר שהלב הממוצע לא בנוי לדחוף דם במרחקים כל כך גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 06, 2020 11:08 pm 
מנהל פורום

טור מעניין על קרייג הודג'ס מהבולס של תחילת שנות ה-90 שגם ניסה לפעול למען פעולות אקטיביות לשיוויון הגזעי.
ובסופו של דבר זה גמר לו את הקריירה.

https://sports.walla.co.il/item/3383891

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 35 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה