סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 4:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 285 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 6:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
חרוץ הספור טוען שאולימפיאקוס ופאו רוצים את ימדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 7:44 pm 
Hall of Famer

איך אנחנו אמורים "לקבל את זה"
מבחינה מקצועית (ולא מועדון ואוהדים וכו') - איך היינו מגיבים נניח למעבר יותר טבעי שלו למכבי/ירושלים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 8:31 pm 
מנהל פורום

מה לא טבעי ששחקן שהיה שותף בכיר למדליית זהב של העתודה, שחקן מרכז בסדרה הרואית נגד מכבי, יקבל הזדמנות בקבוצת מרכז טבלה ביורוליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 8:42 pm 
Junior

טבעי מאוד, לדעתי כבר היום הוא יכול להיות שחקן רוטציה בקבוצת יורוליג בינונית בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 8:48 pm 
Hall of Famer

אז אני באמת שואל איך היו מגיבים פה אם מכבי ת"א היו אומרים שמביאים את מדר להיות רכז שני/שלישי שם בעונה הבאה
מקצועית נטו, עזבו את הפיקנטריה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 9:13 pm 
Junior

איך זה שונה מהקרדיט שזוסמן ואבדיה קיבלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 9:21 pm 
מנהל פורום

אבדיה ברמה אחרת. אבל בין זוס לימדר יש מקום להקבלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 10:03 pm 
Junior

אני מתכוון ברמת הקונספט (כי נדמה לי שלשם שמוליק מכוון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 11:56 pm 
Hall of Famer

אני מסכים שלכאורה זה לא אמור להיות שונה
אבל אם נגיד מכבי תודיע פתאום שהיא מוותרת על דורסי בשביל שמדר יהיה נניח מחליף שני לגארדים מהספסל - נראה לי שתהיה מהומה
לכן בדיוק אני שואל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2020 8:48 am 
Freshman

רוב הסיכויים שמדר לא יהיה בהפועל תל אביב עונה הבאה, אם ישחק בארץ רק במכבי תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2020 1:49 pm 
Hall of Famer

גלעד כתב:
חוצפן חיובי כתב:
ראשל"צ העלו בעונה שעברה 0 גבוהים מהספסל. היה להם את וויליאמס/קלי/הנקינס, מונרו, ובלייזר שפתח בעמדה 3 היה גם המחליף לשני הגבוהים כל פעם שהם ירדו מהספסל. לא ראיתי שזה פגע בהם יותר מדי ואני לא זוכר שבכלל דיברו על זה בתור בעיה.
העונה הם במצב אפילו פחות טוב. עידו פליישר ונועם אביבי זה שנמוך רציני לעומת בלייזר (אני לא בטוח שמישהו מהם הוא מחליף לגיטימי בליגת העל). אני בטח לא רואה איך קופרברג ויונתן מור זה לא עדיף משמעותית על פליישר ואביבי. ואנחנו מדברים על קבוצה שנחשבת מספר 3 בליגה, עם תקציב בהתאם.

וכמובן אפשר לעבור קבוצה-קבוצה (בעונה הקודמת או הקרובה) ולראות שזה המצב כמעט בכל מקום, והקבוצות עם קו קדמי עמוס כמובן משלמות על זה במקומות אחרים.

התקציב של ראשון ממש לא 3 בליגה..
לא היה בעונה שעברה, ובטח לא עכשיו בקורונה

לחולון היה התקציב ה3 עם 4.5 מיליון דולר תקציב כולל בעונה שעברה .ראשלצ והפועל ת''א היו סביב ה3 מיליון ולא מעבר לזה.

יהיה מעניין לראות איך קוק ישתלב בסגל שנבנה בת'א .על פי ספורט 5 ראשלצ במומ' עם שלווין מאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2020 1:56 pm 
Junior

לא מצליח להבין משהו: אם שלווין מאק מתאים לתקציב של ראשון, אז איך הפועל י-ם לא החתימה אותו? לא שהתחליף רע, פשוט מדובר על שחקן שמכיר את המערכת והיה מצוין עד הקורונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2020 2:12 pm 
מנהל פורום

הוא היה במחנות אימון בניסיון לקבל חוזה במנש, אנחנו היינו לחוצים להשלים סגל לפיינל אייט
אז לא חיכינו לו, החתמנו את פיליפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2020 2:16 pm 
Junior

חוזה לינואר הבא? יכול היה, כמו היל, לחתום על חוזה פיינל אייט + אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 11:40 am 
Hall of Famer

על פי חלק מאתרי האינטרנט המנהלת והאיגוד הגיעו לסיכום על מתווה לשנתיים הקרובות

בעונה הקרובה יהיו 13 קבוצות בליגה הראשונה כולל הפועל חיפה ו15 בליגה השנייה.2 יורדות לליגה השנייה 2 עולות .
מהליכה השנייה ירדו 3 קבוצות לליגה השלישית שרק 2 יעלו ואח'כ יחזרו ל2 יורדות.

בכל מקרה בהפועל חיפה נושמים לרווחה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 2:37 pm 
Junior

הנה הסיכום בין משרד הבריאות למנהלת הליגה בכדורגל, בנוגע לעונת הכדורגל הקרובה, והיא מתאימה גם לכדורסל מן הסתם:

ציטוט:
מתווה פעילות הכדורגל המקצועני – עונת 2020/21:

משרדי הבריאות והספורט, אישרו היום (חמישי) את מתווה הפעילות לעונת המשחקים 2020/21 עבור קבוצות הליגות המקצועניות.

המתווה שהוגש על ידי מנהלת הליגות, לאחר דיונים רבים שנערכו לאורך החודשים האחרונים כולל את העקרונות הבאים:

ממונה קורונה:
כל קבוצה תמנה "ממונה קורונה" לכל קבוצה ולכל מתקן (אימונים ומשחקים). ממונה הקורונה יהיה האחראי על יישום ההנחיות השונות שיועברו מעת לעת על ידי המנהלת ו/או הנחיות משרד הבריאות.

בידוד/התנהלות השחקנים ובעלי התפקידים:
החל מיום 28/08/2020, יוכלו השחקנים לצאת מביתם גם מעבר לפעילויות הקבוצה, תוך שמירה על העקרונות הבאים:

א. הימנעות מהתקהלויות או מהשתתפות באירועים המוניים.

ב. הימנעות משהייה במקומות ציבוריים בהם אנשים מסתובבים ללא מסיכות, כגון ברים, מועדונים, בריכות, חדרי כושר וכו'.

בכל יציאה מהבית ישמרו השחקנים על הנחיות משרד הבריאות בהקפדה יתרה, בדגש על עטיית מסיכה, כללי הריחוק החברתי ושמירה על היגיינה.

צוות מקצועי ומנהלתי (מנהלים, עוזרי מאמן, אנשי רפואה, אנשי משק, מנהלה וכיו"ב) וצוות השופטים, לא יהיו מחויבים בבידוד וישמרו בכל יציאה מהבית, על כללי שמירת המרחק ויעטו מסיכות (למעט הצוות המקצועי שישתתף בפועל בהעברת האימונים בזמן האימונים ואנשי הצוות והשחקנים אשר יהיו רשומים בטופס המשחק הרשמי בזמן המשחקים, כמו גם צוות השופטים במהלך המשחק). צוותים אלו יימנעו ככל הניתן ממגע עם השחקנים.

בדיקות בריאות:
כפי שהיה בעונת המשחקים הקודמת, פעילות השחקנים ואנשי הצוות באימונים ובמשחקים תהיה בכפוף לעמידה בבדיקות בריאות כפי שהוגדרו על ידי משרד הבריאות.

התנהלות במקרה של חשיפה לחולה קורונה מאומת:

• ככל ששחקן (או איש צוות/מנהלה אשר היה במגע ישיר עם שחקנ/ים) ימצא חיובי לנגיף או לחילופין, שחקן או איש צוות/מנהלה נחשף לחולה מאומת מחוץ למתחם האימונים/משחקים, יעברו כל שחקני הקבוצה ואנשי הצוות אשר באו במגע עם החולה המאומת בדיקות קורונה. כמו כן ייכנסו כל השחקנים ואנשי הצוות הרלוונטיים לבידוד ביתי בהתאם להנחיות משרד הבריאות. במהלך תקופת הבידוד הביתי, יוכלו השחקנים ואנשי הצוות לצאת לאימוני ומשחקי/פעילויות הקבוצה בלבד.

• נבדק שבדיקתו תמצא חיובית, יישאר בבידוד ביתי מלא בהתאם לכללי משרד הבריאות ולא יחזור לפעילות עד להגדרתו על ידי גורמי הרפואה כמחלים מנגיף הקורונה.

• נבדק שבדיקתו תמצא שלילית, ישלים את תקופת הבידוד הביתי על פי הנחיות משרד הבריאות, אולם יהיה רשאי לצאת במהלכה לפעילויות הרשמיות של הקבוצה (אימונים, משחקים, שהיה משותפת עם הקבוצה, בדיקות רפואיות וכו') בלבד.

• שחקנ/ים ו/או אנשי צוות אשר יגלו סימפטומים של המחלה כפי שהוגדרו על ידי משרד הבריאות, יעברו בדיקת קורונה ועד לקבלת תשובה שלילית, ישארו בבידוד מלא ללא אפשרות ליציאה לפעילות הקבוצה.

קבוצה/שחקנים החוזרים מחו"ל לאחר פעילות בינלאומית רשמית:

שחקני ואנשי צוות מקצועי/מנהלתי של קבוצה/נבחרת שיחזרו מפעילות בינלאומית רשמית בחו"ל (שחקני נבחרות או קבוצות המשתתפות במסגרת התחרויות המאורגנות על ידי פיפ"א/אופ"א), לא יכנסו לבידוד ביתי ויוכלו לחזור לפעילות הקבוצה באופן מיידי.

הנחיות נוספות:
כמו כן יפעלו הקבוצות בהתאם לכללים ולהנחיות של משרד הבריאות כפי שהיו נהוגים בעונת המשחקים הקודמת, בכל הקשור להתנהלות במתחם האימונים, באצטדיון ביום המשחק, חיטוי המתחמים, שימוש במקלחות, נסיעות והגעה לאימונים ולמשחקים ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 3:54 pm 
Sophomore

https://www.kikar.co.il/372812.html
אז מצד אחד יש ישראלי ברמה טובה בעמדה 5, שעדיין פנוי והוא כאן בארץ.
מצד שני אם הוא באמת כ"כ אדוק כמו שהוא נראה שם, אני מתקשה לראות איך הוא יכול להתנהל כשחקן מקצוען, בפרט בקבוצה שמשחקת באירופה (שלא לדבר על קבוצה שמשחקת כעשרה משחקים בעונה בליל שבת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 4:30 pm 
Hall of Famer

וזה לא ייחשב Homegrown...
אגב, משחק חוץ יורוליג ממוצע המשוחק ביום חמישי, האם השחקנים נניח מגיעים לביתם חזרה טרם כניסת השבת תמיד?
איכשהו אני בספק

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 4:33 pm 
Junior

היהדות של אמארה די אקלקטית, לא חושב שהוא יתאבד על השבת....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 27, 2020 8:37 pm 
Junior

אני לא מבין איך המאמן וצוות השופטים לא מחוייבים באותם נהלים כמו השחקנים. אחד הגורמים להדבקה הוא אנשים שצועקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 10:30 pm 
Hall of Famer

שון דאוסון משחק הערב במדי חובנטוד אחריי הפציעות הקשות שעבר.
אמארה הודיע למכבי שבינתיים הוא חוזר לארה'ב ויעשה חושבים לגבי העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 29, 2020 12:53 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
וזה לא ייחשב Homegrown...
אגב, משחק חוץ יורוליג ממוצע המשוחק ביום חמישי, האם השחקנים נניח מגיעים לביתם חזרה טרם כניסת השבת תמיד?
איכשהו אני בספק

נדיר מאוד מאוד שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 31, 2020 3:46 pm 
Junior

כצפוי: https://sports.walla.co.il/item/3383879

עכשיו וילבקין יבכה על כך שהוא לא יכול להשתתף בהתקהלויות....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 01, 2020 9:43 am 
Hall of Famer

הערכה: כספי רשת הביטחון יוזרמו תוך כחודש
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=348757

"הערכות עדיין מדברות על סכום של כ-18 מיליון ש"ח עבור מכבי ת"א, כתשעה מיליון עבור הפועל ירושלים, ועוד כשמונה מיליון לשאר הקבוצות בליגה"

אני שואל האם זה נשמע הגיוני למישהו
סדר גודל פיצוי של פי 25 למכבי על פני קבוצה ממוצעת בליגה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 01, 2020 9:55 am 
Junior

כן, זה הגיוני כי אובדן ההכנסות שלה הרבה יותר גדול וכנ"ל הפועל י-ם ועל זה מתבססים: אובדן ההכנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 285 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רלפי ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: