סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 2:58 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
סקור מהנמוכים שאני זוכר. מה היה האנדר אובר של המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 3:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

satriani כתב:
סיום מטורף. סל יפה של יוקיץ בסיום.
חטיפה יפה של הריס (ניגר כל הערב) בסיום.
קליפרס לדעתי לא יתקשו.

That's racist!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 3:16 pm 
Hall of Famer

אם נסתכל על הסדרה כדו קרב של מיצ'ל נגד מארי, אני חושב שזאת הפעם השניה בהיסטוריית הפלייאוף ששני שחקנים מקבוצות שונות קלעו 50 נק' במשחק. הראשונים שעשו זאת היו אלן אייברסון ווינס קארטר בסדרת חצי גמר מזרח בין פילי לטורונטו ב-2001. אבל אז אייברסון נתן 2 משחקי 50 נק', קרטר רק אחד והם עשו את זה במשחקים נפרדים. פה 2 השחקנים נתנו 2 משחקי 50 נק' ופעם אחת הם עשו זאת באותו משחק.

חייבים לציין את רודי גובר. לרעה. שחקן ההגנה של העונה בשנתיים הקודמות, 3 פעמים בחמישיית ההגנה (סביר להניח שהשנה תהיה הפעם הרביעית) לא היה מסוגל להסתדר עם ג'וקיץ', שהרים את הממוצעים העונתיים שלו מול גובר. לא ראיתי את הסדרה, אבל נראה שג'וקיץ' ידע לנצל את הרגליים הכבדות של גובר, בעיקר בקליעה מהשלוש. אחרי 1.1 שלשות למשחק בעונה הרגילה באחוז חלש של 31.4%, ג'וקיץ' התפוצץ מול גובר עם 3.3 שלשות למשחק ב - 47.8%.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 3:49 pm 
Junior

לא ראיתי את הסדרה, אבל נראה לי ש......(הכניסו מה שאתם רוצים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 4:16 pm 
Hall of Famer

ראיתי את רוב הסדרה, גובר עשה עבודה נפלאה על ניקולה, רק שהאחרון הוא בריון ושחקן נפלא וגאון
אגיד זאת כך, באותה פורמה, האיש הולך לחגוג מול זובאץ, פי מיליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 4:39 pm 
Sophomore

מסכים עם נורטון. גובר שמר נפלא. מספיק לראות את הרבע השלישי אתמול - יוקיץ' בקושי הצליח לשים סל בצבע, רוב הנקודות שלו הגיעו מבחוץ או בזריקות קשות במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 5:51 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ראיתי את רוב הסדרה, גובר עשה עבודה נפלאה על ניקולה, רק שהאחרון הוא בריון ושחקן נפלא וגאון
אגיד זאת כך, באותה פורמה, האיש הולך לחגוג מול זובאץ, פי מיליון

האמת שדווקא לא מספיק בריון מול גובר.
אמש הוא קלע הרבה מבחוץ עם יד נקייה (הסל האחרון היה מוב יפה קרוב לסל).
השופטים סוף סוף התחילו לא לשרוק לפליירינג ויוקיץ
כאירופאי מחוייב לעשות זאת ואתמול התקשה מאד כאשר ניסה ללכת גוף אל גוף מול גובר. לא קיבל את השריקות וחטף גם גגות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 6:03 pm 
Hall of Famer

אכן, אבל גם קלע מתחת לסל ומול גובר כמה פעמים בכל משחק, בעיקר בגלל יתרון כוח ומובים לא רעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 6:26 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
החלטה מפגרת של דנבר שהחליטה לא לשמור על הכדור אלא לנסות לקלוע בשניות הסיום וביתרון 2, לא עלתה להם במזל במשחק והם עולים לשלב הבא מול הקליפרס

למה מפגרת?
זה לא ליי-אפ של איזה 90-95% הצלחה?
מארי גם הוליך את הכדור נפלא שם עם אחריות ושליטה, זה לא שהוא הסתכן באיזה איבוד כדור

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 6:39 pm 
Hall of Famer

לא, זה לא. היתה הגנה, ועובדה שהחטיאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 9:06 pm 
Hall of Famer

B.a.c כתב:
מסכים עם נורטון. גובר שמר נפלא. מספיק לראות את הרבע השלישי אתמול - יוקיץ' בקושי הצליח לשים סל בצבע, רוב הנקודות שלו הגיעו מבחוץ או בזריקות קשות במיוחד.

יכול להיות שיוקיץ' התקשה להתגבר על גובר בצבע. אבל הנק' שלו הגיעו מבחוץ באחוזים גבוהים, הרבה יותר מהאחוזים שלו בעונה הרגילה. אתה יודע לשמור על הקליעה של שחקן מבחוץ זה גם חלק מההגנה ואם השחקן לא מצליח לקלוע מנק' מסויימת במגרש, אבל קולע מעולה מנק' אחרות ובסופו של דבר גם מסיים עם ממוצעים הרבה יותר גבוהים מהממוצעים הרגילים שלו, כנראה שזה גם נתון לפתחו של השומר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 9:28 pm 
Hall of Famer

בסופו של דבר, בעונה הרגילה, יוקיץ' הוא המנהיג המובהק של הקבוצה. בסדרה הזו פרט לאמש זה היה מארי. הסיבה? גובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 9:32 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
לא, זה לא. היתה הגנה, ועובדה שהחטיאו

עובדה שהחטיאו, אבל לא ממש היתה הגנה. הם היו שלושה או ארבעה על קונלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 9:51 pm 
Junior

מבאס, יוטה כבר הובילו 3-1 בסדרה ואז נלחצו.
המשחק האחרון היה ממש זוועה. סניידר צריך לקחת על זה אשמה. קונלי מיטצ'ל גובר הם שחקנים שאפשר לצפות מהם שיתעלו כשצריך.
אינגלס מאוד איכזב אותי.
אין לי בעיה עם החוצפה של קלארקסון, התפקיד של המאמן לרתום אותה נכון.
מאוד התבאסתי שבתרגילי חדירה והוצאה, הכדור הגיע בסוף לניאנג ולא לאינגלס או מיטצ'ל או קונלי. חלק מזה זה ההגנה וחלק מזה זה התרגיל בהתקפה.
בוג'אן היה חסר, אבל אפשר היה לנצח את דנבר גם בלעדיו. בעיקר הוא היה מוסיף קור רוח ונכונות לזרוק על ידי מישהו עם אחוזים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 10:50 pm 
Sophomore

במשחק האחרון אמנם קצת קפאו לשחקנים של יוטה הידיים (וגם לאלו של דנבר), אבל בסך הכל הרבה מהם נתנו סדרה מצויינת. קונלי למשל, שנראה די גמור במהלך השנה, קלע 20 נקודות למשחק, עם 3.5 שלשות במעל ל-50%, 4.5 קליעות עונשין למשחק בכמעט 90% ו5 אסיסטים על איבוד אחד למשחק. על מיטשל אין מה לדבר (שבר את שיא הנקודות ואת שיא השלשות לסדרת פליי-אוף בכל הזמנים וגם הוא עם מעל ל-50% משלוש). גם גובר היה טוב מאוד בסדרה הזו עם 17 נקודות באחוזים גבוהים, 11 ריבאונדים והגנה טובה בצבע. אינגלס היה לא יציב עם כמה משחקים מצויינים לצד כמה שהוא די נעלם בהם, אבל לא מעט מזה בגלל הדומיננטיות וההצטיינות של מיצ'ל וקונלי שהחזיקו המון בכדור. ורויס אוניל היה גם הוא סולידי, עם שלשה וחצי למשחק ב-45%. מהספסל, קלאקסון היה טוב מאוד, אגרסיבי, ונתן מה שצריך מסקורר מחליף וגם ניאנג היה טוב מאוד (כמעט שתי שלשות למשחק ב-42%.

בסך הכל, יוטה כקבוצה הוציאה מתוכה פחות או יותר את המקסימום, חוץ מהמשחק האחרון שבו עייפות ומתח השתלבו למשחק רע של שתי הקבוצות. למעשה היא הייתה עדיפה על דנבר פחות או יותר לאורך כל הסדרה. שתי תבוסות (בהפרש מצטבר של 60 נקודות) ועוד ניצחון וארבעה הפסדים במשחקים צמודים, שבחלקם היא נראתה בשליטה. ושלושה מההפסדים האלו היו רק בגלל תצוגות על של ג'מאל מרי ברבעים האחרונים של משחקים 1, 5, ו-6. אז כאוהד יוטה אפשר להתאכזב מהתוצאה הסופית והיכולת במשחק האחרון, אבל ממש לא מהסדרה כולה, שבה יוטה שיחקה לא מעט כדורסל קבוצתי יפה, קלעה נהדר (42% משלוש בסדרה) וגם הבליטה את השחקן המצטיין של הסיבוב הראשון שנתן יכולת של שחקן טופ-5 בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 10:56 pm 
Hall of Famer

לאור זאת, אפשר לחשוב על השאלה ההיפותטית האם עם בוגדנוביץ' הם קבוצה שהייתה יכולה להתמודד בכבוד גם עם שתי קבוצות ל.א

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 2:31 am 
Junior

לכשעצמו, לא.
השאלה היא אם הוא היה משפר גם את האחרים סביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 2:36 am 
Junior

האחוזים של אינגלס סבבה. הוא בקושי זרק כשהיה צריך אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר