סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 4:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
ולהתאבד תוך שנתיים כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 5:58 pm 
Senior

הנטס גם היו אלו שנתנו לג׳ייסון קיד את משרת האמון הראשונה שלו.
ההבדל הוא ששם זה היה הישר לאחר הפרישה ופה היה לנאש קצת זמן מאז הפרישה ועבד קצת בפיתוח שחקנים ועדיין - שני הרכזים הגדולים האחרונים שפרשו ממשחק, מקבלים שם משרה בלי לעבור את המסלול הקלאסי של מאמנים בליגה.
מקווה בשבילם שנאש מאמן קצת יותר טוב לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 9:45 pm 
Junior

סטיבן איי סמית׳ ב״ראנט״ מאוד מעניין על הפריבילגיה הלבנה של נאש, לקבל את ברוקלין כעבודה ראשונה כמאמן - https://www.youtube.com/watch?v=Fo2oTsMQOEw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 11:07 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
סטיבן איי סמית׳ ב״ראנט״ מאוד מעניין על הפריבילגיה הלבנה של נאש, לקבל את ברוקלין כעבודה ראשונה כמאמן - https://www.youtube.com/watch?v=Fo2oTsMQOEw

מעניין? בכייני, קטנוני וטפשי. נאש הוא פעמיים MVP שעשה קריירה מאינטליגנציית משחק ומשחק קבוצתי. וגם עבד בארגון הכי מצליח ב-נבא בשנים האחרונות ויצר קשרים מקצועיים וחבריים עם השחקנים שהוא עומד לאמן. האם זה מבטיח שהוא יצליח? כמובן שלא. אבל אם כריס פול היה מקבל את העבודה ישר עם סיום קריירת המשחק שלו, לא נראה לי שלסמית' הייתה בעייה עם זה. והוא עוד מביא שם כדוגמא למאמנים "מוכשרים" יותר את טיי לו... שקיבל את משרת האימון שלו על חשבון מאמן לבן רק בגלל שהכוכב השחור של הקבוצה לא התחבר למאמן הלבן שהיה לו פי אלף ניסיון וגם הישגים עם הקבוצה. איפה סמית' וה"וויט פריבילג'" שלו היו אז? אה כן, הוא היה עסוק מדי בללקק את התחת של לברון ולא שם לב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 11:11 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:

ממש לא מזדהה עם זה.
אם אני מבין נכון, נאש נחשב לבחור סופר אינטיליגנטי עם הבנה גבוהה של המשחק, יכולות תקשורת מתקדמות ויחסים בינאישיים מצויינים.
יכול להיות שהוא יצליח ויכול להיות שלא אבל זה לא יהיה בגלל צבע עורו והוא גם לא זכה לעבודה הזו בגלל צבע עורו אלא בגלל המוניטין שלו כאחד השחקנים החכמים והיעילים ששיחקו את המשחק.
המאמנים שהוא הזכיר כבר קיבלו הזדמנות בליגה ורובם ככולם לא הוכיחו את עצמם מספיק (או הוכיחו שהם גרועים)
טיי לו, מארק ג׳קסון, דיוויד פיזדייל - אלו הדוגמאות שהוא מביא.
(סם קאסל אכן לא זכה להזדמנות לאמן ולהוכיח את עצמו)

האם אני חושב שסטיב נאש היה צריך להיות מעורב בצוות אימון קודם לכן?
כדאי היה..

האם אני חושב שהוא הולך ליהנות בברוקלין?
כנראה שלא, עם קיירי המעט מוזר ודוראנט החנון הדוש.

אבל הבחירה היא לגיטימית ביותר ויש אפסייד למהלך הזה.
נאש עשוי להתגלות כמאמן מוצלח.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' ספטמבר 03, 2020 11:12 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 11:11 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
נביא בעירו כתב:

מעניין? בכייני, קטנוני וטפשי. נאש הוא פעמיים MVP שעשה קריירה מאינטליגנציית משחק ומשחק קבוצתי. וגם עבד בארגון הכי מצליח ב-נבא בשנים האחרונות ויצר קשרים מקצועיים וחבריים עם השחקנים שהוא עומד לאמן. האם זה מבטיח שהוא יצליח? כמובן שלא. אבל אם כריס פול היה מקבל את העבודה ישר עם סיום קריירת המשחק שלו, לא נראה לי שלסמית' הייתה בעייה עם זה. והוא עוד מביא שם כדוגמא למאמנים "מוכשרים" יותר את טיי לו... שקיבל את משרת האימון שלו על חשבון מאמן לבן רק בגלל שהכוכב השחור של הקבוצה לא התחבר למאמן הלבן שהיה לו פי אלף ניסיון וגם הישגים עם הקבוצה. איפה סמית' וה"וויט פריבילג'" שלו היו אז? אה כן, הוא היה עסוק מדי בללקק את התחת של לברון ולא שם לב...

הקדמת אותי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 11:31 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
ההבדל הוא ששם זה היה הישר לאחר הפרישה ופה היה לנאש קצת זמן מאז הפרישה ועבד קצת בפיתוח שחקנים ועדיין - שני הרכזים הגדולים האחרונים שפרשו ממשחק, מקבלים שם משרה בלי לעבור את המסלול הקלאסי של מאמנים בליגה.

מדובר בהנהלות שונות לגמרי
ואם אני לא טועה גם בבעלים שונים
כך שזו סתם אנקדוטה מעניינת

אני לא יודע אם נאש יתמיד בקריירת האימון שלו אבל הוא תמיד נראה לי נחמד יותר מקיד הנחשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 03, 2020 11:51 pm 
מנהל פורום

עם כל הכבוד לאינטיליגנציה של נאש, יש תהום פעורה בין להיות שחקן חכם לבין להיות מאמן, אפילו רגיל.
להיות שחקן קבוצתי טוב ואלוף אסיסטים לא בהכרח מעיד על חוכמת אימון. להיות מאמן זה סקיל סט שונה לגמרי.
להנחית אותו עם 0 ניסיון לאחת המשרות הנחשקות בתחומו בעולם זה לא פחות מהזוי.
אין שום ענף בשוק העבודה שקידום כזה יכול לקרות.

וסמית' האיר את הבחירה הזאת באור אחר: או שהפרונט אופיס של הנטס יודעים שנאש הוא איזה יהלום אימון מחתרתי ולא מלוטש.
או שמדובר במינוי שהוא בעיקר הימור עצום ולא ברור.
אם הבעלים של ה-NBA רוצים באמת לקחת חלק בשיוויון גזעי אקטיבי (כמו שהשחקנים כופים עליהם לעשות), זאת יכלה להיות הזדמנות טובה שפוספסה.
אגב מספר המאמנים השחורים בליגה ירד מ14 ב2012, ל-5 בלבד כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 12:00 am 
Junior

סאבוניס כתב:
נביא בעירו כתב:

סמית׳ הוא אדם שחור שמסקר ליגה שבה רוב מוחלט של הכוכבים הם שחורים, רוב גדול של המאמנים לבנים, רוב מוחלט של הבעלים לבנים, רוב מוחלט של הקהל לבן וגם הקומישינר לבן כבר איזה ארבע מאות שנה. אני לא בטוח שהייתי בוחר דווקא במילים ״בכייני״ ו״קטנוני״ כדי לתאר את מה שיש לו להגיד בנושא. ברור שהוא לא מתנסח באופן מדוייק. הוא סוג של משה פרימו מבחינת הפרסונה ומן הסתם, בחירת המילים שלו נעשית כדי להשיג כמה שיותר תשומת לב ולאו דווקא כדי לטעון את הטענה הכי מדוייקת ומאוזנת. ועדיין, אני חושב שיש בדברים שלו הרבה אמת והם עוזרים להבין את כל הקשר בין הליגה לסוגיות של גזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 12:09 am 
Sophomore

ג׳פרסון בקטע המדובר העיר בצדק שגם פישר וקיד (נגיד גם אפרו-אמריקאי) קיבלו את משרות מאמן ללא ניסיון. צריך להסתכל על מאקרו, ולא ספציפית על נאש. יש מעט מדי מאמנים שחורים וג׳יאמים בליגה, למרות שהם מהווים רוב מוחלט מהשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 12:32 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
עם כל הכבוד לאינטיליגנציה של נאש, יש תהום פעורה בין להיות שחקן חכם לבין להיות מאמן, אפילו רגיל.
להיות שחקן קבוצתי טוב ואלוף אסיסטים לא בהכרח מעיד על חוכמת אימון. להיות מאמן זה סקיל סט שונה לגמרי.
להנחית אותו עם 0 ניסיון לאחת המשרות הנחשקות בתחומו בעולם זה לא פחות מהזוי.
אין שום ענף בשוק העבודה שקידום כזה יכול לקרות.

וסמית' האיר את הבחירה הזאת באור אחר: או שהפרונט אופיס של הנטס יודעים שנאש הוא איזה יהלום אימון מחתרתי ולא מלוטש.
או שמדובר במינוי שהוא בעיקר הימור עצום ולא ברור.
אם הבעלים של ה-NBA רוצים באמת לקחת חלק בשיוויון גזעי אקטיבי (כמו שהשחקנים כופים עליהם לעשות), זאת יכלה להיות הזדמנות טובה שפוספסה.
אגב מספר המאמנים השחורים בליגה ירד מ14 ב2012, ל-5 בלבד כיום.

זה אולי לא הגיוני במיוחד אבל זו לא פעם ראשונה שקידומים מהסוג הזה מתרחשים,
גם שחקני עבר שחורים ״הוקפצו״ למשרות אימון בכירות בליגה
וזה טבעי שאם כבר מקפיצים שחקן למעמד של מאמן, שזה יהיה סטיב נאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 12:33 am 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:

מדובר בהנהלות שונות לגמרי
ואם אני לא טועה גם בבעלים שונים
כך שזו סתם אנקדוטה מעניינת

אני לא יודע אם נאש יתמיד בקריירת האימון שלו אבל הוא תמיד נראה לי נחמד יותר מקיד הנחשי.

אתה צודק בנוגע להנהלה שם, לא חשבתי על זה, אבל בכל מקרה כיוונתי יותר לאנקדוטה ולתחושת הדז׳ה-וו המסוימת.
זה גם נכון שנאש כנראה הרבה יותר נחמד וחברותי מקיד, אז נקודת המוצא שלו לתפקיד כנראה יותר טובה, ומצד שני אולי אנחנו מוטים כי אנחנו יודעים שקיד לא מציאה בתור מאמן.
בכל מקרה, קיד הוא סתם הוכחה חדשה יחסית לזה שרכז שהיה מנהל משחק גדול ממש לא בהכרח יהפוך למאמן טוב.

אני גם מסכים מאוד עם איתי, עושה רושם שיש בעיה אמיתית במאקרו, ברמת המקרה הבודד זה מאוד סתמי (כמו רוב מה שסטיבן איי אומר) להצביע על גזענות במקרה של המינוי של נאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 12:57 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
יש מעט מדי מאמנים שחורים וג׳יאמים בליגה, למרות שהם מהווים רוב מוחלט מהשחקנים.

נראה לי שכדאי להפריד את שני המקצועות, בהקשר הזה.
אישית אני חושב שסט היכולות + הידע + היכולות המנטליות שצריך כדי להיות GM מוצלח הוא שונה בתכלית ובמובנים רבים קשה יותר להשגה (עבור שחקנים) מאשר להיות מאמן והקפיצה ששחקן צריך לעשות מלהיות תחת מאמנים לאורך הקריירה למשרת האימון היא קטנה בהרבה מקפיצה מקבילה מהפרקט למשרד.
שחקנים טובים שנמשכים לאימון עוברים סוג של הכשרה מעשית כמעט במהלך הקריירה שלהם למשרות אימון.
סטיב קר למשל נחשף לפיל ג׳קסון ולפופוביץ׳ תוך כדי קריירת המשחק שלו.
קשה לבקש חשיפה טובה יותר למקצוע..

מאוד מאוד קשה לעשות את הקפיצה משחקן ל-GM, לתחום הניהול וקבלת ההחלטות.
זה משחק שונה (כמעט) לגמרי.
ה-edge שיש לשחקנים (או למאמנים שמנסים לעשות הסבה) על פני סקאוטים או גיקים של כדורסל שמגיעים מקולג׳ים יוקרתיים הוא קטן מאוד בעיניי
ויש להם הרבה מאוד מה להשלים.

זה לא שלא עשו זאת. ג׳רי ווסט הפנומן עשה את הקפיצה הזו בהצלחה רבה (אנדרסטייטמנט) הוא אישיות ייחודית מאוד.
גם איינג׳. אלו חבר׳ה שהם סופר סופר תחרותיים ומאוד מאוד חכמים והם שניים מהמובילים בתחומם.

אבל זו קפיצה קשה ומסובכת בהרבה ולכן לא הייתי ממהר לחפש מבין השחקנים מועמדים לתפקידי FO
ובטח ובטח שהמעבר - אם מתרחש - צריך להתרחש לאט יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 2:56 am 
Junior

תוסיפו לרשימת הרכזים שהוקפצו להיות מאמנים גם את מארק ג'קסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 2:59 am 
Junior

וסטיבן סמית' הוא לא מישהו שצריך להתחשב בנאומים שלו. הוא אומר את מה שמביא לו רייטינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 3:43 am 
Sophomore

itay2 כתב:
ג׳פרסון בקטע המדובר העיר בצדק שגם פישר וקיד (נגיד גם אפרו-אמריקאי) קיבלו את משרות מאמן ללא ניסיון. צריך להסתכל על מאקרו, ולא ספציפית על נאש. יש מעט מדי מאמנים שחורים וג׳יאמים בליגה, למרות שהם מהווים רוב מוחלט מהשחקנים.

סוגייה מעניינת. אבל לפני שקובעים שיש כאן אפלייה, צריך לשאול, מה זה "מעט מדי"? ואיזה מספר יהיה "נכון"? לכאורה אתה צודק -- רוב השחקנים שחורים אבל רוב המאמנים לבנים. אבל האם זה מעיד בהכרח על אפלייה כנגד מאמנים שחורים? אז כן, סביר להניח שזה קיים לפחות במידה מסויימת. אחרי הכל, יש לא מעט מחקרים שהראו תפיסות סטראוטיפיות לגבי חוסר היכולת של שחורים לנהל בהצלחה (ארגונים או קבוצות).

ועדיין, לדעתי הטענה שיש המון שחקנים שחורים ולכן צריך שיהיו גם "הרבה" מאמנים שחורים (מה שזה לא אומר) היא פשטנית מדי. הרי הסיבה שיש המון שחקנים שחורים ברמות הכי גבוהות קשורה בעיקר לעליונות פיזית ואתלטית (יש גם סיבות תרבותיות, אבל הן משניות). אבל כדי לאמן לא צריך עליונות פיזית או אתלטית, כפי שהאחים ון גנדי או אריק ספולסטרה יכולים להעיד. ואז אפשר לשאול כמה מאמנים לבנים טובים וכמה מאמנים שחורים טובים יש (בנבא, בקולג'ים, באירופה). אז מה המספר הנכון? 75% מאמנים שחורים, כמו האחוז של השחקנים השחורים ב-נבא? יש אולי מי שיטען שכן. 13% כמו אחוז השחורים באוכלוסיה האמריקאית? אם כן, אז 5 מאמנים מתוך 30 זה 17%... אבל לי לפחות זה גם נראה מספר נמוך מדי. גם כי באמת יש משמעות לזה שמרבית השחקנים שחורים מבחינת מיהם המאמנים שלהם. וגם כי יש ייצוג גדול בין המאמנים לשחקני עבר, ולכן אפשר לצפות שרוב המאמנים הללו יהיו שחורים, בהתאם לאחוז של השחקנים השחורים בליגה.

בכל מקרה, כל זה כאמור לא קשור למקרה הספציפי של נאש והסיבות שברוקלין החליטה להמר עליו דווקא די ברורות וכנראה לא קשורות בכלל לצבע העור שלו. האם זה יצליח? אני בספק. דוראנט שחקן נהדר אבל חוזר מפציעה שהיא אחת הקשות לשחקנים בגיל בעייתי וגם מי שמתאושש ממנה וחוזר לעצמו, זה בדרך כלל לוקח שנתיים. וקיירי? כישרון ענק, אבל גם אחד השחקנים הפחות אהובים עלי. פצוע המון ועד היום ממש לא הראה שהוא מסוגל להיות שחקן מוביל בקבוצה מצליחה, חוץ מאשר בשנתיים ליד לברון (שנה אחת היה פצוע). לא גאון הדור מחוץ למגרש ועל המגרש נראה שהחברים לקבוצה לא מתים עליו בדרך כלל.

בקיצור, חתיכת משימה יש כאן לנאש עם ערימה של ציפיות אבל המון סימני שאלה גם אם כולם בריאים. למען האמת, רוב הסיכויים שייכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 3:53 am 
Hall of Famer

הכל גזעני. גם זה שאין שחקנים אסיאתים ויהודים זה גזעני.
אני רואה זאת הפוך. בגלל גזענות נגד לבנים, רבים לא מוצאים מקום כשחקנים ונאלצים לפרוש ולעבור למשרות מהממות כמו עוזר רביעי בקולג' או מנתח וידאו.
לשחורים יש פריבלגיה לסיים קריירה עם 100-200 מיליון דולר מבלי הצורך לאמן. לברט סטיבנס או סטיב קר אין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 5:23 am 
Hall of Famer

אם כבר ברוקלין
ג'ו האריס סיים חוזה, צפוי להישאר שם?
בלי קשר, יכול להיות שדווקא שנה הבאה היא הסיכוי הכי טוב שלהם, כי אחריה דינוודי וגארט אלן יכולים לעזוב, ויהיה קשה על פניו להשאיר אותם או למצוא יותר מדי תחליפים ברמתם (כן, אני מניח שאיזה וטרן אחד יגיע בשביל טבעת וכו', אבל עדיין). כמובן שגם דוראנט ודיאנדרה ג'ורדן כבר בגיל מתקדם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 5:33 am 
Hall of Famer

מזכיר את התלונה, הסליחה, מטומטמת להחריד, של בוייגה על סטאר וורס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 8:45 am 
מנהל פורום

satriani כתב:
הכל גזעני. גם זה שאין שחקנים אסיאתים ויהודים זה גזעני.
אני רואה זאת הפוך. בגלל גזענות נגד לבנים, רבים לא מוצאים מקום כשחקנים ונאלצים לפרוש ולעבור למשרות מהממות כמו עוזר רביעי בקולג' או מנתח וידאו.
לשחורים יש פריבלגיה לסיים קריירה עם 100-200 מיליון דולר מבלי הצורך לאמן. לברט סטיבנס או סטיב קר אין את זה.

טענה דמגוגית והזויה. אתה הרי מבין שהשיקולים בבחירת שחקנים הם יכולות (בין השאר פיזיות).
והרציונל הוא שגם בחירת המאמן תהיה בחירה על בסיס יכולות. אז כאמור, או שנאש עובד על אימון בגראז' כבר שנים ורק מחכה לרגע הזה.
או שסתם יש פה הימור ענקי. הימור ענקי שהיה אפשר לשים ז'יטונים על 1001 מועמדים אחרים. עוזרי מאמן, מאמני עבר, שחקני עבר.
אני בטוח שיש מאות אנשים עם רזומה יותר מרשים מנאש, ביניהם המון שחורים.

אם הנטס היו ממנים את פיל ג'קסון הלבן, אף אחד לא היה אומר כלום. כי מדובר במאמן מוכח ומינוי הגיוני.
ברגע שהצניחו מישהו שהוא בבחינת חייזר לתפקיד, זה מאוד טבעי שיורמו גבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 9:13 am 
Hall of Famer

איזייה תומס, דוק ריברס ודרק פישר הועסקו ללא ניסיון. הרימו גבות אז?
אני מופתע שכל אותם מאמנים פרוגרסיביים בכלל לא מתפטרים. מדוע קר (עוד אחד עם פריבילגיה) ופופוביץ מונעים העסקה של שחור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 9:20 am 
מנהל פורום

יו, איזה רגישים כולכם כשמישהו מנסה לומר לידכם שלא הכל בסדר.

כל טענות הנגד שלכם פה הן טענות נגד לדברים שהוא לא אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 11:24 am 
Sophomore

אני חושב שברוקלין זו קבוצה קלאסית שכדי לקחת אליפות צריכה בנאדם שיצליח לנהל את האגו בחדר ההלבשה ועל הפרקט. במובן הזה נדמה לי שנאש עדיף על מרבית האופציות בעולם (פרט לפיל ג'קסון, ריילי, פופ)... נניח. דווקא מינוי מעניין.

ענייני המאקרו הם ענייני מאקרו, ואין לי הסבר טוב בשבילם. מניח שזה הרבה גורמים, גם גזענות (גלויה/סמויה). אבל זה לא ממש קשור למינוי נאש לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 11:46 am 
Hall of Famer

ואולי, רק אולי, גם זה מהלך שנעשה מטעמים שיווקיים?
נאש אחד הספורטאים הכי אהובים ופופולריים אני חושב בליגה ובאמת שחקן שהוא קונצנזוס בכל הקשתות השונות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 04, 2020 5:30 pm 
Senior

אני לא חושב שהנטס צריכים מהלכים שיווקיים, יש להם בעונה הבאה את קווין דוראנט שחוזר משנה ללא כדורסל לצד קיירי שעד לא מזמן היה שחקן מוערך ואהוב.
אין שום סיבה שיחתימו מאמן שבין לא באמת מאמינים שיוכל לעזור להם להתחרות ברמות הכי גבוהות.
מה גם שאני בספק כמה מושך קהל יהיה סטיב נאש על הקווים, זה לא משהו שמאוד מעניין את הקהל הרחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Bing [Bot], Google [Bot], דורון, עמוס לב ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: