sheky כתב:
ATT, בתור אחד מהיותר בולטים בויכוחים איתך (שלטעמי לעולם לא לקח את זה לפסים אישיים) אתה בפירוש מתעלם משאלות ששואלים אותך ומציג תפיסות עולם חריגות כאקסיומות. מוזר לי אישית שדווקא אותי בחרת "להחרים" ולהתעלם מההודעות שלי על אף שמעולם לא התווכחתי איתך על משהו שאינו כדורסל אבל מילא...
לי אישית יש מספר שאלות שמעולם לא ענית עליהם ואני ממשיך לשאול אותם כל פעם שאתה מעלה את התפיסה שלך:
1) כמו שציינתי פה ושאלתי בעבר - מה תנאי העצירה? מתי התהליך הזה מסתיים?
2) אתה חוזר ומציג קבוצות שכשלו ב"האצת בניה" אך מעולם לא הצגת קבוצה שבנתה לאט והצליחה. יכול להיות שאין כאלו כי זה רעיון שעד הינקי לא ניסו אותו אבל בהינתן זה שאין אף אלופה (או קונטנדורית) במודל הזה על סמך מה אתה אומר שזה "ממקסם את הסיכויים"?
3) כמה קבוצות בליגה לשיטתך צריכות לעבוד בשיטת הינקי? זה נכון להגיד שבערך חצי מהליגה צריכות לנסות להפסיד כמה שיותר?
כבר מוכר לי ששאלתי אותך רשימת שאלות בעבר וקיבלתי תשובה רק על איזו הערת סוגריים (אולי אני טועה...) אבל אשמח לקבל תשובה מסודרת מתישהו כדי לא לחזור ולשאול אותך את אותן שאלות שוב ושוב
זה לא מדויק שלא לקחת את זה לפסים אישיים אבל חזרת בך והתנצלת.
אני מבין למה אתה מתכוון, יש לך כוונות טובות ואתה באמת אחלה.
אני לא מרגיש שלא עניתי לך. למעשה, ביליתי שעות רבות בלענות לך במרוצת השנים, גם על השאלות האלו ממש.
אז כן, אני יכול לדחות את הדברים שאני אמור לעשות ולשבת ולנסח לך תגובה ארוכה ולענות על השאלות האלו פעם נוספת (זה לא שאין לי תגובה)
אבל מה ייצא לי מזה?
כמעט כל תגובה שלי בפורום, בייחוד בכל מה שקשור להינקי ולתהליך של פילי, זוכה למתקפות. גם אם לא מצידך.
לא נעים לי לכתוב כאן כבר זמן מה.
אם פעולה דורשת ממך השקעה של זמן ממושך ומאמץ ובסוף אתה מקבל תגובות לא נעימות
או ששואלים אותך את אותן השאלות אחרי איקס זמן שוב כאילו לא ענית עליהן מעולם
או מעוותים את מה שאתה כותב כשנוח.. אז כן, זה מוריד את המוטיבציה שלי.
אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית, אתן לך את מספר הטלפון שלי ואשלח לך הודעה קולית עם מענה לשאלות האלו. ככה לפחות זה ייקח לי כמה דקות ולא שעה ולא אצטרך לסבול את התגובות של יובל ונורטון.