stavs כתב:
satriani כתב:
stavs כתב:
satriani כתב:
stavs כתב:
נו באמת. חבל שלא אמרת קנדריק נאן וטיילר הירו.
אני מבין שמבחינתך באם אדבאיו הוא סווינגמן, ועדיין להחסיר אותו בדיון על שחקני פנים של ההיט זה מצחיק מאוד.
השומר העיקרי עליו היה קראודר. צפית במשחקים או שאתם צופה במספרים?
אה היה משחק באמת? הייתי בטוח שיש מישהו בהנהלת הnba שסתם זורק מספרים אקראיים לבוקס-סקור וככה קובעים את התוצאות.
מזל שיש אותך שרואה כדורסל.
אין מצב שאתה לא מבין את ההבדל בין הגשמת הפנים של מיאמי ושל יוסטון.
אפשר להווכח על דיעות.לא על עובדות.
השומר העיקרי שלו היה קראודר. אחרי היה בטלר,איגודלה, ג׳ונס וגם בם.
https://stats.nba.com/player/203507/head-to-head/קראודר היה השומר העיקרי, אחר- כך איגוואדלה ובאם, אבל מה שאתה והסטטיסטיקה הזו מתעלמים ממנו זה מכמות הפעמים בהם קראודר שמר על יאניס ואיך שיאניס התחיל לנוע לסל באם בא לשים גוף ולסתום את הצבע.
ביוסטון אין שום דבר שדומה לזה.
מעבר לזה, יאניס בבאקס חייב ליצור לעצמו ופשוט לא יכול להרשות לעצמו לקבל את הכדור בפעם הראשונה בהתקפה איפה שדיוויס מקבל אותו.
שים אותו בלייקרס, מול קבוצה כמו יוסטון ואני בטוח שהוא נותן סידרה דומיננטית לאללה.
אז צדקתי?
בסדר כל מיאמי הביאו גוף. זה העניין, הפתרון לשחקן כמו ווסטבריק או פריק זה
לתת לו לזרוק ולתת לו גוף. לכן הוא נתן עונה היסטרית בעבירות תוקף (שגם הכניסה אותו לצרות מבחינת עבירות בפלייאוף).
מיאמי עשו בדיוק מה שהרפטורס עשו, שמו חומה ועמדו לפניו והוא יחסית התקשה (הכל יחסי). שחקן עם יכולת קליע פשוט עולה לג׳אמפ ופחות צפוי ועושה יותר כאב ראש להגנה.
לכן קוואי הוא גהנום לכל שומר. לכן בטלר שם 40 במשחק הראשון.
הבעיה ביאניס הוא שהוא חסר זריקה. פה זה אצלו.
הבעיה שהמאמן שלו גרוע ולא מגוון את יכולת צבירת הנקודות שלו.
לכן אתה לא רואה שום פאקינג לובס לשחקן שמגיע לדאנק עם קפיצה קלה עם הידיים הארוכות שלו. לובס זה לא מה שהיה ב1990, זה היום אופציה התקפה מתוכננת אצל לא מעט קבוצות.
ההתקפה שלהם כל כך עלובה וצפויה. הכל זה כדור ליאניס ויאללה כנס בשחקן שלך, תעשה צעדים, עבירות תוקף ותנסה לגמור בטבעת.
בעונה הרגילה זה עובד יפה. לא שורקים. לא מתכוננים בהגנה כמו בפלייאוף. הבלופים תמיד מתגלים בפלייאוף
אם כבר הוא היה דווקא נהנה אם היה מקבל כדור בפוסט על קראודר ומסיים בטבעת. אבל באד גרוע. הוא לא עשה כרגיל התאמות ושיחק לטובת מיאמי. שיחק אותו דבר ונתן להם בדיוק מה שהם רצו