סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 3:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 4:39 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
השאלה זה האם חייבים "להתחיל מחדש".
אפשר לספקלץ בטריידים היפותטיים כרצוננו.
אני לא בטוח למשל האם מה שהצעתי עם אורלנדו בכלל מזיק יותר מדי ליוסטון גם בטווח הקצר. אולי גם אפשר לדרוש יותר מאורלנדו שגם ככה לא הולכת לשום מקום... גם בחירה 15 יכולה להיות על הפרק למשל.
ווסטברוק-רוס-קובינגטון-טאקר-ווצ'ביץ' לא נשמע לי כמו הרכב רע במיוחד, עם גורדון כסקורר של הסקנד-יוניט.
זאת לא קבוצה שכנראה מגיעה לפלייאוף?

במערב בכלל לא בטוח, במיוחד שגולדן סטייט חוזרת, וקבוצות אחרות מתחזקות וגדלות.
דבר שני - זה כל מה שאפשר להוציא על הארדן? ווצ'ביץ', רוס ובחירה מס' 15? יוסטון לא תיקח את זה אפילו בצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 6:35 am 
Hall of Famer

הרדן לא הולך לשום מקום.
השאלה מי תהיה מוכנה לקבל את ווסטבריק. הניקס? פיסטונס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 6:53 am 
Hall of Famer

סתם זורק רעיון חצי אפוי, מה לגבי החלפה של הארדן ביאניס? זה די ברור ששניהם קצת מיצו את עצמם בקבוצות שלהם, שניהם בערך באותו דרג (יאניס יותר צעיר, אבל על חוזה קצר, מה שמוריד את הערך שלו במידה קלה). לצורך העניין הארדן וטאקר עבור יאניס ובלדסו עובר בטרייד צ'קר. מבחינת מילווקי, היא מבטחת את עצמה כנגד הסיכוי שיאניס יברח בסוף החוזה ומקבלת סופרסטאר עם חוזה ל-3 שנים, אחד שיכול להתאים כמו כפפה כבר בסגל הקיים, ועל הדרך גם את טאקר כווטרן מנוסה שיעזור לנצח בפלייאוף. מבחינת יוסטון, היא מקבלת את הסופרסטאר הצעיר שהיא צריכה כדי להפוך את הסגל. אז כן, כדי לרוץ חזק בפלייאוף היא תצטרך שווסטברוק יחזור לפחות לרמת אולסטאר, וכן קבוצה עם יאניס ו-ווסטברוק זה בדיוק הפוך מהקו של הליגה כולה שהולכת על כמה שיותר קליעה, אבל בסופו של דבר, היא מקבלת כאן שחקן עם ערך יותר גבוה, ועל הדרך גם גארד סביר בבלדסו כדי שהקו האחורי לא יתדלדל יותר מדי. חוץ מזה, ככה גם כל אחת מהן זורקת את הסופרסטאר שלה לקונפרנס הנגדי, מה שבאופן כללי זו תמיד ההעדפה של רוב הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 1:15 pm 
מנהל פורום

https://www.instagram.com/reel/CFEA23ap ... vk5ov7xy5k
קטע טוב בין ריברס ללברון
יצא חמוד לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 5:18 pm 
Senior

rony כתב:
סתם זורק רעיון חצי אפוי, מה לגבי החלפה של הארדן ביאניס? זה די ברור ששניהם קצת מיצו את עצמם בקבוצות שלהם, שניהם בערך באותו דרג (יאניס יותר צעיר, אבל על חוזה קצר, מה שמוריד את הערך שלו במידה קלה). לצורך העניין הארדן וטאקר עבור יאניס ובלדסו עובר בטרייד צ'קר. מבחינת מילווקי, היא מבטחת את עצמה כנגד הסיכוי שיאניס יברח בסוף החוזה ומקבלת סופרסטאר עם חוזה ל-3 שנים, אחד שיכול להתאים כמו כפפה כבר בסגל הקיים, ועל הדרך גם את טאקר כווטרן מנוסה שיעזור לנצח בפלייאוף. מבחינת יוסטון, היא מקבלת את הסופרסטאר הצעיר שהיא צריכה כדי להפוך את הסגל. אז כן, כדי לרוץ חזק בפלייאוף היא תצטרך שווסטברוק יחזור לפחות לרמת אולסטאר, וכן קבוצה עם יאניס ו-ווסטברוק זה בדיוק הפוך מהקו של הליגה כולה שהולכת על כמה שיותר קליעה, אבל בסופו של דבר, היא מקבלת כאן שחקן עם ערך יותר גבוה, ועל הדרך גם גארד סביר בבלדסו כדי שהקו האחורי לא יתדלדל יותר מדי. חוץ מזה, ככה גם כל אחת מהן זורקת את הסופרסטאר שלה לקונפרנס הנגדי, מה שבאופן כללי זו תמיד ההעדפה של רוב הקבוצות.

יאניס ליוסטון נשמע על פניו כרעיון לא רע, הוא יכול היה להיות מדהים בתפקיד ווסטברוק וייתן להם קצת מהסייז שחסר להם מבלי להוסיף סנטר אמיתי וכבד.
מצד שני, יאניס, ווסטברוק ובלדסו באותה קבוצה נשמע לי רעיון די מזעזע.

בתסריט הזה יוסטון בלי הארדן ובלי דאנטוני, אז היא תראה לגמרי אחרת, אבל אני עדיין לא יודע כמה אפשרי לגרום להרכב כזה לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 5:52 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
rony כתב:

יאניס ליוסטון נשמע על פניו כרעיון לא רע, הוא יכול היה להיות מדהים בתפקיד ווסטברוק וייתן להם קצת מהסייז שחסר להם מבלי להוסיף סנטר אמיתי וכבד.
מצד שני, יאניס, ווסטברוק ובלדסו באותה קבוצה נשמע לי רעיון די מזעזע.

בתסריט הזה יוסטון בלי הארדן ובלי דאנטוני, אז היא תראה לגמרי אחרת, אבל אני עדיין לא יודע כמה אפשרי לגרום להרכב כזה לעבוד.

יאללה אם כבר נגרות אז עד הסוף - טריסטן תומפסון ואנדרה רוברסון בחמישייה וזהו.
אבל ברצינות, לשחקן מול ווסטבריק ויאניס זה גהנום במשחק מעבר אבל במשחק עומד זה פשוט לסתום את הצבע ולתת להם להעיף לבנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 8:01 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
השאלה זה האם חייבים "להתחיל מחדש".
אפשר לספקלץ בטריידים היפותטיים כרצוננו.
אני לא בטוח למשל האם מה שהצעתי עם אורלנדו בכלל מזיק יותר מדי ליוסטון גם בטווח הקצר. אולי גם אפשר לדרוש יותר מאורלנדו שגם ככה לא הולכת לשום מקום... גם בחירה 15 יכולה להיות על הפרק למשל.
ווסטברוק-רוס-קובינגטון-טאקר-ווצ'ביץ' לא נשמע לי כמו הרכב רע במיוחד, עם גורדון כסקורר של הסקנד-יוניט.
זאת לא קבוצה שכנראה מגיעה לפלייאוף?

לא :)
אפילו לא קרוב בעיניי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 8:13 pm 
Hall of Famer

מדוע?
מה יש נניח לאוקלהומה הנוכחית (שכולם אמנם חשבו שאין להם סיכוי להגיע לפלייאוף) שאין להם?
אזכיר, אותה אוהקלהומה שכמעט הדיחה בעצמה את יוסטון מהפלייאוף...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 9:10 pm 
Sophomore

את כריס פול ושג''א ואני מכניס לדיון גם את סטיבן אדאמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 10:30 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מדוע?
מה יש נניח לאוקלהומה הנוכחית (שכולם אמנם חשבו שאין להם סיכוי להגיע לפלייאוף) שאין להם?

כמו שכתבתי כאן בעבר, זה פשוט לזרוק כמה שמות מוכרים של שחקנים ולחשוב שהם יגיעו להישגים אבל זה לא עובד ככה.
ווסטברוק-רוס-קובינגטון-טאקר-ווצ'ביץ׳
אין לך אפילו כוכב אחד בחמישיה הזו, אף שחקן שהוא טופ5 בעמדה שלו.
אם תעבור על כל הקבוצות שהגיעו לפלייאוף המערב, אתה תגלה שלכל אחת מהן היה שחקן שהוא טופ5 בעמדה שלו. לחלקן שני שחקנים.
ווסטברוק כבר מזמן לא שם, ווצ׳ביץ׳ גם לא. על רוס, קובינגטון וטאקר בכלל אין מה לדבר. זה לא מספיק בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 11:21 pm 
Hall of Famer

זה קצת פשטני מדי

אני מעיין לי ב"רשימות נורטון" מהקיץ האחרון (כן, עברה שנה ואפשר לשנות את דעתנו, אבל בכל זאת)
כריס פול 5 ברשימת הרכזים, ווסטברוק 6
קובינגטון 12 ב-SF
ווצ'ביץ' 10 בעמדת הסנטר (וכמה מאלו שהקדימו אותו לא בדיוק עשו גדולות ונצורות השנה - גאסול ואולדריג' למשל). סטיבן אדאמס דורג 8 לשם ההשוואה. אולי ווצ'ביץ' עם קבוצה תחרותית יותר סביבו יראה שהוא כן טופ 5? אולי לא הייתי מהמר על זה, אבל לך תדע.

הבה נלך בסך הכל שנה אחורה, ונברור את קבוצות הפלייאוף במערב:
מי טופ 5 בספרס? אז אפשר להגיד שהספרס הם מיוחדים כארגון והמאמן טופ 5 - סבבה.
מי טופ 5 בקליפרס דאז? טוביאס האריס? גאלינארי? לו וויליאמס?!

עוד שנה אחורה:
שוב ספרס
מינסוטה - באטלר אולי גבולי בטופ 5 דאז (וגם שיחק רק 59 משחקים)

עונת 16-17
יוטה מקום 5 (עם 51 ניצחונות, שזה המון) - גובר הצעיר עדיין רק HM אצל נורטון בתחילת העונה, היוורד גבולי אני מניח

לסיכום, תקדימים יש
בכל מקרה, כל שנה הרי הכישרון מתחלק אחרת בין הקבוצות. הרי יש בסך הכל 25 שחקני "טופ 5", חלקם במזרח מן הסתם. אז בכלל לא בטוח שיהיו 8 קבוצות במערב עם שחקנים שכאלו, חלקן אולי בכלל לא רלוונטיות (טאונס, דיוויס בעונותיו מחוץ לפלייאוף וכו'), לעיתים שחקנים מהעילית של הליגה נעדרים עונות שלמות וכו'.
אבל מבחינתי זה חלק קטן מהדיון כי סתם זרקתי טרייד ספציפי לאוויר...

השאלה המרכזית היא האם יוסטון יכולה לעשות משהו עם הסגל הנוכחי
לדעתי התשובה היא חד משמעית לא, ולכן עדיף לשנות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 11:35 pm 
Hall of Famer

ואגב ווצ׳ביץ׳, כבר שנתיים ברציפות שהוא משחק נפלא (למרות שגם קודם בקריירה הוא לא קטל קנים).
ועדיין, גם לי לא נראה שזו קבוצת פלייאוף במערב בהרכב המדובר. אולי קבוצה שיכולה להתחרות ובסוף לסיים עם 35 נצחונות אבל לא יותר מזה. כשנדמה לי שקבוצות אחרות באותה רמה הן אוקייסי של העונה הבאה, פניקס שלבטח תשתפר והראתה המון בבועה, ממפיס שנראית צעירה וטובה וניו אורלינס של ציון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 11:36 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
זה קצת פשטני מדי

אני מעיין לי ב"רשימות נורטון" מהקיץ האחרון (כן, עברה שנה ואפשר לשנות את דעתנו, אבל בכל זאת)
כריס פול 5 ברשימת הרכזים, ווסטברוק 6
קובינגטון 12 ב-SF
ווצ'ביץ' 10 בעמדת הסנטר (וכמה מאלו שהקדימו אותו לא בדיוק עשו גדולות ונצורות השנה - גאסול ואולדריג' למשל). סטיבן אדאמס דורג 8 לשם ההשוואה. אולי ווצ'ביץ' עם קבוצה תחרותית יותר סביבו יראה שהוא כן טופ 5? אולי לא הייתי מהמר על זה, אבל לך תדע.

הבה נלך בסך הכל שנה אחורה, ונברור את קבוצות הפלייאוף במערב:
מי טופ 5 בספרס? אז אפשר להגיד שהספרס הם מיוחדים כארגון והמאמן טופ 5 - סבבה.
מי טופ 5 בקליפרס דאז? טוביאס האריס? גאלינארי? לו וויליאמס?!

עוד שנה אחורה:
שוב ספרס
מינסוטה - באטלר אולי גבולי בטופ 5 דאז (וגם שיחק רק 59 משחקים)

עונת 16-17
יוטה מקום 5 (עם 51 ניצחונות, שזה המון) - גובר הצעיר עדיין רק HM אצל נורטון בתחילת העונה, היוורד גבולי אני מניח

לסיכום, תקדימים יש
בכל מקרה, כל שנה הרי הכישרון מתחלק אחרת בין הקבוצות. הרי יש בסך הכל 25 שחקני "טופ 5", חלקם במזרח מן הסתם. אז בכלל לא בטוח שיהיו 8 קבוצות במערב עם שחקנים שכאלו, חלקן אולי בכלל לא רלוונטיות (טאונס, דיוויס בעונותיו מחוץ לפלייאוף וכו'), לעיתים שחקנים מהעילית של הליגה נעדרים עונות שלמות וכו'.
אבל מבחינתי זה חלק קטן מהדיון כי סתם זרקתי טרייד ספציפי לאוויר...

השאלה המרכזית היא האם יוסטון יכולה לעשות משהו עם הסגל הנוכחי
לדעתי התשובה היא חד משמעית לא, ולכן עדיף לשנות

אתה מעדיף לשנות מקבוצה שמודחת בסיבוב השני של הפלייאוף על ידי קונטנדרית
לקבוצה שלא תגיע - ברמת וודאות של 90% לפחות - לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 11:37 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ואגב ווצ׳ביץ׳, כבר שנתיים ברציפות שהוא משחק נפלא (למרות שגם קודם בקריירה הוא לא קטל קנים).
ועדיין, גם לי לא נראה שזו קבוצת פלייאוף במערב בהרכב המדובר. אולי קבוצה שיכולה להתחרות ובסוף לסיים עם 35 נצחונות אבל לא יותר מזה. כשנדמה לי שקבוצות אחרות באותה רמה הן אוקייסי של העונה הבאה, פניקס שלבטח תשתפר והראתה המון בבועה, ממפיס שנראית צעירה וטובה וניו אורלינס של ציון.

ואפילו מיניסוטה תהיה כנראה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 11:53 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

שנה הבאה גם בתצורה הנוכחית הם נאבקים על כניסה לפלייאוף לדעתי
זאת קבוצה ללא שחקני פנים כלל, ובוא נראה אותם רצים עם מאמן אחר ככה

אגב, דווקא אפרופו השקפתך הרגילה - אין טעם להשאיר את הקבוצה הנוכחית ללא שום core עתידי ועם תקרה מאוד מאוד ברורה
אז אני מציע באמת להצעיר, להיפטר מחוזה גבוה מאוד לשחקן מבוגר (שמי יודע איך ייראה בעונת 22-23 בה ירוויח 47 מיליון...), לשפר גמישות כלכלית לשנים הבאות, ולקבל קצת בחירות על הדרך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2020 12:44 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:

שנה הבאה גם בתצורה הנוכחית הם נאבקים על כניסה לפלייאוף לדעתי
זאת קבוצה ללא שחקני פנים כלל, ובוא נראה אותם רצים עם מאמן אחר ככה

אגב, דווקא אפרופו השקפתך הרגילה - אין טעם להשאיר את הקבוצה הנוכחית ללא שום core עתידי ועם תקרה מאוד מאוד ברורה
אז אני מציע באמת להצעיר, להיפטר מחוזה גבוה מאוד לשחקן מבוגר (שמי יודע איך ייראה בעונת 22-23 בה ירוויח 47 מיליון...), לשפר גמישות כלכלית לשנים הבאות, ולקבל קצת בחירות על הדרך

אני חושב שיוסטון אבודים כך או כך
אבל לא הייתי שולח את הסופרסטאר שלי (או משהו קרוב לכך)
כשיש לי עדיין את החוזה של ווסטברוק על הצוואר. זה די חסר טעם.
בטח כשאתה לא מציע לשלוח אותו תמורת בחירות גבוהות אלא תמורת שחקנים בינוניים/בינוניים-פלוס, שלא יעזרו לך בכלום.
אגב, אתה ממש לא ״מצעיר״ את הקבוצה. זו חמישיה די מבוגרת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2020 1:08 am 
Hall of Famer

אני מציע לשלוח ויהי מה (כי על ווטסברוק לא יונחו הצעות בקנה מידה זהה מן הסתם), ולקחת את המיטב שנותנים
אם נניח מגיעה איזה שארלוט "משום מקום" ומציעה את רוזייר, זלר ובחירה מספר 3 - אני שואל איפה חותמים...
וככה אני יכול לספקלץ עבור כל קבוצה חלשה עם בחירה גבוהה

אבל הבה נראה האם יפורסם משהו קונקרטי חדשותי, ואז נוכל לדון בכך כמו שצריך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2020 2:09 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני מציע לשלוח ויהי מה (כי על ווטסברוק לא יונחו הצעות בקנה מידה זהה מן הסתם), ולקחת את המיטב שנותנים
אם נניח מגיעה איזה שארלוט "משום מקום" ומציעה את רוזייר, זלר ובחירה מספר 3 - אני שואל איפה חותמים...
וככה אני יכול לספקלץ עבור כל קבוצה חלשה עם בחירה גבוהה

אבל הבה נראה האם יפורסם משהו קונקרטי חדשותי, ואז נוכל לדון בכך כמו שצריך

כמעט כל ״אני מציע לשלוח ויהי מה״
מסתכם בעסקה גרועה
בייחוד עבור מצרך יקר כמו סופרסטאר בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2020 5:37 am 
Junior

Att כתב:
shmueliki כתב:
מדוע?

כמו שכתבתי כאן בעבר, זה פשוט לזרוק כמה שמות מוכרים של שחקנים ולחשוב שהם יגיעו להישגים אבל זה לא עובד ככה.
ווסטברוק-רוס-קובינגטון-טאקר-ווצ'ביץ׳
אין לך אפילו כוכב אחד בחמישיה הזו, אף שחקן שהוא טופ5 בעמדה שלו.
אם תעבור על כל הקבוצות שהגיעו לפלייאוף המערב, אתה תגלה שלכל אחת מהן היה שחקן שהוא טופ5 בעמדה שלו. לחלקן שני שחקנים.
ווסטברוק כבר מזמן לא שם, ווצ׳ביץ׳ גם לא. על רוס, קובינגטון וטאקר בכלל אין מה לדבר. זה לא מספיק בעיניי.

ווצ'ביץ' נתן פלייאוף מעולה, ומעבר לכך, הוא כבר שנתיים בורדרליין טופ 5 בעמדת הסנטר.
עברתי על קבוצות הפלייאוף במערב, ולאקוהלומה אין שחקן טופ 5 בעמדה שלו. גם לא לממפיס שהייתה מאוד מאוד קרובה לפלייאוף.

אין היגיון בלוותר על סופרסטאר שמביא אותך לחצי גמר איזורי, בשביל להיאבק על כניסה לפלייאוף (גולדן סטייט תיכנס, ממפיס-פליקנס-פיניקס ימשיכו לגדול, מינסוטה אולי תפתיע)
מצד שני, גם עם הארדן ו-ווסטברוק, אני לא רואה אותם עוברים סיבוב בעונה הבאה כשיש את הלייקרס, קליפרס, גולדן בריאים ודנבר. גם דאלאס ויוטה עדיפות לדעתי.
לכן, הרבה יותר הגיוני בשביל יוסטון, אם הם מחליטים לסיים את הפרק עם הארדן, הוא ללכת לכיוון של ריבילדינג מלא.

אופציות לדוגמא: חבורת צעירים מאטלנטה (רדיש, האנטר, אולי אפילו קולינס) + הבחירה ה-6. אולי שיקאגו בתמורה למרקאנן + הבחירה ה-4 + החוזה הנגמר של אוטו פורטר.
אולי אפילו הבחירה הראשונה בדראפט של מינסוטה, שמסוגלת להעדיף להתמודד כאן ועכשיו עם דיאנג'לו, הארדן וטאונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2020 7:41 am 
Hall of Famer

מה שבטוח פרסטי יצא ענק. זה ייגמר כמו איינג והנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2020 9:17 am 
מנהל פורום

יוסטון חייבים לפרק ולהתחיל מחדש גם אם לא ימצאו יעד לחוזים המפלצתיים
הם חייבים להתחיל מחדש אחרי שיזרקו לפח את הסגידה לאלוהי הסטט המתקדמת ולהתחיל לחשוב מאוזן יותר
זו קבוצה שהייתה הרבה יותר קרובה להדחה בסיבוב הראשון מאשר לגמר המערב
הפילוסופיה שלהם נכשלה למרות שיש להם ביד כבר כמה שנים את השחקן המושלם להגשים אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2020 9:36 am 
Junior

אני היחיד שחושב שאתם מגזימים/נסחפים עם התקרה של יוסטון?

ב2018 יוסטון בקונספט דומה הגיע עד למשחק 7 מול גולדן-סטייט בגמר המערב והפסידה תודות לערב מחורבן היסטורי של כולם (בעיקר אריזה) מ3.

כשיש לך שחקן ברמה של הארדן אתה לא יוצא לריבילדינג כל עוד הוא לא בצלילה. מה הסיכוי של יוסטון להשיג שחקן שמתקרב לרמה של הארדן דרך ריבילדינג? לכמה קבוצות בליגה יש שחקנים ברמה של הארדן?

אולי השילוב עם דאונתוני לא מספיק טוב כי אין לו את ההתאמות הנדרשות, אולי הסמול בול נכשל בפלייאוף, אולי הארדן מנטלית מתקשה להרים רמה בפלייאופס... הכל יכול להיות. אבל זו קבוצת סיבוב שני שהייתה קרובה מילימטר מלהדיח את האלופה במשחק 7 לפני שנתים. לא הייתי מפרק את הקבוצה הזאת, כשיש לך שחקן ברמה של הארדן ובכושר של הארדן אתה ממשיך לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2020 10:34 am 
מנהל פורום

הפסגה הזו של משחק שביעי בגמר המערב, הייתה עם קפלה וכריס פול
הרבה יותר מאוזן
ליד הפנומן הזקן, שחקן שמתמחה בהפעלת שחקנים אחרים וגבוה נייד ומהיר שמתמחה בניצול מצבי הזקן
באמת סיטואציה ייחודית שמדגימה את הטענה שלי
הקונספט שלהם חדשני, מגניב אבל לא מאוזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2020 10:44 am 
Junior

אני לא חושב שווסטברוק בשיטת משחק נכונה בהכרח יהיה פחות טוב מפול, בטח לא בפער ניכר.
הקונספט באמת נכשל אבל קבוצת סיבוב שני עם כוכב כמו הארדן לא צריכה לוותר על הכל ולפרק את העסק לרמות טנקינג (בעיקר שאין להם בחירות דראפט).
זו שאלה מעניינת מבחינה סטטיסטית לנסות לראות מה עדיף כשיש לך שחקן כמו הארדן וקבוצת סיבוב שני - לפרק את הכל ולהתחיל מאפס ( דבר שיכול לקחת המוווון זמן עד שיצליח) או להשאר בצמרת ולנסות בעזרת שיפורים קטנים להתקדם ( סטייל דאלאס והספרס).
אני מניח שמניסוח השאלה ברור מה אני חושב שעדיף ליוסטון :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2020 10:51 am 
Sophomore

ב-2019 הם שוב הפסידו ללוחמים, 4-2 בחצי הגמר, אבל כל המשחקים היו צמודים בסה"כ. מספיק שהיו מנצחים עוד משחק אחד בעונה הסדירה (או רק מחזיקים בשובר השוויון מול פורטלנד), ובסבירות גבוהה היו משחזרים את ההישג של גמר מערב.
רוצה להגיד - למרות שאני לא אוהב את הארדן, ולא אוהב את סגנון המשחק של יוסטון, בהרכב עם פול וקאפלה הם בהחלט נראו כמו קבוצה שלא חסר לה הרבה - אפילו רק קצת מזל - בשביל לרוץ לאליפות. הצעדים של מוריי מאז, ההחלפה של פול בווסטברוק (במחיר יקר), וההליכה לקיצון עם ההחלפה של קאפלה בקובינגטון (המעבר מסמול בול ל"מיקרו בול"), החלישו את הקבוצה מאוד. עד עכשיו אני לא מצליח להבין למה הוא העיף את קאפלה.

בנוסף, הם הביאו את עצמם למצב שקשה מאוד להשתפר ממנו - התקרה שלהם חסומה לגמרי, למרות שיש להם רק 7 שחקנים חתומים. אין להם בחירות סיבוב ראשון בשנתיים הקרובות. אין להם צעירים מעניינים. בעצם אין להם בכלל נכסים לטרייד משמעותי, ואין להם שום גמישות כלכלית להתחזק בשוק החופשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1, נביא בעירו, סאבוניס ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: