sheky כתב:
FLASH כתב:
אשאל שוב כי לא קיבלתי תשובה
איך זה שלברון, שחקן מספר 2 בהיסטוריה לכאורה, ברוב הגמרים ששיחק או הובס ללא תנאי בסווייפים ו4-1 בהפרשים מוחצים (4 פעמים), או התבזה לחלוטין בהיחנקות לתפארת, או גם וגם? מול הספרס ב2007 רשם 22 נק ב35.6% ו6 אב למשחק- שקי תוסיף סך סימני קריאה שתרצה
אני לא יודע אם לברון 2 בהיסטוריה כי אין לי כלים להשוות לטרום שנות ה90 כי לא ראיתי.
אבל למה זה השאלה שלך רלוונטית לקביעה הזאת? ספר לי על שחקן אלטרנטיבי שלך למספר 2 משנות ה90 שלא היו לא הופעות חלשות. בהנחה שאתה מסכים שסוויפ בחצי הגמר זה לא עדיף על הפסד (משפיל ביותר) בגמר.
דאנקן באמת היחיד שאני יכול לחשוב עליו שנתן קריירה יציבה וטובה בלי נפילות כמעט (בטח בלי לפספס פלייאופס) אבל מעבר לזה מי מספר 2 האלטנטיבי שלא נכשל במרבית העונות שלו?
קודם כל כדי להבין אחד את השני, צריך להגיע להסכמה שמשחקים בשביל אליפות NBA ולא בשביל סטט'.
כיוון שאליפות לוקחים בפלייאוף, ההופעה בפלייאוף חשובה יותר מההופעה בעונה הסדירה. אני מניח שעד כאן אתה מסכים
כיוון שיותר מזה, אליפות לוקחים בגמר, ההופעה בגמר חשובה יותר מההופעה בפלייאוף. כאן אני כבר לא בטוח שתסכים כי זה לא משרת את לברון
נניח שהסכמת עד פה. לברון קרס ב2 גמרים קריסה מוחלטת. בעוד 3 גמרים, לברון נדרס חד צדדית, בסוויפ/4-1 בהפרשים גדולים, ב2014 2017 ו2018, כשהשחקן שהוא שומר עליו זוכה בMVP. לקובי זה קרה רק מול דטרויט. מול בוסטון הוא הגיע לשחק, היה בינוני אבל לפחות גרר אותם ל6 משחקים וסדרה תחרותית. לשאק זה קרה מול האקים. לטימי פשוט לא קרה. למייקל ודאי לא קרה. ללברון זה קרה ב5 גמרים. רוב הגמרים שהוא שיחק.
האם לברון הגיע ליותר גמרים מקובי? כן. האם זה קשור לכך שיריבותיו בגמר המזרח היו אינדיאנה, אטלנטה, טורונטו ושיקאגו, קבוצות שספק גדול אם עוברות סיבוב במערב? כן.
האם קובי קרס עוד פעמים בפלייאוף? כן, מול דאלאס. מול OKC, פיניקס וס"א הוא נתן פייט ושיחק מצוין גם כשהפסיד, לא נדרס חד צדדית או נחנק או גם וגם
קובי קרס בפלייאוף מול דטרויט ודאלאס, פעמיים ב20 שנה.
איך זה משתווה ל5 סדרות גמר בהם לברון נדרס חד צדדית או התבזה באופן אישי? איך זה משתווה ל0 סדרות בהם מייקל התבזה? ל0 סדרות בהם טימי התבזה? לסדרה אחת בה שאק קיבל בית ספר מהאקים?
שלא לדבר על בירד מג'יק וקארים
אז אין ספק שלברון מכונת סטט' , מכונת השמדת נמושות, אבל להופיע ולקחת לסדרה תחרותית בפיינלס לא קרה לרוב. לקחת אליפויות לא הצד החזק שלו. אני מסופק אם הוא טופ 5 היסטורי