סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 2:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 2:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
Att כתב:
ההשוואה ביני לבינך לא מעניינת אותי.
מה שכן מעניין אותי הוא שאתה ביריון חסר רגישות.
מה בדיוק המטרה שלך בכתיבת אותה תגובה פעמיים? אתה חושב שמישהו שכח שקובי מת?

אותי מעניין לדעת למה אתה ממשיך להתנשא על כל הפורום.
למה אתה חושב שמאסטר וקובאש (מאוד טראמפי מצידך לתת לו כינוי מעליב) הם תתי אדם שלא שווים את הזמן שלך?

יש מישהו אחד פה שראוי לזכות להיות איתך במרחב הוירטואלי הזה?

עד מתי תמשיך לעלוב באנשי הפורום?

התקפה היא ההגנה הכי טובה.
אתה לא עונה לשאלה שלי כי אין סיבה אמיתית שתזכיר שקובי מת מלבד להתאכזר ולנהוג כביריון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 4:01 pm 
Senior

משל.

אתה היוזר הכי רעיל בפורום ביי פאר ואין אדם אחד שלא עבר את מסכת הצדקנות שלך שכוללת ניתוחים פסיכולוגיים מלאים, קללות והתנשאות.

רק בדיון הזה החלטת להתייחס למאסטר ופלאש כאוויר שלא שווה את הזמן שלך ואז להוסיף החלטת לתקוף אותי אישית שוב על בדיחה שלא אהבת. אתה סוציופת קליני שמוציא את הרעל שלך על הפורום בגלל שאתה לא מרוצה ממצבך בחיים ואני מקווה שתבין שזה לא יעזור להם.

החוצפה שלך לפנות אלי בקללות ודיבה ואז לדרוש שאני אענה לך זה כבר כי לדעתי מצבך מתדרדר לאי שפיות וזה קצת מלחיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 4:11 pm 
Senior

שניכם טועים ותפסיקו עם זה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 4:20 pm 
Hall of Famer

מאסטר וקובאש בהחלט ״שווים את הזמן שלי״ אבל לשכנע אותם שקובי, האליל שלהם, נחות מלברון, זו משימה בלתי אפשרית.
ממש כמו לבקש ממך להודות בזה, כשאתה מתנהג כמו ביריון דוש.
תודה על המלים היפות :)

אני עוזב את ״הדיון״ בשלב הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 4:26 pm 
Senior

כרגיל, מקלל, מתבכיין, מתקרבן ואז מנסה להגיד את המילה האחרונה.

אף אחד לא קונה את ההצגה שלך יותר. תפסיק להפיץ רעל לכל מקום ולטעון שאתה יותר טוב מכולם. אתה מוזמן להתעלם ממני, אבל אם אתה חושב שאתה תמשיך לקלל פה בלי הפסקה ובלי תגובה אתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 5:03 pm 
Junior

חלאס עם זה... כל ת'רד att מחפש איפה יובל עונה בצורה צינית לאנשים ואז יובל עונה לו בצורה דוחה ברמות.

אולי תעזבו את הקטע האישי כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 7:57 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
https://www.youtube.com/watch?v=WSdhzK- ... l=sburkha3

ככה חברים נראה נון פאקטור מוחלט.
על רגל אחת, אחרי נקע בקרסול במשחק מס' 2, בגיל 21 ובהופעת גמר ראשונה.
משחק חוץ קריטי, אינדיאנה בדרך להשוות את הסדרה, שאק יוצא ב-6 עבירות ולא משחק בדקות המכריעות.
לא מבין למה אני טורח להמשיך את הדיון איתך, כשברור לכולם שהדבר היחיד שאתה מביא כאן הוא סטט' מבאסקטבול רפרנס, בלי שום ראיה מעבר.

בנוגע לשאר הדברים שציטטתי: 1. בגמרים האמיתיים במערב מול סקרמנטו וסן אנטוניו, בהם התוצאה לא הייתה ידועה, קובי נתן גם סדרות יותר טובות משאק.

2. סדרות גמר, קובי מול לברון.
בעולם שבו המדד היחיד לסדרה טובה יותר הוא סטטיסטיקה - אתה אולי צודק. בעולם שבו המדד לסדרה טובה הוא גם ניצחון ותחרותיות - אתה טועה בגדול.

זה אחד המצחיקים, מה שאתה שוכח זה, ושכל מי שראה את הסדרה בלייב זוכר, זה שזה היה המשחק הטוב היחיד שלו בכל הסדרה, ושגם בו, שאק היה פשוט יותר טוב עד שיצא ב-6 עבירות. משחק 1? בינוני מינוס, ב-2 ו-3 הוא כמעט לא שיחק בגלל הפציעה, במשחק 5 הוא היה קטסטרופה והלייקרס הפסידו ובמשחק 6 הוא היה בסדר והלייקרס ניצחו, רק שאת המספרים הלא רעים הוא עשה עם פחות מ-30% מהשדה ושוב, שאק היה מפלצת בלתי עצירה וקובי? רק סביר.בקיצור, ב-5 מתוך 6 משחקים הוא לא היה ממש טוב, אפילו גרוע, ובמשחק המצוין היחיד שלו, עדיין שאק היה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 12:25 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אם אתם מתחילים לבדוק מי נפצע בגולדן סטייט כדי לטעון שהאליפות ההיא של לברון לא היתה מרשימה אני מעלה מהאוב את הטיעון שדני מנינג נפצע ובלעדיו אין סיכוי שיוסטון היו עוברים את פניקס בעונה ההיא ולבארקלי היתה היום אליפות. בעצם אין לי מושג איך זה קשור.

אתה נובח על העץ הלא נכון. אם סדריק סבאלוס לא היה נפצע לפני פלייאוף 93, גם 60 נק' למשחק של ג'ורדן לא היו עוזרים והסאנס היו זוכים סוף סוף באליפות.
וכן, המשפט הראשון ההוא של מאסטר שכנע אותי. אני לא חושב שהוא טרול, אבל גם אין צורך להתייחס ברצינות לדיון איתו.

דבר אחרון. לא נכנס לויכוח, אבל הטעית הקהל מעצבנת אותי. בניגוד לטענה של מאסטר, בסדרה מול סקרמנטו שאק היה טוב יותר. שאק קלע יותר לאורך הסדרה. שאק קלע ב-53.2% מהשדה ואילו קובי קלע ב-41.9%. יותר מכך. במשחקים 6 ו-7, המשחקים של המאני טיים כשהפסד לייקרסי גומר את הסדרה, קובי היה מצויין, בלי אירוניה, שאק היה מפלצתי. 41 נק' במשחק 6 (שאפשר להגיד שקובי היה יותר קריטי, כי לא שאק דפק מרפק לאף של מייק ביבי וקיבל שריקה מהשופטים לעבירה לטובתו שסגרה את המשחק) ו-35 במשחק מספר 7. אבל לפני שמאסטר יאשים אותי שאני קורא סטט', אז גם ראיתי את הסדרה. חלק חשוב מהטקטיקה של הקינגס להתמודדות מול שאק הייתה הפלופים של דיבאץ' בתקווה שהשופטים יוציאו את שאק בעבירות. ב-2 מתוך 3 הניצחונות של הקינגס זה גם עבד. כשהקינגס לא הצליחו להגביל את הדקות של שאק, הם גם לא הצליחו להתמודד איתו. אם הייתי צריך לדרג את הגורמים שתרמו הכי הרבה לניצחון אז הייתי מדרג את זה כך -
1. רוברט הורי
2. השופטים במשחק 6
3. שאק
4. קובי.

לגבי הסדרות מול הספארס, אני תוהה על איזו מדוברת. היו 4 סדרות בין הקבוצות. ב-2001 קובי אכן קלע יותר, אבל טים דאנקן הושפל כמו לברון בסוויפ, כששני המשחקים האחרונים הסתיימו ב-39 הפרש ו-29 הפרש. אני מקווה שקריעה של הספארס היא לא הוכחה למשהו. גם ב-2002 הייתה סדרה והספארס היו טובים יותר, הם הצליחו לקחת משחק אחד. קובי היה טוב יותר משאק ב"גמר האמיתי" (שקרה בסיבוב השני), אבל הלייקרס ב-4 הניצחונות קלעו 24 נק' יותר מהספארס ואותי לימדו שלברון התבזה מול הספרס, כשהקאבס שלו גמרו את הסדרה מול הספארס ב...24 נק' פחות. אז אני לא אתייחס לכך כגמר אמיתי. גם ב-2003 הקבוצות נפגשו, גם בסיבוב השני. הפעם זה נגמר 4-2, קובי שוב פעם היה יותר דומיננטי משאק. אבל מאחר והספארס ניצחו, נראה לי שלא עלתה פה טענה לכבודו של קובי. ב-2004 הקבוצה הייתה של קובי והוא באמת סחב את הלייקרס בסיבוב השני בסדרה קשוחה מול הספארס ולא שאק. אבל הוא גם סחב את הלייקרס על הגב בסדרת הגמר מול דטרויט ואני לא חושב שההופעה הזאת מקדמת אותנו לאנשהו. ובכל מקרה, כמובן שגם כאן מי שהיה הכי חשוב ללייקרס היו השופטים והמזכירות שאישרו את הסל של דרק פישר במשחק מספר 5.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 6:26 am 
Junior

זה יפה שאתה רושם ש'אין צורך להתייחס ברצינות לדיון איתו', ואז מתייחס ברצינות לדיון איתי :)

אין לי ספק שגולדן סטייט קבוצה היסטורית, והמשפט שרשמתי (שהוא אגב נכון עובדתית בנוגע להישגים של דוראנט וקארי עד אותו שלב) היה כדי להראות נקודה.
הנקודה הייתה שלא מדובר בקבוצה שאי אפשר לנצח, וכמו קבוצות היסטוריות אחרות (לייקרס בתקופת שאקובי, לייקרס בתקופת מג'יק וקארים) - הפסד ללא תנאי לא אמור להתקבל בסבבה.
וזו גם התשובה שרשמתי לראובן - אם דטרויט בשני גלגולים מצאה פתרונות, כנ"ל הספרס מול יותר מסופר טים אחת, כנ"ל דאלאס העייפה מול ה'שושלת הבאה', ואפילו יוסטון, אז ראוי לצפות גם מקליבלנד לתת פייט.
לכן אני מאמין שאם קובי היה בקליבלנד עם 2 אולסטארים ואחלה צוות מסביב, בעונה ה-13 שלו בליגה, ובקונפרנס שלא דורש ממנו כמו במערב, הוא היה מגיע טוב יותר ועושה מזה סדרה.
אני יודע שזה אולי לא נפוץ כאן, אבל יש עוד דרכים להשפיע על קבוצת כדורסל חוץ ממה שרשום בסטטיסטיקה. בדיוק כמו שכל אותן קבוצות שהזכרתי התמודדו עם הסופר-טימס למרות פחות כישרון ממה שהיה בקאבס.

עמוס - ההתייחסות הייתה גם על הסדרה של הלייקרס מול סקרמנטו בפלייאוף 01 בה קובי בעיניי היה טוב יותר.
אבל זה לא כזה מהותי, גם אם שאק היה מעט יותר טוב בסדרה כזו או אחרת במערב, אני לא כאן כדי לומר שקובי היה יותר טוב ממנו.
כל העניין הוא להראות שבמערב, כשזה היה הרבה יותר קשה, פעם קובי נתן סדרה יותר טובה ופעם שאק. יחסי הכוחות לא היו ברורים כמו של סיידקיק מול 3 פיינלס MVP.
וכן, מצטער לנפץ את האשליה, אבל לכל הפחות 3 הקבוצות הטובות בליגה היו במערב. לייקרס, סאן אנטוניו, סקרמנטו. אז למה אנחנו צריכים לתת לסדרת הגמר משקל יותר גדול, כשזה לרוב לא היה כוחות?

בנוגע להתבזות של לברון מול הספרס, אני מקווה שאי פעם זה ייקלט, אבל הנקודה היא שלברון היה מחריד ברמה האישית בתור הכוכב של הקבוצה שלו בגמר.
גמר 07 זו אולי הפעם היחידה שסוויפ חד צדדי היה מתקבל על הדעת (למרות שמול דטרויט האיכותית הוא הוכיח שזה לא חייב להיגמר כך)
אבל יותר קשה לקבל גם סוויפ מצד אחד, וגם הופעה אישית רעה מאוד ותחושה שהוא לא באמת שייך למעמד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 8:18 am 
Junior

מאסטר כתב:
בנוגע להתבזות של לברון מול הספרס, אני מקווה שאי פעם זה ייקלט, אבל הנקודה היא שלברון היה מחריד ברמה האישית בתור הכוכב של הקבוצה שלו בגמר.
גמר 07 זו אולי הפעם היחידה שסוויפ חד צדדי היה מתקבל על הדעת (למרות שמול דטרויט האיכותית הוא הוכיח שזה לא חייב להיגמר כך)
אבל יותר קשה לקבל גם סוויפ מצד אחד, וגם הופעה אישית רעה מאוד ותחושה שהוא לא באמת שייך למעמד הזה.

גמר 2007 אמנם הסתיים בסוויפ אבל הוא לא כלל התבזויות קבוצתיות ולא היה כזה חד צדדו כמו שניתן לחשוב. המשחק שהסתיים בהפרש הכי גדול היה מספר 2 שהסתיים 103-92ת ומשחקים 3+4 הסתיימו שניהם בפחות מ-3 נקודות. נזכיר שוב שלצד לברון בן ה-22 כיכבו בגמר דרו גודן ובובי גיבסון, הספרס מלבד זה שהחזיקו דיפנסר ברמה הגבוהה ביותר (ברוס בואן) פשוט המתקדו בלברון וחיסלו אותו. עדיין סיים עם 22/7/7. לא רואה מה בדיוק מחריד פה מבחינה אישית עבור לברון שסחב חבורה של נובאדיז עד לגמר ועבר בדרך קבוצה קשוחה וטובה בדמות הפיסטונס בגמר המזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 8:23 am 
Junior

אפשר להשוות את זה לגמר שהלייקרס ניגפו 4-1 מול פיסטונס עם הפרש ממוצע הרבה יותר גרוע (כולל תבוסה במשחק 3), וקובי עם קבוצה שהיא בהחלט לא נובאדיז נתן סטטיסטיקות פחות טובות (סקור ואחוזי שדה דומים, פחות אסיסטים וריבאונדים). מה בדיוק הופך את הגמר הזה לפחות מחריד עבור קובי? לטעמי מחריד יותר. הגיע כפייבוריט והתרסק לחלוטין. לא כזה שונה האמת מגמר 2011 הכה מדוסקס של לברון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 8:48 am 
Junior

את הדיפנסר ברמה הגבוהה ביותר של הספרס ראינו בגמר המערב שנה לאחר מכן מול הלייקרס. אין מה להשוות את זה להגנה של דטרויט.
בכלל, זו הייתה שירת הברבור של הספרס במתכונת ההיא, כשטוני פארקר זכה בפיינלס MVP על חשבון דאנקן, ואם לא ההרחקה של אמארה בפיניקס הם כנראה לא היו עושים גמר.
את ה-22-7-7 אפשר לתבל עם 38 אחוז מהשדה כמדומני, או פחות מכך, ואיירבולים מהקו. העיניים ראו שהוא לא ממש שייך למעמד באותו גמר, ואין לזה קשר לגיבסון וגודן.
העניין הוא שלברון דווקא הוכיח שהוא מסוגל לתת תצוגות הרבה יותר טובות מול קבוצת עלית אחרת באותה שנה - דטרויט, שם באמת מגיע הקרדיט, לכן הציפיה הייתה שיביא משהו מזה גם לגמר.

בנוגע לקובי מול הפיסטונס ב-04, אין ספק שזה כתם על הקריירה.
אבל להוציא את מייקל (שגם האמת הפסיד לדטרויט), לכל שחקן גדול יש כתמים. השאלה עד כמה, וכמה פעמים אתה מחזיר עם אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 9:02 am 
Junior

לא הבנתי מה בדיוק ראינו שנה לאחר מכן עם בואן? אם אני זוכר נכון הספרס הפסידו בשנה העוקבת למאבס ב7 משחקים.
העיניים של מי בדיוק ראו שלברון לא שייך למעמד? זה שתכתוב שאין לזה קשר לגודן וביבסון לא יהפוך את זה לנכון. ברור שיש לזה קשר, כי הספרס היו צריכים לעצור שחקן אחד וזה בדיוק מה שהם עשו. נכון, לברון היה מדהים מול הפיסטונס באותה שנה, ואם היית טוען שהוא שיחק ברמה פחות טובה בגמר אף אחד לא היה מתווכח איתך, אבל אתה טענת שהוא היה מחריד ולא שייך לרמה ונתן הופעה מבזה, וזה פשוט לא נכון בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 9:15 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם אנחנו אומרים שעל כתמים צריך להחזיר באליפויות, ומוסכם עלינו שקובי מול הפיסטונס זה כתם גדול על הקריירה של קובי ששקול ל2011 של לברון, אז לפחות אפשר להסכים שהחל מגיל 22 הקריירה של לברון מכה את זו של קובי שוק על ירך?

קובי "החזיר" בשתי אליפויות ושלושה גמרים. לברון החזיר בשלוש אליפויות (אחת מהן נגד קבוצה גדולה ברמה היסטורית) ושמונה גמרים (כולל הנוכחי, אולי גם יהיה צריך לעדכן לארבע אליפויות).

סה"כ חבל שמי שהתחיל את הקריירה ברצף אליפויות כל כך מרשים כמו קובי הוציא בפועל מהמשך הקריירה שלו כל כך מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 9:36 am 
Junior

שוויק1 כתב:
לא הבנתי מה בדיוק ראינו שנה לאחר מכן עם בואן? אם אני זוכר נכון הספרס הפסידו בשנה העוקבת למאבס ב7 משחקים.

טעות שלי, אכן הפסידו בגמר מערב ללייקרס 4-1. (לא רואה למה זה אומר שבואן לא היה שומר טוב, אמנם כבר מבוגר מאוד אבל עדיין מאוד פיזי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 10:05 am 
Junior

ראובן כתב:
אם אנחנו אומרים שעל כתמים צריך להחזיר באליפויות, ומוסכם עלינו שקובי מול הפיסטונס זה כתם גדול על הקריירה של קובי ששקול ל2011 של לברון, אז לפחות אפשר להסכים שהחל מגיל 22 הקריירה של לברון מכה את זו של קובי שוק על ירך?

קובי "החזיר" בשתי אליפויות ושלושה גמרים. לברון החזיר בשלוש אליפויות (אחת מהן נגד קבוצה גדולה ברמה היסטורית) ושמונה גמרים (כולל הנוכחי, אולי גם יהיה צריך לעדכן לארבע אליפויות).

סה"כ חבל שמי שהתחיל את הקריירה ברצף אליפויות כל כך מרשים כמו קובי הוציא בפועל מהמשך הקריירה שלו כל כך מעט.

א' - לא הבנתי למה לקחת נקודות זמן שונות (04 אצל קובי, 07 אצל לברון) והחלטת למדוד את הקריירה שלהם מאותו הרגע.
הייתי רגיל שאנשים מתעלמים מהאליפויות של קובי ב-00-02 בגלל שאק, אבל למחוק אותם לגמרי?
ההסתכלות צריכה להיות פר קריירה ולא מנקודה שרירותית.

ב' - הכתם של קובי מול דטרויט ממש לא שקול לזה של לברון ב-2011 מול דאלאס.
אולי רק אני חושב כך, אבל בעיניי עדיף להיות רע ולטעות (קובי 04) מאשר לפחד, לברוח מהכדור ולא לקחת אחריות (לברון 11).
לא ראיתי אף סופרסטאר מעולם פוחד ומשקשק מגודל המעמד כמו שראיתי מלברון ב-2011.

ג' - מסכים שקובי היה יכול וצריך להוציא יותר. לפחות עוד אליפות אחת עם שאקיל, וקיוויתי שגם יתחבר לעוד אחת עם פאו-אודום-ביינום.
מעבר לכך, היה מצויין ב-2013 עד האכילס, עם סגל שיכל לעשות קולות בפלייאוף (במיוחד אם פיל ג'קסון היה מגיע ולא דאנתוני). העובדה שלא הייתה לו ריצת פלייאוף בסגל ההוא כואבת עד עכשיו.
אבל כל הדברים הללו (דטרויט והשנים שאחרי הריפיט) הם מה שלקחו ממנו את הצ'אנס מול מייקל. בהשוואה לכוכבים אחרים, ה-5 אליפויות שכן השיג ניצבים מאוד גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 10:12 am 
Junior

מאסטר, אם נשים רגע בצד את הפלייאופס - איך אתה מסביר את עונת 2004-05 של הלייקרס? קובי עם באטלר ואודום לצידו מסיים עונה עם 34 נצחונות ומקום 12 במערב... הרי ראינו בעונה שאחריה עם סגל כמעט זהה שהלליקרס הגיעו ל45 נצחונות מקום 7 במערב, איך אתה מסביר את הקריסה של קובי במשך עונה שלמה?
איך אתה מסביר את זה שקובי במשך שנתיים עף בסיבוב הראשון על ידי פיניקס עם סגל לא פחות טוב מזה שהיה סביב לברון ב2007?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 10:13 am 
Junior

לברון ניגר בגמר 07 ברמות שקובי הראה רק פעם אחת בחייו. בגמר 2004. הגענו לגמר 07 עם ציפיות לג'ורדן הבא אחרי ההופעה של גיימס מול דטרויט.

בפועל לברון קלע שם 22 למשחק בלבד, ניגר ב35.6% מהשדה 20% מה3 ו69% מהקו, 6.8 אס' על כמעט 6 איבודים למשחק זה ממש גרוע, קיבל סחרחורת מטוני פארקר כששמר עליו ונבעט במגרש הביתי בסוויפ.

האמא של ההתבזויות, עם כל הכבוד ל7 רב למשחק

מילא זה היה ההתבזות של לברון ב07 מול של קובי ב2004 (שלפחות נתן משחק מצוין וניצח משחק אחד בבית) אבל ב2011 גיימס שבר שיא אישי והיסטורי בהתבזות אישית, ובהמשך הקרירה המשיך להידרס בגמרים חד צדדיים ב2014 2017 ו2018

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' אוקטובר 04, 2020 10:14 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 10:13 am 
Junior

שוויק1 כתב:
העיניים של מי בדיוק ראו שלברון לא שייך למעמד? זה שתכתוב שאין לזה קשר לגודן וביבסון לא יהפוך את זה לנכון. ברור שיש לזה קשר, כי הספרס היו צריכים לעצור שחקן אחד וזה בדיוק מה שהם עשו. נכון, לברון היה מדהים מול הפיסטונס באותה שנה, ואם היית טוען שהוא שיחק ברמה פחות טובה בגמר אף אחד לא היה מתווכח איתך, אבל אתה טענת שהוא היה מחריד ולא שייך לרמה ונתן הופעה מבזה, וזה פשוט לא נכון בשום צורה.

גם זה שתכתוב שיש לזה קשר לא יהפוך את זה לנכון. חסרים כוכבים (כולל לברון עצמו) שנראו מצוין למרות סגל לא טוב מסביב?
גם דטרויט ב-07 הייתה צריכה לעצור רק שחקן אחד, ובנקודות מסוימות לא הצליחה.
אם אתה טוען ש-22 נק' ב-38%, כולל איירבולים מהקו, וכן - חולשה כללית שהעיניים ראו אז, זו לא הופעה רעה שלא שייכת למעמד מכוכב בליגה - אז סבבה.
בנוגע לבואן, כמו שכבר הבנת לבד בהודעה הבאה, קובי טיאטא איתו את הפארקט בגמר המערב 08'. הוא כבר היה עמוק בדמדומי הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 10:16 am 
Junior

מאסטר כתב:
ראובן כתב:

א' - לא הבנתי למה לקחת נקודות זמן שונות (04 אצל קובי, 07 אצל לברון) והחלטת למדוד את הקריירה שלהם מאותו הרגע.
הייתי רגיל שאנשים מתעלמים מהאליפויות של קובי ב-00-02 בגלל שאק, אבל למחוק אותם לגמרי?
ההסתכלות צריכה להיות פר קריירה ולא מנקודה שרירותית.

ב' - הכתם של קובי מול דטרויט ממש לא שקול לזה של לברון ב-2011 מול דאלאס.
אולי רק אני חושב כך, אבל בעיניי עדיף להיות רע ולטעות (קובי 04) מאשר לפחד, לברוח מהכדור ולא לקחת אחריות (לברון 11).
לא ראיתי אף סופרסטאר מעולם פוחד ומשקשק מגודל המעמד כמו שראיתי מלברון ב-2011.

ג' - מסכים שקובי היה יכול וצריך להוציא יותר. לפחות עוד אליפות אחת עם שאקיל, וקיוויתי שגם יתחבר לעוד אחת עם פאו-אודום-ביינום.
מעבר לכך, היה מצויין ב-2013 עד האכילס, עם סגל שיכל לעשות קולות בפלייאוף (במיוחד אם פיל ג'קסון היה מגיע ולא דאנתוני). העובדה שלא הייתה לו ריצת פלייאוף בסגל ההוא כואבת עד עכשיו.
אבל כל הדברים הללו (דטרויט והשנים שאחרי הריפיט) הם מה שלקחו ממנו את הצ'אנס מול מייקל. בהשוואה לכוכבים אחרים, ה-5 אליפויות שכן השיג ניצבים מאוד גבוה.

א. אם שופטים שחקן פר קריירה אז אתה בעד להכניס גם את 2 העונות האחרונות של קובי לענין? מה עם שלושת העונות הראשונות של קובי, נכנסות?
ב. פה אני מסכים איתך למען האמת... לברון ב2011 קרס בצורה קשה, משהו שלא ראיתי בחיים מכוכב ברמתו. מה שכן יאמר לזכותו שמאז 2011 הוא מפלצת ברגעי ההכרעה ולמרות שזה כתם ענק זה חלק ממה שבנה אותו והפך אותו למפלצת שהוא מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 10:21 am 
Junior

sheky כתב:
מאסטר, אם נשים רגע בצד את הפלייאופס - איך אתה מסביר את עונת 2004-05 של הלייקרס? קובי עם באטלר ואודום לצידו מסיים עונה עם 34 נצחונות ומקום 12 במערב... הרי ראינו בעונה שאחריה עם סגל כמעט זהה שהלליקרס הגיעו ל45 נצחונות מקום 7 במערב, איך אתה מסביר את הקריסה של קובי במשך עונה שלמה?
איך אתה מסביר את זה שקובי במשך שנתיים עף בסיבוב הראשון על ידי פיניקס עם סגל לא פחות טוב מזה שהיה סביב לברון ב2007?

אני אסביר את 04-05 של הלייקרס, כמו שתסביר את 18-19 של הלייקרס.
בנוגע לסיבוב הראשון מול פיניקס זה מאוד פשוט - את מי לברון ראה ב-2 סיבובים ראשונים במזרח?
אז כן, יש ללברון את הEDGE דרך הסדרה היחידה שהוא לקח כאנדרדוג מובהק (דטרויט), אבל גם קובי היה מרחק ריבאונד הגנה אחד מלעשות אותו דבר.
לשאלתך בהודעה הבאה, הכל כמובן צריך להיכנס, במשקל ובקונטקסט הנכון. גם את לברון אף אחד כאן לא ישפוט לרעה על סמך 2 העונות הראשונות בליגה שהוא לא הגיע לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 10:34 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דווקא הצעתי קו זמן אחיד, גיל 22. הייתי צריך לכתוב גיל 24 אבל אני לא באמת יודע לספור.

וברור שלך הכתם של קובי יהיה קטן יותר משל לברון (אגב, לברון הרג את מיאמי במשחק מספר 2 דווקא בעודף לקיחת אחריות, לא חוסר, אבל לא חשוב). כל הנקודה בדיון הטרחני, המעייף וחסר המשמעות הזה היא שאתה ופלאש מתעקשים לקחת כל פרמטר אפשרי, לסובב אותו לרעת לברון ולפרש אותו לטובה לטובת קובי. אתם אפילו לא מתאמצים להסתיר את זה.

וכן, זו נקודה מטופשת שממחישה כמה סוג הטיעונים שלכם מטופש. כפי שפלאש קפץ עם ה"כמה אליפויות היו חוזים ללברון ב2006" כטיעון רציני בזמן שאם כבר (ואני לא היחיד שאמר את זה) על קובי זה תקף שבעתיים. אבל לפחות אני לא כותב ש"על כתמים צריך להחזיר באליפויות" כשקובי החזיר בפחות אליפויות על הכתם שלו מאשר לברון ומצפה שאף אחד לא יבדוק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 10:41 am 
Junior

הכוונה הייתה שבפרספקטיבה של קריירה - יש לך כתמים, אבל אתה צריך לפצות על זה עם אליפויות שלקחת לאורך השנים.
מבחינת תחזית האליפויות ללברון, זה לא פלאש שישב לצד ווייד ובוש (אירוני קצת, פלאש ליד ווייד) והצהיר שהוא הולך לקחת 7 אליפויות. (והתקשורת אפילו יישרה קו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 10:43 am 
Junior

מאסטר כתב:
אני אסביר את 04-05 של הלייקרס, כמו שתסביר את 18-19 של הלייקרס.
בנוגע לסיבוב הראשון מול פיניקס זה מאוד פשוט - את מי לברון ראה ב-2 סיבובים ראשונים במזרח?
אז כן, יש ללברון את הEDGE דרך הסדרה היחידה שהוא לקח כאנדרדוג מובהק (דטרויט), אבל גם קובי היה מרחק ריבאונד הגנה אחד מלעשות אותו דבר.
לשאלתך בהודעה הבאה, הכל כמובן צריך להיכנס, במשקל ובקונטקסט הנכון. גם את לברון אף אחד כאן לא ישפוט לרעה על סמך 2 העונות הראשונות בליגה שהוא לא הגיע לפלייאוף.

אה זה קל משני כיוונים:
1) כי לברון לא היה מספיק טוב בלהנהיג את הקבוצה.
2) כשלברון נפצע הקבוצה הייתה במאזן 20-14, יחס שמספיק למקומות 7-8 במערב פחות או יותר. קובי באותה עונה ( 2004-05) שיחק 66 משחקים שבהם המאזן שלו היה 28 נצחונות ו38 הפסדים.

כמו שציינת לברון עבר 3 סיבובים, קובי אף לא אחד. אבל בוא נזכור למה קובי קיבל מראש את פיניקס בסיבוב הראשון ולברון קיבל וושינגטון ואחריה הנטס - כי לברון סיים את העונה במאזן 50-32 וקובי סיים עם 42-40.

ואין בעיה להכניס גם את שתי העונות הראשונות של לברון למשווה... לקובי לקח 3 עונות כדי להגיע למספרים של לברון בעונה הראשונה. קובי היה בחמישית הרוקיז השניה בעוד לברון היה ROY. אין לי שום בעיה להכניס את העונות הראשונות ועוד יותר אין לי בעיה להכניס את העונות האחרונות (שמשום מה אתה מסרב להתיחס לצורה בה קובי השפיל את עצמו בהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 10:48 am 
Junior

ועוד שאלה שמסקרנת אותי - איפה אתה מעמיד היסטורית את קובי ביחס לדאנקן? אם אתה מעמיד את קובי מעליו - למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: