סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1070 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 43  הבא

לו הייתי אמריקאי
דונלד טראמפ 31%  31%  [ 10 ]
ג'ו ביידן 69%  69%  [ 22 ]
סך הכל הצבעות : 32
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 05, 2020 11:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אם אנחנו מסכימים שטראמפ "רע" (עד כמה שזה לא מוגדר) לאמריקה, אז נראה לי שבעולם כה גלובלי זה אמור להוות גם עבור ישראלים שיקול חזק יותר מאשר תרומתו לישראל (שגם עליה יש המתווכחים, אני פחות מייחס לזה חשיבות באופן אישי)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 05, 2020 11:37 pm 
Hall of Famer

אני אישית מאוד מקווה שהוא ינצח.
ביידן היה רע מאוד לישראל בתור סגן נשיא בממשל אובמה.
ואין לי ספק שהוא לא הולך לקדם במילימטר את כל היוזמה של טראמפ לגבי "נורמליזציה" עם מדינות המפרץ.

וזה כמובן לא סותר את זה שאני חושב שהוא רע לאמריקה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 1:10 am 
Junior

אין דבר כזה נשיא רע לארה"ב או רע לישראל. הוא טוב לאנשים מסוימים (שבעיני הם מטורפים) ורע לאחרים.
בעיני טראמפ נשיא מזעזע לארה"ב, מזעזע לעולם ומזעזע לישראל, בלי שום קשר לביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 1:17 am 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
אין דבר כזה נשיא רע לארה"ב או רע לישראל. הוא טוב לאנשים מסוימים (שבעיני הם מטורפים) ורע לאחרים.
בעיני טראמפ נשיא מזעזע לארה"ב, מזעזע לעולם ומזעזע לישראל, בלי שום קשר לביבי.

נשיא מזעזע לישראל. במה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 2:10 am 
Junior

בגדול הדבר הכי חשוב מבחינתי בנשיא אמריקאי זה שהוא יאלץ את הממשלה שלנו לעשות צעדים קשים. טראמפ לא רק שלא ריסן הממשלה, הוא פאקינג זרק אותה ימינה. כל צעד שלו רק הכניס עוד מתח לאזורנו.
ומה התמריץ? העברת השגרירות לירושלים? מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 9:31 am 
Freshman

בטווח הארוך זיהוי מוחלט של האינטרס הישראלי עם צד אחד של המפה הפוליטית האמריקאית הוא מזיק בטירוף לישראל.
הבחירות שם לא מוכרעות לפי מה שמתאים לנו ואם נזדהה מאופן מוחלט ונשתף פעולה עם האג'נדה של הימין הקיצוני האמריקאי, בסוף נקבל נשיא עוין להרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 9:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני דווקא חושב שטראמפ עשה כמה צעדים חיוביים מאד באזור שלנו.
אני גם מסכים עם מארק שזיהוי מוחלט של ישראל עם צד אחד הוא לא טוב לטווח הארוך, אבל חושב שהתהליכים שקורים במפלגה הדמוקרטית וגם בלייבור בבריטניה לא תלויים בישראל או בטראמפ.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 12:29 pm 
Hall of Famer

לא, כי ברק "פרס נובל לשלום על כלום ושום דבר" אובמה עשה המון לישראל. כ"כ המון, שאחת ההחלטות האחרונות שלו בתור נשיא ארה"ב הייתה לא להטיל וטו על החלטה לגנות את ישראל באו"ם. וזה לפני שהזכרנו ליבוי האביב הערבי והמלחמות במזה"ת, עצימת העיניים כלפי שימוש בנשק כימי בסוריה, חתימה על הסכם גרעין מחורר עם איראן ועוד ועוד.
לדעתי דווקא טראמפ נתן הרבה שקט לאזור ועצם זה שהגיעו להסכם נורמליזציה הראה גם לפלסטינים שמי שעסקת המאה לא מתאימה לו, לאמריקאים ולישראל יש אלטרנטיבות נוספות ולא חייבים את הפלסטינים שמשתדלים תמיד לא להחמיץ הזדמנות להחמיץ הזדמנות. ועצם זה שהחליט לצאת מהסכם הגרעין כי קיבל הוכחות חותכות שהאיראנים משקרים והם ממשיכים לקדם פצצה מתחת לאף של שאר העולם, זה מראה על חוזקה ולא על חולשה כמו אצל האירופאים.

אז יכול להיות שהוא דפוק בראש, אבל לישראל הוא עדיף על פני מישהו כמו ביידן שהוא ממשיך דרכו של אובמה שעשה המון נזק בטחוני לישראל בפרט ולמזה"ת בכלל.

ואגב, אין פה עניין של הזדהות עם צד מסוים של המפה הפוליטית בארה"ב. זה בסוף בחירה בין שני אנשים וזה פרסונלי לחלוטין.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 12:51 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
לא, כי ברק "פרס נובל לשלום על כלום ושום דבר" אובמה עשה המון לישראל. כ"כ המון, שאחת ההחלטות האחרונות שלו בתור נשיא ארה"ב הייתה לא להטיל וטו על החלטה לגנות את ישראל באו"ם. וזה לפני שהזכרנו ליבוי האביב הערבי והמלחמות במזה"ת, עצימת העיניים כלפי שימוש בנשק כימי בסוריה, חתימה על הסכם גרעין מחורר עם איראן ועוד ועוד.
לדעתי דווקא טראמפ נתן הרבה שקט לאזור ועצם זה שהגיעו להסכם נורמליזציה הראה גם לפלסטינים שמי שעסקת המאה לא מתאימה לו, לאמריקאים ולישראל יש אלטרנטיבות נוספות ולא חייבים את הפלסטינים שמשתדלים תמיד לא להחמיץ הזדמנות להחמיץ הזדמנות. ועצם זה שהחליט לצאת מהסכם הגרעין כי קיבל הוכחות חותכות שהאיראנים משקרים והם ממשיכים לקדם פצצה מתחת לאף של שאר העולם, זה מראה על חוזקה ולא על חולשה כמו אצל האירופאים.

אז יכול להיות שהוא דפוק בראש, אבל לישראל הוא עדיף על פני מישהו כמו ביידן שהוא ממשיך דרכו של אובמה שעשה המון נזק בטחוני לישראל בפרט ולמזה"ת בכלל.

ואגב, אין פה עניין של הזדהות עם צד מסוים של המפה הפוליטית בארה"ב. זה בסוף בחירה בין שני אנשים וזה פרסונלי לחלוטין.

מבחינתי אי הטלת הוטו הייתה מצוינת.
לגבי "לא חייבים את הפלסטינים", מה? מה זה אומר בכלל? אתה נמצא פה איתם לא עם איחוד האמירויות. אם אתה ברצינות חושב שהבעיה שלנו עם הפלסטינים זה שאנחנו לא מפעילים מספיק לחץ אז אין לי איך להגיב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 1:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הוקיץ' כתב:
התותח המפוברק כתב:

לגבי "לא חייבים את הפלסטינים", מה? מה זה אומר בכלל? אתה נמצא פה איתם לא עם איחוד האמירויות. אם אתה ברצינות חושב שהבעיה שלנו עם הפלסטינים זה שאנחנו לא מפעילים מספיק לחץ אז אין לי איך להגיב לזה.

אגב זה נכון שיש לנו אלטרנטיבות לשלום עם הפלסטינאים. ע"ע מיקרונזיה. אני בטוח שאפשר גם למצוא איזו מדינה אפריקאית או שתיים שישמחו לקנות מאיתנו נשק לטבוח באזרחים המורדים בממשלה, או שבט כזה או אחר באמזונס שלא יתנגד להשתדרג מחצים רעילים לנשק אוטומטי. כמובן שאף אחת מהאלטרנטיבות האלו לא יפתרו את הבעיה של 2 מיליון תושבי עם אחר שחיים בשכנות לנו ולא ממש מסמפטים אותנו, אבל אלטרנטיבות יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 1:43 pm 
Junior

שני סקרים קשוחים מאוד לטראמפ היום. 14+ לביידן באן.בי.סי, 16+ בCNN

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 2:02 pm 
Sophomore

red כתב:

כמה היה בבחירות הקודמות באותו שלב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 2:06 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
התותח המפוברק כתב:

חבל על הזמן. לא יהיה שלום עם הפלסטינים בעתיד הנראה לעין לא משנה מי יהיה נשיא שם וראש ממשלה פה. הבעיה היא יותר פנימית אצלם, גם אולמרט לא הביא כלום מולם. שום נשיא שייבחר בארהב לא יעזור בעניין זה, בטח לא ביידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2020 2:08 pm 
Junior

לאומית2021 כתב:
red כתב:

כמה היה בבחירות הקודמות באותו שלב ?

אאל"ט, 6 אחוז להילארי באן.בי.סי וסביב אותו פער בסי.אן.אן, אבל בשניהם כבר זוהתה מגמת ירידה באותו שלב שהלכה והתעצמה עד לפער של 3-4 אחוז ממש סמוך לבחירות (בפועל, הפער בתוצאות האמת היה קצת יותר משני אחוז לטובת הילארי - לא ממש רחוק, ובוודאי שבטווח טעות הדגימה).

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 07, 2020 4:00 pm 
Hall of Famer

הסקרים הולכים ומכחילים....
טראמפ באיזה הייל מרי מטורף יוצא למלחמה על קליפורניה.
כנראה שגם הוא מיואש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 07, 2020 6:16 pm 
Sophomore

ממה שזכור לי משיעורי ההיסטוריה, טראמפ מאוד מזכיר את הנשיא הובר (גם תואם לתקופה). אולי הובר על קראק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 07, 2020 6:39 pm 
Junior

הסטרואידים דפקו את מה שנשאר ממנו. הוא יורד מהפסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 07, 2020 7:11 pm 
Senior

רסמוסון (!!) עם סקר ארצי של ביידן פלוס 12. כולו נערך אחרי ההדבקות.

בהקבלה לישראל זה סקר בישראל היום שנותן לביבי 8 מנדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 07, 2020 8:33 pm 
Junior

זה באמת מספר מדהים, שמצטרף לעוד לא מעט סקרים דרמטיים מהיומיים האחרונים. מצד שני, האובססיה שלי גורמת לי לעבור שוב ושוב על המספרים לעומת המספרים של 2016, ואני פחות ופחות משוכנע בנראטיב של ״המצב של ביידן הרבה יותר טוב מזה של הילארי באותה תקופה״. לפי הממוצעים של rcp, למשל, במישיגן-וויסקונסין-פנסילבניה (והוא יכול לנצח אם הוא גונב רק אחת מהמדינות האלה) אין לביידן שום יתרון על פני הילארי בתקופה המקבילה. זה נראה טוב מאוד כרגע והתקווה היא שמשהו מהותי קרה, שהקסם של טראמפ נעלם ושכמו שלפני 4 שנים הוא היה יכול לעשות כל דבר ולצאת מזה נקי, אז כרגע כל דבר שהוא עושה רק מוציא אותו יותר ויותר רע. מצד שני, מספיק דיבייט גרוע אחד של ביידן (אם יהיה כזה), כדי שטראמפ יזיז את המחט כמה אחוזים לכיוונו, יקח איכשהו את פנסילבניה ואללה יסטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 07, 2020 9:10 pm 
Hall of Famer

סקר שפורסם לפני כמה דקות בפנסילבניה נותן 13 אחוז לביידן.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 07, 2020 9:18 pm 
Junior

5+ באיווה, 11+ בפלורידה... :shock:

קוויניפק נותנים לביידן מספרים יותר טובים מהממוצע שלו בדרך כלל, and yet.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 12:07 am 
Senior

מה שמסקרן בעיני בעיקר זה הפילוח של קוויניפק, שכאמור יש להם נטייה לביידן

Aaron Blake (AaronBlake)

New Q polls among 65+ voters:

Iowa: Biden +25 (Clinton was -4 in '16)
Pennsylvania: Biden +19 (Clinton -10)
Florida: Biden +15 (Clinton -17)

מסתבר שהתכנית הרפובליקנית לקורונה שעיקרה ״זין על סבתא״ לא עבדה כמצופה בקרב סבתא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 10:38 am 
Hall of Famer

תם הטקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 12:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מעניין מה יהיה עכשיו עם העימות השני. טראמפ מתעקש להתעמת למרות שלא ברור אם הוא בכלל החלים מהקורונה (אפשר בכלל להחלים ממנה כל כך מהר?) וביידן טוען (די בצדק) שאין סיבה לערוך את העימות אם הנשיא עדיין חולה. טראמפ כמובן ינסה למנף את זה לטובתו (יגיד שביידן פחדן). אם אכן ייערך העימות צריך לארגן מיכל פופקורן גדול ושקית הקאה.
אישית אני חושב שלביידן דוקא יש מה להרוויח מהעימות כי אם המחקרים צודקים שהקורונה גורמת לפגיעה קוגנטיבית אלוהים יודע איזה שטויות טראמפ עשוי לפלוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 2:16 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אישית אני חושב שלביידן דוקא יש מה להרוויח מהעימות כי אם המחקרים צודקים שהקורונה גורמת לפגיעה קוגנטיבית אלוהים יודע איזה שטויות טראמפ עשוי לפלוט.

אם השטויות שהוא פלט עד היום לא פגעו אני לא רואה איך הקורונה תשנה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1070 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: