סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 12:04 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שוויק1 כתב:
מה שכיף זה שכבר העובדה שלברון עקף את קובי זה done deal בעיני הציבור הרחב ולפלאש נשאר רק להטריל פה את הפורום כמנגנון פיצוי.

בעיני איזה ציבור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 12:08 pm 
Junior

FLASH כתב:
תנשום, תנשום. ושתה גם כוס מים זה יעזור עוד קצת
מה לא ענייני בתגובה שכתבתי לך? מה בעצם ענייני יותר בהודעה שלך - משחקי הדחה זה יותר ווינר וקילר לעומת משחקי קלוזאווט?
מר 5 התבזויות בגמר יכול לרשום מספריפלצת עד מחר, ועדיין הוא הפסיד יותר מכל אחד אחר בסוויפים ותבוסות חד צדדיות והופעות ביזיוניות (דאלאס וס"א ב2007) בגמר הNBA.
ורק לעודד אותך, חבריך מהפורום כבר עשו את הנ"ל והביאו את המשחקים של קובי בהדחות בעבר, טחנו את המים האלה הרבה פעמים ב10-15 שנה האחרונות, מעריך שלא היית בפורום

אני נושם חביבי, גם שתיתי מים לא מזמן ככה שאני בסדר.
משחקי הדחה זה ווינר וקילר אחר ממשחקי קלוזאאוט. אין בעיה, זורם איתך שקובי מלך על במשחקי קלוזאאוט. אתה מסכים איתי שבהסתברות מאוד גבוה קובי יחרבן במכנסיים במשחק הדחה? ( אשמח לתשובה לפני שתעביר את השאלה ללברון).

ואכן לברון הפסיד וחטף סוויפים בגמר הNBA, לא זכור לי שמישהו התווכח עם העובדה הזאת.

אני הייתי בפורום, אל תדאג... אני פה משנת 2000. מה הייתה התגובה שלך למספרים של קובי לפני שלברון הפסיד במלא גמרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 12:10 pm 
Junior

Dovi כתב:
שוויק1 כתב:
מה שכיף זה שכבר העובדה שלברון עקף את קובי זה done deal בעיני הציבור הרחב ולפלאש נשאר רק להטריל פה את הפורום כמנגנון פיצוי.

בעיני איזה ציבור?

כל פרשן שהתייחס לנושא לאחרונה בפלייאוף, טורי דעה שנתקלתי בהם (למשל כאן או כאן ). אני חושב שלאור האליפות המשמשמשת ובאה זה כבר done deal אבל אתה מוזמן להאיר את עיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 12:29 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה בטח לא דאן דיל, כי אם לברון יפסיד את האליפות הכל יתחדש. ממש כמו שקרי לדעתי היה בכיוון של לאיים על המשבצת של מספר 2 של ג'ורדן (אליפות מדהימה אחת, דומיננטיות יוצאת דופן בעונה שאחרי עם סיפור שיא הניצחונות בעונה הסדירה) ואז הפסד אחד והופעה חיוורת במשחקי ההכרעה אחרי שהוא כבר הוביל 3-1 מחק לו הכל.

אם לברון ייקח את האליפות הזו, בטח אם זה ייגמר בפלייאוף שלם של 4-1, הוא ישאיר אבק לקובי גם תודעתית. סביר להניח שאנשים יתחילו ברצינות להשוות אותו לג'ורדן (כלומר יש כאלה שמשווים אותו ברצינות גם עכשיו, אבל אני מדבר על אנשים רציניים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 12:31 pm 
Junior

תומר כתב:
לא ולא
הדיונים הם מאסטר ופלאש נגד העולם
לברון, קובי וג'ורדן הם רק הפלטפורמה

אתה מתכוון בועת סלניוז המנותקת מהעולם, נגד העולם שלא מיוצג פה בפורום
מה העולם חושב מעבר לבועת פורום סלניוז.
סתם אולי כדאי לנפץ איזו אשליה מתוקה של תומכי לברון, כדוגמת

שוויק1 כתב:

https://www.espn.com/sportsnation/story ... obe-bryant
סקר מאחרי האליפות השלישית הלברון, כשהוא היה כבר עם רזומה של 3 אליפויות 8 גמרים 4 MVP ליגה 3 MVP גמר ומספריפלצת

60% אמרו קובי, 40% בחרו בלברון

מעל 90 אלף מצביעים, נראה לי מדגם מייצג הרבה יותר מאיזה 100 עכברי NBA בסלניוז או 30 מומחה ESPN שיגידו לברון או 100 שחקני עבר שיגידו קובי.

כן אני מודע שבפורום סלניוז בטוחים שיש 200 אלף מעריצות לקובי, אני תוהה, מה, תומכי קובי לא בטוחים שיש 200 אלף מעריצות ללברון?

מאז לברון הגיע לגמר אבל שוב קיבל בראש מדוראנט, אח"כ לברון לא הגיע לפלייאוף, והעונה המעולה הנוכחית.

אני מודה שזה קרוב. הנה שקי הביא טיעון הופעות עם הגב לקיר (לשאלתך שקי, אתה צודק. אני עדיין מחכה לתשובה עניינית. מספרים במשחקי קלוזאווט ומשחקי שוברי סדרה, לא רק למספרים שנוחים לך) וכמובן המספרים והMVPים.
האם זה יתהפך בעקבות האליפות הקרובה של ג'יימס? מסופק. שניהם כבר היו מאוד יציבים במעמד העל שצברו כבר ב2017.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 12:36 pm 
Junior

ראובן כתב:
אם לברון ייקח את האליפות הזו, בטח אם זה ייגמר בפלייאוף שלם של 4-1, הוא ישאיר אבק לקובי גם תודעתית. סביר להניח שאנשים יתחילו ברצינות להשוות אותו לג'ורדן (כלומר יש כאלה שמשווים אותו ברצינות גם עכשיו, אבל אני מדבר על אנשים רציניים).

סביר להניח ש95% ימשיכו לגחך על המשווים אותו לג'ורדן, הויכוח הזה ייגמר חד צדדי כל פעם שהוא ייפתח. חבל לבזות את לברון שוב גם השנה
וודאי שהוא לא יעבור את קובי תודעתית, אם האליפות השלישית לא עשתה את זה כמו ש90 אלף מצביעים הראו, ודאי שלא הנוכחית ההרבה פחות מרשימה מבחינת הכלום שעמד מולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 1:13 pm 
מנהל פורום

אני לא מניח שאתה תהיה בין אותם האנשים, וגם אני לא חושב שאהיה. רק ציינתי מה עומד לקרות ולדעתי אלה לא יהיו שיתנגדו. מה גם שהרבה מאוד מהשותפים לדיון הזה לא ראו את ג'ורדן בזמן אמת ועבור חלקם הוא בערך כמו שווילט צ'מברליין היה עבורי כילד בשנות ה80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 1:19 pm 
Senior

Dovi כתב:
שוויק1 כתב:

בעיני איזה ציבור?

או, זאת שאלה שאפשר לתת לה תשובה יחסית פשוטה. איך? מעניין ששאלת, אני אישית הקשתי "the best NBA player of all times" במנוע החיפוש המפורסם גוגל. וליתר בטחון סיננתי לדפים שפורסמו רק בשנה האחרונה.
אלו 10 התוצאות המובילות (כולל לינקים לנוחות הציבור):
1. ESPN - קובי מקום 9, לברון מקום 2
2. אתר בשם Complex - קובי מקום 5, לברון מקום 2
3. האתר של CBS - קובי מקום 10, לברון מקום 2
4. האתר של FOX - קובי מקום 6, לברון מקום 2
5. אתר בשם Clutchpoints.com - קובי מקום 10, לברון מקום 2
6. אתר בשם Howtheyplay קובי מקום 10, לברון מקום 1(!)
7. אתר בשם lineups.com שהאנטיוירוס הרשע של העבודה חסם לי (כן, מה נראה לכם, שאני כותב את כל זה על חשבון זמני הפרטי?)
8. אתר בשם essentiallysports.com - קובי מקום 3, לברון מקום 4
9. אתר בשם theonion.com - ראו מספר 7 לעיל
10. אתר בשם sportsretriever.com - קובי מחוץ לחמישיה, לברון מקום 2
11. אתר בשם lwosports.com - קובי מקום 5, לברון מקום 2
12. אתר בשם 247sport - קובי מקום 9, לברון מקום 2
13. מאחר והאתר האחרון שצוטט, התיחס לסקר של ESPN שכבר הוזכר, נוסיף עוד אחד: אתר בשם thegamehaus.com - קובי מקום 6, לברון מקום 2

ממוצע: קובי מקום 7, לברון מקום 2

אז אני חושב שהתשובה לשאלה המעניינת של הגולש Dovi תהיה:
"רוב הציבור (לפחות ככל שהוא מיוצג באתרי ספורט אמריקאיים) חושב שלברון ג'יימס עקף את קובי ובפער די עצום. בכל הדירוגים מדורגים ביניהם עוד לפחות שנים או שלושה שחקנים, לרוב מעל ארבעה, שלדעת הציבור הרחב היו טובים מקובי אבל פחות טובים מלברון"

נערך לאחרונה על ידי תומר בתאריך ה' אוקטובר 08, 2020 1:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 1:26 pm 
Junior

FLASH כתב:
ראובן כתב:

סביר להניח ש95% ימשיכו לגחך על המשווים אותו לג'ורדן, הויכוח הזה ייגמר חד צדדי כל פעם שהוא ייפתח. חבל לבזות את לברון שוב גם השנה
וודאי שהוא לא יעבור את קובי תודעתית, אם האליפות השלישית לא עשתה את זה כמו ש90 אלף מצביעים הראו, ודאי שלא הנוכחית ההרבה פחות מרשימה מבחינת הכלום שעמד מולו.

ברור שסקר מלפני שלוש שנים שנגמר 60-40 יסתיים אותו דבר אחרי עוד אליפות מרשימה (כמובן שהdone deal שלי מתייחס ללקיחת אליפות) בפרנצ׳ייז שלישי, מה לא? אם לפלאש זה ברור אז זה ברור לא? מה זה דירוג הסטורי של espn מהשנה ששם לברון במקום השני. זה סתם שטויות של 30 פרשנים. מה שחשוב וקובע במסמרות זה אותו סקר או כה ידוע ומפורסם מלפני שלוש שנים שקבע באופן חותך (60-40!) שקובי מעל לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 2:40 pm 
מנהל פורום

בכל מקרה לא רק העוד אליפות תשפיע, אלא גם העובדה שלאנשים יש נטיה להצביע למה שהם זוכרים בטווח הקרוב (ע"ע למבדה שנבחר באיזה מקום פסיכי במצעד 50 השנים ב1989). אחרי האליפות השלישית של לברון קובי היה עדיין שחקן פעיל וכוכב גדול וטרי בזיכרון. היום הוא יהיה הרבה פחות טרי בזיכרון כשחקן למצביעים, מה לעשות.

בכל אופן אני מניח שיעשו סקר כזה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 3:26 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
אם לברון ייקח את האליפות הזו, בטח אם זה ייגמר בפלייאוף שלם של 4-1, הוא ישאיר אבק לקובי גם תודעתית. סביר להניח שאנשים יתחילו ברצינות להשוות אותו
לג'ורדן (כלומר יש כאלה שמשווים אותו ברצינות גם עכשיו, אבל אני מדבר על אנשים רציניים).

אני לא איש רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 4:03 pm 
Sophomore

שוויק1 כתב:
FLASH כתב:
ראובן כתב:

ברור שסקר מלפני שלוש שנים שנגמר 60-40 יסתיים אותו דבר אחרי עוד אליפות מרשימה (כמובן שהdone deal שלי מתייחס ללקיחת אליפות) בפרנצ׳ייז שלישי, מה לא? אם לפלאש זה ברור אז זה ברור לא? מה זה דירוג הסטורי של espn מהשנה ששם לברון במקום השני. זה סתם שטויות של 30 פרשנים. מה שחשוב וקובע במסמרות זה אותו סקר או כה ידוע ומפורסם מלפני שלוש שנים שקבע באופן חותך (60-40!) שקובי מעל לברון.

עוד כמה דברים על "הסקר" הזה.

כמישהו שעשה כמה סקרים בחיים וגם מעביר שיעורים על הבעיות השונות של סקרים, אז הנה אחד שהוא בעייתי במיוחד.

קודם כל, זו דוגמא קלאסית לאיך לשאול שאלה מוטית. קודם מביאים הצהרה של ג'ורדן שקובי גדול יותר. ואז שואלים מגיבים מי יותר גדול. כל מי שעורך סקרים יודע שיש כאן הטיית אישוש רצינית. זה בערך כמו לשאול: "איינשטיין אמר ש... (מלא את החסר)". האם אתה מסכים?

יותר מזה, המספר "90,000" נראה מרשים. אבל כל מי שיודע משהו על סטטיסטיקות יודע שגם מדגם גדול מאוד יכול להיות מוטה ולא מייצג. או, לחלופין, אפשר לשאול מה הוא בדיוק מייצג. למשל, אפשר לתהות כמה מתוך אותם מצביעים הם מסין? לאף אחד אין מושג, כי זה מה שקורה בסקרים אינטרנטיים. אבל מה שכן ידוע היטב זה שהמותג של קובי בסין הוא ענק. מהיכרות אישית שלי עם כמה סינים, נראה לי שעבורם קובי יותר גדול מג'ורדן (היה באמת מעניין לראות סקר בסין שמשווה את השניים). אחת הסיבות היא שקובי השקיע בשיווק בשוק הסיני במשך שנים ואפילו מייחסים לו את העלייה המטאורית בפופולאריות של הליגה בארץ המאוכלסת בעולם:

https://www.usatoday.com/story/sports/n ... 821386002/

אז גם אם ה"סקר" לא היה מוטה ולא היה בעייתי מבחינת זמנים, אני לפחות מחזיק יותר מהמומחים של ESPN (או אחד מעשרת האתרים האחרים שהביאו כאן) וכן, גם מחובבי הכדורסל של סל ניוז מאשר מ"חוכמת ההמונים" הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 4:19 pm 
Sophomore

אז בדקתי עוד קצת ואכן, בסין קובי פופולארי אפילו יותר מג'ורדן (הכדורסלן הכי פופולארי כשג'רמי לי הכי פופולארי מבין השחקנים הפעילים):

https://www.cnbc.com/2018/11/20/the-nba ... pened.html

ואפרופו ג'ורדן, לדעתי ההצהרה שלו בנוגע לקובי מול לברון הייתה די שקופה. אם המדד הוא אליפויות, אז לג'ורדן יש 6 ולקובי, אחרי שכבר פרש, 5. כלומר ג'ורדן יכול להיות בטוח שקובי לא יעבור אותו בשום דירוג. לברון? כאן כבר יש יותר ספק וג'ורדן בבירור רואה בלברון איום. אז מה עושים? טוענים שלברון פחות גדול מהשחקן שבבירור פחות טוב ממך (וגם דואגים לסדרה אייקונית ב-ESPN שתחדד את המעמד ההיסטורי). שיהיה ברור, מאדם עם אובססיה תחרותית כמו מייקל לא הייתי מצפה לפחות.

אבל מה שזה אומר על ה"סקר" שלמעלה זה שיש כאן בעצם מצב של 2 נגד אחד. כל חובבי קובי מצביעים לו כמובן. ולמעריצי ג'ורדן יש את אותו אינטרס כדי להראות שלברון אפילו לא מתקרב למעמד של ג'ורדן. דעות לגיטימיות, אבל כסקר שמתיימר לייצג זה בעייתי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 4:30 pm 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ראובן כתב:
אם לברון ייקח את האליפות הזו, בטח אם זה ייגמר בפלייאוף שלם של 4-1, הוא ישאיר אבק לקובי גם תודעתית. סביר להניח שאנשים יתחילו ברצינות להשוות אותו
לג'ורדן (כלומר יש כאלה שמשווים אותו ברצינות גם עכשיו, אבל אני מדבר על אנשים רציניים).

אני לא איש רציני?

דיברתי על אנשים ממש רציניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 4:57 pm 
Junior

והנה חובבי לברון לימדו אותנו עוד כמה פנינים לפנתיאון

1. למה מה זה 90 אלף מצביעים? הרי אנחנו מדברים על מה העולם חושב, ושקובי לברון זה done deal, ומה שקובע מה העולם חושב זה 10-15 מדרגים עכברי כדורסל, שהם הם "רוב הציבור (לפחות ככל שהוא מיוצג באתרי ספורט אמריקאיים)". לא 90 אלף איש שהצביעו בסקר, אלא 10-15 מדרגים הם רוב הציבור

2. מה זה 90 אלף מצביעים? הרי הסקר הזה יכול להיות מוטה, ייתכן שפירסמו את הכתבה הזו בעיקר בסין, ולא בESPN , ורק אז היא נחתה בESPN. מדובר ב90 אלף מעריצות סיניות בכלל.

3. מה זה 90 איש מצביעים, מתוכם קרוב ל60 אלף אמרו קובי? הרי אמרתי done deal בעיני הציבור הרחב, ובכלל התכוונתי לאחרי אליפות נוספת כמו שתמצאו כאן, לבן על גבי לבן:
ציטוט:

וודאי שאליפות כזו שנלקחה מול כלום ושום דבר תעשה יותר מאליפות ענקית מול ג"ס, ודאי כשהיא באה אחרי שדוראנט נתן ללברון בעיטה בישבן + עונה נטולת פלייאוף.

4. מה זה מעל 90 אלף מצביעים, הרי הם כל כך חסרי דעה ובורים שאמירה של ג'ורדן מיד מטה את דעתן כאילו מדובר בפיזיקה מודרנית, מדע מדויק ואיינשטיין (ובואו נשכח שיש עוד סקרים דומים)

5. מה זה 90 אלף מצביעים, כלום, הרי אנשים בזמנו הצביעו על מה שהיה טרי בראש, והאליפות של לברון ב2016 לא היתה טריה בראש, הוא היה סתם שחקן מעפן לעומת הכוכב הענק שקובי היה בשנת 2017 (???)

6. מה זה 90 אלף איש? הרי חכמי ESPN וחכמי סלניוז הם הם העולם הרחב וקבעו שזה done deal בעיני העולם הרחב, וזה הרבה יותר משמעותי מה העולם חושב מאשר 90 אלף איש שחיים בגלקסיה אחרת (או בסין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 5:13 pm 
Senior

פלאש, עצה מכל הלב, עזוב
שום מילה שתוסיף בפתיל הזה לא תוכל לתמוך בטיעון שלך או להוציא אותך טוב
למענך - די

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 5:36 pm 
Junior

שוויק1 כתב:

כמו שאמרתי, מה שנשאר זה רק להטריל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 6:36 pm 
Sophomore

פלאש, שמח לראות שכללים בסיסיים של איך *לא* לעשות סקרים הם בעיניך זוטות, כולל בעיות מהותיות של הטייה בשאלות שכל טקסטבוק מדעי בנושא דן בהן בהרחבה ומזהיר מפניהן. למי אכפת בכלל אם זה מדגם מייצג או את מי הוא מייצג? 90K! אתה בטח מאלו שקוראים סקרים בטוויטר ובטוחים שאם הרבה אנשים ענו אז זה תקף...

אבל מילה גם על עניין ה"חובבי לברון". לא יכול לדבר בשם כולם כאן, אבל אני לפחות לא "חובב לברון" (ובטח לא מעריץ שלו). לא ממש מת על האישיות שלו וגם לא על הפרצוף החמוץ והבכיינות שלו במשחקים. כן חושב שהוא שחקן היסטורי ובין הגדולים בכל הזמנים (בעיני ג'ורדן וגם קארים גדולים יותר). אבל אישית, יש לא מעט שחקנים שאני מעדיף והעדפתי לצפות בהם. למשל סטיב נאש, כריס פול, או ניקולה יוקיץ' (כן, מסירות עושות לי את זה יותר מכח מתפרץ). גם סטף קרי. וגם בג'ורדן נהניתי יותר לצפות. יודע מה? אפילו... (תופים) בקובי בראיינט בזון. לא סובל את בראיינט האדם (אנסים לא עושים לי את זה). אבל מעריך את הגדולה שלו כשחקן וגם כשחקן שהיה חוויה (עבורי) לצפות בו.

וזה בעיני ההבדל הגדול בינך ובין מאסטר לבין רוב מי שמתדיין איתכם כאן: מכיוון שאתם רואים הכל דרך המשקפיים של מעריצי קובי, קשה לכם לדמיין איך יכול להיות שמישהו אחר יכול להעלות טיעונים שלא נגועים בחשבונות אישיים ושלא באים מתוך הערצה עיוורת לשחקנים אחרים. טוב, בטח מנחם לדעת שהאומה הסינית מאחוריכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 7:59 pm 
Hall of Famer

גם אני כחובב אנדרדוגים ידוע - פחות או יותר מעודד כל שנה כנגד לברון בפלייאוף...
אבל יודע להכיר בגדולתו הרבה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 8:00 pm 
Sophomore

מצטרף לסאבוניס בהקשר של "חובבי לברון". אני בהחלט מעריך אותו, אבל הוא לא מהחביבים עלי בליגה ולרוב הוא נמצא בצד שאני מעדיף שיפסיד. בטח עכשיו בסדרת הגמר נגד מיאמי וג'ימי באטלר, שהוא אולי החביב עלי ביותר כיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 9:00 pm 
Hall of Famer

גם אותי קשה להאשים בחיבה יתירה ללברון.
אני במקרה הטוב נייטרלי לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 9:03 pm 
Hall of Famer

ואני אישית די מתעב את לברון, ומאד עצוב על כך שהלייקרס יקחו אליפות.
בלי קשר, הוא כבר מזמן עקף את קובי (שהיה אחד משלושת השחקנים האהובים עליי אי פעם) בסיבוב, והוא בלי שום ספק שחקן הכדורסל השני בטיבו לפחות מאז תחילת שנות התשעים. (בספרי אחריו, כנראה לפי הסדר אבל במרחק לא קטן מלברון - קובי, דאנק ושאקיל (שלושתם צמודים),

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 9:09 pm 
Junior

עוד סקר מעניין (שכמובן הרבה פחות רלבנטי מאותו סקר מכונן של פלאש מלפני שלוש שנים) הוא סקר שנערך שנה שעברה בקרב 127 שחקנים פעילים ששם את מייקל ראשון, לברון שני וקובי שלישי, אבל כמובן שסביר שאחרי הפלייאוף הנוכחי בו לברון קרוב לקחת אליפות מול ערימת "כלום שעמדה מולו" כנראה תוריד אותו גם בדירוג הזה מאחורי קובי.
מקור: https://www.google.com/amp/s/cavaliersn ... ltime/amp/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 9:27 pm 
Hall of Famer

אז אם נסכם - הפורום הוא דווקא "אנטי לברון" באופן די מובהק

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 9:29 pm 
Junior

אני כמובן לגמרי בטים-לברון.
כפרה עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 106 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: