שוויק1 כתב:
מאסטר כתב:
איך למען השם המסירה לדייויס יותר קשה לביצוע? אתה לא שם לב שבאטלר קופץ בדיוק מאחורי ג'יימס, בקו המסירה לגרין, עם ידיים מושטות? (בניגוד לאדבאיו שעל הקרקע)
https://ibb.co/RctLFcT (עצרתי בנקודה כדי שתראה)
מעבר לזה שדייויס הרבה יותר קרוב פיזית ללברון, שנמצא כבר כמעט בטבעת, לעומת ההוצאה החוצה לשלשה בטופ אוף דה קי - הכיוון ההפוך מאיפה שהוא רץ אליו.
אני ממש לא רוצה להפוך את זה לעוד ויכוח מעייף אז זו תהיה ההודעה האחרונה שלי בנושא.
לא אמרתי שהמסירה יותר קשה לביצוע. בכל לא התייחסתי למסירה מהצד של לברון ולרמת הקושי שהוא נדרש לה. אמרתי שהמסירה לדיוויס עם סיכויים הרבה יותר גבוהים להשתבש, נדמה לי שזה לא משהו שאפשר לחלוק עליו, דיוייס עומד שם ליד שחקן של ההיט שנמצא בקו המסירה.
אפשר להגיד ובצדק שגרין מנגר כל הפלייאוף. עדיין מדובר בקלות באחת בזריקות הכי פנויות שקלע יכול לחלום עליהם, ים של זמן לאסוף את עצמך ולכוון, ומדובר במישהו עם טונות נסיון במעמדים האלה. הרי ברור לכולם שאם זה היה נכנס( יש ספק למישהו שהזריקה הזאת יכלה בכיף להיכנס??) כולם היו מדברים איך ברגע האמת השחקנים עם הנסיון למרות שהחטיאו אלף זריקות לפני זה הם אלו שאתה צריך לידך ולכן ההיט חסרי הנסיון הפסידו.
לא רואה מה יש פה לטחון כל כך הרבה, לברון עשה מבחינת כדורסל את המהלך הכי נכון ועם ההסתברות הכי גדולה להצליח והכדור לא נכנס. ברור שהרבה כוכבים אחרים (לא אנקוב בשמות כדי לא להצית פה ויכוח נוסף) היו בוחרים לזרוק זריקה קשה. זה לברון השחקן, הוא עשה את זה לאורך כל הקריירה ואין סיבה שפתאום בגיל 35 זה ישתנה.
בהודעה הקודמת רשמת "יכול למסור מסירה קשה לדיוויס" ומכאן הסקתי שלדעתך רמת הביצוע של המסירה היא קשה יותר.
מבחינת הסיכויים להשתבש, שהם אגב די מספרים את התמונה של מסירה קשה לביצוע או קלה לביצוע, אז אני רואה את הדברים כך:
ג'ימי באטלר קופץ עם ידיים מושטות בקו המסירה לגרין. אדבאיו על הקרקע ואפילו לא מרים ידיים. דייויס קרוב יותר ו'בכיוון של המהלך' כי לברון רץ לכיוונו, גרין רחוק יותר ובכיוון ההפוך מהמהלך.
מה שמקזז מעט את היתרון שנוצר לדייויס לפי התיאור מהשורה הקודמת, היא העובדה שאיגי נמצא קרוב אליו (ועדיין דייויס בעמדה טובה יותר מתחת לסל), כך שהוא יכול לשלוח יד ולשבש את המהלך.
אז גם אם העובדה שאיגי שם מקזזת לחלוטין את עניין המרחק בין השחקנים, התנועה של לברון, והקפיצה האקטיבית של באטלר, עדיין אני אעדיף ניסיון להגיע לדאנק/פאול לדייויס מאשר ללכת לשלשה של גרין.
אני חושב שאנשים ממעיטים במה שודים כתב, אבל ה"עוד כדרור" שהוא היה צריך לקחת לפני הזריקה, כי הכדור לא בא לגמרי לקאץ' אנד שוט, מוריד את הסיכוי שזה ייכנס. וזה נוצר בין היתר כי המסירה של לברון לא הייתה קלה.
אני לא חושב שאוכל להסביר יותר טוב את הנקודה שלי אז אעצור בזה. מי שחושב אחרת - בכיף. רק באתי לתת עוד זווית מבט לגבי האפשרויות שהיו במהלך ודרגת הקושי שלהם בעיניי.
בנוגע לשורה האחרונה - אני לא אגרר למקום הזה שוב (האמת מפתיע אותי שאתה מעלה את זה) - אבל אדביק את מה שרשמתי לראי שעל הקיר:
https://www.youtube.com/watch?v=rf3z0sr ... s%26Sportsזה תקציר המשחק. כפי שאתה יכול לראות ב-7:46 ו-8:08 - שני הסלים האחרונים של לברון - הוא לא בדיוק נרתע או מוותר על מצבים קשים מאוד, אלא הולך חזק לטבעת ומסיים.
האם הוא יכל לעשות את זה גם במהלך האחרון? כן. לומר שלברון השחקן לא הולך לסל לפעמים על 2 או 3 שחקנים ומסיים זאת גניבת דעת.