סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יורוליג - מחזורים 3-4
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 8:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראשית כל, כאן מרוכזים עדכוני הקורונה אודות הקבוצות:
https://www.euroleague.net/news/i/awur8 ... id-19-news

על פניו אני רואה שכל המשחקים צפויים להתקיים
זניט עם 8 שחקנים חיוביים לקורונה (לצד פאסקוול, ועוד 4 אנשי צוות)

מחר ולנסיה - ברצלונה
מחרתיים פנר' - צסק"א

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 11:36 pm 
Sophomore

לפי הדיווח זניט אפילו לא קיבלה תשובה מהיורוליג לבקשה לדחות את המשחקים.
לא טסו וסביר להניח שיפסידו טכנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 12:21 am 
Sophomore

אם זה נכון, זו התנהלות ביזיונית של היורוליג. בכלל מרגיש שהגוף הזה מנותק לחלוטין מהמציאות. מעניין אם גם הקבוצות הגדולות יקבלו הפסדים טכניים כשיגיע תורם, או שעד אז כבר ימצאו דרך להתגמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 12:33 am 
Hall of Famer

מכבי תקבל הפסד טכני בסיטואציה כלשהי?
צחקתי בקול!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 10:43 am 
Sophomore

אז זניט לא מופיעה למשחק כי ליטרלי אין לי שחקנים, חימקי נוסעת למדריד עם 8 שחקנים כשמתוכם כנראה 2 שחקני נוער ווילרבאן תארח הערב את פאו עם 7 שחקני רוטציה (+2 שחקני נוער) וללא צוות האימון. סך הכל מתקדם יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 11:29 am 
Sophomore

מסקרן אותי אם ראי שלא מצא טעם בסיום העונה שעברה ולא ראה משחקים בשל כך, עוקב אחרי תחילת העונה הזו. כי בניגוד אליו נהנתי מאד מסיום העונה שעברה בכל המסגרות אבל באופן שהעונה הזו מתנהלת עכשיו, זה חסר טעם לחלוטין. אין טעם ספורטיבי למשחקים כאלה, כמו שלא היה ממש טעם למשחק של מכבי-זלצבורג. התחרות נהיית מי מצליח לשמור על יותר שחקנים שליליים ולא ממש מי משחק יותר טוב.
ובכלל, לא בדקתי את זה לעומק אבל יש תחושה מוזרה שהקורונה מחבבת ספורטאים. עושה רושם שהם נדבקים באחוז גבוה יותר משאר האוכלוסיה. בשליפה, אם נדגום את ליגת העל בכדורגל כאן, להערכתי יש כבר למעלה מ70 שחקנים ואנשי צוות שנדבקו בחצי השנה האחרונה. אני מניח שאין יותר מ750 שחקנים ואנשי צוות בכלל הליגה (50X14 ועוד עיגלתי למעלה). זה אומר כעשרה אחוז נדבקים. הרבה יותר מאחוז הנדבקים בישראל (כ3.5%).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 11:33 am 
Hall of Famer

Avishai כתב:
לפי הדיווח זניט אפילו לא קיבלה תשובה מהיורוליג לבקשה לדחות את המשחקים.
לא טסו וסביר להניח שיפסידו טכנית.

אני במקום זניט עולה למשחק עם כל חולי הקורונה ושכל הנהלת היורוליג שמאיימת בהפסד טכני שתלך לעזעזל.בושה.
אני מקווה שידחו את המשחק הזה.מה הם רוצים שזנעט תעלה עם 6 שחקנים בסגל?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 12:03 pm 
מנהל פורום

יוניק כתב:
מסקרן אותי אם ראי שלא מצא טעם בסיום העונה שעברה ולא ראה משחקים בשל כך, עוקב אחרי תחילת העונה הזו. כי בניגוד אליו נהנתי מאד מסיום העונה שעברה בכל המסגרות אבל באופן שהעונה הזו מתנהלת עכשיו, זה חסר טעם לחלוטין. אין טעם ספורטיבי למשחקים כאלה, כמו שלא היה ממש טעם למשחק של מכבי-זלצבורג. התחרות נהיית מי מצליח לשמור על יותר שחקנים שליליים ולא ממש מי משחק יותר טוב.
ובכלל, לא בדקתי את זה לעומק אבל יש תחושה מוזרה שהקורונה מחבבת ספורטאים. עושה רושם שהם נדבקים באחוז גבוה יותר משאר האוכלוסיה. בשליפה, אם נדגום את ליגת העל בכדורגל כאן, להערכתי יש כבר למעלה מ70 שחקנים ואנשי צוות שנדבקו בחצי השנה האחרונה. אני מניח שאין יותר מ750 שחקנים ואנשי צוות בכלל הליגה (50X14 ועוד עיגלתי למעלה). זה אומר כעשרה אחוז נדבקים. הרבה יותר מאחוז הנדבקים בישראל (כ3.5%).

זה מסתדר עם עוד סטטיסטיקות שמראות שרוב הנדבקים בגל השני זה צעירים שכבר הבינו שהקורונה לא ממש מסוכנת בשבילם, אולי אפילו יתרון, לחלות, לנוח שבועיים וזהו, לא צריך לדאוג יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 12:18 pm 
Hall of Famer

אני מאד בספק אם שחקנים מקצוענים מסתכנים בהשבתה מהקורונה. אני עוד יותר בספק אם הקבוצות מקילות ראש בהדבקות.
מעבר לכך, אם צעירים חושבים שאולי זה יתרון לחלות בקורונה, אז או שהם מאד טיפשים או שהם לא קראו מספיק על המחלה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 12:44 pm 
Hall of Famer

וילרבאן הודיעה לפני שעה קלה ש7 שחקנים שלה ו4 אנשי צוות חיוביים לקורונה והמשחקים שלה השבוע בספק כמו במקרה של ס'פ הרוסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 1:13 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
וילרבאן הודיעה לפני שעה קלה ש7 שחקנים שלה ו4 אנשי צוות חיוביים לקורונה והמשחקים שלה השבוע בספק כמו במקרה של ס'פ הרוסית.

די נו, אם לא היה מדובר כאן במחלה, זה היה ממש קומדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 2:47 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
אני מאד בספק אם שחקנים מקצוענים מסתכנים בהשבתה מהקורונה. אני עוד יותר בספק אם הקבוצות מקילות ראש בהדבקות.
מעבר לכך, אם צעירים חושבים שאולי זה יתרון לחלות בקורונה, אז או שהם מאד טיפשים או שהם לא קראו מספיק על המחלה.

ברור שלא נדבקים בכוונה אלא שמים סיכוי מול סיכון, חיי החברה מסיבות פאבים וכו Vs קורונה

קראתי באמת על הנזקים ארוכי טווח של הקורונה, ראיתי אפילו שבין 70% ל 90% יסבלו מנזקים לכל ימי חייהם גם אחרי החלמה
קצת לא מסתדר עם מחלימי הקורנה שאני מכיר אישית, אבל אולי לא הבנתי את מה שקראתי או שאלה שאני מכיר סובלים בשקט ולא מספרים
גובר שהחלים מקורנה וגם מיטצ'ל לא הראו סימנים נזק מקורונה למרות שחלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 6:32 pm 
Sophomore

טוב, זו אט אט הופכת להיות גניבת ת'רד קלאסית, אוריאל אולי כדאי שתעביר את הדיון לת'רד הקורונה?
לגופו של עניין, להבנתי כשמדברים על 70% מהחולים יסבלו נזקים לטווח ארוך (ראבאק "לכל ימי חייהם?!?!?! כאילו הקורונה כאן פחות משנה וכבר יש גורמים ידענים וחכמים כ"כ (אני מדבר על מי שכתב את מה שקראת) שמסוגלים "לנבא" שהם יסבלו כל ימי חייהם?!?!?), הכוונה לחולים שהיו חולים קשים.
במחלימים הקלאסיים והא-סימפטומטיים אנחנו מדברים על 5% שיסבלו למעלה מחודש.
בכל מקרה, הבעיה הגדולה היא, שאין שום ודאות שאחרי שלושה חדשים אין היתכנות להידבקות נוספת. זו הבעיה הגדולה (וגם ש1 ל500 חולים גם בגילאים הצעירים מגיע לאשפוז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 6:33 pm 
Sophomore

עוד אנו מדברים וכריס רונאלדו גם כן חיובי לקורונה.
יש לה גם משיכה לסטארים לגברת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 7:28 pm 
Hall of Famer

גם מירוטיץ' חולה קורונה, ואני תוהה האם ולנסיה לא פייבוריטית הערב בביתה מול ברצלונה (שלכו תדעו אם אין שם עוד שחקנים שלא מרגישים במיטבם, הגם שיצאו שליליים כולם)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 7:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
היורוליג הולך מדחי אל דחי. לתת הפסדים טכניים לקבוצות בגלל קורונה זה אחד הדברים ההזויים. מתעקשים בכוח להבריח קבוצות לפיבא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 12:00 am 
Junior

אז ברצלונה מנצחת בולנסיה למרות החיסרון של מירוטיץ'... כשדווקא שני הגבוהים דייויס וסמיתס במשחק נהדר.

ז'לגיריס בפתיחת עונה מרשימה מאוד עם 3 נצחונות חוץ, כולל הערב בבלגרד למרות ששני האסים שלה היו מאופקים (גריגוניס) או לא קיימים (וולקופ).
הילד בן ה-20 יוקובאייטיס ממשיך להרשים עם 9 נק', 6 ריב' ו-5 אס'. לוברן נהדר עם 12 ו-8. ולקאביצ'יוס האס מהספסל עם 16 ב-6-7.
הכוכב מקבלת תרומה יפה מהגארדים האמריקאיים (במיוחד לויד) + קוזמיץ' אבל זה לא הספיק. סימונוביץ' הפעם חלש.

אנאדולו מפרקת את אלבה עם תצוגה התקפית מרשימה של כולם. מיצ'יץ' עם 13 אס' ניהל את ההצגה, פלייס עם 23 נק' ב-80% נהנה הכי הרבה אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 12:02 am 
Hall of Famer

ז'לגיריס מובילים את הליגה עם 0-3, ועוד משלושה "משחקי חוץ"
לא מזיקה הגרלה די קלה ממילא, ובפרט שחימקי עם חצי סגל
אבל עדיין יפה להם
במשחקים הקרובים יארחו את אנדולו וולנסיה - נראה

אנדולו הגיעו לעונה עם ניצחון קליל בברלין
פלייס קלע 23 (8/10 לשתיים, 7/7 מהקו), 13 אסיסטים למיצ'יץ'

ברצלונה מנצחת בולנסיה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 12:03 am 
Junior

יוניק כתב:

אני חושב שההסבר לכך הוא שספורטאים נמצאים בסיכון גבוה יותר ויומיומי להידבק מעצם העובדה שהם מתאמנים ונמצאים אחד ליד השני ללא שום הגנה. מספיק שאחד נדבק מלפני כן ושאר הקבוצה בסיכון גבוה להידבק גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 12:47 pm 
Hall of Famer

וילרבאן וס'פטסבורג מחכות לראות מה היורוליג יחליט לגביהן אחריי ש2 משחקים נדחו או בוטלו אתמול במפעל.

בינתיים מאמנים ביורוליג טוענים שכל מה שקורה לא ספורטיבי

https://www.israelhayom.co.il/article/809821

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 1:01 pm 
Junior

רשמית, שני הפסדים טכניים לזניט. בושה של ניהול, נראה אותם עושים את אותו דבר לברצלונה וריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 1:15 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
רשמית, שני הפסדים טכניים לזניט. בושה של ניהול, נראה אותם עושים את אותו דבר לברצלונה וריאל.

יש קריאות של מאמנים להפסיק את הליגה לאלתר זה פשוט בושה חרפה וכלימה לא ייתכן כזה חוסר צדק וספורטיביות .גם וילרבאן כנראה תקבל עונש דומה וזוהי רק ההתחלה

https://sport1.maariv.co.il/general/article/436812

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 1:15 pm 
Hall of Famer

בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 1:27 pm 
מנהל פורום

מה רציתם שיקרה?

יש המון ענייני לוגיסטיקה ולוחות זמנים מסביב של כל הקבוצות (נבחרות, ליגות מקומיות, גביע , יורוליג, חגים וכו').
זה לא שאפשר מהיום למחר לדחות משחק ולהקפיץ קבוצה אחרת לחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 1:31 pm 
Junior

בחיאת אבוק... לא ידעו את זה מראש? היה ברור שזה מה שיקרה ולכן היו צריכים לשנות את פורמט המשחקים, למשל: 3 בתים עם משחקים פעם בשבועיים ואז יש מספיק זמן לפתור בעיות הידבקות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה