סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 2:25 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
נשמע כמו סיבה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 2:40 am 
Hall of Famer

עצם נוכחותו בספסל של הקליפרס בפלייאוף האחרון כעוזר מאמן ראשי היא לא סיבה טובה לפסול אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 3:36 am 
Senior

לא חושב. כאילו באמת לא חושב. לא בקטע ציני או ריב.

אולי הוא מאמן גרוע, אולי הוא מאמן טוב, אולי הוא מאמן בינוני. עד עכשיו ראינו אותו בקליבלנד מצליח באופן יחסי, כמובן שאפשר להתווכח על החשיבות המקצועית שלו זה אפשר לגבי הרבה מאמנים של שחקנים גדולים.
זה לא בדיוק חריג שעוזר מאמן הופך למאמן ראשי בקבוצה וזה לא חריג שזה קורה אחרי כשלון של המאמן הראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 6:39 am 
Sophomore

אחרי שטיירון לו חתם בקליפרס.
נשארנו עם ג'ף ואן גאנדי, דאנטוני
ונייט מקמילן כבחירים בבורסת השמות.
כשעדיין ללא מאמן:
אינדיאנה
ניו אורלינס
אוקלהומה סיטי
יוסטון
אולי דאנטוני יגיע לניו אורלינס בסוף.
או ילך להיות עוזר של סטיב נאש בברוקלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 8:10 pm 
Junior

נייט מקמילן הוא האופציה האינדיאנית הקלאסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:00 am 
Sophomore

גם דאנטוני עדיין אופציה
https://www.hoopsrumors.com/2020/10/lat ... earch.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 8:43 am 
מנהל פורום

picknroll כתב:
נייט מקמילן הוא האופציה האינדיאנית הקלאסית

הם לא אלו שפיטרו אותו עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 10:36 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:

אולי הוא מאמן גרוע, אולי הוא מאמן טוב, אולי הוא מאמן בינוני. עד עכשיו ראינו אותו בקליבלנד מצליח באופן יחסי, כמובן שאפשר להתווכח על החשיבות המקצועית שלו זה אפשר לגבי הרבה מאמנים של שחקנים גדולים.
זה לא בדיוק חריג שעוזר מאמן הופך למאמן ראשי בקבוצה וזה לא חריג שזה קורה אחרי כשלון של המאמן הראשי.

אני חושב שטיירון לו מצטייר כבובה של לברון. כמו שאתה רושם. אנחנו לא באמת יודעים איזה מאמן הוא. אבל הוא מקבל צ'אנס מהר מאד אחרי שהוא פוטר מקליבלנד פוסט לברון. אולי אפילו יותר מהר מהמסלול המקובל של מאמן צעיר מקבל צ'אנס, מפוטר. אני חושב שיש פה גם תגובה לטענות של גזענות לבחירה בסטיב נאש כמאמן הנטס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 20, 2020 9:37 pm 
Sophomore

לאינדיאנה יש מאמן חדש: נייט ביורקגרן.
היה עוזר המאמן של ניק נרס בטורונטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 4:46 am 
Senior

עמוס לב כתב:
Yuval כתב:

אני חושב שטיירון לו מצטייר כבובה של לברון. כמו שאתה רושם. אנחנו לא באמת יודעים איזה מאמן הוא. אבל הוא מקבל צ'אנס מהר מאד אחרי שהוא פוטר מקליבלנד פוסט לברון. אולי אפילו יותר מהר מהמסלול המקובל של מאמן צעיר מקבל צ'אנס, מפוטר. אני חושב שיש פה גם תגובה לטענות של גזענות לבחירה בסטיב נאש כמאמן הנטס.

לא הבנתי את ההודעה. לו קיבל צ'אנס, לקח אליפות שהוא היה אנדרדוג בה והגיע לגמר פעמיים נוספות.
הרבה מאמנים היו מצליחים לעשות את זה עם לברון במזרח החלש, אבל זה לא שהוא נכשל או הראה משהו שאמור לגרום לנו לחשוב שהוא מאמן נורא. ואני לא חושב שזה מהר במיוחד, הוא הלך לעבוד שנתיים בתור עוזר מאמן בכיר אצל דוק. נשמע לי מינוי מאוד טריוויאלי. אני כן חושב שהזווית הישראלית של בלאט היא חלק מהתגובות הקיצוניות פה, כאלו שאתה לא רואה כלפי מאמנים עם רקורד הרבה פחות מוצלח.

גם הקשר לסטיב נאש לא ברור לי. נאש לא אימן בשום לבל למיטב ידיעתי. טיירון לו היה ארבע שנים במערכת של הסלטיקס, שנתיים מתוכם כעוזר מאמן בבוסטון, שנה עוזר מאמן בקליפרס ואז עוד שנתיים בקליבלנד לפני המינוי הראשון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 8:09 am 
Hall of Famer

אני לא אומר שלו מאמן גרוע. אני די איתך. אין לי מושג איזה מאמן לו. כנראה די בינוני. גם עם קליבלנד של לברון, לא ראית טביעות אצבע של לו. כן דובר, גם בתקשורת האמריקאית, על כך שלו הוא מינוי של לברון. הקאבס נפטרו מלו בשיא המהירות ויש לי תחושה שזה לא היה בגלל שהוא התחיל את העונה עם 6 הפסדים רצופים בעונה שלברון עזב. לא נראה לי שהקאבס ציפו להיות במאזן 1-5 וההתחלה הנוראית גמרה אותם והם הבינו שצריך לעשות שינוי.

הקשר לסטיב נאש הוא שהמינוי של נאש התקבל בהמון המון ביקורת, איך בליגה שהרוב המוחלט של השחקנים שלה שחורים, רוב המאמנים הם לבנים וגם רוב המינויים החדשים הם של מאמנים לבנים. לא יפתיע אותי אם כרגע באן.בי.איי יש מעין העדפה מתקנת, או אולי יותר מדוייק, ניסיון למצוא מאמנים שחורים ראויים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 8:45 am 
מנהל פורום

לקליבלנד היתה התקפה היסטורית בתקופת לו, כמה שאני אוהב את לברון, אני חושב שצריך לתת לא מעט קרדיט להתקפה הזו גם לטיירון לו. זה לגבי טביעת אצבע. ואני חושב שכל מי שראה אז את המשחקים גם ראה לא רק את לברון מחוייב יותר לעומת תקופת בלאט, אלא גם את לאב וקיירי. שזה עוד משהו על טביעת אצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 9:48 am 
Senior

אני לא מבין אבל למה זה אפלייה מתקנת. מאמן אחד בלי שום ניסיון אימון באיזשהו לבל מקצועי (אני אפילו לא יודע אם בלבל לא מקצועי) מקבל משרת אימון ראשית לפני כל תפקיד אחר.
לעומת מאמן שלקח אליפות נבא, הגיע לשני גמרים, היה 7 שנים בתפקידים שונים לפני המינוי הראשון ועוד שנתיים כעוזר מאמן ראשי באותה קבוצה לפני המינוי הזה.
רק לחשוב שזה קשור לאפלייה מתקנת נשמע לי בעייתי. הוא מינוי טבעי בהרבה מאשר לא מעט מינויים אחרים בליגה.

למה הוא פוטר אני לא יודע, אבל אני רחוק מלתת קרדיט לקליבלנד על החלטות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 12:57 pm 
Sophomore

זכרתי שבNBA יש חוק המחייב לראיין אחוז מסויים של מועמדים "מגוונים אתנית" (או הגדרה מכובסת אחרת) וככה מייק בראון הגיע בטעות ללייקרס. לא מצאתי סימוכין לזכרון הזה (אולי הוא פשוט נובע מחוק אפליה מתקנת בספורט האמריקאי)
אבל בNFL יש את חוק רוני שנועד בדיוק למקרים האלה. גיגול פשוט יראה שיש נטייה חזקה גם בNBA לחוקק חוק כזה או יותר רדיקלי. בפוטבול כבר מדברים גם על שיפור מיקום בדראפט לקבוצות שיעסיקו מאמן שחור וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 1:07 pm 
Hall of Famer

שיפור מיקום בדראפט?
וואו, זה מרחיק לכת ממש

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 2:05 pm 
Hall of Famer

שלא לומר הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 6:45 pm 
Senior

לפני שמדברים על הפתרונות, צריך להכיר בבעיה שבליגה עם 70% שחקנים שחורים יש 3 מאמנים שחורים.

יצאו המון רעיונות והצעות, חלקם מוצלחים יותר חלקם פחות, אבל לחשוב שאין ביאס בהעסקת מאמנים בפוטבול זה הזיה גדולה בהרבה.

ובכל מקרה אני לא מצליח להבין למה זה בכלל נושא דיון בהקשר של טיירון לו שהרזומה שלו מוצלח מרוב המינויים החדשים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 7:59 pm 
Junior

סורי, אבל זכורים לי משני העשורים האחרונים הרבה מאמנים שחורים שהיו מאוד אוברייטד או מאכזבים: אייברי ג'ונסון בדאלאס, סאם מיצ'ל בטורונטו, מרק ג'קסון בווריורס (ולו אני דווקא נותן קרדיט על כך שהפך את הווריורס הצעירים לקבוצת פלייאוף), דרק פישר בניקס (אפרופו מאמן ראשי שמוצנח לתפקיד בלי שום ניסיון קודם), מייק בראון כמובן...מו צ'יקס בפורטלנד, בטוח שיש עוד כמה שמות ששכחתי.

זה לא שלא היו באותה תקופה מאמנים לבנים מאכזבים או בלתי מתאימים, אבל גם הם נפלטו ברובם מחוץ לליגה: סקיילס למשל עשה לעצמו שם עם הבייבי בולס אבל מהר מאוד שרף את עצמו שם, במילווקי ולאחרונה באורלנדו...היה איזה לארי קריסטוביאק אחד במילווקי שלא הותיר חותם. לוק וולטון הועף מהלייקרס וזה שהוא בינתיים עם הקינגס זה, וואלה, בגלל שמדובר בקינגס...

אגב, שני מאמנים שמאוד החזקתי מהם, אחד שחור ואחד לבן, הם ליונל הולינס שהוביל מהקווים את הגריזליס לאורך שנות השתפרותם ועד שהפכו לקבוצת פלייאוף עם זהות (ועזב כתוצאה מחילוקי דעות עם ג'ון הולינג'ר שהעיף לו את רודי גיי תמורת כלום בערך), וג'ף הורנסק, שעשה דברים יפים מאוד למשך שנתיים עם פניקס באמצע העשור הקודם ואז פוטר משם ומהניקס כעבור שנה - וואלה, כשסארבר ודולאן מפטרים אותך זו תעודת הצלחה בעיניי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 8:17 pm 
Junior

גם אני החזקתי מאוד מהולינס, ובמידה פחותה (אבל עדיין) מהורנסק.

בנוגע לאייברי ג'ונסון - מודה שלא עקבתי באופן אדוק אחרי הכשלונות של דאלאס בפלייאוף, אז אני לא יודע לחלק את האשמה בינו לבין השחקנים, אבל בעונה הסדירה הם היו אדירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 8:54 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לפני שמדברים על הפתרונות, צריך להכיר בבעיה שבליגה עם 70% שחקנים שחורים יש 3 מאמנים שחורים.

יצאו המון רעיונות והצעות, חלקם מוצלחים יותר חלקם פחות, אבל לחשוב שאין ביאס בהעסקת מאמנים בפוטבול זה הזיה גדולה בהרבה.

ובכל מקרה אני לא מצליח להבין למה זה בכלל נושא דיון בהקשר של טיירון לו שהרזומה שלו מוצלח מרוב המינויים החדשים בליגה.

אני לא חושב שמדובר בהכרח ב״בעיה״.
זו הייתה בעיה אילו היה קשר מובהק בין שחקני נ.ב.א. ומאמנים.
בהתחשב בכך שרוב השחקנים לשעבר הם מאמנים גרועים, אני לא רואה עדיפות כלשהי לשכירת שחקנים לשעבר
ולכן היחס בין מספר השחקנים השחורים ללבנים בליגה הוא במידה רבה לא רלוונטי.
נדמה לי שהחלוקה כרגע היא פחות או יותר לפי היחס של גדלי האוכלוסיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 9:49 pm 
Sophomore

סטאן ואן גנדי הולך לאמן את ציון ויליאמסון
וניו אורלינס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 11:27 pm 
Junior

מאסטר כתב:
גם אני החזקתי מאוד מהולינס, ובמידה פחותה (אבל עדיין) מהורנסק.

בנוגע לאייברי ג'ונסון - מודה שלא עקבתי באופן אדוק אחרי הכשלונות של דאלאס בפלייאוף, אז אני לא יודע לחלק את האשמה בינו לבין השחקנים, אבל בעונה הסדירה הם היו אדירים.

מה שעובד בעונה הסדירה לא תמיד עובד בפלייאוף כשצריך לפצח הגנות חזקות ומתוחכמות יותר. ההתקפה של המאבס בימי ג'ונסון היתה שבלונית לגמרי ומבוססת על היכולת של נוביצקי לייצר מצבי קליעה, בגדול. מה הפלא שקיד הסתכסך איתו כבר בעונה שבה הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 1:08 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Yuval כתב:

בהתחשב בכך שרוב השחקנים לשעבר הם מאמנים גרועים, אני לא רואה עדיפות כלשהי לשכירת שחקנים לשעבר

לפי מה שאני יודע יש 10 מאמנים בליגה שהיו שחקנים לשעבר. 7 מהם הם לבנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 1:13 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:

לפי מה שאני יודע יש 10 מאמנים בליגה שהיו שחקנים לשעבר. 7 מהם הם לבנים.

מעניין. מי היו שחקנים לשעבר?
מלבד קר, נאש ו-וולטון כרגע לא קופץ לי שם לראש.
לו זה עוד אחד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 2:18 am 
Junior

דוק ריברס. מונטי וויליאמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 136 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: