סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2587 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 104  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נגיף הקורונה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זהו, שבנט ובעיקר שקד נחשבו כשרים טובים מאד בממשלה בקרב הציבור, גם מאלו שלא תמכו בהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 7:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תגדיר "טובים מאד"
(בעיקר לפי האנשים שלא תומכים בהם)
כי לפי דעתי רוב אלה שלא תמכו בהם, או לפחות אלה מהמחנה שאתה כנראה מתכוון אליו, ראו בהם אנשים מאד מסוכנים בעמדות כוח לעשות נזק בלתי הפיך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 7:19 pm 
לאומית2021 כתב:
הסגר החילוני ממשיך. בזמן שאתם מקפידים על מסכות, והמשטרה אוכפת בחופי הים, במאה שערים חגיגות שמחת תורה כרגיל, בתי כנסת מפוצצים ואנשים כמעט כולם בהתרסה בלי מסיכות, אוטובוסים מלאים מביאים אנשים מכל הארץ. והמשטרה ? 0 אכיפה בשכונה.

כבר התפרסם שיש למשטרה הסכמי שתיקה איתם. זו גם הסיבה כנראה שהמשטרה נכנסת לרחובות השכונה כבר שבוע מדי ערב סתם להסתובב ברחוב לחטוף ביצים ועוד מרעין בישין ולקחת כמה עצורים. "פעולת הסחה" קוראים לזה.
לאולמות הגדולים של החסידויות היא לא נכנסת. והאמת שאם היא תרצה להיכנס היא תצטרך סדר גודל של כוחות שהיא כנראה לא יכולה להביא בזמנים כאלה.
מה שכן, הבורות בהבדלים שבין החצרות מביא למסקנות מגוחכות. אני שומע ש"הסגר פוליטי" כי הנה לחסידויות של מאה שערים המשטרה לא נכנסת. רק מה, מי שקצת מכיר יודע, ש: א. מדובר בקבוצות שאין להם שום אב פוליטי, הם מתנגדים להשתתפות בבחירות של הציונים הרשעים, וליצמן, גפני ודרעי יקבלו שם קבלת פנים לא שונה בהרבה מקבלת הפנים שמקבלת המשטרה.
ב. היא לא נכנסת לשם אף פעם, מדובר באקס-טריטוריה וכשהיא נכנסת, בוודאי לנושאים שנויים במחלוקת, היא צריכה סדרי גודל עצומים של כוחות.

בשולי הדברים, המשטרה אוכפת בחופים? כי אני ראיתי תמונות של חופים מפוצצים בלי מפריע.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 7:35 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם זה מעניין מישהו, אבל שלוח של קנייבסקי התקשר להוריי (ואני מניח ששלוחים אחרים התקשרו לאלפים אחרים) ערב החג, להזהיר אותם שלא לצאת לבתי כנסת בהוראת הרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 8:26 pm 
Hall of Famer

במשרד הבריאות הודיעו הערב שיחקרו את העניין שבעקבות הכתבה המזעזעת בערוץ 12 מהיום שבערים חרדיות מטפלים ב170 חולים במצב בינוני עד קשה בתוך הבתים שלהם ללא עידכון של אף אחד מהרשויות ובתנאי מחתרת .לראות ולא להאמין וזה כמובן מגדיל את כמות החולים קשים האמיתית ברחבי המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 8:49 pm 
Hall of Famer

אני דווקא בעד. עוד צעד בדרך לשתי מדינות לשני עמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 9:23 pm 
מנהל פורום

RREEDDTT. כתב:
במשרד הבריאות הודיעו הערב שיחקרו את העניין שבעקבות הכתבה המזעזעת בערוץ 12 מהיום שבערים חרדיות מטפלים ב170 חולים במצב בינוני עד קשה בתוך הבתים שלהם ללא עידכון של אף אחד מהרשויות ובתנאי מחתרת .לראות ולא להאמין וזה כמובן מגדיל את כמות החולים קשים האמיתית ברחבי המדינה.

השאלה אם יש פה עבירה על החוק?
לכאורה אנשים יכולים לבחור לא לקבל טיפול רפואי בבית חולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 9:30 pm 
Sophomore

אני לא בטוח כמה זה חוקי שרופא יספק טיפול כזה בלי שהוא מיידע את המערכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 11:18 pm 
מנהל פורום

איזה טיפול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 3:54 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
תגדיר "טובים מאד"
(בעיקר לפי האנשים שלא תומכים בהם)
כי לפי דעתי רוב אלה שלא תמכו בהם, או לפחות אלה מהמחנה שאתה כנראה מתכוון אליו, ראו בהם אנשים מאד מסוכנים בעמדות כוח לעשות נזק בלתי הפיך.

טובים מאד משמעו יעילים, מקצועיים, אינטילגנטים, מקדמים דברים. אני מסכים שעבור אנשים שלא תומכים בהם שרים שכאלו הם בעיה, כי הם מצליחים לקדם אג'נדות מנוגדות לדיעה שלהם, אבל אני דיברתי על התפיסה של הציבור כלפיהם כתגובה למה ש - STPSG רשם על כך שכשאתה באופיזיציה הדיעה עליך טובה ואילו בממשלה האפס שבך מתגלה. אז במקרה של בנט ושקד, ההערכה אליהם הייתה גם כשהם תפקדו כשרים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 5:37 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שההגדרה של "הציבור" היא כללית מדי. אני חושב שיש חלק גדול מאד בציבור שחושב שהם אנשים מסוכנים. בדיוק כמו שיש ציבור מאד רחב שמעריך את ביבי כאדם סופר חכם וכידען גדול בלא מעט תחומים, וכמישהו שעשה גם דברים חיוביים, ובאותה מידה חושב שהוא מסוכן ומושחת.

אני לא חושב שמישהו אומר לעצמו "הוא נותן עבודה הבנט הזה, אמנם העבודה שלו גורמת נזק בלתי הפיך אבל הוא נותן עבודה, אז אני אצביע בעדו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 9:27 am 
Hall of Famer

אבל לא על זה הגבתי. אני הגבתי רק על כך ש-STSPG רשם שאתה באופוזיציה אתה נראה מדהים, אבל כשיש עליך אחריות ואתה שר אתה מתגלה במערומיך. אז במקרה של בנט ושקד זה לא נכון. גם אנשים, כמוני, שמאד מתנגדים להם ובחיים לא יצביעו להם לא חושבים שהם בלוף שמצטייר טוב באופוזיציה ומתגלה ככלום כשיש לו אחריות וסמכות.
אני לא אמרתי מעולם שמישהו שמתנגד להם יילך להצביע להם בגלל היכולות שלהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 12:46 pm 
Hall of Famer

אחרי תום הפליאוף אי אפשר שלא לציין את ההישג הפנומנלי של מנהלת הNBA.
אפשר לומר שאדם סילבר וג'סינדה ארדרן יכולים לרשום על שמם ניצחון מוחץ על הקורונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 12:29 am 
Hall of Famer

יאפ, אדם סילבר מעצבן אותי באופן אישי אבל הבועה היא בהחלט הצלחה יפה מבחינתו ומבחינת הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 8:00 pm 
Hall of Famer

במערכת הבריאות חוששים מפתיחת הישיבות ביום שני בניגוד להנחיות .דרעי אמר לאדלשטיין שרוב הישיבות יפתחו למרות האיסור.
נזכיר שבפתיחת הישיבות באמצע אוגוסט חלה עלייה משמעותית התחלואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 12:58 pm 
Hall of Famer

טוב אז אחריי חודש של סגר הגענו לכ2000 נדבקים בכ5.5 אחוז חיוביים ומקדם הדבקה של 0.8 .
אם לא יהיו הפתעות של הרגע האחרון ביום שני יפתחו הגנים ...עסקים בלי קהל ומגבלת ה1000 מטר תוסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 1:49 pm 
Sophomore

עושים את אותה הטעות. עוד שבועיים של סגר ואז להתחיל לשחרר שנהיה בכמה עשרות ליום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 4:04 pm 
Hall of Famer

ביבי האידיוט אומר בקבינט שבגלל הסגר המוצלח מבחינה בריאותית אנחנו מודל באירופה.פשוט לא להאמין לדמגוג הזה ושוב פעם לא קשור לימין או שמאל מי שבוחר בו אחריי שהוא ריסק את הכלכלה הוא מזוכיסט!
https://m.ynet.co.il/articles/5824345?u ... rm=5824345

בנט תוקף את נתניהו וטוען שהוא רמס את הכלכלה בישראל
https://www.kipa.co.il/%D7%97%D7%93%D7% ... ivzakimnet
כל מילה בסלע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 4:55 pm 
Junior

אני שומע אותו אומר את זה ואני שומע את מיקי זוהר אומר בערב שלאחר הראיון ההוא שלומר שהוא איים על היועץ המשפטי זה מופרך ואני קצת נעלב. מה, הם עד כדי כך חושבים שאנחנו אידיוטים? עד כדי כך לא נותנים לנו שום קרדיט? וואלה מעליב.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך ה' אוקטובר 15, 2020 6:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 5:14 pm 
Hall of Famer

מה פירוש "ביבי האידיוט"?
אני חושב שחלק לא מבוטל מחברי הכנסת מאמינים באמת ובתמים לדבריו, ובוודאי שחלק עצום מהציבור
יותר מזה, אני לא בטוח אם חלק ממנהיגי העולם (שמן הסתם פחות מתעמקים בכל נתון ונתון מהנעשה בישראל) לא יאמינו בכך, וליוקרה שלו עצמו זה חשוב
אז הוא הרבה יותר גאון מאידיוט

"עושה מהלימון - לימונדה"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 2:58 am 
Hall of Famer

שאלה תמימה - 2,000 נדבקים ביום זה טוב?
תוך כמה זמן נהיה שוב באותו מצב שהצריך סגר? חודש? חודשיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 10:07 am 
Hall of Famer

2,000 זה לא מספר טוב.
והבעיה העיקרית שבגלל כתבי האישום, ביבי חייב את החרדים, ובגלל שהוא חייב אותם, אז הוא לא עושה את הצעד המתבקש מתחילת המשבר הזה שהוא להכניס את הצבא באופן קבוע ולהטיל מגבלות מחמירות עד שהם ילמדו להתנהג. אין שום היגיון כלכלי שמדינה שלמה נמצאת בסגר "מטעמי סולידריות", וכולנו הולכים להרגיש את זה בשנים הקרובות עם העלאות מסים מטורפות חרף המשבר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 10:37 am 
Freshman

יש ממשלה אחרת שיכולה לקום בלי החרדים? ואם כן, למה היא לא קמה? (עזוב בשנה האחרונה, מקום המדינה..) אשמח לראות כזו...באמת.

באופן פרדוקסלי, דווקא נתניהו הוא עם הכי הרבה LEVERAGE על להטיל מגבלות על האוכלוסיה החרדית. דמיין את יאיר לפיד בתור ראש ממשלה עושה צעד אחד *מכוון* נגד האוכלוסיה החרדית כמו לשים מחסומים בבני ברק ואלעד, דברים שכבר קרו בחודשים האחרונים. התגובה של הקהילה החרדית, ובכן, תהיה הרבה, הרבה, הרבה יותר חריפה.

אכיפה, סגרים ומגבלות קשות זה דבר שיכול לעבוד רק בנסיבות מסוימות. במחי תקנות בכנסת אי אפשר לתקן מערכת יחסים שבורה בין חרדים למדינה, ואי אפשר להזיז אותם מהרגלים ותחושות של שנים, של מיעוט, קיפוח, השמד, מאבק על התורה, והנהגה רבנית.
זה לא משהו שנפתר בתקנה וחצי בכנסת כמו שזה לא משהו שנפתר בועדת טל או בקיצוץ קצבאות או בכל דבר אחר.

אז צריך להיות ריאלים (=לא, לא להטיל עונש קולקטיבי) ולהבין מה אפשר לעשות ביחס לאוכלוסיות ספציפיות שלא מוכנות להצטרף למאבק הנוכחי.

מייק לאב, נוט וור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 11:04 am 
Sophomore

פרופסור ג'יי כתב:
יש ממשלה אחרת שיכולה לקום בלי החרדים? ואם כן, למה היא לא קמה? (עזוב בשנה האחרונה, מקום המדינה..) אשמח לראות כזו...באמת.

באופן פרדוקסלי, דווקא נתניהו הוא עם הכי הרבה LEVERAGE על להטיל מגבלות על האוכלוסיה החרדית. דמיין את יאיר לפיד בתור ראש ממשלה עושה צעד אחד *מכוון* נגד האוכלוסיה החרדית כמו לשים מחסומים בבני ברק ואלעד, דברים שכבר קרו בחודשים האחרונים. התגובה של הקהילה החרדית, ובכן, תהיה הרבה, הרבה, הרבה יותר חריפה.

אכיפה, סגרים ומגבלות קשות זה דבר שיכול לעבוד רק בנסיבות מסוימות. במחי תקנות בכנסת אי אפשר לתקן מערכת יחסים שבורה בין חרדים למדינה, ואי אפשר להזיז אותם מהרגלים ותחושות של שנים, של מיעוט, קיפוח, השמד, מאבק על התורה, והנהגה רבנית.
זה לא משהו שנפתר בתקנה וחצי בכנסת כמו שזה לא משהו שנפתר בועדת טל או בקיצוץ קצבאות או בכל דבר אחר.

אז צריך להיות ריאלים (=לא, לא להטיל עונש קולקטיבי) ולהבין מה אפשר לעשות ביחס לאוכלוסיות ספציפיות שלא מוכנות להצטרף למאבק הנוכחי.

מייק לאב, נוט וור.

הודעה שכולה בולשיט. נתניהו לא יכול לעשות כלום נגד הדתיים אחרת הוא סופית בכלא.
והנה רק ביממה האחרונה אנחנו מדווחים על חתונה המונית בים המלח של נאמנו של דרעי, יהודה אזרד, על כך שהתלמידים הדוסים חוזרים כולם ללמוד ביום שלישי הקרוב ועל כך שכבר מתחילים לבחון "הגבלות בלבד" על הערים האדומות ולא סגר כמו שקובעת תכנית הרמזור.

מייק וור, מאצ' מאצ' וור אחרת לא תהיה כאן אפשרות ללאב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 11:25 am 
Junior

פרופסור ג'יי כתב:

מייק לאב, נוט וור.

הודעה נהדרת, אבל כזאת שכל קשר בינה לבין המציאות הוא אפילו לא מקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2587 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 104  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: