סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 10:27 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שוויק1 כתב:
אני חייב לפנות זמן כדי לרשום את המדריך השלם להקטנת שנוא נפשך. יש פה בשבוע האחרון כמה דברים שהם פרייסלס.

ראית את המדריך להייטר המתחיל בטור הארוך של מתן גילאור? היו שם כמה דברים מצוינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 10:48 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
שוויק1 כתב:
G כתב:
שוויק1 כתב:
לא כל כך מבין את הטיעון הזה. ג'ורדן ניצח את כל הסדרות בסוויפ? כאילו הוא רחוק שנות אור כי הסדרה לא הסתיימה בסוויפ? וכי עד משחק 4 גם דיוויס שיחק ממש טוב?
אני גם חושב שלברון רחוק מאוד מג'ורדן, אבל אחרי העונה הקרובה הוא התקרב עוד צעד, בטח לא התרחק.

כמה קבוצות חלשות ממיאמי הגיעו לגמר הליגה ב-30 השנים האחרונות? אני מסוגל לחשוב על אולי 2.
שוב, האם ג'ורדן התמודד אי פעם מול קבוצה שנחותה מהקבוצה שלו בכל פרמטר?
האם אם ג'ורדן שיחק עם שחקן שהיה מועמד ל-FMVP רוב הסדרה?
טרייד באטלר על לברון, יש סרט שמיאמי לוקחים?

אני שוב מנסה להבין כי מבין שלל הטיעונים נגד לברון זה באמת אחד הלא מובנים שנתקלתי בהם. אתה אמרת שאחרי הסדרה התברר לך שלברון רחוק שנות אור ממייקל ואני מנסה להבין את הנקודה. לברון ניצח את הסדרה והצטיין בה בכל מובן. כל המשחקים שלו היו טובים. הוא לא התאדה או פישל. ולכן אני שואל, מה בדיוק התברר לך? בגלל שהסדרה לא הסתיימה בסוויפ? גם מייקל לא סיים בסוויפ כל סדרה גם מול יריבות ברמה של מיאמי. שדיוויס גם היה מצויין והיה מועמד לגיטימי עד משחק 5 לfmvp? למה זה מוריד מלברון שהיה עוד מישהו ששיחק מצויין? זה לא דבר טוב שיש עוד מישהו שיכול לבטא את עצמו לצד שחקן ברמה של לברון?
שוב, אני לא מדבר על ההשוואה למייקל ולמה לברון לא קרוב. זה נכון גם לדעתי, אני רק לא מבין איך אחרי עוד פלייאוף נהדר שמסתיים באליפות וב fmvp רק התברר לך שלברון רחוק שנות אור?

1. חשבתי שהסדרה תיגמר ב-4-1 או מקסימום 4-2 ממקרה ואדביו ודראגיץ' משחקים. פתאום אתה רואה שהסדרה נגמרת 4-2, מיאמי היא קבוצה חלשה, אי אפשר לטעות פה, היא בעיני הקבוצה השניה הכי חלשה בשלושים השנים האחרונות ואולי גם בארבעים שהגיעה לגמר (הניקס של 99 הכי חלשים בעיני). בשורה התחתונה ציפיתי לסדרה חד צדדית לחלוטין.
2. אני חושב שתחליף אותו ואת באטלר והתוצאה לא משתנה. אז נכון ברור שלברון עדיף חד משמעית מבאטלר, אבל מה זה אומר עליו אם הוא בר החלפה מול שחקן שאני מעריך שבאף שלב בקריירה שלו לא דורג טופ 10 בליגה או אולי אפילו אופ 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 10:56 pm 
Junior

מאסטר כתב:
שוויק1 כתב:
אני חייב לפנות זמן כדי לרשום את המדריך השלם להקטנת שנוא נפשך. יש פה בשבוע האחרון כמה דברים שהם פרייסלס.

אתה יכול לעשות את זה על חשבון המשחקים של הספרס בשנה הקרובה.

אאוץ'. כאב ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 11:01 pm 
Junior

G כתב:
שוויק1 כתב:
G כתב:
שוויק1 כתב:
לא כל כך מבין את הטיעון הזה. ג'ורדן ניצח את כל הסדרות בסוויפ? כאילו הוא רחוק שנות אור כי הסדרה לא הסתיימה בסוויפ? וכי עד משחק 4 גם דיוויס שיחק ממש טוב?
אני גם חושב שלברון רחוק מאוד מג'ורדן, אבל אחרי העונה הקרובה הוא התקרב עוד צעד, בטח לא התרחק.

כמה קבוצות חלשות ממיאמי הגיעו לגמר הליגה ב-30 השנים האחרונות? אני מסוגל לחשוב על אולי 2.
שוב, האם ג'ורדן התמודד אי פעם מול קבוצה שנחותה מהקבוצה שלו בכל פרמטר?
האם אם ג'ורדן שיחק עם שחקן שהיה מועמד ל-FMVP רוב הסדרה?
טרייד באטלר על לברון, יש סרט שמיאמי לוקחים?

אני שוב מנסה להבין כי מבין שלל הטיעונים נגד לברון זה באמת אחד הלא מובנים שנתקלתי בהם. אתה אמרת שאחרי הסדרה התברר לך שלברון רחוק שנות אור ממייקל ואני מנסה להבין את הנקודה. לברון ניצח את הסדרה והצטיין בה בכל מובן. כל המשחקים שלו היו טובים. הוא לא התאדה או פישל. ולכן אני שואל, מה בדיוק התברר לך? בגלל שהסדרה לא הסתיימה בסוויפ? גם מייקל לא סיים בסוויפ כל סדרה גם מול יריבות ברמה של מיאמי. שדיוויס גם היה מצויין והיה מועמד לגיטימי עד משחק 5 לfmvp? למה זה מוריד מלברון שהיה עוד מישהו ששיחק מצויין? זה לא דבר טוב שיש עוד מישהו שיכול לבטא את עצמו לצד שחקן ברמה של לברון?
שוב, אני לא מדבר על ההשוואה למייקל ולמה לברון לא קרוב. זה נכון גם לדעתי, אני רק לא מבין איך אחרי עוד פלייאוף נהדר שמסתיים באליפות וב fmvp רק התברר לך שלברון רחוק שנות אור?

1. חשבתי שהסדרה תיגמר ב-4-1 או מקסימום 4-2 ממקרה ואדביו ודראגיץ' משחקים. פתאום אתה רואה שהסדרה נגמרת 4-2, מיאמי היא קבוצה חלשה, אי אפשר לטעות פה, היא בעיני הקבוצה השניה הכי חלשה בשלושים השנים האחרונות ואולי גם בארבעים שהגיעה לגמר (הניקס של 99 הכי חלשים בעיני). בשורה התחתונה ציפיתי לסדרה חד צדדית לחלוטין.
2. אני חושב שתחליף אותו ואת באטלר והתוצאה לא משתנה. אז נכון ברור שלברון עדיף חד משמעית מבאטלר, אבל מה זה אומר עליו אם הוא בר החלפה מול שחקן שאני מעריך שבאף שלב בקריירה שלו לא דורג טופ 10 בליגה או אולי אפילו אופ 15.

אז הסדרה נגמרה 4-2 ואם הכדור של גרין היה נכנס או שמוריס לא היה זורק אותו החוצה היה נגמר 4-1. זה כדורסל, לא nba2k והראה לי קצת מוזר לדרוש שכל סדרה תיגמר בסוויפ.
לגבי ההחלפה של לברון בבאטלר זה הערכה שאין לה שום משמעות. אני חושב שזה ממש לא נכון אגב, ואין סיכוי שקבוצה שמובלת על ידי באטלר ודיוויס הייתה לוקחת אליפות, אבל אני גם לא מבין מה זה משנה בכלל. אנחנו שופטים על מה שיש בפועל ולא על משחקי נדמה לי היפותטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 11:05 pm 
Sophomore

אני די מסכים עם G. מיאמי קבוצה מאומנת היטב וקשוחה, אבל אחת הקבוצות הכי חלשות שהגיעו לגמר הליגה (וכנראה שלא הייתה מגיעה לשם בלי הבועה). הלייקרס עם פערי הכישרון שלהם היו צריכים לפרק אותה בסוויפ מהדהד. מצד שני, אני שוב מזכיר שלברון עוד מעט בן 36.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2020 11:58 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
איזה לוזר לברון, הוא ניצח משחקים ב-30 הפרש בגמר הנבא.

נכון
איפה סלי ניצחון, איפה ניצחונות במשחקים צמודים
חרפה של ממש

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 12:10 am 
Junior

בסדרה ב2012 לברון-דוראנט היה שוויוני לחלוטין עד משחק 5, ושם לברון פתח עליו מבערים
למעשה במהלך הסדרה, אחרי שOKC שחטו את מיאמי במשחק הראשון כמדומני, וגם אח"כ במהלך הסדרה כשדוראנט המשיך להיות עצום, עד שרבים אמרו - קווין דוראנט הג'ורדן הבא, ולברון המאלון הבא. ככל שהסדרה התקדמה, מיאמי בביתה התגבשה להגנה שעוצרת את OKC מלבד דוראנט ווסטברוק, ולברון היה לא פחות טוב מדוראנט. ממש לא הראה עליונות. שניהם היו אדירים ולא הצליחו לשמור אחד על השני. במשחק החמישי דוראנט איבד והיה בינוני, לברון עשה בית ספר להגנת OKC ושם נגמרה הסדרה, אבל אני טוען שOKC היו מאוד קרובים לגנוב אחד אצל מיאמי ואז הסדרה היתה חוזרת אליהם והבית שלהם היה מאוד חזק באותה עונה, ודוראנט נראה שם מפלצת. לברון היה טוב יותר, אבל ממש לא הראה עליונות על דוראנט. בשום סדרה ביניהם. גם דוראנט לא הראה עליונות על לברון במפגשי הגמר הבאים, הוא פשוט היה קצת יותר טוב

דוראנט לא שחקן טוב ממאלון או בארקלי, ועם כל הכבוד להופעותיהם המכובדת (בארקלי יותר) מול מייק, ג'ורדן עשה להם בית ספר. בארקלי היה מדהים, ג'ורדן קלע מעל 40 למשחק מולו ולא היה ספק, היה ברור במצ'אפ האישי מי השחקן ההרבה יותר טוב. מייק היה בלתי עציר וברמה אחרת

לברון לא הראה עליונות על דוראנט מעולם, אם כבר בסיכום שלושת הגמרים, דוראנט היה טוב ממנו. וודאי בשניים האחרונים. עזוב דוראנט, נוביצקי עשה ללברון בית ספר. פארקר עשה ללברון בית ספר. לאונרד זכה על הגב שלו בMVP גמר. איגי זכה על הגב שלו בMVP גמר. לג'ורדן זה בחיים, אני חוזר בחיים!! לא היה קורה, בטח לא שוב ושוב. וכמובן שס"א וג"ס הפכו לקבוצות היסטוריות עם יכולות מסירה היסטוריות והתקפה מהטובות אי פעם על הגב של לברון, אני בטוח שאם פיניקס/יוטה היו מנצחים את ג'ורדן, גם הם היו הופכות על הגב שלו לקבוצות היסטוריות מכל בחינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 12:31 am 
Junior

גמר 2012

דוראנט: 30.6 נק' ב-55% מהשדה || ג'יימס: 28.6 נק' ב-47% מהשדה.

אכן עליונות מוחלטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 9:50 am 
Junior

FLASH כתב:
לאונרד זכה על הגב שלו בMVP גמר. איגי זכה על הגב שלו בMVP גמר. לג'ורדן זה בחיים, אני חוזר בחיים!!

מה זה אומר על הגב שלו?

ולג'ורדן זה עובדתית לא קרה, הוא לא הפסיד סדרת אליפות ולכן לא לקחו FMVP על הגב שלו. לא הבנתי מה לא היה קורה? ולא הבנתי על מה אתה חוזר? ג'ורדן לא הפסיד סדרת גמר, זו עובדה. אני חוזר עובדה!!!

אכן בספר שלי ג'ורדן הרבה לפני לברון, לא יודע איך להשוות אותו לשחקנים שלא ראיתי כמו מג'יק וקארים. מתחילת שנות ה90 הוא שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 11:24 am 
Junior

שלא יובן לא נכון, אני מסכים שלברון היה טוב מדוראאט ב2012, דוראנט הראה שהוא סקורר אדיר אבל כאול אראונד, לברון הראה עליונות בריבאונד הגנה וניהול משחק

אבל עד משחק 5 עוד היה ספק מי מהשניים עדיף.
מייקל השאיר אבק למג'יק, לדרקסלר, לבארקלי, למאלון. היה ברור שהוא השחקן הטוב על המגרש ללא תחרות. ברור לי שהוא היה עושה את זה גם לדוראנט, לטוני פארקר לנוביצקי, וגם בסדרה הנוכחית היה עושה לבאטלר בית ספר. לא מתחרה בו. זה לא שאלה בעיני. לכן מייק-לברון זה לא שאלה, גם אם גיימס ייקח עוד 4 אליפויות וזה לא יקרה, את ההיחנקויות אי אפשר לשכתב.

בנוגע ל"שני מאז שנות ה90", חלק יגידו שני וחלק שלישי.
יש יחסית הסכמה שלברון עבר את שאק ודאנקן, בגלל קרירה מאוד ארוכה בטופ,10 שנים עם קייס חזק מאוד לשחקן הטוב בעולם, לא פחות תארים, ו15 שנה בטופ של הליגה מה שלא היה לשאק ודאנקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 12:12 pm 
Junior

מסכים לגבי ההבדל בין מייקל ללברון. זה לא רק הבדל בשורות ההישגים (שכמובן קיים) אלא הבדל בדומיננטיות המוחלטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 1:22 pm 
Senior

האמת שרק השבוע, באיחור נוראי, סיימתי לראות את 'הריקוד האחרון'.
משהו שמאוד בלט לי בפרקים האחרונים הוא המספרים האדירים של ג'ורדן ביחס לסקור הנמוך של הסדרה.
לצורך העניין בגמר של 98, בגיל 35, ג'ורדן קלע בממוצע 33.5 בסדרה שהתוצאה הממוצעת שלה הייתה 88-80. זה 20% מהנקודות בסדרה ומקביל ל42.8 נקודות למשחק בסדרה של 214.5 נק' כמו הגמר של השנה.

במשחק ה6 המפורסם של הסדרה הזו, שנגמר בתוצאה 87-86, הוא קלע 45 נק'.
זה כבר מקביל למשחק של 56 נקודות בסדרה הזו!

לא זכרתי בכלל שהדומיננטיות שלו בסדרה הזו, בגיל כזה, הייתה עד כדי-כך אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 7:25 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
FLASH כתב:
לאונרד זכה על הגב שלו בMVP גמר. איגי זכה על הגב שלו בMVP גמר. לג'ורדן זה בחיים, אני חוזר בחיים!!

מה זה אומר על הגב שלו?

על הגב שלו זה כביכול במצ'אפ אישי

רק יש דבר אחד שמי שראה את סדרת הגמר של 2015 יכול להגיד וזה שאיגי ממש לא לקח FMVP על הגב שלו. הוא לקח FMVP על חשבון קארי. לברון היה השחקן המצטיין בסדרה ההיא by far, עם מספרים מטורפים. 35.8 נק' (באחוזי קליעה לא משהו, אפשר לציין), 13.3 ריב' ו-8.8 אסיסטים למשחק וכל זה בלי לאב וקיירי. איגי סיים את הסדרה עם 16.3 נק', 5.8 ריב' ו-4 אס' למשחק. מספרים פחות טובים משל סטף, אבל בהחלט עשה את השינוי בסדרת הגמר (אחרי שהווריורס פיגרו 2-1 מול מתיו דלאבדובה ושות') ובשביל זה הוא קיבל את הפרס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 8:25 pm 
Junior

לברון קלע 39% בסדרה ההיא נגד גולדן סטייט ב-2015. לא אופייני ולא מספיק טוב כדי לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 8:34 pm 
Junior

מאסטר כתב:
לברון קלע 39% בסדרה ההיא נגד גולדן סטייט ב-2015. לא אופייני ולא מספיק טוב כדי לנצח.

מסכים שהאחוזים מזעזעים אבל כשהשחקנים המובילים לידך הם מוזגוב, סמית', תומפסון ודלבדובה קל מאוד לצופף על לברון (ואין ממש מי שיעניש).

גם ב2014 אין שום מצב שלאונרד ניצח במצ'-אפ האישי בינהם... הוא קיבל FMVP בצדק (אם כי לא הייתי נופל אם פארקר היה מקבל, למרות שלקאווי בהחלט הגיע) אבל זו עדיין סדרה שלברון סיים 28.2 נק' ב57.1% מהשדה. קאווי הפריע לו ודווקא רואים את זה בטור האסיסטים אבל אני לא חושב שעל זה הספרס לקחו את הסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 8:48 pm 
Junior

מסכים שמוגבלות הצוות המסייע הקשתה על לברון בגמר ההוא, אבל אתה מתעלם לחלוטין (כמו גם התותח) מהעבודה ההגנתית המצוינת של איגואדלה שהורידה לו את האחוזים.
הגנה כאמור היא חלק אינטגרלי וחשוב מאוד מהמשחק, וזה שאין לה ביטוי בסטט' הרגילה שאנחנו רואים לא אומר שהיא שווה פחות מריבאונדים או אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 16, 2020 10:15 pm 
מנהל פורום

אני עדיין חושב שהבחירה באיגי היתה פופוליסטית ומה שעשה שינוי זה שפשוט שקליבלנד התעייפו וקשה להחזיק סידרה שלמה מול קבוצה כל כך עדיפה. האמת שלא זכרתי שהמספרים של לברון היו כאלה פסיכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 17, 2020 8:45 am 
Junior

העונה בלייקרס... אנתוני דייויס מול לברון ג'יימס.

בעונה הסדירה: AD הקלע המוביל, ריבאונדר מוביל, אחוזי שדה ואחוזי עונשין טובים יותר, יותר חטיפות וחסימות, פחות איבודים. לברון מוביל משמעותית באסיסטים וקולע יותר טוב ל-3.

ממוצעי פלייאוף: AD הקלע המוביל, אחוזי שדה-שלשות-עונשין טובים יותר, יותר חסימות, פחות איבודים. שיוויון בחטיפות. לברון מוביל משמעותית באסיסטים, ולוקח יותר ריבאונדים באופן מפתיע ומרשים.

האימפקט ההגנתי של דייויס היה עצום ומשמעותי, במיוחד בסדרה מול מיאמי כשהוא נועל את הצבע לדקות ארוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 17, 2020 12:21 pm 
Sophomore

לכל מי שמשווים את לברון לג'ורדן, תנסו לדמיין מה היה קורה אם ללברון היה במקום קיירי אירוינג את פיפן או קליי תומפסון. לחלופין איפה ג'ורדן היה עם קיירי אירוינג במקום פיפן. לדעתי לברון עם פיפן היה זוכה בהרבה יותר אליפויות באותה תקופה וגם היה נשאר בקליבלד והיה זוכה בעוד אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 17, 2020 12:27 pm 
מנהל פורום

אני לא אוהב את משחק הבואו נדמיין האלה כי התשובה לא תמיד ברורה או ליתר ברורה לצד אחד ולאו דווקא ברורה לצדדים אחרים (ע"ע זה שאם נחליף את לברון בבאטלר אז ברור שעדיין הלייקרס היו לוקחים שהועלתה כאן).

מעבר לכך, לכל שחקן יש את התנאים סביבו וזה נתון. זה נתון שסביב ג'ורדן (וקובי) היה את אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה וסביב לברון היה אוסף של מאמנים בינוניים. זה לא צריך להיות שיקול בעיני, ויש מי שיגידו שזה לא קרה ככה במקרה. כמו שלא קרה במקרה ששאקיל עזב את הלייקרס וכתוצאה מכך לקובי היה "צוות מסייע" חלש בהרבה במשך שנים או לא קרה במקרה שמספרי הקריירה של לברון טובים בהרבה משל ג'ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 17, 2020 12:37 pm 
Sophomore

אני לא מת על הדיון הזה בגלל שכדורסל זה ספורט קבוצתי ויותר מזה שזה לא דיון על כדורסל. אף אחד בדיונים אלה לא מדבר על לברון כשחקן כדורסל על חוזקים שלו ועל החולשות שלו. כמעט כל הדיון הוא פסיכולוגיה בגרוש. אבל כדורסל זה משחק קבוצתי והתעלמות מזה היא טיפשית. אי אפשר ל"שפוט" שחקן בהתעלמות מהקבוצה סביבו. בעיני זה יותר מטופש מהדיון עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 17, 2020 2:47 pm 
מנהל פורום

מצד אחד ברור שזהות הקבוצה מסביב חשוב, מצד שני ומה לעשות אין ברשימות הגדולים ביותר אנשים ששיחקו בקבוצות קטנות והיו כוכבי על בקבוצות הללו אבל לא הגיעו לשום מקום איתן. זה אכזרי אבל ככה זה, ולא תמיד זה מקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 17, 2020 5:31 pm 
Sophomore

ראובן אתה מציג את זה כשחור או לבן. ברור שאי אפשר להעריך במדוייק את חשיבות התרומה של השחקנים האחרים בקבוצה ושל המאמן אבל אי אפשר מצד שני להתעלם מהם לחלוטין ולייחס את ההצלחות וכשלונות רק לשחקן. מי השחקן השני בחשיבותו בקבוצה משחק תפקיד מאד חשוב. לג'ורדן היה את פיפן ללברון היה חלק גדול מהזמן אף אחד וחלק גדול אחר את קיירי אירוינג. שים לב שכשמסתכלים על קובי אתה ואחרים זוקפים לרעת ההערכה שלו שהוא שיחק עם שאקיל (ובצדק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 17, 2020 5:51 pm 
Junior

Ketchup כתב:
ללברון היה חלק גדול מהזמן אף אחד וחלק גדול אחר את קיירי אירוינג.

זו הטרלה או הודעה רצינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 17, 2020 6:35 pm 
מנהל פורום

א. אני לא חושב שזה שחור או לבן (אחרת הכל היה קל והיו לנו מדדים פשוטים להחליט). מן הסתם ההיסטוריה שופטת אחרת את שלוש האליפויות הראשונות של קובי ביחס לאלה של ג'ורדן ותשפוט אחרת את דוראנט לאור ההצטרפות שלו לג"ס.
ב. בסופו של דבר כן צריך להתחשב במה שקרה בפועל ולא בתסריטים היפותטיים (אני כאמור חושב שאם דני מנינג לא היה נפצע אז פניקס היתה אלופה ולא יוסטון ואז בארקלי היה נחשב לגדול יותר מאולג'ואן. זה עוזר לי?).
ג. הנקודה העיקרית שלי היא שהדברים האלה הם לא גזירת גורל בהכרח ולכן לא תמיד ההחלפה הזו היא דבר ריאלי. אולי לברון לא היה מסכים לשחק תחת מאמן כמו פיל ג'קסון? אולי זה שפיפן הסכים לשחק כל השנים האלה תחת ג'ורדן קשורה לאופיו של ג'ורדן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נביא בעירו, נורטון ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: