סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 10:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בעיני דריל מורי היה אוברייטד.
אני לא לוקח ממנו את הדברים הגדולים שהוא עשה. אני לגמרי על העגלה בכך שהוא שינה את המשחק. האבחנה שהוא עשה בין זריקות "טובות" וזריקות "רעות" וההתעקשות שלו שיוסטון תיקח זריקות "טובות" גרמה למשחק ההתקפה באן.בי.איי להיראות כמו שהוא נראה. הוא הראה לכולם את החשיבות של אנליטיקס. הוא הבילי בין של האן.בי. אבל הוא גם עשה טעויות לא קטנות בעיני ובסופו של דבר, לאורך רוב התקופה שלו יוסטון לא באמת היו קונטנדרים.
דוגמאות להיותו אובררייטד רק מהנושא הזה?
ציפה רושם שהוא קיבל קבוצה תקועה והפך אותה לקונטנדרית שרק בגלל שהווריירס היו בעולם הם לא זכו באליפות.
לקורא התמים נוצר רושם שלפני איזה 6-7 שנים מורי קיבל את הקבוצה לידיים שלו.
מורי הוא הג'י.אם של הרוקטס 13 שנים. הוא התחיל עם טי-מאק ויאו וניסה לרכוב עליהם וזה לא עבד. הוא לא הצליח להוציא ערך גדול מהם בשיאם והם עזבו את הרוקטס ללא תמורה. הוא כמעט פוטר לפני תחילת 2012 ואין ספק בכלל שזה מה שהיה קורא לולא פרסטי התחרפן. הטרייד של הארדן, שנבע גם מכך שמורי ידע להשיג נכסים לטרייד הציל לו את הקריירה. כמובן שצריך לתת לו קרדיט שהוא זיהה בהארדן את הכוכב הגדול, מה שפרסטי למשל לא זיהה. אבל חייבים להיות אמיתיים ולהבין שמאורע מקרי עם הסתברות קטנה הפך אותו מג'י.אם לא משפיע במיוחד עם חבר משפיע בתקשורת למקום שבו הוא היום.

עוד דוגמא היא הפירוט של בריאן גרנט על הבחירות של מורי.
"- פגע בול בדראפט 2011 עם מרכוס מוריס (14), מירוטיץ' (23) ופארסונס (38). גם פטריק פטרסון בבחירה 14 שנה קודם לכן היה סיפור הצלחה בעונותיו הראשונות"
אז הוא פגע בול עם מרכוס מורי. הספארס כנראה במקום ה-15 פגעו פחות בול עם קוואיי לאונרד. גם שנה קודם פטרסון היה סיפור הצלחה (בעיני ממש לא), אבל במקום ה-15 הייתה בחירת אפסייד הרבה יותר מוצלחת עם לארי סנדרס. נכון שסנדרס יצא מוקדם מהליגה בגלל בעיות נפשיות, אבל את זה אף אחד, גם לא מורי זיהה ובשנים שבהם פטרסון היה הצלחה ביוסטון, סנדרס היה בדרכו להפוך לאחד הגבוהים הטובים בליגה.

בעיני מורי עשה לא מעט טעויות. היה מקובע מדי על הגישה שלו וראינו את זה השנה.

אני חושב שיותר מאשר היותו ג'י.אם טוב, הוא היה ג'י.אם פורץ דרך. זה לא אותו דבר. ואלמלא ג'יימס הארדן וכמובן ביל סימונס, רק עכברי הכדורסל היו יודעים מי זה דריל מורי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 10:37 am 
Hall of Famer

לסנדרה היתה עונה ורבע טובה, אולי. וגם בשיאו, הוא היה לא הרבה יותר מאשר שחקן הגנה וחוסם טוב, אבל שחקן התקפה מאד בוסרי (או במילים אחרות, נרלנס נואל). בוא לא נהפוך אותו למה שהוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 10:40 am 
Junior

אפשר להגיד את זה על כל דבר. האם בלי מייקל ג'ורדן מישהו היה יודע מי זה פיל ג'קסון? אלוהים יודע.
בשורה התחתונה הוא זה שזיהה בהארדן פוטנציאל שאף אחד אחר לא ראה (כולל ה-GM שלו) וזה לחלוטין לזכותו, לא להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 10:45 am 
Hall of Famer

הוא היה מספיק טוב בשביל הבאקס לזרוק עליו 44 מיליון ל-4 השנים הבאות. סנדרס ממש לא היה נורלנס נואל, כי על המגרש הוא השיג הרבה הרבה יותר מאשר נרלנס נואל (שהשיג כלום). הוא בהחלט היה שחקן בעליה שהציפיה ממנו להמשיך בגרף ההשתפרות שהוא הראה בשנים הראשונות שלו. אבל זה לא קרה.

אני בהחלט נותן למורי קרדיט על הזיהוי פוטנציאל של ג'יימס הארדן ואין לי ספק שהייתה לו השפעה באיך שהרוקטס ימצו את הפוטנציאל הזה על המגרש. אני לא יודע אם אף אחד אחר לא ראה. בוודאי שפרסטי לא ראה את הפוטנציאל הזה ומורי מימש אותו. אבל שוב, עסקת הארדן הייתה משהו יוצא דופן עם הסתברות מאד קטנה שיקרה. כשאתה ג'י.אם זה לא תרחיש שאתה לוקח כאבן דרך באסטרטגיה שלך. אלמלא עסקת הארדן מורי היה בדרך החוצה מיוסטון. 3 השנים הקודמות שהיו בינוניות ולא הסתיימו בפלייאוף די סימנו לו את הדרך החוצה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 12:12 pm 
Hall of Famer

אחד הנימוקים שלך מדוע מוריי הוא אוברייטד הוא שהוא לא בחר בסנדרס? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 12:50 pm 
Hall of Famer

לא. סנדרס הוא דוגמא לאיך הבחירה בפטריק פטרסון מוגדרת לבחירה טובה של מורי כשמקום אח"כ נבחר לארי סנדרס.
זאת רק דוגמא להודעה שמהללת את מורי על דברים שהוא עשה, שלא באמת יש מה להלל.
אני חושב שבעיני האנשים שצורכים אן.בי.איי דרך התקשורת האמריקאית, ההייפ שהחבר שלו ביל סימונס יצר עבורו היה בעל משמעות מאד גדולה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 3:19 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הוא היה מספיק טוב בשביל הבאקס לזרוק עליו 44 מיליון ל-4 השנים הבאות. סנדרס ממש לא היה נורלנס נואל, כי על המגרש הוא השיג הרבה הרבה יותר מאשר נרלנס נואל (שהשיג כלום). הוא בהחלט היה שחקן בעליה שהציפיה ממנו להמשיך בגרף ההשתפרות שהוא הראה בשנים הראשונות שלו. אבל זה לא קרה.

אני בהחלט נותן למורי קרדיט על הזיהוי פוטנציאל של ג'יימס הארדן ואין לי ספק שהייתה לו השפעה באיך שהרוקטס ימצו את הפוטנציאל הזה על המגרש. אני לא יודע אם אף אחד אחר לא ראה. בוודאי שפרסטי לא ראה את הפוטנציאל הזה ומורי מימש אותו. אבל שוב, עסקת הארדן הייתה משהו יוצא דופן עם הסתברות מאד קטנה שיקרה. כשאתה ג'י.אם זה לא תרחיש שאתה לוקח כאבן דרך באסטרטגיה שלך. אלמלא עסקת הארדן מורי היה בדרך החוצה מיוסטון. 3 השנים הקודמות שהיו בינוניות ולא הסתיימו בפלייאוף די סימנו לו את הדרך החוצה.

א. לא חושב שזה אירוע עד כדי כך יוצא דופן. בסוף התפקיד של GM במידה רבה זה למצוא ערך במקומות שאחרים לא רואים וזה מה שמוריי עשה ובגדול. אגב אולדיפו באינדיאנה זה סיפור מאוד דומה.
ב. גם אם זה היה הרבה מזל, אז מה? בחיים אתה מקבל לא מעט הזדמנויות שניתן להגדיר אותן כממוזלות והשאלה היא מה אתה עושה איתן. זה לא היה מזל מטורף עבור פיל ג'קסון שהג'וב הראשון שלו היה לאמן את השחקן הגדול בהיסטוריה של הכדורסל? אז מה? בסוף זה לא מעניין אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 3:24 pm 
Hall of Famer

אני כן חושב שהטרייד על הארדן היה יוצא דופן, מאד אפילו. לא זוכר מקרה של כוכב בפוטנציה נזרק על ידי הקבוצה שלו ואפילו לא מנסים למקסם את מה שאפשר לקבל עליו.

אתה יודע מה ההבדל בין מורי לבין ג'קסון? אם ג'קסון היה מאמן מספר שנים בליגה והיינו יודעים מי הוא ורק אז הוא היה מקבל את מייקל והופך להיות מי שהוא, אז בהחלט אפשר להגיד שתראו איפה הוא היה בלי מייקל ואיפה לפניו. מורי היה במשך 5 עונות הג'י.אם של הרוקטס. כבר היו דיבורים על כך שהרוקטס עומדים להיפרד ממנו. בסה"כ התקופה הראשונה שלו ביוסטון הייתה מעניינת, מאתגרת, אבל הקבוצה לא השיגה כמעט כלום חוץ מלעוף בסיבוב הראשון. ואז קרה הארדן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 3:39 pm 
Junior

כוכב בפוטנציה זה עכשיו אתה יודע. בזמן אמת דיברו עליו כתואם ג'ינובילי. ואם כבר, היו עוד 28 קבוצות בליגה שיכלו לנסות ללכת על הארדן, זה מזל שהוא במקרה נחת ביוסטון?
ולגבי ג'קסון, מה זה משנה מה הוא עשה לפני? אין חולק שהפרק הראשון של מוריי ביוסטון לא היה מרשים, אבל איך זה משנה את העובדה שכשהוא קיבל הזדמנות הוא ניצל אותה? אתה מקבל הרבה הזדמנויות מדהימות בחיים ולרוב אתה יודע את זה רק בדיעבד. כל GM בליגה יכל להשיג את ניקולה יוקיץ', היום הם יודעים שהם טעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 4:15 pm 
Hall of Famer

אני לא מסכים שבחלק הראשון של העבודה שלו לא היו הזדמנויות. למעשה בחלק הזה הוא ביסס את ההסתמכות על סטט' מתקדמות. ההתעקשות שלו למשל על שון באטיה. כל השקפת העולם שלו באה מהחלק הראשון של הקדנציה. הוא זה שניצל את קבוצת הדי ליג שלו כדי לבחון כל מיני תיאוריות שהיו לו על איך צריך להיראות המשחק ולא סתם כמקום לפיתוח שחקנים.

בזמן אמת הדיעות היו חלוקות עליו. היו כאלו שהסתכלו על סדרת הגמר, כמוני, וחשבו שהיא מספרת על התקרה שלו. היו כאלו שאמרו שהסיטואציה בת'אנדר רק עוצרת ממנו לפרוח.
זה לא מזל שהוא נחת ביוסטון. מצד שני מורי לא ממש שילם מחיר גבוה עליו. את החוזה הנגמר של קו-מארט ואת הפוטנציאל של ג'רמי לאמב. מבחינת יוסטון זאת הייתה עסקת נו בריינר. זה לא נניח דומארס שהשיג את בן וואלאס על גרנט היל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:19 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
בעיני דריל מורי היה אוברייטד.
אני לא לוקח ממנו את הדברים הגדולים שהוא עשה. אני לגמרי על העגלה בכך שהוא שינה את המשחק. האבחנה שהוא עשה בין זריקות "טובות" וזריקות "רעות" וההתעקשות שלו שיוסטון תיקח זריקות "טובות" גרמה למשחק ההתקפה באן.בי.איי להיראות כמו שהוא נראה. הוא הראה לכולם את החשיבות של אנליטיקס. הוא הבילי בין של האן.בי. אבל הוא גם עשה טעויות לא קטנות בעיני ובסופו של דבר, לאורך רוב התקופה שלו יוסטון לא באמת היו קונטנדרים.
דוגמאות להיותו אובררייטד רק מהנושא הזה?
ציפה רושם שהוא קיבל קבוצה תקועה והפך אותה לקונטנדרית שרק בגלל שהווריירס היו בעולם הם לא זכו באליפות.
לקורא התמים נוצר רושם שלפני איזה 6-7 שנים מורי קיבל את הקבוצה לידיים שלו.
מורי הוא הג'י.אם של הרוקטס 13 שנים. הוא התחיל עם טי-מאק ויאו וניסה לרכוב עליהם וזה לא עבד. הוא לא הצליח להוציא ערך גדול מהם בשיאם והם עזבו את הרוקטס ללא תמורה. הוא כמעט פוטר לפני תחילת 2012 ואין ספק בכלל שזה מה שהיה קורא לולא פרסטי התחרפן. הטרייד של הארדן, שנבע גם מכך שמורי ידע להשיג נכסים לטרייד הציל לו את הקריירה. כמובן שצריך לתת לו קרדיט שהוא זיהה בהארדן את הכוכב הגדול, מה שפרסטי למשל לא זיהה. אבל חייבים להיות אמיתיים ולהבין שמאורע מקרי עם הסתברות קטנה הפך אותו מג'י.אם לא משפיע במיוחד עם חבר משפיע בתקשורת למקום שבו הוא היום.

עוד דוגמא היא הפירוט של בריאן גרנט על הבחירות של מורי.
"- פגע בול בדראפט 2011 עם מרכוס מוריס (14), מירוטיץ' (23) ופארסונס (38). גם פטריק פטרסון בבחירה 14 שנה קודם לכן היה סיפור הצלחה בעונותיו הראשונות"
אז הוא פגע בול עם מרכוס מורי. הספארס כנראה במקום ה-15 פגעו פחות בול עם קוואיי לאונרד. גם שנה קודם פטרסון היה סיפור הצלחה (בעיני ממש לא), אבל במקום ה-15 הייתה בחירת אפסייד הרבה יותר מוצלחת עם לארי סנדרס. נכון שסנדרס יצא מוקדם מהליגה בגלל בעיות נפשיות, אבל את זה אף אחד, גם לא מורי זיהה ובשנים שבהם פטרסון היה הצלחה ביוסטון, סנדרס היה בדרכו להפוך לאחד הגבוהים הטובים בליגה.

בעיני מורי עשה לא מעט טעויות. היה מקובע מדי על הגישה שלו וראינו את זה השנה.

אני חושב שיותר מאשר היותו ג'י.אם טוב, הוא היה ג'י.אם פורץ דרך. זה לא אותו דבר. ואלמלא ג'יימס הארדן וכמובן ביל סימונס, רק עכברי הכדורסל היו יודעים מי זה דריל מורי.

כנראה שלא קראת בעיון את הפירוט שלי, כי מצוין שם שמוריי השתמש בחוזה המסתיים של טימאק (פלוס לאנדרי) להבאת קווין מרטין וג'ורדן היל (שהיה אז עוד רוקי). נזכיר שהיה מדובר בחוזה עתק של שחקן פציע (כנ"ל לגבי יאו), אז להלין על כך שמוריי לא הוציא מהם ערך זה קטנוני ולא ריאלי בעיניי.

לגבי בחירות קצה הלוטרי בתחילת העשור הקודם: נכון, מוריי פספס את קוואי כמו ג'יאמים אחרים שבחרו לפניו. זה לא מוריד מהעובדה שהוא בחר שחקן שנראה מבטיח בעונותיו הראשונות בליגה ונשאר רול פלייר משמעותי עד היום. אי אפשר לומר את זה על הרבה בחירות 14, ואי אפשר להתעלם מכך שמוריי בחר בדראפט שני שחקנים נוספים בבחירות מאוחרות יותר, שעד לפציעות או הרצון לחזור באירופה, היו יופי של שחקנים בליגה.
סנדרס לא היה כזה ביגמן מוצלח, בלי קשר לפרישה המוקדמת שלו. קל מאוד להיות חכם בדיעבד ולומר "שחקן Y שנבחר מיד או כך וכך משבצות אחרי שחקן X היה בחירה מוצלחת יותר", העובדה היא שגם כאן, מוריי הוציא מבחירת סוף לוטרי שחקן חמישייה/מחליף בכיר לגיטימי. אין בדרך כלל ציפיות למצוא כוכב בסוף הלוטרי.

חוץ מזה, פרסטי לא התחרפן ולא בטיח - הוא פעל בהתאם למנדט שקיבל מהבוס שלו ולמען האינטרס הקבוצתי. אני בטוח שהוא גם לגמרי ידע מה יש לו ביד עם הארדן, עובדה שכמה חודשים לפני הטרייד עם מוריי, ניסה להשיג תמורתו את הבחירה השלישית בדראפט 2012 ולבחור בה את בראדלי ביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:23 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

נו באמת, זו היתה תקופה שכבר מספיק סופרסטארים הועברו בטרייד עד אז (גארנט, פאו, קיד, דרון וויליאמס, מלו...בטח שכחתי מישהו). מוריי חיכה להזדמנות הנכונה והאמת שניסה לנצל אותה כבר בטרייד המשולש של הלייקרס עבור פול, בו היה אמור לקבל את פאו תמורת מרטין וסקולה. גם וטו של הקומישינר על טרייד זה משהו יוצא דופן עם הסתברות מאוד קטנה שיקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:26 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
לא. סנדרס הוא דוגמא לאיך הבחירה בפטריק פטרסון מוגדרת לבחירה טובה של מורי כשמקום אח"כ נבחר לארי סנדרס.
זאת רק דוגמא להודעה שמהללת את מורי על דברים שהוא עשה, שלא באמת יש מה להלל.
אני חושב שבעיני האנשים שצורכים אן.בי.איי דרך התקשורת האמריקאית, ההייפ שהחבר שלו ביל סימונס יצר עבורו היה בעל משמעות מאד גדולה.

כבר כתבתי בהודעה אחרת, אני לא שייך לכת המוריי-בול, אפילו נגד ההקצנה הזאת. אבל כמו שאומרת אופירה אסייג, מה ששלו שלו. אני חושב שבחירת סוף לוטרי שהצליחה זו בחירת סוף לוטרי מוצלחת, סורי על הטאוטולוגיה. לא זוכר מי היו אז הסנטרים של יוסטון ולא זוכר מה היה הדיבור על סאנדרס (כן זוכר שהוא נחשב לדי בוסרי ושחיפי). אבל פטרסון היה סטרץ' 4 ארוך עם הגנה טובה, בדיוק השחקן שהתאים למה שמוריי בנה בהמשך ביוסטון (לא יודע להגיד אם כבר אז היה לו את חזון השלשות + נקודות קלות בצבע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:40 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני כן חושב שהטרייד על הארדן היה יוצא דופן, מאד אפילו. לא זוכר מקרה של כוכב בפוטנציה נזרק על ידי הקבוצה שלו ואפילו לא מנסים למקסם את מה שאפשר לקבל עליו.

אל"ף, ניסו - פרסטי הציע אותו לוושינגטון תמורת הבחירה השלישית בדראפט 2012, מתוך כוונה לבחור את ביל, אבל הם העדיפו אותו בעצמם.
בי"ת, מה זה אומר למקסם? הסיבה לטרייד על הארדן היא שהוא לא היה מוכן להתפשר על גובה הארכת חוזה שלו, לעומת ווסטברוק ואיבקה שכן התפשרו שנה קודם לכן. כלומר, שפרסטי פעל תחת אילוצים כלכליים מסוימים. הוא קיבל שחקן שישי סקורר חליפי (מרטין), פוטנציאל למחליף העתידי של הנ"ל (למב) ושתי בחירות דראפט, אחת בלוטרי שהצליחה יותר (אדמס) והשנייה סיבוב ראשון מאוחרת שהצליחה פחות (מגארי).
אחת הסיבות לתמורה הלא מרשימה במיוחד, היא שעם חוזה רוקי, אי אפשר היה לקבל יותר מדי שחקנים מוכחים ותורמים תמורת הארדן (אפילו לטרייד הזה, אוקלהומה צירפה את אולדריץ' ולא זוכר מי עוד להשלמת משכורות מול החוזה של מרטין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 7:43 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
כוכב בפוטנציה זה עכשיו אתה יודע. בזמן אמת דיברו עליו כתואם ג'ינובילי. ואם כבר, היו עוד 28 קבוצות בליגה שיכלו לנסות ללכת על הארדן, זה מזל שהוא במקרה נחת ביוסטון?
ולגבי ג'קסון, מה זה משנה מה הוא עשה לפני? אין חולק שהפרק הראשון של מוריי ביוסטון לא היה מרשים, אבל איך זה משנה את העובדה שכשהוא קיבל הזדמנות הוא ניצל אותה? אתה מקבל הרבה הזדמנויות מדהימות בחיים ולרוב אתה יודע את זה רק בדיעבד. כל GM בליגה יכל להשיג את ניקולה יוקיץ', היום הם יודעים שהם טעו.

דיברו עליו כתואם ג'ינובילי בגלל שהוא תפקד כשחקן שישי ובגלל סגנון משחק די דומה. אגב, ג'ינובילי מחוץ לתפקידו בספרס היה יכול להיות סופרסטאר רציני בשיאו, אני זוכר שבעונת 2009 היה רצף שבו הוביל את הספרס הפצועים ונראה כמו אחד השחקנים הטובים בעולם לאותה תקופה.
בכל אופן, אני זוכר שלקראת הטרייד, עם כל הדיבורים ברקע, היה טור שדיבר על כך שהארדן יכול לבחור אם להישאר בתפקיד ג'ינובילי ולהתמודד על תארים, או ללכת בדרכו של ג'ו ג'ונסון. ג'ו-ג'ו אומנם לא הגיע לדרגת הכוכבות של הארדן, אבל בהחלט היה פרנצ'ייז פלייר וגו-טו-גאי בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 9:32 pm 
Junior

picknroll כתב:
קח את המאמר בעירבון מוגבל, כיוון שסימונס הוא חבר טוב של מורי

אני מכיר את הכתיבה של ג'ונתן טצארקס (או איך שלא מתעתקים את זה..) עוד מימיו ב REALGM, זה הסגנון שלו. דה רינגר בכל מקרה לא נוטים לקטול שחקנים, מאמנים וג'י אמים, לפחות לא כשהם מסיימים את דרכם (הזמנית?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 19, 2020 9:53 am 
Junior

הארדן גם שמאלי כמו מאנו
הייתי מתעתק צ'ארקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 19, 2020 7:41 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
picknroll כתב:
קח את המאמר בעירבון מוגבל, כיוון שסימונס הוא חבר טוב של מורי

אני מכיר את הכתיבה של ג'ונתן טצארקס (או איך שלא מתעתקים את זה..) עוד מימיו ב REALGM, זה הסגנון שלו.

אני אישית לא כל כך מחבב/מעריך אותו.
זאק לואו לעומת זאת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 72 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה