סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 3:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קובי מול מייקל
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 12:09 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ממוצעי הנק' של קובי באופן כללי נמוכים משמעותית מג'ורדן
ממוצעי הנק' של כל שחקן בהיסטוריה נמוכים משמעותית מג'ורדן, בטח מג'ורדן של הפלייאוף

חברים, קובי נעצר מול דטרויט, תתקדמו הלאה.
זה לא היה טיישון, ראיתי את הסדרה, זו היתה הגנה קבוצתית ממושמעת קשוחה מאוד, הגנת ברזל בצבע. גם המילטון שמר המון על קובי. התקפת הלייקרס לא יצרה כלום חוץ מ1 על 1 של שאק. הקטע שללברון קרה הרבה יותר שהוא חוסל/נחנק/הובס בסוויפים/4-1 בהפרשים ענקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 12:33 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
עמוס לב כתב:
מאסטר כתב:
אני צריך לרשום בפעם הרביעית שקובי נתן סדרה רעה יותר נגד הפיסטונס כדי שנפסיק להשוות? ן.

אני לא מבין. אתה זרקת את השם של מייקל כהשוואה, אבל אז כשאומרים ומנסים להוכיח לך שזאת לא השוואה טובה, אתה רושם את המשפט הזה?

ATT רשם שהוא לא זוכר שחקנים בכירים נעצרים ומחוסלים בסדרה. אני נתתי דוגמא לסדרה שמייקל נעצר בה. לדון במי היה רע יותר זה עניין סמנטי וחוטא לנקודה בעיניי.

מייקל לא נעצר ולא חוסל בסדרה הזו כך שהדוגמה שלך לא טובה. מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 1:29 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
הקטע שללברון קרה הרבה יותר שהוא חוסל/נחנק/הובס בסוויפים/4-1 בהפרשים ענקיים.

בוא נדייק, קובי עף מהפלייאוף 7 פעמים בלי לנצח יותר ממשחק אחד בסדרה (4 סוויפים, 98, 99, 2007 ו-2011 ועוד 3 פעמים 4-1, ב-97, 2004 ו-2012), זה קרה לו פעם אחת בסיבוב הראשון, 4 פעמים בסיבוב השני, פעם אחת בגמר המערב ופעם אחת בגמר, אפשר לתת לו הנחה על 97 ו-98 שבהן הוא היה יותר שולי ברוטציה, אבל מ-99 והלאה הוא כבר היה שחקן מרכזי. לברון עף מהפלייאוף 4 פעמים בלי לנצח יותר ממשחק אחד וכולן קרו רק בגמר (סוויפ ב-2007 ו-2018, 4-1 ב-2014 ו-2017).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 3:16 pm 
Hall of Famer

פלאש, זה כן היה פרינס. המון ידיים ארוכות של פרינס
וכן, גם אני ראיתי את הסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 4:19 pm 
Junior

Att כתב:
מאסטר כתב:
עמוס לב כתב:
מאסטר כתב:
אני צריך לרשום בפעם הרביעית שקובי נתן סדרה רעה יותר נגד הפיסטונס כדי שנפסיק להשוות? ן.

אני לא מבין. אתה זרקת את השם של מייקל כהשוואה, אבל אז כשאומרים ומנסים להוכיח לך שזאת לא השוואה טובה, אתה רושם את המשפט הזה?

ATT רשם שהוא לא זוכר שחקנים בכירים נעצרים ומחוסלים בסדרה. אני נתתי דוגמא לסדרה שמייקל נעצר בה. לדון במי היה רע יותר זה עניין סמנטי וחוטא לנקודה בעיניי.

מייקל לא נעצר ולא חוסל בסדרה הזו כך שהדוגמה שלך לא טובה. מה לעשות.

טוב. מייקל לא נעצר. הוא היה נפלא. שני משחקים קריטיים בסדרה הוא אמנם עשה 5-15 מהשדה או לקח 8 זריקות בלבד ב-46 דקות, ובמשחק אחר קלע סביב ה-30 אחוז מהשדה, אבל עדיין הוא היה נפלא. אפשר להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 4:29 pm 
Hall of Famer

מצד שני הוא הוליך את הבולז לשני ניצחונות על קבוצה שלא הפסידה בשאר המשחקים בפלייאוף. במשחק הראשון הבולז ניצחו. מייקל אמנם קלע ב-34.5% מהשדה, אבל הוא גם השיג 32 נק' ואני אחזור שוב, הבולז ניצחו. אם אתה מנסה לטעון שהניצחון לא היה בזכות מייקל, אז השחקן הבא בתור היה סקוטי פיפן עם 14 נק' ב- 38.5%. אני מקווה שאתה לא טוען שהניצחון הושג בגלל הגנה של הבולז וחולשה התקפית של דטרויט או משהו שכזה. נראה לי שהבולז היו מרוצים מאד מהתצוגה של מייקל.
במשחק הקריטי שקוראים לו משחק 6 שגמר את הסדרה הבולז אמנם הפסידו, אבל לא נראה לי שאפשר להפיל את התיק על מייקל. 32 נק' ב-50% עם 13 אס'. מצד שני לפי ההגיון הזה, אני משוכנע שבדטרויט קראו לאייזיאה לשיחת הבהרה על המשחק הביזיוני שבו הוא אמנם קלע 33 נק', אבל עשה את זה ב - 42.9% מהשדה.

בניגוד להודעה הפאסיב אגרסיב שלך, אף אחד לא טען שמייקל היה נפלא. הטענה היא שהייתה לו סדרה בסדר מול יריבה עדיפה בהרבה, כשהצוות המסייע שלו לא ממש סייע והבולז היו היריבה הכי קשה של היריבה בדרך לאליפות אן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 4:41 pm 
Junior

rony כתב:
FLASH כתב:
הקטע שללברון קרה הרבה יותר שהוא חוסל/נחנק/הובס בסוויפים/4-1 בהפרשים ענקיים.

בוא נדייק, קובי עף מהפלייאוף 7 פעמים בלי לנצח יותר ממשחק אחד בסדרה (4 סוויפים, 98, 99, 2007 ו-2011 ועוד 3 פעמים 4-1, ב-97, 2004 ו-2012), זה קרה לו פעם אחת בסיבוב הראשון, 4 פעמים בסיבוב השני, פעם אחת בגמר המערב ופעם אחת בגמר, אפשר לתת לו הנחה על 97 ו-98 שבהן הוא היה יותר שולי ברוטציה, אבל מ-99 והלאה הוא כבר היה שחקן מרכזי. לברון עף מהפלייאוף 4 פעמים בלי לנצח יותר ממשחק אחד וכולן קרו רק בגמר (סוויפ ב-2007 ו-2018, 4-1 ב-2014 ו-2017).

מגחך פה
אתה לא צריך לעשות לי הנחה על שנתיים שקובי שחקן ספסל כי זה לא רלוונטי. כלומר מעריצי לברון יגידו רלוונטי כי הם עיוורים ולא אובייקטיבים בעליל, ספק אם הם מאמינים לעצמם. לא שמעתי מעולם שונא לברון שמביא את השנתיים הראשונות של לברון , בהם הפסיד את הפלייאוף, כראיה למשהו, כי שונאי לברון בכל זאת הרבה יותר מחוברים למציאות ומבינים שלשחק עם כלום ולהפסיד את הפלייאוף זה לא ראיה למשהו, בזמם שמעריצי לברון ימשיכו לדבר על שנותיו של קובי כשחקן ספסל, הסוייפים ליוטה וכו כאילו זה אומר או משנה למישהו. אנחנו נמשיך לגחך.

מכאן נעבור לכך שאתה ממציא, ולא בפעם הראשונה. קובי לא הפסיד לפיניקס בסוויפ. וזו וכן הסדרה מול okc היתה סדרה צמודה יותר מסדרות שמתחילים לשחק בפיגור 3-0, פיגור שמעולם לא חזרו ממנו.

ונוסיף שאתה מדחיק את ההיחנקות של לברון מול דאלאס, ההיחנקות הגדולה ביותר שראיתי מכוכב, או מדחיק את זה שכתבתי "נחנק", או לא יודע מה פירוש התו "/".

וכמובן, יש הבדל עצום בין להיחנק/להידרס בגמר 5 פעמים, ללהיחנק בגמר פעם אחת, אבל העיקר שיש לכם הפסד מוחץ באיזה סיבוב שני להיתלות בו ולהתפאר מנגד בכמה נצחונות על אטלנטה וטורונטו במזרח, תוך כדי יו-טורן מרשים בטענה שגמרים זה חרטא ומי מסתכל על זה, אחרי שנים שאצרתם שזו הסיבה שג'ורדן>קובי לפני 10 שנים, כי קובי הפסיד בגמר (טענ שמעולם לא התווכחנו איתה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 5:13 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פעם בא האריה לשועל ואמר לו: בוא נרביץ לארנב

ידה ידה ידה יש כובע אין כובע

ידה ידה ידה שואלים את הארנב המון שאלות

בסוף נמאס לאריה והוא אמר לארנב: אבל ההפסדים של קובי לא היו בגמר!!! והרביץ לארנב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 5:57 pm 
Hall of Famer

מקבל את התיקון לגבי 2007, קובי הודח ב-4-1 ולא ב-4-0. אז אחרי שסיכמנו שקובי הודח בסדרות חד צדדיות יותר פעמים מלברון (גם אם נניח בצד את 97 ו-98), ושזה קרה לו פעמיים מול קבוצה שאפילו לא לקחה אליפות באותה עונה, דבר שללברון מעולם לא קרה, אפשר להמשיך בדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 7:15 pm 
Junior

"מי הפסיד 4-1 לקבוצה שלא לקחה אליפות"? זה הטיעון החדש?

הנה טיעון יותר סביר:
כל ההפסדים של קובי בקרירה היו לקבוצה פייבוריטית או לאלופה שבדרך (=לקבוצות מעולות)

לברון הפסיד לאורלנדו מג'יק, ובוסטון סלטיקס, שתי קבוצות שהוא הגיע פייבוריט, עם הביתיות, והפסיד (בצורה מאכזבת מאוד) והם לא לקחו אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 7:47 pm 
מנהל פורום

הזזת שער מהתבוסות להפסדים סתם. אבל אני מבין שהסוויפ שדאלאס עשתה ללייקרס הפייבוריטים לא נחשב מבחינתך כי הם זכו באליפות בסוף. אז זה לא תקף גם להפסד של קליבלנד מולם (שלא היה בסוויפ)?

כלומר כל ההבדל מצטמצם להפסדים של קליבלנד לאורלנדו ובוסטון, ולטיעון שאלה הפסדים מביכים כי קליבלנד היו פייבוריטים כמובן שאם לברון היה נותן עונה סדירה פחות מוצלחת וקליבלנד היתה מסיימת רק במקום השלישי אז ההפסדים הללו היו הופכים להיות הרבה יותר סבירים.

ואם מדברים על שיקולים כאלה, אני מניח שכמו שאתה נותן משקל פחות להפסדים לקבוצה פייבוריטית אתה נותן משקל עודף לניצחונות כשלא היית פייבוריט. ללברון יש שניים ברורים כאלה (דטרויט ב2007 וגולדן סטייט ב2016). כמה כאלה יש לקובי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 7:52 pm 
Junior

FLASH כתב:
כל ההפסדים של קובי בקרירה היו לקבוצה פייבוריטית או לאלופה שבדרך (=לקבוצות מעולות)

לברון הפסיד לאורלנדו מג'יק, ובוסטון סלטיקס, שתי קבוצות שהוא הגיע פייבוריט, עם הביתיות, והפסיד (בצורה מאכזבת מאוד) והם לא לקחו אליפות

אני מסכים עם ההגדרות, אבל למה לטעמך לברון היה פייבוריט מול הסלטיקס וקובי היה האנדרדוג מול פיניקס? מה הסיבות שהובילו לזה שמלברון ציפו ליותר מאשר מקובי בסדרות האלו?

ועוד שאלה לא קשורה שמסקרנת אותי (שאתה מוזמן להתעלם ממנה כמובן) - אתה ביביסט? משהו בטרמינלוגיה של "שונא קובי" לברון-פאנס" לכל מי שלא מסכים איתך מאוד מזכירה לי את השיח הזה... (אני כמובן לברון-פאן אבל 90% ממה שאתה קורא לו ככה הוא לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:05 pm 
Junior

לא עברתי שום דבר
הטיעון שלי פשוט. לברון הובס /נחנק 5 פעמים בגמר. רוני עבר לטענת "4-1 מול קבוצה שלא לקחה אליפות", השתמשתי בטיעון הזה להראות לכם איך בקלילות אפשר לטעון בדיוק הפוך-להפסיד ללא אלופה לא פייבוריטית.

קובי נחנק/הובס בסדרה חד צדדית בגמר הרבה פחות. אין דרך לשכתב את ההיסטוריה. 5 פעמים לברון, פעם אחת קובי

אבל אתם מתפארים בכך שזה קרה רק בגמר. מצד אחד טוענים שלברון גדול יותר כי הגיע ליותר גמרים, מצד שני לא צריך לספור לו הפסדים בגמר כי הוא יכל פשוט להפסיד בחצי גמר במקום. באופן דומה, לברון טוב מקובי כי זכה ביותר מופ ליגה, אבל לא צריך לספור לו שנים שהפסיד בפלייאוף כפייבוריט כי אילו לא היה נותן עונה סדירה ככ טובה הוא לא היה פייבוריט. לרכוב על טיעונים שסותרים אחד את השני? לוגיקה מפוארת

אז אתה צודק, אם לברון לא היה מגיע לגמר ומפסיד בחצי לאטלנטה שוב ושוב, ולא היה מפסיד כפייבוריט לבוסטון ואורלנדו כי היה נותן סדירה פחות טובה וזוכה בפחות 2 מופ, הוא לא היה במעמד שלו היום בכל מקרה וכל הדיון הזה היה נחסך מעיקרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:06 pm 
Junior

sheky כתב:
FLASH כתב:

אני מסכים עם ההגדרות, אבל למה לטעמך לברון היה פייבוריט מול הסלטיקס וקובי היה האנדרדוג מול פיניקס? מה הסיבות שהובילו לזה שמלברון ציפו ליותר מאשר מקובי בסדרות האלו?

https://www.thespread.com/nba-articles/ ... -nba-title

https://www.gambling911.com/sports/lebr ... 40809.html

https://www.thespread.com/nba-articles/ ... vs-celtics

https://www.docsports.com/2010/boston-c ... s-793.html

למה קובי היה אנדרדוג מול פיניקס? כי הוא שיחק בחמישיה עם סמוש פארקר, לוק וולטון וקוואמי בראון. אפילו מייקל לא הצליח לנצח כשהוא לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:09 pm 
Junior

sheky כתב:
FLASH כתב:

ועוד שאלה לא קשורה שמסקרנת אותי (שאתה מוזמן להתעלם ממנה כמובן) - אתה ביביסט? משהו בטרמינלוגיה של "שונא קובי" לברון-פאנס" לכל מי שלא מסכים איתך מאוד מזכירה לי את השיח הזה... (אני כמובן לברון-פאן אבל 90% ממה שאתה קורא לו ככה הוא לא).

כי קובי שיחק ליד כלום, ולברון שיחק בקבוצה סבירה. ודאי לא פחות מאורלנדו, שהפסיד לה

לא ביביסט, הטרמינולוגיה הזו לקוחה היישר מפורום סלניוז בויכוחי קובי 2009, שניסו שעדיין מנסים לקעקע כל מי שכותב משהו חיובי על קובי כ"מעריצי קובי". הם ביביסטים?

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ה' אוקטובר 22, 2020 11:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:12 pm 
Junior

ראובן כתב:
ואם מדברים על שיקולים כאלה, אני מניח שכמו שאתה נותן משקל פחות להפסדים לקבוצה פייבוריטית אתה נותן משקל עודף לניצחונות כשלא היית פייבוריט. ללברון יש שניים ברורים כאלה (דטרויט ב2007 וגולדן סטייט ב2016). כמה כאלה יש לקובי?

קובי ניצח בקלילות את האלופה המכהנת סאן אנטוניו ב-08 ללא ביינום ולמרות שלא ציפו ממנו להגיע לגמר באותה שנה. הוא גם היה מרחק ריבאונד הגנה מלהדיח את פיניקס כאנדרדוג מוחלט ב-06.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:12 pm 
מנהל פורום

רק עכשיו שמתי לב שזה בכלל הת'רד של קובי/מייקל אז סליחה שגם הוא עבר לדון בלברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:25 pm 
Junior

FLASH כתב:
כי קובי שיחק ליד כלום, ולברון שיחק בקבוצה סבירה. ודאי לא פחות מאורלנדו, שהפסיד לה

לא ביביסט, הטרמינולוגיה הזו לקוחה היישר מפורום סלניוז בויכוחי קובי 2009, שניסו שעדיין מנסים לקעקע כל מי שכותב משהו חיובי על קובי כ"מעריצי קובי". הם ביביסטים?

למען האמת לא נתקלתי פה בהרבה שלא חושבים שקובי היה שחקן ענק...

ודרק פישר ופאו גאסול זה ההבדל בין לעוף בסיבוב הראשון על ידי פיניקס (4-1) לבין להגיע לגמר שנה אחרי זה? זה ההבדל בין לשחק ליד כלום לבין להיות הקבוצה הטובה במערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 9:05 pm 
Hall of Famer

פלאש,אני לא העליתי שום טיעון חדש, אתה טענת שלברון חטף סוויפ או הפסיד 4-1 "הרבה יותר" מקובי. אני ציינתי שלא רק שהנתון הזה שגוי לגמרי, הוא נשאר שגוי גם אם לא מתייחסים לשתי העונות הראשונות של קובי (ואין סיבה להתייחס אליהן גם לטעמי).

מכיוון שבעיניך לחטוף סוויפ או תבוסה 4-1 זה קריטריון משמעותי, כי אחרת לא היית מעלה אותו, ראיתי לנכון לציין שהקבוצות היחידות שהצליחו "לבזות" ככה את לברון הן האלופות שבדרך לאותה עונה, בעוד שקובי "התבזה" כך גם מול 2 קבוצות שלא לקחו אליפות באותה שנה, אחת מהן, פיניקס של 2007, אפילו לא עברה את הסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 11:46 pm 
Junior

זה חמוד שאתה לוקח 25% מהמשפט שכתבתי (ועוד ממשיך להתייחס רק לסופו אחרי שהסברתי לך) ואז בונה טיעון נגדי. בוא תנסה לחתוך מהמשפטים הללו, נאתגר אותך:

האם אי פעם קובי הפסיד כשהוא בא פייבוריט, לקבוצה שלא לקחה אליפות?

האם קובי שחקן שנשחט/נחנק סדרתי בגמר - 5 פעמים?

האם לקובי יש מאזן שלילי מול כוכבים ששיחקו מולו בפלייאוף?

האם קובי עבר כמעט תמיד נמושות בפלייאוף, וברוב הפעמים שפגש יריבה ראויה הפסיד?

האם קובי נתן לשחקנים ברמת לאונרד בגיל 22 טרום אלסטאר, ואנדרה איגודאלה לקחת עליו מופ גמר?

האם השחקנים שקובי שמר עליהם שיחקו מעולה דרך קבע בפיינלס? (מריון, לאונרד, איגי, דוראנט, באטלר)

האם קובי הפסיד 4 פעמים במצאפ מול כוכב בגמר ( פארקר, נוביצקי, דוראנט פעמיים)?

האם קובי הפסיד במצאפ אישי שנתיים ברצף ליריבו הגדול, ובעיקר בקלאץ? או שקובי ניצח את דאנקן ושיחק טוב יותר לרוב?

האם קובי קפץ מסופרטים לסופרטים בשביל טבעות?

התשובות הן 9 פעמים לא מול 9 פעמים כן. כמובן זה לא רלוונטי-אין לזה שורה בבוקס סקור, זה לא נמדד בPER שבשבילו לברון לא זורק בסוף שעון. בבוקס סקור לברון בטופ 3 אי פעם, בתכלס הוא הרבה פחות מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 11:56 pm 
Hall of Famer

א. נניח שלא, אנעארף. אבל זה חתיכת קריטריון שרירותי.
ב. לא, קובי רק נשחט בשלבים מוקדמים יותר מהגמר
ג. אנעארף. זה ספורט קבוצתי עם מדגם מאד קטן אתה יודע
ד. לא, הוא אמנם שיחק מול לא נמושות, אבל הרבה פעמים הוא פשוט לא עבר בגלל זה.
ה. לא, אבל הוא כן נתן לפרינס לחנוק לו את החיים
ו. לברון לא הפסיד באף אחד מהמצ׳ אפים האישיים האלה. סטטיסטית. (אולי מול נוביצקי)
ז. לא יודע, אין לי כוח לחשוב על זה.
ח. זו אכן נקודה לטובת קובי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 12:15 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
להבדיל מלברון, אבל, קובי תחת חוזה הוציא דרישת טרייד פומבית כשהיה נראה לו שהלייקרס לא תחרותיים. הלייקרס הצליחו לבנות מסביבו אלופה אבל אין לי שום ספק שהיה עוזב אם לא היו מצליחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 12:32 am 
Junior

נורטון כתב:
א. נניח שלא, אנעארף. אבל זה חתיכת קריטריון שרירותי.
ב. לא, קובי רק נשחט בשלבים מוקדמים יותר מהגמר
ג. אנעארף. זה ספורט קבוצתי עם מדגם מאד קטן אתה יודע
ד. לא, הוא אמנם שיחק מול לא נמושות, אבל הרבה פעמים הוא פשוט לא עבר בגלל זה.
ה. לא, אבל הוא כן נתן לפרינס לחנוק לו את החיים
ו. לברון לא הפסיד באף אחד מהמצ׳ אפים האישיים האלה. סטטיסטית. (אולי מול נוביצקי)
ז. לא יודע, אין לי כוח לחשוב על זה.
ח. זו אכן נקודה לטובת קובי לדעתי.

ב. קובי הגיע ל7 גמרים ולברון ל10. ההבדל הוא כי קובי שיחק אריות המערב ולברון מול הפח של המזרח. הבדל נוסף הוא שלברון נשחט/נחנק 5 פעמים בגמר וזה וואחד קריטריון
ג. מדגם של 25 סדרות, מעל 100 משחקים לקובי ומעל 100 ללברון. הנתונים הובאו פה מיד אחרי האליפות. קובי ניצח ברוב המוחלט של סדרות מול כוכבים, לברון הפסיד
ד. 7 גמרים, ומצד שני הפסדים לפיניקס*2, OKC, ס"א*2, דאלאס. לברון לא עבר את בוסטון*2, דטרויט, ואורלנדו = לרוב הפסיד, כשפגש יריבה אמיתית.
ה. לברון נתן למריון טרי קיד ונוביצקי לחנוק לו את החיים, שחקנים בני 2109 בממוצע
ו. סטטיסטית הוא הפסיד לארבעתם
ז. אז לברון כן וקובי לא

ושכחת להתייחס לעובדה נוספת - האם קובי נתן לשחקן ששמר עליו לחגוג קבוע בגמר? מריון, דוראנט, לאונרד, איגי, באטלר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 12:52 am 
Junior

בגלל שהלברונס חובבי בוקס סקור, חיפשתי את המספרים שימחישו את מה שאני אומר

בסדרות פלייאוף מול קבוצות עם 50+ נצחונות, לברון מוביל 10-9. קובי מוביל 25-10.
כלומר קובי התמודד עם כמעט כפול(!!) קבוצות חזקות מלברון.
כשלברון פגש נמושות קובי נלחם מול הספרס הקינגס וניצח.
קובי ניצח הרבה הרבה יותר קבוצות חזקות, לברון ניצח נמושות והפסיד 50% מהזמן לחזקות.
אגב, באופן כמעט זהה, נראים אחוזי ההצלחה שלהם בגמר. 4-6 שלילי מול 5-2 חיובי.

בקיצור, שני נתונים שמראים מה הם באמת שווים מול קבוצות חזקות, הנתונים עקביים.

לכן אם לברון היה במערב, אני מרשה לעצמי להניח שהיה מגיע ל2-3 גמרים, גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 1:53 am 
Junior

עמוס לב כתב:
מצד שני הוא הוליך את הבולז לשני ניצחונות על קבוצה שלא הפסידה בשאר המשחקים בפלייאוף. במשחק הראשון הבולז ניצחו. מייקל אמנם קלע ב-34.5% מהשדה, אבל הוא גם השיג 32 נק' ואני אחזור שוב, הבולז ניצחו. אם אתה מנסה לטעון שהניצחון לא היה בזכות מייקל, אז השחקן הבא בתור היה סקוטי פיפן עם 14 נק' ב- 38.5%. אני מקווה שאתה לא טוען שהניצחון הושג בגלל הגנה של הבולז וחולשה התקפית של דטרויט או משהו שכזה. נראה לי שהבולז היו מרוצים מאד מהתצוגה של מייקל.
במשחק הקריטי שקוראים לו משחק 6 שגמר את הסדרה הבולז אמנם הפסידו, אבל לא נראה לי שאפשר להפיל את התיק על מייקל. 32 נק' ב-50% עם 13 אס'. מצד שני לפי ההגיון הזה, אני משוכנע שבדטרויט קראו לאייזיאה לשיחת הבהרה על המשחק הביזיוני שבו הוא אמנם קלע 33 נק', אבל עשה את זה ב - 42.9% מהשדה.

בניגוד להודעה הפאסיב אגרסיב שלך, אף אחד לא טען שמייקל היה נפלא. הטענה היא שהייתה לו סדרה בסדר מול יריבה עדיפה בהרבה, כשהצוות המסייע שלו לא ממש סייע והבולז היו היריבה הכי קשה של היריבה בדרך לאליפות אן.בי.איי.

עמוס, שנינו היינו כאן ב-2010. אף אחד לא הילל את קובי על הניצחון מול הסלטיקס החזקים בגמר, אחת מקבוצות ההגנה הטובות אי פעם, עם 23 נק' ו-15 ריב', אלא ירד חזק על אחוזי השדה, כאילו הניצחון אפילו לא חשוב.
לכן כל הסוגיה מול דטרויט וההתייחסות שלך או של אחרים היא צביעות אחת גדולה. זאת הסיבה שגם אני וגם פלאש מגיבים בלהט, כי לפני עשור אף אחד לא נתן ריספקט ורק חיפש את האחוזים.

בנוגע לשאר הדברים: באיזו קלות אתה מבטל את ההגנה של הבולס ואת החולשה ההתקפית של הפיטונס. וואו.
אז מה היה קורה אם אייזיאה תומאס לא היה משליך 3-18 מחרידים מהשדה, וג'ו דומארס לא היה מעיף 5-16 מהשדה? שניהם הרבה פחות מהממוצע העונתי שעמד על 46-48 אחוז.
האם עדיין שיקאגו הייתה מצליחה לנצח למרות ה-10-29 של מייקל? לא נראה לי. מדהים שביטלת בשורה אחת את העובדה שהפיסטונס קלעו רק 88 נקודות במשחק הזה, ונתת קרדיט חד משמעי להתקפה. על מה ולמה?
דווקא המשחק השישי, שמייקל היה יותר טוב ללא ספק, מחדד מאוד את הנקודה - הפיסטונס קיבלו ערב קליעה מעט יותר טוב ופחות מחריד, קלעו 103 נק', והפלא ופלא - ניצחו.

לסיום אשאל אותך עוד שאלה שקשורה בדבר האחרון שכתבת - האם הסלטיקס ב-86' (שבסיום הפוסט סיזן יניפו אליפות) לא היו יריבה עדיפה בהרבה על הבולס? האם MJ לא היה בודד במערכה?
זה לא הפריע לו להמטיר 49 נקודות במשחק הראשון, ואח"כ לקלוע שיא נקודות לפלייאוף עם 63 פסיכיים בגארדן. אפילו שהוא פגש יריבה איכותית, ואפילו שלא הייתה לו ממש עזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: