סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:10 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 298 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 5:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נכון, בזמן שהאבטלה על 20 אחוז, התחלואה עולה ויורדת, אין ליגה בכדורסל, וביבי רוצה לפרק את כל הדמוקרטיה כדי לברוח ממשפט, באמת הסכם נורמליזציה עם סודן זה באמת לא בשיא מעייני, מה לעשות.

ובקשר לאמרה של לא הייתה איתן מלחמה, זה בעיקר קונטרא לביבי ולשופרות שלו שמשוות בין הסכמי השלום היקרים של השמאל לבין השלום מתוך עוצמה שלו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 5:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז אני חושב שכל הדברים שציינת הם חשובים מאד, מאד מאד אפילו. אין לי ויכוח איתך על זה. יש להם מקום בת'רד השני.
בלי קשר נורמליזציה עם מדינה ערבית זה לא דבר יומיומי, הוא דבר חיובי וחשוב מאד גם לימים שאחרי ביבי. אין מה לזלזל בו, גם אם זה כולה סודן.
באשר ל"שלום מתוך עוצמה" וכל זה, אני לא מדבר במונחים כאלה. ביבי ומרעיו יכולים להגיד מה שהם רוצים, זה לא נוגע לי. אבל אני חושב שהקונספציה שחייבים קודם כל את הפלסטינים ולא משנה מה, ובזה צריך להשקיע את כל מעניינינו כי הם הבסיס להכל - הקונספציה הזו התמוטטה, ולהמשיך לדבוק בה כמו שחלק מאנשי השמאל עושים זה פאתטי בעיני. זה מקביל ל"סבירות נמוכה למלחמה".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 6:18 pm 
Hall of Famer

לא יודע קונספציה או לא , אבל אכן היחסים שלנו עם הפלסטינאים הרבה (הרבה) יותר חשובים מהיחסים שלנו עם סודן. ושוב , כשאומרים שאין לנו מלחמה איתם , זה בדיוק בא אחרי שעוד ביביסט טען מדף המסרים שלו ש"הנה הוכחנו שאפשר לעשות שלום בלי לוותר על השטחים" , כאילו זה בר השוואה בכלל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 6:20 pm 
Hall of Famer

אבל עובדה שלא עשו את זה עד עכשיו, את הדבר הכה טריוויאלי הזה, בין השאר בגלל הקונספציה הזו.
אין לנו מלחמה איתם (אם כי עם סודן דווקא כן הייתה), אבל גם אין לנו יחסים נורמלים איתם במישור הדיפלומטי ובמישור האזרחי, וזה דבר חשוב מאד שנוטים לזלזל בחשיבותו בשם הקונספציה. לצורך העניין, אם תהייה נורמליזציה עם אינדונזיה או מלזיה זה יהיה דבר ענק, למרות שהם רחוקים מכאן ואין לנו מלחמה איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 2:51 pm 
Hall of Famer

אפרופו קונספציות שמשתנות במזרח התיכון (או כלפי המזרח התיכון) - נדמה לי שלאחרונה יש יותר מדינות שחוצות את הרוביקון ומכריזות על חמאס ו/או חיזבאללה כארגוני טרור כולל הזרועות הפוליטיות שלהם. אין לי סטטיסטיקה מדוייקת אבל לפחות לפי החדשות שאני נתקל בהן בנושא. בכל מקרה זו מגמה מבורכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 7:05 pm 
Sophomore

רשמית - נורמליזציה עם סודן.
עוד מתנה של דונלנד טראמפ למדינת ישראל, בעיני הנשיא הטוב ביותר שהיה למדינת ישראל. ומי יודע, אם יהיה נס והרוטציה תקוים אולי נראה את שרת החוץ מירי "הסודנים הם סרטן בגוף שלנו" רגב בביקור מדיני בחרטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 10:31 pm 
Hall of Famer

ראי - אתה מכין את הדרכון? :lol:

Is Sudan safe for tourists?
Reconsider travel to Sudan due to COVID-19, natural disaster, crime, terrorism, civil unrest, kidnapping, and armed conflict. Read the Department of State's COVID-19 page before you plan any international travel.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 11:14 pm 
Hall of Famer

הם גם מורידים מטוסים בדרך לדרום אמריקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 11:22 pm 
Sophomore

אני באירופה (טוב נו אנגליה) וסקפטי. בעקרון הסכמים זה טוב. אבל יש לי כמה תהיות מה המחיר שישראל וארה"ב משלמות? האם הסכמים עם מדינות בשליטה של רודנים זה נבון או מוסרי? (היינו בסרט הזה באפריקה, ראה Zoo ארץ Zoo.) וכיצד זה ינוצל לפגוע בפלסטינים? וזאת אולי הנקודה הכי בעייתית. החלשת הפלסטינאים אולי תביא אותם לשולחן הדיונים אבל היא מחלישה את המוטיוציה הישראלית. אני עדיין לא מבין מה המטרה של כל הטקטיקות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 11:27 pm 
Sophomore

Ketchup כתב:
אני באירופה (טוב נו אנגליה) וסקפטי. בעקרון הסכמים זה טוב. אבל יש לי כמה תהיות מה המחיר שישראל וארה"ב משלמות? האם הסכמים עם מדינות בשליטה של רודנים זה נבון או מוסרי? (היינו בסרט הזה באפריקה, ראה Zoo ארץ Zoo.) וכיצד זה ינוצל לפגוע בפלסטינים? וזאת אולי הנקודה הכי בעייתית. החלשת הפלסטינאים אולי תביא אותם לשולחן הדיונים אבל היא מחלישה את המוטיוציה הישראלית. אני עדיין לא מבין מה המטרה של כל הטקטיקות האלה.

קודם כל, עזוב את ההגדרות הפורמליות רגע. גם אנחנו דה פאקטו מדינה בשליטה של רודן או אחד שבדרך להיות רודן.
שנית, זה דבר נבון. כל הסכם שלום הוא דבר נבון.
כמובן שהדרך לכך, כמנהגו של נתניהו היתה רצופה בשקרים כמו ההסתרה של עסקת ה-f35 והשקר שמדובר בשלום תמורת שלום שהרי מערכת בחירות שלמה הוא הקדיש לעניין הסיפוח, שטחי מולדת וכו' ובסוף ויתר על הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 11:50 pm 
Sophomore

זה לא לגמרי מדויק שביבי הוא רודן, הוא נבחר בהליך דמוקרטי ועדיין יש לו תמיכה נרחבת בציבור. כך שמי שאחראי אלו הבוחרים. מה שמעצבן אותי בשמאל הישראל זה ההתרכזות בביבי ולא במדיניות. זו גישה קיצרת ראות שמובילה להחלשות השמאל. החלפת ביבי במנהיג ימני אחר לא תשנה את המדיניות. אני מתקשה להבין איך שוב ושוב אנשים מצביעים למפלגות שאינן קרובות לדעתם מתוך גישה טקטית שנכשלת שוב ושוב. או מצד שני מי שמצביע לרשימה המשותפת כמחאה נגד מר"ץ, מר"ץ שאני לא זוכר את הפעם האחרונה שהייתה באיזו עמדת כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 11:57 pm 
Sophomore

Ketchup כתב:
זה לא לגמרי מדויק שביבי הוא רודן, הוא נבחר בהליך דמוקרטי ועדיין יש לו תמיכה נרחבת בציבור. כך שמי שאחראי אלו הבוחרים. מה שמעצבן אותי בשמאל הישראל זה ההתרכזות בביבי ולא במדיניות. זו גישה קיצרת ראות שמובילה להחלשות השמאל. החלפת ביבי במנהיג ימני אחר לא תשנה את המדיניות. אני מתקשה להבין איך שוב ושוב אנשים מצביעים למפלגות שאינן קרובות לדעתם מתוך גישה טקטית שנכשלת שוב ושוב. או מצד שני מי שמצביע לרשימה המשותפת כמחאה נגד מר"ץ, מר"ץ שאני לא זוכר את הפעם האחרונה שהייתה באיזו עמדת כוח.

זה פחות עניין של ימין או שמאל.
זו מלחמה על שיטת המשטר, על הדמוקרטיה, ניסיון להציל את המדינה מאדם מושחת שמנסה לשרוף את המועדון אחרת נקבל כאן ארדואן משודרג ולא מיני ארדואן כמו שיש אצלנו עכשיו.
ליברמן ויעלון הם אנשי ימין יותר מביבי, לא נראה לי שיש ספק על כך והם גדולי מתנגדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 24, 2020 12:05 am 
Hall of Famer

Ketchup כתב:

הנה זה שוב. או פלסטינים או באסט.

נתחיל בזה שפלסטינים שמלסטינים, הסכמים עם מדינות ערביות שהיו בחוסר נורמליזציה עם ישראל זה אינטרס ישראלי. לשיטתך היינו צריכים לדחות אותם כי זה בלי הפלסטינים? או כי הן לא דמוקרטיות ליברליות?
ובהיותך נאמן לדרכך, אני מניח שבשם העמדה המוסרית חסרת הפשרות שלך אתה גם חושב שהסכמי השלום עם מצרים וירדן היו טעות גדולה ומעשה חסר נבונות, או לכל הפחות מעשה לא מוסרי שמדינה כמו ישראל הייתה צריכה למשוך את ידה ממנו.
ובין השורות אני מבין שאתה תומך בהסכם עם הרשות הפלסטינית, בראשות רודן שהשתלט עליה בכוח הזרוע אחרי שהפסיד בבחירות דמוקרטיות, לשיטתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 24, 2020 2:24 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
הנה זה שוב. או פלסטינים או באסט.

נתחיל בזה שפלסטינים שמלסטינים, הסכמים עם מדינות ערביות שהיו בחוסר נורמליזציה עם ישראל זה אינטרס ישראלי. לשיטתך היינו צריכים לדחות אותם כי זה בלי הפלסטינים? או כי הן לא דמוקרטיות ליברליות?
ובהיותך נאמן לדרכך, אני מניח שבשם העמדה המוסרית חסרת הפשרות שלך אתה גם חושב שהסכמי השלום עם מצרים וירדן היו טעות גדולה ומעשה חסר נבונות, או לכל הפחות מעשה לא מוסרי שמדינה כמו ישראל הייתה צריכה למשוך את ידה ממנו.
ובין השורות אני מבין שאתה תומך בהסכם עם הרשות הפלסטינית, בראשות רודן שהשתלט עליה בכוח הזרוע אחרי שהפסיד בבחירות דמוקרטיות, לשיטתך.

זה שתגיד שמלסטינים לא פותר שום דבר.
יש הבדל מאד גדול בין הסכם עם סודן להסכם עם מצרים, ירדן, סוריה, או לבנון שיש להן גבולות איתנו או כמובן אירן. התועלת המיידית היא עצומה במקרים האלו. אתה מכניס לי מילים לפה, לא הצגתי עמדה מוסרית חסרת פשרות, שאלתי שאלות ואתה קפצת למסקנות. אם תתרכז אולי תבחין שהשאלה הראשונה הראשונה שלי היתה האם זה נבון. הייתי רוצה להבין מה סודן מרוויחה מההסכם הזה ואז להבין האם זה משתלם לישראל (ולעולם).
לגבי הפלסטינים, אני מתעב את מה שישראל עושה בגדה. אבל זה לא אומר שאני סומך על הפלסטינים ככלל או על הפולטיקאים שמייצגים אותם. לפני כמה שנים הייתי תומך בהפרדה. אני חושב שהשנאה וחוסר האמון בין הצדדים הם יותר מדי גדולים מכדי לחיות ביחד. לצערי הרב ישראל סיבכה את עצמה כל כך עם ההתנחלויות שיתכן שזה נהיה בלתי אפשרי. יתכן שמדינה דו-לאומית זו האפשרות היחדה שנותרה. בכל מקרה אם זה היה תלוי בי בשלב ראשון הייתי עוצר הרחבה של ההתנחלויות ומפרק כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 24, 2020 2:42 am 
Hall of Famer

סודן מרוויחה מזה את קבלתה בחזרה כפרטנר מקובל על ידי ארצות הברית והוצאתה מרשימת מדינות הטרור, אני מניח שזה דבר ששווה לה מאד, גם בהיבט הדיפלומטי ועוד יותר מכך בכלכלי. מה הם מרוויחים מישראל? כנראה פחות ממה שמצרים הרוויחה וממה שהפלסטינים אמורים להרוויח אצל חסידי "פלסטינים תחילה".
ולטעמי כל הסכם עם מדינה ערבית/מוסלמית שעוברת ממצב של חוסר נורמליזציה עם ישראל לנורמליזציה - הוא אינטרס ישראלי ובעל תועלת גדולה. אני גם חושב שאם זה לא היה נתניהו (וטראמפ) השאלה לא הייתה עולה בכלל, או אולי הייתה עולה (כי בכל זאת הפלסטינים!) אבל הרבה פחות.
לגבי ישראל והפלסטינים, אני חושב שאנחנו די מסכימים כאן. אם הייתי סומך על הפלסטינים ובטוח שיציאה מהשטחים הייתה מביאה לשלום אמיתי ויציב, הייתי עף משם מחר בבוקר. אבל מעשית אני בספק גדול אם לסכסוך הזה יש בכלל פתרון שלא כרוך בזה שאחד הצדדים מפסיק דה פקטו להתקיים כפי שהגדיר את עצמו. בין אם אני צודק ובין אם לא, זה בטח לא אומר שעוצרים הכל ומחכים רק להם.

לגבי מוסריות לחתום הסכמים עם רודנויות - רוב המדינות והישויות שנמצאות בסכסוך עם ישראל, יותר נכון בעצם כולן, הן רודנויות. כולל הרשות הפלסטינית. אני מקווה שאף אחד לא טוען שאנחנו צריכים לחתום הסכמים רק עם דמוקרטיות ליברליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 25, 2020 10:21 am 
Hall of Famer

איך אמר מישהו? אני לא מבין מה עושים כל כך הרבה רעש מהסכם השלום בין ישראל וסודן, בסופו של דבר, מדובר בדיקטטורת עולם שלישי, מושחתת עד ליסוד, נגועת פשע, נשלטת על ידי קנאים דתיים חשוכים שנכשלה לגמרי בטיפול בקורונה. הסודנים בהחלט יכולים וצריכים צריכים לבחור טוב יותר את השותפים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 25, 2020 10:28 am 
Hall of Famer

rony כתב:
איך אמר מישהו? אני לא מבין מה עושים כל כך הרבה רעש מהסכם השלום בין ישראל וסודן, בסופו של דבר, מדובר בדיקטטורת עולם שלישי, מושחתת עד ליסוד, נגועת פשע, נשלטת על ידי קנאים דתיים חשוכים שנכשלה לגמרי בטיפול בקורונה. הסודנים בהחלט יכולים וצריכים צריכים לבחור טוב יותר את השותפים שלהם.

בדיוק כמו סוריה , עיראק ולוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 25, 2020 11:23 am 
מנהל פורום

תקרא שוב נורטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 08, 2020 10:54 pm 
Hall of Famer

אלעל טסו הערב לראשונה בשמי סודן, בדרך ל...אנטבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 08, 2020 11:50 pm 
Hall of Famer

יהורם גאון בכוננות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 09, 2020 12:10 am 
Hall of Famer

הזכרת לי עכשיו סצינה שלו ושל אסי דיין מהטיסה לאנטבה כביכול.
רואים אותם מרחוק עומדים ומדברים ולא שומעים מה הם אומרים, ופתאום יורם גאון מחייך חיוך קצת מוזר.

בדיעבד התברר שאסי דיין והוא התערבו אם מנחם גולן מקשיב למה שהם אומרים או לא. אז אסי דיין בטייק שבסופו של דבר גם מופיע בסרט אומר לו "יורם, אתה מכיר את הזונה הזו בכביש לי-ם?" ההוא לא יודע מאיפה זה בא לו פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:26 am 
מנהל פורום

עמית סגל אומר שביבי ביקר אתמול בסעודיה, בדרך לכינון יחסים אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:46 am 
Hall of Famer

קשה לי להאמין שיקרה משהו עכשיו, לפני שביידן נכנס רשמית לתפקיד.

בעניין אחר, היום הממשלה אמורה לאשר את הפטור מויזות לאזרחי האיחוד, מן הסתם יהיה גם מהלך כזה מהצד השני. זה אחד מסעיפי ההסכם כמדומני.
לאחרונה יש תמונות ברשתות החברתיות של סחורה חקלאית ישראלית שנמכרת בשווקים באחוד האמירויות, בגלוי, עם דגל ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:34 am 
Sophomore

Shiver כתב:
עמית סגל אומר שביבי ביקר אתמול בסעודיה, בדרך לכינון יחסים אני מניח.

כמו כל ראשי הממשלה האחרונים, גם ביבי ביקר בשושו בסעודיה רק שבניגוד לקודמיו הוא גם דאג להדליף את זה, כנראה כדי להכניס אצבע לעין של סמרטוטי כחול לבן ששוב שמעו על העניין מקריאה באפליקציית חדשות 12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:41 am 
Hall of Famer

אולמרט שרון וברק היו בסעודיה? שואל באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 298 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: