סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 5:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
דני גרין - 2 טבעות אלופות, כרול פלייר. עוד הופעת גמר אחת. לא כוכב. תפקיד בלייקרס, שחקן חמישיה רול פלייר.
רג'ון רונדו - טבעת אליפות כשחקן משנה. עוד הופעת גמר כסמי כוכב. תפקיד בלייקרס, שחקן שישי.
דווייט הווארד - כוכב בקבוצה שהגיעה לגמר אן.ב.איי. תפקיד בלייקרס, רול פלייר בעמדת הסנטר. בעונה הרגילה סנטר מחליף. פתח בחמישיה, אבל הצטמצם בדקות ככל שסדרת הגמר התמשכה.
ג'באל מקגי - 2 אליפויות עם הווריירס כסנטר מהספסל שעולה ל-10 דקות משחק. תפקיד בלייקרס, סנטר פותח עם 17 דקות למשחק. מעודד על הספסל בסדרת הגמר.
ג'י.אר סמית' - אליפות אחת ועוד 3 הופעות גמר כרול פלייר עם הקאבס. תפקיד בלייקרס, שחקן קצה רוטציה שבקושי רואה מגרש.

אני באמת לא רואה איפה הרזומה של אליפויות גמר והופעות גמר בסגל של לברון יכול להיחשב כאיזה פלוס עצום. נכון שיש שחקנים עם ניסיון, בעיקר במעמדים כאלו, אבל זה לא שאותם שחקנים הם סופרסטארים. אנתוני דיוויס לעומת זאת.... אפילו שלא הגיע לשום סדרת גמר לפני כן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 5:15 pm 
Hall of Famer

לא קבוצת על אבל כן אחת משתי הפייבוריות הבוררות בתחילת העונה למד הקליפרס ואולי הבאקס בגלל שני כוכבי על + המון עומק. כלומר לברון המיר את הכוכב השלישי שהיה לו בעבר בעומק שלא היה לו בעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 5:40 pm 
Junior

לברון המיר כוכב שלישי בלפגוש יריבות חלשות בהרבה. קארי ודוראנט לא כשירים, הארדן עם ווסטברוק שהפך מעפן, לאונרד לא מספיק. לאף קבוצה בנבא לא היה משהו שמתקרב לאנטוני דיוויס ככוכב שני

זה כמו שקובי היה מקבל את גארנט בשיאו ב2007 ומנצחים יחד את פיניקס (=יוסטון של היום), דנבר של מלו, ובגמר מתקשים מול מיאמי של וייד בלי שאקיל. סתם לא כוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 6:23 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לברון המיר כוכב שלישי בלפגוש יריבות חלשות בהרבה. קארי ודוראנט לא כשירים, הארדן עם ווסטברוק שהפך מעפן, לאונרד לא מספיק. לאף קבוצה בנבא לא היה משהו שמתקרב לאנטוני דיוויס ככוכב שני

זה כמו שקובי היה מקבל את גארנט בשיאו ב2007 ומנצחים יחד את פיניקס (=יוסטון של היום), דנבר של מלו, ובגמר מתקשים מול מיאמי של וייד בלי שאקיל. סתם לא כוחות.

עזוב, עכשיו שלברון במערב, ברור שהמזרח חזק יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 6:55 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
sir charles כתב:
מוזר קצת שאנשים ממשיכים להזכיר את הקבוצה של לברון עם אילגאוסקאס ויוז מלפני 13 שנה כשמאז ועד היום (אולי מלבד העונה שעברה) כל קבוצה שהוא עובר (או חוזר) אליה זה רק לצד סופרסטארים אחרים. עזבו את הביג 3 במיאמי או קליבלנד, רק תספרו את כמות הטבעות וסדרות הגמר ברזומה של השחקנים שהיו לצידו בלייקרס העונה (+ 3 בחירות ראשונות לשעבר.

הבאת את הלייקרס של השנה, סבבה (איזה סופרסטארים היו בלייקרס של שנה שעברה?). גם מיאמי כמובן עונה על הכלל הזה, וחוץ מוייד/בוש בהחלט עברו שם לא מעט שמות ושמות-עבר סבבה לגמרי.

אבל איכשהו קצת שכחת את קליבלנד באמצע. עם כל הכבוד לקיירי ולאב אלה שני שחקנים סבירים לגמרי בקבוצת פלייאוף טובה ולא הרבה מעבר לזה, ועל שאר השחקנים שעברו שם בכלל אין מה לדבר. ג'יי אר סמית'? דלבדובה? דיון וויטרס? הגבוהים בקבוצה שלקחה אליפות מגולדן סטייט היו טריסטן תומפסון, צ'נינג פריי, סאשה קאון, ורז'או ומוזגוב. זה לחלוטין בקליבר של אילגאוסקס ויוז אם לא מתחת לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 6:59 pm 
Hall of Famer

לא זה לא. לאב ואירווינג בכל זאת היו שם, ואילגאוסקס ויוז ממש לא בקליבר שלהם. אם הליטאי ולארי יוז בקליבר של שחקנים 4 ומטה ב 2016, זה אומר שזאת קבוצה שונה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 7:05 pm 
מנהל פורום

אוקיי, אבל בעשור הנוכחי רמות הכוכבים באותה הקבוצה עלו משמעותית (לא יודע אם הקרדיט הולך לבוסטון או למיאמי על התהליך), אז זה גם לגיטימי לדבר לא רק על השחקנים ליד הכוכב (ואאל"ט אילגאוסקס ובטח לא יוז לא היו השחקנים מס. 2/3 ליד לברון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 7:31 pm 
Hall of Famer

בטח שהם היו. קלעו לפחות יותר מהשאר כשאחריהם גודן , פבלוביץ' וורז'או

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 7:37 pm 
Junior

נורטון כתב:
FLASH כתב:

עזוב, עכשיו שלברון במערב, ברור שהמזרח חזק יותר

מה שיפה בלמדוד קונפרנסים, שאי אפשר לסובב את המציאות. יש מאזנים. בשנות העל של קובי המערב היה הרבה הרבה יותר חזק מהמזרח בכמות הנצחונות. את הפער היום אפשר לבדוק בקלילות.

לגבי קליבלנד, מדובר בסופרטים כמובן.
קיירי היה אחד הגארדים הטובים בNBA אז, 25 נק' למשחק בפלייאוף ביעילות גבוהה. לאב נחשב לאחד הביגמנים הטובים בNBA בזמנו. שכחת את טריסטן ת'ומפסון, שחקן שהייתי לוקח לכל קבוצה, הגנתית וכפינישר וריבאונדר. ג'יי אר שחקן לא רע בכלל. ג'פרסון ופריי נחמדים מהספסל. שאמפרט כסטופר, דלבדובה ומוזגוב היו שחקנים סבירים לדקות הנוספות מהספסל. על הנייר זו פייבוריטית לאליפות ברוב העשור שלפני הסופרטים ממיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 8:12 pm 
מנהל פורום

שזה ממחיש כמה השוואה בין קבוצות מתקופות שונות היא מסוכנת. כל קבוצה נבנית כדי להתמודד עם הקבוצות האחרות. בעשור הנוכחי כמות השחקנים הבכירים בכל קבוצה עלתה משמעותית אצל הקונטנדריות, אחרי שני עשורים של דעיכה.

(מגמה מבורכת מאוד בעיני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 8:51 pm 
Sophomore

מסקרן אותי למה זאת מגמה מבורכת בעיניך.

בעיני בניית הסופרטימס למיניהן והעובדה ששחקנים קופצים מקבוצה לקבוצה זאת מגמה איומה בעיני:
1. גורמת לחוסר שוויון בליגה, כי מה לעשות, יותר כיף לשחקן במיאמי מאשר במיניסוטה.
2. שושלות אמיתיות כמעט ולא נבנות או מחזיקות מעמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 9:10 pm 
מנהל פורום

א. לאנשים כמוני שלא מתעניינים בכלל באי השיוויון בליגה ומתעניינים בעיקר בקרבות הצמרת ובמאבקי הפלייאוף זו מגמה מעולה.
ב. אנשים שוכחים את הקיטורים הבלתי פוסקים בעשור הקודם על איך הרחבת הליגה רידדה מאוד את הרמה והובילה לפיזור מאוד נרחב של הכישרון. ככה שליגה שיוויונית זה דבר רע בעיני, לא טוב.

גם הקושי ליצור שושלות הוא ברכה ולא קללה. זה בדיוק אומר שאתה מקבל קבוצות איכותיות יותר ופחות, אבל שהתחלופה נמשכת וזה לא שיש לך לנצח את המאבק המרתק בין ריאל וברצלונה מי תיקח אליפות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 11:31 pm 
Junior

ראובן כתב:
עם כל הכבוד לקיירי ולאב אלה שני שחקנים סבירים לגמרי בקבוצת פלייאוף טובה ולא הרבה מעבר לזה.
זה לחלוטין בקליבר של אילגאוסקס ויוז אם לא מתחת לזה.

:lol:

ועוד אומרים שאני משוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 11:42 pm 
מנהל פורום

ואו, אתה לא רק טרול אלא גם חלאה.

אשכרה לקחת ציטוט שלי והצגת אותו כ"ציטוט" בצורה מעוותת באופן חרפתי. זה הציטוט המלא להזכירך:

ציטוט:
אבל איכשהו קצת שכחת את קליבלנד באמצע. עם כל הכבוד לקיירי ולאב אלה שני שחקנים סבירים לגמרי בקבוצת פלייאוף טובה ולא הרבה מעבר לזה, ועל שאר השחקנים שעברו שם בכלל אין מה לדבר. ג'יי אר סמית'? דלבדובה? דיון וויטרס? הגבוהים בקבוצה שלקחה אליפות מגולדן סטייט היו טריסטן תומפסון, צ'נינג פריי, סאשה קאון, ורז'או ומוזגוב. זה לחלוטין בקליבר של אילגאוסקס ויוז אם לא מתחת לזה.

וזה מה שאתה עשית:

ציטוט:
עם כל הכבוד לקיירי ולאב אלה שני שחקנים סבירים לגמרי בקבוצת פלייאוף טובה ולא הרבה מעבר לזה.
זה לחלוטין בקליבר של אילגאוסקס ויוז אם לא מתחת לזה.

מבחינתי זו עילה מוצדקת להרחקה מהפורום התנהלות כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 11:43 pm 
מנהל פורום

והפלא ופלא נורטון שהגיב לי הבין מצוין שאני לא מדבר על לאב ואירווינג אלא על השחקנים מתחת להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 11:45 pm 
Junior

הציטוט שלך עדיין מביך, גם אם הקליבר של אילגאוסקאס ולארי יוז התייחס רק לחבר'ה האחרונים (מה שלא ניתן להבין לגמרי כשאתה קורא לקיירי ולאב שחקנים סבירים, ד"א)

ועילה מוצדקת להרחקה מהפורום בעיניי היא לקרוא לבנאדם כאן טרול או חלאה. עצוב מאוד שאלה המנהלים של הפורום ב-2020, ועוד יותר שבנאדם בגילך יורד לפסים אישיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 10:04 am 
Junior

אגב מאסטר, מה עם הנתונים הסטטיסטיים שבהם קובי עדיף לברון? אתה מתכוון להראות אותם מתישהו או שויתרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 139 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: