סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1070 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  הבא

לו הייתי אמריקאי
דונלד טראמפ 31%  31%  [ 10 ]
ג'ו ביידן 69%  69%  [ 22 ]
סך הכל הצבעות : 32
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 11:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נדמה לי שלאור האחוזים העצומים של הצבעה מוקדמת, הדרמה של הסקרים המתהפכים, המסתובבים, המתערבלים, המתבחבשים והמתווקווקים היא הרבה יותר קטנה ממה שעושים אותה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 11:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
נדמה לי שלאור האחוזים העצומים של הצבעה מוקדמת, הדרמה של הסקרים המתהפכים, המסתובבים, המתערבלים, המתבחבשים והמתווקווקים היא הרבה יותר קטנה ממה שעושים אותה.

למה? מה זה אומר לדעתך ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 11:41 pm 
Hall of Famer

זה אומר שהמשקל של התהפכות סקרים בימים האלה, כשכל כך הרבה כבר הצביעו, הוא הרבה פחות דרמטי. למעשה נראה לי שזה רק מדגיש את הנקודה שלך - מהפכים דרמטים כל כך כשחלק ניכר מהמצביעים כבר הצביעו זה לא ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 11:49 pm 
Hall of Famer

כמה הצביעו? 20 אחוז בערך ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 11:57 pm 
Hall of Famer

יותר מחצי מהמצביעים ב-2016. כלומר, כלל המצביעים.
גם אם תניח אחוזי הצבעה יותר גבוהים הפעם, זה עדיין אחוז גבוה מאד ששום סקר כבר לא יהפוך אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 11:58 pm 
Hall of Famer

לדעתי הרוב כבר הצביע.
אני טרם הצבעתי, בעיקר בגלל שאני רוצה לראשונה בחיי לראות איך נראה יום בחירות בארה״ב (הייתי אמנם כאן גם ב 2016, אבל נדמה לי שנחתי בטיסה משוויץ ביום הבחירות עצמו...)
למרות שיש לי תחושה שאתאכזב ויהיה משעמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 3:28 am 
מנהל פורום

במה אתה חושב שיום בחירות בארה"ב שונה מיום בחירות בכל מקום אחר בעולם?

באים, עומדים מאחורי הפרגוד, מצביעים והולכים לעיסוקך. בערב פותחים טלוויזיה למדגמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 9:38 am 
Junior

עופר האדום כתב:
אתה באמת חושב שהעימות יכול להזיז 10 אחוז מצד לצד..... ? אני לא.

בכל מקרה סקר של רויטרס היום שרובו (לדעתי) אחרי העימות (20-26 באוקטובר) נותן לביידן 5 אחוז בפנסילבניה אחרי שבשבוע שעבר רויטרס נתנו לביידן 4 אחוז.

העימות כנראה לא הזיז 10%, אבל הוא גם לא צריך להזיז 10%. לפי אותו סוקר יש שינוי של 5% מלפני העימות (זה לא אומר, כמובן, ש-5% שינו את דעתם והחליטו להצביע טראמפ במקום ביידן) ואם זה נכון זה לגמרי מראה על מומנטום. בכל מקרה, מקווה ואפילו מעריך שאתה צודק, אבל החשש עדיין קיים. גם מה שראי טוען בהקשר של ההצבעה המוקדמת מעודד, למרות שזה לא מביא בחשבון את הטענה שכבר היום המצב בשטח שונה מאוד ממה שרואים בסקרים (מצביעי טראמפ ״ביישנים״ וכו׳).

בקיצור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 3:31 pm 
Hall of Famer

שלושה סקרים טריים מהבוקר נותנים לביידן 8 אחוז בבחירות הכלליות, 2 אחוז בפלורידה , ו-9 בנוואדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 3:36 pm 
Hall of Famer

ולנביא המודאג , סקר פוסט דיבייט שנותן לביידן 7+ בפנסילבניה.

אותו מכון (CIVIQS) מפרסם גם סקר שנותן לביידן 5+ בג'ורג'יה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 7:42 pm 
Senior

האירוע היותר מעניין אתמול התרחש בבית המשפט העליון.

כצפוי, בית המשפט העליון השאיר את החלטת בית המשפט לערעורים של ויסקונסין, שבעצמו פסל עתירה לאפשר לספור הצבעות שנשלחו לפני ה-3 בנובמבר והגיעו אחרי ה-3 בנובמבר (עד 6 ימים אחרי).
לא להתערב בפסיקות של בתי משפט של הסטייט זה חלק מהגישה של רוברטס, ראש בית המשפט העליון.

החלק המעניין היה התוספת של קוואנו, אותו שופט חובב בירה מפורסם. קוואנו אומר מפורשות שבניגוד לגישה של רוברטס, בית המשפט צריך להתערב בחוקים של מדינות ולהתאים אותם לראייתו. קוואנו מצטט את ההחלטות שנויות במחלוקת מהבחירות של בוש נגד גור ב-2000. זה לא מאוד מפתיע מאחר וקוואנו עבד על המקרה אז בתור עורך דין.

קוואנו אפילו מציין בצורה פוליטית לחלוטין שאסור לתת לספירה מאוחרת "להפוך" את תוצאות הבחירות. זו אמירה פוליטית ולא משפטית מאחר ואין תוצאות בחירות להפוך עד שלא סופרים את כל הקולות.
יש 18 מדינות בארה"ב שסופרות קולות שמגיעים גם אחרי ה-3 בנובמבר במידה והם נשלחו בזמן. קוואנו מכין את התשתית לכך שבמידה ויגיע אליו קייס שמבקש לעצור את הספירה הזו (ויגיעו כאלו קייסים) הוא יפסוק בעד העצירה.

רוברטס עצמו כתב התנגדות לעמדה הזו של קוואנו, אבל במידה וגורסאץ יסכים לה יהיה לקוואנו רוב גם בלי רוברטס השמרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 7:48 pm 
Hall of Famer

האם מישהו מהמבינים כאן יכול להסביר את הפער העצום בין הסקרים של טרפלגר ורסמוסן לבין כלל שאר הסקרים? זה משהו ברמות פסיכיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 7:54 pm 
Senior

טרפלגר ורסמוסן הם מכונים מוטים והאפשרות היחידה שלהם להיות רלוונטיים בציבור זה על ידי הצלחה בניחוש המנצח.
מאחר וכל הסוקרים האחרים מגיעים לפערים גדולים עבור ביידן, אין להם שום דבר להרוויח על ידי זה שיתנו סקרים דומים ויש להם המון להרוויח על ידי זה שהם יהיו שונים מיתר הסוקרים. אם טראמפ ינצח, שזה בהחלט אפשרות, הם ירוויחו מיליוני דולרים בשנים הקרובות, בדיוק כפי שקרה ב-2016. אם טראמפ יפסיד, גם ככה אף אחד לא היה מתעניין בהם.

טרפלגר פרסם בטעות את הקרוס טאבס של אחד הסקרים לא מזמן. הם לא מפרסמים אותם בד"כ בניגוד למכונים רציניים. הם היו כ"כ מופרכים שזה הפך לבדיחה בטוויטר ומישהו מיד הוריד אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 7:56 pm 
Hall of Famer

מה זה הקרוס טאבס הזה? ובעצם אתה טוען שהם לא באמת עושים סקרים , אלא סתם מפרסמים מספרים שונים מהאחרים כדי אולי להרוויח מההימור הזה? נשמע לי קצת מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 7:57 pm 
Senior

אפשר לעשות סקרים בצורה כזו שתביא לך איזה תוצאה שאתה רוצה, אם אתה מעוניין בתוצאה מסוימת. והם בפירוש מעוניינים בתוצאה מסוימת.

קרוס טאבס זה הפירוט של הסקר. למשל אם אני זוכר נכון הייתה להם תוצאה של 35% טראמפ בקרב נסקרים אפרו-אמריקאיים. 90% בקרב "עצמאיים".

(ההסבר שלי מופשט גם כדי שיהיה ברור וגם כי אני רחוק מלהיות מומחה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 8:07 pm 
Hall of Famer

אם הם כל כך לא אמינים , למה הם מקבלים ציונים של -C ו+C אצל נייט סילבר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 8:11 pm 
Senior

בגלל שהם כל כך לא אמינים, הם מקבלים ציונים של C+ ו C- אצל נייט סילבר.
יותר נמוך מזה זה בעיקר סקרי אינטרנט.
סילבר ציין שרסמוסן מוציאים פעם בכמה סקרים סקר שנראה מאוד אמין והוא חושב שזה חלק מאסטרטגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 8:17 pm 
Hall of Famer

לא שאני מכיר יותר מדי את נייט סילבר , אבל הייתי מצפה שמכוני סקרים שמעוותים את הסקרים בכוונה בעשרות אחוזים היו מקבלים ציון נמוך הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 8:21 pm 
Senior

לא מבין מה זה עשרות אחוזים. הם מייצרים סקרים בסביבה שתועיל לאג'נדה שלהם, ההטייה שלהם ידועה ואם אתה מנתח סקרים אפשר להשיג מהם תועלת למרות שהסטייה.
יש מספיק מכונים שנוטים לכיוון השני, הם פשוט פחות מעניינים אותך כי הם לא משנים את התוצאה הבינארית של טראמפ/ביידן.

זה יבהיר את העמדה של נייט סילבר (ונייט כהן, הסוקר של 538)

https://www.thestreet.com/mishtalk/poli ... s-as-crazy

ציטוט:
lot of these surveys are partisan polls. Usually, this describes firms that conduct polls for Democratic or Republican campaigns or organizations. We usually flag those surveys as being “Democratic” or “Republican” in our table.

Today, it’s worth noting that there’s a broader category of partisan polling that doesn’t neatly fit this definition, and doesn’t usually get the partisan designation on our table. These pollsters don’t work for Democratic or Republican campaigns, at least not for the most part. Instead, they’re pollsters who appear to be trying to advance an ideological agenda on their own.

Like the partisan firms, they’re not transparent and often produce self-serving results. But unlike the partisan firms, a lot of them just aren’t very good. They don’t always act like nerdy number crunchers who adjust their taped-up glasses.

Some of the firms in this category are familiar, like Rasmussen Reports. Rasmussen has a poll today showing Mr. Trump up by two points in Wisconsin. It also has a tweet this morning referring to Joe “Predator” Biden.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 6:51 am 
Senior

טראמפ קופץ משמעותית בסיכויים בפלורידה בסוכניות ההימורים אחרי שהמספרים הראשוניים מפלורידה נראים מצוין עבורו (לדמוקרטים יש יתרון קטנטן בשיקלול של ההצבעות המוקדמות והדואר, שזה על פי כל ההערכות חסרון משמעותי לאור הצפי ביום הבחירות).

חישבתי את הסיכויים בכל המדינות התחרותיות לפי האודז הנוכחיים בפינאקל (אחת מסוכניות ההימורים הגדולות). הורדתי את העמלה שהבית לוקח כדי להגיע לסיכויים הטהורים בהתאם לאודז. כמובן שזה משתנה כל הזמן, טראמפ התחיל את היום 50-50 בפלורידה.

Trump Biden
New Hampshire 25 75
Michigan 25 75
Minnesota 26 74
Nevada 30 70
Wisconsin 31 69
Pennsylvania 36 64
Arizona 44 56
North Carolina 50 50
Florida 56 44
Georgia 57 43
Iowa 59 41
Ohio 70 30
Texas 74 26

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 7:28 am 
Hall of Famer

זה לא אומר שטראמפ לוקח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 7:37 am 
Senior

כאילו זה קודם כל לא אומר כלום, אבל למה שטראמפ ינצח מזה?
אם ביידן מנצח את פנסילבניה ואריזונה וטראמפ לא מנצח אף מדינה שהוא אנדרדוג בה ברשימה הזו זה יילך לביידן גם אם הוא יפסיד את צפון קרולינה.

זה 290-233 לפני צפון קרולינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 9:34 am 
Hall of Famer

ביידן גם לא צריך את אריזונה, מספיק לו פנסילבניה, ויסקונסין ונבדה שבכולם כרגע הוא במצב לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 10:10 am 
Hall of Famer

תכלס הכל על פנסילבניה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2020 10:17 am 
Hall of Famer

ביידן יכול לנצח גם בלי פנסילבניה אם הוא לוקח את אריזונה למשל או צפון קרוליינה. טראמפ ממש צריך את פלורידה ופנסילבניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1070 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: