סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 5:26 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
רק נגיד שהחוזה של הורפורד גדול יותר מזה של הילד (ואני בכלל לא מדבר על עניין הגיל, איך ייראה הורפורד בעוד 2 עונות?!), כך שאין פה עניין של חיסכון כספי עבור סקרמנטו.
כלומר לטעמי פילי צריכה להוסיף לא מעט בשביל לקיים את ההחלפה הזו. אולי תוספת של שייק מילטון על חוזהו ארוך הטווח הנמוך. בנוסף אציין שלפילי יש השנה גם את בחירות 34,36 (וגם 49 ו-58...) בסיבוב השני - אז אולי תוספת מפה של איזה שתי בחירות.

החיסכון טמון בכך שהקינגס מוסיפים חוזה גדול לעמדת הסנטר הפותח, על חשבון חוזה גדול מס' 2 לשוטינג גארד מחליף...הם רוצים להשאיר את בוגדן, הילד לא מרוצה מהירידה שלו לספסל ובכל אופן אין היגיון לשלם לשניהם יחדיו באזור ה40 מיליון לעונה...
בעוד 2 עונות, הורפורד ייראה כמו חוזה נגמר גדול שאפשר לבנות סביבו חבילת טרייד נחמדה (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 6:06 pm 
Hall of Famer

כסף זה כסף - לא באמת חשוב איך הוא מחולק על פני העמדות. לא רואה בעיה שתהיה לך עמדה שמושקע בה 40 מיליון לעונה, ועמדה אחרת עם שני רוקיז (כל עוד השחקנים נותנים את התפוקה).
קל וחומר בעידן הנוכחי שהמחירים של שחקני הפנים הם די ברצפה.
לצורך העניין הם גם בוחרים 12 בדראפט ויכולים לבחור שחקן גבוה, ויש להם ממילא את באגלי, הולמס ובייליצה - אז אני לא רואה פה חור אדיר המחייב לקחת סנטר מבוגר על חוזה ארוך טווח (ובעוד בתמורה לאחלה שחקן, שאולי עוד לפני השיא).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 10:15 pm 
Junior

shmueliki כתב:
כסף זה כסף - לא באמת חשוב איך הוא מחולק על פני העמדות. לא רואה בעיה שתהיה לך עמדה שמושקע בה 40 מיליון לעונה, ועמדה אחרת עם שני רוקיז (כל עוד השחקנים נותנים את התפוקה).
קל וחומר בעידן הנוכחי שהמחירים של שחקני הפנים הם די ברצפה.
לצורך העניין הם גם בוחרים 12 בדראפט ויכולים לבחור שחקן גבוה, ויש להם ממילא את באגלי, הולמס ובייליצה - אז אני לא רואה פה חור אדיר המחייב לקחת סנטר מבוגר על חוזה ארוך טווח (ובעוד בתמורה לאחלה שחקן, שאולי עוד לפני השיא).

אוקיי, אז הם אמורים לבנות על סנטר רוקי שאולי יהיה זמין בבחירה 12, שיאייש את עמדת הסנטר וישלים את באגלי? הם צריכים לידו עוגן הגנתי עם יכולת לרווח את הצבע, הורפורד עדיין מסוגל לספק את זה + להזין את באגלי במסירות.
אתה גם ממעיט מערכו של שחקן כמו הורפורד בחדר ההלבשה ועל הפרקט יחדיו, מה גם שהקינגס לא היו יכולים לצרף ביגמן מבוקש כמוהו דרך השוק החופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2020 10:40 pm 
Hall of Famer

יש לטעמי שתי בעיות עם ההצעה שלך:
1. הורפורד הוא כרגע חוזה נוראי.
2. אתה מוותר על שחקן נהדר (שהוא אולי המרכזי בקבוצה אפילו, פוטנציאל לפרנצ'ייז שלהם?!).

על כמה כסף להערכתך בוגדנוביץ' חותם אצלם? נניח 18 לעונה?
אז אתה בעצם בוחר לשלם 45 עבור בוגדנוביץ' והורפורד.
בתרחיש מקביל לצורך העניין אפשר פשוט לא להמשיך עם בוגדנוביץ' (אני לא אומר שזה הצעד הנכון עבורם, אבל רק לצורך השוואת התסריטים), ואז יש להם 20M עודפים להשקעה כרצונם - פוטנציאלית בסנטר, לא חובה.
לצורך העניין אני מניח שלפחות אחד מבין מילסאפ/פלאמלי לא יישאר בדנבר, איבקה אולי ייצא לשוק, טריסטן תומפסון.,הארל, פייבורס.
לא חסרות אופציות סבירות (בפרט, צעירות וזולות יותר) באם הם רוצים לשים את הכסף על סנטר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2020 12:24 am 
Junior

1. הורפורד "חוזה נוראי" באותה מידה שבה מילסאפ היה "חוזה נוראי" עבור הנאגטס בשלוש השנים האחרונות. גם הורפורד חתום לעוד שלוש עונות בלבד, לקראת האחרונה שבהן ניתן יהיה להשתמש בחוזה שלו למטרות טריידים. הקינגס בכל מקרה לא יפנו קאפ ספייס בזמן הקרוב - בוגדנוביץ' ופוקס לקראת חוזים חדשים, בהמשך הדרך יגיע גם תורו של באגלי.

2. מסכים שהילד שחקן נהדר, אבל לא יודע אם יש לו מספיק ביקוש ברחבי הליגה לאחר הארכת החוזה המוגזמת שקיבל. בכל אופן, לא נראה שבונים עליו כשחקן פרנצ'ייז, עם הורדתו לספסל והרצון להמשיך קדימה עם בוגדנוביץ', שלהערכתי יקבל מאטלנטה טיוטת חוזה שעשויה להתחיל ממשכורת של 22 מיליון לעונה.

אם הקינגס לא משאירים את בוגדן, אין להם שום 20 מיליון עודפים...יש להם רק את הMLE.
איבקה הוא היחיד מבין אלה שהזכרת שמתאים לצד פוקס ובאגלי, מבחינת יכולת קליעה משלוש, ולהערכתי הולך להיות מחוזר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2020 12:25 am 
Junior

בכל אופן, אם לא טרייד הורפורד-הילד, אז הורפורד-בארנס כבר אמור להתאים מאוד לקינגס, שמחפשים להיפטר מהחוזה של בארנס. סימונס-ריצ'ארדסון-בארנס-האריס-אמביד זו גם חמישייה סבירה. הקינגס יבחרו סמול פורוורד בבחירה ה12, צפויים להיות כמה כאלה שיכולים לתת הגנה ושלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2020 12:44 am 
Hall of Famer

זה בהחלט נשמע סביר יותר. למרות שבמקרה הזה , הייתי מעדיף את בארנס כשחקן שישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2020 2:14 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
1. הורפורד "חוזה נוראי" באותה מידה שבה מילסאפ היה "חוזה נוראי" עבור הנאגטס בשלוש השנים האחרונות. גם הורפורד חתום לעוד שלוש עונות בלבד, לקראת האחרונה שבהן ניתן יהיה להשתמש בחוזה שלו למטרות טריידים. הקינגס בכל מקרה לא יפנו קאפ ספייס בזמן הקרוב - בוגדנוביץ' ופוקס לקראת חוזים חדשים, בהמשך הדרך יגיע גם תורו של באגלי.

2. מסכים שהילד שחקן נהדר, אבל לא יודע אם יש לו מספיק ביקוש ברחבי הליגה לאחר הארכת החוזה המוגזמת שקיבל. בכל אופן, לא נראה שבונים עליו כשחקן פרנצ'ייז, עם הורדתו לספסל והרצון להמשיך קדימה עם בוגדנוביץ', שלהערכתי יקבל מאטלנטה טיוטת חוזה שעשויה להתחיל ממשכורת של 22 מיליון לעונה.

אם הקינגס לא משאירים את בוגדן, אין להם שום 20 מיליון עודפים...יש להם רק את הMLE.
איבקה הוא היחיד מבין אלה שהזכרת שמתאים לצד פוקס ובאגלי, מבחינת יכולת קליעה משלוש, ולהערכתי הולך להיות מחוזר מאוד.

למה שלא יפנו קאפ-ספייס מתישהו? אם הקבוצה לא ממש מתרוממת לפי הציפיות (כמדומני הם לא ממש במגמת שיפור, חרף שהיה סביבם באז לא רע לפני שנה-שנתיים), לא חייבים להמשיך עם כל השחקנים.
אתה בעצם מציע להם להיכנס להתחייבויות עצומות. לצורך העניין בעונת 22-23 יהיו להם לשיטתך חוזים עצומים של בארנס, הורפורד, בוגדנוביץ', פוקס ובאגלי - רק החמישה האלה (שחלקם יהיו כבר הרבה מעבר לשיאם) זה יעבור את המאה מיליון. נשמע לי כמו דרך לשלם המון וספק גדול אם להעפיל אפילו פעם אחת לפלייאוף בשנים הנ"ל...

כוונתי בחיסכון ה-20 המיליון הוא באופק קדימה - 20 כל שנה בשלוש השנים הקרובות, מתישהו זה יעזור לך להיות שחקן בשוק החופשי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 6:39 am 
Hall of Famer

בהערת שוליים, בעקבות המינוי של מוריי, שאלו את הינקי בראיון וכצפוי הוא אמר שיש אפס סיכוי שיחזור יום אחד לנ.ב.א.
חבל :?
אני לא יודע האם יש ban עליו או לא אבל נראה שהוא לא מעוניין.
מנהל כרגע קרן השקעות שגייסה מוקדם יותר השנה 50 מיליון דולר ונראה שנהנה מהחיים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 1:47 pm 
Sophomore

קרן השקעות שגייסה 50 מיליון דולר היא פצפונת וזניחה בכל מדד אפשרי של התחום הזה.
נראה שמדובר בשנמוך מטורף לקריירה של האיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 2:05 pm 
Hall of Famer

לא מכיר את התחום מקרוב אבל כיוון שמדובר בחברות בשלב מוקדם, אני מתאר לעצמי שהוא יכול להשקיע וללוות ברמה כזו או אחרת כ-100 חברות. זה לא מעט.
בהתחשב בכך שהוא עבר תחום לגמרי או כמעט לגמרי וכבר לא עוסק בספורט, אני חושב שהוא נחת על רגליו יחסית מהר ונראה שהוא במקום שמתאים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 10:39 pm 
Junior

טוב מאוד שהינקי לא מתכוון לחזור, אין לו מה לחפש בתור ג'נרל מנג'ר בליגה. רק על הבחירה באוקאפור היה צריך להעיף אותו על טיל (רק לא להביא את קולאנג'לו במקום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 12:04 am 
Hall of Famer

אני חושב (אבל לא בטוח והינקי עצמו בטח לא יגיד) שהייתה התערבות של הבעלים בבחירה הזו.
החיים הקשים של הינקי לא החלו עם ההצנחה של קולאנג׳לו אלא לפני כן.
בניגוד לשני הדראפטים לפני כן, הוא נראה מובס כשירד לדבר עם הכתבים ולא הצלחתי להאמין שהוא מתלהב מהבחירה הזו.
כך או כך, גם עם הבחירה הגרועה הזו, בשקלול כל הפעולות שלו, הוא עשה עבודה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 2:59 am 
Sophomore

חשבו בזמנו שהבחירה באוקפור היתה רעה? לא רואה את זה בכתבות עבר. מה גם שלא היו שחקנים כאלה טובים שנבחרו אחריו, רק פרוזינגס ב4 וזה נחשב להפתעה שהוא נבחר כזה גבוה. והיה את בוקר ב13 אבל מן הסתם זה לגמרי בדיעבד.
הבחירה בו נראית לי סבירה לחלוטין, אבל בנוגע למה ש-att כתב אז אני לא חושב שיש משהו שהונחת על הינקי בזמן הזה, עם מלא החלטות מעוררות מחלוקת שהוא עשה באופן חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 3:28 am 
Junior

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sam_Hinkie

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 10:04 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
חשבו בזמנו שהבחירה באוקפור היתה רעה? לא רואה את זה בכתבות עבר. מה גם שלא היו שחקנים כאלה טובים שנבחרו אחריו, רק פרוזינגס ב4 וזה נחשב להפתעה שהוא נבחר כזה גבוה. והיה את בוקר ב13 אבל מן הסתם זה לגמרי בדיעבד.
הבחירה בו נראית לי סבירה לחלוטין, אבל בנוגע למה ש-att כתב אז אני לא חושב שיש משהו שהונחת על הינקי בזמן הזה, עם מלא החלטות מעוררות מחלוקת שהוא עשה באופן חופשי.

ההחלטות מעוררות המחלוקת הביאו לביקורת רבה במדיה (הטרייד על MCW והבחירות באמביד ושאריץ׳ שלא שיחקו בשנת הרוקי שלהם בפרט) והגבילו במידה רבה את החופש שלו והיכולת שלו לקבל החלטות בתוך הארגון.
כאמור, אני לא בטוח בזה אבל אוקאפור היה בחירה שונה מאוד משאר הבחירות של הינקי ואני מתאר לעצמי שהיה כאן תהליך של להפוך מלקבל את כל החלטות הכדורסל בארגון להצנחת איש חיצוני ושזה לא קרה בלילה אחד, מה גם שהבעלים של פילי המשיכו להתערב בהחלטות המקצועיות גם אחרי לכתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 10:23 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
טוב מאוד שהינקי לא מתכוון לחזור, אין לו מה לחפש בתור ג'נרל מנג'ר בליגה. רק על הבחירה באוקאפור היה צריך להעיף אותו על טיל (רק לא להביא את קולאנג'לו במקום).

לתלות את הבחירה הזו כסיבה להעיף את הינקי זה קצת מוגזם, דראפט 2015 לא משהו בכלל, הטופ-10 שלו מאוד חלש וגם מחוץ לו, זה לא שהמציאות שם מופלאות ונהדרות והינקי פשוט פיספס אותן. היחיד שאפשר לקרוא לו באמת פיספוס של הינקי זה פורזינגיס, וגם הוא פצוע חצי מהזמן. מעבר לזה, אוקפור נתן עונת רוקי בהחלט טובה, אז אני חושב שבהחלט אפשר להגיד שהכשלון הוא פחות בבחירה בו ויותר בפיתוח ובניהול שלו לאחר הבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 10:24 am 
Hall of Famer

rony כתב:
B.Grant44 כתב:

לתלות את הבחירה הזו כסיבה להעיף את הינקי זה קצת מוגזם, דראפט 2015 לא משהו בכלל, הטופ-10 שלו מאוד חלש וגם מחוץ לו, זה לא שהמציאות שם מופלאות ונהדרות והינקי פשוט פיספס אותן. היחיד שאפשר לקרוא לו באמת פיספוס של הינקי זה פורזינגיס, וגם הוא פצוע חצי מהזמן. מעבר לזה, אוקפור נתן עונת רוקי בהחלט טובה, אז אני חושב שבהחלט אפשר להגיד שהכשלון הוא פחות בבחירה בו ויותר בפיתוח ובניהול שלו לאחר הבחירה.

או בזה שלא שלחו אותו בטרייד כשעוד היה לו ערך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 11:28 am 
מנהל פורום

מורי מתחיל לעבוד ויש קצת שמועות שהוא מנסה איכשהו להנדס את הארדן לפילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 2:39 pm 
Senior

תכלס אמביד על הארדן, סטרייט אפ, יוסטון אומרת לא?
מה פילי צריכה להוסיף אם כן? בחירת סיבוב ראשון? שתיים?

מורי בול עם סימונס על תקן ווסטברוק (/סנטר בהגנה) יכול לעבוד ממש לא רע בעיני.
גם הורפורד, אם לא ידרדר יותר מדי בגלל הגיל, הוא סנטר שיחסית מתאים לשיטה הזו.

יוסטון מקבלת כוכב צעיר יותר, בעיקר. האמת שאני לא בטוח איפה טרייד כזה ישים אותם, ובגלל זה אני חושד שהם לא יסכימו גם אם פילי תזרוק בחירות לתוך העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 4:55 pm 
Hall of Famer

יוסטון במצב רע בכל מקרה ואני ממש מקווה עבור אמביד שלא יישלח לשם אבל אני דווקא חושב שהטרייד הזה משפר אותם בטווח הארוך.
בנוגע לפילי, אני לא בטוח בזה ב-100% אבל נדמה לי שאם חייבים לשלוח את אחד מהם בטרייד, בהנחה שאין שיפור בקליעה שלו משלוש, צריך לשלוח את סימונס (ויפה שנתיים מוקדם יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 5:18 pm 
Sophomore

אמביד תמורת הארדן זה טרייד הוגן לשתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 5:59 pm 
Hall of Famer

לדעתי זה תוקע את שתיהן. יוסטון עם אמביד ו-ווסטברוק לא יגיעו לשום מקום. הארדן וסימונס זה גם לא מספיק.
הארדן ואמביד לעומת זאת אולי דווקא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 6:19 pm 
Senior

אמביד השחקן הטוב מבין השניים, אבל אני חושב שסימונס יכול להתאים יותר ליד הארדן.
אני חושב שהשילוב ביניהם יכול להניב משחק מעבר מצוין, הכדורסל הזה שיוסטון שיחקה בעיקר בעונה הראשונה של דאנטוני, של המסירות הארוכות קדימה כשההגנה לא מוכנה יעבוד נהדר עם שניהם, סימונס פחות כבד מאמביד ופחות יסתום את הצבע ממנו.
הוא כן יהיה חייב לזרוק לפחות שלשה או שתיים במשחק כדי שזה יעבוד, אבל אני חושב שאם התפקיד שלו בהתקפה יהיה דומה לשל ווסטברוק, זה יכול להיות מאוד מעניין.

אבל בעיקר - אני חושב שסימונס על הארדן זה טרייד שיוסטון לא לוקחת, הסיקסרס יצטרכו לתת עוד שחקנים, אמביד על הארדן יכול לעבוד סטרייט אפ (או כמעט) ויכול להניב קבוצה שתרוץ חזק במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 7:06 pm 
Hall of Famer

ותיכשל בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר