סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1070 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 43  הבא

לו הייתי אמריקאי
דונלד טראמפ 31%  31%  [ 10 ]
ג'ו ביידן 69%  69%  [ 22 ]
סך הכל הצבעות : 32
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 3:21 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
וארבעת הסקרים של הניו יורק טיימס מרגיעים קצת את הלחץ שלי.

Arizona: BIDEN- 49, TRUMP- 43
Florida: BIDEN- 47, TRUMP- 44
Pennsylvania: BIDEN- 49, TRUMP- 43
Wisconsin: BIDEN- 52, TRUMP- 41

למה הם לא מגיעים ל100%? לאן הולכים האחוזים שבאמצע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 4:22 pm 
מנהל פורום

אני מניח:
ליברטאנים
ירוקים
לא החליטו/מתלבטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 5:42 pm 
Hall of Famer

עוד קצת סקרים :

ארצי של NBC - פלוס 10 לביידן.

אמרסון (-A) : פלוס 7 לביידן במישיגן, פלוס 1 לטראמפ באיווה, פלוס 1 לביידן באוהיו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 5:54 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
למה הם לא סוקרים את צפון קרוליינה ?

סקרו ביום שישי. ביידן 48 (+3)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 6:04 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
3&D כתב:
גם אני לא, אבל טעות בסקירה באיווה יכולה להצביע על טעות סקירה בוויסקונסין\מינסוטה יותר ממה שהיא יכולה להצביע על טעות סקירה בפנסילבניה\פלורידה\אריוזנה נניח.

וויסקונסין 11+ מרגיע אותך ? :)

אותי זה מרגיע. כאילו זה ברור שרוב הסיכויים היו שהסקר באיווה הוא אווטלייר. אבל כל עוד אין סכנה ממשית להפתעה במישיגן/ויסקונסין כמו ב-2016, לטראמפ נשאר מסלול אחד בודד בלבד לנצח שאני מדמה ל'ברוט פורס'. הוא פשוט צריך לנצח את כל המדינות המתנדנדות בלי שיש לו מרווח להפסיד אפילו אחת.

למעשה המסלול היחיד שבו הוא מפסיד מדינה מתנדנדת ומנצח הוא אם הוא מפסיד את אריזונה, מנצח את נברסקה02 ומיין02 ואת כל המתנדנדות. זה מביא אותנו למפה הנפלאה של 269-269

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 6:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חייב להודות שכל הסקרים המעודדים לא ממש מרגיעים אותי. אני פשוט לא רואה סרט שטראמפ יפסיד בכבוד ויעזוב את הבית הלבן בשקט. הרי בדיוק בשביל זה הרפובליקאים החלאות הכניסו את קוני-בארט לבית המשפט העליון שבוע לפני הבחירות (כשבעבר מיץ' מקונל הנאלח באדם מנע מינוי של אובמה 9 חודשים לפני הבחירות בטענה שלא ממנים שופט בשנת בחירות), בשביל לערער על ההצבעות בדואר.
כמו במקרה שלנו עם הביב, אין לטראמפ הרבה ברירות להישאר אדם חופשי חוץ מלהישאר בשלטון. הוא יעמוד בפני כל כך הרבה תביעות שונות (רשויות המס, הטרדות ועוד) ברגע שירד מכס השלטון שקשה לראות אותו יוצא מהן. נוסיף על כך את הקופה הרושמת שהיא הנשיאות שלו וכל החובות שהצטברו לו עם השנים, וברור שהוא לא ילך בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 6:41 pm 
Hall of Famer

נו באמת, יש לך תקדימים לנשיא שלא הלך בשקט? מקסימום יערער קצת, יפסיד ויילך.
למרות שלא אתפלא בכלל אם הוא ינצח את הבחירות, למען האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 8:16 pm 
Junior

נכון, כי טראמפ הוא נשיא ממלכתי וסטנדרטי.
זה לא כאילו הוא הודה כבר שאם יפסיד הוא יסרב לקבל את התוצאות. או שהוא כבר ניסה לעשות צעדים יזומים כדי לצמצם הצבעה בקרב דמוקרטים. זה בכלל לא קרה.
עלק תקדימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 9:48 pm 
Hall of Famer

סקר של רסמוסן נותן לביידן פלוס 1 בפלורידה, לאחר שבסקר הקודם בשבוע שעבר הוא נתן פלוס 4 לטראמפ... מעניין.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 1:15 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
עוד קצת סקרים :

ארצי של NBC - פלוס 10 לביידן.

אמרסון (-A) : פלוס 7 לביידן במישיגן, פלוס 1 לטראמפ באיווה, פלוס 1 לביידן באוהיו.

עוד אמרסון - פלוס 6 לביידן בפלורידה (!), בין שיוויון לפלוס 1 לטראמפ בטקסס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 1:56 am 
Sophomore

Shiver כתב:
אני מניח:
ליברטאנים
ירוקים
לא החליטו/מתלבטים

מה שאומר שאם המתלבטים הללו מצביעים בסוף לטרמפ, גם לפי הסקרים הללו, הוא קרוב מאד מאד. בוודאי בטווח טעות הדגימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 11:33 am 
Hall of Famer

מר דמבין עושה סדר בנוגע ללו"ז למחר , ומה אנחנו אמורים לדעת ומתי :

אז איך ייראה ליל הבחירות השבוע, מה נדע ומה לא? גזרו ושמרו: מורה נבוכים לרגע האמת.
לטובת ההקשר והרקע אזכיר, שבארה"ב כל מדינה מפעילה חוקי בחירות מעט שונים, כולל שעת סגירת קלפיות שונה ומועד פרסום תוצאות שונה. בנוסף, בגלל שהיא כל-כך גדולה, יש במדינה כמה איזורי זמן, כך שקלפיות נסגרות במדינה מזרחית כמו ג'ורג'יה שלחופי האטלנטי כמה שעות לפני שהן נסגרות, למשל, בקליפורניה. מאידך, רשתות יודעות 'לקבוע' (to call) שמדינות מסוימות תלכנה לצד כזה או אחר על בסיס מדגמי הקלפיות, מגמות וכן, גם סקרים - בעיקר במקומות שבהם ברור לחלוטין מי ינצח ובפער של עשרות אחוזים. מכל זה עולה שאפשר, כבר עכשיו, לצייר תמונה מעט מטושטשת אבל בכל זאת מועילה של ליל הבחירות - בין שלישי לרביעי בלילה שעון ישראל.
בשעה שבע בערב שעון est, כלומר בערך 2 בלילה שלנו, יתחילו לזרום תוצאות אמת חשובות. ראשונות יהיו קנטקי, אינדיאנה ודרום קרולינה שכבר בשלב מוקדם מאוד יקבלו 'אישור' להצבעתן עבור טראמפ. במקביל, ורמונט הקטנה תצביע עבור ביידן, ו-הקולות בווירג'יניה יתחילו להיספר. למרות שהמדינה כחולה בסבירות מאוד גבוהה, זה יתחיל אדום בגלל שהקלפיות מצפונה הסמוך לדי.סי ונוטה דמוקרטי, נספרות מאוחר. לתומכי ביידן שביננו - אל תיבהלו ממירוץ צמוד בתחילה. המדינה באמת מעניינת שתסגור קלפיותיה בשעה זו היא ג'ורג'יה, שם צפוי מירוץ צמוד, כאשר ג'ו ביידן מוביל כרגע בסקרים. עד סוף הערב נדע את *רוב* התוצאות משם, אבל אם התוצאה תהיה קרובה, לא נדע מי ניצח.
בשעה שבע וחצי תלך ווירג'יניה המערבית לרפובליקנים, ואוהיו וצפון קרולינה תסגרנה קלפיות. ערב מוצלח לדמוקרטים יכלול יתרון בשתיהן. ערב צפוי לפי הסקרים יכלול יתרון קל לטראמפ באוהיו ויתרון לביידן בצפון קרולינה. ערב אדום יכלול תוצאות מפתיעות ימינה. גם כאן, לא בהכרח נדע תוצאות סופיות אלא אם הפער יהיה חד משמעי: הרשתות טוענות שלא תפרסמנה הכרעה עד שלא תהיינה בטוחות במעל 99% אחוז בזהות המנצח הצפוי.
בשמונה בערב (אנחנו כבר ב3 בבוקר ישראל), מבול של מדינות תסגרנה קלפיותיהן. זה כולל כמה מאוד רפובליקניות כמו אלבמה ומיסיסיפי וגם כמה דמוקרטיות כמו אילינוי וניו ג'רזי. מי שבאמת מעניין לבחון תהיינה פנסילבניה (סופוילר: עד סוף הערב לא נדע מי ניצח כאן כי כמעט 2.5 מיליון הצבעות בדואר לא ייספרו עדיין), המחוז השני של מיין וכמובן פלורידה. והאחרונה חשובה: אם טראמפ לא מנצח כאן הוא לא מנצח את הבחירות, בסבירות גבוהה. מאידך, אנחנו נדע עד הבוקר אם אמנם ניצח או לא. ואם כן - הסיכויים שלו לנצח את הבחירות הכלליות יגדלו מ-10% לבערך 30% בין-רגע.
בשמונה וחצי תלך ארקנסו לטראמפ ובתשע תלך ניו יורק לביידן, כמו גם קולורדו וניו מקסיקו (אולי ייקח להן עוד שעה-שעתיים לוודא). במקביל תלכנה קנזס, לואיזיאנה ועוד לטראמפ. המדינות היותר המעניינות, מינסוטה, מישיגן, וויסקונסין, אריזונה, טקסס והמחוז השני של נברסקה, תסגרנה קלפיות. בכולן אנחנו צפויים לגלות עד הבוקר מי מוביל, אבל בהנחה שלא נראה נצחונות חד-משמעיים בפער דו ספרתי, לא נדע מי ניצח. ככל שהמירוץ צמוד יותר בטקסס, זה יעיד על ערב מוצלח לדמוקרטים. ככל שמינסוטה, מישיגן וויסקונסין (יתרון לביידן בממוצע של 6 עד 9 אחוזים נכון להבוקר) לא נראות כנוטות לדמוקרטים, זה יעיד על עוד קאמבק פוטנציאלי של טראמפ.
בעשר, כלומר חמש בבוקר שלנו, נדע אם נבאדה נשארה דמוקרטית (או לפחות לאן היא נוטה) ונשמע על יוטה, מונטנה וכנראה איווה שתלכנה לטראמפ. כעבור שעה תלך איידהו הקטנה לטראמפ, ואורגון, וושינגטון וקליפורניה הענקית תלכנה לביידן, בפער שילך ויגדל ככל שימים יחלפו מיום ההצבעה.
בפועל, בחמש-שש בבוקר שעון ישראל, נדע אם היה זה לילה טוב לרפובליקנים או לילה שנראה כמו הסקרים ערב הבחירות. לא נדע אם פנסילבניה המכריעה הלכה לכאן או לכאן, ובמירוץ צמוד בקושי נוכל לספור מאתיים אלקטורים למי מהצדדים. אבל אם טראמפ לא יקח את פלורידה או יוביל בצפון קרולינה/ג'ורג'יה/אוהיו, נדע שמצבו לא להיט.
ישנו תסריט לא בלתי סביר שבו עד צהרי היום של רביעי, אם אמנם ינצח טראמפ בכולן חוץ מפנסילבניה והמחוזות הנפרדים של נברסקה ומיין, נעמוד על תיקו 258(!), כאשר האלקטורים של המחוז השני של נברסקה (1) ומיין (1) וכל אלה של פנסילבניה (20) מתנדנדים בין שני המועמדים, ועליהם תיפול ההכרעה. הפער בסקרים, כרגע: באריזונה ביידן מוביל ב3.2%, בטקסס טראמפ מוביל ב1%, בצפון קרולינה ביידן מוביל ב2.6%, בפלורידה ביידן מוביל ב1.7%, בפנסילבניה ביידן מוביל ב4.9% ובג'ורג'יה ביידן ב1.6%.
בתמונה - איך המפה צפויה להיראות אם לא נראה הפתעות מרעישות. נבאדה, מינסוטה, מישיגן ו-וויסקונסין בכחול בהיר, כי לא תיפול שם הכרעה סופית כנראה, אבל ביידן *אמור* להוביל. אוהיו ואיווה הן תמונת המראה הרפובליקנית. אריזונה, ג'ורג'יה, צפון קרולינה, טקסס, פלורידה ופנסילבניה הן - אם להאמין לסקרים כמובן - אלה שתכרענה. רק בפלורידה נדע כמעט-סופית מי ניצח; בטקסס יהיה לנו מושג רציני, כנ"ל בכל היתר חוץ מפנסילבניה. טראמפ צריך את כולן כדי להמשיך לקדנציה שניה. ביידן זקוק לאחת מהן (או אריזונה פלוס אחד משני המחוזות במינימום, בשביל 270 בדיוק).
מצד שני, קלינטון הייתה אמורה לנצח במישיגן ו-וויסקונסין גם כן, אז לכו תדעו (מצטער, לא יכולתי להתאפק).

https://www.facebook.com/Mr.Dembin/post ... 3201390964

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 11:35 am 
Hall of Famer

וזה החלוקה למדינות לגבי כמות הקולות שייספרו עד מחר בלילה :

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 11:38 am 
Junior

אחלה קריאה, תודה. זה אומר שאין מה להישאר ערים ולכסוס ציפורניים כי באמת האקשן יתחיל רק בבוקר (או קצת לפני) שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 2:47 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בדקות אלו נראה ש538 הותקפו על ידי האקרים והכל הפך לתחזית מוחלטת לטראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 2:58 pm 
Hall of Famer

סקר אחרון של מונמות בפנסילבניה :

#RV
Trump 45%
Biden 50% (+5)

#LV High Turnout:
Trump 44%
Biden 51% (+7)

#LV Low Turnout:
Trump 45%
Biden 50% (+5)

(10/28-11/01)

לא יודע איך אוכלים את זה. מצד אחד עדיין יתרון לא זעיר , מצד שני ההפרש מצטמצם מהסקר הקודם שלהם (אמנם לפני חודש) , ומצד שלישי אין לי מושג מה ההבדל בין HIGH ל-LOW TURNOUT.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 3:01 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
בדקות אלו נראה ש538 הותקפו על ידי האקרים והכל הפך לתחזית מוחלטת לטראמפ.

איפה ראית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 5:13 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ב-538...זה היה ככה ל10 דקות בערך ואז תוקן. יכול להיות שלא האקרים אלא סתם טעות של מישהו. אבל זה בוודאות לא היה איזה סקר שהם מסתירים, כי פשוט הכל היה 100% טראמפ בכל המדינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 11:59 pm 
Hall of Famer

כל כך הרבה סקרים עם תוצאות שונות והפוכות..... כואב כבר הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ובהתחשב בזה שבונים הרים וגבעות של מהפכים על אולי שליש מהמצביעים... אפילו עוד יותר...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:23 am 
Senior

וול, נשיא ארה"ב נקבע על ידי המהפכים האלו. זה תפקיד חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:28 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ובהתחשב בזה שבונים הרים וגבעות של מהפכים על אולי שליש מהמצביעים... אפילו עוד יותר...

איזה מהפכים? אגב, הסקרים סוקרים גם את אלה שכבר הצביעו, לא רק אלה שיצביעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:33 am 
Hall of Famer

הצבעתי היום, עכשיו רק צריך להחזיק אצבעות לגברת ג׳ורגנסן והקול שלי לא הלך לאיבוד.

פעם ראשונה אגב שאני מצביע בארה״ב עצמה (הצבעתי בעבר דרך הדואר). היה מעניין, הצבעה אלקטרונית על מסך מגע. אחלה דבר - אינטואיטיבי ופשוט (אבל בסופו של דבר, צריך לשלשל את הפלט, כלומר ההדפסה של מה שהצבעת לתוך הקלפי עצמה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:33 am 
Senior

עופר האדום כתב:
וזה החלוקה למדינות לגבי כמות הקולות שייספרו עד מחר בלילה :

תמונה

המפה הזו כמובן נכונה טכנית, אבל לא בטוח שהיא תתורגם להכרעות. אריזונה הודיעו על המנצח במירוץ לסנאט אחרי 6 ימים ב-2018. צפון קרולינה הם באופן עקבי אחת המדינות שמדווחות הכי מהר על התוצאות, למרות שטכנית הם סופרים גם קולות שמגיעים בדואר עד 9 ימים אחרי הבחירות (בהנחה שנשלחו לפני סגירת הקלפיות כמובן).

בפועל סביר שנקבל הכרזה על המנצח, לפחות באופן לא רשמי, בפלורידה ג'ורג'יה וצפון קרולינה מחר בלילה שלי. לא נקבל אותן בפנסילבניה, אריזונה ונבדה. כנראה שלא גם במישיגן, אבל היו שם הרבה שינויים בנהלים בשנה האחרונה אז קשה לדעת.

יש סיכוי לא מבוטל שביום רביעי בבוקר תתעוררו לעולם שבו טראמפ ניצח את הדרום, אין הכרעה במידווסט ואריזונה וטראמפ מכריז על ניצחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:38 am 
Senior

נורטון כתב:
הצבעתי היום, עכשיו רק צריך להחזיק אצבעות לגברת ג׳ורגנסן והקול שלי לא הלך לאיבוד.

פעם ראשונה אגב שאני מצביע בארה״ב עצמה (הצבעתי בעבר דרך הדואר). היה מעניין, הצבעה אלקטרונית על מסך מגע. אחלה דבר - אינטואיטיבי ופשוט (אבל בסופו של דבר, צריך לשלשל את הפלט, כלומר ההדפסה של מה שהצבעת לתוך הקלפי עצמה)

אני מתלבט אם מדובר באירוניה נטו או שזה קשור למשהו שאני לא מבין או לא מכיר בפוליטיקה האמריקאית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1070 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: