Att כתב:
B.Grant44 כתב:
אבדיה לווריורס ואוקונגוו שלישי זה הגיוני לגמרי בעיניי, לדעתי שניהם מתאימים גם למינסוטה אבל כמובן שעדיף לה לעשות טרייד-דאון עם שארלוט ולקחת אחד מהם. עם זאת, במידה ושארלוט לא מוכנה לתת את מיילס ברידג'ס או בחירת סיבוב ראשון מוגנת טופ 10 בדראפט הבא, יש מצב שכדאי למינסוטה פשוט לקחת את אוקונגוו ראשון - לדעתי זה צריך להיות בינו ובין אדוארדס.
כן, אני נוטה להסכים איתך,
מיניסוטה צריכים שחקן עם פוטנציאל הגנתי גבוה לצד טאונס, כדי לגרום לזה לעבוד,
אבל אני לא חושב שהם יילכו על אוקונגו.
אני חושב שלצד הסנטר, רוסאס מאמין בפורוורד מגוון שנע בין עמדות 3-4
והכי חשוב, יודע לרווח את המשחק ולקלוע היטב ל-3.
אני לא יודע איך אוקונגו באימונים לפני הדראפט אבל היו לו 25% משלוש בעונת הקולג׳ המקוצרת.
לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שמיניסוטה הולכים לדפוק את הדראפט הזה בגדול
אני מעריך שהם יילכו על למלו בול (שזה הימור לטוב או לרע) או יזוזו למטה ויבחרו את הליבורטון או משהו כזה.
אישית אני מקווה שהם יילכו על אדוארדס. הוא נראה כמו השחקן עם האפסייד הגבוה ביותר (אולי לצד למלו),
גם אם עולים ממנו ניחוחות וויגינסיים (שאותם צריך לברר בזהירות בראיונות ובבדיקת הרקע).
אבל אוקונגו תהיה בחירה מפתיעה ודי משמחת מבחינתי.
אם אתה חושב ומקווה שמינסוטה יילכו על השחקן עם האפסייד הכי גבוה למה אוקונגוו ישמח אותך?
מה בו משדר אפסייד כזה גבוה, פוטנציאל לשחקן טופ 20 כמו שאתה מצפה שיהיה לבחירה ראשונה? אני באמת מנסה להבין איך זה מסתדר.
אני חושב שבמקרה של מינסוטה הם צריכים לשאול את עצמם בראש ובראשונה אם הם מזהים מישהו בדראפט הזה עם סיכוי סביר להפוך לפרנצ'ייז פלייר, כזה שבשבילו הם יעבירו את ראסל או טאונס, אם לא תהיה התאמה טובה לצידם.
אם אין אחד כזה, ובדראפט הזה מסתמן שאולי אין אף אחד כזה (כלומר, הגיוני שייצא ממנו פרנצ'ייז פלייר בסופו של דבר, אבל לאו דווקא מהבחירות הגבוהות וממש לא בטוח שזה שחקן שנראה שיש לו סיכוי סביר להיות כזה כרגע), הם צריכים לחפש את השחקן שבמצב הנתון כרגע במועדון יוכל להראות הכי טוב בשנים הקרובות.
אני מסכים שהם לא חייבים לנצח כאן ועכשיו ושזו תהיה טעות בשבילם לפעול משיקולים כאלו, אבל כנראה שאין להם בחירה לעונה הקרובה, זה לא שראו שם יותר מדי פלייאוף בשנים האחרונות.
אם הם יצליחו להוציא שחקן טוב מהדראפט הזה, כזה שעוד שנתיים כבר יוכל להפוך אותם לקבוצה שעשויה להיאבק על ביתיות במערב, או שלפחות הערך שלו לטריידים יהיה גבוה, זה כבר טוב.
אם הם חושבים שאדוארדס נגיד מצד אחד לא יהיה כוכב, ומצד שני ידרוך לראסל על האצבעות ולא יוסיף להם נצחונות בטווח של כמה שנים, אז אני לא רואה את האפיל הגדול שלו מבחינתם.