סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2020 מתקרב...
הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 4:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נשמע מעולה, מחכה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 5:15 pm 
Junior

***מוק דראפט - בחירות 1-17***

הקדמה: לפחות לפי השיח שסובב אותו, נראה כי לדראפט הזה יש פוטנציאל להיות משוגע במיוחד מבחינת טריידים. מעבר לווריורס שמן הסתם יעדיפו לחזור למעמד של קונטנדרים, נראה שגם מינסוטה ואטלנטה מעוניינות שזה יהיה טווח הלוטרי האחרון שיבחרו בו בזמן הקרוב (מינסוטה אכן לא תבחר בדראפט הבא, אלא אם תגריל בחירת טופ 3). גם הקאבס דווחו כמעוניינים להאיץ את תהליך הבנייה שלהם מחדש, כנראה שזה מסביר את הארכת החוזה שניתנה לקווין לאב ואת הטרייד עבור דראמונד (שגם איתו מדסקסים הארכת חוזה). הניקס תמיד מעוניינים לחזור לרלוונטיות, ובלי ששמנו לב, הולכים לבחור בלוטרי כבר דראפט רביעי ברציפות (כשגם בדראפטים של 2016 ו-2014, שביניהם פורזינגיס נבחר, הם היו בוחרים בלוטרי, לולא הטרייד המיותר עבור מלו...שבזכותו דנבר נהנית כיום מכישרונותיו של מוריי). בקיצור, מצאתי דרך מסורבלת לומר שהניקס לא עשו פלייאוף מאז עונת 2012/13...אבל בניגוד לתקופות בצורת דומות שהיו להן בעשור הראשון של המילניום, בבצורת הנוכחית הם לפחות שמרו על *רוב* בחירות הלוטרי שלהם, הגם שאת רובן שרפו בדרך זו או אחרת (הטרייד על פורזינגיס, הנפילות עם ניליקינה ונוקס). אבל נניח לניקס, התכוונתי לציין גם את הבולס כקבוצה נוספת שתשמח לסיים את תהליך הבנייה מחדש, שהחל עם הטרייד על באטלר בדראפט 2017 ולא ממש מתקדם לשום מקום.

בקיצור, יש כאן סיטואציה שמזמנת המון טריידים פוטנציאליים, כולל האפשרות לכל מיני החלפת בחירות...חשבתי שאשלב הרבה כאלה כאן, אבל בסופו של דבר שמעבר לטרייד דאונים של שתי הבוחרות ראשונות, אומנם מצב נדיר אך מתקבל על הדעת במקרה הנוכחי, אין עוד עסקאות מעבר לאלו שאציע כאופציונליות (ושאינן משנות את זהות הבחירה). בגלל ששני הטריידים המוצעים יעוררו דיון בפני עצמם, לפחות כך אני מניח ומקווה, אקדיש לכל אחד מהם הודעה נפרדת ולאחר מכן אפרסם את שאר המוק בשלושה מקבצים של חמש בחירות (כדי להקל על היכולת לצטט מקבצי בחירות ולהגיב להם). ואם תהיתם מדוע המוק מסתיים בבחירה 17 השרירותית-לכאורה, במקום בסוף הלוטרי, הרי זה בגלל שהבחירה הזאת משחקת תפקיד קטן בטרייד המוצע הראשון:

עם הבחירה הראשונה בדראפט 2020, מינסוטה לוקחת את לאמלו בול ומעבירה את הזכויות עליו לשיקאגו יחד עם הבחירה ה17 וג'יימס ג'ונסון (16 מיליון בעונה הקרובה, שנה אחרונה בחוזה), מוסיפה את ג'ק ליימן שהולך לאורלנדו ומקבלת בתמורה את ארון גורדון (34.5 מיליון לשתי העונות הקרובות) והבחירה הרביעית.

למה למינסוטה? אני לא אוהב את ההתאמה של אנתוני אדוארדס למינסוטה ובכלל (חכו שתראו עד לאן הוא מחליק במוק הזה). כמו שכתבתי כאן, אני מאוד אוהב את ההתאמה ההגנתית של אוקונגוו לצד טאונס, אבל נוטה להסכים עם ATT שרוסאס יעדיף שחקנים עם יכולת לתרום משני צדי הפרקט, לרבות קליעה מבחוץ. ATT בטח ייצא נגד המהלך הזה שהוא לכאורה win-now, אבל מינסוטה סה"כ יורדת שלוש משבצות וגורדון סה"כ בן 25, מבוגר בשנה מטאונס וראסל. יחד עם ביזלי בן ה23 והרננגומז בן ה25 גם הוא, שאת שניהם מינסוטה אמורה להחתים מחדש, תהיה שם חמישייה צעירה אך יחסית מנוסה. הרננגומז קלע 2.1 שלשות למשחק ב42% מאז שהגיע למינסוטה, אומנם במדגם קטן של 14 משחקים, אבל גם בדנבר הוא קלע מצוין כשפתח (1.8, 42.5%, 25 משחקים בחמישייה בעונת 2018/19). אותו דבר נכון לגבי ביזלי, שב23 משחקים במדי הוולבס קלע 20.7 נקודות, כולל 3.5 שלשות למשחק ב42.6%. תוסיפו את ראסל עם ה 3.5 שלשות שלו למשחק אשתקד (36.7%) ואת השוטינג ביגמן הטוב בליגה, ותקבלו את הספייסינג הכי טוב שגורדון אי פעם קיבל ויכול היה לקוות שיקבל. וזה לא שגורדון הוא נון-שוטר כמו סימונס למשל...היתה לו נפילה בלתי מוסברת בעונה האחרונה, אבל לפניה קבע שיאי קריירה של שתי שלשות למשחק (33.6%) בעונת 2017/18, ו-34.9% סבירים בעונת 2018/19 (עם 1.6 שלשות למשחק). כמובן שמעבר לסוגיית הכן-קולע/לא-קולע, גורדון הראה יכולות של סקורר דינמי, אבל כאופציה שלישית ומטה כחלק מהשטף בהתקפה. כמובן שהתרומה העיקרית שלו תהיה בהגנה, שם הוא יכול להגן על עמדות 1-4 ולסייע המון להרננגומז הטווינר כשייקח את הפורוורד היריב המסוכן מבין השניים.

כמובן שהחלפת המשכורת המיותרת של ג'יימס ג'ונסון בשדרוג לעמדה שגורדון מביא, שווה יותר מירידה של סה"כ שלוש משבצות בדראפט שכזה, לכן מינסוטה מצרפת את הבחירה ה17 שמפצה את שיקאגו על המחיר שהיא משלמת כדי לדלג מעל אותו הפרש; ושולחת לאורלנדו את ליימן, שיוסיף עומק לעמדת הסמול בעונה הקרובה, לאור הפציעה של אייזק שתגרום לו לפספס את כולה.

שיקאגו נותנת את הבחירה הרביעית, קובי ווייט, פליסיו (7.5 מיליון בעונה הקרובה, שנה אחרונה בחוזה) בתמורה לזכויות על לאמלו בול (בחירה ראשונה), הבחירה ה17 וג'יימס ג'ונסון:

לפי הדיווחים, הבולס מתים לבחור בלאמלו, גם אם זה אומר לוותר על נכס כלשהו בשביל לדלג מעל ההורנטס והווריורס (שעשויות לבחור בלאמלו בעצמן ולהעבירו לקבוצה אחרת, גם דטרויט, הניקס ואוקלהומה במתעניינות). לאמלו אומנם גבוה מספיק בשביל לשתף פעולה עם ווייט בקו האחורי, אבל עדיין הגיוני לוותר על ווייט אם זה המחיר שנדרש - שחקן שישי סקורר זה מצרך חשוב, אבל כזה שניתן לאתר בקלות רבה יותר, אולי אפילו באמצע הסיבוב הראשון של הדראפט הנוכחי (;
ג'יימס ג'ונסון אומנם מרוויח 3 מיליון יותר מהמשכורות המשולבות של ווייט ופליסיו, אבל בניגוד לאחרון הוא מסוגל לתרום משהו, מה גם שעם החוזים המסתיימים שלו ושל פורטר (28.5 מיליון) ניתן יהיה להרכיב חבילה רצינית בתמורה לספיגת חוזים ארוכי טווח, אם וכאשר תצוץ הזדמנות כזאת. כמובן שהבולס יכולים להמתין לקיץ הקרוב, כששני החוזים האלה יירדו מתקרת השכר ויתפנה להם כסף להחתמות.

נחזור לכאן ועכשיו - הסיבה שלאמלו מועמד להיבחר ראשון ושיש דיווחים על הקבוצות הנ"ל שמתעניינות בו, היא שלמרות החורים הבולטים במשחק שלו ולמרות שאחיו הגדול לונזו לא בדיוק כבש את הליגה בסערה, עדיין שניהם פליימייקרים נדירים בנוף עם הרבה מקום (ותקווה) לשיפור. אני בוחר להסתכל על חצי הכוס החיובית אצל לונזו: מאז שהגיע לליגה הוא הוסיף מאסה, שינה לטובה את צורת הזריקה שלו מבחוץ, ובעונה האחרונה קלע 2.5 שלשות ב38.4% ב54 משחקים בהם עלה בחמישייה. הוא עדיין צריך לשפר את יכולת הסיום שלו בצבע ואת הקליעה מהעונשין, אבל הוא הוכיח שהיד מבחוץ קיימת-גם-קיימת.
לאמלו נחשב לאח המוכשר יותר אפילו, פליימייקר כמוהו יכול להביא לטרנספורמציה משמעותית אצל הבולס, הן מבחינת תפוקת הצעירים שהוא יפעיל והן מבחינת הפרנצ'ייז עצמו ואוהדיו - אני לא בא להשוות אותו לג'ורדן כמובן, אבל תיזכרו בסצנות של הריקוד האחרון שמדברות על ההתלהבות שהגעתו של ג'ורדן יצרה בעיר. לאמלו יפעיל את לאבין האתלטי ויאפשר לו להתמקד פחות ביצירת מצבי קליעה לעצמו, הוא ימצא את מרקנן לזריקות פנויות, אפילו פורטר יוכל לתרום שם בעונת חוזה - הרי את החוזה הזה שנתנה לו וושינגטון, סידר לו ג'ון וול עם המסירות המדויקות שלו לשלשות מהפינה...וכן, זה שלאמלו יוקף בצלפי שלשות כמו לאבין, פורטר, מרקנן ותדיאוס יאנג, בהחלט יעזור לו בהתחלה. אותו דבר נכון גם לגבי אבדיה עם הקליעה הבעייתית שלו מבחוץ, אבל עם כל הכבוד ליכולות של אבדיה, הוא לא פליימייקר ברמה של לאמלו - ועם כל הכבוד ליכולות הסקורינג המרשימות שקובי ווייט הפגין בין פגרת האולסטאר להפוגת הקורונה, אני חושב שהוא ולאבין מרכיבים קו אחורי גאנרי מדי, שלא יביא לידי ביטוי את היכולות של מרקנן וקרטר בהתקפה.

אורלנדו נותנת את גורדון בתמורה לקובי ווייט, ליימן ופליסיו:

המג'יק בוחנים אופציות לטרייד על גורדון מזה זמן מה, אומנם הפציעה של אייזק לכאורה אמורה להשהות את הצעד הזה, אבל יש אמינו שירוויח 9.7 מיליון בעונה הקרובה, אז לפחות שיצדיק אותן כעוגן הגנתי בחמישייה לצד ווץ' עם יכולת לקלוע שלשות שדי נעלמה בעונה האחרונה, אבל ניתן רק לקוות שתחזור...ומאחוריו ימתין להזדמנות הרוקי צ'ומה אקקה, שנבחר בדראפט הקודם למרות פציעה שגרמה לו לפספס את כל העונה. בכל אופן, ווייט הוא תמורה נאותה לדעתי, יתחרה בפולץ על תפקיד הרכז, כשבהחלט קיימת אפשרות שהשניים ישחקו זה לצד זה. המג'יק זקוקים לסקורר מוביל במידה והולכים לבנייה מחדש, ההבטחה בשלד הצעיר הקיים שלהם (אייזק-צ'ומה-במבה) טמונה יותר בנתונים הפיזיים שלהם, באפסייד הגנתי וביכולת קליעה משלוש שמפגינים שני הגבוהים, אבל שחקן שיכול לייצר מצבי קליעה אין שם. כמובן שקובי ווייט יוכל לתרום גם כשחקן שישי, כל עוד אורלנדו נשארת תחרותית ומעלה את טרנס רוס בחמישייה למילוי החור שאייזק הותיר בסמול - מה שידרוש תחליף לרוס כסקורר מהספסל. ליימן, כאמור, יגבה את רוס בעמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 5:42 pm 
Junior

1. מינסוטה: לאמלו בול (לשיקאגו)
2. גולדן סטייט:

כאן התלבטתי בין אדוארדס לאבדיה, עד שנתקלתי בבוקר בדיווח לפיו הסאנס בשיחות עם אוקלהומה על כריס פול...מה שהתחבר לי לדיווח לפיו אוקלהומה זו אחת הקבוצות שמנסה להתקדם בדראפט עבור לאמלו. אז אומנם הוא כבר נלקח, אבל עדיין יש בדראפט הזה פרוספקטים שיכולים להתאים לבנייה מחדש סביב שג"א. אם כך:

עם הבחירה השנייה בדראפט 2020, הווריורס לוקחים את אובי טופין ומעבירים את הזכויות עליו לאוקלהומה בתמורה לקלי אוברה והבחירה העשירית.

למה לווריורס? אני דווקא מאמין ביכולת של וויגינס להיות יעיל יותר לצד הספלאש בראדרס ובתפקיד מוגדר, כנ"ל באפשרות שיתחיל לשמור טוב יותר כשדריימונד מאיץ בו...אבל אין ספק שהוא אוברפייד ושכדאי לבדוק הזדמנויות לטרייד עליו. הבעיה היא שעם כל החסרונות שלו, וויגינס כרגע הוא האופציה היחידה של הווריורס בסמול, והם יתקשו למצוא לו תחליף ראוי כשהם מוגבלים ע"י תקרת השכר הקשיחה. כאן נכנס אוברה לתמונה - אתלטי לא פחות מוויגינס, אבל הפוך ממנו לגמרי בכל הנוגע לאקטיביות הבלתי נפסקת והיכולת שלו להגן. אוברה גם הוכיח בעונה האחרונה שהוא מסוגל לשמור על רוב היריבים ב4, הודות לאורך שלו, אני מעדיף אותו בהרבה כ4 של הווריורס בגרסה המוצערת של חמישיית המוות. יש מספיק שחקני כנף שיהיו זמינים בבחירה העשירית ויוכלו להציע שילוב כלשהו של קליעה, הגנה ואלמנטים אחרים - ארחיב על כדאיות הטרייד כשנגיע לבחירה הזאת.

אוקלהומה נותנת את פול תמורת רוביו והזכויות על טופין:

הרבה לא אוהבים את הרעיון שהתאנדר יעבירו את פול בתמורה לחבילות הבנויות סביב נוקס ובחירה עתידית של דאלאס (כלומר, לניקס) או דיוינצ'נזו והבחירה ה24 של הבאקס, אבל אני לא חושב שאפשר לומר משהו בגנות הטרייד הזה. רוביו יחליף את פול בתפקיד של פליימייקר וטרן שיסייע לשג"א, הוא חתום על 34.8 מיליון לשתי העונות הקרובות; וכמובן שלהשיג את הבחירה השנייה בדראפט הזה, ולקחת בה את טופין שיש לו שילוב טוב של רצפה גבוהה-תקרה גבוהה ויהיה מועמד חזק לקחת רוקי העונה, זה חתיכת שיחוק בטרייד על רכז פציע באמצע שנות השלושים שלו, שירוויח מעל 40 מיליון העונה...כך שאולי אפילו התאנדר יכולים לצרף כאן איזו בחירה עתידית או מהדראפט הנוכחי (25), רק שלא ברור לי אם זו פניקס או גולדן סטייט שצריכה להתעקש...

פניקס נותנת את רוביו, אוברה והבחירה העשירית תמורת פול:

אני בטוח שיהיו הרבה הסתייגויות מהטרייד הזה, במיוחד מATT, אבל תסתכלו על זה ככה: רוביו בעצמו כבר בן 30, פציע וחתום לעוד שנתיים; אוברה חוזר מפציעה ועשוי לעזוב בקיץ הקרוב; בבחירה העשירית אפשר יהיה להשיג רול פלייר נחמד, אולי כשחקן כנף כפי שפניקס עשתה בדראפט הקודם עם קמרון ג'ונסון, אולי עם פוטנציאל כוכבות מסוים, אבל הסאנס צעירים מספיק עם השלד של בוקר-ברידג'ס-קמרון-אייטון, ורוצים כבר פלייאוף. הם יוכלו לפנות קאפ ספייס גם אחרי הטרייד הזה, עם ויתור על זכויות הבירד של ביינס ושאריץ' (אולי יצטרכו לצרף גם את קמינסקי לחבילה שאוקלהומה מקבלת). עם החתמה של גלינארי או ג'רמיי גרנט, תהיה להם חמישייה נהדרת שיכולה להביא אותם לפלייאוף, יצטרכו כמובן לחזק את הספסל סביב צמד הקמרונים (פיין וג'ונסון), שנראו נהדר בבועה. ומה אם פול עוזב בקיץ הקרוב? הולכים על לאורי או דינווידי עם הכסף שמתפנה בתקרת השכר. יש כאן סיכון מסוים להפסד, אבל הסאנס יכולים גם להרוויח שתי עונות רצופות בפלייאוף, לראשונה מאז פלייאוף 2010 (!), להזכירכם. מה יקרה אח"כ? טריידים, החתמות ואולי גם גניבות דראפט פה ושם. בחירה 17-20 בדראפט 2021 אמורה להניב ערך גבוה יותר מבחירה עשירית בדראפט הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 6:10 pm 
Junior

1. מינסוטה: לאמלו בול (לשיקאגו)
2. גולדן סטייט: אובי טופין (לאוקלהומה)
3. שארלוט: ג'יימס ווייזמן

התלבטות בינו לבין אוקונגוו, כשגם החלקתו של אדוארדס יוצרת דילמה עם אפשרות לצרף סקורר שנותן סייז בעמדה 2 עם פוטנציאל לשחקן פרנצ'ייז...אבל אני מעריך שההורנטס יעדיפו את האפסייד של ווייזמן וישיגו את דרוזן מיד לאחר הדראפט, בין אם כפרי אייג'נט או בטרייד על באטום + נכס כלשהו. צירוף דרוזן יהיה מהלך דומה להחתמת אל ג'פרסון בקיץ 2013 - הוא יהיה הגו-טו-גאי של ההורנטס הצעירים וככל הנראה יחזיר אותם לפלייאוף. זלר יסיים חוזה בקיץ, נראה אם שארלוט תצליח להשאיר אותו במחיר נוח כדי שימשיך לפתוח עד שווייזמן יהיה מוכן ואח"כ יגבה אותו.

4. מינסוטה (משיקאגו): דני אבדיה

הוולבס צריכים פליימייקר נוסף לצד ראסל, אבדיה ייתן להם את זה פלוס עומק בשתי עמדות הפורוורד. ברגע שתהיה לו קליעה מוכחת ויציבה משלוש, הוא יוכל לתת פייט להרננגומז על מקום בחמישייה ואף להדיח אותו, אלא אם סונדרס יעדיף אותו כשחקן שישי. במידה והשידוך עם גורדון לא יצלח, או שהוא יתחיל להיפצע באיזשהו שלב ולאבד מן האתלטיות שלו, אבדיה יוכל להשתלב בחמישייה גם כשחקן כנף בעמדה 4, בהנחה שיצליח להוסיף מספיק מאסה עד אז.

5. קליבלנד: אנתוני אדוארדס

וכאן נעצרת ההחלקה של אדוארדס, שאומנם לא ממש יעזור למחסור במוסרים וקבלת החלטות נבונה בקו האחורי, אבל לפחות יוסיף שם סייז ואתלטיות לצד גארלנד וסקסטון...
(בתרחיש שבו הווריורס בוחרים באדוארדס ואין טרייד על הבחירה, חשבתי שכאן הקאבס ייקחו את אוקונגוו וישלחו אותו לוושינגטון שחמה עליו, תמורת טרוי בראון והבחירה התשיעית - יהיו מספיק אופציות לשחקני כנף שם, כולל אוקורו, להערכתי, שלפי דיווחים הקאבס מתלבטים בינו לאבדיה. הקאבס זקוקים לכמה שיותר שחקני כנף נורמליים, וטרוי בראון יוסיף להם מנהל משחק מהעמדה הזאת - מה שיאפשר לגארלנד וסקסטון להתמקד במה שהם טובים בו...).

6. אטלנטה: פטריק וויליאמס

וויליאמס מטפס במעלה המוקים, לפחות אלו שמבוססים על דיווחים ושמועות, האומרים שהוא עשוי להיבחר אפילו בבחירה הרביעית (ואכן שקלתי אותו עבור מינסוטה, כקומבו פורוורד שיוכל להתאים הן לצד הרננגומז והן לצד גורדון), ושכנראה קיבל הבטחה מדטרויט להילקח בבחירה השביעית. אתמול חפרתי עליו קצת ואהבתי מה שגיליתי: שיחק כפוינט גארד במהלך קריירת התיכונים שלו, שאל את מאמן פלורידה סטייט כיצד יהפוך אותו לשחקן הגנה טוב יותר, כשהנ"ל בא לגייס אותו...אטלנטה היא בדיוק הקבוצה שיכולה וצריכה להמר עליו, כפי שעשתה עם רדיש בדראפט הקודם. אם הוא יגיע לדרגת כוכבות, נהדר, אבל אפילו אם יתגלה כשחקן 3 & D פיזי מאוד (מושווה לגלינארי וטאקר), הרי שמדובר במצרך מבוקש כיום, כולל באטלנטה עצמה שעדיין לא סגורה על האנטר ורדיש לאחר עונת הרוקי שלהם (רדיש הראה יותר הבטחה ככל שהעונה התקדמה, לדעתי).

ועדיין, אומרים שאטלנטה רוצה להעביר את הבחירה הזאת תמורת שחקן מוכח...הנה בקצרה כמה רעיונות שחשבתי עליהם: מידלטון (ואולי גם בלדסו) תמורת הבחירה ורוב/כל הקאפ ספייס שהולך להתפנות להוקס, כחלק מעסקה מורכבת שתנחית את כריס פול (ואולי גם את דרוזן/הולידיי) במילווקי. אם זה נשמע מופרך, רק תדעו לכם שמילווקי אחת הקבוצות שאבדיה נפגש איתה...והם בוחרים 24 כרגע. רעיון אחר הוא להעביר את קאפלה, בטרם שיחק משחק אחד במדי ההוקס, יחד עם הזכויות על וויליאמס הנ"ל/טופין (בתרחיש שבו הוא פנוי כאן)/הייז, תמורת רודי גובר. תלוי מאוד במה שחושבים מאחורי הקלעים ביוטה, בכל הנוגע להתנגשות בין מיטשל לגובר, לחוזה הסופר-מקס שגובר יהיה זכאי לו בקיץ, ולהישגים הלא מספקים של הג'אז בפלייאוף, בין היתר לאור העובדה שגובר בעייתי במאני טיים.

7. דטרויט: אונייקה אוקונגוו

הפיסטונס אמורים לבחור פליימייקר כאן, או את פטריק וויליאמס במידה ויהיה פנוי ומאמינים לשמועות, אבל יש לי הסתייגויות מסוימות מטייריס הליברטון. קיליאן הייז דווקא צד את עיני, אבל אני תוהה אם הפיסטונס יוכלו להשיג אותו יחד עם טרוי בראון בתמורה לאוקונגוו. גם אם לא, אני מוצא היגיון בשריון עמדת הסנטר כבר עכשיו, בתחילת תהליך הבנייה של הפיסטונס. התקווה היא שבשנים שייקח לאוקונגוו להתפתח (בדומה לבאם למשל), דטרויט תמשיך לבחור גבוה בלוטרי (מן הסתם) ותוכל לקחת פרוספקטים מוכנים יותר בשאר העמדות. אוקונגוו ישלים יופי את כריסטיאן ווד, בהנחה שמצליחים להחתים אותו מחדש, ואם גם סקו דומבויה יתפתח יפה, יהיה לפיסטונס קו קדמי מאוד ורסטילי ואתלטי.

8. ניו יורק: טייריס הליברטון

למרות שיש לי הסתייגויות מהליברטון, אני חושב שלקבוצה כמו הניקס הוא מתאים יופי. סופמור, "שחקן של מאמנים" שתיבודו יאהב, יכול לשחק אוף-בול לצד בארט אבל גם להיות פלור ג'נרל ולהפעיל אותו. יצטרך להוסיף מאסה לפריים הצר שלו (אחת מהסתייגויותיי) כדי שיוכל לשמור בהצלחה על שתי עמדות הקו האחורי ואף לעשות חילופים מול שחקני כנף בעמדות אחרות. אבל אני אוהב גם את הרעיון של להחתים את ואן וליט ולשחק עם שני רכזים, כפי שטורונטו עשתה בהצלחה העונה וכמוהה גם אוקלהומה ודאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 6:15 pm 
Hall of Famer

אז אתה אומר שכבר על תחילת הדראפט יהיו שני טריידים משולשים?? לא סביר בלשון המעטה
וכן, הטרייד על פול די מזעזע בעיניי. לא מבין למה פניקס יעשו את זה עבור רכז אוברפייד בן 36 שבמקרה הטוב יביא אותם לסיבוב הראשון בפלייאוף. בכלל הטרייד השני שלך הוא סוג של לוז, לוז סיצ'ואיישן כשהיחידה שמרוויחה בגדול היא הת'אנדר והשתיים האחרות מפסידות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 6:36 pm 
Senior

קודם כל, סחטיין על ההשקעה, תמיד מאוד משמח כשיוזר לוקח על עצמו משהו כזה וזה לגמרי פרויקט מרשים לכותב אחד.
מבחינת הריאליות של התרחישים, אני מסכים עם נורטון שיש פה חתיכת לונג-שוט - אתה יוצא לוקח פה הרבה הנחות מאוד מפורטות, ומהבחינה הזו זה מוק דראפט שמעורר הרבה סקפטיות בנוגע לרמת הדיוק הצפויה שלו. עם זאת, הדיוק לא קריטי בעיני ודווקא המשחק הזה עם הטריידים הופך את זה ליותר מעניין ומעורר מחשבה.

בנוגע לטרייד השני, אני דווקא כן קצת מבין את פיניקס עם פול - באיזשהו מקום שחקן ברמה שלו שהוא פלור ג'נרל כמוהו וידריך את הצעירים יכול להיות בדיוק מה שיעזור להם לפחות לקבוצה שעושה ריצת פלייאוף יפה, אני מסכים שזה לא רעיון כזה מוצלח מבחינתם, אבל בהנחה שזה מה שהם רוצים, אני לא חושב שהטרייד המוצע פה כזה רע להם.
דווקא מהזווית של הת'אנדר אני לא מאה אחוז בטוח מה הם עושים פה ומה יעזור להם רוביו, וגם מרגיש לי שטופין זה מישהו שיכול להיות זמין גם בבחירה 4-5-6, אז אני לא בטוח אם הם צריכים לתת כל כך הרבה בשבילו.

אני גם לא הכי מסכים שאפילו בתסריט של הטריידים האלו זה סדר הבחירות, אבל אחלה פוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 6:47 pm 
Junior

9. וושינגטון: קיליאן הייז

בין אם וושינגטון תהיה מוכנה לארוז את טרוי בראון עם הזכויות על הייז תמורת אוקונגוו או לא (בראון אחלה, אבל הם בונים על ברטאנס-האצ'ימורה כפורוורדים הפותחים וממש יוכלו להיעזר בשדרוג שאוקונגוו מציע על פני תומאס בריאנט), הייז מתאים כבחירה כאן בעיניי. התרשמתי מאוד מהיכולות שלו לקלוע שלשות בסטפ בק ולמצוא (או יותר נכון, לייצר) זוויות מסירה לשחקנים פנויים, בגיל כ"כ צעיר. יש לו גם אחלה שילוב של גובה ומאסה, יחסית לשני הרכזים שמדורגים לפניו (בול והליברטון). אבל נראה שיש חשש מכך שמדובר בפרויקט, או במקרה ניליקינה 2. וושינגטון יכולה להשקיע בו, עדיין אין שם הרבה כישרונות צעירים למרות כמה בחירות לוטרי סבירות פלוס (בראון והאצ'ימורה), פלוס הטרייד עבור ג'רום רובינסון. הייז יוכל להרכיב עם האחרון צמד דינמי בקו האחורי המחליף, אבל כשג'ון וול הוא הרכז שאותו מגבים, כמובן שהשאיפה היא לבסט קייס סנריו שבו הייז מתפתח להיות רכז העתיד בתוך שנתיים-שלוש...פרק הזמן שייקח עד לסיום החוזה של וול, או להפיכתו לקצת יותר סחיר כשתיוותר בו רק שנה אחת.

10. פניקס: דווין ואסל (לווריורס)

והנה הסיבה הנוספת למה כדאי לווריורס לוותר על פרוספקטים שנויים במחלוקת בבחירה השנייה, לטובת אוברה והבחירה כאן. ואסל יוסיף עומק בעמדות 2-3, כשאוברה כאמור יגבה בעמדות 3-4 (או פשוט ידיח את וויגינס מהחמישייה, למרות שאני אוהב את האנרגיות של אוברה מהספסל כל עוד וויגינס סביר בחמישייה הפותחת). אם יצליח כבר כרוקי לקלוע זריקות פנויות, 'לקרוא ולהגיב' כמו שצריך (הוא הראה יכולת מסירה טובה בקולג', אומנם לא כיוצר, אך מי יבקש ממנו שייצור לצד הספלאש בראדרס וגרין?), וכמובן לתרגם את הגנת האון והאוף-בול המשובחת שהציג, תהיה לווריורס חמישיית מוות חדשה, אומנם ללא סופרסטאר בקליבר של דוראנט וגם ללא שחקן כנף בקליבר של איגי, אבל עדיין חזקה למדי עם קארי-קליי-ואסל-אוברה-גרין. ואם אוברה בריא ומוחתם מחדש בקיץ, בהחלט הייתי שוקל טרייד על וויגינס תמורת ווצ'ביץ', למרות שהוא לא בדיוק מה שהווריורס צריכים בסנטר אם הם רוצים לתת פייט ללייקרס.

11. סן אנטוניו: אייזק אוקורו

סטופר הגנתי שהראה כפרשמן יכולת סיום טובה בצבע וגם יכולת מסירה, מושווה לג'סטיס ווינסלו...הבעיה היא שבדומה לו, הוא קלע באחוזים נמוכים משלוש ומהעונשין (28.6%, 67.2%). אבל כאן ייכנס צ'יפ אנגלנד לתמונה - ולפני שמתחילים עם השוואה מוגזמת לקוואי, בואו נסתפק בהשוואה צנועה לקלדון ג'ונסון, שבדראפט הקודם נלקח בבחירה 29 הרבה בגלל 70.3% מהעונשין, לכאורה אינדיקטור לקליעה לא טובה מבחוץ (משלוש הוא דווקא קלע 38.1%). במדגם קטנטן-אך-מסקרן של 8 משחקים בבועה, קלדון קלע 1.4 שלשות למשחק ב65%. עוד תופעה מעניינת שקרתה בבועה היא שהספרס שיחקו עם דרוזן כ4. אוקורו יוכל לתפוס את מקומו הלא טבעי של דרוזן בעמדה, עם סייז ואתלטיות עדיפים לשמירה על עמדות 1-4, אם לא מהעונה הקרובה אז בזו שאחריה, לצד דז'ונטה, לוני ווקר (במידה ויפסיק להיפצע כבר ויפרוץ סופסוף), קלדון, ופולטל באמצע (עד שיוחלף בסנטר אתלטי ומגוון יותר, אולי אפילו עם יד מבחוץ).

12. סקרמנטו: סאדיק ביי

שקלתי כאן בהתחלה את ג'יילן סמית, שעל פניו נראה כמו ביגמן שמתאים מאוד לצד פוקס ובאגלי: רץ במגרש הפתוח, קולע משלוש, חוסם זריקות. אבל יש כמה סימני שאלה סביבו, אני גם תוהה האם מקנייר, הג'נרל מנג'ר החדש, עד כדי כך מחויב לפיתוח של באגלי שבכלל צריך להפסיק להיפצע קודם כל. אפשר גם שהולמס ובאגלי עצמו יפתחו קליעה משלוש, על מנת שיוכלו לפתוח יחד, אפשר גם להשאיר את אלכס לן שהפך גם הוא בשנים האחרונות לשוט בלוקר שקולע שלשות. יש לקינגס צורך ממשי בסמול פורוורד, עם כל הכבוד לבארנס שממנו הם ישמחו להיפטר (ועד שזה יקרה, הוא תורם יותר כ4 על חשבון באגלי הפצוע, למרות שיש גם את בייליצה האפקטיבי כסטרץ' 4). לא בטוח שביי ייבחר כל כך מוקדם, אבל הוא נחשב לאחת הבחירות הבטוחות בדראפט הזה, כשחקן כנף עם שילוב טוב של סייז, אתלטיות, קליעת ווליום משלוש (2.5 העונה עם 45.1%, וכבר כפרשמן הוא קלע טוב יחסית).

13. ניו אורלינס: קיירה לואיס

גם כאן ג'יילן סמית נחשב להתאמה טובה, בגלל זאיון, כפי שאכן מפרט המוק של דה רינגר. אבל הפליקנס לקחו את ג'קסון הייז בדראפט הקודם, שלדעתי יישאר כבאק אפ (בגלל לונזו וזאיון..), אז לעמדת הסנטר הפותח הייתי מביא שחקן מוכח באמצעות הMLE, בעדיפות לארון ביינס שיכול לעשות בוקס-אאוט עבור לונזו, הולידיי, אינגרם והארט, שהיכולת שלהם לקחת ריבאונד הגנה חיונית בשביל שזאיון יתפקד כציפור ויצבור נקודות קלות מדאנקים או מתפיסת מיקום בצבע בהתקפות מעבר, מול שחקני כנף שאין להם מה לעשות מול הפיזיות שלו (אגב, זו אחת הסיבות למספרי הריבאונד הנמוכים שלו).
ואם הזכרתי מתפרצות והתקפות מעבר, הרי שהחזון של דייויד גריפין הוא לבנות את הקבוצה המהירה בליגה. רכז מחליף כמו קיירה לואיס, שמטפס במוקים ומוזכר כאפשרות להיבחר 8 או 10, יתרום המון לחזון הזה והציוות שלו עם ניקייל אלכסנדר-ווקר, שעדיין טעון פיתוח וטיפוח כמובן, יעמיד את צמד הגארדים המהיר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 7:11 pm 
Junior

יאללה, מקבץ אחרון וזהו :?

14. בוסטון: אר. ג'יי. האמפטון

הסלטיקס ינסו לארוז 2-3 בחירות סיבוב ראשון בדראפט הזה ולהתקדם בלוטרי, מניח שעבור אחד מבין אוקונגוו/טופין, אולי אפילו אוקורו למרות שלא ממש חסרים שחקני כנף הגנתיים בבוסטון...אבל ציינתי שהוא מזכיר את ווינסלו ומזכיר לכם כמה איינג' היה חם עליו לפני חמש שנים (;
בכל אופן, הסלטיקס יכולים לארוז גם את שתי הבחירות שלהם בשלהי הסיבוב הראשון כדי להתקדם קצת, או לעשות דראפט אנד סטאש עם פרוספקטים בינלאומיים. כאן בסוף הלוטרי, אני מאמין שאיינג' ייקח כישרון שמתאים לתבניות שהוא אוהב. אומנם את הטייפ האתלטי (ווינסלו, כבר אמרנו? וסמארט ובראון...) הוא סימן עד כה בעמדות הכנף, אבל לאור האופן שבו קמבה סומן לאורך הפלייאוף, אולי הגיע הזמן להמר על פרוספקט מבטיח ואתלטי בפוינט. האמפטון מאוד גולמי, הוא היה בין המגויסים המובילים מהתיכון לפני שנה ומשהו אבל בחר לשחק כדורסל מקצועי בניו זילנד במקום במכללות. זה לא ממש עזר לו, הוא שיחק תפקיד מאוד שולי בקבוצה שלו, אבל אומרים שמאז הקיץ הוא החל לעבוד באימונים אישיים עם פני הארדוויי ומייק מילר (שמכוון לקריירה כסוכן שחקנים), שעובדים איתו על שליטה בכדור וקליעה מבחוץ, עם תוצאות מבטיחות. איינג' כמובן יצטרך למצוא רכז מחליף מנוסה לקמבה, אבל בינתיים הסלטיקס יפתחו את האמפטון בג'י-ליג (למרות שכנראה לא תהיה השנה) ואולי גם יסחרו בו כפרוספקט כשתצוץ הזדמנות לטרייד.

15. אורלנדו: ארון נסמית'

היה שלב שבו חשבתי למקם את נסמית' בבחירה העשירית של פניקס, פשוט נראה שהם ממש חמים על שוטרים (אומרים ששוקלים טרייד דאון עם המאבס תמורת סת' קארי) ונסמית' יוכל לגבות את בוקר וברידג'ס בזמן שקמרון ג'ונסון מגבה את ברידג'ס ואוברה. יש מצב שקבוצות מסוימות יעדיפו את נסמית' על פני סאדיק ביי ואפילו על פני ואסל, זה עניין של דגש, יש לנסמית' פרופיל פיזי טוב בשביל להגן על עמדות 2-3 והוא נחשב לקלעי הכי טוב בדראפט לצד טיירל טרי הזערורי. באורלנדו הוא יוכל לגבות את פורנייה ולהוסיף עומק בסמול, פורנייה ככל הנראה לא ינצל את אופציית השחקן שלו להשתחרר לפרי אייג'נסי הקרוב, אבל יוכל לעזוב בקיץ.

16. פורטלנד: ג'וש גרין

בעיקרון כאן ההחלקה של ג'יילן סמית עשויה להיעצר, תלוי מאוד מה קורה עם זאק קולינס ומה חושבים אצלנו על ההתאמה שלו ושל סמית (או על תחרות בריאה ביניהם). יש גם את פרשס אצ'ינווה שמועמד להיבחר באזור הזה, אולי אפילו ע"י הסלטיקס שלפי הדיווחים מאוהבים בו. אין ספק שאנחנו צריכים עוד שחקני כנף, נאסיר ליטל הגיע גולמי לגמרי לדראפט הקודם ולא תרם יותר מדי, כרגע הפרופיל הפיזי שלו מרשים יותר מיסודות הכדורסל, אז אולי שווה לנסות אותו כשחקן כנף בעמדה 4. גרין, לעומתו, מתואר כשחקן אינטליגנטי עם יכולות מגוונות בהגנה, מאוד סוויצ'אבילי, וקלעי ספוט אפ משלוש.

17. מינסוטה: טייריס מקסי (לשיקאגו)

הבטחתי לא להשאיר את הבולס מקופחים, אז הנה...מקסי הוא קומבו-גארד סקורר עם פוטנציאל מבטיח לשיפור הקליעה מבחוץ והגנה טובה, נשמע כמו תחליף הולם לקובי ווייט וכציוות מוצלח עם לאמלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 7:17 pm 
Junior

נורטון כתב:
אז אתה אומר שכבר על תחילת הדראפט יהיו שני טריידים משולשים?? לא סביר בלשון המעטה
וכן, הטרייד על פול די מזעזע בעיניי. לא מבין למה פניקס יעשו את זה עבור רכז אוברפייד בן 36 שבמקרה הטוב יביא אותם לסיבוב הראשון בפלייאוף. בכלל הטרייד השני שלך הוא סוג של לוז, לוז סיצ'ואיישן כשהיחידה שמרוויחה בגדול היא הת'אנדר והשתיים האחרות מפסידות

לא באתי לפרסם את המוק הכי סביר שאפשר, זה אני יכול לעשות יום לפני הדראפט (בלי כל הפירוט, כמובן), רק שחלק ניכר ממנו יתבסס על דיווחים וזה יהיה פחות כיף...
תיארתי לעצמי תוך כדי כתיבת הטרייד על פול שיהיו הסתייגויות ממנו, מודה שהוא לא היה עולה בדעתי לולא הדיווח. אני לא רוצה שהרעיון הזה יגרור אותנו שוב לדיון של WIN-NOW מול הערך של בחירה 10 בדראפט הנחשב לחלש, בוא נצא מנקודת הנחה שהסאנס רוצים פלייאוף, החל מבעלי הקבוצה סארבר, דרך דווין בוקר הממורמר ועד לאחרוני האוהדים...ואני מדבר על אוהדים שמגיעים לצפות במשחקים (מתישהו זה יקרה שוב...), לא האוהדים שכותבים בפורומים כמו זה למשל (;

לגבי הווריורס, לא חושב שהם מפסידים, בוא נגיד שהם מוותרים על פוטנציאל לבום-או-באסט ובמקום זה מסתפקים בהרכבת הקבוצה הכי חזקה שהם יכולים לעונה הקרובה ומעבר. חלון ההזדמנויות סביב קארי, קליי ודריי פתוח עכשיו ולך תדע מתי ייסגר. עדיין יש להם סיכוי גבוה מאוד להשיג בחירה אטרקטיבית בדראפט 2021.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 7:20 pm 
Junior

stavs כתב:
קודם כל, סחטיין על ההשקעה, תמיד מאוד משמח כשיוזר לוקח על עצמו משהו כזה וזה לגמרי פרויקט מרשים לכותב אחד.
מבחינת הריאליות של התרחישים, אני מסכים עם נורטון שיש פה חתיכת לונג-שוט - אתה יוצא לוקח פה הרבה הנחות מאוד מפורטות, ומהבחינה הזו זה מוק דראפט שמעורר הרבה סקפטיות בנוגע לרמת הדיוק הצפויה שלו. עם זאת, הדיוק לא קריטי בעיני ודווקא המשחק הזה עם הטריידים הופך את זה ליותר מעניין ומעורר מחשבה.

בנוגע לטרייד השני, אני דווקא כן קצת מבין את פיניקס עם פול - באיזשהו מקום שחקן ברמה שלו שהוא פלור ג'נרל כמוהו וידריך את הצעירים יכול להיות בדיוק מה שיעזור להם לפחות לקבוצה שעושה ריצת פלייאוף יפה, אני מסכים שזה לא רעיון כזה מוצלח מבחינתם, אבל בהנחה שזה מה שהם רוצים, אני לא חושב שהטרייד המוצע פה כזה רע להם.
דווקא מהזווית של הת'אנדר אני לא מאה אחוז בטוח מה הם עושים פה ומה יעזור להם רוביו, וגם מרגיש לי שטופין זה מישהו שיכול להיות זמין גם בבחירה 4-5-6, אז אני לא בטוח אם הם צריכים לתת כל כך הרבה בשבילו.

אני גם לא הכי מסכים שאפילו בתסריט של הטריידים האלו זה סדר הבחירות, אבל אחלה פוסט.

איך הם נותנים "כל כך הרבה", סה"כ נותנים את פול שממילא צריכים לוותר עליו...הם בעצם נותנים את אוברה בשביל להתקדם מבחירה 10 לשנייה, במקום לשמור אותו לעצמם.
לגבי טופין, יכול להיות, אבל אל תשכח שלתת את אוברה תמורת חריגת הטריידים של הווריורס זה גם חיסכון כספי רציני עבור התאנדר.
ורוביו יעזור כפי שעזר לסאנס העונה.

בכל אופן, פחות באתי לדייק, אלא אכן לעורר מחשבה. תודה (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 7:24 pm 
Junior

ממדגם לא מייצג של התגובות עד כה, אני רואה שהטרייד המשולש של מינסוטה על הבחירה הראשונה פחות מעורר מחלוקת, אז כך היה אמור להיראות המוק ללא טרייד על הבחירה השנייה:

1. בול (לשיקאגו)
2. אדוארדס
3. ווייזמן
4. אבדיה (למינסוטה)
5. אוקונגוו (לוושינגטון)
6. פטריק וויליאמס
7. דטרויט: הליברטון
8. ניקס: טופין
9. אוקורו (לקאבס יחד עם טרוי בראון)
10. פניקס: נסמית'
11. ספרס: הייז
12. קינגס: ואסל

וכל השאר אותו דבר, רק שאורלנדו לוקחת את סאדיק ביי במקום נסמית'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 8:03 pm 
Hall of Famer

קודם כל המון תודה על ההשקעה והכתיבה המעניינת - הולך להיות כיף בשבוע הקרוב (ובכלל).
אגיב ממש נקודתית רק איפה "שאיני יכול להתאפק":

B.Grant44 כתב:
1. פניקס נותנת את רוביו, אוברה והבחירה העשירית תמורת פול

זה לטעמי ממש תמוה.
מצד אחד זה כמובן מחליש את הטווח הארוך של פיניקס: ויתור על בחירה 10, ויתור על האפשרות שאוברה יהיה חלק מהבנייה שלך, במובן מסוים כפי שציינת גם כנראה ויתור על סאריץ' (כי פול אכן מרוויח בסדר הגודל של רוביו + אוברה + בחירה עשירית, כך שאתה משלם אותו דבר אבל צריך להשלים את הרוטציה עם עוד שני שחקנים זולים אחרים).
מצד שני, עם כל הכבוד לכריס פול ולעונתו האחרונה באוקלהומה (שבהחלט הפתיעה עם הכניסה הנאה לפלייאוף), אני לא חושב שפול-בוקר-אייטון, בלי יותר מדי בעמדות 3-4 ובספסל (כי זה בדיוק מה שנשלח בטרייד) הם עם סיכויי טובים להגיע לפלייאוף (שלא לומר לעבור סיבוב או להותיר חותם משמעותי).
כלומר, אם מנקודת מבטי זה לא תורם לא לעונת-שתיים הקרובות ולא לעתיד - אין הרבה תועלת פה.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ד' נובמבר 11, 2020 8:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 8:03 pm 
Junior

בעיני הייז אנדרייטד. הוא קצת סובל מהאהבה של הליגה לפורוורדים או לחילופין לסנטרים אתלטיים כי איתם לכאורה יותר קשה ליפול. אני הייתי לוקח אותו בטופ 5.
אני גם חושב שהתיאור שלך ללאמלו כתואם לונזו הוא לא הכי מדויק. לדעתי ללאמלו יש הרבה יותר פוטנציאל התקפי מלאחיו הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 8:50 pm 
Hall of Famer

איזו השקעה! כל הכבוד!

כמה תגובות לתגובות:
- אני מסכים עם הוקיץ׳. לאמלו הוא הרבה יותר זריז ושיפטי ויצירתי מאח שלו ועם פוטנציאל אמיתי ליצור לעצמו ולאחרים מהפיקאנדרול. אני כל הזמן משנה את דעתי לגביו אבל נכון לעכשיו אני סמי אופטימי לגביו. הוא פרוספקט מעניין מאוד וטוב לליגה שהוא מצטרף. אם הוא יפתח קליעה טובה, הוא עשוי להיות מסוכן.
- אני התרשמתי מההיי-לייטס של הייז שנראה כאילו הוא מוכן לתרום עכשיו ולהיות אחלה פוינט גארד, ה-feel שלו למשחק הוא טוב והרצפה שלו נראית לי יחסית גבוהה, אבל חושב שאוקונור של דה רינגר אולי קצת מגזים איתו (חושב שהוא השחקן הטוב בדראפט).
- הטרייד של פיניקס אם וכאשר הוא הזוי בעיניי. מסכים עם שמואליקי שזה לא שווה את האפסייד המוגבל. בדיוק מסוג המהלכים שאני לא אוהב.
- גורדון למיניסוטה זה בסדר מבחינת טווח הגילאים. בעיניי זה לשלם יותר מדי ואני לא בטוח שרוסאס בכלל מעוניין בגורדון. הוא לא קלע שלוש מצטיין ומאוד לא יציב באופן כללי. אבל הטרייד עצמו פחות מטריד אותי אלא יותר הבחירה כאן באבדיה. גורדון ואבדיה פחות או יותר על אותה עמדה והפוטנציאל של אבדיה (שאני מאוד מחבב) לא מספיק גבוה בעיניי כדי להצדיק את הבחירה ה-4 בדראפט. אני חושב שיש פרוספקטים עם אפסייד גבוה יותר, אדוארדס, בול ואוקונגו למשל.
- לא ראיתי את טרוי בראון משחק. הוא עד כדי כך טוב שהוא מצדיק ירידה מהמקום ה-5 ל-9?! אני רוצה להאמין שהקאבס לא יירדו למטה.
- פטריק וויליאמס הוא פרוספקט מעניין. ראיתי ממש קצת היילייטים אבל הוא נראה כמו שחקן מגניב משנות ה-90.
- באופן כללי - ואני אומר את זה כמי שלא מבין כרגע יותר מדי בזיהוי כשרונות בדראפט - יש לי תחושה שייצאו מהדראפט הזה לא מעט שחקנים טובים. אני לא יודע לגבי כוכבים אבל אני לא צופה המון באסטים שעפים מהליגה תוך שנתיים-שלוש בעשיריה הפותחת.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' נובמבר 11, 2020 9:01 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 8:53 pm 
מנהל פורום

B.Grant44
וואוו גדול
תודה וכל הכבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 10:41 pm 
מנהל פורום

וואו גרנט! נהדר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2020 12:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
נו, בחייאת ראבקום ערס, די עם הדיון המזדיין הזה בכל פאקינג שרשור שני. סתמו ת'תחת שלכם כבר ותתחילו להתחשב קצת במשתמשים אחרים פה, ראבאק.

Reverend!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2020 1:18 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אחלה קריאה ב. גרנט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2020 10:34 am 
Junior

סחטין עליך גרנט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2020 4:15 pm 
Junior

תודה לכולם על הפידבק החיובי, אבל אשמח לשמוע מה דעתכם על בחירות מסוימות, החל מהבחירה השנייה של הווריורס שהיה עדיף אם הייתי מכריע בה בין אדוארדס, ווייזמן ואבדיה, במקום לבחור במוצא הנוח של טרייד שהתאפשר הודות לשמועה על פול לפניקס...

לגבי התגובות שחזרו כאן ביחס לכך שלאמלו טוב מלונזו - לא ברור לי מאיפה הן הגיעו, הרי כתבתי במפורש שלאמלו נחשב לאח המוכשר יותר...כנראה בגלל שהתמקדתי באיך שלונזו נראה מאז שהגיע לליגה, אבל זה נראה לי הגיוני, כי גם אם לאמלו מוכשר מלונזו, הרי שהם חולקים מבנה פיזי דומה ורזה וגם מכניקת זריקה משובשת, שכנראה נבעה מכך שאבא לאבאר עודד אותם ליידות שלשות מטווחים מטורפים, אז הם התרגלו לזרוק מגובה החוזה...אז רק הצבעתי על כך שאם לונזו הצליח להוסיף מאסה ולתקן את מכניקת הזריקה שלו, גם לאמלו יכול.

אגב, באופן משעשע נתקלתי היום במוק שמשווה את לאמלו לג'יילן רוז, ודווקא את הליברטון ללונזו D:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2020 4:18 pm 
Junior

shmueliki כתב:
קודם כל המון תודה על ההשקעה והכתיבה המעניינת - הולך להיות כיף בשבוע הקרוב (ובכלל).
אגיב ממש נקודתית רק איפה "שאיני יכול להתאפק":

B.Grant44 כתב:
1. פניקס נותנת את רוביו, אוברה והבחירה העשירית תמורת פול

זה לטעמי ממש תמוה.
מצד אחד זה כמובן מחליש את הטווח הארוך של פיניקס: ויתור על בחירה 10, ויתור על האפשרות שאוברה יהיה חלק מהבנייה שלך, במובן מסוים כפי שציינת גם כנראה ויתור על סאריץ' (כי פול אכן מרוויח בסדר הגודל של רוביו + אוברה + בחירה עשירית, כך שאתה משלם אותו דבר אבל צריך להשלים את הרוטציה עם עוד שני שחקנים זולים אחרים).
מצד שני, עם כל הכבוד לכריס פול ולעונתו האחרונה באוקלהומה (שבהחלט הפתיעה עם הכניסה הנאה לפלייאוף), אני לא חושב שפול-בוקר-אייטון, בלי יותר מדי בעמדות 3-4 ובספסל (כי זה בדיוק מה שנשלח בטרייד) הם עם סיכויי טובים להגיע לפלייאוף (שלא לומר לעבור סיבוב או להותיר חותם משמעותי).
כלומר, אם מנקודת מבטי זה לא תורם לא לעונת-שתיים הקרובות ולא לעתיד - אין הרבה תועלת פה.

פניקס בכל מקרה אמורה לוותר על ה-QO לשאריץ' במידה ומגיעה לסיכום מוקדם עם ואן וליט, ג'רמיי גרנט או כל מטרה אחרת שלה בפרי אייג'נסי...בתרחיש שהצעתי היא מוותרת עליו בשביל גלינארי/גרנט, על תקן פאוורים פותחים. שאריץ' נראה טוב בבועה כסנטר מחליף, אבל יש לו גם כמה חסרונות בתפקיד הזה...
בכל אופן, אולי זה לא רעיון טרייד כזה מוצלח בשביל שאבזבז זמן ומקום בת'רד הזה בשביל להגן עליו (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2020 4:22 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
בעיני הייז אנדרייטד. הוא קצת סובל מהאהבה של הליגה לפורוורדים או לחילופין לסנטרים אתלטיים כי איתם לכאורה יותר קשה ליפול. אני הייתי לוקח אותו בטופ 5.
אני גם חושב שהתיאור שלך ללאמלו כתואם לונזו הוא לא הכי מדויק. לדעתי ללאמלו יש הרבה יותר פוטנציאל התקפי מלאחיו הגדול.

מסכים לגבי הייז, נראה לי שהוא יכול להתאים לבולס לא פחות מלאמלו ואף יותר, גם בקליבלנד הוא יהיה שדרוג על פני כל אחד מבין גארלנד-סקסטון, אבל הם כבר הצהירו שלא יבחרו שוב ברכז...
השאלה היא האם הייז מוכן לתרום מידית, נראה שזה מה שקבוצות לוטרי רבות מחפשות השנה. בלי ליגת קיץ ביוני-יולי ושאר הזמן שבדרך כלל יש עד לפתיחת מחנות האימונים, שבו אפשר לפתח רוקיס, זו יכולה להיות שנה די מבוזבזת עבור פרוספקטים שהם פרויקטים וצריך לזכור שהיא נחשבת כנגד הפז"מ שבחוזה הרוקי שלהם. מעניין אם הייז, הסוכן שלו והקבוצות שמתעניינות בו, שוקלים את האופציה של דראפט אנד סטאש למשך השנה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2020 4:31 pm 
Junior

Att כתב:
איזו השקעה! כל הכבוד!

כמה תגובות לתגובות:
- אני מסכים עם הוקיץ׳. לאמלו הוא הרבה יותר זריז ושיפטי ויצירתי מאח שלו ועם פוטנציאל אמיתי ליצור לעצמו ולאחרים מהפיקאנדרול. אני כל הזמן משנה את דעתי לגביו אבל נכון לעכשיו אני סמי אופטימי לגביו. הוא פרוספקט מעניין מאוד וטוב לליגה שהוא מצטרף. אם הוא יפתח קליעה טובה, הוא עשוי להיות מסוכן.
- אני התרשמתי מההיי-לייטס של הייז שנראה כאילו הוא מוכן לתרום עכשיו ולהיות אחלה פוינט גארד, ה-feel שלו למשחק הוא טוב והרצפה שלו נראית לי יחסית גבוהה, אבל חושב שאוקונור של דה רינגר אולי קצת מגזים איתו (חושב שהוא השחקן הטוב בדראפט).
- הטרייד של פיניקס אם וכאשר הוא הזוי בעיניי. מסכים עם שמואליקי שזה לא שווה את האפסייד המוגבל. בדיוק מסוג המהלכים שאני לא אוהב.
- גורדון למיניסוטה זה בסדר מבחינת טווח הגילאים. בעיניי זה לשלם יותר מדי ואני לא בטוח שרוסאס בכלל מעוניין בגורדון. הוא לא קלע שלוש מצטיין ומאוד לא יציב באופן כללי. אבל הטרייד עצמו פחות מטריד אותי אלא יותר הבחירה כאן באבדיה. גורדון ואבדיה פחות או יותר על אותה עמדה והפוטנציאל של אבדיה (שאני מאוד מחבב) לא מספיק גבוה בעיניי כדי להצדיק את הבחירה ה-4 בדראפט. אני חושב שיש פרוספקטים עם אפסייד גבוה יותר, אדוארדס, בול ואוקונגו למשל.
- לא ראיתי את טרוי בראון משחק. הוא עד כדי כך טוב שהוא מצדיק ירידה מהמקום ה-5 ל-9?! אני רוצה להאמין שהקאבס לא יירדו למטה.

- פטריק וויליאמס הוא פרוספקט מעניין. ראיתי ממש קצת היילייטים אבל הוא נראה כמו שחקן מגניב משנות ה-90.
- באופן כללי - ואני אומר את זה כמי שלא מבין כרגע יותר מדי בזיהוי כשרונות בדראפט - יש לי תחושה שייצאו מהדראפט הזה לא מעט שחקנים טובים. אני לא יודע לגבי כוכבים אבל אני לא צופה המון באסטים שעפים מהליגה תוך שנתיים-שלוש בעשיריה הפותחת.

אני חושב שג'ונסון + בחירה 17 עבור גורדון זה מעט מדי, קח שלרדת שלוש משבצות בנוסף לכך + ליימן זו תוספת סבירה, בהנחה שמינסוטה ממילא מעדיפה את אבדיה/אוקונגוו/X (ושבטופ 3 יילקחו בול/אדוארדס/ווייזמן כפי שמדווח).
מצחיק שלא משנה כמה הדגשתי את עניין השלשות, בכל זאת חזרת לנקודה הזאת...הוולבס מלאים בקלעי שלשות מצטיינים, הם יכולים להרשות לעצמם אחד שיכול לתת "רק" 1.5 ב35%
דווקא אוקונגוו, שכידוע לך אני מאוד אוהב את השילוב שלו במינסוטה, חופף עם גורדון בגלל שהם לא יוכלו לשחק ביחד לצד טאונס. אבדיה נותן עומק בשתי עמדות הפורוורד ואלטרנטיבה להרננגומז.

לגבי טרוי בראון, בדיוק היום נתקלתי במוק שמציע טרייד-דאון של הקאבס עבורו, גם קווין אוקונור הציע באחד המוקים הקודמים שלו טרייד-דאון של אטלנטה שבו היא מקבלת אותו כפליימייקר בכנף שהם רוצים לצד טריי. זה פחות הוא ויותר העומק של הדראפט הזה במה שנקרא second tier, הקאבס יכולים להמר שאחד מבין אוקורו, טופין ופטריק וויליאמס יישאר פנוי בבחירה 9. לגבי בראון עצמו, אומנם הוא לא היה עקבי מספיק כסופמור, אבל המומחה המקומי שאני הכי מסתמך עליו בכל הנוגע להערכת טאלנטים סופר מחזיק ממנו.

בקשר לנקודה האחרונה שלך, לא יודע לגבי המון או מעט באסטים, אבל מסכים שזה נראה דראפט עמוק יותר מזה של שנה שעברה. דראפט 2019 בלט לטובה בכך שהיו לו טופ 3 ברורים, זאיון-מוראנט-בארט, אבל רוב הבחירות אח"כ לא מלהיבות במיוחד. הדראפט הזה עשיר בשחקני כנף וברכזים (מחליפים ברובם, עם פוטנציאל להיות יותר מכך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2020 5:06 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
בקשר לנקודה האחרונה שלך, לא יודע לגבי המון או מעט באסטים, אבל מסכים שזה נראה דראפט עמוק יותר מזה של שנה שעברה. דראפט 2019 בלט לטובה בכך שהיו לו טופ 3 ברורים, זאיון-מוראנט-בארט, אבל רוב הבחירות אח"כ לא מלהיבות במיוחד. הדראפט הזה עשיר בשחקני כנף וברכזים (מחליפים ברובם, עם פוטנציאל להיות יותר מכך).

דראפט 2019 לא עמוק מעבר לטופ-3?? הירו, וושינגטון, האנטר, גארלנד, האשימורה, רדיש, תייבול, אריק פסקל, קווין פורטר, ברנדון קלארק, כולם נתנו עונות רוקי סבירות ומעלה, וזה עוד בלי להזכיר כל מיני פרוייקטים שאולי עוד יתפתחו בהמשך כמו דומבויה למשל, דראפט עם עומק סביר אם לא למעלה מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2020 5:21 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
איזו השקעה! כל הכבוד!

כמה תגובות לתגובות:

אני חושב שג'ונסון + בחירה 17 עבור גורדון זה מעט מדי, קח שלרדת שלוש משבצות בנוסף לכך + ליימן זו תוספת סבירה, בהנחה שמינסוטה ממילא מעדיפה את אבדיה/אוקונגוו/X (ושבטופ 3 יילקחו בול/אדוארדס/ווייזמן כפי שמדווח).
מצחיק שלא משנה כמה הדגשתי את עניין השלשות, בכל זאת חזרת לנקודה הזאת...הוולבס מלאים בקלעי שלשות מצטיינים, הם יכולים להרשות לעצמם אחד שיכול לתת "רק" 1.5 ב35%
דווקא אוקונגוו, שכידוע לך אני מאוד אוהב את השילוב שלו במינסוטה, חופף עם גורדון בגלל שהם לא יוכלו לשחק ביחד לצד טאונס. אבדיה נותן עומק בשתי עמדות הפורוורד ואלטרנטיבה להרננגומז.

ראיתי שהדגשת את הנקודה והתייחסת אליה אבל זה עדיין לא אומר שהגעת לאותה מסקנה שרוסאס הגיע אליה.
טרייד אפשרי עם המג׳יק על גורדון הוא משהו שמדובר מזה זמן מה בפורום של מיניסוטה בריל-ג׳יאם.
אני חושב שגורדון במיניסוטה יכול להיות שילוב נחמד מאוד אבל לא סגור על היכולת שלו לגבות את טאונס הגנתית (בניגוד לאוקונגו למשל)
או האם שחקן שזורק 35% משלוש זה משהו שרוסאס מתלהב ממנו בעמדה מס׳ 3/4 (וזה נכון, כרגע אוקונגו רחוק מזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: