B.Grant44 כתב:
מאסטר כתב:
אני חושב שסימונס ו-2 בחירות על הארדן זה ניצחון בשביל פילי למען האמת. מקבלים סיכוי ריאלי מתמיד לטבעת ב-3 שנים הקרובות.
בנוגע ליוסטון, התקווה שלהם צריכה לבוא מהכיוון של הניקס או שארלוט. טרייד של ווסטברוק בתמורה לרנדל ופייטון, או לחוזים הנגמרים של באטום וזלר + בחירת דראפט (לא השלישית) יכולה לפתוח בפניהם סיכוי.
בצורה כזו הם יוכלו לעשות עוד ניסיון אחד על סופרסטאר לצד הארדן, כשבשנה הבאה יוכלו לפנות את המקום הנדרש מתחת לתקרה. יצטרכו בשביל זה להקריב עונה אחת, ועל הדרך יקבלו בחירה גבוהה בתמורה לכך.
אני חושב שהעסקה מול שארלוט צריכה להיות רוז'ייר, זלר וברידג'ס (38.3 מיליון בעונה הקרובה) תמורת ווסטברוק וטאקר (48 מיליון). הרוקטס ירוויחו כך גם חריגת טריידים בסך 9.7 מיליון, שאיתה אפשר יהיה לארגן סיין אנד טרייד מול טורונטו עבור איבקה (מדווח שמתעניינים בו, אבל כרגע יש להם רק את המיני-MLE לקבוצות שמשלמות מס מותרות).
רוז'ייר-הארדן-קובינגטון-ברידג'ס-איבקה, עם גורדון, האוס וזלר כבאק אפים, זו עדיין קבוצת פלייאוף. אם כי סביר להניח שיעדיפו לשלוח את זלר לקבוצה עם קאפ ספייס או לווריורס תמורת חריגת הטריידים שלהם (הווריורס יוכלו להיעזר בזלר כסנטר פותח לעונה הקרובה + חוזה מסתיים שאפשר להרכיב איתו ועם הרוקי מהבחירה השנייה - והשלמות שכר כמו פסקל ולוני - חבילה עבור כוכב פנוי; חריגת הטריידים לכשעצמה תפוג מתישהו במהלך הפרי אייג'נסי הקרוב).
בשביל להשיג טרייד עבור סופרסטאר על בסיס החוזים המסתיימים של באטום וזלר, הרוקטס צריכים לצרף נכסים כמו בחירות סיבוב ראשון עתידיות - רק שהאפשרות הזאת חסומה בפניהם, לאור כל הבחירות שהם כבר חייבים לאוקלהומה.
הקבוצה שהצעת (רוז'ייר-הארדן-קובינגטון-ברידג'ס-איבקה, עם גורדון, האוס וזלר כבאק אפים) היא חביבה, יותר נעימה לצפיה מהשנה, וכנראה שווה פלייאוף, אבל אני לא רואה איך זה מקדם את יוסטון.
הם עדיין לא יהיו באיזור חיוג לאליפות והפריים של הארדן ייגמר. גם מבחינת פלייאוף, בהנחה שהם יגיעו, אני לא רואה אותם עוברים אפילו סיבוב במערב.
לייקרס, קליפרס, דנבר וגולדן סטייט איכותיות יותר. דאלאס יכולה לעשות קפיצה. וגם על 3 המקומות האחרונים יתחרו יוטה, פורטלנד, ואולי גם מי מבין הפליקנס, הסאנס והוולבס.
הטרייד שהצעתי - ווסטברוק בתמורה לחוזים הנגמרים של באטום וזלר (+ בחירה/שתיים עתידית מוגנת) - יאפשר לרוקטס להיות במשחק על סופרסטארים כבר בקיץ 2021.
סכום המשכורות שלהם יעמוד סביב ה-80M, עם אופציה לקצץ עוד יותר דרך טרייד כזה או אחר, וזה מספיק כדי להביא סופרסטאר נוסף.
הם יוכלו לנסות להביא לצד הארדן את יאניס, קוואי, טייטום או אדבאיו שמסיימים חוזה, וכפלאן B נניח שילוב של ג'רו הולידיי וג'ון קולינס או דיארון פוקס ורודי גובר - יותר מבטיח מרוז'ייר ואיבקה.
מעבר לזה אני מסכים עם shmueliki ולא חושב ששארלוט תיתן אפילו את ברידג'ס ורוז'ייר על ווטסברוק.
מכיוון שמדובר בשוק קטן, אני כן יכול לראות אותם מוותרים על חוזים נגמרים ובחירה מוגנת תמורתו (הכי כוכב שהפרנצ'ייז ראה), אבל כנראה שראסל לא יהיה בעניין לעבור לשם.