סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 2:48 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נכון, אבל הארדן כבר די מבוגר וכך גם רוב הסגל ואין להם שום יכולת להשתפר. עדיף למכור את הארדן כשמחירו עדיין גבוה, ולצבור נכסים שיעזרו לריבילדינג (ובראייה יותר רחבה, טוב בתקופת משבר כזו לנקות את הספרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 3:24 pm 
Junior

בדאלאס לא איבדו תקווה וזה עבד להם. גם את הספרס כולם הספידו בין 2008 ל-2011, ועדיין הם הצליחו לקום לתחייה.
מקרים שונים, זה נכון, אבל עכשיו כשה-GM והמאמן התחלפו ביוסטון, אולי קונספציה חדשה תעיר אותם. אולי הקלפים יתגלגלו נכון, וייפול להם משהו טוב לידיים.
בעיניי הם פשוט צריכים לתקן את הטעות של הסמול בול המוגזם, להשיג קצת סייז בצבע, ולהמשיך לנסות לפחות עוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 3:39 pm 
Hall of Famer

זה לרוב מאוד לא חכם לשלוח סופרסטאר בטרייד, הדוגמאות של ס"א ודאלאס נכונות, אבל במקרה של יוסטון והארדן אני נוטה לחשוב שהחלון נסגר עם הטרייד של ווסטברוק ופול וכרגע יש חשש אמיתי שהנחיתה למטה תהיה כואבת מאוד. באופן כללי, מאז שהבעלים התחלפו יש תחושה מאוד לא טובה ביוסטון ואני בספק אם הם מסוגלים לשים סביבו סגל מספק ואם הארדן מסוגל לתת תצוגות נוביצקיות בפלייאוף.
זו התלבטות קשה אבל אני חושב שגם אני הייתי שולח את הארדן בטרייד, עבור שתי הבחירות של ג"ס או עבור סימונס ושתי בחירות של פילי (לדעתי ניתן לסחוט את פילי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 3:48 pm 
Hall of Famer

המציאות מורכבת, יש גם דברים באמצע בין "win now" (שהם ממילא לא צפויים להצליח בכך הרי, גם אם הם יגידו שהם מכוונים עדיין לאליפות) לבין ריבילדינג ארוך טווח מתחתית הליגה.
נניח נתמקד בטרייד המדובר מול גולדן סטייט, ובהינתן שההצעה היא בחירה מס' 2 + וויגינס (צריך הרי לאזן משכורות איכשהו) + פילרים צעירים (נניח אריק פסקל בעיקר).
האם יוסטון עם חמישייה של ווסטברוק-קובינגטון-וויגינס-טאקר-אחד מהגבוהים מהדראפט הקרוב (לצד ספסל מעובה לעומת הנוכחי - האוס, מקלמור, גורדון, פסקל, וג'ף גרין לצורך העניין) היא בהכרח קבוצה כה פחות טובה מיוסטון הנוכחית עם הארדן?
בהנחה שתשובה היא לא (או ליתר דיוק, לכל הפחות - לא באופן משמעותי), אז אתה גם לא נפגע יותר מדי בטווח הקצר, ופתאום יש לכאורה אופק עם הגבוה מהדראפט לפחות.

לחילופין נזרקה לאוויר אופציה של ברוקלין כדי לבנות שם טריו מטורף לצד דוראנט וקיירי.
אז נניח מעבירים את הארדן תמורת לברט, פרינס ודיאנדרה ג'ורדן - המשכורות בדיוק מסתדרות.
ווסטברוק-לברט-קובינגטון-טאקר-ג'ורדן, שוב עם ספסל רחב יותר ממה שיוסטון התרגלה אליו (כי מקבלים 3 תמורת 1).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 3:54 pm 
Junior

אני חושב שסימונס ו-2 בחירות על הארדן זה ניצחון בשביל פילי למען האמת. מקבלים סיכוי ריאלי מתמיד לטבעת ב-3 שנים הקרובות.
בנוגע ליוסטון, התקווה שלהם צריכה לבוא מהכיוון של הניקס או שארלוט. טרייד של ווסטברוק בתמורה לרנדל ופייטון, או לחוזים הנגמרים של באטום וזלר + בחירת דראפט (לא השלישית) יכולה לפתוח בפניהם סיכוי.
בצורה כזו הם יוכלו לעשות עוד ניסיון אחד על סופרסטאר לצד הארדן, כשבשנה הבאה יוכלו לפנות את המקום הנדרש מתחת לתקרה. יצטרכו בשביל זה להקריב עונה אחת, ועל הדרך יקבלו בחירה גבוהה בתמורה לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 4:54 pm 
Senior

shmueliki כתב:
המציאות מורכבת, יש גם דברים באמצע בין "win now" (שהם ממילא לא צפויים להצליח בכך הרי, גם אם הם יגידו שהם מכוונים עדיין לאליפות) לבין ריבילדינג ארוך טווח מתחתית הליגה.
נניח נתמקד בטרייד המדובר מול גולדן סטייט, ובהינתן שההצעה היא בחירה מס' 2 + וויגינס (צריך הרי לאזן משכורות איכשהו) + פילרים צעירים (נניח אריק פסקל בעיקר).
האם יוסטון עם חמישייה של ווסטברוק-קובינגטון-וויגינס-טאקר-אחד מהגבוהים מהדראפט הקרוב (לצד ספסל מעובה לעומת הנוכחי - האוס, מקלמור, גורדון, פסקל, וג'ף גרין לצורך העניין) היא בהכרח קבוצה כה פחות טובה מיוסטון הנוכחית עם הארדן?
בהנחה שתשובה היא לא (או ליתר דיוק, לכל הפחות - לא באופן משמעותי), אז אתה גם לא נפגע יותר מדי בטווח הקצר, ופתאום יש לכאורה אופק עם הגבוה מהדראפט לפחות.

לחילופין נזרקה לאוויר אופציה של ברוקלין כדי לבנות שם טריו מטורף לצד דוראנט וקיירי.
אז נניח מעבירים את הארדן תמורת לברט, פרינס ודיאנדרה ג'ורדן - המשכורות בדיוק מסתדרות.
ווסטברוק-לברט-קובינגטון-טאקר-ג'ורדן, שוב עם ספסל רחב יותר ממה שיוסטון התרגלה אליו (כי מקבלים 3 תמורת 1).

בשני התסריטים מדובר על קבוצה הרבה פחות טובה מיוסטון הנוכחית, כזו שבכלל לא בטוח נכנסת לפלייאוף.
הארדן, לפחות בעונה הסדירה, נותן תרומה שאולי 5 שחקנים אחרים בליגה נותנים, מישהו חולק על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 5:27 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
shmueliki כתב:

בשני התסריטים מדובר על קבוצה הרבה פחות טובה מיוסטון הנוכחית, כזו שבכלל לא בטוח נכנסת לפלייאוף.

אני גם חושב. נאבקת אולי אבל לא נכנסת לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 5:33 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
אני חושב שסימונס ו-2 בחירות על הארדן זה ניצחון בשביל פילי למען האמת. מקבלים סיכוי ריאלי מתמיד לטבעת ב-3 שנים הקרובות.
בנוגע ליוסטון, התקווה שלהם צריכה לבוא מהכיוון של הניקס או שארלוט. טרייד של ווסטברוק בתמורה לרנדל ופייטון, או לחוזים הנגמרים של באטום וזלר + בחירת דראפט (לא השלישית) יכולה לפתוח בפניהם סיכוי.
בצורה כזו הם יוכלו לעשות עוד ניסיון אחד על סופרסטאר לצד הארדן, כשבשנה הבאה יוכלו לפנות את המקום הנדרש מתחת לתקרה. יצטרכו בשביל זה להקריב עונה אחת, ועל הדרך יקבלו בחירה גבוהה בתמורה לכך.

זה מצריך טמטום מיוחד של הניקס או שארלוט.
לתת בחירת דראפט גבוהה על אחד החוזים הגרועים בליגה.
לא אומר שזה לא אפשרי, בכל זאת שתי קבוצות עם היסטוריה של ניהול גרוע במיוחד..
אין ספק - בייחוד אחרי דרישת הטרייד של ווסטברוק - שהם צריכים קודם להעריך את ערכו בשוק ורק אז להבין מה לעשות עם הארדן ולאיפה הקבוצה הולכת בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 6:11 pm 
Sophomore

לא רואה שום סיכוי וסיבה לתת את הארדן, הוא סופרסטאר שיש לו עוד שנתיים לפחות לתת תצוגות קרובות לmvp עם 60% לפחות בעונה הרגילה וריצת פלאוף טובה, וזה יקרה גם כשסתם שמים כמה קלעים בינונים מסביבו. גם עם סיכויים קטנים מאוד לאליפות זה עדיין הרבה וצריך להעריך את זה.
זה שנתנו בחירות עתידיות בטרייד הנוראי של ווסטברוק גם כן רק אומר שכבר אין להם ברירה והם חייבים להמשיך עם הארדן עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 10:01 pm 
Junior

shmueliki כתב:

התשובה היא כן, השילוב של ווסטברוק עם וויגינס מזעזע. אבל בכל אופן, גם ווסטברוק רוצה לעוף מם.
הטרייד שהצעת על הארדן לברוקלין מזעזע עבור הרוקטס, אין לנטס מה להציע להם. רק הסיקסרס פרטנרים מתאימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 10:12 pm 
Junior

מאסטר כתב:

אני חושב שהעסקה מול שארלוט צריכה להיות רוז'ייר, זלר וברידג'ס (38.3 מיליון בעונה הקרובה) תמורת ווסטברוק וטאקר (48 מיליון). הרוקטס ירוויחו כך גם חריגת טריידים בסך 9.7 מיליון, שאיתה אפשר יהיה לארגן סיין אנד טרייד מול טורונטו עבור איבקה (מדווח שמתעניינים בו, אבל כרגע יש להם רק את המיני-MLE לקבוצות שמשלמות מס מותרות).

רוז'ייר-הארדן-קובינגטון-ברידג'ס-איבקה, עם גורדון, האוס וזלר כבאק אפים, זו עדיין קבוצת פלייאוף. אם כי סביר להניח שיעדיפו לשלוח את זלר לקבוצה עם קאפ ספייס או לווריורס תמורת חריגת הטריידים שלהם (הווריורס יוכלו להיעזר בזלר כסנטר פותח לעונה הקרובה + חוזה מסתיים שאפשר להרכיב איתו ועם הרוקי מהבחירה השנייה - והשלמות שכר כמו פסקל ולוני - חבילה עבור כוכב פנוי; חריגת הטריידים לכשעצמה תפוג מתישהו במהלך הפרי אייג'נסי הקרוב).

בשביל להשיג טרייד עבור סופרסטאר על בסיס החוזים המסתיימים של באטום וזלר, הרוקטס צריכים לצרף נכסים כמו בחירות סיבוב ראשון עתידיות - רק שהאפשרות הזאת חסומה בפניהם, לאור כל הבחירות שהם כבר חייבים לאוקלהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 13, 2020 10:53 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
מאסטר כתב:

אני חושב שהעסקה מול שארלוט צריכה להיות רוז'ייר, זלר וברידג'ס (38.3 מיליון בעונה הקרובה) תמורת ווסטברוק וטאקר (48 מיליון). הרוקטס ירוויחו כך גם חריגת טריידים בסך 9.7 מיליון, שאיתה אפשר יהיה לארגן סיין אנד טרייד מול טורונטו עבור איבקה (מדווח שמתעניינים בו, אבל כרגע יש להם רק את המיני-MLE לקבוצות שמשלמות מס מותרות).

בשביל להשיג טרייד עבור סופרסטאר על בסיס החוזים המסתיימים של באטום וזלר, הרוקטס צריכים לצרף נכסים כמו בחירות סיבוב ראשון עתידיות - רק שהאפשרות הזאת חסומה בפניהם, לאור כל הבחירות שהם כבר חייבים לאוקלהומה.

במלים אחרות, אין להם סיכוי שאפילו קרוב להיות ריאלי להשיג סופרסטאר נוסף וגם לא כוכב.
אתה מכוון לבינוניות פלוס, שזה אחלה, אבל בוא לא נשלה את עצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 12:20 pm 
Sophomore

אני חושב שבן סימונס פלוס שתי בחירות היא עסקה טובה גם לרוקטס. סימונס מוקף בקלעי שלשות יכול בהחלט להוביל קבוצה לפלייאוף, והוא כמובן גם צעיר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 3:03 pm 
Junior

לא רואה שום היגיון בלעשות טרייד על הארדן.
כשיש לך סקורר אדיר בקנה מידה היסטוריה אתה לא מוותר עליו.
הארדן לפני 2 עונות (עונה לפני ווסטברוק) נתן את עונת הסקורינג השניה הכי טוב של גארד/פורווד אי פעם כאשר רק ג'ורדן מעליו - ג'ורדן קלע 37.09 נקודות למשחק ב87 והארדן עם 36.13 ב2019.
העונה האחרונה (זאת שכרגע הסתיימה) היא גם עונת סקורינג אדירה כשרק מייקל, קובי וקארים (והארדן עצמו כאמור) נתנו עונות סקורינג יותר טובות ב50 השנה האחרונות. וגם זה אם מסתכלים רק על מספר הנקודות כי כשמגיעים ליעילות אז ב2 העונות האחרונות הארדן עם קצת מעל 54 אחוז efg (לצורך השוואה עונת השיא של קובי בסקורינג הייתה עם 49.1% EFG).

בקיצור - הארדן כנראה טופ 3 בסקוררים ב50 השנים האחרונות, כשיש לך אחד כזה וכשהוא עדיין בכושר שיא אתה לא מוותר עליו תמורת כלום כמעט (אולי עבור יאניס/לברון/קאווי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 4:32 pm 
Junior

itay2 כתב:
אני חושב שבן סימונס פלוס שתי בחירות היא עסקה טובה גם לרוקטס. סימונס מוקף בקלעי שלשות יכול בהחלט להוביל קבוצה לפלייאוף, והוא כמובן גם צעיר יותר.

אין לו שום סיכוי להוביל קבוצה לפלייאוף, בטח לא במערב.
מה שכן, בהנחה והם לא יצליחו כבר להרכיב קונטנדרית סביב הארדן, זה יכול להיות אחלה אופק עתידי מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 4:39 pm 
Junior

sheky כתב:
לא רואה שום היגיון בלעשות טרייד על הארדן.
כשיש לך סקורר אדיר בקנה מידה היסטוריה אתה לא מוותר עליו.
הארדן לפני 2 עונות (עונה לפני ווסטברוק) נתן את עונת הסקורינג השניה הכי טוב של גארד/פורווד אי פעם כאשר רק ג'ורדן מעליו - ג'ורדן קלע 37.09 נקודות למשחק ב87 והארדן עם 36.13 ב2019.
העונה האחרונה (זאת שכרגע הסתיימה) היא גם עונת סקורינג אדירה כשרק מייקל, קובי וקארים (והארדן עצמו כאמור) נתנו עונות סקורינג יותר טובות ב50 השנה האחרונות. וגם זה אם מסתכלים רק על מספר הנקודות כי כשמגיעים ליעילות אז ב2 העונות האחרונות הארדן עם קצת מעל 54 אחוז efg (לצורך השוואה עונת השיא של קובי בסקורינג הייתה עם 49.1% EFG).

בקיצור - הארדן כנראה טופ 3 בסקוררים ב50 השנים האחרונות, כשיש לך אחד כזה וכשהוא עדיין בכושר שיא אתה לא מוותר עליו תמורת כלום כמעט (אולי עבור יאניס/לברון/קאווי).

השאלה היא האם אתה מאמין שאתה עדיין יכול להרכיב קונטנדרית סביבו, אם לא (ואני בספק גדול) זה לא יותר מקוריוז סטטיסטי.
במצב כזה עדיף לוותר עליו כשיש לו עוד ערך גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 5:27 pm 
Hall of Famer

ה efg משקר מעט, כי הוא זורק הרבה יותר שלשות מאשר זרקו בעבר
בכל מקרה, כולנו כבר מכירים את הארדן, כולל את ההחנקות הקבועה בפלייאוף
דייויד רובינסון 2.0. הבחור צריך איזה רוקי כמו דאנקן לידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 6:24 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
השאלה היא האם אתה מאמין שאתה עדיין יכול להרכיב קונטנדרית סביבו, אם לא (ואני בספק גדול) זה לא יותר מקוריוז סטטיסטי.

אני לא מסכים עם הטענה הזאת. לצאת לריבילדינג זה תהליך ארוך עם סוף לא יודע לא במשך ולא בתפוקה. תוסיף לזה שב6 השנים הקרובות רק במשך שנתיים הרוקטס בוודאות שומרת את הבחירה (השאר מוגנות טופ 4/10) שזה בכלל מוריד את הסיכויים להצלחה בזמן סביר בתהליך שגם ככה הוא יכול להיות מאוד ארוך בזמן ונמוך בסיכויי ההצלחה שלו.
ברור שרוב הסיכויים שעם הארדן שזה לא ייגמר באליפות אבל מבין כל התרחישים הלא סבירים שבהם הרוקטס אלופים בעשור הקרוב הסביר ביותר (לדעתי כמובן) הוא עם הארדן.
כמו קובי שקיבל את גאסול, וויד את שאקיל או סתם נוביצקי שהסתדרו לו הכוכבים (והאשכים של לברון) - זה יכול לקרות עם ניהול נכון וטונות של מזל.
כאמור - לא חושב שזה סביר, אבל אני לא חושב שזה חכם לוותר על סופרסטאר בשיאו ששווה כמעט לבד סיבוב שני במערב בשביל לצלול למעמקי הליגה (כשכאמור אין לך את מרבית בחירות הדראפט שלך אפילו).

נורטון כתב:
ה efg משקר מעט, כי הוא זורק הרבה יותר שלשות מאשר זרקו בעבר

מסכים חלקית... בסוף הefg הוא המייצג הכי טוב ליעילות ייצור הנקודות. זה שהזמנים השתנו והמשחק היום יעיל יותר זה כמובן מקל על השחקנים להיות יעילים יותר אבל זה לא משנה את העובדה שהם... יעילים יותר.
מה גם שלהארדן יש חלק לא זניח בשינוי שעבר על הליגה מבחינת סגנון השלשות שזורקים (ולא רק הווליום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 6:46 pm 
Junior

sheky כתב:
הוקיץ' כתב:

אני לא מסכים עם הטענה הזאת. לצאת לריבילדינג זה תהליך ארוך עם סוף לא יודע לא במשך ולא בתפוקה. תוסיף לזה שב6 השנים הקרובות רק במשך שנתיים הרוקטס בוודאות שומרת את הבחירה (השאר מוגנות טופ 4/10) שזה בכלל מוריד את הסיכויים להצלחה בזמן סביר בתהליך שגם ככה הוא יכול להיות מאוד ארוך בזמן ונמוך בסיכויי ההצלחה שלו.
ברור שרוב הסיכויים שעם הארדן שזה לא ייגמר באליפות אבל מבין כל התרחישים הלא סבירים שבהם הרוקטס אלופים בעשור הקרוב הסביר ביותר (לדעתי כמובן) הוא עם הארדן.
כמו קובי שקיבל את גאסול, וויד את שאקיל או סתם נוביצקי שהסתדרו לו הכוכבים (והאשכים של לברון) - זה יכול לקרות עם ניהול נכון וטונות של מזל.
כאמור - לא חושב שזה סביר, אבל אני לא חושב שזה חכם לוותר על סופרסטאר בשיאו ששווה כמעט לבד סיבוב שני במערב בשביל לצלול למעמקי הליגה (כשכאמור אין לך את מרבית בחירות הדראפט שלך אפילו).

לא אמרתי לצלול למעמקי הליגה.
לא חושב שלקבל את סימונס ושתי בחירות (פלוס מה שתקבל על ווסטברוק) זה לפרק הכל ולהתחיל מאפס. להיפך, יש כאן לא מעט אופציות מעניינות. כנ"ל הארדן על אמביד פלוס בחירה שמישהו הציע כאן.
אני חושב שיוסטון עשו ריצה יפה עם הארדן ופעם אחת היו קרובים מאוד לבאר. לצערם הם פגשו את הקבוצה הגדולה בכל הזמנים בדרך. אני לא חושב שהם יכולים לבנות קונטנדרית שוב כרגע עם הארדן (אני לא מדבר אפילו על אליפות, אלא על טופ 5-6 נניח בליגה) ואם הם ישרפו את הקלף הזה שנקרא ג'יימס הארדן הם באמת יגיעו לרוק בוטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 7:29 pm 
Junior

מסכים שויתור על הארדן תמורת כלום יפיל אותם לתחתית הליגה, מצד שני אני לא רואה איך סימונס ו2 בחירות דראפט נותן לך בהסתברות גבוה סיבוב שני+ במערב.
אמביד זה כבר סיפור קצת שונה אבל אני לא רואה את פילי מוותרת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 8:28 pm 
Hall of Famer

אנסה לסכם את דעתי (שהיא דעת מיעוט פה, אני מבין ומקבל זאת):
יוסטון כבר השנה הייתה "סתם עוד קבוצת פלייאוף במערב". סיימו במאזן של מקום 4-6. לא הראו עליונות על אוקלהומה בסיבוב הראשון, ולא הראו מול הלייקרס משהו שקבוצות אחרות לא.
בהינתן שהווקטור שלהם הוא לכיוון למטה כבר בעונה הקרובה (לאור הגיל המתקדם של השחקנים, הסגל הקצר גם ככה, חוסר היכולת להתחזק בדם חדש, וכעת גם יחסי האנוש והמוטיבציה של הכוכבים בקבוצה) - "אין טעם" להמשיך ככה.
ברור שעדיף להשאיר את הארדן ולתת שחקנים אחרים - השאלה האם יש קונים ומה התמורה שאפשר לקבל.

חלק מההצעות האחרות שעלו כאן נשמעות לי קיצוניות מאוד וגרועות בבירור עבור הקבוצות ממול (תמיד אפשר לטעון שעדיין זה לא אומר שזה לא בר מימוש...):
למה לשארלוט לתת 3 מהשחקנים המובילים שלהם (בפרט ברידג'ס שיושב על עוד שנתיים בחוזה נמוך) - להתחייב על 130M לשלוש שנים לווסטברוק - ועדיין בסבירות גבוהה לא להגיע לפלייאוף (או להגיע ולחטוף איזה 4-1 בסיבוב הראשון בתרחיש הסביר)?
הרי אותה שארלוט יכולה להגיע למצב בו עוד שנה (כאשר באטום וזלר מסיימים את חוזיהם) אין להם כמעט התחייבויות - יש להם כמה פיסות חביבות למדי (רוז'ייר, ברידג'ס, וושינגטון, בחירה 3 הנוכחית, עוד בחירה לא רעה בשנה הבאה), ועם מרווח כלכלי להחתים FA (כן, מן הסתם לא הכוכבים הגדולים ביותר, אבל נניח כאלו שהם "דרג שני").
את כל החלון הזה לתת עבור ווסטברוק מזדקן אחד?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 9:07 pm 
Junior

נורטון כתב:
בכל מקרה, כולנו כבר מכירים את הארדן, כולל את ההחנקות הקבועה בפלייאוף
דייויד רובינסון 2.0. הבחור צריך איזה רוקי כמו דאנקן לידו

כשמדברים על 'היחנקות קבועה בפליאוף' צריך לשאול מתי וכמה קבוצות היו לו שבאמת היו שוות גמר.
בהתאם לכך, ההגדרה היותר נכונה לגביו היא שהוא לא אובר-אצ'יבר.

itay2 כתב:

סימונס מוקף בקלעי שלשות וזהו ממש לא יכול להוביל קבוצה לפלייאוף - לא במזרח ובטח לא במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 9:34 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
מאסטר כתב:

רוז'ייר-הארדן-קובינגטון-ברידג'ס-איבקה, עם גורדון, האוס וזלר כבאק אפים, זו עדיין קבוצת פלייאוף. אם כי סביר להניח שיעדיפו לשלוח את זלר לקבוצה עם קאפ ספייס או לווריורס תמורת חריגת הטריידים שלהם (הווריורס יוכלו להיעזר בזלר כסנטר פותח לעונה הקרובה + חוזה מסתיים שאפשר להרכיב איתו ועם הרוקי מהבחירה השנייה - והשלמות שכר כמו פסקל ולוני - חבילה עבור כוכב פנוי; חריגת הטריידים לכשעצמה תפוג מתישהו במהלך הפרי אייג'נסי הקרוב).

הקבוצה שהצעת (רוז'ייר-הארדן-קובינגטון-ברידג'ס-איבקה, עם גורדון, האוס וזלר כבאק אפים) היא חביבה, יותר נעימה לצפיה מהשנה, וכנראה שווה פלייאוף, אבל אני לא רואה איך זה מקדם את יוסטון.
הם עדיין לא יהיו באיזור חיוג לאליפות והפריים של הארדן ייגמר. גם מבחינת פלייאוף, בהנחה שהם יגיעו, אני לא רואה אותם עוברים אפילו סיבוב במערב.
לייקרס, קליפרס, דנבר וגולדן סטייט איכותיות יותר. דאלאס יכולה לעשות קפיצה. וגם על 3 המקומות האחרונים יתחרו יוטה, פורטלנד, ואולי גם מי מבין הפליקנס, הסאנס והוולבס.

הטרייד שהצעתי - ווסטברוק בתמורה לחוזים הנגמרים של באטום וזלר (+ בחירה/שתיים עתידית מוגנת) - יאפשר לרוקטס להיות במשחק על סופרסטארים כבר בקיץ 2021.
סכום המשכורות שלהם יעמוד סביב ה-80M, עם אופציה לקצץ עוד יותר דרך טרייד כזה או אחר, וזה מספיק כדי להביא סופרסטאר נוסף.
הם יוכלו לנסות להביא לצד הארדן את יאניס, קוואי, טייטום או אדבאיו שמסיימים חוזה, וכפלאן B נניח שילוב של ג'רו הולידיי וג'ון קולינס או דיארון פוקס ורודי גובר - יותר מבטיח מרוז'ייר ואיבקה.

מעבר לזה אני מסכים עם shmueliki ולא חושב ששארלוט תיתן אפילו את ברידג'ס ורוז'ייר על ווטסברוק.
מכיוון שמדובר בשוק קטן, אני כן יכול לראות אותם מוותרים על חוזים נגמרים ובחירה מוגנת תמורתו (הכי כוכב שהפרנצ'ייז ראה), אבל כנראה שראסל לא יהיה בעניין לעבור לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 9:58 pm 
Hall of Famer

אני אלך רחוק יותר
מקצועית פרופר, למה לתת אפילו רק את רוז'ייר לבדו על ווסטברוק?
בהינתן גיל ומצב חוזה, לי אין ספק את מי אני מעדיף מבין השניים (בטח לקבוצה שלא בדיוק רצה לאליפות בפלייאוף הקרוב)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 11:04 pm 
Junior

אל תגזים, למרות השנאה כלפיו כאן, ווסטברוק עדיין בכמה רמות מעל רוז'ייר, שגם הוא יושב על חוזה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, רלפי ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: