סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2020 11:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מאסטר כתב:
B.Grant44 כתב:
מאסטר כתב:

הטרייד שהצעתי - ווסטברוק בתמורה לחוזים הנגמרים של באטום וזלר (+ בחירה/שתיים עתידית מוגנת) - יאפשר לרוקטס להיות במשחק על סופרסטארים כבר בקיץ 2021.
סכום המשכורות שלהם יעמוד סביב ה-80M, עם אופציה לקצץ עוד יותר דרך טרייד כזה או אחר, וזה מספיק כדי להביא סופרסטאר נוסף.
הם יוכלו לנסות להביא לצד הארדן את יאניס, קוואי, טייטום או אדבאיו שמסיימים חוזה, וכפלאן B נניח שילוב של ג'רו הולידיי וג'ון קולינס או דיארון פוקס ורודי גובר - יותר מבטיח מרוז'ייר ואיבקה.

מעבר לזה אני מסכים עם shmueliki ולא חושב ששארלוט תיתן אפילו את ברידג'ס ורוז'ייר על ווטסברוק.
מכיוון שמדובר בשוק קטן, אני כן יכול לראות אותם מוותרים על חוזים נגמרים ובחירה מוגנת תמורתו (הכי כוכב שהפרנצ'ייז ראה), אבל כנראה שראסל לא יהיה בעניין לעבור לשם.

כיוון מחשבה מעניין, אבל רשימת הקניות שהצגת לא הכי מדויקת ורלוונטית...קודם כל, טייטום ואדבאיו ממש לא "מסיימים חוזה". חוזה הרוקי שלהם יגיע אל תום השנה הרביעית שבו. במצב הזה, כידוע, הם יהפכו לפרי אייג'נטס מוגבלים (זאת בהנחה שלא יאריכו חוזה קודם לכן, מה שדי בטוח אמור לקרות עם טייטום, עם באם לא אבל מסיבות טקטיות בלבד). כל הצעה שיוסטון תיתן לבאם, מיאמי תוכל להשוות. נקסט.
יאניס יגיע לשחק לצד הארדן, קובינגטון והכלום שיהיה שם בשביל לפנות קאפ ספייס? כשיעמדו בפניו אופציות כמו מילווקי (שמירת נאמנות לקבוצה שבחרה בו וטיפחה אותו, חוזה סופר-מקס), מיאמי (קונטנדרית גם בלעדיו, "היט קולצ'ר"), דאלאס (שיתוף פעולה עם לוקה ופורזינגיס שיכול להחזיק לפחות חצי עשור) וטורונטו (להתקדם לעמדת הסנטר, אם יתאים מבחינתו, לצד לאורי, ואן פליט, אנונובי וסיאקם)?
קוואי ירצה לשחק לצד צ'וקר כמו הארדן במקום להוביל קבוצה משלו? יכול היה לבחור בתפקיד כינור שני לצד לברון קיץ שעבר...

בפלאן B שלך, פוקס וקולינס לא רלוונטיים מאותן סיבות שציינתי. הולידיי וגובר זה לא רע, אבל גם להולידיי יהיו מחזרות רבות וגובר עשוי לקבל סופר-מקס מיוטה.
עובדתית, הרוקטס פינו פעמיים קאפ ספייס בעשור האחרון והחמיצו פרי אייג'נטס בולטים - בקיץ 2014 את בוש, בקיץ 2016 את דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 1:19 am 
Junior

בנוגע לאופציות של יאניס שהצגת...

מבחינת מילווקי, נראה שהם די תקועים ביכולת באמת להתחזק ב-3 השנים הקרובות, ורף התסכול של יאניס עלול לגרום לו לעזוב, בדומה לכוכבים אחרים, על אף עניין הנאמנות והסופר מקס.
בנוגע לטורונטו, אז לאורי יהיה כבר 36 ומי יודע אם בכלל יישאר שם. גם ואן-ווליט לא בוודאות יחתום, וגם אם כן, אני חושב שהארדן וקובינגטון עדיפים על ואן-וליט וסיאקם.
דאלאס מעניינת, אבל סביר שלא יהיה להם את המקסימום להציע. אם הם יצליחו לפנות מקום, אז זו כנראה האופציה העדיפה באמת - ליד דונצ'יץ', ביחד עם הלייקרס ואנתוני דייויס.

מעבר לכך, אני לא חושב שמיאמי 'קונטנדרית גם בלעדיו' בהתחשב בגילאים, בכך שהריצה שלהם הייתה די חריגה, ובמצב הסגל שיכול מאוד להשתנות.
קודם כל צריך לראות מה קורה עם דראגיץ'. אם הוא חותם על חוזה גדול ליותר מעונה, שזה כנראה מה שהוא יבקש אחרי הפלייאוף האחרון, זה כבר בעייתי בשביל חוזה מקס ליאניס.
כדי להיות תחרותיים בעונה הקרובה ולהמשיך את התהליך, אפשר גם להניח שריילי יעשה ניסיון לשמור על קראודר ודרק ג'ונס JR. גם כאן, חוזים ליותר מעונה די יחסלו את האופציה למספיק מקום בשביל חוזה מקס.
מעבר לכך, מה קורה עם הזכויות של באם-נאן-רובינסון? שלושתם כביכול מסיימים חוזה באותו קיץ... מיאמי יכולה להחתים את יאניס על מקס, להתעלם מקיומם הכלכלי ורק אז לתת להם חוזים יפים?
וכאן החלק המעניין - אם למיאמי תהיה אופציה להביא את יאניס במחיר של לאבד את באם (נניח ויצטרכו לוותר על הזכויות בשביל זה) - אז הפלא ופלא - יוסטון תוכל להציע לו בתרחיש שהצעתי חוזה מקס כדי שיצטרף להארדן.

בנוגע לקוואי, יכול להיות שהחצץ כמוביל קבוצה בקליפרס יגרום לו לשנות קצת פרספקטיבה... ובכל מקרה, גם אם יתאחד עם הארדן, זו פשוט תהיה קבוצה של שני מובילים. 1A ו-1B עם אינטרס משותף.
אין ספק שהתרחישים של קוואי, יאניס, או שילוב של הולידיי וגובר הם לא מאוד סבירים, אבל אני חושב שעדיף ליוסטון להמר על זה מאשר לבזבז את השנים האחרונות של פריים הארדן על קבוצה חביבה שהתקרה שלה במקרה הטוב היא סיבוב 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 3:35 am 
Hall of Famer

אני לא בטוח שאני מבין את כל החישובים העתידיים פה
דאלאס למשל מחויבת לפרוזינגיס בחוזה גדול עד 2024, מן הסתם צריכה לתכנן הארכת מקסימום לדונצ'יץ' ב-2022, חוץ מזה כבר יש להם כבר עוד 3 חוזים לשחקני משנה על סך 8-12M כל אחד עד 2023, אז נשמע לי ממש ממש לא טריוויאלי להוסיף לזה את יאניס (גם אם טכנית זה יתאפשר, פשוט ילווה במיסים אדירים וכו', אם כי קיובן אולי אחד שזורם...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 4:21 am 
Hall of Famer

שחקני המשנה של דאלאס די מוערכים בליגה + נראה לך שקיובן יחסוך כסף ולא יביא את יאניס אם הוא יוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 4:57 am 
Hall of Famer

במקרה הספציפי הזה - סביר מאוד שכן.
אבל באופן כללי זה לא מובן מאליו עבור כל קבוצה ובכל סיטואציה. כבר ראינו קבוצות טובות ש"מפרקות את החבילה" בשביל מה שלנו מהצד נראה כמו קמצנות על כמה דולרים. מה שחשוב הרי זה לא רק מצב החוזים באותה הנקודה (שכאן יש גם את ההיבט הטכני - האם בכלל לקבוצה יש את היכולת להציע חוזה שכזה מבחינת התקנות), אלא ההסתכלות כמה שנים קדימה מה יהיה תמהיל החוזים - מן הסתם אתה לא מביא את יאניס בקול תרועה רמה רק בכדי עוד שנה להיפטר מכמה חוזים ואז לדשדש בליגה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 6:15 am 
Sophomore

יאניס ודונצ'יץ' זה חתיכת בסיס לקונטנדרית, אפילו אם פורזינגיס ימשיך לזייף בריאותית. למען האמת, בציוות כזה ניתן גם יהיה להימנע משחיקה של הלטבי ולנסות לשמור אותו לפלייאוף. אני בטוח שאפשר יהיה למצוא כמה וכמה ווטרנים שיסכימו להשלים את הבסיס הזה לקונטנדרית מאיימת. השאלה היחידה היא איך יאניס ודונצ'יץ' יסתדרו כשניים שמשחקים הרבה יותר אפקטיבי עם הכדור ביד מאשר ללא כדור, אבל אני מניח שאפשר למצוא פתרון גם לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 6:21 am 
Hall of Famer

אני מעריך שיאניס ימשיך במילווקי.
הוא יכול לבחור את מיאמי, טורונטו או דאלאס
ולתת לעצמו סיכוי גבוה בהרבה לאליפות
אבל הוא כנראה לא יעשה את זה.

וחבל כי דאלאס באמת יכולה להיות בחירה נהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 7:12 am 
Junior

הוא גם יכול תאורטית להתאחד עם לברון ודייויס בלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 11:33 am 
Senior

כל אתרי הספורט הישראלים בכותרות די ראשיות על טרייד של הארדן לנטס, תמורת דינווידי, לאוורט, אטוריין פרינס וג'ארט אלן, ידיעה שלקוחה מSI (נראה לי שזה מה שהיה כתוב בוואלה).
בספורט5 זו ממש כותרת ראשית עם אילוסטרציה של הארדן לצד קיירי ודוראנט במדי הנטס.
באף אתר ספורט אמריקאי מאלו שבדקתי, כולל זה של SI, הידיעה הזו לא מופיעה.

ככה זה כשמה שמעניין אותך זה רק הכותרת ולא הסיכוי שהידיעה תהיה נכונה בכלל.

בכל אופן, על פניו זו נשמעת כמו קבוצה מוכשרת אבל התאמה די רעה, ומצד שני - דאנטוני בנטס, גם אם כעוזר, ראינו את הכדורסל שלו ושל הארדן בשנים האחרונות - הנטס במקרה כזה יכולים לקחת את כדורסל הבידודים לרמה אחרת לגמרי. זה יהיה מאוס מאוד לצפייה בעיני, אבל זו שלישייה עם כשרון מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 12:37 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לחילופין נזרקה לאוויר אופציה של ברוקלין כדי לבנות שם טריו מטורף לצד דוראנט וקיירי.
אז נניח מעבירים את הארדן תמורת לברט, פרינס ודיאנדרה ג'ורדן - המשכורות בדיוק מסתדרות.
ווסטברוק-לברט-קובינגטון-טאקר-ג'ורדן, שוב עם ספסל רחב יותר ממה שיוסטון התרגלה אליו (כי מקבלים 3 תמורת 1).

לא הייתי כה רחוק מהשמועה הנ"ל...
לדעתי כאמור זה way to much מבחינת מה שברוקלין נותנת, וישאיר את יוסטון באחלה סיטואציה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 1:28 pm 
Hall of Famer

נזכיר ששוק הטריידים מתחיל מחר ב16 לחודש ושוק השחקנים החופשיים ב22 לחודש ולמעשה כ100 שחקנים חופשיים יצטרכו לחתום בקבוצות בתוך 30 יום!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 1:33 pm 
Junior

עם יד על הלב, זה מרגיש לי לא משהו בשביל שני הצדדים.
יוסטון מאבדת שחקן מהטופ של הליגה, וצריכה הרבה מזל כדי לקבל את הסטאר קוואליטי הדרוש לצד החבורה החביבה הזו בשביל לאיים על משהו.
ברוקלין מאבדת הרבה חתיכות איכותיות בשביל התאמה מעט בעייתית, כי גם קיירי וגם הארדן אוהבים מאוד את הכדור, ודוראנט אוהב את הספוט לייט לא פחות מהם בסופו של דבר.
אני חושב גם שהלייקרס הוכיחו כמה סגל של 2 סטארים לצד משלימים איכותיים יכול לקחת אותך רחוק, וכמה אי אפשר לזלזל בצוות המסייע.
הם היו בסוג של דאון בקיץ אחרי שקוואי או כוכב בסדר שלו לא חתם על המקסימום שהיה להם, אבל ברגעים החשובים וגם לאורך העונה המשלימים עשו עבודה יפה ונתנו את האיזון.
אסור לשכוח גם את גרף העלייה של דינווידי, לברט ואלן, ואת העובדה שהם אחראיים לפלייאוף שנתיים רצופות. זה מרגיש לי יותר נכון ליד קיירי ודוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 8:05 pm 
Sophomore

התחלנו (כנראה)
הלייקס מקבלים את שרודר ונותנים לאוקלהומה את דני גרין ואת הבחירה ה 28.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 8:28 pm 
Sophomore

3&D כתב:
התחלנו (כנראה)
הלייקס מקבלים את שרודר ונותנים לאוקלהומה את דני גרין ואת הבחירה ה 28.

אם זה נכון, מעולה ללייקרס.
שרודר קלע בעונה החולפת ביותר מ 38% מעבר לרשת.
תהיה להם גם עוד אופציה רצינית יותר לחדיר לסל.

כנראה זה אומר שרונדו לא ימשיך.
שרודר וקרוסו זה מספיק לעמדה 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 8:36 pm 
Hall of Famer

תגידו כבר עכשיו, שלא יהיו הפתעות
אם לברון במינוס אחת חודר ומוציא לשלשה פנויה של שרודר - זו החלטה טובה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 9:00 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
תגידו כבר עכשיו, שלא יהיו הפתעות
אם לברון במינוס אחת חודר ומוציא לשלשה פנויה של שרודר - זו החלטה טובה?

למרות ששרודר קלע יותר טוב מגרין בשנה האחרונה (מחוץ לקשת), כנראה שעדיין גרין עדיף בקטע הזה.
אבל מצד שני שרודר מוסיף ללייקרס כ"כ הרבה אספקטים שאין בדני גרין, וזה הרבה יותר חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 9:21 pm 
Sophomore

הייתי מצפה ששרודר יהיה שווה יותר מבחירה 28, לא מבין את הטרייד מבחינת okc.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 9:24 pm 
Hall of Famer

תזכירו מה השמועות על KCP
מממש אופציית שחקן? מצפה מהלייקרס להציע לו יותר? מחפש כסף גדול בחוץ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 10:03 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:

לא ברור לך למה הם שלחו אותו בטרייד
או למה קיבלו כל כך מעט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 10:14 pm 
Sophomore

Att כתב:
kakon3 כתב:

לא ברור לך למה הם שלחו אותו בטרייד
או למה קיבלו כל כך מעט?

בגדול הוא נראה לי שווה יותר, אולי זה הכי טוב שאפשר היה לקבל אבל הוא היה בעונת שיא אז אני חושב שהיה שווה לתת הזדמנות לעוד שנה ואולי יפרוץ עוד יותר ואז להחתים אותו שוב, בחירה 15 הייתי אומר סבבה, 28 שווה מעט מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 10:19 pm 
Hall of Famer

הוא שווה אולי לקונטנדריות כרנטל נחמד
ואני מתאר לעצמי שהם ביצעו בדיקה עם כולן ועם כמה קבוצות ביניים ולא קיבלו יותר מזה.

לתת הזדמנות ואז להחתים שוב להערכתי מעולם לא הייתה אפשרות.
אוקלוהומה סיטי - אם אני מבין נכון - אוגרת בחירות דראפט לקראת סבב2 של בנייה של פרסטי.
הם לא היו מאריכים חוזה לשחקן שיהיה בן 28 בשנה הבאה כשהם הולכים לבנייה מחדש בכל מקרה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 10:34 pm 
Hall of Famer

השאלה האם זה עכשיו סיגנל למכירת חיסול שלהם, כי באמת קשה להבין את הרציונל כאן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 10:59 pm 
Junior

זה באמת נשמע כמו תמורה נמוכה עבור שרודר, אבל צריך לזכור שלפני שנתיים, למרות שהיה בכיר יותר (רכז פותח) ההוקס שחררו אותו עבור כרמלו אנתוני שמייד קיבל בייאאוט ובחירת דראפט ב-2022 (מוגנת טופ 14, כלומר גם חצי שני של הסיבוב הראשון).
לא יודע למה, אבל נראה שהערך הנתפס שלו בקרב הקבוצות נמוך יותר ממה שחושבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 11:07 pm 
Hall of Famer

הערך הנתפס שלו בליגה עלה לדעתי (במעט),
בייחוד בגלל שהוכיח קליעה לא רעה מרחוק,
אבל החוזה שלו הוא רק לשנה..

והוא רלוונטי בעיקר לקונטנדריות שאין להן גם כך יותר מדי מה לתת
ובכלל, מעמדם של שחקני הביניים בליגה ירד (בעיניי לפחות) באופן משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 11:15 pm 
Sophomore

נראה לי שהוא יותר עלה באופן מלאכותי עם עליית התקרה, וחוזר לאיטו למימדיו המקוריים, אבל אולי אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], גמליאל ו 84 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: