סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 11:38 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
דניאל כתב:
זה באמת נשמע כמו תמורה נמוכה עבור שרודר, אבל צריך לזכור שלפני שנתיים, למרות שהיה בכיר יותר (רכז פותח) ההוקס שחררו אותו עבור כרמלו אנתוני שמייד קיבל בייאאוט ובחירת דראפט ב-2022 (מוגנת טופ 14, כלומר גם חצי שני של הסיבוב הראשון).
לא יודע למה, אבל נראה שהערך הנתפס שלו בקרב הקבוצות נמוך יותר ממה שחושבים

הערך שלו נמוך בגלל ההגנה ובגלל בחירת זריקות בעייתית. שחקן משלים עם חוזה של שחקן מוביל זה מה שעושה אותו קל להשגה
הערך שלו לokc היה סינרגי השלים מצויין את שי ופול. השחרור שלו מ okc מסמן טרייד גם על פול, מה שאומר הבנייה מחדש ולא ניסיון לקחת את הקבוצה של 19/20 רמה אחת למעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 3:25 am 
Hall of Famer

חוזה של שחקן מוביל? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 6:22 am 
Junior

kakon3 כתב:
הייתי מצפה ששרודר יהיה שווה יותר מבחירה 28, לא מבין את הטרייד מבחינת okc.

מסכים. אני חושב שדאלאס, בוסטון ומינסוטה שיכלו לתת בחירת אמצע סיבוב 1 היו אופציות הגיוניות ונורמליות יותר ל-2 הצדדים.
גם הבחירות של פילי נטולת הספסל או מילווקי גבוהות יותר (ושם יכלו גם לדון בדיווינצ'נזו), והאמת גם פיניקס בתמורה לברידג'ס או קמרון ג'ונסון זו אופציה סבירה.

מהצד של הלייקרס - טרייד מעולה. לאורך העונה התחושה שלי הייתה שהם נופלים מול הקליפרס בעיקר במאצ'אפ מול לו וויליאמס.
אז ראז'ון רונדו התעלה ונתן פלייאוף רונדו מהסרטים, אבל אם הוא באמת הולך אז הם צריכים דמות כזאת של אינסטנט אופנס מהספסל, ובמיוחד גארד נוסף שיכול לייצר.
זה סוגר את עמדה 1 על שרודר, קארוסו וקווין קוק (אלא אם רונדו יפתיע וייתן בוסט ענק), ובעמדה 2 מעניין לראות מה יקרה עם קייסיפי ואייברי בראדלי. הלייקרס חייבים לפחות את אחד מהם.
במשבצת הספוט-אפ שוטר במקומו של דני גרין, כבר יש דיבורים על ווסלי מת'יוז כמחליף אפשרי וסולידי. אולי ללייקרס יש עוד הפתעות בשרוול לתפקיד כמו לגנסטון גלוואיי, ג'סטין הולידיי, ברין פורבס, אלק ברקס או קורבר קשישא.

בכלל, הקיץ הזה יכול להיות רכבת הרים בשביל הלייקרס. הווארד, מגי ומרקיף מוריס - כולם יכולים לעזוב, ויהיה מעניין לראות מה יקרה גם בגזרה הזו.
יש לא מעט מחליפים אפשריים בשוק, כמו טריסטן תומפסון, נרלנס נואל, ארון ביינס, ג'ון הנסון, יקוב פולטל ורובין לופז לעמדה 5, או ג'ף גרין, ג'מייקל גרין ודריו סאריץ' לעמדת הסטרץ' 4.
הלייקרס יצטרכו לחשוב גם מה הם עושים עם קייל קוזמה. אם הם לא מתכוונים להאריך חוזה, אז זו השנה האחרונה שהם יכולים להעביר ולקבל תמורה.
ואפרופו קוזמה, בהמשך לעניין הגבוהים, ודרך איך שהסתיימה העונה הקודמת - אני יכול לראות מצב של שינוי קונספציה - בסיכוי נמוך - ומעבר להרכב נמוך יותר כשדייויס בסנטר.
במצב כזה קוזמה יוכל לקבל יותר קרדיט להוכיח את עצמו, ונוכל גם לראות איחוד מרגש בין מלו ללברון (מאוד לא סביר) או קראודר ולברון (גם סיכוי נמוך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 6:47 am 
Junior

uriel17 כתב:
השחרור שלו מ okc מסמן טרייד גם על פול, מה שאומר הבנייה מחדש ולא ניסיון לקחת את הקבוצה של 19/20 רמה אחת למעלה

אין ל-OKC שום דרך לקפוץ רמה אחת למעלה, ובעיניי אפילו לא להישאר במקום, כשגולדן סטייט חוזרת ועוד קבוצה או שתיים יכולה לעשות קפיצה במערב.
יותר מכך גלינארי מסיים חוזה בגיל 32, והם לא יתנו לו את הסכומים והאורך שהוא יבקש כדי לא לדרוך במקום ולהישאר קבוצת שולי פלייאוף. בקיצור, הקבוצה מתחילה להתפרק.

אני לא רואה סיכוי שפול נשאר עד תחילת השנה ב-OKC, ומעניין לראות את היעד הבא עם החוזה הבעייתי שלו.
בקיץ הקודם היה דיבור חזק על מיאמי, אבל גם אם ריילי ייתן חבילה שכוללת את החוזים הנגמרים של איגואדלה, אוליניק ובונוס בדמות קנדריק נאן, זה עדיין לא עובר כלכלית.
אני גם לא חושב שנכון מבחינתם לבעוט את דראגיץ' בשביל פול בן ה-35, שיכול בקיץ הבא גם לעזוב ולהתאחד עם מי שבא לו.
עוד דיבור חזק הוא על מילווקי, אבל הם צריכים בשביל זה לארוז חצי קבוצה ביחד עם החוזה והאישיות הרעילה של בלדסו, כשהבנפיטס של פרסטי יכול להיות דיווינצ'נזו + בחירת סיבוב 1 נמוכה. גם לא בטוח שיספיק.
הנואשות של הניקס, כמו במקרה של ווסטברוק, והצורך האדיר בכוכב, יכול לגרום להם לוותר על נכסים בשביל להביא אותו. לא יעזור לאף אחד מהצדדים והוא יברח בקיץ 21'.
במערב, שינוי קונספציה וטרייד על פול ג'ורג' יכול להיות משעשע. טרייד לפיניקס יכול לתת איזשהי תקווה למשהו, ויש להם את הקאפ בשביל זה. לא רואה ממש אופציות מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 10:28 am 
מנהל פורום

הלייקרס והת'אנדר סיכמו על טרייד של דניס שרודר.

שרודר יעבור ללייקרס תמורת דני גרין קלעי הפלייאוף והבחירה ה28.
לשרודר יש חוזה לעונה של 15 מיליון דולר, והלייקרס ירצו להחתים אותו לחוזה ארוך טווח.

עריכה - ראיתי שעדכנו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 11:24 am 
Hall of Famer

בחדשה קצת יותר משמעותית ללייקרס (ולמעשה לא, כפי שנראה) אנתוני דיוויס החליט לא לקחת את אופציית השחקן שלו ולהפוך לשחקן חופשי. מאחר והסוכן שלו הוא ריץ' פול מסוכנות קלאץ', אני חושב שדי ברור איפה הוא יחתום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 12:10 pm 
מנהל פורום

כמה יותר הוא יוכל לקבל בחוזה החדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 12:44 pm 
Hall of Famer

אם וכאשר איזה שלישיה לדעתכם עדיפה
שרודר....לברון ואנתוני

או

אירווינג....הארדן ודוראנט.....

???????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 1:13 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אתה צריך להפסיק לתת לחתולים שלך ללכת על המקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 1:33 pm 
Junior

מאסטר כתב:
kakon3 כתב:

מסכים. אני חושב שדאלאס, בוסטון ומינסוטה שיכלו לתת בחירת אמצע סיבוב 1 היו אופציות הגיוניות ונורמליות יותר ל-2 הצדדים.
גם הבחירות של פילי נטולת הספסל או מילווקי גבוהות יותר (ושם יכלו גם לדון בדיווינצ'נזו), והאמת גם פיניקס בתמורה לברידג'ס או קמרון ג'ונסון זו אופציה סבירה.

מת על התגובות האלה, שני צדדים של אותו מטבע...
שרודר ירוויח 15.5 מיליון בעונה הבאה. בשביל שדאלאס תשיג אותו, היא היתה צריכה לוותר על צירוף של שני רול פליירס חשובים כמו פאוול, רייט, קלבר וקארי, בנוסף על הבחירה ה18 שיכולה להניב שחקן כנף או רכז מחליף מוצלח. הדראפט הזה לא נחשב איכותי בטופ, אבל יש בו הרבה עומק מבחינת שתי העמדות הנ"ל. המאבס נתנו לא מעט בחירות בשביל להשיג את לוקה ופורזינגיס, לא רואה מצב שהם היו מוותרים על בחירה נוספת בשביל עוד גארד לרוטציה שלהם, שגם יכול לעזוב בקיץ הקרוב.

הלאה - גם לבוסטון אין את המשכורות המתאימות להשוואת המשכורת של שרודר, ולא רואה מצב שבו היו מוותרים על הבחירה ה14. אגב גם בוסטון וגם דאלאס מנסות להתקדם בדראפט, לא לצאת ממנו.
מינסוטה היתה יכולה לתת את החוזה המסתיים של ג'ונסון, זה נכון, אבל למה שתוותר על הבחירה ה17 בתמורה למחליף יקר וזמני לראסל, שגם לא ממש עוזר לשפר את ההגנה שם?

פילי נטולת ספסל, אבל בשביל להשיג את שרודר היו צריכים לוותר על ג'וש ריצ'ארדסון ולהישאר נטולי 2 פותח. שימוש בריצ'ארדסון, מייק סקוט (חוזה מסתיים) ובחירת סיבוב ראשון תמורת שחקן אחד ולא הכי מתאים, זה בזבוז משאבים בשביל קבוצה שתצטרך למצוא כל טריק אפשרי לעיצוב הסגל מחדש.

מילווקי היתה צריכה לתת את בלדסו בתמורה, לא מתאים מבחינת אוקלהומה, ואין סיכוי שהיתה מוותרת על דיוינצ'נזו תמורת שרודר...במיוחד כשהיא לוטשת עיניים לרכז הבכיר יותר של התאנדר.
ובפניקס עם האופציה הסו-קולד סבירה בכלל איבדת אותי. הסאנס עשו טרייד אפ עבור ברידג'ס ונתנו נכס שנחשב אז יקר (הבחירה הבלתי מוגנת של מיאמי בדראפט 2021). הוא סה"כ סופמור ונראה נהדר בבועה, כנ"ל קמרון ג'ונסון. שניהם קריטיים הרבה יותר כשחקני כנף צעירים מאשר שרודר כגיבוי לרוביו. מה גם שהחוזים שלהם לא משתווים לזה של שרודר, אלא אם הרעיון כאן הוא שפניקס תוותר על שחקן נוסף או שתקריב חלק מהקאפ ספייס שיתפנה לה בשביל הטרייד הזה - שוב ניצול משאבים לא נכון בעליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 1:42 pm 
מנהל פורום

עושה רושם שזה מהלך שמחליש את ההגנה בקו האחורי של הלייקרס
יש לי הרגשה שנדבר על הטעות הזו כשהלייקרס יודחו בגמר המערב
בלי אייברי בראדלי בלי דני גרין ושרודר במקומם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 2:00 pm 
Junior

מדברים על כך שהלייקרס רוצים להביא את ווסלי מתיוז כתחליף זול לדני גרין. כך שזה למעשה שרודר במקום בראדלי (שבכלל לא השתתף במסע לאליפות בבועה).
הגנה לא טובה מעמדת הפוינט זה משהו שאפשר לחיות איתו, במיוחד כשיש לך "מתקן טעויות" כמו החדגבה.
מה גם שבין המהלך הזה לגמר המערב, אלוהים גדול. אולי איזשהו גארד בתבנית של בראדלי יקבל ביי-אאוט והלייקרס יוכלו להחתים אותו כאופציה לסגירת משחקים. או שיעשו טרייד מן הסתם. קוזמה עוד שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 2:28 pm 
Junior

Shiver כתב:
לשרודר יש חוזה לעונה של 15 מיליון דולר, והלייקרס ירצו להחתים אותו לחוזה ארוך טווח.

לא בטוח בכלל. ללייקרס יהיה המון קאפ-ספייס בקיץ הבא, ויעדיפו להביא כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 2:53 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
מאסטר כתב:
kakon3 כתב:

מת על התגובות האלה, שני צדדים של אותו מטבע...
שרודר ירוויח 15.5 מיליון בעונה הבאה. בשביל שדאלאס תשיג אותו, היא היתה צריכה לוותר על צירוף של שני רול פליירס חשובים כמו פאוול, רייט, קלבר וקארי, בנוסף על הבחירה ה18 שיכולה להניב שחקן כנף או רכז מחליף מוצלח. הדראפט הזה לא נחשב איכותי בטופ, אבל יש בו הרבה עומק מבחינת שתי העמדות הנ"ל. המאבס נתנו לא מעט בחירות בשביל להשיג את לוקה ופורזינגיס, לא רואה מצב שהם היו מוותרים על בחירה נוספת בשביל עוד גארד לרוטציה שלהם, שגם יכול לעזוב בקיץ הקרוב.

הלאה - גם לבוסטון אין את המשכורות המתאימות להשוואת המשכורת של שרודר, ולא רואה מצב שבו היו מוותרים על הבחירה ה14. אגב גם בוסטון וגם דאלאס מנסות להתקדם בדראפט, לא לצאת ממנו.
מינסוטה היתה יכולה לתת את החוזה המסתיים של ג'ונסון, זה נכון, אבל למה שתוותר על הבחירה ה17 בתמורה למחליף יקר וזמני לראסל, שגם לא ממש עוזר לשפר את ההגנה שם?

פילי נטולת ספסל, אבל בשביל להשיג את שרודר היו צריכים לוותר על ג'וש ריצ'ארדסון ולהישאר נטולי 2 פותח. שימוש בריצ'ארדסון, מייק סקוט (חוזה מסתיים) ובחירת סיבוב ראשון תמורת שחקן אחד ולא הכי מתאים, זה בזבוז משאבים בשביל קבוצה שתצטרך למצוא כל טריק אפשרי לעיצוב הסגל מחדש.

מילווקי היתה צריכה לתת את בלדסו בתמורה, לא מתאים מבחינת אוקלהומה, ואין סיכוי שהיתה מוותרת על דיוינצ'נזו תמורת שרודר...במיוחד כשהיא לוטשת עיניים לרכז הבכיר יותר של התאנדר.
ובפניקס עם האופציה הסו-קולד סבירה בכלל איבדת אותי. הסאנס עשו טרייד אפ עבור ברידג'ס ונתנו נכס שנחשב אז יקר (הבחירה הבלתי מוגנת של מיאמי בדראפט 2021). הוא סה"כ סופמור ונראה נהדר בבועה, כנ"ל קמרון ג'ונסון. שניהם קריטיים הרבה יותר כשחקני כנף צעירים מאשר שרודר כגיבוי לרוביו. מה גם שהחוזים שלהם לא משתווים לזה של שרודר, אלא אם הרעיון כאן הוא שפניקס תוותר על שחקן נוסף או שתקריב חלק מהקאפ ספייס שיתפנה לה בשביל הטרייד הזה - שוב ניצול משאבים לא נכון בעליל.

דאלאס לא צריכה להקריב שני רול פליירס חשובים.
החוזה הנגמר של ג'סטין ג'קסון שלא נספר, ביחד עם הרול הפלייר הפחות מוערך מבחינתם (נניח דילון רייט שלא השתלב פרפקט) והבחירה מס' 18.
שרודר הוא לא סתם עוד גארד לרוטציה, אלא היה הופך לשחקן השלישי בטיבו במאבס ומשדרג אותם. בשביל בחירת אמצע סיבוב 1 ושחקן שאתה לא ממש מאמין בו, אני חושב שהמחיר שווה.

מסכים שבבוסטון המצב בעייתי מבחינת חוזים לתת בתמורה. גם בפילי. אולי אפשר להנדס משהו, אבל זה יערב יותר מ-3 שחקנים, וזה עשוי להיות בעייתי.

למה שמינסוטה תוותר על הבחירה מס' 17? כי אני מעריך את שרודר בן ה-27 סה"כ יותר מבחירה כזו, שאלוהים יודע מה ייצא ממנה, בניגוד אליך.
בכלל, הרוח מההודעה שלך היא שאתה מזלזל בתרומה של שרודר. הוא יופי של שחקן שישי בליגה הזו ויכול להיות משמעותי מאוד. בעיניי, הסיכוי לזה מבחירה 17-18 בדראפט הקרוב לא גבוה במיוחד.
ספציפית לגבי מינסוטה, אני חושב שהוא יכול לשחק גם עם דיאנג'לו ראסל ביחד. זה עבד לדקות לא מועטות ביחד עם פול, ולראסל יש יותר סייז וקליעה, אז בכלל.

בנוגע לפיניקס - על סמך מה מתבססת הטענה שהם קריטיים הרבה יותר? מה הם כבר עשו בקריירה ומי מבטיח לך לאן הם יכולים להגיע? בעיניי יש שם יותר מדי MORE OF THE SAME. ברידג'ס, ג'ונסון, אוברה.
אין להם שום גארד מהספסל - או בכלל אחד יציב ואיכותי מספיק ליד דווין בוקר, ובשביל אחד כזה הם יכולים להקריב את אחד מהפורוורדים האתלטיים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 3:35 pm 
Junior

דלון רייט קריטי לרוטציה הנוכחית של המאבס, רכז עם סייז שאפשר לשים את קארי וגארדים אנדרסייזד אחרים לצדו.
המאבס מעוניינים לצרף כוכב שלישי, לא "שחקן שלישי בטיבו" כמו שרודר.

אתה מעריך את שרודר כך, הוולבס ממש לא. הם לא זקוקים לגארד שלישי כמו שרודר, לעומת זאת הם מנסים לארוז את הבחירה ה17 עם קולבר בשביל להשיג בחירת לוטרי נוספת.
אני לא מזלזל בתרומה של שרודר - עבור קבוצות צמרת שחסר להן סקורר בפוינט או מהספסל. אבל כנראה שהוא לא שווה יותר מבחירת סיבוב ראשון מאוחרת בדראפט הזה - עובדה שאוקלהומה לא קיבלה יותר. מניח שפרסטי והצוות שלו לא פחות מיומנים ממך בהרצת תרחישי טריידים אפשריים, רק שבניגוד אליך הם מסוגלים גם להרים טלפונים ולברר את רמת העניין...

שחקני 3 & D בכנף שמשלימים את בוקר ואייטון, באותו גיל כמוהם פחות או יותר, שכבר פתחו בחמישיית הסאנס והיו חלק מהצלחת הקבוצה בבועה? וואלה, נראה לי ששווים יותר מרכז-סקורר מחליף.
אוברה חוזר מפציעה ומסיים חוזה בקיץ. בכל אופן, הוא יכול להיות 4 פותח ושקמרון ג'ונסון יגבה בעמדות 3-4. ממש לא "עוד מאותו דבר", כל אחד מהשלושה מביא איכויות שונות. בשביל גארד מהספסל לא מקריבים שחקני חמישייה/שחקן שישי. הסאנס בכל מקרה מנסים לצרף כרגע את פול או הולידיי בטרייד, או שילכו בפרי אייג'נסי על ואן וליט. לא היה להם שום צורך לצרף את שרודר בתג המחיר הנוכחי שלו (גובה המשכורת). הם יכולים גם לקחת רכז מחליף בבחירה העשירית, יש כמה רכזים-סקוררים מעניינים בדראפט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 4:03 pm 
Junior

אני לא ראיתי מדילון רייט שום דבר שהופך אותו ל'קריטי' בשביל המאבס. ציפו ממנו ליותר ממה שהוא מביא. אם שרודר משחק, אין שום בעיה לשים את הארדוויי ג'וניור או פיני סמית' בעמדה 3 בשביל האיזון.
זה נפלא שהמאבס מעוניינים לצרף כוכב שלישי, ומהבחינה הזו טרייד של חוזה 'קצת' יותר ארוך כמו רייט אפילו תקרב אותם לזה, עוד לפני שלוקה מאריך את החוזה.
כי כמו שדיברנו בעניין אחר, יש כמה אופציות (כמו יאניס וקוואי) שמתפנים תאורטית בקיץ הבא, והחוזה של שרודר יורד. אם רייט נשאר, זה עוד 9M שייקחו מהם את האופציה לחוזה מקס'.
וגם בטווח הקרוב, אין לי ספק ששרודר נותן להם אופציה אמינה יותר מכל מה שיש להם בקו האחורי כרגע. זה כנראה לא יספיק להמון, אבל הם יהיו טובים יותר.

זה שאוקלהומה לא קיבלה יותר לא אומר בהכרח ובוודאות שזה לא היה אפשרי בשלב מאוחר יותר. כבר ראינו קבוצות שעושות טעויות או ממהרות מדי בטריידים, תקן אותי אם אני טועה, גם אם הייתה להם 'גישה לברר את העניין'.

בנוגע לפיניקס, זה שהם משלימים זה יופי, 3&D זה אחלה לגמרי, אבל מי בכל הקבוצה הזו חוץ מבוקר יכול לייצר נקודות מהקו האחורי? גארד אמין כלשהו לרפואה? לכן אני אומר שהם חייבים לגוון.
הצלחת הקבוצה בבועה זה מגניב, אבל לא מדד אמיתי. בוא נגיד שלא הייתי מתבסס על זה כשאני מרכיב קבוצה. 'הגארד מהספסל' מבחינתך, שבשבילו לא מקריבים, יכול להיות בכיף השחקן השישי הכי טוב בליגה.
לפני שאתה דואג לתג מחיר של שרודר, תיזכר שכריס פול זה 40M. אני לא חושב שהם מסוגלים להגיע לזה, וגם אם כן המחיר כמובן יהיה גבוה יותר. שרודר הרבה יותר זול והרבה יותר צעיר.
ועם כל הכבוד לפוטנציאל של מיקאל ברידג'ס וקמרון ג'ונסון, אני לא השתכנעתי שהם יגיעו אפילו למעמד של שרודר בליגה הזו. סווינגמנים אתלטיים עם הגנה. ברידג'ס יכול לגמור גם כמו מו הארקלס שזה חמוד אבל לא איזה משהו יוצא דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 5:05 pm 
Junior

בקיצור, אתה אומר שגם רייט וגם שרודר רלוונטיים רק לעונה הקרובה של המאבס, אבל ששרודר היה עולה להם בבחירה ה18...וואלה, ויתרו על התענוג ולדעתי בצדק.

בשלב מאוחר יותר, אופציות עשויות לרדת מהשולחן. הנה, האופציה של לסחור עם הלייקרס בחוזה הנגמר של גרין + קוזמה למשל, כבר לא רלוונטית...
כנראה שיש לפרסטי כמה פרוספקטים על הכוונת, או שהוא ינסה עכשיו לארוז את שתי הבחירות המאוחרות שלו, אולי עם נכסים נוספים, כדי להתקדם בדראפט. נראה.

אתה צודק שפניקס זקוקה לעוד גארד שיכול לייצר נקודות מהספסל, לכן היא מתכוונת לרדוף אחר ואן וליט בקרוב. טרייד עבור שרודר היה פוגע ביכולת שלה לעשות זאת.
הסאנס בהחלט מסוגלים לאזן משכורות מול פול עם רוביו ואוברה. יופי לשרודר שהוא הרבה יותר זול וצעיר מכריס פול, אתה באמת משווה בין השניים?!

עם כל הכבוד לזה שלא השתכנעת, מדובר פה ב"מעמד של שרודר בליגה הזו"...תעשה לי טובה, עד לעונה האחרונה שבה הוא תפקד היטב כשחקן שישי בהרכב טריו הגארדים של התאנדר, שרודר נחשב לערך שלילי בערך מאז שהאריך חוזה באטלנטה וקודם לעמדת הרכז הפותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 5:24 pm 
Sophomore

יש שמועות לאן רונדו הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 5:27 pm 
Junior

שרודר יכול להיות גם פלאן B להמשכיות במידה ודאלאס לא מצליחים לסכם עם הכוכב שהם רוצים. בנוגע לואן-ווליט, אני לא מאמין שפיניקס יצליחו להביא אותו, וגם אם כן - זה יהיה במחיר מוגזם.
אני לא הייתי מוותר על קלי אוברה, בטח לא בשביל כריס פול בן ה-35 שיכול ללכת גם בקיץ הבא. לא היה פער תהומי בין פול לשרודר בעונה האחרונה בOKC, והשילוב בין השכר לגיל נותן פלוס שאי אפשר להתעלם ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 5:34 pm 
Junior

מאסטר כתב:
שרודר יכול להיות גם פלאן B להמשכיות במידה ודאלאס לא מצליחים לסכם עם הכוכב שהם רוצים. בנוגע לואן-ווליט, אני לא מאמין שפיניקס יצליחו להביא אותו, וגם אם כן - זה יהיה במחיר מוגזם.
אני לא הייתי מוותר על קלי אוברה, בטח לא בשביל כריס פול בן ה-35 שיכול ללכת גם בקיץ הבא. לא היה פער תהומי בין פול לשרודר בעונה האחרונה בOKC, והשילוב בין השכר לגיל נותן פלוס שאי אפשר להתעלם ממנו.

הרפטורס רוצים להשאיר את ואן וליט על 16 מיליון לעונה, כדי לשמור על גמישות להחתמת יאניס בקיץ. אם פניקס מחתימה אותו על 20+ מיליון לעונה, זה אומר לשלם 4.5+ מיליון יותר משרודר, עבור קומבו גארד עם הגנה טובה בהרבה וקליעה עדיפה. כשעל שרודר, לדידך, לגיטימי לתת את ברידג'ס ו/או קמרון ג'ונסון. אבל עזוב, "לא היה פער תהומי בין פול לשרודר בעונה האחרונה"...נראה לי שהדיון הזה מוצה (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 5:45 pm 
Junior

שחקן א' - 19 נק', 47% שדה, 38.5% משלוש, 84% מהקו. 4 אסיסטים ו-3.5 ריבאונדים.
שחקן ב' - 17.5 נק', 49% שדה, 36.5% משלוש, 90.5% מהקו. 6.5 אסיסטים ו-5 ריבאונדים.

פול הוא פלור ג'נרל נפלא, מנהיג, שומר יותר טוב. הכל נכון. הוא היה יותר משמעותי משרודר ללא ספק. אבל זה עדיין לא הבדל תהומי, כזה שמצריך 25M נוספים, וכמובן שגם לגיל יש פקטור משמעותי.
הבדל תהומי מבחינתי זה להשוות את פול בגיל 30 בקליפרס לדניס שרודר באטלנטה. בעונה האחרונה היו רגעים שכל אחד מהם השתלט על המשחק בתורו.

ואן-וליט קלעי יותר טוב מבחוץ אבל מאוד לא יעיל מבחינת אחוזים, דבר ששרודר הצליח לשפר.
מעבר לזה שאין לפיניקס מעל ל-20M מתחת התקרה כדי להביא אותו, אני לא חושב שהוא שווה את ה-22-23 מיליון שהוא יבקש.
לי אישית יש גם הרגשה שואן-וליט יקבל בסופו של דבר יותר מה-16 מהראפטורס, ושיש לו עוד מחזרות חוץ מפיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 5:54 pm 
Junior

מאסטר כתב:
שחקן א' - 19 נק', 47% שדה, 38.5% משלוש, 84% מהקו. 4 אסיסטים ו-3.5 ריבאונדים.
שחקן ב' - 17.5 נק', 49% שדה, 36.5% משלוש, 90.5% מהקו. 6.5 אסיסטים ו-5 ריבאונדים.

פול הוא פלור ג'נרל נפלא, מנהיג, שומר יותר טוב. הכל נכון. הוא היה יותר משמעותי משרודר ללא ספק. אבל זה עדיין לא הבדל תהומי, כזה שמצריך 25M נוספים, וכמובן שגם לגיל יש פקטור משמעותי.
הבדל תהומי מבחינתי זה להשוות את פול בגיל 30 בקליפרס לדניס שרודר באטלנטה. בעונה האחרונה היו רגעים שכל אחד מהם השתלט על המשחק בתורו.

ואן-וליט קלעי יותר טוב מבחוץ אבל מאוד לא יעיל מבחינת אחוזים, דבר ששרודר הצליח לשפר.
מעבר לזה שאין לפיניקס מעל ל-20M מתחת התקרה כדי להביא אותו, אני לא חושב שהוא שווה את ה-22-23 מיליון שהוא יבקש.
לי אישית יש גם הרגשה שואן-וליט יקבל בסופו של דבר יותר מה-16 מהראפטורס, ושיש לו עוד מחזרות חוץ מפיניקס.

היה צפוי שתביא סטטס כ"הוכחה" לטענה המופרכת הזאת. יאללה, צריך לעדכן את מילווקי, פילדלפיה, הקליפרס והניקס, שבכלל היה כדאי להן ללכת על שחקן א' ושיעשו שם בדק בית רציני...

ואן וליט לא משחק בלתי יעיל, אחוזי השדה שלו נמוכים בגלל שהוא אנדרסייזד ומתקשה לסיים בטבעת, ובגלל שחלק ניכר מהזריקות שלו הן משלוש. הוא הרבה יותר יעיל משרודר כפלור ג'נרל.
הסאנס יכולים לפנות קאפ ספייס להחתמת ואן וליט, זה יצריך מהם ויתור על שאריץ' וקמינסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 6:03 pm 
Junior

טרחת לקרוא את שאר ההודעה? אמרתי שלמרות הסטט' יש דברים שלא ניתן לכמת, ושפול היה יותר משמעותי ללא ספק, רק שהפער ביניהם כבר לא תהומי.
מוזמן לתת דיעה נגדית במקום לזלזל... ז"א למה זה כן תהומי כאילו מדובר בג'יימס הארדן מול אוסטין ריברס.
ובנוגע לואן-וליט, אפרופו ניצול משאבים שהתפארת בו בהודעות קודמות, אני הייתי מעדיף לשים 15 לחוזה ארוך טווח על שרודר מאשר 22-23 על ואן-וליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 6:17 pm 
Junior

הדיעה הנגדית שלי היא שפול הוא עדיין רכז טופ 5 בליגה, לפחות כשמעמידים שיקולי מנהיגות, קור רוח במאני טיים והובלת קבוצה בפלייאוף מעל שיקולי ראייה לטווח הרחוק (שהרי כמובן שלא הייתי לוקח אותו לקבוצה צעירה במקום פוקס או טריי יאנג); בעוד שרודר מתאים כרכז פותח רק למספר מצומצם של קבוצות (בכל אופן מיקדת את הדיון בפניקס, שבה היה אמור להיות שחקן שישי). איך מכאן מגיעים ל"פער לא תהומי", אין לי מושג...

מעריך שאף קבוצה בקיץ הקרוב לא תציע לשרודר חוזה ארוך טווח במשכורת של 15 מיליון. מבין את הרתיעה מלשלם 80+ מיליון לארבע שנים על ואן וליט, אבל הוא לפחות שווה את ההימור. יכול לשדרג מאוד את פניקס או הניקס (דטרויט, לעומת זאת, לא צריכה ללכת עליו כשהיא בתחילתו של תהליך בנייה מחדש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 6:49 pm 
מנהל פורום

הקייס של הסאנס ל"התאבד" על פול זה לשלם קרוב ל100 מיליון תמורת מאמן חונך על המגרש לערימה של שחקנים צעירים ובכך להאיץ מאוד את עקומת השיפור שלהם
משהו שמאוד בעייתי להמר עליו, לך תדע איך יתייחסו הצעירים של פיניקס לפול, לא כולם זה שג"א
בלי הקטע של החניכה, כריס פול הוא בעל ערך כולל שלילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bangalaDesh, Hacohen, uriel17 ו 61 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: