סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 9:17 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אולי זה כבר שווה ת'רד חדש?
כריס פול עובר לסאנס עם עבדל נאדר, בתמורה רוביו, אוברה בחירת סיבוב ראשון ב2022 ושני סקראבס עוברים לת'אנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 9:55 pm 
Junior

טרייד מעניין לסאנס. פול הוא שדרוג על רוביו אבל הוא גם מעצבן. מעניין איך תסתדר שם ההיררכיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 10:59 pm 
Junior

מאסטר כתב:
שרודר יכול להיות גם פלאן B להמשכיות במידה ודאלאס לא מצליחים לסכם עם הכוכב שהם רוצים. בנוגע לואן-ווליט, אני לא מאמין שפיניקס יצליחו להביא אותו, וגם אם כן - זה יהיה במחיר מוגזם.
אני לא הייתי מוותר על קלי אוברה, בטח לא בשביל כריס פול בן ה-35 שיכול ללכת גם בקיץ הבא. לא היה פער תהומי בין פול לשרודר בעונה האחרונה בOKC, והשילוב בין השכר לגיל נותן פלוס שאי אפשר להתעלם ממנו.

והופ, הנה קיבלנו ויתור על אוברה בשביל פול (;
כנראה שפניקס ידעה למה היא לא מסתפקת בשרודר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 12:00 am 
מנהל פורום

לא הייתי משתמש "פיניקס יודעת מה היא עושה" כטיעון
ה FO שלהם לא ריגוש את עולם ניהול הכדורסל לאחרונה

אבל אני דווקא כן חושב שכריספול הוא האדם הנכון לסגל של הסאנס והמחיר ממש לא נורא, אני מסתמך בעיקר על העונה הנפלאה שראינו מכריספול העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 12:30 am 
מנהל פורום

לאוקלהומה יש כרגע מספר שהוא אולי חסר תקדים של לא פחות מ-17 (!!) בחירות סיבוב ראשון עד 2027.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 12:49 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
לאוקלהומה יש כרגע מספר שהוא אולי חסר תקדים של לא פחות מ-17 (!!) בחירות סיבוב ראשון עד 2027.

טראסט דה פרוסס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 2:36 am 
Junior

B.Grant44 כתב:
מעריך שאף קבוצה בקיץ הקרוב לא תציע לשרודר חוזה ארוך טווח במשכורת של 15 מיליון. מבין את הרתיעה מלשלם 80+ מיליון לארבע שנים על ואן וליט, אבל הוא לפחות שווה את ההימור. יכול לשדרג מאוד את פניקס או הניקס (דטרויט, לעומת זאת, לא צריכה ללכת עליו כשהיא בתחילתו של תהליך בנייה מחדש).

אני חושב שאתה קופץ על העגלה של ואן-ווליט מהר מדי לסכומים כאלה. הבחור נתן 6 משחקים טובים בפלייאוף הקודם כשחקן שישי בקבוצה של קוואי. לא ממש היה קיים עד אמצע גמר המזרח מול מילווקי.
בעונה הנוכחית הוא נתן קפיצה מרשימה בסקורינג ובאסיסטים, אבל נשאר על 41% לא יעיל מהשדה... עונה מלאה אחת כשחקן מוביל לא תשכנע אותי לתת 90M בחוזה ארוך טווח.
ועם כל זה שהוא רק קפץ לתודעה שלנו בפלייאוף הקודם, אז ואן-ווליט בן 26, שנה אחת בסה"כ יותר צעיר משרודר.
ביחס ללא מעט חוזים קיימים בליגה, והעובדה ששרודר בסה"כ בן 27, אני בהחלט רואה מצב שהוא מקבל הצעה סביב ה-55M ל-4 שנים בהתאם להשלכות קורונה.
אינסטנט אופנס מהספסל כמו שהוא נותן אני רואה במעט מאוד קבוצות בליגה (דינווידי, לו וויליאמס, קלארקסון ואולי גם רוס ובוגדנוביץ' - זהו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 7:36 am 
Hall of Famer

יוסטון נראית במכירת חיסול, שולחת את קובינגטון לבלייזרס בתמורה לאריזה, הבחירה ה-16 השנה ועוד בחירת סיבוב ראשון עתידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 7:40 am 
Hall of Famer

וואו. הולידי לבאקס עבור היל, בלדסו ובחירות עתידיות שלא פורסמו עדיין. הולידי מעולה. יש להם חור כעת בבקאפ פוינט אבל תמיד ניתן לאסוף מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 7:45 am 
Senior

מה יוצא לניו אורלינס מזה?

אוקי אני רואה שזה 3 בחירות סיבוב 1. מניח שהרבה תלוי בתנאים. בלדסו והיל לא אמורים לשחק בפליקנס אני מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 7:47 am 
Hall of Famer

למה שבלדסו לא ישחק? מי ירכז את ציון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 7:49 am 
Senior

לא יודע אבל למה להביא את בלדסו שהוא פחות טוב מגרו הולידיי בהכל ויש לו ערך מסוים בשוק אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 9:26 am 
Senior

ואוו ומילווקי מחתימים את בוגדנוביץ בסיין אנד טרייד בשביל דוויצ'נזו, אילאסובה ודיג'יי וילסון

אחלה ערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 9:29 am 
Senior

אחלה צעדים של מילווקי - המחיר בשביל הולידיי עם ה3 בחירות דראפט היה נראה לי קצת גבוה בהתחלה, אבל עכשיו עם בוגדן-בוגדן זה כבר ממש נראה כמו הליכה על הכול ובנייה של אחלה חמישייה.
יצטרכו עוד לבנות ספסל איכשהו, אבל בוגדנוביץ' זו התאמה שאני מאוד מאוד אוהב ליד יאניס וג'רו יופי של שחקן (גם אם אולי מעט אוברייטד הקיץ הזה).
התחלה מאוד מעניינת שלהם לאוף סיזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 9:31 am 
Senior

לבלדסו יש חוזה לעוד 3 שנים גם. אמנם לא החוזה הכי מופרך בליגה, אבל אני חושב שהוא שחקן שדרך במקום ואפילו התדררדר והוא מבוגר יותר מג'רו, למרות שזה לא מרגיש ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 9:39 am 
Hall of Famer

מדהים מה שדיווחים על ג'יימס הארדן לברוקלין יכולים לעשות. מילווקי מזיזים חצי קבוצה כדי שיאניס יהיה מרוצה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 9:59 am 
Sophomore

Yuval כתב:
ואוו ומילווקי מחתימים את בוגדנוביץ בסיין אנד טרייד בשביל דוויצ'נזו, אילאסובה ודיג'יי וילסון

אחלה ערב.

לא מצליח להבין את הצד של סקרמנטו בטרייד הזה. דיווינצ'נזו ווילסון זה פוטנציאל בינוני לכל היותר ואיליאסובה כבר מבוגר. מה זה נותן להם כקבוצה בבנייה? נראה לי שאפשר היה להוציא מטרייד על בוגדנוביץ' משהו הרבה יותר רלוונטי עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 10:05 am 
Sophomore

ועכשיו אני רואה שניו אורלינס מקבלת בנוסף ל3 בחירות גם שתי אופציות להחלפת בחירות. נשמע כמו מחיר מופקע עבור הולידיי, שאני מאוד מעריך, אבל הוא בכל זאת לא כוכב אמתי בליגה, לא כל כך צעיר, ופציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 10:08 am 
Senior

בנוסף למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 10:10 am 
Junior

מרשים מאוד ואמיץ מאוד מצד מילווקי. שינוי קונספציה ביחד עם התאמה מצוינת וחכמה.
הבינו שהעומק ואחד הספסלים הטובים בליגה לא עובד להם, אז הלכו ALL-IN על חמישייה סופר איכותית ומאוזנת, כשהם מפרקים את הספסל.
וחשוב מכך - הבינו שבשביל סיכוי לטבעת הם חייבים להחליף את בלדסו בשחקן טוב יותר, האופציות הריאליות והזמינות היו פול והולידיי, והם השיגו את האחרון בטרייד טוב.

בנוגע לטרייד של הולידיי על בלדסו... יש כמובן הימור מסוים. השאלה הגדולה היא אם יאניס יישאר בעקבות זה. אם כן - הפליקנס יסתפקו ב-3 בחירות סוף סיבוב 1....
שזה בסדר סה"כ, אבל יכלו גם להשיג יותר מזה על הולידיי, בייחוד כשהם בולעים את בלדסו בתהליך.
אבל.. אם יאניס הולך בעונה הבאה, אז הפליקנס פשוט יחגגו עם 2 בחירות לוטרי כנראה, ואופציה ל-2 SWAPS לאחר מכן. 4 שנים של טירוף.

אז ההימור מעניין, אבל אם אני הפליקנס, הייתי מתעקש קצת על איזשהו נכס צעיר שהוכיח את עצמו בליגה (כמו דיווינצ'נזו), במחיר של ויתור על בחירה אחת.
מעבר לכך, אני חושב שדנבר יצטערו שהם לא פעלו להביא את הולידיי. הייתה להם הזדמנות להרכיב חמישייה מחשמלת, ולפי הטרייד של מילווקי, המחיר לא היה דורש מהם את פורטר JR אפילו.
יכלו להקריב 3 בחירות סיבוב 1 (שיהיו נמוכות כי ג'מאל ויוקיץ' חתומים) + גארי האריס נניח (חוזה ואישיות עדיפים בשביל הפליקנס מבלדסו) בשביל חמישיה מצוינת של מארי-הולידיי-בארטון-גראנט-יוקיץ' + פורטר JR ומונטה מוריס. סיכוי אמיתי לטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 10:15 am 
Sophomore

https://bleacherreport.com/articles/269 ... edsoe-more

"ESPN's Adrian Wojnarowski reported the Pelicans will receive three future first-round picks in the deal, which will also feature pick swaps"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 10:23 am 
Senior

יואי כתב:
https://bleacherreport.com/articles/2691656-report-jrue-holiday-traded-to-bucks-from-pelicans-for-eric-bledsoe-more

"ESPN's Adrian Wojnarowski reported the Pelicans will receive three future first-round picks in the deal, which will also feature pick swaps"

זה כל הטרייד. למה שהפליקנס ירצו את ה-55 מיליון דולר לעוד 3 עונות של בלדסו בן 31?

בהנחה שיאניס חותם (שזה כמובן ההנחה), אין שום סיבה שמילווקי יהיו מחוץ לפלייאוף במזרח בחמש שנים הקרובות. אז כל אופציות ההחלפה למיניהן לא מאוד מעניינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 10:27 am 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:
מדהים מה שדיווחים על ג'יימס הארדן לברוקלין יכולים לעשות. מילווקי מזיזים חצי קבוצה כדי שיאניס יהיה מרוצה.

יש להם ברירה אחרת?
אם יאניס עוזב הם יכולים לסגור את הקבוצה לעשור הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 10:34 am 
Junior

יואי כתב:
Yuval כתב:

אחלה ערב.

לא מצליח להבין את הצד של סקרמנטו בטרייד הזה. דיווינצ'נזו ווילסון זה פוטנציאל בינוני לכל היותר ואיליאסובה כבר מבוגר. מה זה נותן להם כקבוצה בבנייה? נראה לי שאפשר היה להוציא מטרייד על בוגדנוביץ' משהו הרבה יותר רלוונטי עבורם.

לא היו לסקרמנטו המון ברירות. בוגדנוביץ' סיים חוזה, וכנראה אחד הצדדים או שניהם לא רצו שהקשר הזה יימשך. דבר שני - אילו אופציות עדיפות אתה רואה? אני חושב שהלייקרס הציעו את קוזמה בעונה שעברה (עדיף על דיווינצ'נזו בעיניי) והם סירבו.
אני לא יודע אם קוזמה עדיין על הפרק, אני לא חושב שממפיס הייתה מוותרת על ברנדון קלארק ו-ווינסלו על בוגדנוביץ' בן ה-28 כשיש לה את דילון ברוקס, ובטח דנבר לא הייתה מוותרת על פורטר JR בשבילו.
לפיניקס לא הייתה דרך לאזן את השכר גם אם הייתה מוכנה לוותר על ג'ונסון, ברידג'ס או הבחירה תמורתו, דרק ווייט בעיניי לא עדיף על דיוויצ'נזו (וגם הספרס לא בכיוון כרגע), וגם לא קולבר או אוקוגי במינסוטה שמתמקדת בחוזה של ביזלי.
בקיצור, עברתי כמה דקות על האופציות ברחבי הליגה, ואני לא חושב שהיו לסקרמנטו ממש ברירות (חוץ מלהרים טלפון חוזר לפלינקה שכנראה יסרב), בהנחה שהשידוך בינם לבין בוגדנוביץ' נועד להיגמר הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 10:41 am 
Senior

Yuval כתב:
יואי כתב:
https://bleacherreport.com/articles/2691656-report-jrue-holiday-traded-to-bucks-from-pelicans-for-eric-bledsoe-more

זה כל הטרייד. למה שהפליקנס ירצו את ה-55 מיליון דולר לעוד 3 עונות של בלדסו בן 31?

בהנחה שיאניס חותם (שזה כמובן ההנחה), אין שום סיבה שמילווקי יהיו מחוץ לפלייאוף במזרח בחמש שנים הקרובות. אז כל אופציות ההחלפה למיניהן לא מאוד מעניינות.

אני מסכים, אני חושב שחלק מהבחירות הוכנסו לטרייד כדי להמתיק את הגלולה של בלדסו שהפליקאנס קיבלו.

אני מסכים שמילווקי דפקו את עצמם אם יאניס עוזב (והם ויתרו על מיליארד בחירות דראפט), אבל אני חושב שהלילה הם עשו בערך הכי הרבה שהם יכלו כדי לגרום לו לא לעזוב. והאמת שמידלטון, בוגדנוביץ' והולידיי זו שלישייה ממש סבבה גם בלי יאניס - כלומר לא קבוצה שתאבק על בחירות 1-4 בשנים הבאות גם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bluey, Google [Bot], Hacohen ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: