מאסטר כתב:
יואי כתב:
Yuval כתב:
ואוו ומילווקי מחתימים את בוגדנוביץ בסיין אנד טרייד בשביל דוויצ'נזו, אילאסובה ודיג'יי וילסון
אחלה ערב.
לא מצליח להבין את הצד של סקרמנטו בטרייד הזה. דיווינצ'נזו ווילסון זה פוטנציאל בינוני לכל היותר ואיליאסובה כבר מבוגר. מה זה נותן להם כקבוצה בבנייה? נראה לי שאפשר היה להוציא מטרייד על בוגדנוביץ' משהו הרבה יותר רלוונטי עבורם.
לא היו לסקרמנטו המון ברירות. בוגדנוביץ' סיים חוזה, וכנראה אחד הצדדים או שניהם לא רצו שהקשר הזה יימשך. דבר שני - אילו אופציות עדיפות אתה רואה? אני חושב שהלייקרס הציעו את קוזמה בעונה שעברה (עדיף על דיווינצ'נזו בעיניי) והם סירבו.
אני לא יודע אם קוזמה עדיין על הפרק, אני לא חושב שממפיס הייתה מוותרת על ברנדון קלארק ו-ווינסלו על בוגדנוביץ' בן ה-28 כשיש לה את דילון ברוקס, ובטח דנבר לא הייתה מוותרת על פורטר JR בשבילו.
לפיניקס לא הייתה דרך לאזן את השכר גם אם הייתה מוכנה לוותר על ג'ונסון, ברידג'ס או הבחירה תמורתו, דרק ווייט בעיניי לא עדיף על דיוויצ'נזו (וגם הספרס לא בכיוון כרגע), וגם לא קולבר או אוקוגי במינסוטה שמתמקדת בחוזה של ביזלי.
בקיצור, עברתי כמה דקות על האופציות ברחבי הליגה, ואני לא חושב שהיו לסקרמנטו ממש ברירות (חוץ מלהרים טלפון חוזר לפלינקה שכנראה יסרב), בהנחה שהשידוך בינם לבין בוגדנוביץ' נועד להיגמר הקיץ.
הקינגס גם היו מסתכנים בכך שבוגדן יחתום עם אטלנטה על טיוטת חוזה עם משכורת התחלתית גבוהה מאוד (לפי המשכורות שמילווקי נותנת, הוא הולך להרוויח 18 מיליון - אטלנטה היתה יכולה להציע באזור ה22 מיליון עם ירידה משנה לשנה, לא חסר להם קאפ ספייס). הם היו צריכים להחליט בין בוגדן להילד, יכול להיות שלא היה ביקוש גבוה לאחרון והיו מקבלים עליו אפילו פחות. עכשיו הרוויחו את הילד בחזרה, כשחקן חמישייה מרוצה, ויוק רנדיב דיבר עליו במונחים של קארי כשהוא רק הגיע כרוקי תמורת קאזינס. דיוינצ'נזו לא מוכשר כמו בוגדן, אבל קשוח ומגוון, אחלה שחקן שישי והוא על חוזה רוקי שיהיה נוח יותר להאריך בהשוואה לסטטוס הבעייתי של בוגדן כפרי אייג'נט מוגבל. צריך גם לזכור שבוגדן לא ילד, למרות הקילומטארז' הקצר שלו בליגה...כבר בן 28.
אפרופו אטלנטה, היתה שמועה שהם מעוניינים בהולידיי תמורת הבחירה השישית, אולי נפלה בגלל שהוא לא הסכים לוותר על אופציית השחקן בחוזה שלו ובכך להיות יותר מהשכרה לעונה אחת. עכשיו כשהוא ובוגדן ירדו מהפרק, יהיה מעניין לראות מה ההוקס יעשו מחר בדראפט ובפרי אייג'נסי בכלל.