סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כריס פול בפיניקס
הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 6:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פרסטי מצד OKC עשה המון טעויות בסיבוב מספר 1. מאמנים לא מתאימים, סגנון משחק מיושן, רול פליירים חד-גוניים מדי וכמובן הזוועה שהיא הטרייד האומלל על הארדן. היה לו סופרסטאר ביד שהוא עצמו בחר והוא לא זיהה את זה והרס במו ידיו (עם עזרה מהבעלים שהתקמצנו) שושלת פוטנציאלית מפוארת.
אבל המהלכים שלו לקראת בנייה מחדש הם ממש אחלה.
נראה שהוא הצליח למקסם את הנכסים מראסל ווסטברוק ופול ג׳ורג׳.
גם הטרייד הזה הוא מוצלח מבחינת OKC.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 6:40 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
״בכל מחיר״? לול.

אני אוותר על ההמשך הארוך שבו אנחנו שוב מגיעים לנוסחא הבאה שלך:

1) תשיג שחקנים טובים בדראפט
2) תתחיל לנצח יותר משחקים מקבוצות אחרות כך שלא יהיו לך בחירות דראפט מאוד גבוהות שוב
3)??????????
4) אליפות!

חוץ מלול, יש לך איזשהו משהו קונקרטי להגיד על מה שכתבתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 6:41 am 
Junior

ATT - באמת הגישה והתאוריה שלך היא לא להישאר באמצע, להחליט לכאן או לכאן, ואת זה בדיוק פיניקס עשו עם פול - במקסימום שהם יכולים.
ולזכותם ייאמר שעדיין יש להם איזשהו עתיד עם קאם ג'ונסון, ברידג'ס והבחירה ה-10 לצד בוקר ואייטון הצעירים.
במידה וזה יתחבר באמת, ופיניקס יעשו ריצה לא צפויה בצמרת המערב, את שלושתם הנכסים הראשונים הם גם יוכלו להעביר בשביל עוד יותר כאן ועכשיו. (בתקווה שתמורת שחקן סביב ה-28-29 ולא 35)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 6:42 am 
Junior

Att כתב:
אגב, פול הגיב על הטרייד הזה? הוא בכלל רוצה להגיע לשם?

התבטא עוד במהלך העונה שעברה כמה הוא אוהב את מונטי וויליאמס. לדעתי הוא מרוצה... (למרות שזה מרחיק אותו מטבעת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 6:46 am 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:
״בכל מחיר״? לול.

אני אוותר על ההמשך הארוך שבו אנחנו שוב מגיעים לנוסחא הבאה שלך:

1) תשיג שחקנים טובים בדראפט
2) תתחיל לנצח יותר משחקים מקבוצות אחרות כך שלא יהיו לך בחירות דראפט מאוד גבוהות שוב
3)??????????
4) אליפות!

חוץ מלול, יש לך איזשהו משהו קונקרטי להגיד על מה שכתבתי?

כל מה שכתבתי, אולי? מעניין כמה גבוה תטפס על העץ הנוכחי.

לול כי ״בכל מחיר״ כשאתה מתייחס להחתמה של רדיק ופייבורז זה בדיחה אז צחקתי עליך/ממנה.

פיניקס מחתימים שחקן טופ 5 בליגה בלי לוותר על הקור או על בחירת לוטרי אחרי שהם נהיו טובים מדי בשביל להשיג בחירות דראפט גבוהות זה ליטרלי התכנית שאתה חושב שהמצאת. אני מתקשה להבין אם אתה סתם מטריל (בהצלחה מדהימה, כפי שציינתי בעבר) או שאלו באמת המחשבות שעוברות לך בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 6:48 am 
Hall of Famer

יובל, אתה טוען שפול הוא טופ5 בליגה?
אני לא בטוח שהוא אי-פעם היה בלבל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 6:49 am 
Senior

בעמדה שלו, ברור שהוא טופ 5 בליגה, איך זה קרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 6:51 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
ATT - באמת הגישה והתאוריה שלך היא לא להישאר באמצע, להחליט לכאן או לכאן, ואת זה בדיוק פיניקס עשו עם פול - במקסימום שהם יכולים.
ולזכותם ייאמר שעדיין יש להם איזשהו עתיד עם קאם ג'ונסון, ברידג'ס והבחירה ה-10 לצד בוקר ואייטון הצעירים.
במידה וזה יתחבר באמת, ופיניקס יעשו ריצה לא צפויה בצמרת המערב, את שלושתם הנכסים הראשונים הם גם יוכלו להעביר בשביל עוד יותר כאן ועכשיו. (בתקווה שתמורת שחקן סביב ה-28-29 ולא 35)

אין לי משהו נגד פיניקס וה-FO הנוכחי שלה.
אני כאמור לא חושב שזה מהלך נוראי.
יש להם כבר core לא רע בכלל
אם הם רוצים פלייאוף אז אחלה
ואולי אולי הם יצליחו לדוג כוכב בבחירה העשירית בדראפט הקרוב..

אני אישית חושב שהם עדיין לא במצב שבו הם צריכים לחשוב על מהלכים של נצחון כרגע.
אני מעריך שהאפסייד של הפרויקט הזה הוא לא יותר מסיבוב שני בפלייאוף (סביר מאוד להניח סיבוב ראשון).
לא בטוח שזה שווה וויתור על נכסים עתידיים. זה בכל מקרה לא המהלך שאני הייתי עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 6:53 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
בעמדה שלו, ברור שהוא טופ 5 בליגה, איך זה קרוב?

כתבת טופ5 בליגה, לא טופ5 בעמדה שלו.
ברור שהוא עדיין כוכב.
ברור שהוא יכול לשדרג את פיניקס בשנה-שנתיים הקרובות ופוטנציאלית להביא אותם לפלייאוף.
אין לי וויכוח עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 6:53 am 
Junior

Att כתב:
פרסטי מצד OKC עשה המון טעויות בסיבוב מספר 1. מאמנים לא מתאימים, סגנון משחק מיושן, רול פליירים חד-גוניים מדי וכמובן הזוועה שהיא הטרייד האומלל על הארדן. היה לו סופרסטאר ביד שהוא עצמו בחר והוא לא זיהה את זה והרס במו ידיו (עם עזרה מהבעלים שהתקמצנו) שושלת פוטנציאלית מפוארת.
אבל המהלכים שלו לקראת בנייה מחדש הם ממש אחלה.
נראה שהוא הצליח למקסם את הנכסים מראסל ווסטברוק ופול ג׳ורג׳.
גם הטרייד הזה הוא מוצלח מבחינת OKC.

עצם זה שהוא הגיע למצב והרכיב את הקבוצה ההיא בOKC דרך הדראפט זה פלוס עצום שקרה מעט מאוד לאורך ההיסטוריה.
אכן מקסם בצורה מושלמת את הנכסים מווסטברוק וג'ורג', ולזכותו ייאמר גם שאוקלהומה הרכיבה מהר מאוד קבוצה שמתיימרת לעשות קולות אחרי שדוראנט עזב, במקום להירקב 5-10 שנים בריבילדינג - לא דבר פשוט בכלל.
נכון, זה לא התחבר ולא עבד, אבל על עצם הניסיון והיכולת להביא את ג'ורג' מגיע לו קרדיט, וכמובן שגם על זה הוא התגבר יפה מאוד עם שג"א, אוברה ומיליארד בחירות דראפט, כשאפילו נהנה בדרך מריצת פלייאוף מפתיעה.
אז אמנם יכל להשיג טיפה יותר על שרודר כמו שכתבתי בת'רד אחר, אבל העתיד של אוקלהומה מאוד ורוד, ויהיה מעניין לראות עוד כמה זמן הם יחזרו להיות רלוונטיים. מניח שתהיה בחירת לוטרי גבוהה כבר ב-21'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 7:02 am 
Junior

Att כתב:
אני אישית חושב שהם עדיין לא במצב שבו הם צריכים לחשוב על מהלכים של נצחון כרגע.
אני מעריך שהאפסייד של הפרויקט הזה הוא לא יותר מסיבוב שני בפלייאוף (סביר מאוד להניח סיבוב ראשון).
לא בטוח שזה שווה וויתור על נכסים עתידיים. זה בכל מקרה לא המהלך שאני הייתי עושה.

דווין בוקר מאותת שהוא רוצה ללכת. יש דיבור שהוא מעוניין להתאחד עם קאט בעתיד הקרוב. זה משנה במשהו את החשיבה שלך?

Yuval כתב:
פיניקס מחתימים שחקן טופ 5 בליגה בלי לוותר על הקור או על בחירת לוטרי אחרי שהם נהיו טובים מדי בשביל להשיג בחירות דראפט גבוהות זה ליטרלי התכנית שאתה חושב שהמצאת.

מסכים עם רוח הדברים שלך, אבל פיניקס מוותרת על שחקן שהוא חלק אינטגרלי מה-CORE - השלישי בטיבו בקבוצה בגיל 24, ושחקן שנתן קפיצה מאז שהצטרף.
בנוסף אליו היא כן יכולה לאבד בחירת לוטרי בעונה הבאה כי המערב הוא לא טיול, הפלייאוף לא מובטח להם, וכמובן שיכולות לקרות גם פציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 7:04 am 
Senior

כתבתי שהרבה תלוי במה שאתה/הם חושבים על אוברה.
אני חושב שהאפסייד שלו מוגבל, אבל אם אתה חושב שיש לו פוטנציאל להיות אולסטאר אז זה משנה דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:10 am 
Hall of Famer

אני אכתוב את הרשימות שלי כנראה שבוע הבא, כשהערפל קצת יתפזר.
אבל רק אציין שקרי, דונצ׳יץ׳, מארי. ולילארד בוודאות לפני פול. יכול להיות שהוא חמישי (עדיין לא סגור על זה) אבל הוא בטוח לא רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:12 am 
Senior

אחד אחרי חן ליפין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:44 am 
Hall of Famer

אטט, חייב לומר שאני ממש לא מסכים איתך, פיניקס עשתה מהלך נהדר, הוא גם יעזור לה להגיע לפלייאוף השנה (אולי אפילו סיבוב שני? או גמר מערב?) ולתת ניסיון חשוב לבוקר ואייטון, ובשנה הבאה היא יכולה לנפנף בחוזה הנגמר של פול ולהביא בטרייד סופרסטאר או אולסטאר לשחק ליד בוקר ואייטון (נניח-במקום שבוקר ילך לשחק עם קא"ט במינסוטה, קא"ט יבוא לפיניקס?) כשעד אז, בתקווה, כבר יהיה עליהם טיקט של סטארים צעירים שבהחלט יכולים לעשות רעש בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 9:22 am 
Junior

גמר מערב כשיש את הלייקרס-קליפרס-גולדן סטייט-דנבר? נראה לי מופרך. אני גם חושב שדאלאס (אם פורזינגיס בריא) ופורטלנד לא נחותות מפיניקס.
בשביל להביא סופרסטאר או אולסטאר בעונה הבאה היא תצטרך הרבה יותר מהחוזה הנגמר של פול... אני לא בטוח שברידג'ס, קאם ג'ונסון או הבחירה ה-10 יוכיחו שהם כאלה.
לצורך העניין, ברנדון אינגרם וגילגס-אלכסנדר היו שווים הרבה יותר מברידג'ס וקאם ג'ונסון, ואין לדעת מה יקרה עם הבחירה כרגע.
גם אם איכשהו שחקן כמו קריס מידלטון או אולדיפו יגיעו לפיניקס במקום החוזה הנגמר פול, אני לא יודע עד כמה זה יעשה את דווין בוקר שמח לטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 9:29 am 
Hall of Famer

הלייקרס כרגע פייבוריטים לקחת את המערב בגדול, מסכים, אבל הקליפרס (בטח כשלוקחים בחשבון את הנטייה של ג'ורג' להיפצע ואת האובדן האפשרי של הארל) ודנבר לא כאלו מפחידות וגולדן סטייט לדעתי גם לא תחזור למה שהייתה, גרין התדרדר מאוד בשנה-שנתיים האחרונות ואני לא בטוח שגם קליי וגם קארי יחזרו ל-100% ממה שהיו, הם יהיו קבוצה טובה, אבל לחזור לעילית של הליגה זה בהחלט טעון הוכחה. אני כן חושב שלפיניקס בסגל הנוכחי בהחלט יש סיכוי מצוין להגיע לפלייאוף וסיכוי סביר לעבור סיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 10:05 am 
Junior

סם פרסטי עושה עבודה טובה מאוד בOKC נכון לעכשיו. כמובן נשאלת השאלה איך הוא יצליח לממש את הנכסים המעולים שהוא אסף עד כה.

הוא מחזיק המון (המון) בחירות דראפט, יש לו שחקן עם פוטנציאל אולסטאר (שגא) ובעייני לא פחות חשוב - הוא עשה את כל זה בלי לבזות את הרפנצ'ייז והקבוצה (ועל הדרך לא להפסיד אף פלייאוף כבר המון שנים).

ואני באמת לא מבין מה יכול להיות רע בטרייד על פול. אוברה אחלה שחקן אבל עוד שנה הוא מסיים חוזה ואני ממש לא בטוח שעליו פיניקס תרצה לשפוך את ה20+ מיליון לעונה. מעבר לזה את ההתפחות של מי הוא דפק? של רוביו? טיילר ג'ונסון?
זה משפר את הקבוצה באופן מיידי בלי לפגוע כמעט בכלום לטווח הארוך. אני לא רואה פה שום חסרון מצד פיניקס (אני כמו יובל, לא רואה באוברה אולסטאר וגם לא שחקן ששווה את החוזה הבא שלו שיהיה שדרוג מה15 מיליון שהוא מרוויח עכשיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 11:03 am 
Senior

מה שהכי מרשים בהקשר של פרסטי זה את כל מה שבסופו של דבר הוא הוציא על ווסטברוק - אם מאחדים את הטרייד על ווסטברוק והטרייד על פול, הוא קיבל אאל"ט 5 בחירות סיבוב ראשון + אוברה ורוביו, על שחקן שהיום יוסטון רוצה להעביר וכנראה תתקשה קצת למצוא קונים.

בהקשר של פיניקס, אני יכול לקבל את הטענה שהם שילמו יותר מדי על פול בגיל 35, למרות שאני מצטרף לחבורה שלא עד כדי-כך מעריכה את אוברה, בעיקר לא בשנה האחרונה לחוזה, אבל אני באמת לא מבין את הטענות נגד ה'לנצח עכשיו'.
פיניקס הרגע הייתה חזק במאבקים על הפלייאוף, הכוכב הגדול שלה כבר ביקש לעזוב, והם הביאו את אחד הרכזים הטובים בליגה ואולי את זה שהכי מתאים לשחק ליד בוקר ואייטון ולאפשר הזדמנות לבחון אם הם for real או סתם אוגרי סטטיסטיקה.
לפיניקס לא היו עוד הרבה הזדמנויות לאסוף כוכב מהדראפט לפני שבוקר בורח, קבוצה לאליפות הם לא בונים בעתיד הקרוב והם עשו מהלך שנותן להם הזדמנות להיות קבוצה רלוונטית סוף סוף (מה, אין להם שום סיכוי נגד דנבר בסדרת פלייאוף בהרכב הזה?), אני לא מבין איך מבחינה אסטסטרגית זה מהלך גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 11:12 am 
Sophomore

זה לא מהלך גרוע וגם לא מהלך מעולה. לא תמיד הציון חייב להיות קיצוני. זה בסך הכל טרייד סביר שלא הולך לחרב את עתיד הפרנצ'ייז (למעט האפשרות שאוברה יתברר כסופרסטאר - אפשרות קלושה) וגם לא הולך להביא את פיניקס לאיזה הישג מטורף (אלא אם כן פול בן ה-35 יעזור להם להגיע לפחות לגמר המערב - גם כן, אפשרות קלושה).

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 11:13 am 
Junior

3 בחירות סיבוב 1 פרסטי קיבל על ווסטברוק ופול בסה"כ, שזה עדיין מאוד יפה, במיוחד שיש לו גם נכס כמו אוברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 11:59 am 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
זה לא מהלך גרוע וגם לא מהלך מעולה. לא תמיד הציון חייב להיות קיצוני. זה בסך הכל טרייד סביר שלא הולך לחרב את עתיד הפרנצ'ייז (למעט האפשרות שאוברה יתברר כסופרסטאר - אפשרות קלושה) וגם לא הולך להביא את פיניקס לאיזה הישג מטורף (אלא אם כן פול בן ה-35 יעזור להם להגיע לפחות לגמר המערב - גם כן, אפשרות קלושה).

איך היית מגדיר טרייד טוב? פיניקס התחזקה די משמעותית (בהנחה ופול לא יחווה צלילה חדה מדי ביכולת) והיא ויתרה על יחסית מעט מאוד.
פיניקס סגרה אסור שלם בו לא הייתה בפלייאוף אפילו פעם אחת ( רק סקרמנטו עם רצף אי הופעות ארוך יותר) ואם היא מעמידה קבוצה שעולה לפלייאוף או אפילו שווה סיבוב שני זה חתיכת שיפור.
אז נכון, הם לא קונטנדורים (ולמען האמת לא נראה לי שאייטון ובוקר הם מספרי 1-2 בקונטנדרית) אבל הם בהחלט נראים כרגע כמו קבוצת פלייאוף, דבר שלא היה שם ים זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 12:01 pm 
מנהל פורום

וזה גם יכול להסתיים בריצת פלייאוף מאוד נחמדה עם חמישיה של רוביו, שגא, אוברה ?גלינרי? ואדאמס

יש דיבורים על אדאמס לבוסטון, אבל מה בוסטון יתנו בתמורה? היוורד? אולי בעצם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 12:22 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
יש דיבורים על אדאמס לבוסטון, אבל מה בוסטון יתנו בתמורה? היוורד? אולי בעצם

מבחינת בוסטון, זה לא רע, אבל הייתי מחפש טרייד קצת יותר רחב, נניח הייוורד+קאנטר על אדאמס+רוביו. בוסטון מרוויחה סנטר פותח ורכז מחליף, שתי נקודות חלשות יחסית אצלה, אוקלהומה שהולכת לבנייה מחדש מפנה את החוזה הארוך יותר של רוביו לטובת חוזה קצר וקטן של קאנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 12:24 pm 
מנהל פורום

מי יהיה הרכז של אוקלהומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]