סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כריס פול בפיניקס
הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 12:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
מי יהיה הרכז של אוקלהומה?

נשלח להם את טרמונט ווייטרס, רק שיוסיפו בחירת סיבוב ראשון לא מוגנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 12:51 pm 
Junior

rony כתב:
uriel17 כתב:
יש דיבורים על אדאמס לבוסטון, אבל מה בוסטון יתנו בתמורה? היוורד? אולי בעצם

מבחינת בוסטון, זה לא רע, אבל הייתי מחפש טרייד קצת יותר רחב, נניח הייוורד+קאנטר על אדאמס+רוביו. בוסטון מרוויחה סנטר פותח ורכז מחליף, שתי נקודות חלשות יחסית אצלה, אוקלהומה שהולכת לבנייה מחדש מפנה את החוזה הארוך יותר של רוביו לטובת חוזה קצר וקטן של קאנטר.

אני לא חושב שיש הבדלים גדולים בין אדאמס לתייס, ולא בשביל זה הייתי מוותר על הייוורד השנה, שלמרות העובדה שהוא פציע נתן יופי של עונה. גם רוביו ב-12-13 דקות מתחת לקמבה לא יהיה ממש אפקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 1:02 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
rony כתב:
uriel17 כתב:
יש דיבורים על אדאמס לבוסטון, אבל מה בוסטון יתנו בתמורה? היוורד? אולי בעצם

מבחינת בוסטון, זה לא רע, אבל הייתי מחפש טרייד קצת יותר רחב, נניח הייוורד+קאנטר על אדאמס+רוביו. בוסטון מרוויחה סנטר פותח ורכז מחליף, שתי נקודות חלשות יחסית אצלה, אוקלהומה שהולכת לבנייה מחדש מפנה את החוזה הארוך יותר של רוביו לטובת חוזה קצר וקטן של קאנטר.

אני לא חושב שיש הבדלים גדולים בין אדאמס לתייס, ולא בשביל זה הייתי מוותר על הייוורד השנה, שלמרות העובדה שהוא פציע נתן יופי של עונה. גם רוביו ב-12-13 דקות מתחת לקמבה לא יהיה ממש אפקטיבי.

לבוסטון אין אף גבוה נורמלי חוץ מתייס, ועם כל אהבתי אליו, מול סנטרים גדולים פיזית הוא עדיין מתקשה. לגבי רוביו כבקאפ של קמבה, קמבה כבר לא כ"כ בריא ולדעתי יעשה לו רק טוב לרדת לכיוון 28-30 דקות לאורך העונה הסדירה לפחות, מה שישאיר לרוביו 18-20 דקות סולידיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 1:15 pm 
Sophomore

מצטרף ליובל בעניין הזה. אני חושב שהטרייד הוא הימור מחושב. פול הוא יתרום לפניקס בקבלת החלטות, בניסיון ובאופי. אני מצפה לראות מבוקר ובעיקר מאייטון התקדמות משמעותית העונה. הם יכולים להגיע רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 1:39 pm 
Sophomore

sheky כתב:
חוצפן חיובי כתב:
זה לא מהלך גרוע וגם לא מהלך מעולה. לא תמיד הציון חייב להיות קיצוני. זה בסך הכל טרייד סביר שלא הולך לחרב את עתיד הפרנצ'ייז (למעט האפשרות שאוברה יתברר כסופרסטאר - אפשרות קלושה) וגם לא הולך להביא את פיניקס לאיזה הישג מטורף (אלא אם כן פול בן ה-35 יעזור להם להגיע לפחות לגמר המערב - גם כן, אפשרות קלושה).

איך היית מגדיר טרייד טוב? פיניקס התחזקה די משמעותית (בהנחה ופול לא יחווה צלילה חדה מדי ביכולת) והיא ויתרה על יחסית מעט מאוד.
פיניקס סגרה אסור שלם בו לא הייתה בפלייאוף אפילו פעם אחת ( רק סקרמנטו עם רצף אי הופעות ארוך יותר) ואם היא מעמידה קבוצה שעולה לפלייאוף או אפילו שווה סיבוב שני זה חתיכת שיפור.
אז נכון, הם לא קונטנדורים (ולמען האמת לא נראה לי שאייטון ובוקר הם מספרי 1-2 בקונטנדרית) אבל הם בהחלט נראים כרגע כמו קבוצת פלייאוף, דבר שלא היה שם ים זמן.

להגיד שהיא התחזקה משמעותית זה הגזמה או לכל הפחות קביעה נחרצת מדי.
הם איבדו את אוברה, שחקן של 19+6 באחוזים טובים שנחשב לשחקן הגנה טוב ו-high energy. הם החליפו את רוביו בפול שזה שדרוג משמעותי, אבל בעמדה של אוברה הם גם איבדו שחקן משמעותי וגם לא החליפו אותו, כלומר גם הסגל הפך לקצר יותר (ואין להם כסף להביא תחליף הולם).
בנוסף, אוברה בן 25 ופול בן 35. סיכוי גבוה מאוד שפול של העונה הבאה ושל עוד שנתיים יהיה פחות טוב מזה של העונה האחרונה (השאלה רק כמה), וסיכוי סביר שגם אוברה עדיין לא הגיע לפיק שלו.
בסך הכל זה אולי שדרוג מסוים ששיפר את הסיכויים שלהם להגיע לפלייאוף (לא משהו שהם בוודאות לא היו יכולים לעשות עם אוברה, ורוביו, ונכס אחר שבחירת הדראפט הייתה יכולה להניב להם).
המוטיבציה העיקרית בעיניי לעשות טרייד כזה היא לרצות את הכוכב שלך, מבחינה מקצועית נטו אני לא רואה פה איזה שדרוג מטורף.

לשם השוואה, הבלייזרס שהחליפו את אריזה בקובינגטון עשו טרייד ממש מצוין. שדרוג גדול לסגל, בלי לוותר על אף חתיכה אחרת, במחיר לא נורא בכלל.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 1:42 pm 
Sophomore

לא יודע איך זה קשור לנושא אבל נשגב מבינתי למה מישהו ירצה לאסוף את הבול עץ חסר התועלת שנקרא סטיבן אדאמס.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 1:47 pm 
Junior

rony כתב:
לבוסטון אין אף גבוה נורמלי חוץ מתייס, ועם כל אהבתי אליו, מול סנטרים גדולים פיזית הוא עדיין מתקשה. לגבי רוביו כבקאפ של קמבה, קמבה כבר לא כ"כ בריא ולדעתי יעשה לו רק טוב לרדת לכיוון 28-30 דקות לאורך העונה הסדירה לפחות, מה שישאיר לרוביו 18-20 דקות סולידיות.

בעיניי הבעיה של בוסטון היא הרבה יותר היעדר עומק בעמדות 3-4, ללא אף PF טבעי בסגל, מאשר סנטר נוסף בליגה שכבר אין בה ממש סנטרים טבעיים.
לתת את הייוורד משמע להישאר עם בור עוד יותר גדול בעמדה 4 - ללא פותח וללא מחליף, שאני לא רואה איך ובאיזו איכות הם יוכלו פתאום להשלים את החסר.
וכל זה בשביל סטיבן אדאמס, שיכול לעזור אמנם מול 'סנטרים גדולים פיזית', אבל חוץ מאמביד (שבוסטון עברה בסוויפ השנה) היא לא צפויה להיתקל בכזה בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 2:03 pm 
Senior

אני לא מבין את ההשוואה לטרייד של פורטלנד. אני אוהב את קובינגטון אבל הם ויתרו על שתי בחירות סיבוב ראשון בשביל להשיג את שחקן חמישיה מוצלח.

כריספול נבחר לחמישיה השניה של הליגה השנה.

זה פשוט מדהים כמה אנדרייטד שחקן יכול להיות. להגיד שאין שדרוג מקצועי זה מיינד בלואינג בעיני.

ושווה להזכיר שכל הריצה של פיניקס במהלך הבועה הייתה בלי אוברה בהרכב (הוא גמר את העונה בפברואר) ועם קאם ג'ונסון בחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 2:23 pm 
Junior

המסלול של פרסטי להשיג את השלל על ג'ורג' התחיל יותר מוקדם:
נתן את איבאקה עם חצי עונה אחרונה לחוזה למג'יק על סאבוניס ודיפו.
נתן את סאבוניס ודיפו על פול ג'ורג' (אולי הוא אפילו הפסיד לכאורה כאן?)
ואז את ג'ורג'

וכמובן אנחנו רואים שוב שפול שחקן טוב מווסטברוק אבל הוא השיג בחירות גם כשלקח את פול וגם כשמכר אותו בזמן שאף אחד לא רוצה את ווסטי עכשו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 2:24 pm 
Sophomore

אני לגמרי עם יובל פה. מה שפול עשה השנה באוק-סיטי היה מאוד מרשים. התרומה שלו לשורת הנצחונות היא הרבה מעבר לסטטיסטיקה (לא שזו רעה במיוחד). אין לי ספק שלעונה הקרובה, פיניקס משתפרת עם הטרייד הזה ושמה את עצמה בפוזיציה טובה לעשות פלייאוף.
בעיני, במקום שפיניקס נמצאת, יש חשיבות אדירה לבדוק מאיזה חומר בוקר (וגם אייטון, למרות שהוא צעיר יותר) באמת עשוי. כשרון ענק יש להם, כולנו יודעים. הוא כבר בחוזה השני שלו, ובתור פיניקס הייתי רוצה בשלב הזה לראות אותו בסיטואציה של הפלייאוף, בשביל לקבל מושג האם הוא באמת האיש שאני יכול ורוצה לבנות סביבו ולרוץ איתו בעשור הקרוב. פול מתאים באופן מושלם לפוזיציה הזו, של לדחוף את הקבוצה לפלייאוף, לתת דוגמא חיובית ואיכותית לחבר'ה הצעירים ולהפוך אותם למקצועיים יותר. לדעתי, השפעה חיובית של פול בשנתיים הקרובות על בוקר ואייטון (ושאר הצעירים), יחד עם השתפשפות במאבקי פלייאוף, יכולים להיות הגורמים ש"ילטשו" את פיניקס ויהפכו אותה מאוסף של כשרון לקבוצה מנצחת. אם זה מצליח, יש לכך ערך גדול בהרבה לעשור הקרוב של פיניקס מאשר התוחלת הממוצעת של בחירת סוף לוטרי ומטה. אם זה נכשל, אז אולי יש לך אינדיקציה שלבוקר אין את מה שצריך בשביל לתרגם את הכשרון הענק להצלחה קבוצתית, ולפחות אתה בפוזיציה שאתה עוד יכול לסחור בו בערך גבוה יחסית.

כמו שנאמר פה, המחיר הוא גבוה רק אם מעריכים את אוברה כאולסטאר עתידי. אני, באופן אישי, לא רואה את זה. האחוזים שלו בינוניים לחלוטין (פחות טובים משל ברידג'ס, פחות טובים גם משל עבדול נאדר שמגיע יחד עם פול. קמרון ג'ונסון אם אחוז כללי מהשדה נמוך יותר בגלל בחירת זריקות - אבל אחוזים מהשלוש גבוהים משמעותית. %eFG של אוברה נמוך משמעותית משל כל אחד מהם). והוא כנראה מצפה לקבל הרבה כסף בקיץ. לקבוצה עם פורוורדים צעירים ומבטיחים על חוזי רוקי כמו פיניקס, הוא לגמרי אקספנדאבל בעיני. לא יפתיע אותי אם לפחות אחד מהחבר'ה של פיניקס ייראה יותר טוב מאוברה כבר השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 2:28 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
לא יודע איך זה קשור לנושא אבל נשגב מבינתי למה מישהו ירצה לאסוף את הבול עץ חסר התועלת שנקרא סטיבן אדאמס.

כי הוא שחקן הגנה מצוין? ריבאונדר טוב (בעיקר בהתקפה)? קולע ב-60% מהשדה? הרבה ניסיון, כולל פלייאוף? כי באופן כללי יש לו שם של נוכחות מאוד חיובית בחדר הלבשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 2:30 pm 
Junior

idansha כתב:
וכמובן אנחנו רואים שוב שפול שחקן טוב מווסטברוק אבל הוא השיג בחירות גם כשלקח את פול וגם כשמכר אותו בזמן שאף אחד לא רוצה את ווסטי עכשו

יש עננה סביב פול בכל הקשור לפלייאוף. ווסטברוק גם לא להיט מהבחינה הזו, אבל בילה כמה פעמים בגמר המערב ופעם אחת בגמר של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 2:51 pm 
Sophomore

סטיבן אדאמס אחד השחקנים היציבים בליגה, נחשב לשחקן הכי קשוח בליגה, ואחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה, כזה שמשדרג את ההגנה של כל הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 3:01 pm 
Junior

sheky כתב:
חוצפן חיובי כתב:
זה לא מהלך גרוע וגם לא מהלך מעולה. לא תמיד הציון חייב להיות קיצוני. זה בסך הכל טרייד סביר שלא הולך לחרב את עתיד הפרנצ'ייז (למעט האפשרות שאוברה יתברר כסופרסטאר - אפשרות קלושה) וגם לא הולך להביא את פיניקס לאיזה הישג מטורף (אלא אם כן פול בן ה-35 יעזור להם להגיע לפחות לגמר המערב - גם כן, אפשרות קלושה).

איך היית מגדיר טרייד טוב? פיניקס התחזקה די משמעותית (בהנחה ופול לא יחווה צלילה חדה מדי ביכולת) והיא ויתרה על יחסית מעט מאוד.
פיניקס סגרה אסור שלם בו לא הייתה בפלייאוף אפילו פעם אחת ( רק סקרמנטו עם רצף אי הופעות ארוך יותר) ואם היא מעמידה קבוצה שעולה לפלייאוף או אפילו שווה סיבוב שני זה חתיכת שיפור.
אז נכון, הם לא קונטנדורים (ולמען האמת לא נראה לי שאייטון ובוקר הם מספרי 1-2 בקונטנדרית) אבל הם בהחלט נראים כרגע כמו קבוצת פלייאוף, דבר שלא היה שם ים זמן.

בעיני זה טרייד לא טוב.
כאמור ויתרו על אחלה שחקן (בעיני), צעיר ועם פוטנציאל, והביאו שחקן שכנראה ישדרג אותם בטווח הקרוב, אבל להערכתי לא מספיק בשביל אפילו לעבור סיבוב בפלייאוף.
פיניקס אולי לא מספיק גרועים כדי שטרייד כזה יהיה ממש גרוע, אבל גם לא מספיק גרועים כדי שזה יהיה טרייד טוב. בעיני עדיף היה להם להשיג עוד חתיכה בפאזל עם איזשהו אופק עתידי.
לאוקלהומה זה טרייד מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 3:03 pm 
Senior

ido כתב:
אני לגמרי עם יובל פה. מה שפול עשה השנה באוק-סיטי היה מאוד מרשים. התרומה שלו לשורת הנצחונות היא הרבה מעבר לסטטיסטיקה (לא שזו רעה במיוחד). אין לי ספק שלעונה הקרובה, פיניקס משתפרת עם הטרייד הזה ושמה את עצמה בפוזיציה טובה לעשות פלייאוף.
בעיני, במקום שפיניקס נמצאת, יש חשיבות אדירה לבדוק מאיזה חומר בוקר (וגם אייטון, למרות שהוא צעיר יותר) באמת עשוי. כשרון ענק יש להם, כולנו יודעים. הוא כבר בחוזה השני שלו, ובתור פיניקס הייתי רוצה בשלב הזה לראות אותו בסיטואציה של הפלייאוף, בשביל לקבל מושג האם הוא באמת האיש שאני יכול ורוצה לבנות סביבו ולרוץ איתו בעשור הקרוב. פול מתאים באופן מושלם לפוזיציה הזו, של לדחוף את הקבוצה לפלייאוף, לתת דוגמא חיובית ואיכותית לחבר'ה הצעירים ולהפוך אותם למקצועיים יותר. לדעתי, השפעה חיובית של פול בשנתיים הקרובות על בוקר ואייטון (ושאר הצעירים), יחד עם השתפשפות במאבקי פלייאוף, יכולים להיות הגורמים ש"ילטשו" את פיניקס ויהפכו אותה מאוסף של כשרון לקבוצה מנצחת. אם זה מצליח, יש לכך ערך גדול בהרבה לעשור הקרוב של פיניקס מאשר התוחלת הממוצעת של בחירת סוף לוטרי ומטה. אם זה נכשל, אז אולי יש לך אינדיקציה שלבוקר אין את מה שצריך בשביל לתרגם את הכשרון הענק להצלחה קבוצתית, ולפחות אתה בפוזיציה שאתה עוד יכול לסחור בו בערך גבוה יחסית.

כמו שנאמר פה, המחיר הוא גבוה רק אם מעריכים את אוברה כאולסטאר עתידי. אני, באופן אישי, לא רואה את זה. האחוזים שלו בינוניים לחלוטין (פחות טובים משל ברידג'ס, פחות טובים גם משל עבדול נאדר שמגיע יחד עם פול. קמרון ג'ונסון אם אחוז כללי מהשדה נמוך יותר בגלל בחירת זריקות - אבל אחוזים מהשלוש גבוהים משמעותית. %eFG של אוברה נמוך משמעותית משל כל אחד מהם). והוא כנראה מצפה לקבל הרבה כסף בקיץ. לקבוצה עם פורוורדים צעירים ומבטיחים על חוזי רוקי כמו פיניקס, הוא לגמרי אקספנדאבל בעיני. לא יפתיע אותי אם לפחות אחד מהחבר'ה של פיניקס ייראה יותר טוב מאוברה כבר השנה.

מסכים עם כל מילה.
אני אוסיף ואומר שלדעתי עונה אנדראצ'יברית נוספת, אחרי שכבר התחילו לפתח תקוות בפיניקס אחרי הבועה, הייתה מכניסה את המערכת שם לסחרור.
עם פול סיכוי הרבה יותר קטן שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 3:09 pm 
Junior

ido כתב:
לתת דוגמא חיובית ואיכותית לחבר'ה הצעירים ולהפוך אותם למקצועיים יותר. לדעתי, השפעה חיובית של פול בשנתיים הקרובות על בוקר ואייטון (ושאר הצעירים), יחד עם השתפשפות במאבקי פלייאוף, יכולים להיות הגורמים ש"ילטשו" את פיניקס ויהפכו אותה מאוסף של כשרון לקבוצה מנצחת.

לא היה דיבור לא מזמן שפול נוזף ומתעמר בחברים שלו לקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 3:10 pm 
מנהל פורום

לא בעונה האחרונה, למיטב ידיעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 3:25 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
ido כתב:
לתת דוגמא חיובית ואיכותית לחבר'ה הצעירים ולהפוך אותם למקצועיים יותר. לדעתי, השפעה חיובית של פול בשנתיים הקרובות על בוקר ואייטון (ושאר הצעירים), יחד עם השתפשפות במאבקי פלייאוף, יכולים להיות הגורמים ש"ילטשו" את פיניקס ויהפכו אותה מאוסף של כשרון לקבוצה מנצחת.

לא היה דיבור לא מזמן שפול נוזף ומתעמר בחברים שלו לקבוצה?

ייתכן. לא זכור לי מהשנה האחרונה - בה הוא די היה בתפקיד המנטור לשחקנים צעירים, לפחות על הנייר - דיווחים כאלה.
בכל מקרה, נזיפה מווטרן זה לא בהכרח דבר רע (כמובן תלוי איך ומה). במידה הנכונה, זה סוג של אבן בוחן שהייתי רוצה להעביר כשרון צעיר שאני בונה עליו כשחקן מוביל בפרנצ'ייז שלי. זה בדיוק המבחן שבו קא"ט וויגינס נכשלו לחלוטין, והוכיחו (בעיני) שפשוט אין להם את מה שצריך בשביל להוביל מועדון להצלחות, ולא משנה כמה כשרון יש להם וכמה הם ממלאים את דפי הסטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 3:48 pm 
Hall of Famer

צוות האימון וה-gm לא מספיק טובים כדי לבחון את זה?
אתה צריך ווטרן כמו באטלר או פול שיגיד לך אם זה שחקן שאתה רוצה לבנות עליו?
אני לא חושב שצריך את באטלר כדי שיגיד לך שוויגינס הוא לא מישהו לבנות עליו או שקא״ט מייצר לך שלל בעיות בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 3:58 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
אני לא מבין את ההשוואה לטרייד של פורטלנד. אני אוהב את קובינגטון אבל הם ויתרו על שתי בחירות סיבוב ראשון בשביל להשיג את שחקן חמישיה מוצלח.

כריספול נבחר לחמישיה השניה של הליגה השנה.

זה פשוט מדהים כמה אנדרייטד שחקן יכול להיות. להגיד שאין שדרוג מקצועי זה מיינד בלואינג בעיני.

ושווה להזכיר שכל הריצה של פיניקס במהלך הבועה הייתה בלי אוברה בהרכב (הוא גמר את העונה בפברואר) ועם קאם ג'ונסון בחמישיה.

ההשוואה היא כמה כל טרייד שדרג את הקבוצה. לדעתי הטרייד של פורטלנד שדרג אותה יותר. קובינגטון מינוס אריזה שווה יותר בעיניי מפול מינוס אוברה מינוס רוביו.

פול נבחר לחמישייה השנייה של הליגה העונה, זה נכון.
הוא גם בן 35 (למעשה יהיה בן 36 בפלייאוף הבא), עם היסטוריה של פציעות, ויושב על חוזה מוגזם מאוד, שסותם לפיניקס כמעט כל אפשרות לשדרג את הסגל. שדרוג שהיא בהחלט צריכה, אחרי שאיבדה את אוברה בלי להביא לו מחליף (וכן, את הריצה בבועה הם עשו בלעדיו, אבל זה היה רק שמונה משחקים).
רק בקיץ הקודם החוזה של פול נחשב לכל כך בעייתי שיוסטון היו צריכים לשלם בשתי בחירות דראפט בשביל להחליף אותו בווסטברוק. לא שזה לא היה טרייד גרוע ליוסטון, אבל זה מלמד משהו על ערך החוזה של פול באותה נקודה. להפוך עכשיו את פול, שהזדקן בעוד שנה ולא נהפך לשחקן יותר טוב, לכזו תוספת מדהימה זה מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 4:05 pm 
Senior

טוב מאחר ואם אני זוכר נכון אתה חושב גם שוייטסייד שדרג משמעותית את פורטלנד על פני נורקיץ אז נראה לי שאנחנו לא מעריכים שחקנים באותו אופן.

ואני מאוד אוהב את קובינגטון בלי קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 4:10 pm 
Sophomore

rony כתב:
חוצפן חיובי כתב:

כי הוא שחקן הגנה מצוין? ריבאונדר טוב (בעיקר בהתקפה)? קולע ב-60% מהשדה? הרבה ניסיון, כולל פלייאוף? כי באופן כללי יש לו שם של נוכחות מאוד חיובית בחדר הלבשה?

הוא שחקן הגנה גרוע. מול המיקרו-בול של יוסטון הוא היה פשוט אומלל, זה מילא, אבל אפילו שנה לפני כן אנס קאנטר עשה לו בצפר למרות ששיחק בלי כתף.
ריבאונד בסדר אבל אני לא מתרשם מזה בהתחשב שכל מה שהוא עושה זה לחנות מתחת לסל.
נון-פקטור התקפי מוחלט. אוקלהומה אשכרה הפסידו את הסדרה מול יוסטון לחלוטין בגללו כי הוא כל כך מוגבל שגם מול הגמדים של יוסטון הוא לא הצליח לקנות סל. אבל כל הכבוד לו שאת החמישה ליי-אפים מטווח אפס שהוא זורק במשחק הוא קולע ב-60%.

שחקן באמת חלש מאוד שהיה מזעזע בשני הפלייאופים האחרונים. לדעתי אם מתעלמים מאורך החוזה, החוזה שלו הוא הכי גרוע בליגה. 27.5 מיליון בעונה הבאה לשחקן שהיה החיסרון הכי גדול של הקבוצה שלו בשני הפלייאופים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 4:17 pm 
Sophomore

Att כתב:
צוות האימון וה-gm לא מספיק טובים כדי לבחון את זה?
אתה צריך ווטרן כמו באטלר או פול שיגיד לך אם זה שחקן שאתה רוצה לבנות עליו?
אני לא חושב שצריך את באטלר כדי שיגיד לך שוויגינס הוא לא מישהו לבנות עליו או שקא״ט מייצר לך שלל בעיות בהגנה.

אתה צריך לבחון את זה (בשלב מסוים) בתנאים של פלייאוף. זה לא אותו דבר כמו עונה רגילה, וזה מלמד הרבה. אני מסכים שהיה ברור שוויגינס זה לא זה גם לפני (מה שלא מנע ממיני לתת לו חוזה מקסימום דבילי). לגבי קא''ט, לפחות מבחינתי חוסר הנכונות שלו לאמץ גישה קשוחה ווינרית יותר היה קו פרשת המים, וזה נחשף בעונה עם באטלר.

אני לא אומר שזה שחור ולבן ושצירוף של וטרן שכזה היא הדרך היחידה. מובן שלא. אבל אני כן חושב שיש דברים ששחקן כמו פול יכול לתרום למישהו כמו בוקר, שלמאמן (וג'י.אם בודאי) יותר קשה לתת. ומכיוון שהעתיד של פיניקס מבוסס כולו על השאלה האם בוקר הוא for real או לא, אני חושב שהסיכו שהוא ילמד מפול וישתפר לצידו יחד עם ההזדמנות לבחון אותו ב''חי'' בפלייאוף שווים לפיניקס הרבה יותר מהתוחלת הממוצעת של בחירת סוף לוטרי.

לגבי החוזה שלו - הרי הוא קצר בשנה עכשיו. אאל''ט שנה הבאה זה חוזה נגמר שעשוי להיות סחיר, או לחילופין להסתיים בקיץ 2022 ולפנות הרבה כסף להבאת כוכב מתאים לצידו של בוקר שנתיים לפני שהחוזה שלו עצמו נגמר. אם השנתיים האלה יעברו בריצות פלייאוף נחמדות שיעידו על פוטנציאל אמיתי להצלחה, גם יהיה יותר קל למשוך כוכב שכזה. זו סיטואציה עדיפה בעיניי על פני לסתום את התקרה עם חוזה מוגזם לאוברה בקיץ הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 4:40 pm 
מנהל פורום

ניסוי, אמיץ מעניין ומתבקש של הסאנס, אני לגמרי בעדו למרות טור החסרונות שרובו פורט כאן למעלה
גם לעניין ולהרפתקנות יש ערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 5:38 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:

לגמרי. אדמס הוא הפלוס הגדול ביותר ברזומה של ווסטברוק. אפילו פול לא ידע מה לעשות עם הענק המגושם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה