סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 8:19 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
סה"כ אני אוהב את המהלכים הראשונים של מורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 9:45 am 
Hall of Famer

דווקא חושב הפוך. סת' קלעי מוכח.
ריצ'רדסון היה אמור להיכנס לנעליים של רדיק ולא ממש סיפק את הסחורה, לדעתי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:01 am 
Hall of Famer

למה אתה אוהב את המהלכים של מורי?
אם נסכם, אז פילי נתנו את ריצ'ארדסון והורפורד ובחירת דראפט סיבוב ראשון וקיבלו את סת' קארי וטרנס פרגוסון.
אני מפספס משהו?
כלומר, אם המטרה של הג'י.אם להוריד חוזים גרועים, אז מורי נפטר משני חוזים גרועים. אבל המטרה של הסיקסרס היא להיאבק על האליפות. לא רואה איך זה מקדם אותם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:14 am 
Senior

קודם כל הוא שם שבוע זה לא שאני אומר שאפשר לסוע הביתה לטנקס גיבינג סיימנו את העבודה.
אבל הוא נפטר מהורפורד שזה לא רק חוזה גרוע, זה כישלון מקצועי מוחלט. פילי הלכו על קונספציה מסוימת שאני מודה שחשבתי שהיא מעניינת והיא נכשלה לגמרי. גם אם סימונס לא היה נפצע, הורפורד הפך באמצע העונה לשחקן ספסל שמקבל 25 מיליון דולר. השילוב עם אמביד לא עבד התקפית בשום צורה.

הם נפטרו מהחוזה שלו במחיר דיי זול לדעתי.

ג'וש ריצ'רדסון שחקן נחמד אבל הוא לא הראה שום עקומת שיפור וקיבלו בשבילו יופי של שחקן רוטציה לקבוצת צמרת עם חוזה סופר נוח. אחד החסרונות הגדולים של פילי השנה היה שהנשקים ההתקפיים שלהם מהספסל היו שחקני כדורסל דיי גרועים (ברקס, קורקמץ). סת' קארי שחקן חמוד. ברור שהוא לא עילוי, אבל הוא תוספת חיובית.

אלא אם פספסתי משהו, דני גרין עדיין אמור להגיע לפילי והוא גם שחקן שיכול לתרום לרווח את המשחק. נכון הייתה לו עונה גרועה ואולי הוא וושד, אבל הייתה לו עונה מצוינת בטורונטו ולא הייתי קובר לגמרי את האפשרות שלו להיות שחקן מועיל במערכת של מורי.

בעיני הוא כבר ייצר מרחב לתמרון בקבוצה שהייתה חנוקה ולא היה לה שום אפשרות להתאים את עצמה למצבים שונים בגלל שהסגל היה כל כך מונוטוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:50 am 
Hall of Famer

בעיניי בכלל, סת׳ קארי הוא אחד מהדוגמאות האלה לשחקנים שמשום מה אין להם יחסי ציבור טובים, אבל אם היו להם אז הם היו מקבלים יותר דקות ומראים מה הם שווים.
קלעי נפלא. נופל מאחיו כמובן, אבל לא בכל כך הרבה. אני רואה אותו בכיף קולע 20 למשחק אם הוא מקבל 33 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:55 am 
Junior

B.Grant44 כתב:
פילדלפיה מקבלת בתמורה את דני גרין, שזה שיחוק נהדר בשבילם. גם וטרן, גם שחקן 3 & D שהופך את ג'וש ריצ'ארדסון לאקספנדבל יחסית וגם חוזה מסתיים. אבל בינתיים זה סימונס-גרין-ריצ'ארדסון-האריס-אמביד.

דני גרין שחקן גמור, אבל כנראה שעדיף גרין גמור מהורפורד גמור בשביל פילדלפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:58 am 
מנהל פורום

סת' קארי שחקן הרבה יותר מריצ'ארדסון, שזה אחד השחקנים שהכי לא ברור לי למה אנשים חושבים שהם טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:03 am 
Junior

Yuval כתב:
אגב בוגדן למילווקי נפל כי מסתבר שצריך לשאול את השחקן שאמור לחתום אם הוא מוכן לסיין אנד טרייד לפני שמודיעים עליו.

הזוי. מכה בשביל הבאקס והשאיפות שלהם להשאיר את יאניס. לא ברור לי מה בוגדנוביץ' חושב שהוא ישיג שיותר טוב מ-18M בקונטנדרית.

בנוגע לטרייד של סת' קארי בתמורה לריצ'רדסון, אני מבין את ההיגיון עבור 2 הצדדים.
למרות שריצ'רדסון איכזב בפילי, הוא עדיין שומר טוב וזה דבר טוב ליד לוקה. הם יצטרכו להשלים את הקליעה ממקום אחר, אחרת זו בעיה מסוג אחר.
בנוגע לפילי, היה ברור שהם צריכים קלעים - וזה מה שהם בדיוק מה שהם עשו. קארי יכול להשתלב מצויין.

עמוס לב כתב:
למה אתה אוהב את המהלכים של מורי?
אם נסכם, אז פילי נתנו את ריצ'ארדסון והורפורד ובחירת דראפט סיבוב ראשון וקיבלו את סת' קארי וטרנס פרגוסון.
אני מפספס משהו?
כלומר, אם המטרה של הג'י.אם להוריד חוזים גרועים, אז מורי נפטר משני חוזים גרועים. אבל המטרה של הסיקסרס היא להיאבק על האליפות. לא רואה איך זה מקדם אותם.

המטרה של הסיקסרס היא אליפות, אבל העזיבה של הורפורד ממש לא פוגעת בשאיפות האלו. הוא פשוט היה רע ונמצא עמוק בתוך דמדומי הקריירה.
במקרה הזה אני מאוד מבין את המהלך של מוריי כי הוא צריך לחשוב גם פיננסית, הסיקסרס היו עם מצב משכורות איום ונורא, ועכשיו הוא נראה הרבה יותר טוב, מבלי לפגוע בסיכויי הקבוצה.
מבחינת ג'וש ריצ'רדסון, הוא בעיקר שם בעיניי, ואני חושב שסת' קארי מתאים יותר ממנו. מניח שנראה הרכב בנוסח סימונס-קארי-גרין/ת'ייבול-טוביאס-אמביד.
הטענה היחידה שלי בכל הסיפור היא אם היה להם סיכוי ויכולת להביא את הארדן. במקרה כזה, שאפשר להעביר את סימונס ובחירות בתמורה להארדן, אז הטריידים האלה פוגעים בהתאמה ובסיכויים.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך ה' נובמבר 19, 2020 11:11 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:07 am 
Senior

משהו מונע מהקינגס להעביר את בוגדנוביץ' אם הוא חותם על הצעה מקבוצה אחרת והם משווים אותה? אני שואל באמת, יש חוק כזה?
אני לא רואה הרבה סיטואציות יותר טובות (כמו גם לא חושב שהיו הרבה קבוצות שיציעו חוזים יותר טובים) ממה שאמור היה להיות לבוגדנוביץ' במילווקי, אבל זה שאשכרה סיכמו על S&T כולל גובה החוזה מבלי שזה יעבור דרך השחקן זה אחד הדברים ההזויים ששמעתי עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 4:21 pm 
מנהל פורום

קמפצו, הרכז החכם, המוכשר, המקסים, הקוסם של ריאל בדרך לדנבר לפי הדיווחים
הלוואי שיצליחו להפיק ממנו יותר מאשר מסרחיו, שארס ותאודוסיץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 5:02 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
קודם כל הוא שם שבוע זה לא שאני אומר שאפשר לסוע הביתה לטנקס גיבינג סיימנו את העבודה.
אבל הוא נפטר מהורפורד שזה לא רק חוזה גרוע, זה כישלון מקצועי מוחלט. פילי הלכו על קונספציה מסוימת שאני מודה שחשבתי שהיא מעניינת והיא נכשלה לגמרי. גם אם סימונס לא היה נפצע, הורפורד הפך באמצע העונה לשחקן ספסל שמקבל 25 מיליון דולר. השילוב עם אמביד לא עבד התקפית בשום צורה.

ג'וש ריצ'רדסון שחקן נחמד אבל הוא לא הראה שום עקומת שיפור וקיבלו בשבילו יופי של שחקן רוטציה לקבוצת צמרת עם חוזה סופר נוח. אחד החסרונות הגדולים של פילי השנה היה שהנשקים ההתקפיים שלהם מהספסל היו שחקני כדורסל דיי גרועים (ברקס, קורקמץ). סת' קארי שחקן חמוד. ברור שהוא לא עילוי, אבל הוא תוספת חיובית.

אלא אם פספסתי משהו, דני גרין עדיין אמור להגיע לפילי והוא גם שחקן שיכול לתרום לרווח את המשחק. נכון הייתה לו עונה גרועה ואולי הוא וושד, אבל הייתה לו עונה מצוינת בטורונטו ולא הייתי קובר לגמרי את האפשרות שלו להיות שחקן מועיל במערכת של מורי.

בעיני הוא כבר ייצר מרחב לתמרון בקבוצה שהייתה חנוקה ולא היה לה שום אפשרות להתאים את עצמה למצבים שונים בגלל שהסגל היה כל כך מונוטוני.

יובל, אני מסכים שאם המטרה להיפטר מחוזים רעים, אז מורי התחיל טוב מאד. שכחתי את דני גרין. אז פילי החליפו את הורפורד וריצ'ארדסון בקארי ובגרין. בדרך עוד ויתרו על בחירת סיבוב ראשון. אחרי הטרייד פילי הורידו משהו כמו 15 מיליון לשכר שחקנים של 130 מיליון, ללא בחירות סיבוב ראשון ועוד תוספות. תקרת השכר עומדת על 109 מיליון. מה שכן, יכול להיות שמורי ירד מתחת למס המותרות שעומד על 132 מיליון.

הוא השיג מעט תמורת הורפורד, פחות או יותר עשה עליו סלרי דאמפ. זה לא מקדם את השאיפות של פילי להיות קבוצה טובה יותר מאשר בשנה שעברה

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 5:05 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
סת' קארי שחקן הרבה יותר מריצ'ארדסון, שזה אחד השחקנים שהכי לא ברור לי למה אנשים חושבים שהם טובים

ברור. הגנה זה לא פקטור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 5:24 pm 
מנהל פורום

ראשית, התקפה בעיני חשובה יותר מהגנה.
שנית, גם אם זה לא היה ככה, אני חושב שההגנה של ריצ'רדסון אוברייטד ברמות על, אנשים מתייחסים אליו כאל מגן מהטופ של העמדה שלו, ואני לא מבין למה, אני חושב שהוא שחקן הגנה בינוני במקרה הטוב, עם לא מעט בעיות כנגד שחקנים שגדולים ממנו
שלוש, אני חושב שקארי לא נופל ממנו הגנתית בהרבה, ועולה עליו התקפית בצורה שלא קרובה בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 5:32 pm 
Hall of Famer

ובדיוק בגלל זה שאלתי על הנושא של "האם X נחשב טוב/רע בהגנה".
לפי NBA2K הוא נחשב רמה די גבוהה, מסתבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 5:37 pm 
Junior

uriel17 כתב:
קמפצו, הרכז החכם, המוכשר, המקסים, הקוסם של ריאל בדרך לדנבר לפי הדיווחים
הלוואי שיצליחו להפיק ממנו יותר מאשר מסרחיו, שארס ותאודוסיץ'

התאמה רעה בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 6:19 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
שנית, גם אם זה לא היה ככה, אני חושב שההגנה של ריצ'רדסון אוברייטד ברמות על, אנשים מתייחסים אליו כאל מגן מהטופ של העמדה שלו, ואני לא מבין למה, אני חושב שהוא שחקן הגנה בינוני במקרה הטוב, עם לא מעט בעיות כנגד שחקנים שגדולים ממנו
שלוש, אני חושב שקארי לא נופל ממנו הגנתית בהרבה, ועולה עליו התקפית בצורה שלא קרובה בכלל

טענה מוזרה. אם הוא מקריידי אז סבבה, שיהיה עציץ בהגנה. אם הוא סת קרי, זה שונה.
קרי לא שומר טוב. אין לי מושג מה ראית.
ריצ׳רדסון שומר טוב. לא סמרט אבל שומר טוב. סייז של ווינג שזה טוב. כלומר הוא מישהו שאתה יכול לזרוק על ווינג טוב כמו בטלר או ג׳יילן בראון.
עם קרי אתה מקבל שלשות ברמה יותר טובה, אבל אתה משלם בהגנה.
בגדול קרי שחקן פחות טוב לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 6:56 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
Yuval כתב:

יובל, אני מסכים שאם המטרה להיפטר מחוזים רעים, אז מורי התחיל טוב מאד. שכחתי את דני גרין. אז פילי החליפו את הורפורד וריצ'ארדסון בקארי ובגרין. בדרך עוד ויתרו על בחירת סיבוב ראשון. אחרי הטרייד פילי הורידו משהו כמו 15 מיליון לשכר שחקנים של 130 מיליון, ללא בחירות סיבוב ראשון ועוד תוספות. תקרת השכר עומדת על 109 מיליון. מה שכן, יכול להיות שמורי ירד מתחת למס המותרות שעומד על 132 מיליון.

הוא השיג מעט תמורת הורפורד, פחות או יותר עשה עליו סלרי דאמפ. זה לא מקדם את השאיפות של פילי להיות קבוצה טובה יותר מאשר בשנה שעברה

"השיג מעט"? שמע, אני אחד מהמאמינים ביכולת של הורפורד להשתקם מחוץ לפילי וכסנטר במשרה מלאה, אבל אי אפשר להתכחש לכך שבגילו, עם היסטוריית הפציעות שלו, עם היכולת שהציג גם כסנטר יחיד בחמישייה של פילי, ומעל לכל עם חוזה העתק שלו לשלוש העונות הקרובות, שלא היה "מה להשיג" עבורו, אלא בעיקר לספוג כמה שפחות, או לתת כמה שפחות כדי להיפטר ממנו. הרבה חשבו שזה יצריך הוספה של מאטיס תייבול לחבילה היוצאת, עם הבחירות שניתנו אפשר לחיות. הסיקסרס ישיגו חריגת טריידים משמעותית מהטרייד הזה, מה שנותן להם עוד אמצעי לחיזוק הסגל, שכבר עכשיו נראה הרבה יותר הגיוני וטוב עם טוביאס ב4 וריווח סביב סימונס-אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 7:02 pm 
Junior

satriani כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

טענה מוזרה. אם הוא מקריידי אז סבבה, שיהיה עציץ בהגנה. אם הוא סת קרי, זה שונה.
קרי לא שומר טוב. אין לי מושג מה ראית.
ריצ׳רדסון שומר טוב. לא סמרט אבל שומר טוב. סייז של ווינג שזה טוב. כלומר הוא מישהו שאתה יכול לזרוק על ווינג טוב כמו בטלר או ג׳יילן בראון.
עם קרי אתה מקבל שלשות ברמה יותר טובה, אבל אתה משלם בהגנה.
בגדול קרי שחקן פחות טוב לדעתי.

אני לא מזלזל בג'וש ריצ'ארדסון כמו אלמדלסי (קלימי?), אבל נוטה להסכים איתו בגדול.
נכון, יש לו סייז ולקארי אין. אבל הגנה קבוצתית זה גם עניין של שמירה על פוקוס והוצאה לפועל של סכמה הגנתית. קארי, כמו אנדרסייזד רבים ודומים לו (נאש, רדיק ועוד), מתבסס על התמקמות נכונה בהגנה וסחיטת עבירות תוקף. כיום, היכולת לנוע בשטף של הגנה קבוצתית חשובה לא פחות מהיכולת לעצור את באטלר/בראון באחד על אחד עם סייז ואתלטיות.

אותו דבר נכון מבחינה התקפית, ריצ'ארדסון מגוון יותר, יכול אפילו לרכז טוב יותר מכפי שקארי מסוגל, ולכאורה היית מצפה מגארד צנום שיצדיק את קיומו ע"י תרומה לניהול המשחק. אבל ריצ'ארדסון לא יעיל, ראינו את זה גם במיאמי כשהתבקש למלא תפקיד מוביל שהיה גדול על מידותיו, וגם בפילי של העונה האחרונה. מאמין שקרלייל יצליח להוציא ממנו יותר, אם הצליח עם הארדוויי ג'וניור...
לעומת זאת, קארי תורם להתקפה מעצם התנועה שלו ואיום הקליעה מבחוץ, בדומה לאחיו הבכיר. זו תרומה שהיא within the offensive flow.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 7:07 pm 
Junior

stavs כתב:
משהו מונע מהקינגס להעביר את בוגדנוביץ' אם הוא חותם על הצעה מקבוצה אחרת והם משווים אותה? אני שואל באמת, יש חוק כזה?
אני לא רואה הרבה סיטואציות יותר טובות (כמו גם לא חושב שהיו הרבה קבוצות שיציעו חוזים יותר טובים) ממה שאמור היה להיות לבוגדנוביץ' במילווקי, אבל זה שאשכרה סיכמו על S&T כולל גובה החוזה מבלי שזה יעבור דרך השחקן זה אחד הדברים ההזויים ששמעתי עליהם.

מה שמונע מהם זה סעיף בהסכם הקיבוצי שאוסר על העברת שחקנים החתומים על חוזה חדש לפרק זמן קבוע מראש מהפרי אייג'נסי והלאה. בעונות עם לו"ז נורמלי, פרק הזמן הזה נמשך עד אמצע דצמבר כזה. לא יודע אם שינו את המרווח העונה, לאור הלו"ז המואץ.

אני חוזר ואומר, אולי זה מהלך של בוגדן להשיג תנאי חוזה טובים יותר במילווקי, אבל סביר יותר שזה מהלך שנועד להעמיד פנים שכל הצדדים המעורבים לא הפרו את נהלי הליגה בכל הנוגע לעקיפת המועד שבו מותר לקבוצות ליצור קשר עם פרי אייג'נטס. קשה לי להאמין שהקינגס והבאקס סיכמו על עסקה ביניהם ללא תיווך של הסוכן של בוגדן, שבכל אופן ידע זה מכבר (כמו כל מי מאיתנו שקרא דיווחים וסביר להניח שאף יותר) שמילווקי מסמנת את בוגדן כמטרה בפרי אייג'נסי, כך שיכול היה לקבל אינפוט ממנו אם הוא מעוניין להגיע לשם, או שמעדיף "לבחון את המים" ומבחינתו אין העדפה לקונטנדרית כמו מילווקי על פני אטלנטה, העיקר הכסף הגדול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 8:43 pm 
Junior

והופ, הנה קונטקסט לספין של "בוגדן בכלל לא סגור במילווקי, מבחינתו":

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... fore-Draft

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:24 pm 
מנהל פורום

קאלימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:58 pm 
Senior

הוא לא קוסם עמוס. אי אפשר ״להשיג משהו״ על הורפורד. להעביר אותו בעלות כל-כך נמוכה זה הישג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 2:06 am 
Hall of Famer

הייוורד מסרב לממש את האופציה בסלטיקס והופך לשחקן חופשי
לא'דע. אחרי הפלייאוף האחרון חשבתי שלא יהיו הרבה קופצים על הבחור. נראה מה ישיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 3:32 am 
Senior

הבדיחה בטוויטר זה שהוא רוצה לעבור לאטלנטה בזמן להצביע בבחירות לסנאט (אשתו היא טראמפיסטית ואני מניח שגם הוא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 5:21 am 
Senior

מסתבר שלאוקלהומה אין עניין באוברה. עובר לגולדן סטייט בשביל בחירת סיבוב ראשון מוגנת טופ 20 (שתהפוך ל2 בחירות סיבוב שני אם גולדן יבחרו בטופ 20)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, סאבוניס ו 57 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: