סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 9:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2020 מתקרב...
הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 3:00 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אולי אם היינו ב-2016 היה הגיוני לתת את קאפלה או קולינס על הייוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 3:29 pm 
מנהל פורום

היוורד קלאסי לאטלנטה, מאפשר להם להתרומם לכיוון הרצפה תוך כדי תרומה של שחקן מנוסה וקבוצתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 3:41 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
אולי אם היינו ב-2016 היה הגיוני לתת את קאפלה או קולינס על הייוורד.

בגלל זה סביר להניח שהטרייד יכלול את דדמון+חריגת טרייד+איזשהו נכס (רדיש? בחירה עתידית?). אם אטלנטה נותנת את דדמון, אז זה משאיר קו קדמי של קולינס וקאפלה עם אוקנגו כבקאפ עיקרי, שזה בהחלט סביר. אם אוקנגו מוכיח את עצמו, תמיד אפשר להעביר את קאפלה בתמורה לנכס נוסף. חוץ מזה, קאפלה תמורת הייוורד זה לא כ"כ מופרך בעיני, לא שחקנים בלבל שונה מדי, ולקאפלה יש אמנם חוזה לא גדול, אבל ארוך יחסית שלא מאפשר יותר מדי גמישות, בניגוד להייוורד והחוזה הנגמר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 3:45 pm 
Hall of Famer

הייוורד זה בווריאנט של "אנחנו צריכים לשלם הרבה למישהו השנה, לא רוצים להתחייב מעבר" מצד אטלנטה.
אפשר לדמיין אותם מציעים עבורו את אחד מהצעירים (הוארטר/האנטר/רדיש) ודדמון. סביר שממילא הרי לא יוכלו (או לא ירצו) בעוד שנה-שנתיים-שלוש להאריך חוזים לשלושתם+יאנג+קולינס, אז אולי מתישהו הם צריכים לשלוח מישהו מהם.
מה מרוויחים? שיפור נקודתי אפשרי לעונה הקרובה (כי הייוורד וה"קלאס" שלו ייתן שם ערך מוסף סביב כל הצעירים), היפטרות מדדמון והחוזה שלו לאור הנבחר בדראפט (באם הם רואים בו נטל כעת, אחרת הסיפור אחר כמובן).

לבוסטון זה חוסך קצת כסף בעונה הקרובה (אם כי ההיפך בשנה העוקבת...), מוסיף עוד עומק תחת הסל, ואולי עוד שחקן לרוץ איתו כמה שנים קדימה, אבל פוגע קצת באיכות החמישייה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 3:51 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הייוורד זה בווריאנט של "אנחנו צריכים לשלם הרבה למישהו השנה, לא רוצים להתחייב מעבר" מצד אטלנטה.
אפשר לדמיין אותם מציעים עבורו את אחד מהצעירים (הוארטר/האנטר/רדיש) ודדמון. סביר שממילא הרי לא יוכלו (או לא ירצו) בעוד שנה-שנתיים-שלוש להאריך חוזים לשלושתם+יאנג+קולינס, אז אולי מתישהו הם צריכים לשלוח מישהו מהם.
מה מרוויחים? שיפור נקודתי אפשרי לעונה הקרובה (כי הייוורד וה"קלאס" שלו ייתן שם ערך מוסף סביב כל הצעירים), היפטרות מדדמון והחוזה שלו לאור הנבחר בדראפט (באם הם רואים בו נטל כעת, אחרת הסיפור אחר כמובן).

לבוסטון זה חוסך קצת כסף בעונה הקרובה (אם כי ההיפך בשנה העוקבת...), מוסיף עוד עומק תחת הסל, ואולי עוד שחקן לרוץ איתו כמה שנים קדימה, אבל פוגע קצת באיכות החמישייה.

אם כבר, אז בוסטון תקריב קצת איכות בחמישיה לטובת עומק בספסל, דדמון יגבה את תייס (בטח עדיף על קאנטר או גראנט וויליאמס ב-5, כנראה שגם על טיים-לורד אם לא יעשה קפיצה השנה) והוארטר/האנטר/רדיש יתנו גיבוי בעמדות הכנפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 5:19 pm 
מנהל פורום

הוארטר ודדמון זה יהיה נהדר, זה יפתור כל מיני בעיות מאד רציניות של הסלטיקס משנה שעברה, בעיקר קליעה מבחוץ מהספסל וגופות גדולים לשים בהגנה בלי להקריב ניידות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 7:13 pm 
Junior

shmueliki כתב:

איך אפשר לדמיין דבר כזה? הייוורד יכול להשתחרר לשוק החופשי עכשיו או בקיץ, ואז אטלנטה פשוט תחתים אותו בלי לוותר על כלום - מדוע שיוותרו על פרוספקט צעיר? הלוגיקה של "לא נוכל או נרצה להאריך חוזים לכולם אז יאללה אחד מהם אקספנדבל" היא שגויה. אפשר להשתמש בהם כנכס לטרייד משמעותי יותר, או למשל בשביל להתקדם בדראפט (כבר לא הנוכחי, אם כי טכנית ניתן לבצע "טרייד אפ" ע"י החלפת זכויות על הבחירות שנעשו). הורטר סה"כ שנתיים בליגה ועד שלא יפסיק להיפצע ולהיות לא עקבי במיוחד, אין מה לחשוש מהארכת החוזה הרחוקה שלו. האנטר ורדיש סה"כ סיימו עונת רוקי. כך ש"מתישהו" רחוק מלהיות עכשיו והייוורד רחוק מלהצדיק ויתור על אחד מהם.

לגבי דדמון, הבנתי שאטלנטה החזירה אותו בשביל לרצות את טריי, שהתחבר אליו בעונת הרוקי וכנראה לא אהב את זה שוויתרו עליו. אני חושב שאטלנטה תרצה לבחון איך השילוב קולינס-קאפלה עובד, איך אוקונגוו בכלל נראה כרוקי (שכנראה יתחיל את העונה באיחור בגין פציעה, כך שעל כל דרגות הקושי שהוא חולק עם שאר מחזור הרוקיס הנוכחי - אין ליגת קיץ וכו' - תוסיפו אי השתתפות במחנה האימונים). קאפלה ודדמון פציעים, כך שמתישהו עשויה להגיע ההזדמנות לבחון את אוקונגוו בסנטר, אבל בכל אופן לא יזיק לו להתחזק מעט בשביל לשחק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 8:21 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:

מדוע שיוותרו על פרוספקט צעיר? הלוגיקה של "לא נוכל או נרצה להאריך חוזים לכולם אז יאללה אחד מהם אקספנדבל" היא שגויה.

מסכים עם זה מאוד
זה אולי חלק מההיגיון העקום שהוביל לאותו טרייד אומלל של הארדן

ובכלל, אטלנטה לא ממש יודעת עדיין מה יש לה, סביר להניח.
אני מקווה שהם עוקבים אחריהם מקרוב אבל הם יצטרכו כנראה עוד כמה חודשים נוספים של כדורסל כדי לדעת מה החבר׳ה האלו שווים.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' נובמבר 19, 2020 9:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 8:55 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הוארטר ודדמון זה יהיה נהדר, זה יפתור כל מיני בעיות מאד רציניות של הסלטיקס משנה שעברה, בעיקר קליעה מבחוץ מהספסל וגופות גדולים לשים בהגנה בלי להקריב ניידות.

יפתור כל מיני בעיות בספסל אבל גם ייצור אחת אפילו יותר מהותית בחמישייה - כי אין אף פורוורד לרפואה לצד טייטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 9:05 pm 
Junior

יואי כתב:
Yuval כתב:
וואסל לספרס, הליבורטון לקינגס.

אם יהיה חיסון אני מניח שאראה הרבה הליבורטון השנה, אז מה הדיבור עליו?

יצא לי לראות קצת ניתוחים והיילייט שלו ולקרוא עליו. התרשמתי לטובה ואני קצת מופתע שהוא נפל עד למקום ה12. מדגישים שהוא שחקן של פרטים קטנים, לא זוכר איפה, קראתי שהוא "החלום של כל מאמן" מבחינת משמעת ויחס לפרטים.

גארד ארוך עם יכולת ניהול משחק שבעצם הופכת אותו לרכז גבוה. קאצ' אנד שוט מצויין, קצת פחות מלהיב בקליעה מכדרור (גם מכניקת זריקה קצת מוזרה). קושי לסיים מהלכים בצבע, בטח בהתחשב בנתונים הפיזיים הטובים. בהגנה, חוש נהדר לחטיפות, אבל הגנה אישית בינונית.

הליבורטון נשמע כמו סוג של ברוגדון, ואם נסתמך על הניתוח שלך אז להוציא את הקושי לסיים מהלכים בצבע - דבר שברוגדון עושה די טוב.
ליהוק מעניין לצד פוקס, יכול להיות גניבה ברמת הכישרון והאינטנג'יבלס, ופספוס של פיניקס בעיניי, למרות שאני לא מכיר מספיק את ג'יילן סמית' והם היו צריכים שחקן גם בעמדה הזו.
לדעתי גם בשביל שיקאגו בבחירה הרביעית היה עדיף את הליבורטון, שיכול אולי להשתלב יפה לצד קובי ווייט, על פני פטריק וויליאמס האנונימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 9:45 pm 
Hall of Famer

למה שהייוורד יצא לשוק החופשי? האם הוא "יקרוץ" לאטלנטה שתסכים להתחייב לתת לו ממילא את אותו חוזה בדיוק שהוא כרגע חתום עליו (על אף שכמובן זה לא סכום שמישהו בכלל חולם לתת לו כעת בתנאים רגילים)?
תיאורטית זה אולי אפשרי, לא נראה לי שמקובל.
אפשר לשאול את זה על כל שחקן עם אופציית שחקן שספקולציית טרייד שלו עולה לאוויר...

בכל מקרה העיקר פה זה התיזמון, אטלנטה ממילא צריכה עוד "לזרוק כסף השנה" (כמדומני עוד כ-40M, כולל לרוקים המיועדים וכו') בגלל רצפת השכר. השאלה מהם האופציות הנוספות לשם כך על מנת לשפר את הקבוצה באופן מיידי (אפשר להתווכח אם זו צריכה להיות המטרה) ומבלי להתחייב שנים קדימה כדי לשמור על גמישות (אותה הערה בסוגריים...).
אני חושב שזו אופציה סבירה לכך - גם משפר את הקבוצה מקצועית עם שחקן טוב מאוד בעמדה 3, וגם דדמון הוא כרגע החוזה השני בגודלו שם, וספק עד כמה נדרש מקצועית בשנתיים הקרובות שלו. קאפלה-קולינס-אוקונגו-הייוורד (בסמול בול) נשמע לי כמו אחלה קו קדמי.
לעומת זאת, אם דדמון לתפיסתם שחקן נחוץ בקבוצה מסיבות כאלו ואחרות - אז זה מן הסתם פחות רלוונטי. אני פשוט כצופה מהצד בספק האם זה המצב, בייחוד לאחר בחירת הדראפט הטרייה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:26 pm 
Junior

לא עדיף לאטלנטה את דרוזן בתור המבוגר האחראי מאשר את הייוורד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:13 pm 
מנהל פורום

מאסטר כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

יפתור כל מיני בעיות בספסל אבל גם ייצור אחת אפילו יותר מהותית בחמישייה - כי אין אף פורוורד לרפואה לצד טייטום.

עמדה 4 כאילו? כן, זה נכון אם שניהם לספסל. אבל אני מניח שדדמון במצב כזה הולך לחמישיה, ואז זה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 12:51 am 
Junior

יוטה בדראפט ממש חלש.
הניקס נתנו להם את 27 ו38 תמורת בחירה 23, ומיד אחר כך מכרו את 23 תמורת 25 ו33 ממינסוטה. ממש ארביטראז'.
ואז שלחו את הסנטר במחליף הסביר שלהם ביחד עם בחירת סיבוב שני תמורת כסף, ובחרו ב27 סנטר מחליף תואם בובאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 12:55 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מי הרכז של פיניקס עכשיו?

ומה דעתכם על הקו האחורי של מינסוטה? ראסל ואדוארדס פותחים עם גיבוי של רוביו וקולבר. לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 1:07 am 
Senior

כריס פול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 10:03 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Yuval כתב:
כריס פול?

וואלה נכון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 10:20 am 
Senior

מאסטר כתב:
יואי כתב:
Yuval כתב:
וואסל לספרס, הליבורטון לקינגס.

אם יהיה חיסון אני מניח שאראה הרבה הליבורטון השנה, אז מה הדיבור עליו?

יצא לי לראות קצת ניתוחים והיילייט שלו ולקרוא עליו. התרשמתי לטובה ואני קצת מופתע שהוא נפל עד למקום ה12. מדגישים שהוא שחקן של פרטים קטנים, לא זוכר איפה, קראתי שהוא "החלום של כל מאמן" מבחינת משמעת ויחס לפרטים.

גארד ארוך עם יכולת ניהול משחק שבעצם הופכת אותו לרכז גבוה. קאצ' אנד שוט מצויין, קצת פחות מלהיב בקליעה מכדרור (גם מכניקת זריקה קצת מוזרה). קושי לסיים מהלכים בצבע, בטח בהתחשב בנתונים הפיזיים הטובים. בהגנה, חוש נהדר לחטיפות, אבל הגנה אישית בינונית.

הליבורטון נשמע כמו סוג של ברוגדון, ואם נסתמך על הניתוח שלך אז להוציא את הקושי לסיים מהלכים בצבע - דבר שברוגדון עושה די טוב.
ליהוק מעניין לצד פוקס, יכול להיות גניבה ברמת הכישרון והאינטנג'יבלס, ופספוס של פיניקס בעיניי, למרות שאני לא מכיר מספיק את ג'יילן סמית' והם היו צריכים שחקן גם בעמדה הזו.
לדעתי גם בשביל שיקאגו בבחירה הרביעית היה עדיף את הליבורטון, שיכול אולי להשתלב יפה לצד קובי ווייט, על פני פטריק וויליאמס האנונימי.

האליברטון מזכיר לי בעיקר את שון ליווינגסטון עם טווח קליעה יותר טוב.
לא מבין מה כל-כך אנונימי בפטריק וויליאמס, כלומר - לא עקבתי אחרי המכללות יותר מדי, אז אם אתה מתכוון מהבחינה הזו אני לא התווכח, אבל בהקשר של הדראפט המנייה שלו הייתה בעלייה די קבועה בשבועות האחרונים והרבה מאוד פרשנים (ולפי הדיווחים גם קבוצות) היו על העגלה שלו.
אני אישית מאוד לא הופתעתי שהלך לשיקאגו לפני אבדיה וחושב שאם האפסייד שמדברים עליו יתקרב להתממש אצלו, הוא פיט יותר מתאים לקבוצה שיש שם.

sir charles כתב:
מי הרכז של פיניקס עכשיו?

ומה דעתכם על הקו האחורי של מינסוטה? ראסל ואדוארדס פותחים עם גיבוי של רוביו וקולבר. לא רע בכלל.

לא אוהב את השילוב של ראסל לצד רוקי כמו אדוארדס, אולי זה פשוט כי אני לא מאוד אוהב את ראסל באופן כללי.
רוביו בעיני אחלה גארד שלישי בהקשר הזה, יותר הגנתי, יותר קבוצתי; מינסוטה צריכה בעיקר לייצר סביבה שתמנע מאדוארדס להתפתח כמו וויגינס ולפתח את כל ההרגלים הרעים שלו.

בסוף דדמון בכלל עובר לדטרויט, לא תמורת היוורד, אלא תמורת קיירי תומאס וטוני סנל.
אני עדיין חושב שקצת בזבוז לנסות לפתח שחקן כמו אוקונגוו מאחורי שחקן כמו קאפלה, אבל אולי עוד נראה טרייד מהכיוון הזה בהמשך השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 12:54 pm 
Junior

sir charles כתב:

גם מאליק ביזלי שנתן יופי של ברייקאאוט סיזן יכול לחתום מחדש... ולדעתי זה יהיה נכון עבור שני הצדדים. (אלא אם יש להם דרך להביא את ג'רמי גראנט מבלי להגזים)
מכיוון שיש לוולבס בור בעמדה 3 אני מניח שנראה שם הרבה דקות של 3 גארדים מבין ראסל, אדוארדס, ביזלי אם יישאר, רוביו, קולבר ואוקוגי.
השאלה גם מה הם יעשו עם הרננגומז שסיים חוזה, כי כרגע אין להם כלום גם בעמדה מס' 4. מהבחינה הזו - אולי היה כדאי להם לתת את הבחירה הראשונה בתמורה לג'ארן ג'קסון JR או מרווין באגלי+בחירה מס' 12?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 12:56 pm 
Junior

stavs כתב:
לא מבין מה כל-כך אנונימי בפטריק וויליאמס, כלומר - לא עקבתי אחרי המכללות יותר מדי, אז אם אתה מתכוון מהבחינה הזו אני לא התווכח, אבל בהקשר של הדראפט המנייה שלו הייתה בעלייה די קבועה בשבועות האחרונים והרבה מאוד פרשנים (ולפי הדיווחים גם קבוצות) היו על העגלה שלו.
אני אישית מאוד לא הופתעתי שהלך לשיקאגו לפני אבדיה וחושב שאם האפסייד שמדברים עליו יתקרב להתממש אצלו, הוא פיט יותר מתאים לקבוצה שיש שם.

ממה שאני שומע, פטריק וויליאמס הוא השחקן הכי בוסרי/גולמי בלוטרי, בלי שהראה שום דבר ברמה ההתקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 1:29 pm 
Hall of Famer

אני מסכים שהוא די בוסרי התקפית ולא הראה הרבה.

מצד שני, אם היית מסתכל על סרטונים מהקולג' של החדגבה, כל מה שהיית מוצא זה דאנקים, אלי-הופים וסלים מריב' התקפה. אז אולי בכל זאת ראו בו פוטנציאל לשיפור.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 2:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:

מצד שני, אם היית מסתכל על סרטונים מהקולג' של החדגבה, כל מה שהיית מוצא זה דאנקים, אלי-הופים וסלים מריב' התקפה. אז אולי בכל זאת ראו בו פוטנציאל לשיפור.

לא ממש מכיר את וויליאמס אבל יש הבדל מהחד גבה שהתחיל בתור גארד בתיכון לפני קפיצת הגדילה המטורפת שלו אז איפשהו ידעו שיש לו יכולות של שחקן חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 2:56 pm 
Senior

אנתוני דיוויס היה אחד הפרוספקטים הכי טובים במאה הזו. אולי שלישי אחרי לברון ואודן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 3:44 pm 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:

מה?? על מה אתה מדבר? במכללות אמרו לו להתמקד בלשחק מתחת לסל, אבל תראה סרטונים שלו מהתיכון ואתה תראה שהוא מזכיר שם את דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 6:03 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
sir charles כתב:

גם מאליק ביזלי שנתן יופי של ברייקאאוט סיזן יכול לחתום מחדש... ולדעתי זה יהיה נכון עבור שני הצדדים. (אלא אם יש להם דרך להביא את ג'רמי גראנט מבלי להגזים)
מכיוון שיש לוולבס בור בעמדה 3 אני מניח שנראה שם הרבה דקות של 3 גארדים מבין ראסל, אדוארדס, ביזלי אם יישאר, רוביו, קולבר ואוקוגי.
השאלה גם מה הם יעשו עם הרננגומז שסיים חוזה, כי כרגע אין להם כלום גם בעמדה מס' 4. מהבחינה הזו - אולי היה כדאי להם לתת את הבחירה הראשונה בתמורה לג'ארן ג'קסון JR או מרווין באגלי+בחירה מס' 12?

אני לא חושב שאנחנו יכולים לדעת.
זה הכל שאלה של איך אדוארדס יהיה.
שמעתי דברים מטרידים לאחרונה על כך שהוא לא ממש אוהב כדורסל והיה מעדיף לשחק ב-NFL..
מצד שני, האפסייד בהחלט שם.

קולבר נתן עונת רוקי נוראית ולמרות שיש לו מה לתת מסביב, אם לא ישפר את הקליעה באופן משמעותי, הוא ימצא את עצמו מחוץ לליגה.
רוביו זה נחמד, I guess. לא רלוונטי לעתיד שלהם אבל נחמד לשנה הקרובה.

אני לא יודע כמה יש להם בור בעמדה 3 כמו שהם פשוט משחקים עם 3 גארדים.
אדוארדס גדל קצת לפי מה שאני מבין בחודשים האחרונים ומסוגל פוטנציאלית לשחק בעמדה הזו.

מהבחינה הזו - אולי היה כדאי להם לתת את הבחירה הראשונה בתמורה לג'ארן ג'קסון JR או מרווין באגלי+בחירה מס' 12?
בלי קשר לטרייד הספציפי הזה, זה היגיון עקום ממש. מה זה משנה איזה בור יש להם השנה. כמה פעמים אתה מקבל את הבחירה מס׳ 1 בדראפט ויש לך אפשרות טו שוט פור דה סטארס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 139 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: