סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 322 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 10:30 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בקשר להפועל תל אביב ובריסקר: לא יודע לגבי האחרים שדיברו על זה, אבל הסיבה שלדעתי הוא היה יכול לעזור כגארד שעולה מהספסל היא שהוא מביא לקו האחורי בדיוק את מה שחסר לו -- קליעה. גם מדר וגם בר הם כרגע מאוד לא יציבים בקליעה ולמון ג'וניור הוא בכלל נון-פקטור בתחום הזה. ומה לעשות שכשאין לך קליעה יציבה מאף עמדה אז המשחק שלך נתקע? שיהיה ברור, אני חושב שלמון הוא באופן כללי שחקן טוב יותר מבריסקר (למרות שבריסקר לא "גרוע"). אבל ליד ים ובר חוסר ההתאמה זועק. ובריסקר דווקא יכול לשחק ליד אחד מהם ולהתאים לא רע. תוסיף לזה סמול פורוורד או גארד גדול עם קליעה טובה ופתאום הכל משתחרר. טקוטו אגב שחקן טוב ואגרסיבי, אבל לא יעזור לשחרר את הפקק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 1:55 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
חוצפן חיובי כתב:
shmueliki כתב:
ברור שטימור נהדר לרמות של הפועל תל אביב, אבל מבחינתי זה לא הדיון בכלל.
אם נתון מראש שעיקר הישראלים החתומים הם בעמדות 1-2, לא הייתי מביא לשם שחקן נוסף, אלא אם הוא כמה רמות מעל כל החלופות (והוא לא).
המצב בעמדות 3-5 הרי דליל ממילא, וזה טרם היעדרויות שיהיו מן הסתם מתישהו.

סלח לי אבל זה טייק פשוט הזוי, בערך כמו של זה שרצה שהפועל תשאיר את בריסקר בשביל להיות הקבוצה הראשונה בהיסטוריה של הליגה בלי גארד זר.
שוכמן משחק בעמדה 3 (בלי קשר בכלל לזה שהוא גרוע), וכנ"ל רז אדם שהוא גם בכלל לא שחקן רוטציה וגם לא שחקן לליגת העל. מה הקשר בכלל ביניהם לבין בר טימור.
נשארנו עם בריסקר שעד עכשיו גרוע בחיפה וההחלטה להשאיל אותו היא נכונה.
להחתים את וורקמן (אחלה שחקן) כשכבר יש את שוכמן בדיוק על אותה עמדה ובאותה נישה זו התאמה נוראית וסגל הרבה יותר לא מאוזן.

בשורה התחתונה אתה חושב שהיה עדיף להפועל להביא את נמרוד לוי (בינוני מאוד בנס ציונה עד עכשיו) או וורקמן ולהשאיר את בריסקר במקום להביא את בר טימור (אחד הישראלים הכי טובים בליגה) ויונתן מור.
לא רק שאין פה הבדל בעמדות בכלל, זו צניחה חדה גם בהתאמה לסגל (במקרה של וורקמן בעיקר) וגם ביכולת (בעיקר מול נמרוד לוי, אבל גם מול וורקמן שהוא שחקן משלים נהדר אבל לא שחקן לסחוב קבוצה). אם זה היה קורה הפועל הייתה מועמדת עיקרית לירידה.

הטייק אולי הזוי, אבל את הדברים הללו אמרתי גם בקיץ, כשהייתה לא מעט אופטימיות בקשר לבנייה של הפועל ת"א (באופן כללי, לא זוכר מה כל אחד אמר ספציפית), אז אולי אפשר לסכם את המציאות והבנייה כהזויות יותר מהטייק...
אם שוכמן הוא "גרוע" (ויש ממילא חסרונות מובנים לכך שכל ארבעת הגארדים הבכירים בקבוצה הם בגובה 1.90, גם אם תקרא לאחד מהם "שחקן בעמדה 3") אז איך הוא עדיין מקבל גם העונה 20 דקות למשחק? האם זה שאין חלופות טובות יותר זה לא אינדיקציה למשהו?
בהינתן שהוא גרוע, לא היה עדיף שחקן טוב יותר על העמדה הזאת? הרי טימור לא מביא ערך מוסף גדול ברמתו על פני מדר ועוד גארד זר ממוצע, אלא מוסיף גארד שלישי ברמה גבוהה (שזה כמובן חשוב בפני עצמו).
בריסקר (גם כן "גרוע") היה שנה שעברה הגארד הישראלי הבכיר בחיפה (מאחורי זרים דומיננטיים אמנם), והפלא ופלא הם סיימו מעל הפועל ת"א. אגב, ההשוואה בכלל מעניינת - כי הטריו בריסקר-מור-אפשאו (אמנם רק בתקופת הקורונה וכו') היו משמעותיים ברוטציה בקבוצה לא רעה בכלל במסגרת הליגה שלנו - אז להלן ראייה שאפשר להצליח איתם.

הרי הפועל ת"א מתחילה כל קיץ בנקודת פתיחה טובה יותר מכמעט כל קבוצות הליגה האחרות (שאינן 2-4 "הבכירות") - החל מתומר גינת שהיה שם בשנים האחרונות, ועד לים מדר - שכל קבוצה הייתה רוצה להתחיל את הבנייה שלה עם שחקן ישראלי שכזה. היות שהתוצר הסופי לרוב הוא לכל היותר קבוצת מרכז טבלה (במקרה הטוב) - אז הייתי אומר שמשהו לרוב משתבש בדרך.

לא הבנתי מה כל המשפטים האלה קשור לדעה ההזויה שוורקמן או נמרוד לוי ובריסקר עדיפים על בר טימור ויונתן מור.
שוכמן לא "שחקן בעמדה 3" אלא שחקן בעמדה 3. הוא אף פעם לא על המגרש עם פחות משני גארדים לידו. הוא משחק הרבה למרות שהוא גרוע כי החתמנו בדיחה שנקראת ג'ון דיבלר. וגם אם וורקמן או נמרוד לוי היו לוקחים לשוכמן 5-10 דקות במשחק, עם בריסקר במקום בר טימור הפועל לא הייתה מנצחת משחק אחד העונה. לא את נס ציונה, לא את רמת גן בגביע ולא את הרצליה וחיפה בבלקנית.
וכמובן שכמו שבר טימור לא מביא על הנייר ערך מוסף גדול ברמתו על פני מדר ועוד גארד ממוצע (כמובן שזה רק על הנייר איתך, בפועל טימור השחקן הכי טוב של הפועל מתחילת העונה), על אחת כמה וכמה וורקמן ונמרוד לוי לא מביאים על הנייר ערך מוסף ברמתם על פני שני פורוורדים זרים אלא רק פורוורד שלישי ברמה גבוהה. זה עוד טיעון בלי היגיון. אתה בערך הבנאדם היחיד בארץ שמתעניין בכדורסל וחושב שההחתמה של טימור במקום איזה וורקמן או נמרוד לוי פגעה בהפועל ולא הצילה אותה (בטח לנוכח הזרים הגרועים, כן).

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 4:52 am 
Hall of Famer

וורקמן מרוויח (אני מניח) פחות מטימור - אז זה לא רק להביא אחד במקום השני (לעמדה ותפקיד שונה מטבע הדברים) ולשאול מי שחקן יותר טוב.
אין לי שום דבר נגד בר טימור אגב, ואני מעריך שאני מעריך אותו יותר מהממוצע כאן בפורום - פשוט זו בנייה נוטה (מדי) לגארדים בסגל הישראלי, ולא בהכרח מנצלת וממקסמת את מי שהיה בסגל הקבוצה כבר בקיץ (בריסקר ואדם).
למעשה, אם הפועל ת"א ללא בר טימור לא מנצחת את הפועל רמת גן בגביע - הרי שהבנייה של הקבוצה כנראה לא משהו, לא? אתה חושב שעם החלפה של זר אחד או שניים (ונניח יגיעו לפה במקומם זרים ממוצעים, ברור שאם באים כמה תותחים - הכל אחלה בכל מקרה...) הפועל ת"א תהפוך לקבוצה בשיפולי הצמרת בליגה - כמו שקבוצה עם מדר וטימור ראויה להיות?
אם וורקמן/לוי בקבוצה - מן הסתם הם לוקחים כמעט את כל הדקות של שוכמן (בטח בכושרו הנוכחי). עדיף דקות של בריסקר או של שוכמן כשחקן שביעי-שמיני?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 5:23 am 
Sophomore

כנראה שוורקמן מרוויח פחות מטימור, אבל הוא שחקן כל כך משלים שלא יכול לסחוב קבוצה לשום דבר. איתו במקום בר טימור בתור ישראלי בכיר ועם נפילות הזרים הפועל הייתה מנצחת אולי משחק אחד עד עכשיו העונה. כנראה שגם וורקמן ספציפית היה נראה רע מאוד בפני עצמו בקבוצה נטולת כישרון (להבדיל מחולון למשל).

שוב, אין פה שום עומס בגארדים הישראלים. אין לי מושג מאיפה אתה מביא את זה בכלל. סתם זרקת פה טענה שאין לך איך לגבות אותה. רז אדם בכלל לא שחקן רוטציה ולא שווה דקה בליגת העל. זה כמו שתגיד שההחתמה של בלייזר במכבי מיותרת כי יש להם את דורי סהר.

וברור שהפועל מזעזעת אבל זה בגלל שנפלנו עם כל הזרים. 0 מ-4, גג חצי מ-4. גם עם שני זרים ממוצעים הפועל לא שווים מקום בשיפולי הצמרת, אבל עוד פחות עם שני זרים ממוצעים ונמרוד לוי או וורקמן.

אין הבדל בין בריסקר לשוכמן, שניהם גרועים. הקלע המהולל בריסקר עם 5/15 לשלוש עד עכשיו העונה בכל המסגרות (תיקון - 8/22, כולל גביע ווינר) ו-23/77 בעונה שעברה (וקליעה זה כל מה שיש לו למכור). לעומת זאת בין בר טימור לוורקמן ונמרוד לוי יש הבדל משמעותי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

נערך לאחרונה על ידי חוצפן חיובי בתאריך ה' נובמבר 19, 2020 5:48 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 5:45 am 
Hall of Famer

במקרה אולי שכחת לציין שבריסקר קלע 18 נקודות רק בשבוע שעבר, ובכלל לא ראיתי שהוא כה הזיק לחיפה ב-19 דקות למשחק בעונה שעברה.
גרוע כמו שוכמן כאמור.

אם רז אדם "לא שווה דקה בליגת העל" (עובדתית היה בסדר גמור בקצת ששיחק בקורונה) - מדוע הוא בקבוצה? בפרט ב"עונת קורונה" - בכל קבוצה השחקן העשירי ישחק פה ושם (ולו מתוך אילוץ).

מבחינתי מהות הדיון זה המבנה בו נבנתה הפועל תל אביב, לזה התייחסתי גם בקיץ (אביע ציטוטים שלי מתישהו ל"השלמת התמונה") - ולאור פתיחת העונה הרי שצדקתי בגדול. למשל הייתי ספקן בקשר להחתמה של אפשאו - שאתה כרגע מגדירו כנפילה.
וורקמן ולוי זה סתם שמות שזרקתי לחלופה שלא להביא את בר טימור. אפשר לחשוב על אחרים, וממילא אילו בר טימור היה הולך לקבוצה אחרת, אולי חלק מ"דינמיקת ההעברות" בליגה הייתה משתנה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 6:05 am 
Sophomore

זה היה המשחק הלא-גרוע היחיד של בריסקר העונה בכל המסגרות (ליגה, גביע, גביע ווינר ובלקנית). פעם ב-5-6 משחקים נופלות לו כמה קליעות ובשאר הזמן הוא נזק בשני צידי המגרש.

זה שתרשום ש"עובדתית" רז אדם היה בסדר בליגת הקורונה לא יהפוך את זה לנכון. רז אדם לא שווה דקה בליגה והוא בקבוצה כמו שכמעט כל קבוצה בליגה מחזיקה בתור שחקן עשירי ברוטציה שחקן שחקן שלא שווה דקה בליגה... באמת, איזו טענה מגוחכת. השחקן הישראלי של ירושלים (בליגה, שבה הם יכולים לרשום חמישה זרים) הוא ניב בלול, של הפועל חיפה גור לביא, של ראשון גל טסלר, של אילת עידו דוידי/רזיאל חיון, של מכבי חיפה דניאל נג'ר, של נהריה תומר פורת וכו'... כולם לא שווים דקה בליגת העל כמו רז אדם. אין לי מושג מה נתפסת לרז אדם ואיך שחקן אימונים כמוהו רלוונטי למשהו.

אין לי מושג מה טענת בקיץ, זה לא מעניין ובטח שלא מוכיח שום דבר. אני טענתי בקיץ ש-2 ועוד 2 שווה 4 ועכשיו אני טוען שבר טימור עדיף על וורקמן ונמרוד לוי (וגייב לוין שלא מצליח לחבר חודש רצוף בלי להיפצע והיה תחת חוזה גם ככה), צדקתי בגדול בקיץ ולכן אני צודק גם עכשיו. שום דבר לא משנה את העובדה שבר טימור נותן את התפוקה כמעט הכי טובה מבין כל הישראלים שהיו פנויים בקיץ האחרון, ולכן להגיד שההבאה שלו פגעה איכשהו בהפועל זה הזוי ופשוט לא מחובר למציאות. אין דרך אחרת לתאר את זה.

אפשו אגב הזר היחיד מבין הארבעה בהפועל שקשור לענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 6:11 am 
Hall of Famer

להלן מה שרשמתי בקיץ בנושא (הכל עוד בגרסת הקבוצה עם קוק):

"קוק ואפשואו בעמדות 3-4 נשמע לי ממש רע, אבל אני משוחד כי אף פעם לא אהבתי את קוק יותר מדי"

"בדיוק כמו בעונה שעברה - אני קצת לא מבין את הבנייה של הספסל על פני העמדות השונות. החמישייה הרי תהיה מדר + זרים. אז על הספסל יש את טימור, רז אדם ושוכמן בעמדות 1-3, ורק את יונתן מור וקופרברג בעמדות 4-5 (שזה אולי לא קטסטרופלי, אבל כל משחק שזאנה יחסיר - הרוטציה קורסת). כאילו שוכמן שהוא 2.5 הרי יהיה 3 מחליף, קוק שהוא 3.5 ישחק לא מעט בעמדה 4 וכו'."

"גם בשנה שעברה אמרתי דברים יחסית דומים על הבנייה של הפועל ת"א (שחקן צבע דומיננטי אחד, עיקר החוזק של הספסל הוא בעמדות הגארדים), ואף הייתי בספק האם יגיעו לפלייאוף בכלל (שזה מאוד מפתיע לקבוצה עם ישראלי ברמה של תומר גינת)"

"בשנה שעברה הפועל ת"א נבנתה סביב 4 זרים + תומר גינת. שחקנים 6-7 מהספסל היו מדר ושוכמן (ובריסקר בתפקיד שולי יותר) - שניהם גארדים. זה לא אסון, אבל לדעתי זה לא מאוזן, ואם אפשר רצוי להימנע ממצב זה. בסוף זה עוד זרם כי תומר גינת עבר עונה שלמה מבלי להחסיר אף משחק, והקבוצה אף הצליחה להביא תוך כדי עונה אחלה מחליפים בדמות משעור וקופרברג - אבל אני כאוהד לא הייתי בונה על זה כאסטרטגיה קבועה"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 6:25 am 
Sophomore

כן, אני עדיין לא רואה איך האמירות האלה (שחלקן אולי נכונות) הופכות את הטענה שההבאה של בר טימור פגעה בהפועל לפחות הזויה.
אגב, רוב הקבוצות בליגה בנויות כך, גם כאלה שמצליחות. לאילת, ראשל"צ וחולון יש קו קדמי עוד יותר דליל מהפועל והן קבוצות טובות יותר פשוט כי הן פגעו בזרים שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 6:29 am 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
זה שתרשום ש"עובדתית" רז אדם היה בסדר בליגת הקורונה לא יהפוך את זה לנכון. רז אדם לא שווה דקה בליגה והוא בקבוצה כמו שכמעט כל קבוצה בליגה מחזיקה בתור שחקן עשירי ברוטציה שחקן שחקן שלא שווה דקה בליגה... באמת, איזו טענה מגוחכת. השחקן הישראלי של ירושלים (בליגה, שבה הם יכולים לרשום חמישה זרים) הוא ניב בלול, של הפועל חיפה גור לביא, של ראשון גל טסלר, של אילת עידו דוידי/רזיאל חיון, של מכבי חיפה דניאל נג'ר, של נהריה תומר פורת וכו'... כולם לא שווים דקה בליגת העל כמו רז אדם. אין לי מושג מה נתפסת לרז אדם ואיך שחקן אימונים כמוהו רלוונטי למשהו.

במקרה מוליכת הטבלה מגלבוע מריצה רוטציה של 11 שחקנים (אתה טוען שהם לא היו נפגעים במשך עונה שלמה אם למשל גיל בני או בניה סרור לא היו שם?). עמית עבו שחקן 10 בנס-ציונה. לחולון 11 שחקני רוטציה גם כן, נניח ברנדווין וטרויצקי 10-11 בהיררכיה כשכולם יהיו כשירים. קרביץ/חנוכי 10 בהרצליה. גם לבאר שבע אני מניח תהיה רוטציה של 10-11 בהמשך (אייזנהארט פצוע עכשיו? סתם לא משותף?).
בוא נראה באמת איך העונה הזו תתפתח, ועד כמה קבוצות יסבלו מרוטציות קצרות - אתה כנראה תוכל לפנות בנושא לאוהדי ירושלים בימים הקרובים...
נהריה למשל קצרה באופן פסיכי - ובהחלט יכולה לרדת ליגה גם בגלל זה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 6:45 am 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
כן, אני עדיין לא רואה איך האמירות האלה (שחלקן אולי נכונות) הופכות את הטענה שההבאה של בר טימור פגעה בהפועל לפחות הזויה.
אגב, רוב הקבוצות בליגה בנויות כך, גם כאלה שמצליחות. לאילת, ראשל"צ וחולון יש קו קדמי עוד יותר דליל מהפועל והן קבוצות טובות יותר פשוט כי הן פגעו בזרים שלהן.

ברשותך לא יעזור כל הודעה מחדש לכנות את הדעה שלי "הזויה" - 4 פעמים כבר בהודעות שונות, לצד "לא מחובר למציאות" ושאר מחמאות.

מה לעשות שעובדתית בקיץ לא ביקרתי בצורה שכזו את הבנייה של שאר הקבוצות שציינת. הרי עיקר הביקורת שלי זה בדיוק לגבי הזרים שהובאו להפועל ת"א (את למון ג'וניור לא הכרתי בכלל, ולכן לא זכה להתייחסות ממני כלל דאז) - הבעיות בעמדות 3-5 וכו'. הבעיה לתפיסתי היא לא עם בר טימור פרסונלית, אלא עם איך שהקבוצה נבנתה לאור הבאתו. אילו יפתח זיו היה נניח מגיע במקומו - סביר מאוד שהייתי אומר דברים דומים.
הייתי מאוד שלילי (הכל באופן יחסי, כן? אני הרי רוצה שהפועל ת"א תצליח, תנצח בכל דרבי שהוא וכו') בעיקר כלפי הבנייה של קבוצה אחת - שהפלא ופלא היא כרגע אחת מהאכזבות של הליגה, ואכן מבצעת שינויים בסגל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 1:06 pm 
Junior

כפי שהעירו לך חוצפן, הודעותייך האחרונות קצת כשמך. כולה דיון על עוד עונת מלפפונים כושלת של הפועל כן? בנוהל.

בריסקר גרוע. תחזור על זה 500 פעם לא יהפוך את זה לנכון ואני עוד לא חם עליו כפרוספקט. מה שכן, הוא יכול לתת אינסטנט אופנס ממש נחמד מהספסל. 56 אחוז מתוך השדה ששכחת לציין, שישה משחקים של ספרות כפולות בעונה האמיתית הראשונה שלו כמקצוען. מחזור קודם סחב את חיפה לבד לקאמבק ומשחק צמוד מול גלבוע. יש לך את זה ביד וחתום לשלוש שנים, השאילו אותו כי שוב בנו על גארדים זרים וכמובן ששוב נכשלו.

זה שיש לו בעיות בהגנה ברור. יש לך סטטיסטיקות שמגבות את החזרה הקומפולסבית על היותו גרוע? עד כמה הנזק חמור וגרוע עשרות מונים משחקן רוטציה ישראלי שתפקידו רק לשמור ולהרביץ ולא תורם כלום בהתקפה (שוכמן, רז אדם?).

יונתן מור אגב שחקן הגנה גרוע ממנו.

אתה מציין את אילת, ראשון וחולון.

אילת - ג'וש ניבו מחזיק את ההגנה שלהם לבדו. בכל זאת השקעה והבאה של ארבעה זרים בעמדות הפנים הייתה נגדילה את הסיכויים של הפועל לבנות קו קדמי שיהווה בסיס להגנה קבוצתית וימנע את הצורך בהשקעה במיני ישראלים מחליפים בקו הקדמי שנותנים לך הרבה פחות מהפרוספקט המזעזע שהוא מייקל בריסקר.

ראשון - מונרו מיצ'ל, פליישר ונועם אביבי שהוא עכשיו 2.05 עם שרירים זה הרבה יותר ממה שיש לכם. לא השוואה נכונה.

חולון - הקבוצה המצליחה עם שני הפסדים כן ? כנראה בדרך לעוד קמפיין אירופי מוצלח כן? והיא עוד פגעה בארבעה זרים. מתי פעם האחרונה היו לכם 2 וחצי מתפקדים כאלה? היא לא דוגמה טובה גם כן.

אתה כל שנה מפציע פה עם קונספציות איך נכון וחייבים לבנות קבוצה. למרות שביננו אין דבר כזה. הנה גלבוע מצליחה בלי ה-3 זר הדומיננטי שחייבים. אילת הצליחה עם אבי בן שימול בלי הרכז הזר שחייבים. אין שום נוסחא מדוייקת. עולות פה לדיון תהיות לנוכח הכלים שכבר חתומים בהפועל (מדר בריסקר וטימור) איך היא הייתה יכולה לבנות אחרת. דיון לגיטימי למרות שאתה מנסה להגחיך אותו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 4:37 pm 
Hall of Famer

הערב הפועל ירושלים עם 6 שחקנים בכירים בלבד מול מכבי חיפה ב21:15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:27 pm 
Hall of Famer

חיפה זה אשפה שאין דברים כאלה. איך הדביקו את הבית אבות הגריאטרי הזה?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:40 pm 
Hall of Famer

הפועל חיפה מפסידה לאילת
משעור קלע 14 וסיים עם מדד 12.
שאר הישראלים שם?
4/19 מהשדה, 8 איבודים, מינוס 15 במדד...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:41 pm 
Hall of Famer

איך אומר שי האוזמן - כריס קרמר טוב בכדורסל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:45 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
הפועל חיפה מפסידה לאילת
משעור קלע 14 וסיים עם מדד 12.
שאר הישראלים שם?
4/19 מהשדה, 8 איבודים, מינוס 15 במדד...

אתה אמרת שחיפה עם פלוס 8 בווינר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:49 pm 
Hall of Famer

למה 8, התרעתי 11
היה קרוב להספיק ברבע הראשון!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:54 pm 
Hall of Famer

מה שהכי גרוע במשחק הזה זה שבריימו יחשוב שהוא קלעי וימשיך לזרוק מבחוץ במשחקים הבאים......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:00 pm 
מנהל פורום

די נו. היו לא מעט משחקים שהוא תפר שלשות במשחקים חשובים
הוא לא קלע יציב מהטווח הזה אבל הוא בהחלט איום, חשוב שימשיך לזרוק בטח במשחקים כאלה של 30 הפרש לפני המחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:03 pm 
מנהל פורום

צריך שיהיה כאן חוק כמו באיגרוף, שהשופטים יכולים להפסיק את המשחק בטענה שאין לו ערך ספורטיבי
חבל על הזמן של השופטים, השחקנים והצוותים המקצועיים
גם ככה אין קהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:07 pm 
מנהל פורום

איפה אני יכול לראות PBP?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:08 pm 
Hall of Famer

זה יותר Play של צד אחד בלבד

http://stats.segevstats.com/realtimesta ... 92&lang=he

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:09 pm 
מנהל פורום

אז מסתבר שטריק פיליפ היה הבעייה שלנו, תראו איך אנחנו פורחים בלעדיו
מהלך גאוני, לשחרר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:11 pm 
Hall of Famer

אם לחיפה (רוזן עדיין בעניין?) יש כבוד מינימלי, היא מעיפה את הליצן שמאמן אותה עוד הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:11 pm 
מנהל פורום

תודה שמואליקי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 322 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 76 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: