מאסטר כתב:
Yuval כתב:
מסתבר שלאוקלהומה אין עניין באוברה. עובר לגולדן סטייט בשביל בחירת סיבוב ראשון מוגנת טופ 20 (שתהפוך ל2 בחירות סיבוב שני אם גולדן יבחרו בטופ 20)
והנה השלב בו מתחילים להגזים עם רצון לאסוף כל בחירת דראפט אפשרית שקיימת ביקום. החלטה רעה של פרסטי לדעתי.
לפחות היה רואה עונה אחת של אוברה לצד SGA, ואז מחליט אם הוא שווה הארכת חוזה או לא, במיוחד כשהאלטרנטיבה היא בחירה בין 20 ל-30 סה"כ במקרה הטוב.
לתחושתי אוברה כן יכול לעשות קפיצה ולהוכיח את עצמו כצלע שלישית בקבוצה טובה. עצם הסיכוי אגב שווה יותר מבחירה מאוחרת בסיבוב 1... ככה שגם מהבחינה הזו פרסטי היה צריך להשיג יותר.
מבחינת גולדן סטייט: יצאו יפה מהפציעה השוברת של קליי תומפסון. סה"כ בדרך נס הצליחו להרכיב קבוצה קצת יותר מעניינת, כשאתמול בערב התחושה הייתה שזה נגמר. עכשיו ההגה בידיים של סטף, וזה יהיה מבחן לא קטן בשבילו.
אני לא חושב שזה טרייד טוב של פרסטי.
אני חושב שיש סיכוי לא רע בכלל שהוא יקבל מזה שתי בחירות סיבוב שני והוא היה אולי צריך להתעקש על הגנה פחות חזקה על הבחירה.
אבל למה הוא צריך לראות את אוברה עוד עונה?
פרסטי כרגע רוצה למקסם את מספר בחירות הדראפט שלו כדי ולאפשר לעצמו כמה שיותר חופש לעשות מהלכים ולהשיג את הסופרסטאר הבא שלו.
הוא מאוד ממוקד בזה.
אפשר לזלזל בזה או לתהות כמה טוב זה יעשה להם בפועל אבל זו האסטרטגיה שהם בחרו.
ויש היגיון מאחוריה...
דנבר השיגה את הסופרסטאר שלה בסיבוב השני ובאטלר נבחר בסוף הסיבוב הראשון, כך שבחירות מאוחרות הן לא נטולות ערך (בייחוד כשניתן לשלב אותן ולקפוץ למעלה), לצד בחירות גבוהות ש-OKC תאסוף בעקבות החלשת הסגל.
אני מתאר לעצמי שפרסטי לא רואה באוברה כוכב פוטנציאלי אלא רול פלייר איכותי (ואין לו צורך לראות אותו מקרוב כדי להסיק את זה) והגיל שלו, צעיר ככל שיהיה, הוא גבולי לפול-און-ריבילד (בניגוד למה שמיניסוטה עושים למשל).
מה גם שלשלם לאוברה אומר פחות כסף לספוג משכורות גרועות ולקבל עוד בחירות דראפט.
זו החלטה סבירה בעיניי והיא פשוט חלק מהאסטרטגיה הכללית של הקבוצה.
ג״ס עצמה הפכה לקצת יותר אתלטית בימים האחרונים, משהו שהם טענו שחסר להם.
הם גם הוסיפו שני שחקנים צעירים (אולי במקביל חושבים על הדור הבא).
יש להם עוד אפשרויות לשפר את הסגל הנוכחי והם הוכיחו שהם לא חוששים לפזר כסף.
אני לא יודע מה אני חושב על ה-FO שלהם מאז עזיבתו של ווסט, אבל קשה לשפוט בהתחשב בכל הפציעות..