מאסטר כתב:
יואי כתב:
Yuval כתב:
וואסל לספרס, הליבורטון לקינגס.
אם יהיה חיסון אני מניח שאראה הרבה הליבורטון השנה, אז מה הדיבור עליו?
יצא לי לראות קצת ניתוחים והיילייט שלו ולקרוא עליו. התרשמתי לטובה ואני קצת מופתע שהוא נפל עד למקום ה12. מדגישים שהוא שחקן של פרטים קטנים, לא זוכר איפה, קראתי שהוא "החלום של כל מאמן" מבחינת משמעת ויחס לפרטים.
גארד ארוך עם יכולת ניהול משחק שבעצם הופכת אותו לרכז גבוה. קאצ' אנד שוט מצויין, קצת פחות מלהיב בקליעה מכדרור (גם מכניקת זריקה קצת מוזרה). קושי לסיים מהלכים בצבע, בטח בהתחשב בנתונים הפיזיים הטובים. בהגנה, חוש נהדר לחטיפות, אבל הגנה אישית בינונית.
הליבורטון נשמע כמו סוג של ברוגדון, ואם נסתמך על הניתוח שלך אז להוציא את הקושי לסיים מהלכים בצבע - דבר שברוגדון עושה די טוב.
ליהוק מעניין לצד פוקס, יכול להיות גניבה ברמת הכישרון והאינטנג'יבלס, ופספוס של פיניקס בעיניי, למרות שאני לא מכיר מספיק את ג'יילן סמית' והם היו צריכים שחקן גם בעמדה הזו.
לדעתי גם בשביל שיקאגו בבחירה הרביעית היה עדיף את הליבורטון, שיכול אולי להשתלב יפה לצד קובי ווייט, על פני פטריק וויליאמס האנונימי.
האליברטון מזכיר לי בעיקר את שון ליווינגסטון עם טווח קליעה יותר טוב.
לא מבין מה כל-כך אנונימי בפטריק וויליאמס, כלומר - לא עקבתי אחרי המכללות יותר מדי, אז אם אתה מתכוון מהבחינה הזו אני לא התווכח, אבל בהקשר של הדראפט המנייה שלו הייתה בעלייה די קבועה בשבועות האחרונים והרבה מאוד פרשנים (ולפי הדיווחים גם קבוצות) היו על העגלה שלו.
אני אישית מאוד לא הופתעתי שהלך לשיקאגו לפני אבדיה וחושב שאם האפסייד שמדברים עליו יתקרב להתממש אצלו, הוא פיט יותר מתאים לקבוצה שיש שם.
sir charles כתב:
מי הרכז של פיניקס עכשיו?
ומה דעתכם על הקו האחורי של מינסוטה? ראסל ואדוארדס פותחים עם גיבוי של רוביו וקולבר. לא רע בכלל.
לא אוהב את השילוב של ראסל לצד רוקי כמו אדוארדס, אולי זה פשוט כי אני לא מאוד אוהב את ראסל באופן כללי.
רוביו בעיני אחלה גארד שלישי בהקשר הזה, יותר הגנתי, יותר קבוצתי; מינסוטה צריכה בעיקר לייצר סביבה שתמנע מאדוארדס להתפתח כמו וויגינס ולפתח את כל ההרגלים הרעים שלו.
בסוף דדמון בכלל עובר לדטרויט, לא תמורת היוורד, אלא תמורת קיירי תומאס וטוני סנל.
אני עדיין חושב שקצת בזבוז לנסות לפתח שחקן כמו אוקונגוו מאחורי שחקן כמו קאפלה, אבל אולי עוד נראה טרייד מהכיוון הזה בהמשך השנה.